توصيه به ديگران
 
کد مطلب: 463565
آخرین گام‌ها برای عادی شدن شرایط برق در استان‌های سیل زده
تاریخ انتشار : سه شنبه ۲۹ فروردين ۱۳۹۶ ساعت ۱۰:۴۰
مدیرعامل پدافند غیر عامل وزارت نیرو با تاکید بر عادی شدن شرایط آب در استانهای اذربایجان غربی، شرقی و اردبیل گفت: در آذربایجان شرقی تا دیروز به دلیل شرایط سخت مسیرهای دسترسی ٤ روستا بی برق بودند که با تلاش عوامل وزارت نیرو و حضور انفرادی نیروها دو روستا به وضعیت نرمال بهره برداری رسید و دو روستای دیگر نیز به محض بهبود شرایط مسیر دسترسی برق دار خواهند شد.

جعفرزاده در گفت‌وگو با ایسنا، در تشریح اخرین وضعیت استانهای سیل زده و اقدامات وزارت نیرو گفت:از هفته گذشته و از روز دوشنبه نیروهای وزارت نیرو در آماده باش کامل هستند چرا که علاوه بر پیش بینی سازمان هواشناسی وزارت نیرو پیش بینی خود را نیز دارد اما با توجه به حجم بارش ها به ویژه در آذربایجان غربی و قدرت تخریب بالا شاهد آسیب شدید به تاسیسات برق در روستاها بودیم.

وی افزود: در آذربایجان غربی ١٧ روستا کاملا بی‌برق شد اما در مدت ٢٤ ساعت سعی کردیم شرایط را نرمال کنیم که در همین زمان مشکل در آذربایجان غربی برطرف شد.

مدیرعامل پدافند غیرعامل وزارت نیرو تاکید کرد: برای نیروهای وزارت نیرو مهم این بود که با توجه به حوادث رخ داده در انتهای سال ١٣٩٥ و ابتدای سال ١٣٩٦ که پشت سرهم و هر دو هفته یکبار شاهد یک حادثه بوده ایم که به نوعی برای ما یک مانور واقعی قلمداد می شود، شرایط با سرعت مناسبی عادی شود.

جعفرزاده ضمن انتقاد از مجموعه تصمیم گیری در حوزه مدیریت بحران کشور گفت: نقد جدی در حوزه مدیریت بحران و مجموعه تصمیم گیرنده وجود دارد که خیلی اعتقادی به پیش بینی و پیشگیری در حوزه مدیریت بحران ندارند.

وی به اظهارات نمایندگان مجلس درخصوص سیل اخیر و انتقادات آن‌ها از عملکردها و لزوم برخورد مناسب اشاره کرد و افزود: چندین سال است که قانون مدیریت بحران کشور در کمیسیون های مجلس می‌چرخد و خروجی ندارد در حالی که دولت تدبیر و امید در نخستین اقدامات خود این قانون را برای مجلس ارسال کرد.

مدیرعامل پدافند غیر عامل وزارت نیرو ادامه داد: متاسفانه نه در مجلس قبلی و نه مجلس فعلی درخصوص بررسی و تصویب این قانون اقدام نکردند، چقدر باید نمایندگان مجلس شورای اسلامی را توجیه کنیم که کشور ما حادثه خیز است و تمامی حوادث را در کشورمان داریم تنها ریزگردها نبود که با آمدنش بلای جان همه مجموعه های وزارت نیرو شد.

جعفرزاده تاکید کرد: از مدیریت بحران کشور تنها یک اسم آقای نجار باقیمانده است در حقیقت آقای نجار هم با شخصیت حقیقی خود کار راپیش میبرند و هیچ فرایند قانونی میان دستگاه های ذیربط تعریف نشده است. این باعث شده خستگی در تن همه نیروهای وزارتخانه نیرو و سایر وزارتخانه ها باقی بماند.

وی افزود: در حوادث آب دیده شدیم و احساس می کنیم رکورد ما برای نرمال کردن شرایط بسیار خوب است اما این اقدامات در مجموعه مدیریت بحران به صورت جزیره ای است.

مدیرعامل پدافند غیر عامل وزارت نیرو ادامه داد: همچنان در حالت آماده باش هستیم چرا که در سایر استانها مثل تهران و البرز پیش بینی بارش داریم.

جعفرزاده خطاب به شهروندان درخواست کرد در رعایت بحث های ایمنی دقت لازم را داشته باشند و به تذکرات داده شده توجه کنند تا شاهد از دست دادن هم وطنانمان نباشیم که برای ما بسیار دردناک است.

وی تاکید کرد: در استانهایی که بارش داشته ایم شرایط منابع آبی سدها مناسب است اما در برخی سدها مانند میناب شرایط مطلوب نیست.

مدیرعامل پدافند غیرعامل وزارت نیرو افزود: واقعا اگر سدهای موجود نبود در سیل اخیر با یک فاجعه انسانی مواجه بودیم، گذشته از ذخایر آبی این سدها باید بدانیم سدهای احداث شده موجود سد حادث شدن یک فاجعه انسانی در سیل اخیر شده است.
 
کلمات کلیدی : سیل + آذربایجان شرقی
 


نظراتی كه به تعميق و گسترش بحث كمك كنند، پس از مدت كوتاهی در معرض ملاحظه و قضاوت ديگر بينندگان قرار مي گيرد. نظرات حاوی توهين، افترا، تهمت و نيش به ديگران منتشر نمی شود.