نظر منتشر شده
۲
توصيه به ديگران
 
کد مطلب: 313868
از نجف تا کربلا با قیمت‌های باورنکردنی
تاریخ انتشار : دوشنبه ۹ آذر ۱۳۹۴ ساعت ۰۷:۲۶
کمبود وسایل نقلیه در عراق و تعداد بالای زائران اربعین، رانندگان عراقی را بر آن داشته تا میدان را در دست بگیرند و زائران را با قیمت‌های نامتعارف، جابجا کنند.

به گزارش ایسنا، مشکل حمل و نقل زائران از مرزها تا شهرهای نجف و کربلا در اربعین سال گذشته هم وجود داشت. مسوولان ستاد اربعین قبلا این پیش‌بینی را کرده بودند که به خاطر کمبودها در عراق، این کشور نتواند خدمات لازم را به زائران بدهد.

وزارت حمل و نقل عراق نیز چندین‌بار در جسله‌های ستاد اربعین از طرف ایرانی برای حل این کمبود، کمک خواسته بود؛ اما شرایط حاضر نشان می‌دهد هنوز تدبیر لازم برای پوشش این ضعف اتخاذ نشده و حمل و نقل زائران نامنظم و با قیمت‌های نامتعارف و گاه دور از ذهن، انجام می‌شود.

شهرداری تهران طبق آنچه قبلا اعلام کرده بود، ۸۰۰ اتوبوس را در مرزهای ایران و عراق مستقر کرده که زائران را تا سه راهی کوت، رایگان جابجا کنند؛ اما ظاهرا این امکانات کفاف همه زائرانی را که از ایران به عراق وارد می‌شوند، نمی‌دهد.

در داخل عراق و بویژه در مسیر نجف - کربلا، وسایل نقلیه یا به سختی پیدا می‌شوند و یا رانندگان به چند برابر قیمت راضی می‌شوند زائران را جابجا کنند. زائران از هر وسیله‌ای برای جابجایی استفاده می‌کنند، از تریلی گرفته تا موتورسیکلت.

در حالت طبیعی دربست گرفتن یک ماشین برای جابجایی بین نجف و کربلا ۶۰ هزار تومان هزینه دربردارد، اما در شرایط فعلی راننده‌های عراقی شاید با گرفتن ۲۰۰ هزار تومان راضی شوند زائران را از نجف به کربلا ببرند. برخی زائران هم که توانایی و یا شرایط پیاده‌روی ندارند، مجبورند به این وضعیت تن دهند.

جمعیتِ در حال افزایش بهانه‌ی خوبی برای این راننده‌ها شده است، برخی از آن‌ها بعد از آن‌که کرایه‌ها را جمع کردند، بخشی از مسیر را طی کرده و تا به ترافیک برمی‌خورند زائران را پیاده می‌کنند تا خودشان در میان جمعیت گرفتار نشوند، این اتفاق در مسیر رفت از نجف به کربلا بیشتر مشاهده می‌شود. غافل از آن‌که شاید با کمی تأمل ترافیک زائران پیاده که به سمت خیابان گسیل شده‌اند، باز شود.

سه روز به اربعین مانده و جمعیت زائران درحال افزایش است، دولت عراق پیش‌بینی کرده در اربعین امسال میزبان سه میلیون زائر خارجی باشد، با وجود چنین شرایطی، اسکان و حمل‌ونقل زائران عمده‌ترین مشکل فعلی عراق گزارش شده است، آن‌هم درحالی که تنها دو روز از حکم حیدرالعبادی، نخست وزیر عراق برای وزیر حمل و نقل این کشور که او را به ریاست کمیته ناظر بر نقل و انتقال زائران اربعین منصوب کرده است، می‌گذرد.
 
۱۳۹۴-۰۹-۰۹ ۰۹:۱۲:۳۹
فقط 200 هزار تومن دربست ؟!!
خدا وکیلی اگه ایران بود راننده های وطنی چقدر می گرفتن ؟!!
زلزله میاد یه جا دیدید؟
وانت وانت نان است که میبرن تا هزاربرابر قیمت بفروشن !! (3356729) (alef-13)
 
ایرانی
۱۳۹۴-۰۹-۰۹ ۱۳:۴۴:۴۳
از مهمان نوازی عراقی ها (3357417) (alef-11)
 


نظراتی كه به تعميق و گسترش بحث كمك كنند، پس از مدت كوتاهی در معرض ملاحظه و قضاوت ديگر بينندگان قرار مي گيرد. نظرات حاوی توهين، افترا، تهمت و نيش به ديگران منتشر نمی شود.