نظر منتشر شده
۵
توصيه به ديگران
 
کد مطلب: 233867
رتبه ایران در شاخص آزادی اقتصادی
تاریخ انتشار : پنجشنبه ۱۹ تير ۱۳۹۳ ساعت ۱۳:۳۳
معاون توسعه مدیریت منابع انسانی و امور استان های وزیر صنعت، معدن و تجارت گفت: از حیث شاخص های توسعه ای، ایران در شاخصه آزادی اقتصادی از ۱۷۰ کشور جهان در جایگاه ۱۶۸ قرار دارد.

به گزارش ایرنا ˈعلی یزدانیˈ چهارشنبه شب در نوزدهمین همایش گرامیداشت روز صنعت و معدن که در محل شرکت نمایشگاه های بین المللی گلستان در گرگان برگزار شد، افزود: از بحث هایی که امروز در کشور مطرح است و بصورت خاص در بیانات رهبری و ریاست جمهوری به آن پرداخته شده، اهمیت دادن بیش از پیش به بخش صنعت و معدن است. به گفته وی، به حرکت درآوردن چرخ اقتصادی کشور رسالتی است که بر دوش ما و قوای کشور نهاده شده است.

یزدانی با بیان اینکه توسعه یافتگی یعنی همان صنعتی شدن، اما موانع اقتصادی و فرهنگی دارد، گفت: ورود بیش از اندازه دولت به قوانین و مقررات اقتصادی مرتبط با توسعه صنعتی، بی ثباتی نرخ ارز، نبود خط مشی ثابت و شفاف در توسعه کشور، اخذ تصمیمات غیر کارشناسی در حوزه اقتصادی و کنار گذاشتن استراتژی توسعه صنعتی و تصویب مصوبات متعدد و لغو بیش از ۲۵ درصد مصوبات دولت در کمیته تدوین قوانین درمجلس از موانع اقتصادی فراروی این بخش است.

قائم مقام وزیر صنعت، معدن و تجارت ادامه داد: لغو این مصوبات منجر به تعطیل شدن بیش از ۳۰ درصد واحدهای صنعتی استان ها از جمله گلستان به طور ۱۰۰ درصد شد و مابقی واحدها نیز، حداکثر در یک ظرفیت و یا با ۲۰ تا ۳۰ درصد ظرفیت مشغول کار هستند.

وی، نگاه موجود به سرمایه گذار و سرمایه گذاری را، مهمترین مانع فرهنگی توسعه صنعتی کشور برشمرد و گفت: مقام معظم رهبری در مشهد به سرمایه گذاری با نگاه ویژه و ایجاد ثروت اشاره کرد و فرمودند که این نگاه باید در جهت رفاه عمومی جامعه باشد. معاون وزیر صنعت، معدن و تجارت اضافه کرد: باید برخی از نکات موانع اقتصادی بیان شود تا عزمی ملی برای تحرک بیش از گذشته در کشور ایجاد شود.

یزدانی گفت: در سال ۹۱ بالغ بر ۴۳۰ هزار میلیارد ریال چک بی محل در کشور صادر شد، به طوری که در سال ۸۱ از هر دسته چک تنها یک چک برگشت می شد و در سال ۹۱ از هر هشت برگ صادره یک برگ برگشت زده می شد یعنی سه برابر بیشتر شده که نشانه نبود فضای کسب و کار مناسب در کشور است. به گفته وی، راهکار این مساله توجه به مطالب رهبرمعظم انقلاب است که راه نجات کشور و ایجاد رونق اقتصادی و خروج از رکود را، پرداختن مضاعف به این بخش دانستند.
 
۱۳۹۳-۰۴-۱۹ ۱۴:۵۹:۱۴
آیا نباید از مسئولین بازار سرمایه پرسید در طول 7 سال گذشته که بنگاههای دولتی را طبق اصل 44 قانون خصوصی سازی، وارد بورس کرده اند چه شده؟
این منافع به کجا رفته؟
این حباب وحشتناک بورس پس چرا ساخته شد؟

فقط 2 رتبه به آخر جدول مانده ایم!
2 کشور آخر حتما افغانستان و گینه بیسائو هستند! (2247925) (alef-10)
 
امین
۱۳۹۳-۰۴-۱۹ ۱۵:۱۹:۲۷
ولی در داشتن ادعا رتبه اول رو داریم (2247964) (alef-10)
 
ناشناس
۱۳۹۳-۰۴-۱۹ ۱۷:۵۶:۱۴
خدا می داند که این رتبه با چه جیب پر کردن هایی به دست آمده است!آنرا پاس بداریم! (2248256) (alef-13)
 
۱۳۹۳-۰۴-۱۹ ۱۹:۳۷:۲۷
من یک جوان ، جوانی نکرده با زن و دوتا بچه با مدرک مهندسی برق و ده سال سابقه بیکار شده ام هیچ کاری هم نیست هر جا هم می خواهم جایی بگیرم و شروع به کار کنم برای خودم آن هم اجاره ها سرسام آور است

خدا لعنتشان کند مسببین این وضع را که مردم را شرمنده زن و بچه می کنند (2248422) (alef-13)
 
۱۳۹۳-۰۴-۱۹ ۱۹:۴۳:۱۷
فعالا بحث بر ظاهر کشور متمرکز است تا اجرای قانون اساسی و این کم کاری بسیاری از شوراها، ارگانها، و دولت را می رساند. کاش بحثی بود بر اینکه چگونه بند بند قانون اساسی را اجرا کنیم و چه کارهایی باید کرد و چه برنامه هایی باید داشت. آیا کسی در دولت و شوراهای گوناگون کشور هست که بخواهد قانون اساسی را رعایت کند؟ و چرا ما نمی شنویم و یا دلواپسی در این مورد، از طرف مسئولین بالا نمی بینیم؟ (2248426) (alef-13)