نظر منتشر شده
۱۷۶
توصيه به ديگران
 
کد مطلب: 25226
رئيس‏جمهور صنعت نفت را از قانون خدمات کشوري مستثني کرد
تاریخ انتشار : شنبه ۷ ارديبهشت ۱۳۸۷ ساعت ۱۳:۳۹
قائم‏مقام وزارت نفت مدعی شد؛
رئیس‏جمهور صنعت نفت را از قانون مدیریت خدمات کشوری مستثنی کرد
 قائم مقام وزیر نفت هفته گذشته با ارسال نامه ای به عزیزی، معاون توسعه مدیریت و سرمایه انسانی رییس جمهور، مدعی شد آقای دکتر احمدی نژاد دستور داده اند که صنعت نفت از شمول قانون مدیریت خدمات کشوری مستثنی و صنعت نفت، طبق مقررات استخدامی خود اداره شود.

به گزارش "الف"، علی کردان در نامه خود به معاون سرمایه انسانی رییس جمهور، با استناد به دستور دکتر احمدی نژاد خواسته است حقوق کارکنان صنعت نفت در سال جاری 20 درصد نسبت به سال گذشته افزایش داشته باشد. کردان ماه گذشته نیز با ارسال نامه ای به رییس جمهور [pdf] خواستار مستثنی شدن کارکنان صنعت نفت از قانون مدیریت خدمات کشوری شده بود. نامه قائم‏مقام نفت به رئیس‏جمهور  قانون مدیریت خدمات کشوری در سال 1386 پس از 3 سال تحقیق و بررسی به تصویب نهایی مجلس رسید و در آبان ماه همان سال از طرف رییس جمهور برای اجرا به دستگاههای اجرایی ابلاغ شد. این قانون که جانشین قانون استخدام کشوری (مصوب 1345) و تغییرات بعدی آن می شود، موضوع استخدام، تعیین حقوق و دستمزد، حقوق ارباب رجوع و نحوه استیفای آن، انتصاب و ارتقا شغلی مبتنی بر بهره وری و بهبود عملکرد، تامین اجتماعی و ... را  بر اساس عدالت و بهره وری کارکنان دولت، قانون مند کرده است.

در قانون مدیریت خدمات کشوری ، ضمن پیش بینی حمایت از دریافتی بازنشستگان دربرابر افزایش تورم، مزایای ویژه ای نیز برای معلمان و پرستاران در نظر گرفته شده است.

در زمان بررسی و تصویب قانون مدیریت خدمات کشوری، مقامات وزارات نفت درخواست و فشار بسیار شدیدی برای مستثنی شدن وزارن نفت و شرکت های تابعه از این قانون داشتند اما نمایندگان مجلس با درخواست مقامات وزارت نفت مخالفت کردند ولی مقرر کردند زحمات از آن دسته از کارکنان صنعت نفت که در شرایط سخت کاری مشغول کار هستند با پاداش های ویژه جبران شود.

گزارش تحقیق و تفحص مجلس از وزارت نفت که در سال 1383 منتشر شد نشان می داد در وضعیت استخدامی صنعت نفت، تبعیض های فراوانی میان مدیران ارشد با کارکنان و کارگران و حتی مهندسان صنعت نفت وجود دارد  به نحوی که برخی مدیران وزارت نفت و شرکت های تابعه تا 15 برابر کارکنان عادی این صنعت دریافتی دارند.

لازم به یادآوری است با گذشت 6 ماه از تصویب و ابلاغ قانون مدیریت خدمات کشوری، دولت هنوز آیین نامه های لازم برای اجرای آنرا تدوین و ابلاغ نکرده است.

در سال 1366، مجلس شورای اسلامی با تصویب قانون نفت، دولت را مکلف کرد ظرف یکسال اساسنامه شرکت ملی نفت را تهیه و به مجلس شورای اسلامی ارایه دهده. اما از آن سال تاکنون با وجود پیگیری تعدادی از نمایندگان هر دوره مجلس، هنوز دولت اساسنامه شرکت ملی نفت را تهیه و تقدیم مجلس شورای اسلامی نکرده است.

در سالهای اخیر نیز مجلس هفتم در قوانین بودجه هر سال با تعیین ضرب العجلی خواستار ارایه اساسنامه شرکت ملی نفت ایران و تصویب آن در مجلس برای روشن شدن روابط مالی دولت و شرکت نفت شده است اما این ضرب العجل ها نیز بی نتیجه بوده و روابط مالی دولت و شرکت ملی نفت ایران همچنان بدون نظارت مجلس اداره می شود.

صنعت نفت ایران از لحاظ مالی بر اساس مقررات پیش از انقلاب اسلامی اداره می شود. این مقررات اختیار مطلق نحوه هزینه کردن درآمدهای شرکت نفت ایران را به شخص شاه واگذار می کرد.
  
 
۱۳۸۷-۰۲-۰۷ ۱۱:۲۲:۲۶
این است عدالت اجتماعی که می فرمودند؟ (59506)
 
۱۳۸۷-۰۲-۰۷ ۱۲:۴۶:۴۱
اگر توانستيد بگوييد چه بي عدالتي اجتماعي شده. نه قانوني اجرا شده نه استثنايي اعلام شده نه .... فقط به صرف يك خبر؟ (59532)
 
۱۳۸۷-۰۲-۰۷ ۲۲:۵۴:۰۶
فردا طبق معمول اقای الهام خبر را تکذیب می کنند و بعد صحت آن معلوم می شود (59722)
 
۱۳۸۷-۰۲-۰۷ ۲۲:۵۳:۰۸
آقای احمدی نژاد بهتر است سراغ مافیا را از اطرافیان خودشان بگیرند (59721)
 
سورنا
۱۳۸۷-۰۲-۰۷ ۱۱:۳۰:۱۸
چشم مجلس و مجلسیان روشن. جل الخالق. رییس جمهور با بخشنامه قانون مصوب مجلس را نقض میکند. (59510)
 
رضا
۱۳۸۷-۰۲-۰۷ ۱۱:۳۳:۵۱
اينطوري كه قانون خدمات مديريت كشوري هم يه چيزي مثل نظام هماهنگ پرداخت ميشه و از اين ببعد دستگاهها ميرن با مستثني شدن و يا با چند تا بند و تبصره اضافه حقوق و دستمزد دستگاههاي خودشان را از طرق ديگر افزايش ميدن
بازم كارمندان دستگاههاي ضعيف ، ضعيفتر ميشن
اينجوري ره به تركستان رفتن است
عدالت محوري نيست (59512)
 
یک خبرنگار
۱۳۸۷-۰۲-۰۷ ۱۱:۴۸:۱۵
از ما بهترانند دیگه.حتما بهانشون اینه که مانع تخلفه. در حالی که مایه شرمساری دولتی است که شعار عدالت و برابری سر می دهد. (59515)
 
۱۳۸۷-۰۲-۰۷ ۱۱:۴۸:۴۴
آقای کردان که ظاهرا حقوقدان است بفرمایند مگر رییس جمهور یا حتی هیات وزیران می توانند به قانون تخصیص بزند؟! (59516)
 
۱۳۸۷-۰۲-۰۷ ۱۱:۵۳:۲۴
من يك صنعت نفتي هستم . همه مي گويند وضع شما نفتيها خيلي خوب است اما وقتي فيش حقوقي خود را به آنه نشان مي دهند تعجب مي كنند . بلي وضع نفتيها خوب است اما وضع مديران و كاركنان قديمي. كاركنان اين صنعت بيش از هركس ديگري به تحقق عدالت در اين صنعت معتقدند و خواستار پيوستن وزارت نفت به ساير دستگاه ها هستند. جاي تعجب دارد كه آقاي كردان با سوابق مشخص امروز اينگونه به دنبال منافع مديران نفتي است؟! (59518)
 
۱۳۸۷-۰۲-۰۷ ۱۱:۵۳:۳۵
دم کردان گرم واقعا داره نفتی نفتی می شه . خوش به حال نفتی ها (59519)
 
پیمان
۱۳۸۷-۰۲-۰۷ ۱۱:۵۵:۵۷
بعد میگویند در دولت مافیا وجود ندارد.
این مافیا حتما مافیای عدالت است (59520)
 
یک معلم
۱۳۸۷-۰۲-۰۷ ۱۱:۵۶:۲۷
بر کارکنان محترم صنعت نفت مبارک باشد.
( لطفا ربط میان تیتر و مطلب اینجانب را خودتان پیدا کنید!) (59521)
 
۱۳۸۷-۰۲-۰۹ ۰۸:۲۹:۴۲
آقا يا خانم معلم عزيز

لطف بفرماييد جايتان را با من نفتي عوض بفرماييد.
معلمي:
3 ماه تعطيلي تابستان، 15 روز تعطيلات عيد، 96 ساعت كار در ماه، حقوقي معادل و يا بيشتر ما، هميشه در كنار خانواده و ... ديگر چه ميخواهيد؟

نفتي:
كار مداوم، حتي آخر هفته، ماموريت به مناطق دورافتاده و بدآب و هوا، دوري از خانواده، تحمل شرايط سخت و تماس با مواد شيميايي، 176 ساعت كار در ماه، تعطيلي خبري نيست. فرزندان در حسرت ديدن پدر و مادر نفتي، حقوق بسيار كم نسبت به كار سخت، و ....
بخدا قسم حاضرم جايم را با شما عوض كنم.

نتيجه: بر شما مبارك باد كه با اين همه استراحت از ما بهتر زندگي ميكنيد. خوش به سعادتتان. (60117)
 
ناشناس
۱۳۸۷-۰۴-۰۳ ۲۳:۱۶:۴۷
یه ضرب المثل قدیمی هست که می گه داخلش خودمو نو کشته بیرونش مردمو آن اقای معلمی که هر سال اضافه حقوق حد اقل بیست در صدی را می گیرد از حال و روز نفتی ها
خبر ندارد (68771)
 
۱۳۸۷-۰۲-۰۷ ۱۲:۰۱:۰۶
متاسفانه بايستي گفت قانون خدمات مديريت كشوري يك قانون استعماري است.چگونه مي توان به كسي كه در پارس جنوبي مشغول بكار است با كسي كه در رشت كار مي كند يك حقوق داد؟چگونه مي توان كسي كه از دانشگاه شريف فارغ التحصيل شده (البته سهميه نبوده) با كسي كه از دانشگاه غير انتفاعي يا غير دولتي فلان محله شهرستان ... فارغ التحصيل شده يكجور تلقي كرد.
متاسفانه بيشترين منافع اين قانون فقط براي نمايندگان مجلس بود.چون اين افراد قبلا در حد وزير كمتر بايستي حقوق مي گرفتند كه در اين قانون به حد وزير رسيدند.مپنداريد كه نمايندگان دلشان سوخته و اين قانون را تصويب كردند بلكه براي منافع مادي نهفته در آن و براي خودشان بود.
اما احمدي نژاد نمي تواند چنين دستوري بدهد. (59522)
 
۱۳۸۷-۰۲-۰۷ ۱۳:۲۶:۳۱
واقعا متاسفم اصل فارغ التحصیلی از دانشگاه شریف یا غیر انتفاعی نیست اصل کار بلدی است واقعا که شعور مهم است از قرار شما هم ریفی هستید (59552)
 
۱۳۸۷-۰۲-۰۷ ۱۲:۰۱:۳۶
آیا قانون مصوب شده توسط مجلس میتواند با دستو ر رییس قوه مجریه تغییر کند اگر میتواند لا کدام استناد قانونی (59523)
 
کوچک زاده
۱۳۸۷-۰۲-۰۷ ۱۲:۱۰:۱۳
کوچک زاده:
می‌توانند چشمانشان را ببندند و بگویند مافیا وجود ندارد (59524)
 
اریان
۱۳۸۷-۰۲-۰۷ ۱۲:۱۱:۰۵
بنام خدا

کارمندان دولت و بازنشستگان کشور ضعیف ترین طبقه مردم عزیز ایران هستند که قدرت خریدشان با حقوق های پایین بعلت تورم بشدت کم شده ما که به لطف خدا به اغلب کشور ها کمک میکنیم شایسته است که افزایش سالیانه حقوق های کارمندان و باز نشستگان خودمان را هم مانند سالهای گذشته بموقع انجام دهیم که این طبقه زحمت کش با علاقه هر چه بیشتر به میهن عزیزمان خدمت کنند و انها را از انتظار و بلا تکلیفی در اوریم . (59525)
 
۱۳۸۷-۰۲-۰۷ ۱۲:۲۲:۴۵
با قانون مجلس مدیران نفتی ما که با میلیون دلارها سر و کار دارند بیشتر برای گرفتن رشوه و انچه که حق خود می پندارنو ناحق است ترغیب میشوند .. عزیز من نفت آموزش و پرورش نیست که اگر این مدیر نشد یک مدیر دیگر بیاید . مدیران نفت باید متخصص باشند تا به مملکت زیان نزنند . اگر یک آدم بی تجربه و با بهره هوشی کم را مدیر نفت کنند اونوقت براحتی در قراردادها کشور دچار خسران بزرگ میشه و سر بخش نفت کلاه میره .. قطعا باید مدیران پروژه های نفتی از این قانون استثنا بشن وگرنه با این حقوق هیچکدام در ایران نخواهند ماند .. ضمن اینکه کشور بهای کمی برای تجربه اندوزی این افراد نپرداخته و نباید براحتی اینها رو از دست داد..اونهم توی شرایطی که خیلی از کشورهای خارجی بدنبال جذب این مدیران هستند (59527)
 
محمد
۱۳۸۷-۰۲-۰۷ ۲۱:۲۶:۱۸
ماشالله آقاي كردان در ملغي كردن قانون يد طولايي دارند ، ايشان پرونده سنگيني در ديوان محاسبات دارند و آقاي احجمدي نژاد جرات نكرد ايشان را وزير كند وگرنه بدش نمي آمد بر. (59663)
 
كارشناس
۱۳۸۷-۰۲-۰۸ ۰۹:۴۲:۲۳
كي گفته كه تو اين مملكت مديران كار مي‌كنند؟ همه مي دانند كه اين كارشناسان هستند كه كار را آماده مي كنند تا مديران امضا كنند. خدا كند كه بهره هوشي كارشناسان پايين نيايد. (59854)
 
متخصص گاز
۱۳۸۷-۰۲-۰۷ ۱۲:۲۷:۰۳
باید توجه داشت که زحمات پرسنل صنعت نفت و گاز که عمدتا از متخصصین می باشند باید با هم طرازان آنها در کشورهای عربی خلیج فارس قیاس شود .
آنگاه متوجه می شوید که تنها راه پاسداشت منابع ارزشمند انسانی در صنعت نفت صرفا افزایش انگیزه و روحیه می باشد و این مقدار حقوق یک پنجم کشورهای حاشیه خلیج است
چرا حرف حق را مافیا می نامید . من به سهم خود از کردان تشکر می کنم و به سایر دستگاه های اجرایی هم توصیه می کنم به جای سنگ اندازی مانند کردان برای خود بیابند (59528)
 
محمد
۱۳۸۷-۰۲-۰۹ ۰۶:۴۷:۰۲
تخصص و تلاش سنگين وكار در بيابانها ، سرقله كوهها براي مخابراتيها (در ايستگاههاي مايكروويو و خطوط فيبر نوري وكار در حوضچه هاي كرم وبد بو و خطر ناك ) براي برقي ها (خطوط انتقال فشار قوي در بيابانها و سركوهها و در كنار نيروگاههاي گرم و خطر ناك ) براي اكثر صنايع ( كار سنگين وتخصصي و در بسياري موارد محيط آلوده ) وجود دارد ولي آنها كردان ندارند ، بسياري از اينها تخصص در رشته هاي فناوريهاي برتردارند ولي اين بد شانسند .
اينطور كه در كامنت هاي بعضي ها در مورد آموزش وپرورشي ها آمده ، معلوم ميشود كه كار اين طبقه (يعني تربيت نيروي انساني ) اصلا فاقد ارزش است بنابراين پيشنهاد ميشود جناب رئيس جمهور اين تشكيلات بي مصرف را منحل كند و در هزينه جاري كشور كلي صرفه جويي كند (همچنين وزارت علوم و تحقيقات ، وزارت بهداشت ودرمان البته بخش دانشگاههاي آنها را چون پزشكان كه كار خودشان را ميكنند البته اين آقايان هم آقاي شهاب الدين صدر را دارند ) خلاصه زنده باد مديران نفت و پزشكان و مرده باد بقيه بخصوص كارمندان شاغل ساير بخش هاي دولتي وبازنشستگان . (60097)
 
۱۳۸۷-۰۲-۰۷ ۱۲:۵۰:۵۹
رئیس‏جمهور صنعت نفت را از قانون مدیریت خدمات کشوری مستثنی کرد

خوب که چی؟!؟!؟ می تونه، می کنه! فرمایشی بود.

شما ÷س واسه چی تو مجلس هستین ؟ اگه این قانون (حوزه اختیارات رییس جمهوری در صنعت نفت) ایراد داره درستش کنین؟ حرف بیخودی نزنین. (59533)
 
عباسي
۱۳۸۷-۰۲-۰۷ ۱۲:۵۷:۴۰
با سلام اين نحوه تيتر زدن با غرض يا بي غرض سبب تخريب چهره رييس جمهور محترم خواهد شد در حاليكه ما كارمندان ميدانيم كه اگر يك رييس جمهور به معناي واقعي كلمه دلش به حال كارمندان ميسوزد ايشان است و مطمئنا ايشان از من و شما بهتر ميداند كه دستور ايشان قانون را نقض نميكند حال اگر كسي چنين درخواستي از ايشان كرده مشكل از ايشان نيست. مضافا در خصوص قانون مذكور بايد گفت كه شايد مجلس تأجيل در تصويب آن داشت كه حتما\" ارتباطي با نزديك بودن انتخابات مجلس هشتم نداشت ولي آنچه مسلم است اينست كه هياهوهايي كه پيرامون آن ميشود كمي از واقعيت دور است و برخي از قسمتهاي آن در اجرا با مشكل جدي روبرو خواهد شد كه البته آنجا هم مشكل را متوجه دولت خواهيد دانست. (59535)
 
۱۳۸۷-۰۲-۰۷ ۱۳:۰۲:۰۸
سلام دیدید گفتم.
به بحث قانون کشوری مراجعه کنید. کفتم این قانون هم مثل قانون طرح نوین میشود و یواش یواش , هر اداره از یکی نامه می آورد که خودش را بالا بکشد.آخر سر آموزش و پرورش می ماندو پرستارها و چند گروه دیگر که دیگران بهشان بخندند.
نگفتم سرکاریم.! (59540)
 
۱۳۸۷-۰۲-۰۸ ۰۸:۵۱:۵۸
الحمد لله وضع اين دو گروهي كه نام برديد كه خيلي خوب است . محض اطلاع در همين قانون براي حقوق معلمان و پرستاران 10% بيش از بقيه كاركنان در نظر گرفته اند. چرا؟ اين عدالت مجلس هفتم است كه محرز است . حالا گير داده ايد به يك خبر كه معلوم نيست راست است يا دروغ. ببينيد چند درصد از بيننده هاي شما با اين كامنت موافقند آنگاه تركيب بينندگان را حدس بزنيد. البته ما كاركنان حاميان خود را ميشناسيم و از آنها ممنونيم. (59827)
 
۱۳۸۷-۰۲-۰۷ ۱۳:۱۳:۳۹
چرا در دولتي كه مدام شعارعدالت ميدهد عدالت تبصره مي خورد.چر ا با اين تورم وگراني طاقت فرساحقوق ساير كاركنان دولت بايت تنها 6درصد افزايش يابد؟مگر قرار نبود پول نفت برسرسفره مردم بيايد پس چرا پول ساير مردم بر سر سفره كاركنان نفت مي رود؟ (59544)
 
كارشناس
۱۳۸۷-۰۲-۰۸ ۰۹:۴۵:۴۲
كي گفته 6%؟ هنوز ضريب حقوقي تصويب نشده است (59856)
 
گمنام ايراني
۱۳۸۷-۰۲-۰۸ ۱۲:۱۷:۳۹
سرور گرامي چرا شعار ميدهيد كدام پول مردم سرسفره كاركنان نفت رفته است لطفا واضح بگوييد هر كس كه فكر مكند كه درست است براي امتحان به همراه مجلسيان محترم جهت اقامت در محلهاي كاري پرسنل نفت مهمان است . بفرماييد جهت يك دوره كاري (59945)
 
۱۳۸۷-۰۲-۰۷ ۱۳:۲۱:۴۴
ای بابا یه قایم مقام یه چیزی گفته شما هم به عنوان خبر داغ تو سایت گذاشتید حداقل اول بررسی میکردید این خبر صحیح هست و آقای رییس جمهور این کار را کرده اند !من که باور نمی کنم (59547)
 
111
۱۳۸۷-۰۲-۰۷ ۱۳:۲۳:۵۰
ملاك دستور رييس جمهور مكتبي و عدالت محور است

قانون مجلس هفتميها فقط به درد خودشان مي خورد (59550)
 
آبتين
۱۳۸۷-۰۲-۰۷ ۱۳:۲۸:۱۹
همه ما نفتي ها حاضريم جاي خودمان را با تمام كساني كه فكر مي كنند حقوق ما زياد است عوض كنيم. به خصوص با معلمان عزيز كه با هفته اي 24 ساعت تدريس و دو هفته تعطيلات نوروزي و سه ماه تعطيلات تابستان باز هم ناراضي هستند. آيا عدالت مد نظر شما ميگويد، يك كارمند شركت نفت با 240 ساعت كار ماهيانه ( بيش از سه برابر يك معلم) در شرايط سخت آب و هوايي و آلودگي هاي صنعتي بايد كمتر از يك معلم بگيرد؟ (59553)
 
۱۳۸۷-۰۲-۰۷ ۱۴:۲۸:۱۱
همه ما نفتي ها حاضريم جاي خودمان را با تمام كساني كه فكر مي كنند حقوق ما زياد است عوض كنيم. به خصوص با معلمان عزيز كه با هفته اي 24 ساعت تدريس و دو هفته تعطيلات نوروزي و سه ماه تعطيلات تابستان باز هم ناراضي هستند. آيا عدالت مد نظر شما ميگويد، يك كارمند شركت نفت با 240 ساعت كار ماهيانه ( بيش از سه برابر يك معلم) در شرايط سخت آب و هوايي و آلودگي هاي صنعتي بايد كمتر از يك معلم بگيرد؟

پاسخ | نقل قول


1- تمام آموزش و پرورشي ها سه ماه تعطيلي ندارند
2- تعطيلات نوروز مر بوط به تمام كارمندان مي باشد
3- شما آقايان نفتي يك ماه مرخصي داريد كه آموزش و پرورشي ها ندارند
4 - آن آقاياني هم كه در مناطق نفتي هستند 15 روز سر كار هستند و 15 روز مرخصي كه به عبارتي مي شود سال 6 ماه كار كه يك ماه هم مي توانند مرخصي بگيرند مي شود 5 ماه
5 - حالا چرا اينقدر شلوغ كرده ايد فكر مي كنيد با اين نظام هماهنگ چقدر به حقوقا اضافه مي شود
6 - دعوا سر لحاف ملانصرالدين مي باشد و كليه آقايان سر كار هستند . البته با عرض معذرت از همگي (59596)
 
۱۳۸۷-۰۲-۰۸ ۰۰:۳۶:۲۳
ظاهرا کمی باید ریاضیات به این فرد ناشناس (که انشااله معلم ریاضی! نیستند) تمرین نمود.بدین شرح:
نضف ماه یعنی 15 روز مداوم سر کار:
15x24=360 ساعت کارماهانه (توجه کنید که حضور در سر کار ودوری از خانواده حتی اگر خواب باشی هم سر کاری وبا کوچکترین مشکلی باید بیدار شده وکار کنی) البته بی انصافی است اگر زمان رفت وآمد ومعطلی ناشی از چند پرواز متعدد وبعضا سفر با اتوبوس به شهرستان حساب نشود.
اگر کلا 5 ماه کار را هم فرض نماییم:5x360=1800 ساعت کار در سال.
اما معلمین :
اگر 3 ماه تابستان ویکماه عید حساب نشود،8 ماه کاری میماند:
(تازه اگر ایام تعطیلی بین دو ترم،کار بسیار کمتر در زمان امتحانات،کلیه تعطیلیهای خواسته ویا ناخواسته مملکتی را در این 8 ماه حساب نکنیم که هیچکدام شامل کار در مناطق عملیاتی نمیشود):
موظفی هفتگی یک فرهنگی 24ساعت است که میشود ماهی تقریبا 100 ساعت و8x100=800 ساعت
بله! نسبت زمان حضور در محل کار نفتی ها به معلمین 1800/800=2.25 برابر است(ارفاقها را در نظر نگرفته ایم).
اما شرایط کاری محیط های بشدت آلوده وپرسر وصدا،بد آب وهوا،بدون امکانات، فشارهای شدید ناشی از دوری خانواده وبی سرپرستی آنها،عدم ثبات واضطراب همیشگی رفت وامدها واتفاقات،سفرهای مداوم وپی درپی با هواپیماها وهلیکوپتر های فرسوده،خطرات وریسکهای شدید جانی درحین کارودهها مورد دیگر.....
آیا میدانستید که حقوق یک مهندس نخبه وفارغ التحصیل بهترین دانشگاههای کشور در سالهای بدو استخدام نفت وشرایط کاری فوق الذکر تفاوت چندانی با معلم هم سابقه خود ندارد؟!
کمی انصاف هم خوب چیزی است.
در ضمن متن نامه آقای کردان هم قانونی ومستدل به نص صریح قانون مصوب مجلس است واگر ایرادی هست از قانونگذار بوده. بخوانید لطفا. (59744)
 
آبتين
۱۳۸۷-۰۲-۰۸ ۰۷:۲۵:۱۷
برادر عزيز
اطلاعات شما در مورد كار در مناطق نفتي نادرست مي باشد چرا كه:
1- كارمندان اقماري در ماه مجموعا 20 روز كاري با ساعت كاري 12 ساعت در روز دارند يعني 2 هفته كار يك هفته استراحت نه دو هفته كار دو هفته استراحت.( دو هفته كار دو هفته استراحت مخصوص كارمنداني است كه روي سكوهاي دريايي به فاصله 105 كيلومتري ساحل و بدون هيچ امكاناتي كار ميكنند -جايي كه حتي يك معلم هم يافت نميشود- )
2-هيچ كارمند اقماري مجموعه نفت از چيزي به اسم تعطيلات نوروزي برخوردار نيست و اگر ايام نوروز در ايام كاري وي باشد بايد در سر كار حاضر باشد.
3- در مورد مرخصي ساليانه نيز كارمندان اقماري با تعديل مرخصي ساليانه روبرو هستند يعني آنها كه 2 هفته كار يك هفته استراحت دارند 20 روز مرخصي و آنها كه دو هفته كار دو هفته استراحت دارند 15 روز مرخصي دارند. كه اين ميزان مرخصي نيز با تعطيلات رسمي ساليانه كه شما از آن برخورداريد و نفتي ها از آن محرومند جبران ميشود.
5-بنا به اعلام رييس آموزش و پرورش شهر تهران، تهران 7000 معلم مازاد دارد (8% معلمان شاغل در تهران)، كه با تعميم آن به كل كشور ميزان بهره وري آنها آشكار مي شود.
6- در هنگام سرماي زمستان كه معلمان عزيز بالاجبار چند روزي خانه نشين شدند، كارمندان مجموعه نفت با توان مضاعف كار مي كردند! (59779)
 
۱۳۸۷-۰۲-۱۰ ۱۵:۱۷:۲۷
با عرض سلام و خسته نیاشید به همه خصوصا جناب اقای کردان !
گفته شد اموزش و پرورشی ها هفتهای 24 ساعت کار میکنند . بسیار حرف درستی است البته معلمین ابتدائی 28 ساعت . ولی باید عرض کنم مطالعاتی که چندی پیش سازمان بهرهوری انجام داد را اگر ملاحظه فرموده باشید میانگین کار مفید عزیزان 24 دقیقه است یعنی 24*5 = 120 دقیقه بعبارت بهتر 2 ساعت کار در هفته ! یعنی معلمان 26 ساعت بیشتر کار میکنند لابد میدونین ناظر بر کار معلمها 15 میلیون دانش اموز بطور مستقیم 30 میلیون پدر و مادر و 400 هزارنفر مدیر و ناظم و اداره و ستاد و بازرسی کل کشور و نهاد ریاست جمهوری و مجلس و دیوان محاسبات و دیوان عدالت اداری و...
خسته تان نکنم. همه اهالی نظام! (60523)
 
بیطرف
۱۳۸۷-۰۴-۲۰ ۱۱:۴۰:۵۲
ازمقایسه خودمان باهم هیچ نتیجه ای نمیگیریم. ببینید معلمان دردیگر کشورها چه جایگاهی دارند مگر تعطیلات فقط درکشورایران ودانش اموزان ومعلمان ایران است. عزیزان هرشغلی درجایگاه خودمحترم وارزشمنداست.اگر معلم نبود شرکت نفتی نبود واگر شرکت نفت کارنکند حقوق معلم از کجا تامین شود و..... (70810)
 
۱۳۸۷-۰۲-۰۷ ۱۴:۳۵:۴۵
جناب آقای محترم
مشکل مملکت ما این است که همه چیز آن وابسته به نفت است در همان جایی که فلان متخصص صنعت نفت کار می کند معلم هم کار می کند ولی من بعنوان کسی که از نزدیک کار آنها را دیده ام در چه هتل ها و مهمانسراها همان مسولین نفتی می آرامند ولی زحمتکشان سرشان بی کلاه می ماند بیشتر از همان معلم نمی گیرند.
وهمان مفت خورها آنقدر عادت کرده اند که برای مرخصی رفتن حتما باید ماموریت میلیونی بگیرند .
لااقل اگر اظهار نظر می کنید واقعیات را وارونه نکنید و دیگر اینکه صرف نظر از شغل همه حق حیات دارند . (59607)
 
سعید
۱۳۸۷-۰۲-۰۷ ۱۳:۳۱:۳۴
آنگونه که از متن بر می آید این یک بحث حقوقی است کاش یک کارشناس حقوقی هم مطالبی را در رد یا تائید بیان می کرد (59554)
 
کارمند نفت
۱۳۸۷-۰۲-۰۷ ۱۳:۳۵:۰۳
واقعا اگر این نامه خلاف قانون است چه استدلال حقوقی دارید خوشحال می شوم بیان کنید (59560)
 
پزشك عمومي
۱۳۸۷-۰۲-۰۷ ۱۳:۳۷:۰۰
با سلام برادران گرامي من يك پزشك عمومي ميباشم كه در پالايشگاه كار ميكنم وساعت كاري من از ساعت 6صبح تا5/3 بعداز ظهر ميباشد يعني 5/9 ساعت وهمكاران من در درمانگاههاي وزارت بهداشت ساعت 5/8 تا ساعت 5/11 يعني3 ساعت كار ميكنند اي حاميان عدالت بفرمائيد حقوق دريافتيمان بايد يكسان باشد با دعاي خير (59562)
 
۱۳۸۷-۰۲-۰۷ ۱۳:۳۹:۲۲
من يك ليسانسه فني و در شركت نفت جنوب مشغول به كار هستم پايه حقوقم 170000 تومان است در شرايط خوب،ضريب دريافتي حقوق من 5/2 برابر پايه حقوق است كه به عبارتي ميشود 425000 تومان كه بعد از كسر ماليات و بيمه و سهم بازنشستگي حدوداً 350000 ميشود،مستاجر هستم و ماهي تقريباً 165000 تومان هزينه مسكن و آب و برق و... ميدهم و شركت نفت بعنوان كمك هزينه مسكن به من 2500 (دو هزارو پانصد تومان) ميدهد هزينه غذا و پوشاك هم كه حكايتش ناگفتني است دور از خانواده و شهر خودم در بدترين شرايط آب و هوايي و در يكي از گرانترين و بي نظم ترين شهرهاي كشور زندگي ميكنم،خدا خودش كمك كند. (59563)
 
سلامي
۱۳۸۷-۰۲-۰۷ ۱۷:۰۸:۱۱
برادر عزيزم ، اين درخواست براي استثنا كردن مديران است ، شما كارمندان نفت هم كلاه سرتان ميرود چون فداي مديرانتان ميشويد (59668)
 
حسن
۱۳۸۷-۰۲-۰۷ ۱۳:۴۰:۵۵
متاسفانه ابتدا جو نامناسبي درست مي كنند و بعد كه تعداد زيادي از متخصصين صنعت نفت اين صنعت را رها كرده و با حقوق ماهيانه بالاي 10000 دلار جذب كشورهاي ديگر مي شوند تلاش ميكنند تا پرسنل را راضي كنند. اصلا امكان مقايسه كار صنعت نفت با ساير مشاغل ازجمله آموزش و پرورش و ... خنده دار است. چند سال پيش كه دريافتي حقوق يكي از نزيكان بنده در شركت نفت ماهيانه 800 هزارتومان بود همسرش با همان مدرك كارشناسي در آموزش و پرورش ماهيانه 180 هزار تومان مي گرفت. ولي همانزمان همسرش هفته اي 24 ساعت تدريس داشت و چهار ماه در سال نيز تعطيل بود (حدود 20 روز در شروع سال نو و بقيه در تابستان) ولي چهار سال بود كه همسرش بدليل كار اقماري( 12 ساعت در روز) و دور از خانواده نمي توانست در زمان سال تحويل در كنار خانواده اش باشد. و حتي در اين چهار سال موفق نشده بود يكبار در زمان شروع سال مرخصي بگيرد.
الان با گران شدن نفق جذب متخصصين صنعت نفت با حقوق بالاي 10000 دلار در ماه عادي شده است. علاوه بر حقوق فوق كليه هزينه هاي اسكان ترانسپورت و ويزاي اقامت دائم در كشورهاي اروپائي و يا كانادا نيز به اين متخصصين داده مي شود . و بعد ما براحتي متخصصين فوق را با اعلام طرح هاي غير كارشناسي از دست مي دهيم.
ما در ايران متخصصيني داريم كه روزانه بالاي 1000 دلار دستمزد دريافت مي كنند و براي پيدا كردن و جذب همين متخصصين نيز با مشكل مواجه ايم.
نبايد با اجراي طرح هاي غير كار شناسي صنعت نفت را نابود كرد. (59564)
 
وحید
۱۳۸۷-۰۲-۰۷ ۱۳:۴۱:۰۵
چرا می خواهید به واسطه دشمنی با یک فرد یا خصومت با فردی دیگر مانع اجرای عدالت در صنعت نفت و گاز باشید (59565)
 
ناشناس
۱۳۸۷-۰۲-۰۷ ۱۳:۴۴:۲۹
به نظر من وزارت نفت مستثني شده است تا به بقيه افزايش بيشتري بدهند. (59566)
 
شدید زاده
۱۳۸۷-۰۲-۰۷ ۱۳:۴۴:۵۹
به جای جنجال چرا یک مناظره برگزار نمی کنبد تا همگان از دلایل و مستندات آگاه شوند (59567)
 
ساينا
۱۳۸۷-۰۲-۰۷ ۱۳:۴۷:۰۱
باسلام
به تمامي كارمندان دولتي وغير دولتي -درنامه آقاي كردان ازاثرگذاري ناكارا بر فعاليت ها سخن به ميان آمده ،آيامنتقدين به دنبال:
1- تضعيف صنعت نفت هستند
2- به دنبال ترميم حقوق ديگر همكاران دولتي وغيردولتي
3- اجراي نظام خدمات كشوري به صورت آزمايشي و درصورت بازخورد صحيح تسريع به ديگر سازمان ها (برخي از پروژه ها به نوعي آزمايش مخربند و درصورت اجرا بازگشت به وضعيت قبل محال است)
4- اجراي چنين نظامي نيازمند آموزش مناسب كارشناسان ومجريان خبره است تا تحليل يكساني از قانون داشته باشند .اين تعداد نيرو كجا آموزش ديده اند ويا مدرسين نظام خدمات كشوري چه كساني هستند
و....
به نظر مي رسد درصورتي كه وزارت نفت مدينه فاضله است فعلا\"
به اين شكل باقي باشد ولي نظام خدمات كشوري دريك يا دووزارت خانه مورد نظر مردمي وكارشناسان اجرا گردد برآورد نمودن خواستگاه ها و شناخت معايب ومحاسن طرح به ديگر سازمان ها بسط داده شود.
قبل از سياسي نمودن (باتوجه به مفاد قانون كه داراي انعطاف مطرح شده مي باشد) اقتصادي كارشناسي شود . (59569)
 
۱۳۸۷-۰۲-۰۷ ۱۳:۵۰:۴۲
ای بابا باز هم بحث راجع به منافع مدیران نفتی است.
ای بابا چقدر باید کارکنان و مهندسان نفتی بگویند که الحاق به قانون نظام هماهنتگ خواسته قلبی ماست منتهی این قانون با حقوق مدیران منافات دارد و به همین دلیل هزار و یک دلیل برای عدم اجرای آن می آورند . والا ما شدیدا خواستار اجرای این قانون هستیم.
شرکت نفت اصلا معلوم نیست به دنبال چی هست؟ خصوصی سازی؟ اجرای نظام هماهنگ ؟و .....
خدا به داد رعیت برسه (59572)
 
۱۳۸۷-۰۲-۰۷ ۱۳:۵۱:۱۹
با سلام اینجانب استخدامی سال 81 و فارغ التحصیل دانشگاه صنعت نفت هستم.....کسانی که دم از بالا بودن حقوق ما میزنند ایا شرایط کاری ما را در خلیج فارس دیده اند؟.....ما به صورت اقماری دو هفته کار دو هفته استراحت هستیم...یعنی یک زندگی کاملا موقتی....همش در انتظار...هر بار که سر کار می رویم گریه زن و بچه ما را چه کسی میبیند؟...کار کردن ما در دمای بالای 50 درجه و شرجی بالا را یقینا هیچکدام از منتقدین نمیتوانند تحمل کنند....بعضی از اوقات در وسط دریا تا یکهفته بدون اب شیرین هستیم...چه کسی میتواند بدون اب شیرین یکهفته زندگی کند؟...در ضمن در تمامی ایام سال (عاشورا،تاسوعا، رمضان،نوروز،سرما،گرما) ما سر کار هستیم....حال شما کلاه خود را قاضی کنید... (59573)
 
سازور
۱۳۸۷-۰۲-۰۷ ۱۳:۵۴:۴۵
چرا یک اقدام خوب و قانونی را با حب و بغض سیاسی به هم می ریزید (59575)
 
۱۳۸۷-۰۲-۰۷ ۱۳:۵۵:۴۶
با سلام
اكنون زمان بيان واقعيت هاي كتمان شده صنعت نفت و كارگران و كارمندان نفت مي باشد.
تا كي آش نخورده و دهن سوخته!
با يك همه پرسي سراسري در صنعت نفت و يا يك نشست همگاني در يك نقطه مظلوميت اين صنعت و كاركنانش را به تمام مردم ايران بيان نماييم.
ما مي توانيم با همان شيوه تبليغاتي دشمنان اين صنعت به مبارزه با آنها پردازيم. مي بايست از تمامي تريبونهاي در دست صداي خود را به همه مردم برسانيم.
آخه تا كي سكوت و اين همه تهمت(مافيا-حقوق ميليوني-تسهيلات....) در اجتماع. دولت.مجلس وحتي در خود نفت را تحمل كنيم.
بابا ما هم هزار مشكل و گرفتاري داريم مثل بقيه مردم...ما كه خوب ميدانيم تمامي اين دعواها سر لحاف ملا است و دعوا دعواي سياسي است اين وسط چرا ما بايد بسوزيم چرا خانوادهايمان بسوزند....چرا؟ (59576)
 
۱۳۸۷-۰۲-۰۷ ۱۳:۵۸:۲۵
مگر نظام هماهنگ در حال اجرا است كه كسي از آن مستثني شود ! (59577)
 
سوران
۱۳۸۷-۰۲-۰۷ ۱۳:۵۹:۴۰
كدام قانون را مي گويد كه رييس جمهور آن را نقض كردند مگر آقايان مجلسي وقت قانون گذاري هم پيدا كردند

به نظر من مردم يه چيزي شنيدن به اصلش نرسيدن

اصلا نمي دونن چي شده فقط ياد گرفتن دنبال يه عده راه بيفتن

همون عده اي كه مصاحبه انجام نشده احمدي نژاد رو نقد كردن و چاپ هم كردن

به نظرم بسيار حركت به جا و مناسبي بوده

شخصا به عنوان يك روزنامه نگار از احمدي نژاد تشكر مي كنم (59579)
 
سعدونی
۱۳۸۷-۰۲-۰۷ ۱۴:۰۱:۴۳
انصافا یک روز هیات تحریریه الف به همراه مسئولان این سایت یک سفر یک هفته ای با همه افزایش حقوق و ... که می گیند نفتی ها دارند بروند در خلیج فارس کار کنند اگر دوام آوردید آن وقت به کردان بتازید (59580)
 
۱۳۸۷-۰۲-۰۷ ۱۴:۰۶:۰۸
عزیزم. جناب سعدونی. مهم نیست که درست است یا غلط. مهم قانون شکنی است. دیدگاه شما با دیکتاتوری مصلحانه هیچ فرقی ندارد. همه چیز باید از مسیر قانون بگذرد و گرنه سنگ روی سنگ بند نمی شود. قانون بد بهتر از بی قانونی است (59583)
 
منوچهر
۱۳۸۷-۰۲-۰۷ ۱۴:۰۳:۰۸
به اين ميگن عدالت ولي نه عدالت علوي بلكه عدالت .
ظلم كه شاخ و دم نداره ، اين هم ظلم آشكار بر عليه حقوق بگيران ثابت ، علي (ع) و عدالت علوي هم در نظام ايران تنها و مظلوم است .
خدا. (59578)
 
۱۳۸۷-۰۲-۰۷ ۱۴:۰۴:۴۱
در اوايل انقلاب كه آقاي غرضي استاندار خوزستان بود در يك سخنراني اعلام نمود كه محله كيانپارس (بهترين محله اهواز) را مشابه محله حصيرآباد ( يكي از محله هاي فقير نشين) خواهد كرد. متاسفانه ايشان جهت ايجاد عدالت بجاي تبديل حصير آباد به كيانپارس راه ساده تر يعني نابودي كيانپارس را انتخاب كرد. وضعيت صنعت نفت هم به همين صورت است. اگر حقوق و مزاياي كاركنان صنعت نفت خوب و در حد قابل قبول است بايد تلاش شود تا بقيه كاركنان نيز وضعيت مشابه پيدا كنند ، نه اينكه با كاهش حقوق و مزاياي ايشان در پي ايجاد عدل باشيم. (59581)
 
۱۳۸۷-۰۲-۰۷ ۱۴:۰۵:۰۰
توجه
در نامه آقاي دكتر كردان آمده است 6/5درصد بيش از سال قبل نه 20 درصد (مراجعه شود به www.naftnews.ir) (59582)
 
یاوری
۱۳۸۷-۰۲-۰۷ ۱۴:۰۹:۱۱
سلام

6.5 درصد بیش از 14 درصد یعنی 20 درصد. در ضمن 1 درصد یا 1000 درصد. کردان چه کاره است که قانون مجلس را بشکند. البته در این دولت جای تعجب نیست.
خبر شانا را بخوانید:

http://shana.ir/129469-fa.html (59585)
 
این
۱۳۸۷-۰۲-۰۷ ۱۵:۴۲:۱۱
http://i32.tinypic.com/10hlftv.jpg (59638)
 
ناصر
۱۳۸۷-۰۲-۰۷ ۱۴:۱۱:۵۲
دلیل مستثنی بودن را در آدرس ذیل بیابید
http://www.pm-hr.com/news/1497.pdf (59586)
 
سعید
۱۳۸۷-۰۲-۰۷ ۱۴:۱۵:۳۲
اینجانب کارشناس ارشد رشته مهندسی برق-کنترل هستم. 6 سال سابقه کار دارم. با استفاده از قانون جذب نخبگان به استخدام شرکت ملی نفت درآمدم. در بهترین حالت(رفتن به ماموریت عسلویه-اضافه کاری کامل) حول و حوش 1 ملیون تومان حقوق میگیرم. مشابه بنده یکی از دوستان است که در موسسه ( خاتم الانبیا) مشغول به کار می باشد و بدون ماموریت و اضافه کاری 2.5 ملیون تومان حقوق میگیرد.
تا کی باید مردم فریبی کرد و رای جمع کرد؟
تا کی متخصصان این کشور به خاطر بازیهای سیاسی باید جذب شرکتهای خارجی شوند. تا کی به خاطر این بی خردی ها باید شرکت ملی نفت بای از متخصص خالی گردد و در نتیجه انسانهای کم تجربه تصمیمهایی بگیرند که ملیاردها تومان به مملکت زیان وارد کنن؟
از عاقبت کار بترسید.
آن دنیا هم وجود دارد.
یک مدیر میانی پارس جنوبی اختیار 3 ملیارد دلار پروژه را در اختیار دارد آیا حقوق حداکثر 3 ملیون تومان برای اینچنین پستی خیلی زیاد است؟ (59587)
 
۱۳۸۷-۰۲-۰۷ ۱۴:۲۸:۲۷
خیلی خوب است. اما چرا پا روی قانون؟
اگر این استدلال درست باشد و این بدعت باب شود که به حمدالله در حال باب شدن است این سیستم اجرای کارهای \"خوب\" که البته فقط به نظر عده ای خوب است چه فرقی با سیستم دیکتاتوری بدون قانون می کند. می دانید چه می شود، می شود هر کسی زورش رسید کار خودش را جلو ببرد و این عین بی عدالتی است حتی اگر به اسم عدالت باشد. (59599)
 
صنعت نفتي
۱۳۸۷-۰۲-۰۷ ۱۴:۱۸:۲۶
خيلي از كارمندان صنعت نفت حاضرند ساعت كار-سختي كارو حقوقشان را با يك نفر معلم با اجراي نظام هماهنگ عوض كنند. (59590)
 
ناشناس
۱۳۸۷-۰۲-۰۷ ۱۴:۲۵:۰۸
تهران نشينان سايت الف يك سر بيايند با ما برويم عسلويه تا بفهمند گرماي 48 درجه و شرجي 95 درصد و كار سخت و دوري از خانواده يعني چه؟ البته اگر افتخار بدهند و با مامستكبران از خدا بي خبر حاضر به ديدار در محل كارمان باشند.
كاركنان صنعت نفت مستقر در عسلويه (59592)
 
۱۳۸۷-۰۲-۰۷ ۱۴:۲۶:۳۹
وقتی یک مجلسی قانون غیر قابل اجرا بنویسد نتیجه اش همین می شود که قابلیت اجرا ندارد و اجرا نمی شود ..
من اگر جای رئیس جمهور بودم کلا این قانون رو می نداختم تو کاغذ خوردکن ریاست جمهوری ..
عدالت مجلس هفتم عدالت کمونیستی است ..
این عدالت نیست ..
عدالت باید بر اساس شایستگی باشد نه اینکه برابری همه کارمندان وزارتخانه ها ..
قانونی که دم انتخابات 6 تا 10 نفر آدم که شاید هیچکدام هم تاکنون یک روز هم مدیرکل نبوده اند بشینن برای کل کارمندان دولت بنویسند بهتر از این نمیشه ..

مجلس هفتم در تصویب قانونهای غیرقابل اجرا و ضرر زننده گوی سبقت رو از اسلاف خودش ربود (59594)
 
۱۳۸۷-۰۲-۰۷ ۱۴:۳۵:۰۹
واقعیت این است که صنعت نفت همیشه با کیفیت بالایی اداره شده است. حساسیت صیانت از ثروت ملی کشور راه دیگری برای کارکنان این صنعت باقی نگذاشته است.کدام صنعت دیگری میشناسید که همپای پتروشیمی رشد داشته باشد . امید است همه با هم مهربان باشیم. (59605)
 
احمدی
۱۳۸۷-۰۲-۰۷ ۱۴:۳۶:۴۸
بقول سید بزرگوار و وزبر محترم سابق آقای ماهانه ، شرکت نفت را شخم بزنید و خیال همه را راحت کنید بهتر نیست ؟ تا کی باید راحت طلبان غیر متخصص اینگونه عرصه را بر متخصصین صنعت نفت تنگ کنند جای بسی تاسف است ... یک مقایسه را داشته باشید مابین حقوق پرداختی به کارکنان صنعت نفت ایران و سایر کشورهای جهان تا تفاوت را آقایان همیشه معترض متوجه شوند . (59608)
 
۱۳۸۷-۰۲-۰۷ ۱۴:۳۷:۵۸
قابل توجه ساير كارمندان دولت
احتمالآ اضافه حقوق ساير وزارتخانه ها بيشتر است كه صنعت نفت را مستثني كردند! (59609)
 
۱۳۸۷-۰۲-۰۷ ۱۴:۴۰:۳۵
می بینم که نفتی ها بسیج شده اند. برید به کار نفت برسید عوض کامنت دادن تو این سایت و اون سایت. البته معلوم است مدیرای نفتی هستند وگرنه کارکنان که وقت اینچیزا رو ندارن. بدبخت معلما که وقت و قدرت اجرایی و لابی ندارند. بدبخت معل (59612)
 
سعید
۱۳۸۷-۰۲-۰۷ ۱۴:۴۳:۳۸
درست کردن حق و حقوق دوستان آموزش پرورشی نیازی به تخریب حقوق کارکنان صنعت نفت ندارد.
به اعتقاد بنده حق و حقوق همکاران آموزش پرورشی نیز باید ترمیم گردد تا نیروهای با کیفیت جذب آموزش و پرورش شوند و انسانها متعالی پرورش دهند.
عدالت بنا به تعرف امام علی قرار دادن هر چیز در جای صحیح است. نه قرار دادن همه چیز به طور مساوی! (59613)
 
بی نام
۱۳۸۷-۰۲-۰۷ ۱۴:۴۷:۳۸
درست کردن حقوق یک بخش با پا گذاشتن روی قانون عین بی عدالتی و عین استبداد است. پس معلمان هم از وزیر آموزش و پرورش بخواهند که پا پگذارد روی قانون (59615)
 
رضا
۱۳۸۷-۰۲-۰۷ ۱۴:۴۹:۰۴
متاسفانه اقاي كردان تحت تاثير مافياي نفت قرار گرفته اند و ميخواهند بر خلاف سياست افزايش پلكاني دولت به شكاف بين افراد كم سابقه و با سابقه شدت ببخشند. (59616)
 
كارمند
۱۳۸۷-۰۲-۰۷ ۱۴:۴۹:۱۶
با توجه به نرخ بالاي تورم مطالبه همه كارمندان بايد حداقل25درصد اضافه حقوق باشد.نفتي-معلم-بازنشسته و... (59617)
 
كارمند ساده نفت
۱۳۸۷-۰۲-۰۷ ۱۴:۴۹:۴۶
20 درصد افزايش حقوق براي مديران محترم نفتي به عبارتي برابر با 300 تا 400 هزار تومان افزايش حقوق است و براي يك مهندس (كارمند ساده ) اين وزارتخانه با مدرك فوق ليسانس و 7سال سابقه كار برابر 40 هزار تومان مي شود . كاش قانون نظام هماهنگ در اين وزارتخانه اجرا شود شايد حقوق ما مستخدمين جديد نيز همانند ساير كاركنان هم رده در وزارتخانه هاي ديگر رشد بيابد . ترا به خدا به داد مستخدمين جديد و كارمندان ساده اين وزارتخانه برسيد . آخر تبعيض و اختلاف به چه مقدار ( تفاوت حقوق 10 تا 15 برابر) ؟
آيا در كشورهاي پيشرفته و صنعتي نيز وضع به همين منوال است ؟ (59619)
 
۱۳۸۷-۰۲-۰۷ ۱۵:۱۶:۱۰
بعد از مطالعه کامنتهای بالا، بنده که به دلیل ماهیت شغلی در بخش خصوصی، در ارتباط مستقیم با پرسنل شرکت ملی نفت هستم، لازم دیدم موارد ذیل را متذکر بشوم:
1- اگر به هر یک از عزیزان، در هر جای دنیا حقوق 10،000 دلاری دادند، لطفا لحظه ای درنگ نکنند و بروند همان جا.

2- اینکه حقوق سایر بخشها از جمله شاغلین آموزش و پرورش کم است، دلیلی بر کاهش حقوق سایر بخشها نیست. معمولا در اکثر مناطقی (نه همه جا) که پرسنل نفت هستند، سایر ارگانها هم به نحوی حضور دارند، پس بحث سختی محل کار چندان محلی از اعراب ندارد. منتها پرسنل نفت به دلیل ارتباط با شرکتهای خارجی توانسته است دیدگاهی را در سیستم خود نهادینه کند که باید پرسنل را به نوعی (حقوق و امکانات) به کار دلخوش کرد. این مسئله در سایر بخشها و به طور خاص در آموزش و پرورش جا نیفتاده است.

3- نکته آخر، اگر خرید یک نمک دان در هر صنعتی 1 دلار هزینه داشته یاشد، در صنعت نفت در همه جای دنیا 10 دلار و در صنعت هسته ای 100 دلار هزینه دارد و به همین ترتیب دست مزد افراد! (59628)
 
۱۳۸۷-۰۲-۰۷ ۱۶:۲۵:۱۴
بله متخصصين بروند تا جنابعالي بعنوان شركت خصوصي مرتبط با نفت مانعي در پروژه برداشتن وانداختن نداشته باشي؟ (59654)
 
۱۳۸۷-۰۲-۰۹ ۱۴:۵۰:۴۴
مشكل شما اين است كه تصور ميكنيد كه پرسنل نفت مشتي افراد وطن فروش هستند كه ياد گرفته اند هر وقت قافيه تنگ آمد بدامن بيگانه روند امروز صبح در محل كارم كاركنان سيويل مشغول ريختن و تهيه سيمان براي پايه حصار بودند يكي از كاركنان جوان بابيل خود مقداري ماسه و خاك را قاطي كرد كه بلافاصله با اعتراض ديگر كاركنان روبرو شد اين نيست جز احساس مسئوليت كما اينكه بعد از ريختن بتون در آن محل شايد ماهها طول بكشد تا عوارض اين كار او مشخص شود اما حس مسئوليت پذيري در نفت جزوي از رگ و ريشه محسوب ميشود چيزي كه اميدوارم شما در شركت خصوصيتان با آن اشن بشويد كه بعيد ميدانم چرا كه هرگاه بخش خصوصي در نفت پا به ميدان گذاشت بجز سو استفاده و تخريب حاصلي در پي نداشته است .
اولين اصل كه در اين صنعت سر لوحه اعمال ماست حس مسئوليت است. در ضمن كدام وزارتخانه مثل نفت تاكنون با اعمال مقرارت بازنشستگي پيش از موعد شاهد بازنشستگي چند هزار نفره بوده كدام وزارتخانه كاركنانش بايد تا سن 60 سالگي كار كنند تا بازنشسته شوند؟كدام وزارتخانه داراي بازنشستگاني بشدتفرسوده است ؟ايا اين را ميدانيد كه نفتي جماعت بعد از بازنشستگي عمرش كفاف بدهد 5 سال بعد قبرستان تشريف ميبرد؟ (60264)
 
مهندس جوان( با 6سال سابقه)
۱۳۸۷-۰۲-۰۷ ۱۵:۲۵:۰۰
لطفاًجهت کاهش حساسیت های جامعه وهمینطورحرکت درراستای عدالت محوری وگسترش اصلاحات اجرایی رئیس جمهور محبوب نسل جوان ،نظام هماهنگ پرداخت حقوق و دستمزد را دراین وزارتخانه اجرایی نمایید.تاهم نحوه توزیع میزان حقوق در این وزارتخانه نرمال شود وهم مهندسان جوان و کم سابقه که با حقوق اندک به زحمت در تقلای گذران زندگی روزمره خود هستندحداقل به خط فقر برسند! (59630)
 
حمیدی
۱۳۸۷-۰۲-۰۷ ۱۵:۳۸:۲۹
اگر قرار است لايحه خدمات كشوري در تمام وزراتخانه ها اجرا شود بايد شامل كليه مقررات از قبيل مرخصي ها ، ماموريت هاي آموزشي ، اضافه كاري و غيره باشد ولي اگر فقط نحوه پرداخت ها را شامل شود براي بعضي از وزارتخانه ها مثل آموزش و پرورش كه نيمي از سال در مرخصي هستند با وزارت نفت كه كاركنان حتي نمي توانند مرخصي استحقاقي خو د را استفاده كنند عدالت برقرار نشده و بمرور نخبه گان از اين صنعت بيرون رفته و مشكلات عديده اي بوجود مي آيد و نظر آقاي كردان هم بهمين منظور مطرح شده است . (59634)
 
مسعودملکی
۱۳۸۷-۰۲-۰۷ ۱۵:۴۱:۵۴
متاسفانه بخل و حسادت ریشه این مملکت را سوزانده است وگرنه به خودی خود دستمزد تمامی کارکنان دولت بخصوص کارکنان صنعت نفت خرج و مخارج زندگی را به زور پوشش میدهد در کشوری که تولید ناخالص ملی قابل صرفنظر کردن است همه به نان شب محتاجند و افسرده از جمله بنده که با مدرک فوق لیسانس مهندس مکانیک از دانشگاه صنعتی شریف و 19 سال سابقه رسمی شرکت نفت هنوز نتوانسته ام صاحب خانه شوم ما به جای اینکه به علت این عقب افتادگی بیندیشیم و فکر چاره باشیم به معلول گیر میدهیم واقعا که لیاقت هر ملتی همانانی هستند که بر آنان حکومت میکنند ! (59637)
 
كارشناس
۱۳۸۷-۰۲-۰۸ ۱۰:۲۹:۴۵
خوب از كجا معلوم تو حقوق خودتو صرف ... نكردي يا با تصميمهاي اشتباهت همه را به ... زدي
مهندس مكانيك با 19 سال سابقه كار آن هم از دانشگاه شريف بايد بره بميره. خوب حقوقت كم بودي ميرفتي جاي ديگه. مگه زورت كردن كه .... (59877)
 
سامان روزبه
۱۳۸۷-۰۲-۰۷ ۱۵:۴۹:۵۱
با اين تورم و گراني به خصوص در بخش مسكن به جاي 20 درصد بايد 40 درصد به حقوق ها اضافه شود. صحبت هم فقط راجع به نفتي ها نيست، همه آحاد ملت شريف ايران لياقت برخورداري از رفاه را دارند. آقاياني هم كه دم از عدالت مي زنند اگر فقط يك روز در مناطق بد آب و هواي مناطق نفتي باشند ديگر اين حرف را نمي زنند. حالا بماند اينكه مديران نفتي كه همتايان خارجي شان گاهي تا 20 برابر آنها حقوق مي گيرند بايد آينقدري تامين باشند كه با يك پيشنهاد كار يا سفر خارجي يا خداي نكرده حق مشاوره و ... لرزه اي بر دلشان بيفتد.
بنابراين بحث آقاي كردان منطقي است. (59641)
 
سیاحی
۱۳۸۷-۰۲-۰۷ ۱۶:۳۴:۵۹
به نظر من نحوه چینش خبر\" الف\" برای تخریب آقای کردان بود. لطفاً بجای تخریب پاسخ حقوقی به اظهارات وی بدهید: (
مطابق م 4 قانون نفت مصوب 1366 و ماده 7 قانون اساسنامه شرکت ملی نفت مصوب 1356 و نیز بند \" ک م 22 \" و بند\"ز م 35 \" این قانون، کلیه امور شرکت نفت و (شرکت های تابعه) اعم از امور استخدامی، بازنشستگی، فنی، حسابرسی، پرداخت ها، ارتقاء پرسنل و بطور کلی تمام اموری که به نحوی مربوط به اداره شرکت است، تابع ضوابط و مقررات آئین نامه ای است که به تصویب مجمع عمومی شرکت می رسد.
همچنین به موجب ماده 57 قانون اخیرالذکر شرکت های مزبور در این رابطه ( امور استخدامی و مالی و ...) تخصصا از تحت شمول قوانین و مقررات عمومی، وضعی و تکلیفی که در آینده تصویب خواهد شد مستثنی می باشد مگر اینکه در خود قانون صریحا نام شرکت ذکر شده باشد. مع هذا با تصویب قانون خدمات مدیریت کشوری در مورخ 8 مهر 1386 و وضع مواد 5 و 3 و 117 آن، دامنه شمول قانون، شرکت ملی نفت و شرکت های تابعه را نیز در بر گرفته و آن قسمت از مقررات سابق شرکت نفت، قانون نفت، قانون اساسنامه شرکت ملی نفت که مربوط به مسائل صریحا نسخ گردیده اند ( م 127 قانون خدمات مدیریت کشوری) مع الوصف با تصویب قانون بودجه سال 1387 و وضع قسمت \"ک\" بند \"7\" این قانون که در سال 1387 مجری است قانون گذار در زمینه امور مسائل مربوط به نفت مجددا قانون سابق مجری در حوزه امور نفت را احیا نموده و در واقع به طور ضمنی قانون خدمات مدیریت کشوری را در این رابطه تخصیص زده است. دلیل این امر عبارت آخر قسمت\"ک\" بند \"7\" قانون بودجه سال 1387 است که مقرر داشته: ((... دولت مکلف است اساسنامه شرکت ملی نفت ایران، شرکت ملی گاز ایران و شرکت ملی صنایع پتروشیمی را تا پایان خرداد ماه سال 1387 با توجه به قانون نفت مصوب 1366 به مجلس شورای اسلامی تقدیم نماید. تا پایان سال 1387، امور نفت، گاز، پتروشیمی، طبق مقررات حاکم موجود و این قانون اداره خواهد شد.))
عبارت مزبور به دلایلی که در زیر بیان خواهیم کرد حاکی از این است که رژیم حاکم بر امور استخدامی و مالی شرکت ملی نفت ایران و شرکت های تابعه، اساسنامه شرکت های مزبور است به این ترتیب که:
اولا: عبارت (( امور نفت، گاز، پتروشیمی)) مندرج در مقررات فوق الاشعار اطلاق داشته و عموم آن شامل کلیه مسائلی می گردد که مربوط به اداره شرکت های مربوطه می باشد از جمله مواردی که مربوط به اداره شرکت است، مسائل استخدامی، مالی، حسابرسی و فنی ... است که بداهتا در مفهوم (( امور)) می باشند.
ثانیا: اداره شرکت های موصوف تا قبل از تصویب قانون خدمات مدیریت کشوری بر اساس اساسنامه های قانونی مربوطه صورت می پذیرفت که به عنوان رژیم حقوقی حاکم اعمال می گردیدند با تصویب قانون مدیریت خدمات کشوری تحت شمول این قانون قرار گرفت با این حال در قانون بودجه (مقرره مورد بحث) که دولت مکلف گردیده است که جهت اداره (( امور )) شرکت های معنونه اساسنامه جدیدی بر اساس قانون نفت تهیه و ارائه نماید و تا زمانی که چنین اساسنامه ای تنظیم نشده امور نفت بر اساس قوانین و مقررات حاکم موجود انجام خواهد شد از جمله قوانین حاکم موجود همان قانون نفت درسال ۱۳۶۶ می باشد که در حال حاضر لازم الاجرا می باشد و اساس تنظیم اساسنامه جدید قرار خواهد گرفت پس منظور از قوانین حاکم، قانون نفت است که البته قانون مزبور اداره شرکت ها را به اساسنامه های مربوطه ارجاع نموده است بنابراین همچنان اساسنامه های مربوط و قوانین راجع به آنها تا زمان تصویب قوانین جدید لازم الاتباع و لازم الااجرا می باشد.( مستنبط از ماده ۴ قانون)
ثالثا: عبارت قسمت آخر بند «ک» که مورد استناد قرار گرفت توسط صدر قسمت «ک» تقویت شده است و در واقع دلیل اصلی خروج شرکت ملی نفت از شمول قوانین، قانون خدمات کشوری می باشد بر اساس عبارت صدر قسمت «ک» بند «۷» از سال ۱۳۸۷ کلیه قوانین که تا زمان تصویب قانون بودجه در خصوص امور نفت تعیین تکلیف می نمودند ملغی الاثر بوده و امور مربوطه می بایست طبق مقررات موجود ( قانون نفت سال ۱۳۶۶ و اساسنامه های آن) اداره گردد.
بنابراین از آنجایی که براساس قواعد و اصول حقوقی همواره آخرین اراده قانونگذار ملاک عمل است، آخرین اراده قانونگذار در قانون بودجه متبلور شده که عبارت است از امور نفت براساس قوانین حاکم( قانون نفت) لذا با تصویب این قانون به عنوان یک قانون خاص، قانون مدیریت خدمات کشوری به عنوان قانون عام در زمینه نفت تخصیص خورده و ملغی الاثر می باشد.) (59658)
 
سریر
۱۳۸۷-۰۲-۰۷ ۱۶:۴۱:۵۹
در این خصوص چند موضوع هست که باید مورد توجه قرار گیرد:
اول اینکه وزارت نفت خود را منبع اصلی در آمد کشور می داند، یعنی برای این همکاران گرامی این شبهه وجود دارد که بودجه مملکت از قبل فروش نفت تحصیل می شود و چون وزارت نفت قراردادهای نفتی را امضا می کند و بازاریابی و ... را انجام می دهد، لذا بر بودجه کشور حق ویژه ای دارند، در حالی که اگر یک سیستم سالمی حاکم بر مناسبات دولتی بود، باید می دانستند که آنها نیز همچون سایر آحاد مردمند که با توجه به شرایطشان در بخشی از دولت به نام وزارت نفت شاغل شده اند و چه بسا افرادی که از آنان بسیار شایسته ترند و اینک به دنبال کارند.البته روی این سخن با برخی مدیران شرکت نفت است که همه چیز به آنها ختم می شود. (59661)
 
۱۳۸۷-۰۲-۱۴ ۱۵:۳۴:۱۵
عزیز دل برادر، کار وزارت نفت قبل از امضا کردن قرارداد وبازاریابی محصولات، اکتشاف،استخراج، تولید،فرآورش نفت وگاز از اعماق زمین ودریاها وپالایش آن میباشد که در سخت ترین ودورافتاده ترین نقاط وبدترین شرایط آب وهوایی بدون امکانات رفاهی ودر محیط های بشدت خطرناک وآلوده است! ظاهرا تهران نشینی باعث شده که مجموعه عظیم صنعت نفت به چند صد نفر کارمند تهران وبازاریاب و... از دید شما محدود شود!
نکند فکر میکیند هنوز خارجیها صنعت نفت را اداره کرده وشرکت نفت صرفا ناظر است؟ (60936)
 
خلخالي
۱۳۸۷-۰۲-۰۷ ۱۶:۴۳:۵۳
بنده يكي ازكاركنان صنعت نفت بوده ودربخش شركت گازاستاني مشغول مي باشم ازحقوق هاي آنچناني كه صحبتش هست براي ماخبري نيست جريان ما همان جريان معروف(آش نخورده ودهن سوخته)است همكلاسي هاي بنده اكنون باهمان مدرك ليسانسي كه بنده دارم درسايردستگاههامانندآموزش وپرورش دريافتي شان ازحقيربيشتربوده وتعطيلات واستراحت بيشتري هم دارند درصنعت نفت حقوق بالاراكساني به جيب مي زنند كه درزمان وزارت برخي وزرا ازافزايش چندبرابري حقوق درسال برخورداربودند والا كه ماازنفتي بودن خودپشيمانيم (59662)
 
۱۳۸۷-۰۲-۰۷ ۱۷:۰۳:۰۹
سلاام دوستان توجه كنيد كه تا همين الان هم نسبت به كارمندان نفت بي قانوني شده يعني تا قبل از تصويب اساسنامه ميدانيد اصلا وزارت نفتي وجود ندارد و ما طبق اساسنامه شركت ملي نفت هستيم
يعني اصولا ما كاركنان دولت نيستيم خودمان شركتي هستيم با قوانين خاص كه توي همون اساسنامه قبلي وجود دارد پس چرا مجلس محترم قانون خدمات كشوري را به شركت نفت تعميم داده خودش بي قانوني است.پس اول براي شركت ملي نفت بايد اساسنامه تغيير كند بعد بگويند برويد قانون خدمات كشوري را اجرا كنيد كه بحث اين كه اصولا كاركنان نفت با شرايط سخت و ....ميتواند قانون خدمات كشوري را اجرا كنند يا نه و والسلام (59664)
 
۱۳۸۷-۰۲-۰۸ ۰۱:۲۳:۵۲
در تکمیل فرمایش این دوست باید بگوییم که شرکت نفت به عنوان یک شرکت ونه کارمند دولت چنان تعهدات سختی از کارمندان خود بعمل میاورد که هیچ جا چنین یکطرفانه بر کارمند خود تحمیل نمینماید:
یک مثال این است که کارمند در هر زمان وهرساعتی در هرجایی که شرکت تشخیص دهد بدون هیچگونه ادعایی ودرخواستی بایستی انجام وظیفه نماید!
تصور کنید به یک معلم تهرانی بگویند شما از فردا بایستی ساعت 2 تا 4 نصفه شب در یک تابستان گرم در بیابانهای مثلا عسلویه به عده ای درس بدهی وهیچ ادعایی هم نداشته باشی! (59750)
 
۱۳۸۷-۰۲-۰۹ ۱۵:۳۵:۰۸
لطفا همچنین بفرمایید که :
شرکت نفت با قوانینی بشدت ظالمانه ویکطرفه پرسنل را جذب کرده وشرایط خروج را نیز بسیار سخت نموده ودر پی حفظ آن است نه منافع پرسنل:
-حق بیمه وبازنشستگی پرداختی شرکت نفت خیلی کمتر است واگر بخواهید بیرون بیایید وبه ارگانی دیگر یا بخش خصوصی بروید باید دهها میلیون تومان مابه التفاوت بپردازید!
-هیچ شرکت پیمانکار نفتی حق جذب نفرات شرکت نفت را تا 3 سال پس از خروج از شرکت نفت ندارد وصرفا با اعلام شرکت نفت موظف به اخراج وی میباشند.
-شرایط بازنشستگی صرفا سن 60 سال است یعنی یک مهندس جوان 22 ساله به مدت 38 سال کار کند ودیپلمه 42 سال!
-در مناطق شهری تسهیلات ایاب وذهاب (سرویس)،وتسهیلات زمین یا مسکن سازمانی یا ....هیچکدام به پرسنل داده نمیشود وصرفا یک حق مسکن دو هزار تومانی داده میشود!
-ساعت کاری در نفت بر خلاف اکثر سازمانها 8 صبح تا 4 عصر است که عملا امکان هیچگونه کار دوم نمیماند.
به نظر اینجانب نامه بصورت مغرضانه با ترس از ریزش وتعدیل این شرایط ظالمانه در شرکت نفت ودر نتیجه خروج پرسنل (که البته به هیچوجه از روی کم تعهدی نبوده بلکه از بیعدالتی است)تهیه شده ومهندسان جوان نفت که حقوق بسیار کمتری با توجه به شرایط کاری واستخدامی خود دارند از منافع طرح سود خواهند برد.
جالب است این موضوع باعث واکنش هیجانی بعضی پرسنل نفت شده که در راستای تقویت موقعیت کردان در نفت، دارد تمام میشود که جای شگفتی دارد!
از سیاهی بالاتر که رنگی نیست.حداقل اگر شرایط قانون استخدامی خوب نبود راحت تر بیرون میرویم. (60278)
 
۱۳۸۷-۰۲-۰۷ ۱۷:۰۶:۴۹
آقا به داد دل ديپلمه هاي صنعت نفت برسيد.
با حقوق 300 هزار تومان كي ميتونه زندگي كنه؟ (59666)
 
نفتي
۱۳۸۷-۰۲-۰۷ ۱۷:۲۷:۲۹
اول اينكه خدا كند حقوق تمام كاركنان دولت بالا رود اما ميخواهم خدمت خصوصا فرهنگيان محترم كه ظاهرا اگكر تمام كاركنان محترم دولت هم حق را به نفت بدهند بعنوان يك ميثاق نانوشته و براي اثبات تاثير گذاري خود با نفتي ها مخالفت كنند ميرسانم لطف نمائيد از وزارت خانه مطبوعه خود امار كاركنان مبتلا به بيماري هاي روحي و روان ، مبتلايان به سرطان ،مصدومين و سوانح سوختگي را بشما ارائه نمايد دبيران محترمي كه قبل از عيد تقريبا 20 اسفند با هر كلكي كه شده مدرسه را تعطيل مينمايند و تا 20 فروردين هم كج دار مريز عمل ميكنند و اگر دبير دبيرستان نباشند ارديبهشت ماه خصوصا در جنوب مدرسه تعطيل تا مهر ماه ضمن اينكه در طول هفته هم فوقش 4 روز از ساعت 7/30 تا 13 سر كار باشند و شب نيز بر سر خانه و زندگي خود .
اما كاركنان نفت بايد در اوج گرما و سرما كه نمونه ان سرماي سال گذشته بود به خدمت رساني به مردم مشغول باشند و از قضا وقتي دو تن از كاركنان حين خدمت رساني شهادت گونه ميميرند هيچ نهادي به خود زحمت حماسه سرائي براي آنها نميدهد نه صدا و سيماي محترم و نه مطبوعات و رسانه ها كه هنگام منفعت خود و حاميان سياسيشان كه ضعف صنعت نفت و حراج آن را به غارعلي بابائي ميدانند كه هزينه هاي آنان را تامين ميكند يادي از آنان نميكند .
اري خانواده نفتزندگيش با اضطراب و دوري ها و خطرات بيشمار روبرو است اما همه در هنگام مطرح كردن مدعي حقوق بالاي آن ميباشند براستي كدام كارمند آموزش و پرورش است كه الان دريافتي كمتر از 5000000 ريال دريافت كنند ؟ آنهم با آن تفضيلي كه عرض كردم .
دوستان فرهنگي شما نيز مانند ما كارتان را با دلسوزي انجام بدهيد و خدا ناظر بدانيد باور كنيد طاقت كار با ما را نداريد اي كاش ساز و كاري انديشيده شود تا كاركنان ديگر دستگاههاي مدعي تنها يك هفته با شرائط كاركنان نفت و نه ويژه مشغول كار در تاسيسات نفتي مشغول شوند تا بعد از آن رنج نامه ها بنويسند خوشبختانه بدليل تسلط بر ادبياتن ميتوانند به گسترش فرهنگ رمان نويسي كشور كمك كنند اقايان نميدانم معني 15 روز كار بر روي اسكله نفتي درون دريا را درك ميكنيد البته روز اول جالب است ولي وقتي ساله مجبور باشي زندگي اينگونه را تجربه كني ميشود جهنم وقتي كه در اوج گرماي جنوب و در تاسيساتي كه جرات نداري حتي به دستشوئي بروي چون اب به درجه جوش نزديك ميشود آنوقت معني زندگي را درك ميكنيد .
از زمان استخدامم در نفت 4 نفر از همكارانم سرطان كبد گرفتند براي ملاقاتشان آدرس ميدهمسه نفر قبرستان آبادان يك نفر بندر عباس .
با ارزوي درك صحيح از وضعيت يكديگر (59670)
 
مهندس مجید
۱۳۸۷-۰۲-۰۷ ۱۷:۳۳:۰۰
بسمه تعالی
با عرض سلام وادب حضور خوانندگان عزیز

موقعی که داشتم این اعلام نظربعضی از این دوستان رامطالعه میکردم خیلی تاسف خوردم زیرا عده ای ازروی احساسات وگاهی هم اغراض شخصی ویامشکلات مالی خود خواسته ویا ناخواسته اب به اسیاب دشمن ریخته ودرجهت منافع انها گام برمیدارند.اگر سری به شرکتهای نفتی مانند شل وتوتال ویا همین کشورهای شیخ نشین بزنید ملاحظه میفرمایید که بسیاری ازهمکاران اسبق ما در انجا با حقوق بسیار خوب مشغول کارمیباشندواین روندفرار متخصصین با این روند حقوق ومزایا متاسفانه ادامه داردلذا ضمن تشکرازفهم ودرایت واینده نگری اقای کردان به اطلاع عزیزان اموزش وپرورش میرسانم که همه کارکنان وزارت نفت هم دوست دارند که سه ماه ونیم تعطیلات تابستانی وبیست روز تعطیلات عید وبه هر دلیلی مانند کثیفی هوا-برف-سردی هواو..........تعطیل بوده واستراحت نمایندودرهفته 24ساعت کار کنندوالبته منکرزحمت ان عزیزان نمیباشم ولی یک سئوال دارم دلیل اینقدرمدرسه غیر انتفاعی وکلاسهای تدریس خصوصی وتقویتی که پولهای کلان ازمردم میگیرند چیست؟

با احترام فراوان (59671)
 
بهناز
۱۳۸۷-۰۲-۰۷ ۱۷:۴۴:۲۴
سلام جناب آقاي حداد عادل
فكر كنم شما بايستي جلو اين نقض كردن قانون توسط رئيس جمهور را بگيريد. چون رئيس جمهور حق استثنا زدن بر يك قانون را ندارد و اين از اختيارات اختصاصي مجلس شوراي اسلامي است. (59673)
 
موذنی
۱۳۸۷-۰۲-۰۷ ۱۸:۰۶:۱۶
اقای ناشناس که اسم خودت رانیز نمی نویسی؟

خیالت راحت باشد انقدرکشورهای نفتخیز جذب نیروی متخصص دارند که اگر مسئولان گوشه ی چشم خودشانرا بازکنند ملاحظه میکنند که چقدر نیروی کاردان ومتخصص با عنایت به دیدگاههای افرادی همانند شما درخدمت پیشرفت کشورها ی بیگانه میباشند که البته جای بسی تاسف هست!
ایا هیچ کس میداندکه کار کردن در محیط پر خطریعنی چه؟
ایا میدانید اولین اشتباه یعنی اخرین اشتباه؟
ایا میدانید کار کردن بر روی سکوی نفتی در وسط ابهای خلیج فارس و دور از خانواده وبدون امکانات یعنی چه؟
ایا میدانید بیش از هفتاد درصد کارکنان نفت به دلیل استرسهای شغلی دچاربیماری قلبی میشوند؟
ایا میدانید اکثر کارکنان نفت بدلیل کثرت کار نمیتوانند ازمرخصی استحقاقی خود استفاده نمایند؟
ایا میدانید..................................................؟
چه خوب بوداول شرایط کاری خود را با کارکنان نفت مقایسه میکردیم وبعدحقوق را.

با عرض ارادت فراوان (59676)
 
۱۳۸۷-۰۲-۰۷ ۱۸:۰۶:۳۴
بعید است این نظرات از جانب معلمان واقعی اعلام شده باشد .چون کارمعلم تعلیم علم است نه تعلیم بخل (59677)
 
هاشمی
۱۳۸۷-۰۲-۰۷ ۱۸:۱۳:۴۶
این اقدام کردان کاملا قانونی بوده است اگر به متون نامه ها توجه کنید مشاهده می کنید کردان با زرنگی از اشتباه مجلس هفتم استفاده کرده و به نفع وزارت متبوع خود استفاده کرده است . آن هم وزارتی که ثروت کشور را ایجاد می کند (59678)
 
مجتبی
۱۳۸۷-۰۲-۰۷ ۱۸:۱۷:۱۳
سلام
دوستان اقای کردان بیش از شما بجه های صداوسیما می شناسند
خدا به داد این مملکت برسه خدایش جدی می گم
من خودم به اقای احمدی نژاد رای دادم
اما هروقت فهمیدم با دستور رییس جمهور اشان قائم مقام شده ارخودم بدم امد که چه کلاهی سرم رفته (59680)
 
۱۳۸۷-۰۲-۰۷ ۱۸:۳۳:۱۲
دیگه جدا\"
حالم از کلمه اضافه شایستگی به هم می خوره
اضافه شایستگی به جیب زدن آقایان دست بالا و خرد کردن پایین دستی ها. (59684)
 
۱۳۸۷-۰۲-۰۷ ۱۸:۴۴:۲۱
آقارضا - كارشناس ارشد كم سابفه 2008-04-26 14:49:04|
نوشت:
\"متاسفانه اقاي كردان تحت تاثير مافياي نفت قرار گرفته اند و ميخواهند بر خلاف سياست افزايش پلكاني دولت به شكاف بين افراد كم سابقه و با سابقه شدت ببخشند. \"
آقا رضای گل وکم سابقه !
حداقل حرفی را که میزنی سبک سنگین کن وبعد بگو .
اخوی عزیز !
طراح موجودیت مافیا درنفت معلوم وانتصاب کننده آقای کردان هموست .
ازشما می پرسم همین سایت الف که چند ماه پیش حتی آقای کردان را کاندید برای وزارت کرده بود حالا چطور شده که دست به تحریک می زند؟
کارشناسان طراح قانون مذکور چرا هیچ حرفی نمیزنند؟
پسرخوب!
بابت دست برداشتن از شعار مافیا ی نفت تاکنون آقای سعیدلو
(کاندیداول وزارت نفت)-آقای وزیری هامانه(وزیر قبلی ومنتصب
آقای احمدی نژاد) وبسیاری از شخصیت های قابل قبول مملکت اظهار نظر کرده اند. گذشته از این مطلب جناب رئیس جمهور هم اخیراًاز خدمات نفتی ها ستایش کرده وتنها شما غفلت دارید.
اولیاء امور در مجلس نیز هیچکدام اجرای یکباره (یعنی :کاهش حقوق نفتی ها وافزایش حقوق بقیه کارکنان دولت) را توصیه نکرده اند( میتوانید به فرمایشات آقای حداد عادل درموردنحوه اجرای پلکانی ونیزمباحث مطروحه درهمین سایت مراجعه کنید )پس احساساتی نشوید!وازکوره درنروید.
دونامه جناب کردان دریک ماه از عید رفته یکی خطاب به ریاست محترم جمهور ودیگری به معاون توسعه مدیریت و سرمایه انسانی رییس جمهورجناب عزیزی جهت اضافات کارکنان نفت (کم یازیاد)صادر شده وقطعاً دراین سطح مذاکرات قبلی نیز محتمل است .بهتر است با مطالعه دلایل وتجزیه وتحلیل موضوع کارشناسانه نظر بدهید واز هم اینک شغل خود را با شعار های اینچنینی خدشه دار نفرمائید.نامه ها در سایت نفت قابل دسترسی استمیتوانید مراجعه ومطالعه بفرمائید..
مطلب بعدی اینکه چرا بخل کارکنان شرکت نفت را که در آینده بسیار نزدیک مشمول اصل 44 واز خدمت دولت مرخص میشوند را دردل پرورش میدهید اگر یک ده آباد وبقیه خراب باشد حکم عادلانه شما اینست که آن ده را هم خراب کنند؟تا عدالت حاکم شود این چه استدلال کارشناسی است که مانع شما دررسیدن به منظورتان شده ومیشود !
بجای اینکه استناد به حقوق بالای نفتی ها کرده ونظیر آنرا مطالبه کنید کاری میکنید که اصل موضوع را منتفی کنند!
انشاالله همین کافی باشد ولااقل کسانیکه خود راکارشناس معرفی میکنند بی گدار به آب نزنند. (59685)
 
کارمند اما در در وزارت نفت
۱۳۸۷-۰۲-۰۷ ۱۸:۵۳:۳۸
بسمه تعالی
بله دیگه کارمندان شرکت نفت خونشون رنگین تر بعد از این همه تبعیض خوشحال بودیم که حداقل کمی از این اختلاف کاسته میشه اما باز هم این نفتیها خودشون رو تافته جدا بافته کردند
چیزی شبیه حق وتو یی که ابر قدرتها توی سازمان ملل دارن وزارت نفت هم در پرداخت حقوق به کارمنداش داره واقعا برای دولت و مجلس متاسفم (59686)
 
۱۳۸۷-۰۲-۰۸ ۰۸:۰۶:۵۶
کار معلم در گذشته آموزش و پرورش بود .امروزه آموزش آن به شکل درس ندادن سرکلاس و چاپیدن اولیای دانش آموزان در کلاسهای خصوصی و تعطیل کردن کلاسها بنا به دلایل واهی و پول پرستی خلاصه می شود.پرورش هم در غربی شدن ظاهر وبی هویت شدن تفکر نسل امروز و عدم وجدان کاری در انجام وظایف و وضعیت تاسف بار فرهنگی -جسمی از جمله اعتیاد در مدارس کشور است. جالب است که با این اوصاف باز هم ادعای حقوق بالا در ازای کار نکرده دارند و سعی دارند مفتخوری را هم به کمالات نسل آینده اضافه کنند.
در حالیکه نفتیها با تلاش و زحمت طاقت فرسا سعی میکنند که با نواوری بیش از تعهد خود تلاش کنند . در نفت هیچوقت فرصت کار دوم پیدا نمی شود و دزدی از کار به دلیل حساسیت و خطرات بی شمار معنا ندارد .
از طرفی ظاهرا معلمها یادشون رفته که به دلیل اینکه رشته دیگری در دانشگاه نتونستند بخونند به آموزش و پرورش! رفتند.از کی تا حالا نخبگان یک مملکت باید مثل بقیه امتیاز بگیرند؟
از این به بعد هم بهتره که بجای آشوب و از زیر کار در رفتن به فکر نونی باشید که به بچه هاتون میدید.چون بیماری چشم تنگی و بخالت مثل سرطان است که با قرص مسکن نظام هماهنگ برطرف نمیشود.
(59771)
 
۱۳۸۷-۰۲-۰۷ ۲۰:۰۸:۵۱
بنده يك معلم هستم در جواب آن آقاي شركت نفتي كه گفته حاضر است جاي خود را با يك معلم عوض كند ميگويم والله حاضرم 6ماه يكبار به خانه برگردم اما تامين مالي باشم در دوره عدالت رييس جمهور محترم معلمين مظلومترين قشر جامعه هستند. (59697)
 
كارشناس
۱۳۸۷-۰۲-۰۸ ۱۰:۴۶:۵۴
اولا من كارمند نفت نيستم ولي بواسطه كارم از مناطق نفتي بازديد مي‌كنم. به آقا معلم مي خواستم بگم كه اگه تونستي تو ارديبهشت ماه نه تير و مرداد بري تو عسلويه و ... اونوقت بيا با هم حرف بزنيم. بابا كار سختيه، نوش جانشان. چرا ما مردم ايران بخيل‌ايم. شما هم سعي كنيد دريافتي خودتون را بالا ببريد بر منكرش لعنت. (59882)
 
خسته
۱۳۸۷-۰۲-۰۷ ۲۰:۰۹:۴۱
سفره ای پهن خواهد شد
پول نفت در راه است...! (59698)
 
بابک
۱۳۸۷-۰۲-۰۷ ۲۲:۳۶:۲۴
اگر اینچنین است نفت عجب مافیایی دارد. (59717)
 
عليرضا
۱۳۸۷-۰۲-۰۷ ۲۲:۴۷:۴۸
هشدار
وزارت نفتي ها الف را نفتي كرده اند. ...هماهنگ. خوش باشند!
آرزوي معلمي نكنيد عزيزم! مي داني كه عوض كردن جا با يك معلم، در اختيار من و تو نيست و براي همين به سخن آمده اي(من اولين داوطلب اين جابجايي بودم) والا از رنج معلمي خبر داري. خودت دانش آموز بوده اي! چرا با چنين شعاري، نمك به زخم معلم جماعت مي ريزي؟! خدا كند حوقت ميلياردي شو!‌چشم حسود كور! و به ما چرا متلك مي گويي عزيز!
شما وزارت نفت را رها نمي كني و به معلمي در روستاهاي دوردست بروي. اكنون نيز بدون دريافت حق مأموريت به جنوب و خليج فارس نمي رويد!
آخر شما نمي گويي از خويشاوندان ما در وزارت نفت هستند و من از وضع آنها- كه مدير هم نيستند- با خبر هستم؟ (59718)
 
محمد حسین
۱۳۸۷-۰۲-۰۸ ۰۱:۴۲:۰۸
استدلال کردان از نظر حقوقی اشتباه است. همانطور که وی می گوید قانون مدیریت در مهرماه 86 تصویب شده و لذا در زمان تصویب قانون بودجه 1387 ازجمله \"مقررات حاکم موجود\" است که طبق نص قانون بودجه امور نفت و گاز باید بر اساس آنها تا تصویب اساسنامه اداره شود. این نحوه تفسیر با غرض قانونگذار سازگار است . وقتی در قانون مدیریت صریحاً امور استخدامی و اداری قانون نفت نسخ شده نمی توان استدلال کرد که قانون بودجه تلویحاً قانون نسخ شده را اعاده نموده است. این استدلال توهین به شعور قانونگذار است که با گذشت دو سه ماه قانونی را که سالها برای تدوین و تصویبش فعالیت نموده آن هم تلویحاً نسخ نماید. شرکت نفت دارای حقوقدانان فاضلی است و این مغلطه می فهمند اما ظاهرا آقای کردان مقاصد دیگری دارد. (59751)
 
۱۳۸۷-۰۲-۰۸ ۰۶:۴۶:۱۰
عجيب است
چرا معلمان اينقدر بخيل شده اند بنا به گفته مسؤولين در دو سال اخير حقوق معلمان تا 50% اضافه شده است. اين عزيزان فكر مي كنند در ساير وزارت خانه ها چه خبر است .
ازطرف ديگر آيا فكر مي كنند با اين نظرتنگيها چيزي به آنها ميرسد. (59762)
 
كارمند معلم نفت
۱۳۸۷-۰۲-۰۸ ۰۶:۵۱:۵۹
اگر حقوق ساير كاركنان دولت پايين است اين هنر نيست كه اگر قسمتي از بدنه دولت اندكي حقوق بيشتري دار ند پس بايد آن قسمت ديگر را نابود كرد تا همه مساوي باشند. مساوي بودن عدالت نيست بلكه به هر كس به اندازه زحمت و تلاشش رسيدن عدالت است . كاخ نشينان سايت ... نيز به فكر ايجاد اختلاف بين مردم شريف ايران نباشند چون همه كارمندان شريف ايران دست آنها را خوانده اند و به حسادت قابيلي ايشان واقفند.

كاركنان شريف پالايشگاه و اموزش و پرورش (59763)
 
۱۳۸۷-۰۲-۰۸ ۰۶:۵۲:۱۱
خطر!
تنها نتيجه اين اقدام سايت الف تفرقه افكني بين كارمندان دولت است كه دردهمه آنها يكي است و به اتحاد نياز دارند (59764)
 
محمود
۱۳۸۷-۰۲-۰۸ ۰۶:۵۹:۱۳
از عجايب روزگار اينكه آقاي دكتر احمدي نژاد خودش رو دولت عدالت محور مي دونه ولي اين كارش نشون داد كه اين كلمه بيشتر يه شعاره. در ضمن آقاي دكتر احمدي نژاد يك سئوال فني هم از شما داشتم شما طبق كدام اصل قانون اساسي اختيار استثنا زدن بر مصوبات مجلس رو داريد؟( فكر كنم اون كتابچه قانون اساسي كه در اختيار شماست اشتباهات تايپي زيادي داره. ) (59768)
 
۱۳۸۷-۰۲-۰۸ ۰۷:۰۰:۰۱
دوستان عزیز!
من نه از کارکنان زحمت کش نفت هستم و نه از عزیزان آموزش وپرورش. اما بنظر می رسد نظرات نوشته شده در باره بحث مطرح شده از برخی جهات دچار افراط و تفریط است زیرا اولین مشکل بر سر این است که قدرت خرید همه اقشار با تورم موجود مشکل اساسی دارد. دیگر اینکه حقوق نفتی ها در کشور ما در مقایسه با خلیج فارس و یا مهندسان غیر اروپایی مثل کره ای و چینی و نه حتی ژاپنی که به ایران می آیند قابل مقایسه نیست و حدود یک بیستم می باشد. از طرفی حقوق معلمان و اساتید دانشگاه - قضات و کارگران نیز در همین مقایسه دچار مشکل می باشد و نظام هماهنگ یا قانون خدمات کشوری با نارسائیهای فراوان ممکن نیست راه حل باشد. راه حل اصلی در توسعه همه جانبه و افزایش تولید ناخالص و درآمد سرانه است که شعار آن وجود دارد ولی اصل آن فراموش شده و دعوا برسر نحوه خوردن اصل سرمایه باقی مانده است. (59769)
 
عباس
۱۳۸۷-۰۲-۰۸ ۰۷:۵۱:۲۱
امروز پسرم گفت : بابا فردا كلاسمان تعطيل است .
گفتم چرا ؟
شما كه دوشنبه ها معلم نداريد و وقت ورزش داريد و نقاشي ؟
گفت : آخه فردا سالگرد مرگ خاله معلمم است و او نمي آيد ؟
گفتم ! ولش كن من غلط مي كنم چيزي بگم! (59791)
 
۱۳۸۷-۰۲-۰۸ ۰۸:۱۰:۱۸
مگر کارمندان نفت برتر از وزارت خارجه یا وزارت خانه های اقتصادی و دارایی و بانک ها و غیره هستند. اینهم معنی عدالت در نظام خدمات اداری . اگر واقعا به کسانی در وزارت نفت اجحاف می شود می توان برای آنان مرجع قانونی فراهم نمود. همیشه اینطور بوده که قانون را هنوز اجرا نکرده خود دولت آنرا را کنار می زند. (59800)
 
۱۳۸۷-۰۲-۰۸ ۰۸:۲۶:۵۸
با سلام
خدمت تمام مردم شريف ايران عرض كنم.خيلي آگاهانه با اين مسائل برخورد كنيد.من خودم كارشناس ارشد نفت و شاغل در نفت هستم. خواهرانم هم كارشناس و دبير آموزش پرورش هستند. از اينكه يك تفاوت حقوقي بين ما هست هيچ شكي نيست. از اينكه بعد از انقلاب كمترين توجه به بخش آموزش و پرورش شده يا اصلاً نشده هيچ شكي نيست.از اينكه وضعيت تقريباً بهتر كارمند نفت هر روز بدتر شده اون هم شكي نيست.
از اينكه همين روال براي بيشتر مردم بوده اون هم شكي نيست. ولي آيا عدالت در اين است كه همه يكسان باشند..من ميگويم طبق تعاليم آموخته در مدرسه و دبيرستان عدالت اين نيست.عدالت يعني هرچيز يا هر كس با توجه به شايستگيهايش در جاي خود باشد. نه اينكه يك متخصص با يك كارگر ساده در يكجا قرار گيرند و مزاياي يكسان داشته باشند .بايد بين آنها تفاوت قايل شد. ولي دولت مي بايست شرايط يك زندگي سالم و راحت و مناسب را براي پايين ترين قشر مهيا كند حال اگر يك نفر بسته به تواناييها و لياقت ها خود شرايط بهتري داشت نبايست آنها را با ديگر افراد رو در رو قرار داد.
چرا بايد اين سياست كثيف و عمدي در اين سه سال اخير پر رنگ شود و دائم قشر با فرهنگ و آموزش و پرورشي ما با كينه و بغض به پرسنل زحمت كش و متخصص نفت نگاه كند و تمامي كمبودها ونقصان آن ارگان را دشمني با ديگر گروهها وصنايع بدانند. عزيزان فرهنگي و نفت من چرا بايد از داشتن يك زندگي مناسب و حداقلي رنج ببريم و بجاي احياي امور عقب افتاده و پويايي كشور هميشه در تكافوي اين حداقلي باشيم و هم نوعان خود را براي توجيه كار خود زير سوال ببريم.
من ميگويم قانون مديريت خدمات كشوري(نظام هماهنگ پرداخت) در تناقض با عدالت است و آثار سو آن پس اجرا خود را زود نشان ميدهد. مجموعه ها و سازمانها و صنايع از يك جنس نيستند ماهيت وجودي و كاري و شاكله اداري آنها با يك ديگر متفاوتند پس به الطبع نظام پرداخت حقوقي آنها نيز با يك ديگر فرق دارند. نمي شود آنها را در يك ظرف قرار داد.
معناي واقعي عدالت متفاوت با تساوي حقوقي است و اصلاً عدالت نشات گرفته از اين تفاوتهاي وجودي است و آن را با مساوات اشتباه نگيريم. پس بياييم دقيقتر به مسايل نگاه كنيم .
داشتن حداقل يك زندگي سالم و راحت و مناسب حق همه ايرانينان است. (59812)
 
۱۳۸۷-۰۲-۰۸ ۰۸:۲۹:۴۳
از این همه کامنت نفتی ها معلوم می شود اقایان چقدر کار می کنند! (59814)
 
مرد غارنشین
۱۳۸۷-۰۲-۰۸ ۰۸:۴۰:۰۴
دعوا سر چیه ؟ چرا میگید معلم کم میگیره و نفتی زیاد ، خوب بزارید زیاد بگیرن حداقل یک گروه زیاد بگیرن مگه عیبی داره؟! حالا مثلا معملها زیاد هم بگیرن آیا می گیرن ؟! ماهی 5 میلیون هم اگر قرار باشه بهشون بدن وقتی نمیدن فرقی نمیکنه !
مشکل اینکه ما اعتقاد داریم نه خود خوریم نه کس دهیم گنده کنیم به سگ دهیم .
چرا بحث الکی میکنید ؟!
دولت در کل همه چیز رو رد کرده حالا کم کم داره قبول میکنه این دستور اولیش نیست و آخریش هم نیست .
ولی واقعا یک صنعت نفتی که در جنوب توی اون هوای بد و با آلودگی صنعتی زیاد کار میکنه و از طرفی هم وقتی میخواد بره رست ( استراحت ) از هواپیماهای در حال سقوط استفاده میکنه داره روی زندگیش ریسک میکنه .
بزارید زیاد بگیرن آقا نوش جانتان انشاالله بیشتر هم بگیرید معلمها هم بیشتر بگیرن ( البته اگر همین حقوق رو هم درست بهشون بدن ) .
به نظر من نظر هایی که ابراز ناراحتی کردن به خاطر این نیست که چرا عدالت اجتماعی درنظر نگرفته شده است و یا هر چیز دیگری و تنها دلیل این ناراحتی این هست که چرا دست خودشون به گوشت نمیرسه . که اگر برسه دیگه ناراحتی نخواهد بود .
اصل ول کردیم و به فرعیات می پردازیم و این خیلی جالبه برای اونهایی که میخوان از این اوضاع استفاده کنند. (59819)
 
۱۳۸۷-۰۲-۰۸ ۰۸:۵۰:۲۴
*طبق بررسي هاي نيمه رسمي ميانگين حقوق كاركنان صنعت نفت در رده \"شانزدهم\" قرار دارد و ميانگين حقوق كاركنان نهاد رياست جمهوري در رده \"اول\" حالا ببينيد تا چه اندازه از مرحله پرتيم!* (59825)
 
۱۳۸۷-۰۲-۰۸ ۰۸:۵۲:۱۷
افرین .اینو بهش میگن بردن نفت سر سفره ! ان هم سر سفره نفتیها....!
اخه دوستان چرا اعتراض میکنید \"نفت\"مال نفتی هاست.....!.شما میخاین از حق خودشون بگذرید! (59828)
 
۱۳۸۷-۰۲-۰۸ ۰۹:۲۱:۲۳
سلام علیکم
ا- اگر معیار آقایان استناد قانونی است که اولا طبق قانون هر ساله حقوق کارمندان دولت میبایست بمیزان افزایش سنواتی بعلاوه میزان واقعی تورم افزایش پیدا میکرد .که چندسالی است که این قانون را دولتیان به انجام نرساندند.
ثانیا قانون مزبور هم توسط مجلس تصویب و به تائید شورای نگهبان رسیده که قوانین دیگر را مسکوت نگه میدارد.
ثالثاآیا حقوق آموزش و پروش بند عباس - اهواز - آبادان ...... مناطق گرمسیر و نفتی هم به میزان حقوق وزارت نفت افزایش می یابد.
پزشکانی که در بیمارستانهای این شهر هستند - پرستاران آیا حقوقشان روی تعرفه وزارت نفت پرداخت میشود یا یک ضریب بخور و نمیری ( درقیاس با شرکت نفت ) حق بدی آب و هوا و دوری از مرزکز میگیرند.

آِ کجایی عدالت که حرفت را می زنند ولی کو عمل ! (59838)
 
۱۳۸۷-۰۲-۰۸ ۰۹:۲۶:۵۷
واي بر ما
ببينيد براي حداكثر 20 درصد اضافه حقوق چه سر وصدايي به راه افتاده است!مگر درصد تورم را فراموش كرده ايم! (59843)
 
۱۳۸۷-۰۲-۰۸ ۰۹:۴۰:۰۸
بنده مهندس فوق ليسانس در صنعت نفت هستم با سه سال و نيم سابقه كار. با كمال ميل حاضرم جاي خودم را با شخصي در وزارت راه يا شركت آب و فاضلاب يا شركت مخابرات عوض كنم چون دريافتي من حدود چهارصد و پنجاه هزار تومانه! اين مستثني شدن صنعت نفت، فقط براي مديران خوبه و براي ما هيچ نفعي نداره. (59852)
 
۱۳۸۷-۰۲-۰۸ ۱۰:۵۱:۲۱
سلام
موضوع \" کی زیاد میگیره - کی کم \" نیست.
با چندسال بررسی و قانون رو قانون ( قانون جدید روی قانون طرح نوین ) نمایندگان نشستند - وقت مردم را هدر دادن به اینجا رسیده - باز روی اصل موضوع که آیا باید به فرهنگی - پرستار ها و .... چیزی بدهند یا نه - حرف دارن.
بهتر نیست مجلس و دولت جاهاشون رو عوض کنند؟ (59885)
 
۱۳۸۷-۰۲-۰۸ ۱۱:۰۷:۱۱
به آقاي كردان بفرماييد آيا قانون بازنشستگي پيش از موعد را
هم مانند قانون مديريت خدمات كشوري در وزارت نفت اجرا نميكنيد.آيا دولت و مجلس بايد قانون تصويب كنند تا جنابعالي آنرا اجرا نكنيد . اگر دولت و مجلس نمي خواستند قوانين مصوب در وزارت نفت اجرا نشود كه در متن قانون آن وزارتخانه را مستثني ميكردند.خواهش ميكنم قانون بازنشستگي پيش از موعد را اجرا فرماييد.اين درخواست بسياري از كاركنان وزارت نفت است. (59893)
 
۱۳۸۷-۰۲-۰۸ ۱۱:۲۰:۱۲
پس از الطاف بیکران آقای مهندس زنگنه به پایه بالاها و مدارک لیسانس حالا نوبت آقای کردان رسیده است که خدمات خود را به این گروه عرضه نماید.افزایش پلکانی به همین زودی فراموش شد.آقای معظمی که میگفت از این به بعد بیشتر با اعداد ثابت افزایشات را اعلام میکنیم تا بیش از این بین پایه ها تفاوت ایجاد نشود.خداوند پدر آقای مهندس آقازاده را بیامرزد.واقعا تفاوت پایه ها بین رده های مختلف تحصیلی در زمان وزارت ایشان به مقدار معقولی رسیده بود.چرا مجموع دریافتی با اضافه کاری من دیپلم با 7 سال سابقه باید فقط از اضافه کاری یک لیسانس با20 سال سابقه کمتر باشد.ای کاش لایحه مدیریت خدمات کشوری اجرا شود تا مشخص چه کسانی در نفت کار میکنندو متحمل استرس میگردند و کار با مواد شیمیایی آنها را از پا در میآورد و چه کسانی فقط از مزایا استفاده میکنند و بود و نبودشان فرقی نمیکند.شاید این لایحه به درد ما که چرا باید بین یک لیسانس هم استخدامی من دیپلم فقط 120000 تومان در پایه و بالغ بر 500000 تومان در دریافتی نهایی تفاوت باشد رسیدگی نماید. (59902)
 
۱۳۸۷-۰۲-۰۸ ۱۱:۲۵:۴۴
نارضايتي در صنعت نفت به حد كمال خود رسيده است. لطفا فكري به حال كاركنان اين صنعت كه در آلوده ترين صنايع در حال كار هستند بكنيد. مديريت صنعت نفت از بدو نگرش اربابگونه به پرسنل خود داشته اند. به همين دليل شرايط بازنشستگي در اين صنعت بر خلاف ديگر صنايع تنها با احراز 60 سال سن ميسر ميشود. اكثر بازنشستگان تنها يكي دو سال از مزاياي بازنشستگي بهره برده و دنياي فاني را وداع مينمايند. به آقاي وزير نفت بگوئيد قانون بازنشستگي پيش از موعد در نفت اجرا گردد و يا موجب التهاب در اين صنعت خواهد شد. مديريت محافظه كار در نفت را عوض كنيد.نگذاريد سرنوشت اين قانون
در نفت مثل نظام هماهنگ عقيم بماند. در اين كشور چند تا مرجع قانون گذاري وجود دارد.لطفا اين مشكلات را به مجلس شوراي اسلامي منعكس فرمائيد. (59905)
 
۱۳۸۷-۰۲-۰۸ ۱۱:۴۹:۱۱
بايد اين دعواهاي زرگري را كتار گذاشت الان 38 روز از سال ميگذرد ولي افزايش حقوقها مشخص نيست آقايان از آب گل الود كوسه ميگيرند (59924)
 
كارمند
۱۳۸۷-۰۲-۰۸ ۱۲:۱۲:۳۶
چه دشمني با صنعت نفت و كارمندان زحمتكش نفت داريد؟ اينطور كه بنظر ميرسد دشمنان صنعت نفت خواهان حضور انگليسها و اجنبي ها هستند تا براي هر ساعت كار هزار يورو بگيرند واين منتقدان بظاهر حامي معلمين دهان گشادشان را براي اعتراض به حيف و ميل بيت المال در نيكارگوا و بوليوي ميبندند اما كارمند بدبخت نفت چندرغاز اضافه حقوق بگيرد فريادشان به عرش ميرسد (59943)
 
محمد علی
۱۳۸۷-۰۲-۰۸ ۱۲:۴۹:۳۷
راستی با این کامت ها و نظرها و حرفها معیشت مردم بهتر خواهد شد . اگر می شود ÷س تا 1000 کامنت بنویسید (59962)
 
ناشناس
۱۳۸۷-۰۲-۰۸ ۱۳:۱۶:۱۰
كساني كه از افزايش حقوق كارمندان نفت ناراضي هستند فقط كافيه يكي دوسال صبر كنند تا همه صنايع ملي فروخته شود و عدالت انگليسي اجرا شود (59976)
 
ملكوتي
۱۳۸۷-۰۲-۰۸ ۱۳:۱۸:۰۵
با عرض ادب و سلام به تمامي كارمندان دولت در تمامي ادارات
عزيزان اين حقير بعنوان يك كارمند از مجموعه وزارت نفت ،تمنا دارم به نكات مورد اشاره ذيل توجه ويژه داشته با شند.
1-با توجه به شرايط بوجود امده ،با افزايش نرخ تورم بطور متوالي منجر به كاهش در امد سرانه و قدرت خريد همه عزيزان گرديده است.
2-بجاي پاك كردن صورت مسئله ، با يد خوشحال باشيم كه دوستان ما از مجموعه دولت به حداقلهاي درامدي براي معيشت دست مييابند.
3-از افزايش داده هابه ديگران نگران نباشيم، تقاضامند براي نداده ها باشيم تا انها نيز به حداقلهاي درامدي دست يابند.
4-در بررسي وارزيابي و اظهار نظر نميگويم ملاك سنجش جهان اولي ها باشند بلكه همين جهان سوميها از جمله كشورهاي عربي را بسنجيم ، ايا در درامد و قدرت خريد با انها يكي هستيم؟
5- توجه به فرايندهاي هر سيستم و نيازمنديهاي انساني ان سيستمها را در نظر داشته باشيم.براي همپوشاني لازم جهت كارايي سيستم لزوما نيازمند افراد خاص ميباشد ،نتيجتا قدرت جذب انها را با يد داشته باشيم.
6-چرا از تاريخ درس نميگيريم،چه دلايلي باعث كاهش كارايي و توليد و استخراج شده، با وجود اينكه از نظر كمي افزايش نيرو داشته ايم،ايا خروج نيروهاي كارامد بهردليل،يكي از عوامل اصلي نيست؟
7- عزيزان بجاي بهانه گيري ،وسعت نظر داشته باشيم ، خوبيها را براي همه بخواهيم،عدالت به معناي اين نيست كه همه يكسان بگيرند ،جامعه نيازمند پويايي است و پويايي نيازمند تحرك و تلاش صادقانه.
8- ما حسب بينش ايده ئولوژي،معتقد به جهان اسلامي و امت اسلامي هستيم ، پس چگونه در خانه با دوستان چنين ميكنيم؟ با اميد به اينكه براي فرداي بهتر وظيفه اسلامي خود را درك وبر تلاشمان بيافزاييم تا جامعهاي بنا نهيم كه در ان گلهاي عدالت رويد. (59977)
 
۱۳۸۷-۰۲-۰۸ ۱۳:۲۳:۰۴
معلم اگه عرضه داشته باشه و توانمند باشه با تدريس خصوصي و صرف كردن ساعات استراحتش در موسسات غير انتفاعي (كه كم هم نيست: نصف روز+تابستان+تعطيلات 20 روزه عيد+تعطيلات كثيفي هوا + اجلاس سران+انتخابات +...) ميتونه حسابي پول به جيب بزنه.

يه مهندس با عرضه تو نفت اگه واسه شركتش هم خيلي مفيد باشه همش در معرض اتهامات حقوق ميليونيه و تازه وقتي براي كار دوم نداره.
فقط مي مونه يه راه كه از شركت خارج بشه. الان خيلي ها جذب شركتهاي نفتي خصوصي و خارجي شدن.و خوب پول در ميارن.

خلاصه اگه با عرضه هستيد به فكر پول در آوردن باشيد، اگر هم نيستيد بي خود نون هم رو آجر نكنيد و الكي جنجال درست نكنيد. (59981)
 
كارمند آموزش و پرورش
۱۳۸۷-۰۲-۰۸ ۱۳:۲۷:۱۳
ما معلمين هرگز به پايين آوردن حقوق هيچ ارگان يا شركت مثل پرسنل محترم نفت راضي نبوده و نيستيم . چرا كه با اين تورم و اين اقتصادي كه از هيچ فرمول بديهي اقتصاد هم پيروي نمي كنه همان حقوق نه چندان نفت هم فقط كفايت زندگي يه كمي بهتر از خط فقر را مي كنه نه بيشتر. ولي روي سخنم اينه كه اگه قرار بشه كه حقوق دستگاههاي ضعيفتر افزايش پيدا هم بكنه در آموزش و پرورش هيچ تضميني هم براي دادن آن حقوق وجود نداره. وضع اسف ناك آموزش و پرورش از همين حالا و حتي از كامنتهاي بالا (كلاس خصوصي و بي انگيزگي معلمين و نظرات نااميدكننده بعضي دوستان كه همه وامدار همين آموزش و پرورش هستندو...) كاملا روشن و در آينده روشن تر خواهد شد و وضعيت فرهنگي كشور و سواد پايه اي و علمي كشور رو به خاموشي تدريجي خواهد گذاشت ديگر قابل اصلاح نيست. به كساني كه هدفشات تخريب بنيان تعليم و تعلم بود تبريك بگوييد كه چه ماهرانه به اين هدف دست يازيدند. كارمند نفت به معلمش مي گويد تو زياد مي گيري و معلم به شاگردش مي گويد تو داري زياد مي گيري. پس هدف تعليم و تربيت مگر زندگي بهتر و رفاه نسبي بيشتر نبود پس چرا از اينكه كسي زياد مي گيرد برنمي تابيم و در جهت احقاق حق خود نيستيم تا ما هم به رفاه برسيم.
در جواب دوستي كه گفت شما معليمن مفت مي خوريد و اداعاي افزايش حقوق هم داريد بگويم لااقل به احترام آت دسته از معليمن فرهيخته كه با وجدان و متعهد هستند و خود شما قلم گرفتن از يكي از آنها اموختيد ديگر اين گونه به آن گوشه از فرهنگ تعليم و تعلم كه هنوز مقداري (ذره اي)سالم مانده و تعهد دارد بي مهري نكنيد كه اين سرمايه هاي انساني را هم به زودي داريم از دست مي دهيم.
من خود معلم هستم ولي هميشه نگران آينده آموزشي فرزندم كه با اين اوضاع فاجعه آميز وزارت آموزش و پرورش كه هرچيزي در آن ارزش دارد جز خود آموزش و پرورش به كجا خواهد انجاميد.
من فكر مي كنم البته نظر خودم اينه كه تمام بحث هاي بالا ناشي از همين ضعف تعليم و تعلم در كشور است كه به اينجاها انجاميده اگر آموزش و پرورش كشوري قوي باشد ديگر بحث سوءمديريت و فساد و .... كاملا در مسير قانوني خود رسيدگي شده و تبعات اينچنيني نخواهد داشت
بازهم تبريك بگوييد به كساني خواهد ريشه اين ملت را بخشكانند و از كودكان ما و معلمان ما شروع كردند و چه زود سي سال نشده همه را به جان هم انداختند. (59982)
 
کارمند
۱۳۸۷-۰۲-۰۸ ۱۳:۳۱:۴۴
آیا راه های مبارزه با فقر و فساد و تبعیض اینگونه اقدامات است (59984)
 
۱۳۸۷-۰۲-۰۸ ۱۳:۳۸:۱۵
سلام. از سايت الف كه احتمالا متمايل به مجلس هست و مجلس هم داري مر كز پژوهش هست و بودجه خوبي هم دارد به عنوان يه كار مند صنعت نفت خواهشمندم يه پژوهش بي طر فانه در مورد مقدار دست مزد كار كنان صنعت نفت با كار كنان بقيه ساز مانها و وزارت خونه ها كه اسم بعضي ها تو مشاركت در بحث اورده شد انجام بده و تو هم سايت بزاره ممنون ميشم.چرا ادرس اشتباهي ميديد دوستان؟ من از اقدام اقاي كردان كه به صنعت نفت تحميل شده دفاع نمي كنم ايشان شايد بخواهد از مديران صنعت نفت حمايت كند اما كار كنان صنعت نفت فقط 5 درصد مديران زير كولر نشين پايتخت نشين نيستند بلكه 95 درصدي هستندكه در مناطق عملياتي و توليد و پالايش و انتقال هستند و اتفاقا موافق اجراي اين لايحه هستند. (59986)
 
۱۳۸۷-۰۲-۰۸ ۱۳:۵۳:۵۴
يك نكته قابل تامل و منطقي است . حالا كه درآمد مديران با ساير كارشناسان تفاوت وحشتناك دارد ، تنها راه جبران افزايش مبالغ ثابت و پلكاني است مثلا صد يا دويست هزارتومان به همه حقوقها اضافه شود ! (59992)
 
۱۳۸۷-۰۲-۰۸ ۱۴:۰۸:۱۰
سلام
صحبت سر چیه؟آیا تخلف از قانون مجاز است؟خوب در مملکت قانونپذیر جواب منفی است.مگر رئیس جمهور می تواند قانون را برای قسمتی از ادارات به انجام برساند و برای پاره ای نه؟ مگر قانون این اجازه را بوی داده؟پس واضح ومبرهن است رئیس جمهور نمی تواند.( این صحبت ها که از اول تا اینجا شده کارنمایندگان من وتو بوده که زدند واین قانون را بوضعیت فعلش مصوب کردند وحالا قوه مجریه باید بی کم وکاست تمام انرا اجرا کند.
ولی در مملکتی که مسئولینش قانونگریز هستند و رئیس جمهور مجلس و قوانینش را قبول نداره و هر کاری که خودش صلاح بداند ( درست یا غلط) انجام میدهد ومعاونین ومدیرانش هم در برخورد با گره های اداری یک چنین کارهایی را می کنن , هر کاری بگی بر میاد.

شیطان اون اتحاد و یکپارچگی اقدام وتدبیر در جهت رضای حق تعالی را از ما گرفته. (59999)
 
۱۳۸۷-۰۲-۰۸ ۱۴:۱۵:۳۹
اگر مطالب بالا را مطالعه كنيد هدف واقعي از چنين بحث هائي مشخص ميشود. مردم بجاي توجه به كمبودهاي متعدد كه ناشي از بي كفايتي برخي از مسئولين است بر سر اينكه چرا حقوق برخي از كاركنان كم و برخي در حد قابل تحمل است بحث مي كنند. دولت و مجلس نيز بجاي رسيدگي به مشكل ايشان و افزايش حقوق آنها طرحي را مطرح مي كند كه بر اساس آن حقوق همه غير قابل تحمل شده و عدالت ايجاد گردد.در اين بحث ها نه حرفي از مافياي مورد ادعاي رئيس جمهور است و نه از مشكلاتي كه ناشي از تحريم براي كشور ايجاد شده است . نه حرفي از گراني كمر شكن است و نه حرفي از نابودي صنايع داخلي به دليل واردات بي رويه دولت . نه حرفي از افزايش فحشا در جامعه است و نه حرفي از هزاران مشكل ديگر كشور. مشكل فعلي كشور حقوق كاركنان وزارت نفت است . انشاالله با كاهش آن مشكلات كشور حل و قدرت خريد ساير كاركنان دولت هم بالا ميرود.
به فرد بخيلي گفتند هر چه بخواهي به تو مي دهيم به شرط آنكه قبول كني دو برابر آن را به همسايه ات بدهيم ، قبول كرد .از او پرسيدند خوب درخواست تو چيست؟ گفت يك چشم من را كور كنيد! (60004)
 
کارمند جنوب
۱۳۸۷-۰۲-۰۸ ۱۶:۱۳:۱۸
عزیزان سلام
آنچه بر همگان واضح ومسلم است تنگنای شدید مالی ومحدودیت خرید ومسکن وهزینه تحصیل مربوط به اکثر آحاد مردم است که گوشه ای ازآن را روزانه از طریق ارباب جراید ونقل وقول دوستان ودشمنان ملاحظه می کنیم . بایستی فکری اساسی برای این موضوع نمود لاجرم طرح موضع اضافه حقوق کارکنان نفت ویا استثنا فرض کردن از قانون نظام هماهنگ و... ایراد اتهامات به کارکنان شریف صنعت نفت وایجاد شائبه در خصوص حقوق ومزایای ایشان وتعمیم موضوع بصورت ابراز مطالب غیر کارشناشی وبعضاً مغرضانه خارج از انصاف ومروت است حقوق کارکنان نفت وشرکتهای تابعه در مناطق صعب وسخت (جنوب) روی سکوهای واقع در دریا دوری همیشگی از خانواده (کار اقماری) عدم نظارت بر تربیت علمی واخلاقی فرزندان ، پیری وبیماری زودرس ،عمر کوتاه ،حسرت حضور دایم درکنار خانواده ،خطرات جاده ای وایاب ذهاب محل کار ،فوت ناشی ازکار ،استنشاق گازهای سمی مداوم و... به هیچ وجه با حقوق جاری کارکنان سخت کوش ومولد وارز آور این صنعت عظیم منطبق وسازگار نیست لیکن انهائیکه اهل منطق وعمل واطلاع نیستنداینگونه می پندارند وتبلیغ خلاف واقع می نمایند در صورتیکه حقوق کارکنان این صنعت (در شمال)اکثر شاغلین به مراتب کمتر ازسایر کاکنان دیگر سازمانه است لطفا تحقیق نمائیید ومنصفانه به طرح موضوع به پردازید . (60027)
 
زعیمی
۱۳۸۷-۰۲-۰۸ ۱۶:۲۲:۰۲
مرد و مردونه یک سری به این آدرس بزنید
http://www.naftnews.net/More_News.asp?id=2011 (60029)
 
عبدا...
۱۳۸۷-۰۲-۰۸ ۱۶:۲۶:۰۶
یادتان هست اون وقت ها بعضی ها مخالف جمهوری اسلامی بودند و می گفتند حکومت اسلامی؟ این بود. می خواستند مجلسی نباشد که قانون تصویب کند که اونها مجبور به لغوش بشوند! تازه مال خودشان است، اعتراضی دارید؟ (60030)
 
كار مند شاغل درجنوب
۱۳۸۷-۰۲-۰۸ ۱۶:۴۶:۰۴
واقعادست آقاي كردان دردنكند زيرا كارمندان سخت كوش اين صنعت درتمام دوران سخت محاصره اقتصادي باتلاش ونوآوري وخلاقيت وساخت قطغات مورد نياز دستگاههاي اين صنعت عظيم كشور را ازوابستگي نجات دادند
واينك نيز 90درصد اقتصاد كشور از طزيق نفت اداره ميگردد افزايش فوق كاملا بجا منطقي وضروري مباشد (60035)
 
عيسوي از اهواز
۱۳۸۷-۰۲-۰۸ ۱۶:۵۳:۲۹
من يك صنعت نفتي هستم . همه مي گويند وضع شما نفتيها خيلي خوب است اما وقتي فيش حقوقي خود را به آنه نشان مي دهند تعجب مي كنند .
مگر فقط فيش حقوقي است؟! امور رفاهي ويژه آن چه؟
وضعيت درماني خاص! امور مسافرت مخصوص! مراکز رفاهي و تفريحي اختصاصي! بن و کالاهي غيرنقدي که البته در فيش حقوقي نمي‌آيند! حتي غذاي خانوادة رايگان! (60038)
 
نفتی
۱۳۸۷-۰۲-۱۱ ۰۶:۱۳:۱۳
این فیش حقوقی یک مهندس نفت!
http://www.naftnews.net/More_News.asp?id=257 (60586)
 
نفتی
۱۳۸۷-۰۲-۰۸ ۱۶:۵۸:۵۱
به دوستان سایت الف توصیه می کنم با نفت شوخی نکنید.
این وزارتخانه مثل آموزش و پرورش نیست که با آمدن 25 سانت برف تعطیل بشه! خودتون هم می دونید تولید 200/4 میلیون بشکه نفت؛ 500 میلیون متر گاز؛ 80 میلیون لیتر بنزین(با 12 میلیون کارت سوخت دست مردم)و صادرات چندین میلیون تن محصولات پتروشیمی و...حداقل گردش مالی دهها میلیارد دلاری دارد.
اگر منابع انسانی درون نفت تامین مالی نباشند؛ گناه سوء استفاده کنندگان آن گردن کسانی است که امروز تنگ نظری می کنند. (60043)
 
خواننده
۱۳۸۷-۰۲-۰۸ ۱۷:۰۶:۰۹
باسلام
چندی قبل طرح موضوع مافیای نفتی ودهان به دهان شدن آن در جامعه انهم توسط افراد زود باور وارتباط دادن آن به تمامی کارکنان از مدیران کل تا ابدارچی خاطر این افراد زحمتکش را ازرد ه نمودندحالا هم که هنوز کاری نشده حقوقی اضافه نگردیده بازهم ازاین طریق ساز مخالف کوک می کنند وا لله ما که نفهمیدیم مافیا چه شکلی است چه کاری میکنه به نفع وضرر کی عمل میکنه لطفا به مردم معرفی کنید تا اگر ما هم جزوشان هستیم تا عمر باقی است به جائی دخیل ببندیم وتوبه کنیم حقیقتاً همه مردم بامشکل گرانی در تمام زمینه ها مواجه هستند اینشائ ا... اوضاع درست می شود حالا اگر قرار است کاری برای دیگران شود ما هم چشم به راه هستیم
شرکت نفت با تلاش کارکنان خود درامد کشور را رقم می زند .والسلام (60045)
 
تورج
۱۳۸۷-۰۲-۰۸ ۱۷:۳۶:۵۷
واقعا افزايش 20 درصدي حقوق پايه كه به مراتب از نرخ تورم موجود كمتر است به معناي بي عدالتي و تبعيض است؟ ! ميدانيد ريزش نيروهاي متخصص صنعت نفت به حد بحران رسيده است؟ باور مي كنيد تا دو سه سال ديگر بايد از كارشناسان خارجي با حقوق دلاري دعوت كنيم تا وضعيت نيروي انساني اين صنعت از بحران خارج شود؟ اين چه عنادي است كه با مهمترين و حياتي ترين صنعت اين كشور داريد؟ مگر نفتي ها چه خيانتي در حق اين مردم كرده اند كه مستوجب چنين نفرتي مي باشند؟ مگر نه اينكه بهترين سالهاي عمرشان را براي كسب تنها درآمد واقعي اين كشور صرف مي نمايند؟ مگر نه اينكه تنها شركت معتبر ايراني در عرصه جهاني شركت ملي نفت ايران است؟ چرا به نابودي آن همت گذاشته ايد؟ (60056)
 
۱۳۸۷-۰۲-۰۹ ۰۰:۱۹:۱۷
man alan dar parse jonobi hastam .hamin alan ke saat1 nime shab ast daram be sare poste khod miravam,, damaye feli hava 45 daraje va rotobat 55 ast.. midanam besiyari az karmandane mohtarame dolat alan khab hastand, vali man bidaram ta sholeye naft ra roshan negah daram, eshkali nadarad khob bekhabid. (60086)
 
۱۳۸۷-۰۲-۰۹ ۰۷:۵۸:۴۵
كمال تاسف دارم كه هيچكس به مسئله عمقي نگاه نميكنند. بجاي التماس و مظلوم نمائي حقتان را بصورت منطقي كسب كنيد.
1-بر طبق قانون كار اكثر صنايع نفت جزو محيطهاي سخت و زيان آور است ليكن مديريت نفت بصورت غير قانوني كارمندان نفت را از مزاياي مرتبط محروم نموده استدر حاليكه كارگران در همين شرايط و محيط مشمول قانون مشاغل سخت و زيان آور شده اند. چه كسي پاسخگوي اين بيعدالتي است. اين است مافياي قدرت در نفت كه زير بار هيچ منطقي نميرود.
2- بر خلاف كليه صندوقهاي موجود در كشور ميزان واريزي كارفرما (صنعت نفت)به صندوق بازنشستگيبسيار كمتر از ساير صندوقها ميباشد لذا در صورت تصميم انتقال وبه ادامه خدمت در صنعت ديگر بايستي دهها مليون تومان بابت اين اختلاف راسا توسط كارمند پرداخت گردد. يعني همگي بالاجبار بايستي تا سن 60 سالگي در اين صنعت بمانيم چه راضي باشيم چه نباشيم.اين است مافياي قدرت در نفت.
3- ما كارمندان صنعت نفت هيچ سازماني جهت مطرح نمودن و اعاده حقوق خود نداريم اين است مافياي قدرت در صنعت نفت.
4- صنعت نفت فاقد ارائه تسهيلات معمول در ساير سازمانه از قبيل اختصاص زمين به پرسنل ميباشد.
5-سنگ اندازي آقاي كردان و مديريت نفت در ابلاغ قانون بازنشستگي پيش از موئد دليلي ديگر از عدم توجه و نگرش استثماري مديريت نفت بر منافع كاركنان ميباشد.
6-حكم بودن شرايط بازنشستگي با 60 سال سن نيز خلاف ساير سازمانه باز دليل ديگر برناعادلانه بودن اين مقررات است
با عنايت به 6 مورد اساسي در نفت ما كارمندان صنعت نفت موافقه يكسان سازي مقررات در نفت با ساير سازمانهاي ديگر ميباشيم. (60107)
 
كارمند - حلال اختلاف
۱۳۸۷-۰۲-۰۹ ۰۸:۳۸:۵۶
ده هزار معلم انگليسي خيابان هاي لندن را قرق کرد ه اند و يکصدا فرياد مي زنند؛ «امروز بهترين فرصت براي معامله است.»

2- معلم هاي انگليسي دل خوشي از ميزان دستمزدهايشان ندارند و دست از کار کشيده اند. آنها از دولت خواسته اند حقوق شان را تا چهار درصد افزايش دهد.

3-کارگــران پالايشگاه هاي نفتي و ديگر بخش هاي دولتي انگليس هم در حمايت از معلم ها اعتصاب کرده اند و از دولت خواسته اند به خواسته آنها رسيدگي کند.

نکته 1؛ اعتصاب معلم ها در 21 سال اخير تاريخ انگليس بي سابقه بوده است.

نکته 2؛ گوردون براون نخست وزير بريتانيا، پيش از ورود به ساختمان شماره 10 خيابان داونينگ، کليد خزانه داري جزيره را صاحب بود و سمت وزير اقتصاد را داشت. بريتانيايي ها از دوره وزارت او خاطرات بدي ندارند.

نکته؛ نرخ تورم در حال حاضر در کشور انگليس 1/2 درصد است. معلم ها سه برابر نرخ تورم تقاضاي افزايش حقوق کرده اند.


مطلب فوق در ادرس زير مي باشد
http://edunews.ir/index.php?view&sid=19285&msg=thank
قابل توجه آموزش و پرورش و نفتي ها . ببينيد هماهنگي (60119)
 
جمعی از کارکنان جوان وزارت نفت
۱۳۸۷-۰۲-۰۹ ۰۹:۵۰:۳۶
با سلام
اینها را می نویسیم تا لااقل درد دلهای ما را شنیده و از لایه های زیرین وزارتخانه های و چونگی اجرای کار در آنها با اطلاع شوید. برای شما داستانی تعریف می کنم : 3 تا بچه با هم صحبت می کردند . یکی از آنها گفت پدر من نماینده مجلس است . او قانون وضع می کند و شغل خیلی مهمی دارد. دومی گفت پدر من رئیس جمهور است و اجرای قوانین مهم مملکت بعهده اوست . پس شغل پدر من مهمتر است . سومی با خنده ای گفت ولی شغل پدر من از همه اینها بالاتر و مهمتر است چون پدر من پاسبان است و با یک سوت ! همه قوانینی که پدر های شما وضع و تأیید می کنند را هر جور که بخواهد اجرا می کند . حال شده قانون بازنشستگی پیش از موعد کارکنان دولت و قانون مدیریت خدمات کشوری در وزارت نفت ، که مجلس ، شورای نگهبان و دولت محترم با اقتدار کامل این قوانین را تصویب و ابلاغ نموده اند ولی با سوت ! آقایان نوذری و کردان قانون بازنشستگی پیش از موعد در وزارت نفت مسکوت و قانون مدیریت خدمات کشوری پا در هواشده است . البته ما چون ذینفع این دو قانون بوده ایم و آن را پیگیری می کنیم از چند و چون آن با خبریم ؛ وای به حال بقیه بخشنامه ها و قوانین . ما جوانان انتظار داشتیم با خروج نیروهای مسن که مدعی هستند وزارت نفت به وجود آنها وابسته است ، پیشرفت این وزارتخانه و صنعت رو به افزایش رود . البته آنان که چشم بصیرت دارند می دانند که کارمندان باسابقه فی الواقع هیچگونه خلاقیتی ندارند و به مقتضای سن خود و با عادت کردن به شرایط موجود ، در برابر هر گونه تغییر اساسی و جوان گرایی مقاومت می نمایند ؛ دستمزدهای کلانی می گیرند ولی برای اجرای وظایف خود نیاز به آموزش علوم جدید و به روز را دارند که هر دو هزینه های بالایی را بر وزارتخانه متبوع تحمیل مینماید . در حالی که جوانان علاوه بر آشنایی با علوم روز ، از ابتکار و خلاقیت نیز برخوردار بوده و و دارای تجربیات خوبی در وزارت نفت می باشند و تجربه نشان داده هر جایی که از نیروی جوان و کارآمد استفاده شده ، موفقیتهای قابل توجهی نیز حاصل گردیده است. شما با مقایسه درصد بار مالی ناشی از بکار گیری نیروهای مسن در این وزارتخانه ، با هزینه های مشابه از بکار گیری نیروهای جوان می توانید بخوبی این مسأله را حس نمایید. کلیه وزارتخانه ها باید احترام به قوانین را سر لوحه کار خویش قرار دهند و با سلیقه شخصی ، قوانین را تفسیر نکنند و به مصداق داستان پیش گفته مثل پاسبان با سوت خود ملغی ننمایند تا شاید ما هم از برکات اجرای این قوانین بهره مند شویم .
بی صبرانه منتظر دستور اجرای قانون بازنشستگی پیش از موعد کارکنان و قانون مدیریت خدمات کشوری در وزارت نفت می باشیم تا در سالی که بنا به گفته رهبر عزیزمان حضرت آیت ا... خامنه ای سال شکوفایی و نوآوری است با اجرای این طرح ، فضا و میدان مناسب و کافی برای نیروهای جوان و با استعداد وزارت نفت فراهم گردد.
جمعی از کارکنان جوان ، با استعداد ، خلاق و پر شور و انرژی وزارت نفت (60144)
 
۱۳۸۷-۰۲-۰۹ ۱۰:۰۳:۰۴
جناب آقای حلال اختلاف!
آنجا ئیکه مثال زده ای (انگیس)مردمش، منابع تامین مالی کشور خویش را خوب می شناسندوهیچگاه برای درست کردن یک ده خراب نمیروند سراغ ده آباد خودشان تا با خراب کردن آن یکسان سازی نمایند(بعبارتی :عدالت بگسترند).ولی در کشور ما چون آموزش وپرورشی ها موفق به گرفتن حقشان نمیشوند گیر میدهند به حقوق نفتی ها ! حکایت یکی بر سر شاخ وبن می برید است ولابد این هم از کار همون نامسلمونهای انگلیسی است که دارند عقده ی ملی شدن نفت را در می آورند ویا میخواهند با این ترفند کارکنان نفت را از نفت فراری داده وکارکنان خودشان را جایگزین نمایند!الله اعلم (60150)
 
۱۳۸۷-۰۲-۰۹ ۱۰:۱۴:۰۲
این خبر را هم بخوانید :
يورونيوز اعتصاب کارکنان پالايشگاه \"گرنج ماوث\" اسکاتلند، را در هفتاد سال اخير بي‌سابقه خواند.
در گزارش شبکه تلويزيوني يورونيوز آمده است: از بامداد امروز يکشنبه هزار و يکصد نفر از کارکنان پالايشگاه \"گرنج ماوث\" در اعتراض به پائين بودن حقوق ماهيانه خود، دست از کار کشيدند.
اين اعتصاب قرار است به مدت چهل و هشت ساعت به طول انجامد.
مدير کل اين پالايشگاه نفتي که حدود چهل درصد از نيازهاي نفتي انگليس را تامين مي کند ضمن ابراز تاسف از اقدام کارکنان اين پالايشگاه از اتحاديه هاي کارگري خواست تا براي پايان دادن به اين موضوع به پاي ميز مذاکره برگردند.

يک راننده تاکسي در اعتراض به وضعيت موجود گفت: من به عنوان راننده تاکسي که در روز بايد براي امرار معاش ساعات طولاني مسافر کشي کنم ،نمي توانم براي بنزين به چندين پمپ بنزين مراجعه کنم و برخي مواقع اتفاق افتاده است که به مدت بيست دقيقه در يک پمپ بنزين معطل شده ام.
يورونيوز در پايان گزارش خود ضمن اشاره به روند صعودي بهاي نفت در بازارهاي جهاني، نگراني خود را از تاثير اين اعتصاب بر بازارهاي جهاني که فردا کار خود را آغاز خواهند کرد، اعلام کرد




بر اثر اعتصاب در اين پالايشگاه صف‌هاي طولاني در مقابل پمپ بنزين‌‌هاي انگليس بوجود آمده است. (60158)
 
کارمند
۱۳۸۷-۰۲-۰۹ ۱۰:۳۷:۲۴
بنام خدا

با احترام همه عزیزانی بخصوص نفتی ها.
چرا این همه هجمه کامنت به معلمهای زحمتکش.مگر خود شما از راه مدرسه ومعلم به اینجاها نرسیدی.
اما چند نکته
1/مطمعنا هیچ کاری به اندازه کار معلم بیچیده سخت وطاقت فرسا نیست
2/در سخت ترین شرایط اب وهوایی (ان جاهایی که عزیزان نفتی هستند) معلمین هم حضور دارند . حتی بدتر در دورترین روستای بدون جاده اب وبرق
3/به حال کسانی در کامنت های فوق نسبتهای ناروا به قشر زحمتکش ونجیب معلم داده بودند تاسف باید خورد. چرا که خودشان از زحمت معلم به انجا رسیدهاند
در بایان تنها راه نجات وتوسعه کشور اموزش و برورش ومعلمین هستند راهی که دیگر کشورها تجربه کردهاند (60169)
 
واقع بین-آبادانی
۱۳۸۷-۰۲-۰۹ ۱۰:۴۹:۰۵
کارکنان جوان نفت .کاملا با شما موافقم.
1-اینطوریکه شما نوشتید مدرک دار دانشگاهی هستید.
2-دراینده شما هم همانند مسن های صنعت .این صنعت را ول نمکنید
3-وقتی حق جذب مدیران 60-70درصدوکارمندان معمولی 10-15درصد باشه .انوقت معلوم میشه .
4-حقوق بازنشسته کارمند معمولی 450هزار تومان ومدیران 1ونیم میلیون به بالا (بالاتروبالاتر)
5-اضافه شایستگی مدیران هر سالهAبالاست وکارمند معمولیC-وD میباشد.
6-اضافه کاری مدیران(مدیر وروئیس )120ساعت هرماهه فول شارژ است اما کارمندان معمولی (غیر وابسته)درنصف متغیره.
7-هر قانونی که تصویب کنند اول منافع خودشان را درنظر میگیرند بعد منافع بقیه.
8- امیدوارم شما جوانان در اینده از این جور مدیران نباشید ودنبال وادار کردن کارمندان به کارهای ...خبرچینی و...نباشید.
ودرکارهایتان تبعیض وجود نداشته باشد.
به امید موفقیت وداشتن ایرانی سربلند. (60172)
 
علي احمدي
۱۳۸۷-۰۲-۰۹ ۱۱:۱۵:۰۴
پرواضح است كه دشمنان مملكت اسلامي ايده اوليه نظام هماهنگ پرداخت را كه برگرفته از لايه هاي تفكر كمونيستي مي باشد بنا كردند و با اختلاف افكني در بين دو قشر زحمتكش اموزش و پرورش و نفت سعي ميكنند كه به اهداف شوم ونامبارك خود كه همانا ضربه زدن به نظام مقدس جمهوري اسلامي است دست يابند و دراين راه متاسفانه تعدادي از نمايندگان مجلس و سايت هاي خبري نيز به انها كمك ميكنند اين در حالي است حضرت امام0ره فرمودند از اين پس تفكر كمونيستي را بايد در موزه هاي تاريخ يافت.قطعا\" اين نظام هماهنگ كاملا\" غير علمي ، غير منطقي ، ضد عدالت ، و بر خلاف مصالح مملكت تهيه شده است. اميدواريم مقام معظم رهبري با ان انديشه بلند و دورانديش خود فكري بكنند. (60185)
 
[
۱۳۸۷-۰۲-۰۹ ۱۶:۳۵:۲۴
با سلام
درهیچ سازمانی اختلافات حقوق اینچنین فاحش نیست که علت آن وجود اضافات شایستگی در طی حیات صنعت نفت بوده است و برای تعدیل این اختلافات ، اضافه کردن مبلغ ثابت و حذف همیشگی اضافات شایستگی می تواند حقوق کارمندان این صنعت را در طی چند سال تعدیل نماید. (60291)
 
سعيد
۱۳۸۷-۰۲-۰۹ ۱۷:۴۴:۴۶
حقوق كاركنان نفت اعم از مدير و كاركنان كاملا در چارچوب ضوابط مشخص و مكانيزه است و امكان اعمال سليقه وجود ندارد. به زبان ساده بايد گفت اين سيستم همچنان انگليسي مانده است. به اطلاع دوستاني كه فكر مي كنند حقوق نفتي ها خيلي بالاست برسانم كه واقعا چنين نيست. براي نمونه من پس از 7 سال كار در بخش خصوصي و فقط از ترس تحريم و ركود در شركتهاي خصوصي به نفت آمده ام و حقوق من يك سوم شده است. جانباز، فوق ليسانس فني(با يك مقطع بالاتر دكترا) و فارغ التحصيل ممتاز دانشگاه هستم و حقوقم با شرايط كار اقماري(2هفته كار يك هفته استراحت) در عسلويه كمتر از يك ميليون و ششصد هزار تومان است. ايجاد نا امني براي ما كاركنان نفت به نفع هيچ كس حتي عزيزان آموزش و پرورشي ما نيست. برابري عدالت نيست. همه ما مي دانيم كه هركسي كه توان بيشتري در زمينه هاي علمي و آموزشي داشته نفت از انتخابهاي اولش بوده است. مواجهه با كاركنان نفت را دست كم نگيريد نه فقط به خاطر اينكه درآمد كشور نفت است نه فقط به خاطر اينكه مهمترين طرحهاي ملي ما در زمينه نفت است بلكه به خاطر اينكه مهمترين سرمايه هاي انساني كشور در اين بخش مشغول خدمت است. منصف باشيم. اگر جاي ديگري ضعف وجود دارد اين سيستم منضبط را به هم نزنيم و شانتاژ نكنيم. (60308)
 
پارسه--ازآبادان
۱۳۸۷-۰۲-۱۰ ۰۹:۱۹:۰۱
همه به حقوق نفتی هائی اعتراض می کنند .که ده درصد کارکنان درزمان بازنشستگی از لحاظ جسم وروح تقریبا سالممند.بقیه همه مریض اند واز بازنشستگی لذتی نمیبرند.وهمش در درمانگاهها ودکترا هستند.میدونید برای چی.برای اینکه در جوانی با مواد شیمیائی سروکار داشتند.حال اموزش وپرورشیها با کدام مواد سرو کار دارند.کمی وجدان داشتن همه چیزهارو سرجایش میگذارد. افرادی خاص در نفت از حقوق بالائی برخوردارند همیطور در وزارت خونه های دیگر.شما گیری هم به حقوق ومزایای دیگر ارگانها هم بدهید وبرید نگاهی بیاندارید. مثل وزارت راه وزیرمجموعه هایش (هواپیمائی-بنادر و .بانکها و...ازخدا بخواهید حقوق پائین ها حقوقشان بره بالا .واز کم کردن حقوق بالاها هم چیزی به حقوق پائینها اضافه نمیشه.البته بنده با 28سال سابقه کار در جنوب بازنشسته شدم و500 تومان حقوق می گیرم هی بگید زیاده...بله قبول دارم پارتی بازی در نفت وپترو شیمی به اوج خودش رسیده وهرکه وابسته باشه حقوق ومزایای زیادی بهش میرسه. (60407)
 
جمال
۱۳۸۷-۰۲-۱۰ ۰۹:۵۱:۱۴
من نمینم چراهیچکس در مورد بیکاران که فرزندان ما هستندو همین در امد هم ندارند هیچ کی نظر نمیدهدو (60414)
 
هانی
۱۳۸۷-۰۲-۱۰ ۱۱:۱۵:۲۰
هشدار!
درکشور تک محصولی نفت،بانفت بازی نکنید!
دامنه تحریک های سیاسی خود را به نفت تعمیم ندهید!
نفت وپرسنل نفت را سیاسی نکنید!
عقل وتاریخ معاصر این را میگوید.
ببینید درآموزش وپرورش تشکیلات صنفی داشتن مانعی ندارد،
ولی این فرمول درنفت صدق نمیکند.هشیار باشید!
اگر وضع نفت بهتر از سایر کارکنان دولت است دیگران را بسمت
وضعیت نفت بکشانید ولی نه با تحمیل محدودیت به نفت. بتدریج وبا آهستگی این کار را جلو ببرید!
هشدار!
نامناسب ترین دوران اقتصادی را سپری میکنیم .
تورم بیداد میکند.
قشر حقوق بگیر بدترین وضع را دارد.
با گزارشات الکی کارشناسان بی سوادسراغ انعکاس میزان تورم به تصمیم گیران نروید!
بگذارید حداقل ،مقامات طراز اول مملکت اطلاعات واقعی از اوضاع راداشته باشند.
حقوق کارکنان دولت را بانیت جلب رضایت آنان بگونه ای بپردازید که درپی آینده وفعالیت بیشتر باشند نه اینکه به وضعیت گذشته افسوس خورده واحساس مغبونیت در تعهدات استخدامی خود کنند.
یکسان سازی ،هیچگاه و درهیچ کشوری حلال مشکل نبوده و نشده شوروی سابق نمونه زنده آنست.
به کامنت های دوگونه ی نفتی ها نگاه کنید خود کارکنان نفت
دراین بحث دوقسمت شده اند وشما موفق شده اید با طرح این بحث خطر ناک \" سر\"های سازمان نفت را از \"بدن\" جدا نمائید.
ومدیریت را به خیال خود افشا نموده وکارکنان جزء را با شعار
یکسان سازی پرخاشگرانه به جان آنها بیاندازید.
واقعاًاگر فردا خودتان جای مسئولین امروزنفت بر اریکه قدرت تکیه زدید( که بعید نیست) فکر میکنید میتوانید این بلبشو را جمع کنید؟بقول عبید زاکانی : \"این زنگوله وآن هم گربه\"
چه کسی از تیپ موشان (بپا خواسته) جرعت انداختن زنگوله به گردن گربه را دارد ،جلوتر بیاید! (60451)
 
يك فرهنگي
۱۳۸۷-۰۲-۱۰ ۱۷:۱۵:۲۳
خدا به مسئولين سايت الف خير بده چون فقط شما به فكر ما فرهنگي ها هستين. ايشالا با اجراي نظام هماهنگ پرداخت در كليه وزارت خانه ها (از جمله نفت) وضعيت معيشتي ما هم بهتر بشه. دست خدا پشت و پناهتون. (60544)
 
محمدحسین
۱۳۸۷-۰۲-۱۰ ۲۰:۰۸:۰۹
باید توجه داشت که زحمات پرسنل صنعت نفت و گاز که عمدتا از متخصصین می باشند باید با هم طرازان آنها در کشورهای عربی خلیج فارس قیاس شود .
آنگاه متوجه می شوید که تنها راه پاسداشت منابع ارزشمند انسانی در صنعت نفت صرفا افزایش انگیزه و روحیه می باشد و این مقدار حقوق یک پنجم کشورهای حاشیه خلیج است
چرا حرف حق را مافیا می نامید . من به سهم خود از کردان تشکر می کنم و به سایر دستگاه های اجرایی هم توصیه می کنم به جای سنگ اندازی مانند کردان برای خود بیابند


خوب اگر این طور است زحمات معلمین زحمتکش هم با هم طرازان اروپایی خود مقایسه شود! (60566)
 
مافياي نفت
۱۳۸۷-۰۲-۱۱ ۱۶:۵۳:۲۴
اگر رئيس جمهور دست به تركيب مافياي نفتي بزند فكر ميكنم دو روزه خلع يد شود و شما هم ندانسته عليه او در اينجا كامنت نفتي مي گذاري (60714)
 
ربانی
۱۳۸۷-۰۲-۱۲ ۰۹:۱۳:۴۸
با سلام وخسته نباشید
امروز 12 اردیبهشت است .روز معلم را بر همه فرهنگیان محترم تبریک می گویم و آرزوی روزی را دارم که فرد فرد معلمین ما کاملاٌ فرهنگی باشند .
اینجا خوزستان است و امروز تمام ادارات و نهادها جز مراکز درمانی در این استان به علت آلودگی بیست برابری هوا تعطیل است اما خوب است آمار حاضرین در کار شرکتهای نفتی و پتروشیمی را بگیرید ما باید در سر کار حاضر باشیم چون در صورت یک یا چند روز عدم حضور و تعطیلی مراکز تولیدی , مثل سایر ادارات صدای خیلی ها .... در می آد .
ما به جای اینکه حداقل رفا عمومی را برای هر ایرانی در هر پست و مقامی بخواهیم و بعد خواستار پرداخت بیشتر برای آنها که زحمت بیشتری را بنا به موارد مختلف متحمل می شوند درخواست کنیم درفکر زیر سئوال بردن زحمات همدیگر هستیم .
با امید به روزی که هر کدام از ما بتوانیم انتقادات سازنده را قبول کنیم و به جای تخریب یکدیگر نسبت به رفع ایرادات موجود تلاش نمائیم. (60768)
 
ali
۱۳۸۷-۰۲-۱۴ ۱۶:۰۱:۲۸

دوستان عزیز ی که خارج از صنعت نفت هستند خصوصا معلمان عزیز که اینهمه بر روی حقوق صنعت نفت حساس هستند میتوانند نمایندگان خود را چند روز به مناطق عملیات بفرستند تا چند روز فقط در کنار انها در جزایر و خشکی زندگی کنند تا متوجه شوند ونه فقط حقوق مدیران وامکانات رفاهی( را که یک کارمند شرکت نفت شاید در طول 30سال خدمت فقط 5تا 6بار بتواند از این امکانات به مدت 1 هفته استفاده میکند) را مد نظر قرار ندهد.عزیزان برای تفریح به عسلویه بیایند حتی نفس کشیدن برای انها ممکن نیست پس چطور فقط برای حقوق کارمندان صنعت حساسیت به خرج میدهند (60938)
 
محمد
۱۳۸۷-۰۲-۱۸ ۰۸:۱۷:۱۶
من خود نیز در مجموعه صنعت نفت البته در قسمت پیمانکاری
به عینه حقوق همکاران خود را دیده ام که یک نفر با سوابق بنده در نفت حد اقل پانصد هزار تومان بیشتر دریافتی دارد از صبح تا عصر فقط برای دستشویی رفتن وغذا خوردن از اتاقش بیرون میاید این است عدالت اجتمایی مو جود در جامعه .معلم اگه در هفته 96 ساعت کار میکنه واقعا کار میکنه ولی کارمند نفتی هست که در ماه 9 ساعت کار مفید نمیکنه ولی حقوقی با لای 2 میلیون تومان میگیره موافقت رییس جمهوری با این پیشنهاد لطمه سختی به دیگر قشر های جامعه است .در شرکت نفت سختی کار به روی دوش نفرات پیمانکار است ولی مزایای حقوقی به کارمندان نفت تعلق میگیرد .همین نفتی ها برای کا هش هزینه وخود شرینی افزایش حقوق سالانه نفرات زیر مجمو عه را نمیدهند (61532)
 
۱۳۸۷-۰۶-۲۷ ۱۶:۰۱:۵۱
با سلام به تمام باانصافها یی که حتی تحمل یک روز ایستادن ( دست به اچار هم نشن چون حتی با دستکش هم دستشون میسوزه ) در سایه 48-50 درجه سانتیگراد و افتاب حدود 70 درجه را ندارند حق هم دارند کسی که زیر کولر کار میکنه و سنگینتراز قلم بر نمیداره و لااقل هر روز خانواده اش رو میبینه نمیشه بیشتر انتظار داشت اخه کار با مواد سمی و شیمیایی و هر لحظه انتظار فوران چاه داشتن که کمترین خسارت ان در پی داشتن نقص عضو و یا حتی مرگی دلخراش است اخر نمی دونند 15 روز اقماری در بیابان برهوت که نه تمدنی و نه انسانی میبینی چه استرس وفشاری داره حتی گاهی از فشار مشاجراتی هم پیش میاد نه زمستان داریم نه تابستان ونه باد های سوزان سرد ونه باد و خاک گرم که تا اخر حلق طعم خاک را می چشی تولید یک لحظه توقف نمیشناسه نه عید داریم و نه عزاداری نه تعطیل اخر این عزیزان میدونند چه با حاله که اعیاد یا سوگواری ها کنار خانواده نباشی یا یکی از اعضای خانواده بیمار باشه یا اتفاقی براش بیفته و تو نباشی اخر توی عزیز اب و هوای با حال شهرتو پارکها و گردشگاهها و کانون خانواده را ول میکنی بیای جای ما که حتی میزان عمر طبیعیمان در اثر انواع فشارها پایین تر از حد متوسط است هر شغلی سختی های خودشه داره معلم یا پرستار خیلی زیاد شریفن ولی همینطور بعضی از عزیزان میگن کسانی در صنعت نفت انچنان میگیرن یا چنان میکنن مگر در اموزش پرورش یا بهداشت و درمان معلمانی نیستند که یک دهم حقوقشان کار نمیکنند و یا پرستاران و پزشکانی که با بیماران در کمال بی ادبی مثل یک اینکه ارثشان را خورده برخورد میکنند در اخر از همه زحمتکشان که با عرق جبین و یا مغزشان تلاش میکنند تشکر میکنم (80528)
 
خادم
۱۳۸۷-۰۶-۲۷ ۱۸:۲۳:۵۶
فقط یه چیز بگم چرا فقط باید شایستگی بالا A یا B مختص دیپلم به بالا باید باشه مثلا اگر یک واحدی 50 نفر نیرو داره وسهمیه A در ان اداره 10 تا باشه و 9 مهندس داشته باشه حداقل 8 تاش مال مهندسین و یکی اونم نور چشمی A گیرش میاد اصلا مثل اینکه پشت قباله شونه اگه A یاB نگیرن اسمون رو به زمین میچسبونن مثل اینکه رو پیشونی لیسانسه ها نوشته A یاB بگیره (80577)
 
۱۳۸۷-۰۷-۲۰ ۱۶:۲۷:۲۷
سلام دیدید گفتم.
به بحث قانون کشوری مراجعه کنید. کفتم این قانون هم مثل قانون طرح نوین میشود و یواش یواش , هر اداره از یکی نامه می آورد که خودش را بالا بکشد.آخر سر آموزش و پرورش می ماندو پرستارها و چند گروه دیگر که دیگران بهشان بخندند.
نگفتم سرکاریم. (85063)
 
رضا
۱۳۸۷-۰۸-۲۲ ۱۴:۳۵:۰۴
واقعاً که مطلب آقای امینی را مورد تأیید قرار می دهم و معتقدم که اقدامات آقای دکتر مبینی که واقعا نهایت مدیریت استراتژیک خود را به شرکت نفت نشان داد لکه ننگی بر چهره مدیریت و تحقیقات علمی در سطح کشور است. (91710)
 
۱۳۸۷-۱۲-۱۶ ۱۰:۵۹:۲۰
من به عنوان یک فوق لیسانس مهندسی مکانیک وفارغ التحصیل نخبه استخدام نفت حاضرم با یک معلم ابتدایی در یک دهات جابجایی انجام دهم هر کس مایل هست پیام بگذارد (107563)
 


نظراتی كه به تعميق و گسترش بحث كمك كنند، پس از مدت كوتاهی در معرض ملاحظه و قضاوت ديگر بينندگان قرار مي گيرد. نظرات حاوی توهين، افترا، تهمت و نيش به ديگران منتشر نمی شود.