توصيه به ديگران
 
کد مطلب: 397082
عروسی که از «هــرات» آمد
نوشیروان کیهانی زاده / روزنامه نگار پیشکسوت
تاریخ انتشار : پنجشنبه ۸ مهر ۱۳۹۵ ساعت ۱۴:۰۱
 اوایل دهه ۱۳۴۰ بود. محمد بلوری حادثه‌نویس وقت کیهان و اینک در روزنامه ایران و نوشیروان کیهانی‌زاده حادثه‌نگار وقت روزنامه اطلاعات برای اطلاع از چگونگی یک ماجرا به کلانتری ۱۵ تهران واقع در جنوب میدان اعدام به ریاست سرگرد نبی پور (نخستین رئیس پلیس تهران پس از انقلاب سال ۱۳۵۷ با درجه بالاتر) رفته بودند.

قضیه از این قرار بود: یک راننده ایرانی کامیون که میان ایران و افغانستان از طریق مرز تایباد بار حمل می‌کرد و بار کامیون خود را در شهر هرات تخلیه می‌کرد دل به یک دختر هراتی بسته بود.این مرد ۳۷ ساله برای جلب نظر آن دختر (که با پدر او آشنایی داشت) خود را صاحب چند کامیون و خانه خوب در تهران و پول کافی معرفی کرده بود. خواستگاری و ازدواج در شهر هرات صورت گرفته و در کنسولگری سفارت ایران ثبت شده بود که طبق قانون بانوی خارجی یک مرد ایرانی از امتیازات تبعه ایران برخوردار می‌شود. این زن چند ماه بعد با شوهرش به ایران منتقل می‌شود. وی در راه متوجه می‌شود که شوهر او مالک کامیون نیست بلکه راننده کمکی کامیون است. پس از رسیدن به تهران معلوم می‌شود که خانه شوهر هم خرابه‌ خانه‌ای در گود «هالو قنبر» است.

وی با رو به رو شدن با این واقعیت و نیز اینکه شوهرش قبلاً دوبار ازدواج کرده بود، یک بار در مشهد و بار دیگر در قزوین و سه فرزند از این دو ازدواج دارد و هر دو ازدواج با درگیری فیزیکی پایان یافته و اقساط مهریه دو زن پایان نیافته و نقفه ۳ فرزند برعهده او است بنای اعتراض و مشاجره می‌گذارد و خواهان طلاق و مهریه‌اش می‌شود که ۵ هزار تومان بود و چون با مقاومت شوهرش رو به رو می‌شود به دادسرای تهران متوسل می‌شود ولی مدارکی که ثابت کند «فریب پیش از ازدواج» صورت گرفته در دست نداشته و قصد فرار به افغانستان می‌کند که شوهر متوجه می‌شود او را در اتاق خانه حبس می‌کند و مادر خود را نگهبان اتاق.

بانوی افغانی با به دست آوردن فرصت در را می‌شکند و چون مادر شوهرش مانع فرار او می‌شود او را به سختی کتک می‌زند. در این هنگام شوهر به خانه می‌آید و به جان زنش می‌افتد که همسایگان مداخله و کار به کلانتری می‌کشد.
منبع: روزنامه ایران
 
کلمات کلیدی : عروس، حادثه
 


نظراتی كه به تعميق و گسترش بحث كمك كنند، پس از مدت كوتاهی در معرض ملاحظه و قضاوت ديگر بينندگان قرار مي گيرد. نظرات حاوی توهين، افترا، تهمت و نيش به ديگران منتشر نمی شود.