نظر منتشر شده
۱
توصيه به ديگران
 
کد مطلب: 273188
بررسی همکاری های ایران و ترکیه برای تولید فیلم وسریال
تاریخ انتشار : چهارشنبه ۶ خرداد ۱۳۹۴ ساعت ۱۷:۵۰
به گزارش الف، در جریان دیدار سفیر جمهوری اسلامی ایران با رئیس رادیو تلویزیون ترکیه اهمیت توسعه مناسبات فرهنگی رسانه ای وگسترش مبادلات رادیو تلویزیونی میان دو کشورمورد تاکید قرارگرفت.

در این ملاقات علیرضا بیکدلی سفیر ایران با تشریح جایگاه و اهمیت توسعه فعالیت رسانه های دو کشور با اشاره به عزم و اراده مقامات عالیرتبه ایران و ترکیه برای ارتقا مناسبات در کلیه سطوح گفت : شناخت و ارتقاء آگاهی افکار عمومی و شهروندان از ظرفیت های مشترک سیاسی ،اقتصادی و فرهنگی در دو کشور اصلی بنیادین و اساسی برای توسعه مناسبات به شمار می رود . از این جهت ضروری است رسانه ها در دوکشور چشم انداز و تعاریف واقعی از توان مندیها وغنای دو کشور را از طریق برنامه های مستند رادیو تلویزیونی به مخاطبین خود ارائه نمایند.

سفیر ایران با اشاره به همکاریهای دو کشور در عرصه رسانه افزود: امروز روابط رسانه ای میان دو کشور در جریان قرار دارد ولی این مهم درسطحی مطلوب نیست . وی افزود اصحاب رسانه ها در دو کشور باید با تلاش مضاعف وتوسعه مراودات زمینه رسیدن به سطح مناسب راتسهیل نمایند.

بیکدلی انجام تعاملات و سفر های مردمی را فرصتی برای تقویت مناسبات ارزیابی وخواستار همکاری رسانه های ترکیه برای آشنایی مردم این کشور با ایران شد.

وی با اشاره به تحولات منطقه و اهمیت تامین صلح و ثبات و نقش آفرینی مشترک دو کشور در این مسیرتاکید نمود، با توجه به ظرفیت های عظیم رسانه ای در دو کشور نه تنها می توانیم برای مردمان مان بلکه برای دیگر ملل هم تولید محتوا، اندیشه و فرهنک انسانی داشته باشیم .

شنول گوکا رئیس صدا وسیمای دولتی ترکیه TRT در این دیدار با مهم ارزیابی نمودن روابط فرهنگی رسانه ای میان دو کشور تاکید نمود: ایران و ترکیه از عمق تاریخی و فرهنگی مشترکی برخوردار وافزایش سطح شناخت مردمان دو کشور از گذشته و داشته های مان می تواند بستر توسعه مناسبات و همکاری های دو کشوردر کلیه زمینه های مورد علاقه را تحکیم و در این مسیر شاهد فصل نوین همکاری های رسانه ای میان ایران و ترکیه باشیم .

وی ضمن ابراز آمادگی سازمان مطبوعش برای توسعه مبادلات فرهنگی رسانه ای با ایران تاکید نمود : ما عزم و اراده رهبران دو کشور برای ارتقاء سطح مناسبات در کلیه سطوح و به ویژه تحقق اهداف سیاسی - اقتصادی مورد نظر ایشان را بطور کامل درک نموده وازآن بنحو شایسته حمایت می نمایم .

وی روابط میان دو رسانه دولتی ایران و ترکیه به ویژه از طریق ساختار های بین المللی را مهم ارزیابی وابراز امیدواری کرد که در سایه تفاهم نامه همکاری میان سازمان های رادیو تلویزیون ایران و ترکیه که در سال ۲۰۰۸ به امضا رسیده بتوانیم شاهد توسعه مناسبات و همکاری های مشترک در کلیه زمینه ها ازجمله مناسبات فرهنگی رسانه ای باشیم .

سازمان رادیو و تلویزیون دولتی ترکیه موسوم به TRT در سال ۱۹۶۴ میلادی تاسیس شد. حدود ۷۰ درصد از بودجه ۷۰۰ میلیون دلاری این سازمان از طریق مالیات مندرج درقبض آبونمان برق خانوارها ومالیات بر فروش گیرنده های دیجیتالی و فروش برنامه رادیو و تلویزیون تامین و ۲۰ درصد بودجه توسط دولت و ۱۰ درصد باقی‌مانده از طریق ساخت و برنامه های تبلیغاتی وفروش تولیدات آن تامین می شود.

سازمان رادیو تلویزیون ترکیه یکی از اعضای اتحادیه پخش برنامه‌های اروپایی EBU است.سازمان رادیو و تلویزیون دولتی ترکیه ۷۰/۱۵ درصد از سهام شبکه اروپایی یورونیوز را هم در اختیار دارد.



 
majid
۱۳۹۴-۰۳-۰۹ ۱۶:۱۲:۴۱
دیدند نمیتونند پس سریالهای ترکیه ای بر بیاند رفتند قرارداد بستند با هم سریال تولید کنند. آفرین که اینقدر جوش فرهنگ ایرانیاو میزنید. (2926381) (alef-3)
 


نظراتی كه به تعميق و گسترش بحث كمك كنند، پس از مدت كوتاهی در معرض ملاحظه و قضاوت ديگر بينندگان قرار مي گيرد. نظرات حاوی توهين، افترا، تهمت و نيش به ديگران منتشر نمی شود.