نظر منتشر شده
۹
توصيه به ديگران
 
کد مطلب: 196058
قرارگاه «خاتم الانبیا»، «صدرا» را واگذار می کند
تاریخ انتشار : دوشنبه ۲۸ مرداد ۱۳۹۲ ساعت ۱۲:۲۴
خبر غافلگیرکننده بود اما شواهد صحت آن یک‌به‌یک در حال روشن‌شدن است. قرارگاه «خاتم‌الانبیا» شرکت «صدرا» را که یکی از بزرگ‌ترین پیمانکاران دریایی کشور - هم در صنایع فراساحل و هم در صنعت کشتیرانی است - را واگذار می‌کند. این خبر را یک‌ سایت در روز 21 مرداد منتشر کرد. در خبر آمده بود که شرکت صدرا که شنیده می‌شود مبلغی حدود هزارو400‌میلیاردتومان بدهی به شبکه بانکی و پیمانکاران خود داشته، واگذار شده است. این اتفاقات در حالی در صنعت نفت رخ می‌دهد که زنگنه از روز شنبه با انتصاب‌های مهم، روند تغییر در صنعت را بدون‌کسری از ثانیه آغاز کرده است.

 
پس از انتشار آن شایعه، موضوع به خبر بدل شد. ایسنا در خبری آورد که طی چند روز گذشته برخی گزارش‌ها درباره واگذاری حدود 62‌درصد سهام شرکت صنعتی دریایی ایران (صدرا) به یک پیمانکار بخش خصوصی منتشر شده، در حالی که طبق آخرین اطلاعات دریافتی، هنوز این انتقال سهام قطعی نشده است.

 
بنا بر گزارش «ایسنا»، گویا توافقاتی صورت گرفته بود اما این توافقات قطعی نشده است و به طور طبیعی باید نقل و انتقال سهام شرکت از طریق سازمان بورس و بازار فرابورس انجام شود. محمدامین زارعی افزود: معامله سهام یک شرکت، زمانی قطعی می‌شود که جزییات و اطلاعات مربوط به معامله از طریق سازمان بورس اعلام شود. او با اشاره به اینکه شرکت‌ها و گروه‌های مختلفی برای خرید سهام صدرا ابراز تمایل کرده‌اند، عنوان کرد: هنوز انتقال سهام صدرا قطعی نشده است و این نقل‌وانتقال باید از کانال خودش نهایی شود.

 
اما این خبر دیروز نهایی شد و مدیرعامل سابق صدرا، مهدی اعتصام، جای خود را به فرزاد اناری داد که توسط سهامدار تازه، تعیین شده بود. بنا بر گزارش مارین نیوز که سایتی مرجع در صنایع دریایی است«در پی واگذاری 62درصد سهام شرکت صنعتی دریایی ایران (صدرا) به یک پیمانکار بخش خصوصی، مدیرعامل این شرکت مهم دریایی کشور تغییر کرد.»

 
بنا بر این خبر طی مراسمی در محل شرکت صدرا، فرزاد اناری جایگزین مهدی اعتصام، مدیرعامل قبلی شرکت صدرا شده است. فرزاد اناری، مدیرعامل جدید صدرا، خود عضو هیات مدیره و معاون اجرایی شرکت آبادراهان پارس بوده و دارای مدرک کارشناسی‌ارشد عمران از دانشگاه کرمان است.

 
شرکت آبادراهان پارس عمدتا در حوزه راه‏ و ساختمان‏سازی فعالیت دارد و در فهرست پروژه‌های این شرکت به‌جز برخی پروژه‌های منطقه عسلویه و پارس‌جنوبی که این شرکت در بخش عمرانی و خشکی (و نه فراساحل) فعالیت داشته، نامی از فعالیت‌های مرتبط با دریا دیده نمی‌شود.  
این شرکت همچنین برخی پروژه‌های عمرانی مانند ساخت مسجد، آشیانه هواپیما، ساختمان‏های اداری فرودگاه و... را در شارجه امارات در دست اجرا دارد.

 
با واگذاری اکثریت سهام صدرا به این پیمانکار عمرانی، شایعاتی مبنی بر تغییر گرایش و فعالیت‌های این شرکت مهم عمرانی از بخش دریا و فراساحل به حوزه راهسازی و عمران در میان کارشناسان این مجموعه و فعالان دریایی شکل گرفته و نگرانی‌هایی را به وجود آورده است.

 
این در حالی است که «صدرا» به‌عنوان یکی از بزرگ‌ترین شرکت‌های فعال در صنعت دریایی ایران طی چند سال گذشته با زیان انباشته سنگینی مواجه شده است. از سوی دیگر انتقال صدرا از بورس به فرابورس و غرق‌شدن جکت این شرکت در فاز 13 پارس‌جنوبی در سال گذشته از دیگر اتفاقاتی بوده که صدرا با آنها دست‌وپنجه نرم کرد.

 
این در حالی است که وزیر قبلی نفت و فرمانده وقت قرارگاه سازندگی خاتم‌ در سال 1388، بعد از خریداری بلوک 51درصدی سهام شرکت صنعتی دریایی ایران (صدرا) در همان سال عنوان کرده بود که صدرا از صنعت کشتی‌سازی به دلیل زیاندهی آن خارج خواهد شد.

 
هم‌اکنون صدرا یکی از بزرگ‌ترین پیمانکاران طرح‌های نفت و گاز ایران است که در طرح توسعه فازهای 13و 22 تا 24 پارس‌جنوبی، طراحی، ساخت، نصب و راه‌اندازی تاسیسات فراساحلی و خطوط لوله دریایی را برعهده دارد.

 
واگذاری «صدرا» در 10سال گذشته برای سومین‌بار رخ می‌دهد. اولین‌بار در سال 82 بود که بزرگ‌ترین واگذاری بورس در زمان خود بود. شرکت سرمایه‌گذاری بانک ملی در سال‌82، 35درصد از سهام شرکت صدرا -407‌میلیاردتومان- را خرید اما چرخ پروژه‌های صدرا به‌گونه‌ای چرخید که در نهایت، سرمایه‌گذاری بانک ملی مجبور شد، پس از گذشت شش‌سال 51درصد از سهام این شرکت را به قیمت 76‌میلیاردتومان به قرارگاه خاتم‌الانبیا به فروش برساند.

 
جلیل خبره، مدیرعامل پیشین شرکت صدرا که پس از 15سال مجبور به استعفا شد، معتقد بود پس از واگذاری سهام شرکت صدرا به بخش خصوصی گروه‌های بانفوذی مانع از واگذاری پروژه‌های پیمانکاری به این شرکت می‌شدند. 
خبره پیش از استعفای خود از ائتلافی نام برده بود که درصدد بود سهام صدرا را یک‌چهارم زیر قیمت بخرد.

 
وی اعلام کرده بود که عده‌ای درصدد خرید سهام صدرا به مبلغ 300‌میلیاردتومان بودند و حتی با من تماس گرفتند و توصیه کردند با سازمان گسترش و نوسازی مذاکره کنیم تا 35درصد سهام صدرا را خریداری کنند. این در حالی بود که در دولت اول احمدی‌نژاد و به طور مشخص در زمان وزارت وزیری‌هامانه صدرا در لیست سیاه وزارت نفت بود و به آن پروژه واگذار نمی‌شد تا آنکه از رقم بالغ بر 500‌میلیاردتومان سال 82 به 76‌میلیاردتومان سال 88 رسید.

 
همزمان با تغییرات، در روزگار تازه نفت دور جدید تغییرات مدیریتی شرکت‌های بزرگ پیمانکاری صنایع نفت و گاز ایران هم کلید خورده است به طوری که مدیرعامل شرکت سپانیر، یکی دیگر از شرکت‌های وابسته به خاتم‌الانبیا هم به تازگی منصوب شد.
 
۱۳۹۲-۰۵-۲۸ ۱۲:۵۴:۲۵
همانطور که آقای دکتر توکلی هم گفتند، بایستی نظامیان از کارهای پیمانکاری و اجرایی و کارهای اقتصادی بیرون بروند تا بخش خصوصی نفس بکشد و ان شاء اله کشور در مسیر رشد و ترقی بیافتد. (1580874) (alef-10)
 
۱۳۹۲-۰۵-۲۸ ۲۲:۳۳:۱۷
اگر بخش خصوصی جزو بدهکارای بزرگ بانکی باشه، بهتره که صد سال از این حوزه خارج نشه، قرارگاه با این کارش به صنعت کشتی سازی و سکوسازی خیانت کرده و زمینه از بین رفتن این صنایع رو با واگذاری به افرادی مثل چوبدار که فرق سکو و سه پایه رو نمیتونن تشخیص بدن، فراهم کرده. (1582069) (alef-10)
 
۱۳۹۲-۰۵-۲۸ ۱۴:۲۹:۵۵
خود خبره با ایجاد شرکت های صوری و دادن کارهای گرفته شده توسط صدار به این شرکت ها پول هنگفتی رو به جیب زده و تونسته شرکت صف در نزدیکی محل شرکت تاسیس کنه و مدعی بخشی از ساختمان فعلی شرکت صدرا باشه. جالبه کسی که این شرکت رو زمین زده خودش مدعی شده. اگر این شرکت در امریکا بود و خبرنگاری نحوه زمین خوردن این شرکت توسط مسئولان قبلی اونو پیگیری میکرد و خبرش رو منتشر میکرد تا حالا جایزه پولیتزر رو گرفته بود و تا حالا چندتا فیلم ازش ساخته بودن. زمین خوردن این شرکت شبیه به شرکت انرون در امریکاست. با این تفاوت که مدیران اون شرکت الان توی زندانن و مدیرای این شرکت تونستن شرکت دیگه ای رو با پول هایی که بالا کشیدن تاسیس کنن و حالا مدعی هستن. (1581075) (alef-6)
 
۱۳۹۲-۰۵-۲۸ ۱۴:۳۲:۴۱
ارسال-لیست-۱۱۲-نفره‌-بدهکاران-به-بانک-مرکزی-اسامی

این متن را در گوگل سرچ و لینک خبر را رویت و فهرست اسامی را ملاحظه کنید سپس با لیست مدیران شرکت خریدار صدرا در بخش معرفی شرکت (شرکت آبادراهان پارس http://www.arp-co.co/index.php ) تطبیق بدهید . لیست بزرگترین بدهکاران معوقات بانکی کشور با 9 نفر از آن مدیران و سهامدارن این شرکت است . خدا به داد صدرا و سهامدارن نگون بختش برسه . آقایان چکار میکنید؟؟!! (1581080) (alef-6)
 
۱۳۹۲-۰۵-۲۸ ۱۴:۳۶:۱۲
اسامی ذیل هم جز سهامداران شرکت خریدار صدرا هستند و هم در لیست بزرگترین بدهکاران بانکی کشور که بانک مرکزی اعلام کرده است :

قباد چوبدار
مهرداد چوبدار
آذین چوبدار
امین چوبدار
حامین چوبدار
زیبا شاه کرمی
سیدمحمدرضا حسینی
فرزاد اناری
احمد رزاقی منش

مرجع : http://www.arp-co.co/index.php سایت شرکت خریدار
سرچ در گوگل لینک : ارسال لیست ۱۱۲ نفره‌ بدهکاران به بانک مرکزی +اسامی (1581088) (alef-6)
 
۱۳۹۲-۰۵-۲۸ ۱۵:۱۲:۱۷
خبر اول : خرداد 91
هفته گذشته انتشار گزارشی در مورد سازمان توسعه راه های ایران نیز خبرساز بود. یکی از روزنامه ها هفته گذشته نوشت: بهمن ماه سال 89 بود که علی زاکانی نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی در جلسه استیضاح حمید بهبهانی آخرین وزیر راه و ترابری به تخلفات صورت گرفته در فرآیند واگذاری شرکت خط و ابنیه فنی راه آهن تراورس و سازمان توسعه راه های ایران اشاره و علامت سوال بزرگی را در افکار عمومی ایجاد کرد. با پیگیری در رسیدگی به حواشی واگذاری شرکت تراورس موضوع امیر منصور آریا افشا و به محاکم قضایی کشیده شد اما از آن زمان تا کنون چیزی از سرنوشت واگذاری "سازمان توسعه راه های ایران" در رسانه ها و محافل خبری منتشر نشد. پیگیری های خبرنگار ما حکایت از آن دارد که قرارداد واگذاری سازمان توسعه راه های ایران بیش از شش ماه است که از سوی سازمان خصوصی سازی فسخ شده اما هنوز سکان مدیریتی این شرکت در دست شخصی به نام "ق.چ" (قباد چوبدار ) خریدار سابق این نهاد است که طبق اسناد و شواهد موجود نامبرده در سایه بی توجهی مسئولان اصلی وزارت راه و شهرسازی، سازمان خصوصی سازی و دیگر نهادهای نظارتی مشغول فروش اموال این شرکت دولتی است.
بر اساس این گزارش سازمان توسعه راه های ایران در سال 88 طبق سناریویی از پیش طراحی شده به خریدار نمایی به نام " ق. ج" (قباد چوبدار ) فروخته شده که توسط حلقه وزارت راه "م. ی ، ش. الف و م. ر" هدایت می شد که همگی از معاونان وزیر وقت راه بودند و هم اکنون نیز به دلیل ارتباط با پرونده فساد بزرگ بانکی در بازداشت به سر می برند. منبع خبر : تين نيوز (شبکه خبری صنعت حمل و نقل) لینک خبر : http://tinn.ir/vdcepn8o.jh8fvi9bbj.html

خبردوم : هم اکنون (انتهای مرداد 92)
" قرارگاه «خاتم الانبیا»، «صدرا» را واگذار می کند."
... بنا بر این خبر طی مراسمی در محل شرکت صدرا، فرزاد اناری جایگزین مهدی اعتصام، مدیرعامل قبلی شرکت صدرا شده است. فرزاد اناری، مدیرعامل جدید صدرا، خود عضو هیات مدیره و معاون اجرایی شرکت آبادراهان پارس بوده و دارای مدرک کارشناسی‌ارشد عمران از دانشگاه کرمان است. ...
منبع : عصر ایران / الف / تابناک /

توضیحات من : شرکت آبادراهان پارس متعلق به آقای قباد چوبدار و خانواده ایشان می باشد .که از بخش معرفی شرکت سایت http://www.arp-co.co/index.php نیز میتوانید ببینید . تا اینجا هیچی .اما اگر عبارت " ارسال لیست ۱۱۲ نفره‌ بدهکاران به بانک مرکزی +اسامی " را در اینترنت و گوگل سرچ کنید به گزارش بانک مرکزی و اسامی 9 نفر از سهامداران و مدیران شرکت فوق در لیست بدهکاران در اردیبهشت ماه سالجاری میرسید .اینجاست که فاجعه اتفاق میافتد . چطور این افراد بجای پرداخت معوقات بانکی زمینه خریداری بزرگترین شرکت پیمانکاری کشور را پیدا کردند ؟؟!! آقای توکلی اینها کی هستند ؟ چرا زورتان به اینها نمیرسد ؟؟ چرا ؟ دارید چکار میکنید ؟ مسئولین امنیتی کجا هستند ؟ یکی از سهامداران شرکت صدرا (1581165) (alef-6)
 
۱۳۹۲-۰۵-۲۸ ۱۸:۳۲:۰۹
امیدواریم قوه قضائیه بجای آنکه افشا کنندگان سوء استفاده و موارد مشکوک را به جرم " تشویش افکار عمومی " مورد تعقیب قرار دهد برود بسراغ سر نخها و بدون ملاحظات باندی و گروهی به موارد تخلف رسیدگی کند. مدعی العموم نباید بنشیند و تماشا کند و منتظر این شود که مقامات سیاسی از او درخواست مداخله کنند بلکه باید به محض اطلاع از وقوع جرم در خط اول قرار گرفته و مدافع حقوق عمومی باشد. (1581628) (alef-10)
 
۱۳۹۲-۰۵-۲۸ ۲۲:۲۴:۰۲
من نو صدرا کار می کنم به صورت قراردادی.5سال سابقه کار دارم.به همه ما گفتن که در معرض اخراج هستیم.از شما استدعا دارم که این موضوع را بررسی کنید.اخه اگه شرکتی میاد یه شرکت دیگه رو بر میداره آیا باید بهتر بشه یا نیروهاشو تهدید کنه! اصلا هدف از خریدشون چی بوده!ظاهرا این افراد جزو بدهکاران بزرگشور هستن!!!! (1582038) (alef-10)
 
۱۳۹۲-۰۵-۲۹ ۰۹:۳۷:۱۱
با این واگذاری صنعت کشتی سازی به تاریخ پیوست (1582661) (alef-10)
 


نظراتی كه به تعميق و گسترش بحث كمك كنند، پس از مدت كوتاهی در معرض ملاحظه و قضاوت ديگر بينندگان قرار مي گيرد. نظرات حاوی توهين، افترا، تهمت و نيش به ديگران منتشر نمی شود.