نظر منتشر شده
۳۹
توصيه به ديگران
 
کد مطلب: 68805
اجلاس هسته‌ای تهران، پاسخ محکم به اجلاس واشینگتن
تاریخ انتشار : يکشنبه ۲۹ فروردين ۱۳۸۹ ساعت ۰۸:۲۸
برگزاری کنفرانس بین المللی خلع سلاح هسته ای و منع اشاعه تسلیحات کشتار جمعی با عنوان " سلاح هسته ای برای هیچکس، انرژی هسته ای برای همه" در تهران بازتاب وسیعی در رسانه های جهان به ویژه رسانه های غرب داشت.

به گزارش "الف"، اسوشیتدپرس در گزارشی با اشاره به پیام مقام معظم رهبری به کنفرانس خلع سلاح هسته ای در تهران اعلام کرد، نمایندگانی از بیش از 60 کشور جهان در این کنفرانس شرکت کردند.

همچنین شبکه الجزیره  با پخش گزیده ای از مراسم افتتاحیه و سخنرانی مقامات ایران اعلام کرد که رئیس جمهور ایران خواستار تشکیل یک نهاد بین المللی برای نظارت بر روند خلع سلاح هسته ای در جهان شد.

الجزیره گزارش داد که این کنفرانس هسته ای در تهران پس از کنفرانس بین المللی هسته ای در واشینگتن برگزار شده است.

"محمد مرندی" رئیس دپارتمان مطالعات آمریکای شمالی در دانشگاه تهران نیز به الجزیره گفت که مخاطب این سخنان احمدی نژاد کل جهان بوده است.

مرندی اظهار داشت: اکثر کشورها در جهان احساس می کنند که شورای امنیت سازمان ملل و شورای حکام آزانس بین المللی انرژی اتمی نهادهایی دموکراتیک نیستند. مشکلی که ایران با آن روبروست این است که کشورهای غربی علیه ایران موضع تند می گیرند و منصفانه عمل نمی کنند.

شبکه الجزیره در ادامه اعلام کرد که 24 وزیر خارجه و معاون وزیر خارجه در این کنفرانس بین المللی در تهران شرکت کرده اند.

روزنامه دیلی تلگراف نیز در پایگاه اینترنتی خود گزارش داد که ارشدترین مقام ایران از ایالات متحده آمریکا به عنوان تنها مُجرم اتمی در دنیا یاد کرد.

در این گزارش روزنامه دیلی تلگراف آمده است: رئیس جمهور ایران  نیز به شدت از ساختار آژانس بین المللی انرژی اتمی انتقاد کرد و خواستار تشکیل یک نهاد بین المللی ناظر بر امور هسته ای جهان شد که مستقل از نفوذ سیاسی غرب عمل کند. در این کنفرانس بین المللی  چند تن از مقامات ارشد ایران از جمله علی اکبر سلطانیه نماینده ایران در آژانس بین المللی انرژی اتمی حضور داشتند.

روزنامه های واشینگتن تایمز و واشینگتن پست نیز در وب سایت های خود به انعکاس رویدادهای اولین روز از کنفرانس بین المللی در تهران پرداختند.

واشینگتن تایمز در گزارشی اعلام کرد که مقامات ایران در این کنفرانس از تهدیدهای اتمی ایالات متحده آمریکا به شدت انتقاد کردند.

همچنین خبرگزاری شینهوا در چند گزارش به پوشش اخبار مربوط به کنفرانس هسته ای تهران پرداخت. این خبرگزاری در یکی از گزارشهای خود آورده است: در حالی این کنفرانس هسته ای در تهران در اولین روز برگزار شد که برخی مقامات ایران از ایالات متحده آمریکا، آژانس بین المللی انرژی اتمی و کشورهای تهدیدکننده به انجام حمله اتمی به شدت انتقاد کردند.

روزنامه حُریت و تودی زمان ترکیه نیز گزارشهایی را در مورد رویدادهای اولین روز کنفرانس هسته ای تهران منتشر کردند.

رسانه های روسی از جمله خبرگزاری نووستی، ایتارتاس و شبکه راشا تودی نیز گزارش دادند که نمایندگانی از بیش از 50 کشور جهان در این کنفرانس بین المللی در تهران شرکت کردند.راديو صداي روسيه به نقل از يک کارشناس مسايل سياسي اين کشور گفت: اجلاس تهران با شعار "انرژي هسته ا ي براي همه - سلاح هسته اي براي هيچکس " ،جواب مستقيم ايران به نشست اخير هسته اي در واشنگتن است.

اين منبع دولتي روسيه افزود: ايران سياست افشاگري در باره اهداف و اغراض سياسي قدرت هاي هسته اي را ادامه مي دهد و کنفرانس تهران انتقاد از سخنان و موضعگيري هاي ضد ايراني در نشست واشنگتن است.

خبرگزاري اينترفکس نيز اعلام کرد: تهران بدنبال خلع سلاح هسته اي تمامي کشورهاي جهان است و عاري شدن منطقه خاورميانه از اين سلاح ها را نيز باجديت پيگيري مي کند.

اين منبع افزود: تهران قصد دارد از طريق اين کنفرانس پيام خلع سلاح هسته اي در منطقه خاورميانه را بگوش تمامي جهانيان برساند.

خبرگزاری آلمان، شبکه یورونیوز، شبکه العربیه، سی.ان.ان، ان. بی.سی و فرانسه 24  نیز گزارشهای مختلفی را در مورد این کنفرانس بین المللی پخش کردند.

خبرگزاري سوريه نيز آغاز كنفرانس بين‌المللي خلع سلاح و عدم اشاعه در تهران را بازتاب داد و با اشاره به سخنان "وليد المعلم " وزير امور خارجه سوريه تاكيد كرد كه دمشق بار ديگر از حق تهران در برخورداري از دانش و غني سازي اورانيوم حمايت مي‌كند.

سانا افزود: ايران بارها تاكيد كرده است آنچه انجام مي‌دهد فقط استفاده‌هاي صلح آميز دارد و اين استفاده براساس معاهده "ان پي تي " حق كشورها است.

به گزارش واحد مرکزی خبر ، شبکه تلویزیونی الجزیره در گزارش دیگری از تهران گفت: رهبر ایران بر حرام بودن استفاده از سلاح هسته ای تاکید کرد تا اعتبار بیشتری به این نکته ببخشد که ایران به دنبال دستیابی به سلاح هسته ای نیست .

الجزیره اعلام کرد آمریکا برخی کشورها را تحت فشار قرار داده است تا در سطح بالا در کنفرانس خلع سلاح هسته ای در ایران شرکت نکنند .

الجزیره گفت پیشنهاد رئیس جمهور برای تشکیل هیات مستقل خلع سلاح هسته ای جهانی بمنزله تردید در اعتبار و صداقت کشورهای دارای سلاح هسته ای است چون احمدی نژاد پیش از این هم در همین زمینه گفته بود که نمی توان امنیت شهر را بدست یک سارق داد .

شبکه بی بی سی عربی با پخش زنده بخشی از سخنان رئیس جمهور در کنفرانس خلع سلاح هسته ای گفت رئیس جمهور ایران از برخورد دوگانه غرب با مسئله هسته ای در جهان به شدت انتقاد کرد .

شبکه تلویزیونی العربیه مدعی شد هدف ایران از برگزاری کنفرانس خلع سلاح هسته ای این است که نشان دهد در عرصه جهانی حضور دارد و منزوی نیست .

این شبکه افزود: تهران معتقد است که نشست واشنگتن شکست خورده است به همین علت همه توان خود را جمع کرد و تعداد زیادی از کشورها را به این کنفرانس دعوت کرد و به این ترتیب قدرت و حضور خود را حتی در خصوص مسئله هسته ای در مقابل آمریکا عرضه کند .

العربیه همچنین افزود رهبر ایران استفاده از سلاح هسته ای را بر اساس مبانی دین حرام اعلام کرد .

خبرگزاری فرانسه در گزارشی دیگر اعلام کرد به دلیل گسترش دود و خاکستر ناشی از آتشفشان ایسلند در فضای اروپا و لغو پروازها بر فراز این قاره ، تعداد زیادی از وزرای امور خارجه این کشورها نتوانستند در کنفرانس بین المللی خلع سلاح هسته ای در تهران شرکت کنند .

خبرنگار فرانس 24 و الجزیره انگلیسی اعلام کردند اجلاس تهران پاسخی به اجلاس امنیت هسته ای هفته گذشته در واشنگتن است .

خبرگزاری آلمان هدف اصلی ایران را از برگزاری کنفرانس تهران ، تلاش دیگر ایران برای متقاعد کردن جامعه بین المللی به صلح آمیز بودن فعالیت هسته ای خود دانست ضمن انکه هدف تهران ، معرفی تل اویو ، بعنوان تهدید اصلی هسته ای در خاورمیانه است .



















 
 
Saeed
۱۳۸۹-۰۱-۲۹ ۰۸:۴۹:۵۲
این ابتکار عمل خوبی است. ایشالله همیشه اینجور عملگرا باشید.
البته جا برای بهتر کردن این جور بازیهای دیپلماتیک هست.
تیم دیپلماسی کشور باید قوی ترین نیروی مملکتمان باشد آنها خط مقدمند.


اما جو حاضر، به نظر می رسه ما تو ایران نیز کمی قضیه را جدی نگرفته ایم. بهتر به غرب نشان بدیم که اراده جمعی ما در این مورد خلل ناپذیر است. این سکوت را بشکنیم. (305734)
 
ح - تركاشوند
۱۳۸۹-۰۱-۲۹ ۰۹:۰۴:۰۳
اين كنفرانس از معدود كنفرانس هايي است كه از جميع جهات در جهت حفظ منافع ملي كشور وملتمان است و بر خلاف برخي كنفرانسها و سيمينارها كه بعضا\" سود چنداني ندارند بنظر بنده كنفرانس فوق بسيار اثر گذار ميباشد و خواهيم ديد كه در جهت پيش برد اهداف هسته اي صلح جويانه ايران و ممانعت از اهداف امريكا و متحدان ناپايدارش بسيار با اقتدار خواهد بود (305741)
 
مسعود
۱۳۸۹-۰۱-۲۹ ۰۹:۰۶:۱۸
از اقدام دولت دهم برای جلوگیری از سفر آقای خاتمی به ژاپن بسیار متاسفم و آن را بر خلاف منافع ملی می دانم.
مسوولین باید صبر و سعه صدر و حرکت به سمت وحدت و یک استراتژی ملی منسجم را در راس برنامه های خود قرار دهند نه اینکه با تنگ نظری و لجاجت به وحدت ملی آسیب بزنند. (305742)
 
احسان
۱۳۸۹-۰۱-۲۹ ۱۵:۱۹:۱۷
یعنی به نظر شما دولت دهم می تونه از سفر آقای خاتمی جلوگیری کنه؟؟!!
کی می خواهیم قوانین کشور رو یاد بگیریم؟
به نظر شما کسی که فرق عمل قوه قضاییه و مجریه رو نمیدونه و نظر سیاسی می ده باید بهش چی گفت؟ (305878)
 
مسعود
۱۳۸۹-۰۱-۳۰ ۱۳:۰۳:۵۱
آقا احسان.کاملا می دانم.به نظر من قوه قضائیه خیلی وقت است تحت تاثیر مسائل سیاسی تصمیم می گیرد.! (306122)
 
۱۳۸۹-۰۱-۳۱ ۱۲:۰۵:۵۱
ببخشید اما ماستمالی کردن بدتر از ندانستن موضوع است. (306331)
 
mohammad
۱۳۸۹-۰۱-۲۹ ۱۵:۴۲:۲۶
بله دیگه این سفر هم مثل سفر دیگر آقای خاتمی که محرمانه با جرج سوروس ملاقات داشت و دست آوردهای عظیم آن را در اغتشاشات بعد از انتخابات دیدیم میتوانست برای کشورمان بسیار مفید باشد احتمالا این دفعه میخواسته با جین شارپ ملاقات کند (305896)
 
مهدی
۱۳۸۹-۰۱-۲۹ ۰۹:۲۵:۵۳
در اجلاس واشنگتن 37 رئیس جمهور(مرد اول حکومت) از جمله هند و روسیه و چین شرکت کرده بودند اما در اجلاس تهران روسیه معاون وزیر خارجه و چین دستیار وزیر رو گسیل میکنه به نظر شما در عمل این اجلاس پاسخ اجلاس آمریکا است؟ (305751)
 
جواد
۱۳۸۹-۰۱-۲۹ ۱۲:۲۹:۲۷
مهم منطق حاكم بر اجلاس هست و نه سطح شركت كنندگان. فعلا كه تونستيم با اين كار جواب خوبي به آمريكا و اذنابش بديم. اميدوارم كمي خودباختگي رو كنار بگذاريم. (305816)
 
مهدی
۱۳۸۹-۰۱-۲۹ ۱۳:۲۳:۰۹
آقای جواد منهم عاشق ایرانم حتی مدافع مواضع عزت مدار دولت اخیر هستم اما یکی از مهمترین معیارهای موفقیت آمیز بودن یک اجلاس در هر زمینه ای علی الخصوص موضوع بین المللی، سطح شرکت کنندگانه (305831)
 
غ
۱۳۸۹-۰۱-۳۰ ۱۰:۵۳:۳۰
به هر حال همین هم یک شروع خوب میتواند باشد، به علاوه نشان میده که تهران در زمینه دیپلماسی هم داره قدرت میگیرد. (306017)
 
۱۳۸۹-۰۱-۳۰ ۱۱:۴۰:۰۴
توجه کنیم که این اجلاس برای نخستین بار تشکیل شده است و نیز باید دانست که استکبار جهانی متاسفانه هنوز آنقدر نفوذ دارد که موجب میشود بسیاری از کشورها ملاحظات دیگری هم داشته باشند. برای کشورهایی که هنوز این توانایی پیدا نشده که در عرصه بین المللی با قاطعیت و در مقام عمل -نه شعار و بیانیه- در مقابل قدرتها بایستند این میتواند نقطه شروع خوبی باشد. (306098)
 
احمد
۱۳۸۹-۰۱-۲۹ ۱۴:۴۵:۲۹
مهم اينه كه مشت زديم به دهن امريكا.
خيلي گير نده به اينكه كيا شركت كرده بودند.
خيلي برام جالبه كه در اجلاس ايران از كشور سوئد يك نفر اومده بود و باهاش مصاحبه ميكردند كه هيچ عنواني براش پيدا نكردند. ازش با عنوان فعال انرژي هسته اي اسم برده ميشد.
خيلي مسخره اس.
خودمونو به نفهمي نزنيم لطفا. قبول كنيد كه منزوي هستيم. (305868)
 
۱۳۸۹-۰۱-۳۰ ۱۱:۴۶:۱۸
معنای انزوا چیست؟ این که شما حرف حقی میزنید ولی کله گنده های عالم سیاست نمی خواهند بشنوند انزوا است؟ اگر هست بگذار باشد چون منطق و نظامات حاکم بر جهان را نمی توان عوض کرد مگر با تکرار هزار باره حرف حق. باید استقامت داشت. برادر عزیز پیغمبران هم منزوی بودند چون مستکبران زیر بار حرف انها نمیرفتند. در ضمن ایا اینکه دنیا میخواهد به هر نحو ممکن جلو برنامه ایران را بگیرد ولی نمیتواند حاکی از انزوا یا ضعف آنها نیست؟ لطفا غرور ملی و عزت دینی را فراموش نکنیم. (306101)
 
وحید
۱۳۸۹-۰۱-۲۹ ۱۵:۲۲:۳۸
اشاره خیلی خوبی کردید و در جایی هم اسم هند را اوردید . در واقع
امریکا 5 سال است که به بهانه انتقال تکنولوژی هند را در همه صحنه
ها به دنبال خود می کشد

امثال شما هم اگر به حق نگران تعداد و کیفیت شرکت کنندگان هستند
پس خیلی خوبه که به دنبال توسعه علمی کشور باشند اونوقت دفعه
دیگه که نظایر این اجلاس برگزار شود قول میدهم کسانی شرکت کنند
که شما اصلا باور هم نکنید (305882)
 
ایرانی بیزار از دروغ
۱۳۸۹-۰۱-۲۹ ۱۰:۰۴:۱۷
ما نفهمیدیم که انعکاس اخبار ایران در رسانه های خارجی عملی خوب است یا بد. (305765)
 
kr.m313@yahoo.com
۱۳۸۹-۰۱-۲۹ ۱۵:۳۴:۲۶
تا بحال کسی نگفته که انعکاس اخبار ایران در رسانه های خارجی پسندیده نیست. آنچه ناپسند است فتنه گری و وارونه جلوه دادن حقایق و یکسویه نگری در این رسانه هاست. (305890)
 
شهروز
۱۳۸۹-۰۱-۲۹ ۱۰:۱۶:۰۵
این دکترین جدید هسته ای آمریکا واقعا مسخره است ، آمریکا هر زمان که از ناحیه حکومتی احساس خطر کنه در وهله اول با تحریک مخالفین و ایجاد انقلابهای رنگین در پی ساقط کردن حکومت مخالفش برمیاد و اگه نوع حکومت زمینه رو برای این نوع انقلابهای رنگین نداشته باشه مانند حکومت طالبان در افغانستان یا بعثی ها در عراق ولی در عین حال یک حکومت ضعیف و فاقد پشتوانی مردمی باشه با بهانه جوئی و در غالب مبارزه با تروریسم و حتی المقدور با سلاحهای متعارف چپش می کنه و اگه وسط کار با مشکل روبرو بشه دست به سلاحهای خطرناک می بره و اگه اونم گره گشا نبود دست به سلاحهای غیر متعارف میبره ، این یک اصل کلی در دکترین نظامی آمریکاست استثنا پذیر هم نیست با پارامترهای امنیتی که هیئت حاکمه آمریکا برای برتری همه جانبه خودشون دارند باید گفت در اجرای این استراتژی فراگیر فرقی بین ایران گرفته تا روسیه و چین و حتی انگلیس و فرانسه هم نیست فقط کافی شرائط و زمانش اقتضاء اجرا پیدا کنه ، بی شک این روحیه (دیگر هراسی) منشأئش در تعلقات شدید به امور دنیاست که اصولش بر مبنای اگر دوست من نیستی پس حتما دشمن من هستی استواره ضمن اینکه هر حکومتی هم که در کنار آمریکاست یا آمریکا تمایل به نزدیک شدن به اون رو نشون می ده الزاما از دیدشون دوست به حساب نمی یاد بلکه مبتنی بر همون استراتژی قدمی انگلیسی که می گه : دوستتو نزدیکت خودت نگه دار و دشمنتو نزدیکتر (305768)
 
آینه
۱۳۸۹-۰۱-۲۹ ۱۰:۲۲:۵۵
این همان سیاست خارجه فعالی است که سالها در دوران اصلاحات از ان خبری نبود و در دوران انتخابات نه تنها مورد قرددانی قرار نگرقت بلکه از سوی انها مورد تمسخر نیز قرار گرفت. زنده شدن گفتمان امام و انفلاب در تمام عرصه ها باعث زنده شدن روح امید و سرزندگی در جامعه می شود. (305770)
 
عرفان شعرا
۱۳۸۹-۰۱-۲۹ ۱۱:۱۲:۵۲
از تحريريه ي الف خواهش مي كنم، كه ليست كشور هاي شركت كننده در اجلاس را بنويسد و ضمنا بفرمايد كه هر كدام از اين كشور ها، چه مقامي را به اين اجلاس فرستاده اند!

بقيه ي ماجرا را خود مردم مي توانند تحليل كنند! (305780)
 
احسان
۱۳۸۹-۰۱-۲۹ ۱۵:۲۳:۵۳
البته از دید شما 24 میلیون نفر قدرت تحلیل ندارند. این وظیفه رو اون 13 میلیون نفر بعلاوه شما میتونن انجام بدن.

اون منطق این منطق رو نیاز داره نه؟
بعدش مهم حرف حقه یا موضع گیری رئیس جمهور آمریکا؟
شما ولایت کی رو می پذیرید. حرف حق ایران یا حرف زور اونها. چطور به خودت اجازه میدی به خاطر اغراض سیاسی مملکتت رو مسخره کنی؟

باور کنید اونهایی که امیرکبیر رو کشتن رو سرشون شاخ نداشتن! (305883)
 
۱۳۸۹-۰۱-۲۹ ۱۱:۱۵:۰۹
آقا تو رو خدا شوخی نکن

کشورها در سطح وزیر خارجه و معاون وزیر خارجه شرکت کردند! اجلاس آمریکا در سطح رییس دولت بود

مجموع GDP کشورهایی که تو این اجلاس شرکت کردن به اندازه آمریکا نمی شد

من تو اینکه بیشتر این کشور ها کجا هستند مشکل داشتم

مقایسه مع الفارغ هست، چرا اصرار الکی می کنید ما رو گول بزنید؟ (305782)
 
احسان
۱۳۸۹-۰۱-۲۹ ۱۵:۲۷:۵۷
ولGDP وما ادراک ما لGDP?

از کی تا حالا معیار حق شده GDP؟

یاد کافرانی افتادم که برای نشون دادن قدرتشون به قبرهای اجدادشون استناد می کردن.

دوست من یه آتش فشان بیبی سایز اروپا رو تعطیل کرده اونوقت تو GDP رو به رخ مردم این مملکت می کشی؟

امان از خودباختگی امان از غربزدگی امان از پذیرش ولایت غرب. (305887)
 
علیپور
۱۳۸۹-۰۱-۲۹ ۱۲:۰۲:۵۹
اجلاس هسته ای تهران حامل پیام بسیارمهمی برای جهانیان بود در این پیام انرژی صلح آمیز هسته ای برای همه بمب هسته ای برای هیچکس . رهبران جهان در این اجلاس فهمیدند که ایران هرگز قصد تولید بمب هسته ای نیست چون شرع مقدس و دین اسلام بشدت با این نوع تولید مخالف است چرا که آثار مخرب و ویرانگر آن در هیرو شیما و ناکازاکی وسر دشت و حلبچه روح بشریت را آزورده خاطر کرده آیا با این اوصاف تولید این انرژی به نفع بشریت است ؟ بطور مسلم پاسخ منفی خواهد بود ! (305809)
 
alefara
۱۳۸۹-۰۱-۲۹ ۱۲:۰۳:۵۶
واقعا حركت بسيار عالي براي نشان دادن قدرت واقعي ايران در سطح منطقه و جهان و يك حركت نمادين در مقابل رزورگويان و قادرهاي جهان است كه فكر مي كنند چون در عرصه هاي مختلف پيشتاز هستند بايد تا ابد نظر خود را بر ساير ملتها تحميل كنند ولي بايد بدانند كه وقت شنيدن حرفهاي مخالف در جهان فرا رسيده و بايد تمام افكار و عقيده ها و در پي آن ملل دگر انديش را در جهان به رسميت شناخت. (305810)
 
hamid1368
۱۳۸۹-۰۱-۲۹ ۱۲:۴۵:۲۶
درجه اهمیت کنفرانس های بین المللی به نوع شرکت کنندگان آن مربوط است و از این نظر اجلاس تهران و واشنگتن در یک کلاس برگزار نشده اند که این جواب آن باشد و کیفیت شرکت مقامات مهمتر از تعداد کشور های شرکت کننده است و باید مشخص شود که چه تعداد از این 50 کشور در مقوله خلع سلاح جهانی محلی از اعراب دارند (305820)
 
عليرضا . آ
۱۳۸۹-۰۱-۲۹ ۱۴:۲۶:۵۳
در زبان علمي جهان « اهميت » به معني « نفع » است ؛ و حال هر اقدامي كه اخبار بيشتري توليد كرد هم اهميت بيشتري دارد ؟ مثل خبر خفاش شب در تهران ؟ مثل خبر آدمخواري يك آدمنما در آلمان ؟ مثل خبر كشت و كشتار در پاكستان و افغانستان ؟
مهم اصل « اقدام » و چند و چون تائيد اجتماعي آن نيست ؛ مهم نتيجه اي حقيقي و در دراز مدت است كه عايد آن مي شود و اقدام سازنده ديگري را در پي مي آورد و اين اقدام ، نتيجه ، تفكر ، اقدام دوم ، نتيجه دوم ،...و... است كه استراتژي لازم را براي رسيدن به هدف حقيقي و به دور از جار و جنجال سياسي و تبليغاتي ( كه چه بسا نتايجي معكوس و نهايتا\" بازدارنده داشته باشتد ) ترسيم مي كند .
و اما موضوع ديگر : جهانخواران « موضوع انرژي به اصطلاح از زير ساخت هاي اجتناب ناپذير اقتصاد و بنابر اين جامعه ايران » را به صورت « مسئله اي تهديد كننده براي امنيت تمام مردم جهان و بنابر اين يك مسئله سياسي » مطرح و در مطبوعات خود منعكس مي كنند و آيا اين براي ما يك نفع است ؟!
بنده با توجه به جنبه موردنظر ما ، يعني جنبه اقتصادي موضوع ، روز قبل يادداشتي روي وبلاگم آورده ام كه گرچه قابل نيست اما شايد بتواند مورد توجه نويسندگان اقتصادي ترين سايت خبري-تحليلي عمومي ايران كه همين « الف » باشد ،و ياران گرامي قرار گيرد . ببينيد !
alireza-ayatollahi.blogfa.com
منتهي حضوربرخي از مشاركت كنندگان محترم در بحث حاضر نيز خاضعانه عرض مي كنم كه برادران عزيز ! از قديم گفته اند : « غوره نشده نمي توان مويز شد ! » متوجه عرضم كه مي شويد ؟... (305857)
 
م ر.م
۱۳۸۹-۰۱-۲۹ ۱۵:۰۰:۵۵
این کنفرانسها در پاسخ به زور گوئی آمریکا بسیار خوب است.
ای کاش حداقل از سران کشورهای اسلامی ،سران کشورهای غیر متعهدهاو.......... در زمان دیگری نه به این زودی،با برنامه های منسجمتری دعوت به عمل می آمد.قطعا نتایج پربارتری به همراه داشت. (305874)
 
۱۳۸۹-۰۱-۲۹ ۱۵:۱۱:۴۶
تا زمانی که ما (ایرانی ها!؟) با هم درگیری داشته باشیم حقمون باید پایمال بشه. بابا دو فردای دیگه که این نفت لعنتی تموم بشه چه کار باید کنیم؟ نه یکی اینو به ما جواب بده الان که نفت داریم وضعمون اینه!وای به حال روزی که نفتمونم تموم بشه... (305876)
 
مهدی
۱۳۸۹-۰۱-۲۹ ۱۶:۳۸:۲۸
آقای وحید
اولا که اگر هندیها بیشتر از ما سابقه مبارزه با امپریالیزم و استعمار نداشته باشند قطعا کمتر ندارند و با اون سابقه مبارزاتی که حق هم هست به این نقطه رسیدند که فقط به منافع خودشون فکر کنند حالا ممکن در برخی موارد منافع اونها با منافع آمریکا گره بخورهیعنی خط قرمز اونها منافعشونه
دوم اینکه من نگفتم با نفس برگزاری چنین اجلاسی مخالفم و پیام حضرت آقا نشان از اهمیت این اجلاس می ده من میگم نیایم این اجلاس و روبروی اجلاس واشنگتن قرار بدیم (همون کاری که رسانه های خارجی به اتفاق دارن انجام می دن) چون اگه موضوع به این سمت بره باید قبول کنیم که جامعه جهانب اجلاس واشنگتن رو بیشتر تحویل گرفته (305915)
 
مرتضی
۱۳۸۹-۰۱-۲۹ ۱۸:۴۵:۲۱
درست که سطح شرکت کنندگان نشان دهنده اهمیت کنفرانس می باشد اما نتیجه اجلاس هم یکی دیگر از پارامترهای اهمیت کنفرانس است.
ابتدا پیام های جهانی این دو اجلاس :
واشنگتن:
- تهدید غیر مستقیم ایران و کره شمالی به حمله اتمی
- نزدیک شدن به اجماع کشورهای 1+5 برای تحریمهای بیشتر برای جلوگیری از رسیدن ایران به بمب هسته ای
- تهدید به استفاده از بمب اتمی در صورت حمله به منافع آمریکا
- کاهش محدود بمبهای هسته ای توسط کشورهای روسیه و آمریکا
- باقی ماندن فرانسه در هرشرایطی در تیم کشورهای دارنده بمب
هسته ای
تهران:
- حرام دانستن بمب اتمی توسط مقام معظم رهبری
- ایجاد سازمان جهانی برای از بردن سلاحهای هسته ای بدون حضور دارندگان این سلاحها
- معرفی دارندگان سلاحهای هسته ای بعنوان تهدیدکنندگان واقعی جهان از جمله آمریکا و اسرائیل
- نیاز بشر امروزی به انرژی هسته ای و حق همه کشورها برای استفاده از این انرژی

هرچند سران کشورهای غربی به صلح آمیز بودن فعالیتهای هسته ای ایران واقف هستند و با راه اندازی تبلیغات وسیع بدنبال سیطره جهانی خود می باشند ولی بنظر می رسد نتیجه خبری این دو اجلاس در سراسر دنیا حقانیت جمهوری اسلامی ایران را به اثبات می رساند و دنیا شاهد دورغ پردازیهای غرب شود.
باید امیدوار به فضل و رحمت خداوند یکتا بود که انشالله حق بر باطل پیروز است هرچند قلدری و زور باطل سران کشورها را به اجلاس بکشاند و حق در حد وزیر چند کشور و معاون وزیر. (305946)
 
مهدی
۱۳۸۹-۰۱-۲۹ ۱۹:۱۱:۳۶
در جواب اون آقایی که میگه ما منزوی هستیم!!
بله ما در برابر ملتهای زورگو و مستبد منزوی هستیم!
اما در برابر ملتهای آزاده یک الگو به حساب میایم!
کشور ژاپن رو ببینید! قانون کاپیتولاسیون که سالها پیش تو ایران لغو شد داره اونجا انجام میشه و اگر اونجا یک آمریکایی به یک ژاپنی تجاوز کنه کسی نمیتونه کاری به کارش داشته باشه!! میخوای عزیز آمریکا و انگلستان و اسرائیل و غرب بشی این راهشه!

ملت ایران با عزت به کار خودش ادامه میده. تو این وسط هم به هیچ کسی باج نمیده. نباید به خاطر چند تا تهدید دیگران خودتون رو ببازیم. تا وقتی که باور داشته باشیم آمریکا هیچ غلطی نمیتونه بکنه واقعاً هیچ غلطی نمیتونه بکنه. اما همینکه آمریکا رو همه کاره و وجود خودمون و پیشرفتمون رو به اون وابسته دونستیم اونوقته که روز مرگمون فرا میرسه!! به خاطر ارتباط با آمریکا نباید از حق و حقوقمون بگذریم. این رو باور داشته باشید.

ملت ایران منزوی نیست!! بهتره یه تحلیل جامعتر ارائه کنین! اینقدر هم خودتون رو نبازید! آینده همه چیز رو مشخص میکنه.. (305952)
 
president
۱۳۸۹-۰۱-۲۹ ۲۰:۰۲:۲۷
امیدوارم این دیپلماسی فعال دولت دکتر احمدی نژاد ادامه داشته باشد و همه پشتیبان آن باشیم.
از سایت الف هم که به این نکات مثبت توجه می کند تشکر می کنم و امیدوارم برجسته سایز این نقاط مثبت را بیشتر کند. (305965)
 
فاطمه حقگوی شیراز
۱۳۸۹-۰۱-۲۹ ۲۰:۱۵:۱۹
پاسخ بود ولی چندان محکم نبود. (305968)
 
hadi
۱۳۸۹-۰۱-۲۹ ۲۳:۴۰:۲۱
واقعا به حسن تدبیر رهبری تبریک می گم که با حرام اعلام کردن سلاح های هسته ای به بهترین نحو ممکن موضع ایران رو مشخص کرد. و دنیا رو مبهوت . (306005)
 
هموطن
۱۳۸۹-۰۱-۳۰ ۰۶:۲۳:۰۶
دوستان در مراحل اظهار نظرها، بعضاً مقابل امریکا و اجلاس واشنگتن درباره خلع سلاح به ریاست اوبا ما در مقایسه اجلاس تهران احساس خود کم بینی می کنند. عزیزان ! مقایسه این دو اجلاس به این شکل اصولا صحیح نیست . شما باید نسبت واقعی دو طرح مقایسه شونده را در نظر داشته باشید. امریکا کشوری است با بیش از 25 برابر GDP و قدرت اقتصادی نسبت به ایران. کشوری دارای مدرن ترین سیستم های نظامی ، سیاسی ، اقتصادی ،فن آوری رفاه و از همه مهمتر هم پیمانان قوی و پیشرفته ، . . . همچنین صاحب برترین قدرت اتمی وهسته ای در جهان . خب ،اکثر کشورها واقعیت ها را می دانند . چه کسی است که نتواند ریا کاری و دو رویی این کشور را درک کند؟ هیچکس ! . ولی به ظاهر می بینید که درسطح روسای جمهور برخی کشورها با چه افتخاری به این اجلاس رفته و کلی هم ذوق زده مشعوف شده اند ! علت چیست ؟ ازخوتان پرسیده اید ترکیب کشورهای مدعو چرا اینگونه است؟ درنهایت هم خروجی واقعی این جلسه چه بود ؟ نام جلسه خلع سلاح هسته ای و خروجی آن تاکید آمریکا و چند کشورزورگو دارنده سلاح اتمی بر حفظ شرایط فعلی خود بود!. در واقع با یک نگاه دقیق به راحتی مشاهده می کنید کسانیکه در این سطح روسای جمهورو به طور گزینشی به این اجلاس آمده اند در واقع می خواهند به نوعی بگویند درست است که آقای آمریکا شما چرند می گویی و حرف و عملت یکی نیست ! ولی خلاصه هوای مارو هم داشته باش! وما رو هم از حکایت های خودبی نصیب نزار. به عبارتی به حرف یکی از دوستان در مراحل اشاره می کنم که گفتند کشوری مثل هند چندین ساله که داره دنبال آمریکا میره تا بلکه نصیبی ببره.آری عزیزان زمانی که شما از نظر شاخص های مطرح جهانی به سطح بالایی برسید دیگران به دنبال شما خواهند آمد اگرچه هستند کشورهای مستقلی که برای خودشان منطق و دکترین آزاد منشانه ای برگزیده باشند. دوستان هدف ایران در این مسیر شاید صرفاً این نباشد که سران جهان را بیدار کرده و به آنها راه درست را نشان دهد چون آنها خوب وبد را به درستی درک کرده و می شناسند بلکه هدف اصلی به اعتقاد بنده اثبات حقانیت خود است که آری ما خواستیم و می خواهیم و توانستیم انرژی صلح آمیز هسته ای با تمام فرآورده های علمی بی نهایت با ارزشش را خود بدست آورده و بومی کنیم و توانستیم با این امتیاز که آرمانهای خودمان را نیز زیر پا نگذاشتیم . بذارید خلاصه بگم : آمریکا ( غرب) با تمام وجود تلاش کرد کسی خارج از روال خواستگاه آنها به این علم با ارزش نرسد. بسیار بسیار هزینه کرد و دست آخر از حربه افکار عمومی تحت عنوان معرفی ایران به عنوان یه خطر بزرگ وارد شد که بی شک از همین سوراخ بسیار حمله کرد ولی دست روزگار بهترین فرصت ها را برای دیپلماسی ما بو جود آورد که با بهره گیری بسیار دقیق و ماهرانه از ضعف ها (به عبارت خودمونی سوتی ها! )ی اونا دردواجلاس مشابه هرچند غیر هم سطح ابتکار عمل بسیار خوبی بدست آوردیم . بنابر این به نوبه خود به این راهکار مسوولین کشور آفرین باید گفت . زمان و آینده خود گواه این واقعیت ها خواهد بود. پس نباید به مسایل سطحی نگاه کرد. پاینده باشی وطن من . (306040)
 
saeed from Australia
۱۳۸۹-۰۱-۳۰ ۰۷:۰۷:۵۴
man inja khoshhal shodam ke ebtekar didam na enfeal (306042)
 
Abbas
۱۳۸۹-۰۱-۳۰ ۱۴:۲۸:۰۴
In ghatan yek piroozi baraye haghaniate iran bod be vizhe inke be sheddat tavasote shabakehaye khabari donya tahte poshesh gharar gereft.

chand nokte.

Momken ast bazia maro monzavi farz konand ke ta haddi doroste chon shabkaehaye sehyonisti zede irani besiar ghavitar az shabakehaye ma hastand amma in be hich vajh dalil nemishavad ke ma dast az talash bardarim va az hagh aghab neshini konim.

ma momken ast ke beshedat ba siasathaye dakheli va eghtesadi keshvar mokhalef bashim amma yek nokteye besiar mohem ine ke hame be MANAFE MELLI hassas bashim va hame dar in zamine motahhed bashim. omidavram ke siasatmadarha, namayandeha va khabargozariha be ghovat in ettehad komak konand.

Ba tashakor,
Abbas, Suisse (306141)
 
سید حسین
۱۳۸۹-۰۱-۳۱ ۰۰:۳۷:۰۸
از دوستان مخالف اجلاس ، یک سوال دارم :
به نظر شما آمریکا ، روسیه ، چین ، انگلستان و فرانسه که اعضای دایم شورای امنیت هستند و البته بزرگترین دارندگان سلاح هسته ای در دنیا ! ، که به قول شما با مقامات عالی رتبه شون در اجلاس آمریکا بودند ، واقعا هدفشون از تشکیل اجلاس آمریکا ، خلع سلاح هسته ای جهان بود که اون رو با اجلاس ایران مقایسه میکنید؟!
درست هست که مقامات اون اجلاس ، در سطح بالاتری بودند ولی وقتی کشورهایی که بیش از 95 درصد سلاح های اتمی دنیا رو در اختیار دارند( آمریکا و روسیه) ، مسئول اصلی اجلاس هستند ، مطمین باشید که اجلاسشون هیچ نتیجه خاصی نداره (306277)
 


نظراتی كه به تعميق و گسترش بحث كمك كنند، پس از مدت كوتاهی در معرض ملاحظه و قضاوت ديگر بينندگان قرار مي گيرد. نظرات حاوی توهين، افترا، تهمت و نيش به ديگران منتشر نمی شود.