توصيه به ديگران
 
کد مطلب: 468650
رئیس سازمان مدیریت بحران: ریزگردها به یک ابر بحران تبدیل شده است
تاریخ انتشار : پنجشنبه ۱۴ ارديبهشت ۱۳۹۶ ساعت ۱۹:۱۰
رئیس سازمان مدیریت بحران از ریز گردها با عنوان ابر بحران یاد کرد گفت: ریزگردها در مقاطع مختلف سلامت مردم را مورد تهدید قرار داده است.

به گزارش فارس، اسماعیل نجار ظهر امروز در سمینار آموزشی مقابله با ریزگرد و سیلاب‌ها با اشاره به  اعلام کارشناسان مبنی بر گرم شدن 1.7 درجه زمین اظهار کرد: به طور حتم تغییر اقلیم و گرم شدن زمین، تأثیرات زیادی بر کشور ما به دلیل قرار گرفتن روی کمربند گرم و خشک گذاشته است.

رئیس سازمان مدیریت بحران با اشاره به تاثیر تغییرات جوی بر خشک شدن تالاب‌ها و دریاچه‌ها گفت: به دلیل همین تغییرات دیگر از طبیعت زیبای دریاچه پریشان خبری نیست و حتی یک قطره آب هم ندارد.

نجار از ریزگردها با عنوان ابر بحران یاد کرد و افزود: ریزگردها در مقاطع مختلف سلامت مردم را مورد تهدید قرار داده است.

وی با اشاره به مراجعه 26 هزار نفر در مدت کوتاهی به مراکز درمانی در زمان گرد و خاک تاکید کرد: به طور حتم این میزان مراجعه یک بحث قابل توجه در بحث‌های اجتماعی است.

رئیس سازمان مدیریت بحران با بیان اینکه 48 میلیارد مترمکعب آب در سد آتاترک ترکیه ذخیره شده که برابر با 50 درصد آب تجدیدشونده کشور ما است تشریح کرد: پیش از احداث سد آتاتورک این میزان آب وارد کشور عراق می‌شد و با مرطوب کردن زمین‌ها دیگر به این میزان کانون ریزگرد در کشور عراق  به وجود نمی‌آمد.

وی تاکید کرد: در مورد پدیده ریزگردها باید اجماع جهانی به‌وجود آید و رئیس سازمان محیط‌زیست با تلاش بسیاری این مساله را پیگیری کند.

نجار با ابراز تاسف از اینکه گاهی فروچاله‌ها و فرونشست‌ها در کشور به 50 متر هم می‌رسد گفت: سالانه در تهران 47 سانتی‌متر فرونشست زمین داریم که درصورت تداوم، امکان مرمت و پر شدن دوباره سفره‌های سخت می‌شود.

رئیس سازمان مدیریت بحران با بیان اینکه کارشناسان به دنبال آب ژرف هستند بیان کرد: کارشناسان معتقدند آب ژرف  در عمق یک هزار و 500 متری زمین وجود دارد.

وی با اشاره به لایروبی بیش از 10 کیلومتر رودخانه آذرشهر به دلیل احیای دریاچه ارومیه توضیح داد:  یک حوزه آبریز آن که 6 کیلومتر است و در انتهای آن قرار دارد  پر از برف است.
 
کلمات کلیدی : ریزگردها، خوزستان، مدیریت بحران
 


نظراتی كه به تعميق و گسترش بحث كمك كنند، پس از مدت كوتاهی در معرض ملاحظه و قضاوت ديگر بينندگان قرار مي گيرد. نظرات حاوی توهين، افترا، تهمت و نيش به ديگران منتشر نمی شود.