کد مطلب: 135659
از فريز كردن گوشت خودداري كنيد
تاریخ انتشار : جمعه ۲ دی ۱۳۹۰ ساعت ۲۰:۰۸
كارشناسان بهداشت توصيه ميكنند كه افراد نبايد گوشت را به مدت بيش از ۱۰ روز در فريزر نگهداري كنند.
به گزارش ايسنا، فريز كردن گوشت بيش از ۱۰ روز باعث از بين رفتن پروتئين موجود در آن ميشود و بر سالم بودن آن تاثير ميگذارد كه باعث مسموميت غذا ميشود.
به اعتقاد كارشناسان؛ با مصرف گوشتهاي تازه و سالم ميتوان از ابتلا به بيماريهاي گوارشي جلوگيري كرد چرا كه مصرف اين گونه مواد گوشتي باعث ميشود كه كبد، كليه و مغز به خوبي وظايف خود را انجام ندهند.
علت اصلي بيماريهاي گوارشي، مصرف گوشت ناسالم و عدم پخت صحيح آن است و باعث رشد باكتري در آن ميشود.
به گزارش ايسنا به نقل از ايندينتايمز، مصرف گوشت حيوانات مريض باعث بروز بيماري در انسان از جمله اسهال در كودكان ميشود.
پس با این حساب مردم گوشتهای برزیلی چی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟مردم چی میخورند ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ (572074) (alef-11)