نظر منتشر شده
۴
توصيه به ديگران
 
کد مطلب: 234154
سمت جدید نماینده سابق ایران در سازمان ملل
تاریخ انتشار : شنبه ۲۱ تير ۱۳۹۳ ساعت ۲۳:۴۰
دکتر علی طیب نیا طی حکمی محمد خزاعی را به عنوان معاون وزیر و رئیس کل سازمان سرمایه گذاری و کمکهای اقتصادی و فنی ایران منصوب کرد.

به گزارش شبکه اخبار اقتصادی و دارایی(شادا)، درحکم انتصاب رئیس کل جدید سازمان سرمایه گذاری خارجی آمده است:نظر به تخصص، تعهد، تجارب و توانمندیهای جنابعالی، به موجب این حکم به عنوان «معاون وزیر و رئیس سازمان سرمایه گذاری و کمک های اقتصادی و فنی ایران» منصوب می شوید.

امید است با اتکال به خداوند متعال در جهت تحقق اصول قانون مداری، اعتدال گرایی و منشور اخلاقی دولت تدبیر و امید، حضوری فعال و همه جانبه داشته باشید. توفیق و سربلندی جنابعالی را در تقویت عزت و اقتدار نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران و انجام وظایف محوله از خداوند منان مسالت می نمایم.
 
عبدالله
۱۳۹۳-۰۴-۲۲ ۰۷:۳۶:۴۵
قبلا نیز ایشان همان سمت را داشتند (2251827) (alef-13)
 
۱۳۹۳-۰۴-۲۲ ۰۷:۵۸:۴۳
همان سمت قبلی ایشان می باشد. (2251842) (alef-13)
 
محسن
۱۳۹۳-۰۴-۲۲ ۰۸:۲۶:۰۱
1- قطعا افکار عمومی و رسانه ها مباحث داغ و جنجالی تغییر احتمالی مثلا مدیرعامل یا اعضای هیات مدیره سرخابی را فراموش نکرده اند تلویزیون کشور همگام با مطبوعات در دهها برنامه زنده و تحلی ورزشی به بحث و فضا سازی می پرداخت حتی کار به نظرسنجی های ملی می رسید که آیا تغییر مدیرعامل ، سرمربی و حتی خرید و فروش فلان بازیکن می تواند به رفع مشکلات تیم کمک کند ساعتها ساعتها اثرگذاری بر افکار عمومی و مخاطبین تلویزیون در موضوعی که نهایتا فاقد کمترین تأثیر در روند زندگی آحاد مردم جامعه می باشد. قطعا هیچ کس مباحث مرتبط با استتعفا و بازگشتهای چندباره سرمربی کشتی فرنگی را در ماههای گذشته به خوبی به یاد دارند.
2- قطعا بسیاری از مردم به یاد ندارند که اتخاذ یک تصمیم غلط در مورد تغییر شیوه مدیریت تراکم توسط شهردار وقت تهران در سال 82 چگونه تهران و بعد کشور را با بحران بسیار ویرانگر سونامی قیمتهای مسکن و زمین روبرو کرد. امروز هیچ کس بله هیچ کس از سرنوشت شهردار مذکور اطلاع ندارد و اصولا برای هیچ کس بله برای هیچ کس مهم نیست که فرد مذکور هست یا نیست. اما اقتصاد و رفاه عمومی مردم طی ده سال گذشته و قطعا سالهای آینده متأثر از تبعات ویرانگر تصمیمی است که این فرذد در مدت کوتاه شهرداری تهران اتخاذ و اجرایی کرد.
3- مقامات و مردم سالها است که در مورد نابودی تولید ملی سخن گفته و ابراز نگرانی شدیدی دارند حتی مراکز ملی مانند ستاد مبارزه با قاچاق کالا و ارز برای برخورد با بخشی از دلایل بروز چنین وضعیت پیچیده ای شکل گرفته اند اما همه می دانند که کشور برای رفع معضل بنیادین مذکور هیچ توفیقی نداشته است یعنی بازار در اختیار کالاهای خارجی است و تولید ملی محلی برای عرضه اندام ندارد قطعا بسیاری از مقامات و مردم به یاد نمی آورند روزی را که رییس جمهور وقت در سفر استانی به کردستان و در حین سخنرانی بدو ورود به اشاره به درخواست مردمی تحت عنوان تأمین معاش حداقلی مرز نشینان بی هیچ کارکارشناسی و در حین سخنرانی دستور ایجاد معابر مرزی را صادر کردند معابری که در مدتی بسیار کوتاه در 56 نقطه مرزی ایجاد و در کمترین زمان ممکن و بدون تشریفات حداقلی قانونی به تأمین کننده اصلی کالاهای مصرفی بازار ایران تبدیل شدند وضعیتی که تولید ملی را نابود و دولت فعلی و دولتهای آینده هیچ راهی برای کنترل و محدودسازی معضل نابودکننده مذکور نخواهند داشت.
4- رییس جمهور وقت در سال 87 در ادامه هیجان آنگیز مسیری که از قبل آغاز شده بود انتقال پرونده ایران به شورای امنیت سازمان ملل و قطعنامه های صادر توسط این مجموعه را کاغذپاره خوانده و می خندید و امروز برای رهایی از فشارهای وارده ناشی از چنین وضعی ناچار از پذیرش دهها محدودیت و شر غیر منصفانه خواهیم بود مقامات ذی ربط و کارشناسان بین الملل بخوبی می دانند که اگر همین امروز نوافق ایران و 1+5 حتی به نفع خواسته های ما قطعی گردد برای لغو قطعنامه های و تحریم ناچار از طی سیکل زمانی 3 الی 10 ساله خواهیم بود شاید به همین منظور مقام معظم رهبری در اقدامی راهگشا تلاش فرمودند تا بن بست آرای مقابل ایران و 1+5 در خصوص تعداد سانتریفیوژها را با تغییر ماهیت به واحد تولید انرژی (سو) مدیریت فرمودند.
5- وزیر اقتصاد طی روز گذشته با صدور حکمی سفیر ایران در سازمان ملل را بعنوان رییس کل جدید سازمان سرمایه گذاری و کمکهای اقتصادی و فنی ایران منصوب کردند سازمانی که باید بتواند با واقع بینی و درک ظرافتهای بسیار فنی و تخصصی به ساماندهی رویه های قانونی و عرفی داخلی و ترغیب سرمایه گریزان از ریسک پذیری برای ورود به اقتصاد به شدت سیاسی ایران فعالیت کند. آ6- قای وزیر اقتصاد در حکم ابلاغی بنابر سنت ضد ارزشمداری و شایسته و برنامه سالاری سازمان اداری ایران فرمودند نظر به تخصص ، تعهد ، تجارب و توانمندی جنابعالی امید است با اتکال به خداوند متعال در جهت تحقق اصول قانون مداری، اعتدال گرایی و منشور اخلاقی دولت تدبیر و امید، حضوری فعال و همه جانبه داشته باشید. آقای وزیر ایکاش در متنی ضمیمه حداقل می فرمودند:
- آقای سفیر از چه زمینه تخصصی حوزه های پیچیده اقتصاد سرمایه و اقتصاد بین الملل برخورداند که باید در مدیریت سازمان سرمایه گذاری بکارشان بیاید.
- تعهد سفیر محترم علی رغم اینکه از نوجوانی درو از کشور بوده و به زندگی در آمریکا باید خو کرده باشند قطعا مورد مناقشه و خدشه نیست اما تصمیمات ویرانگری از جنس موارد مذکور که باید سالهای طولانی تحمل گردند مگر توسط افرادی با تعهد قابل قبول اتخاذ نشده است؟
- آقای وزیر به چه ادله منطقی تصور می کنند که تجربه کار در حوزه دیپلماسی رسمی و معطوف به مقررات و ضوابط انعطاف ناپذیر می تواند در خدمت موضوع پیچیده اقتصاد سرمایه و بین الملل کارساز باشد؟ آقای سفیر در تمام زندگی به اندازه یک روز مدیریت اقتصادی یا مدیریت سرمایه دارند؟ می دانند ریسک سرمایه چیست؟ آقای سفیر حداقل در سطح آقی وزیر می دانند که اقتصاد ایران دشوارترین روزهای خود را نسبت به دههای گذشته تجربه می کند؟ آقای سفیر می دانند اقتصاد چیست؟
- آقای وزیر؛ با عرض ادب خدمت سفیر محترم لطفا بفرمایید سوابق عملکرد قابل توضیح ایشان در عرصه بین الملل کدام است؟ آقای وزیر توانمندی مورد اشاره جنابعالی به رفع کدام مشکل از پیشروی سیاست خارجه و روابط بین المللی ایران شده است؟ آقای وزیر توانمندی مورد اشاره جنابعالی از چه ارتباط قابل دفاعی با موضوع فعالیت تخصصی و پیچیده سازمان سرمایه گذاری برخوردار است؟ چرا تصور می کنید درک بخشی از اصول مناسبات بین المللی می تواند به در حوزه جذب سرمایه کارآمد باشد؟
- آقای طیبنبا بعنوان انتظار وزیر از رییس که منصوب می کند فرمودید جهت تحقق اصول قانون مداری، اعتدال گرایی و منشور اخلاقی دولت تدبیر و امید، حضوری فعال و همه جانبه داشته باشید ایکاش بجای کلماتی فاقد بار راهبردی می فرمودید جدای از تلاش برای خدمتگذاری دولت نامبرده باید برای تحقق کدام راهبرد و اجرای کدام سیاستها و راهبردهای اجرایی اقدام کنند می فرمودید انتظار دارید طط چه سیکل زمانی باید تحقق کدام اهداف راهبردی و عملیاتی را به شما گزارش کنند.
7- آقای وزیر ، بنده نیز مانند جنابعالی قدردان زحمات دوران نمایندگی سفیر محترم در سازمان ملل می باشم اما مناسب تر نبود برای تصودی چنین پست تخصصی از افراد دارای تجربه دیپلماسی و اقتصاد بین الملل بروز برای تصدی این پست استفاده می کردید؟ بهتر نبود که برای حفظ شأن و منزلت والای پست در جمهوری اسلامی ایران و البته سفیر محترم مدتی از ایشان بعنوان مشاور عالی وزیر در امور بین الملل بهره گرفته و در صورت اثبات توانمندی در فرصتی دیگر انتصاب انجام می گرفت؟
اماتی که از پستهای ممتاز قبلی فراغ می شوند بعنوان اقدامی شایع با هیچ حساسیت و نگاه نقادانه از سوی گروههای اجتماعی ، تخصصی و رسانه ای روبرو نمی شوند. لذا جامعه و مدیریت کشور در روندی بسیار معمول و بی جنجال سالانه متحمل دهها و صدها جابجایی کلیدی از این دست می باشد.
2- سالانه دهها و در مواقعی صدها انتصاب جدید دولتی در پستهای بسیار کلدی و حیاتی کشور انجام می شود پستهای کلیدی که به دلیل تصمیماتشان تمامی ابعاد زندگی فردی و جمعی مردم را برای امروز و شاید سالاهای بسیار طولانی در آینده تحت تأثیر قرار می دهند (2251855) (alef-13)
 
پیراسته فر
۱۳۹۳-۰۴-۲۲ ۱۱:۰۹:۳۸
بعضی ها "ذوی العلم"هستند،آخرماکه نمی فهمیم رابطه سیاست با اقتصاد را!
واقعا! جالبه که یک نفرهم درحوزه سیاست مهارت داشته باشدوهم درحوزه اقتصادتخصص (2252038) (alef-13)
 


نظراتی كه به تعميق و گسترش بحث كمك كنند، پس از مدت كوتاهی در معرض ملاحظه و قضاوت ديگر بينندگان قرار مي گيرد. نظرات حاوی توهين، افترا، تهمت و نيش به ديگران منتشر نمی شود.