نظر منتشر شده
۱
توصيه به ديگران
 
کد مطلب: 458011
چشمِ کاخ گلستان به پرده‌هایش روشن شد
تاریخ انتشار : شنبه ۱۲ فروردين ۱۳۹۶ ساعت ۰۸:۰۰
«کاخ جهانی گلستان، طرح‌های استفاده شده روی پرده‌های قاجاری‌اش را پس از حدود ۴۰۰ سال بار دیگر به چشم دید.»
مسعود نصرتی، رئیس مجموعه‌ جهانی کاخ گلستان در گفت‌وگو با ایسنا، با اعلام این خبر گفت: طرحِ پرده‌های شبیه‌سازی شده از دوره‌ی قاجار، براساس اسناد موجود روی پرده‌های جدید، اجرا و چاپ و روی بدنه‌ی برخی از موزه‌های نخستین اثر جهانی شده‌ پایتخت نصب شده‌اند.
به گفته‌ او، پرده‌های برگرفته از طرح‌های دوره‌ی قاجار، روی سه بنای «ایوان شمس‌العماره»، «ایوان تخت‌مرمر» و «جداره شمس‌العماره از خیابان ناصرخسرو» نصب شده‌اند.

پرده‌های شبیه‌سازی شده قاجاری روی ایوان تخت‌مرمر
بیش از ۱۹۵ هزار نفر از کاخ گلستان بازدید کردند
رئیس مجموعه فرهنگی تاریخی کاخ گلستان همچنین درباره‌ی میزان بازدید گردشگران از بناهای تاریخی این مجموعه‌ی جهانی در تهران اظهار کرد: از ۲۶ اسفند ۹۵ تا پایان روز ۱۰ فروردین امسال ۱۹۵ هزار و ۵۰۲ نفر از مجموعه‌ جهانی کاخ گلستان بازدید کردند.
وی بیشترین بازدید از مجموع ۹ موزه‌ی فعال نخستین بنای جهانی شده پایتخت را «کاخ اصلی» دانست و بیان کرد: بالاترین میزان بازدید از این موزه در مدت زمان اعلام شده در مجموعه‌ی کاخ گلستان ۵۷ هزار و ۱۶۷ نفر بوده است.
به گفته او، حدود سه هزار و ۲۰۰ نفر از این تعداد بازدیدکننده را گردشگران خارجی تشکیل داده‌اند.
وی نگارخانه‌ اصلی، موزه‌ مخصوص، کاخ اصلی، حوضخانه، شمس‌العماره، بادگیر؛ عکسخانه، عمارت الماس، و موزه‌ی مردم‌شناسی به همراه دو محوطه‌ قرار گرفته در محدوده‌ی فضای باز کاخ گلستان یعنی ایوان تخت‌مرمر و خلوت کریمخانی را موزه‌های فعال در این مجموعه‌ی جهانی در نوروز امسال دانست.
نصرتی از نمونه برنامه‌های اجرا شده در مجموعه‌ی جهانی کاخ گلستان در نوروز ۹۶ را علاوه بر برگزاری جشن جهانی نوروز با حضور ۱۲ کشور عضو پرونده‌ی جهانی نوروز در این مکان تاریخی، برگزاری جشنواره‌ها و اجرای موسیقی سنتی بیان کرد.

اجرای موسیقی سنتی در عمارت شمس العماره در کاخ گلستان در نوروز ۹۶
 
کلمات کلیدی : کاخ گلستان
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۶-۰۱-۱۳ ۰۰:۲۹:۲۱
تهران کلا دویست سال پایتخت شده ۴۰۰ از کجااومد (4226529) (alef-13)
 


نظراتی كه به تعميق و گسترش بحث كمك كنند، پس از مدت كوتاهی در معرض ملاحظه و قضاوت ديگر بينندگان قرار مي گيرد. نظرات حاوی توهين، افترا، تهمت و نيش به ديگران منتشر نمی شود.