نظر منتشر شده
۶
توصيه به ديگران
 
کد مطلب: 397316
(تصاویر) ژاپن صد سال پیش چه شکلی بود؟
تاریخ انتشار : جمعه ۹ مهر ۱۳۹۵ ساعت ۱۲:۲۶
یک آمریکاییِ آلمانی تبار به نام «آرنولد گانته» (۱۹۴۲-۱۸۶۹) طی یک سفر ۶ ماهه به ژاپن رفت. آرنولد دوربینش را به دست گرفت تا زندگی مردم ژاپن در دوران «مِیجی» را ثبت کند.

به گزارش مجله تاریخ فرادید، درست دو سال قبل از آن سفر، استودیوی گانته در سان فرانسیسکو (با تاریخ افتتاح ۱۸۹۸ میلادی) در اثر آتش‌سوزی و زلزله مهیب سال ۱۹۰۶ به کلی از بین رفت. گانته اما پیش از آن تمام عکس‌هایش را داخل یک اتاق ویژه نگهداری کرده بود و بدین صورت، عکس‌هایش از هرگونه گزندی مصون ماندند. وی مجدد استودیویش را ساخت و سپس به شرق سفر کرد.


 
کلمات کلیدی : تصاویر+گزارش تصویری
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۷-۰۹ ۱۴:۰۹:۳۳
صد سال پیش ه. هیچ نشانه ای از پیشرفت تو عکسها نیست. ولی تو کله و تو فرهنگ مردمش هست (3956430) (alef-13)
 
Germany
۱۳۹۵-۰۷-۰۹ ۱۷:۵۶:۰۷
این همه پیشرفت !؟ (3956608) (alef-13)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۷-۰۹ ۲۳:۳۱:۵۹
با وجود فقر باز هم نظم را در لباسها و خیابانها می توان دید .بد نیست بدانیم اوضاع ایران در آن زمان چگونه بوده( به نقل از روزنامه دنیای اقتصاد ) " ..در اوج مرافعات مشروطه‌خواهان و مخالفان حكومت پارلماني و قهر و آشتي ناصرالملك (نايب‌السلطنه وقت) با مجلس و لشكركشي سالارالدوله، پسر مظفرالدين شاه و مدعي سلطنت به كرمانشاه، روس‌ها رقيب استعماري سرسخت انگليسي‌ها از خرابي اوضاع سوءاستفاده كردند و از 22 دسامبر سال 1911 (يكم دي ماه 1290) در بسياري از شهرهاي منطقه تحت نفوذشان به قلع و قمع مخالفان خود و هواداران انگلستان دست زدند؛
در تبريز عده‌اي را به دار كشيدند و چند تن ديگر را به تنور افكندند؛ به‌گونه‌اي كه معاون والي ايالت (معاون استاندار) و فرمانده پادگان تبريز از ترس جان به كنسولگري انگلستان پناهنده شدند. در مشهد و رشت هم روس‌ها زمام امور را خود به دست گرفتند. در اين گير و دار، در تهران نيز ناصرالملك مجلس را منحل كرد و چون نمايندگان حاضر به خروج از ساختمان بهارستان نبودند، به نظميه (پليس تهران) متوسل شد و رییس پليس پس از اخراج نمايندگان از ساختمان، بر در ورودي مجلس (در ميدان بهارستان) يك قفل بزرگ زد و... .)) (3956960) (alef-13)
 
حامد
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۷-۱۰ ۰۸:۳۰:۴۸
عکساش فقط رنگی نیست ولی به قول دوستمون نظم لباسها و خیابون کشی منظم- یکپارچگی معماری و .. نشان از نهادینه بودن نظم داره . (3957217) (alef-11)
 
ثريا دالغين
۱۳۹۵-۰۷-۱۰ ۰۸:۳۱:۳۸
و كيمونو پوشش عوض نشده فرهنگ ژاپن در اين طول چند قرن...حال آنكه 30 ...40 سال پيش يكباره مادران ما لباس محلي آذربايجان (تومان كوينك) را دراورده و جايش را با دامنها و پيراهنهاي ناجالب عوض كردند و الان هر كسي لباس محلي ميپوشد غريب مي آيد برايشان! (3957221) (alef-11)
 
سعید
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۷-۱۰ ۱۰:۱۵:۰۸
ای کاش بجای این همه گیر دادن به گذشته دیگران و فخر به گذشته خود در حال زندگی می کردیم (3957410) (alef-3)
 


نظراتی كه به تعميق و گسترش بحث كمك كنند، پس از مدت كوتاهی در معرض ملاحظه و قضاوت ديگر بينندگان قرار مي گيرد. نظرات حاوی توهين، افترا، تهمت و نيش به ديگران منتشر نمی شود.