توصيه به ديگران
 
کد مطلب: 317710
افشای جزئیات کشتار شیعیان در نیجریه
تاریخ انتشار : چهارشنبه ۲۵ آذر ۱۳۹۴ ساعت ۱۳:۵۰
یک عضو جنبش اسلامی نیجریه به عنوان شاهد عینی، جزییات به شهادت رساندن شماری زیادی از دوست داران اهل بیت (ع) را تشریح کرد.

به گزارش تسنیم، یک عضو جنبش اسلامی نیجریه به عنوان شاهد عینی ، جزییات جنایت حمله به حسینیه بقیه الله در شهر زاریا، حمله به منزل ابراهیم یعقوب زکزاکی، رهبر جنبش اسلامی نیجریه و زخمی و به شهادت رساندن شماری زیادی از دوست داران اهل بیت (ع) را تشریح کرد.

این فرد که خود را طلبه عضو جنبش اسلامی نیجریه معرفی کرد ، جزئیات کشتار خونین شیعیان این کشور را تشریح کرد.

وی با ارسال مطلبی که یک نسخه از آن در اختیار العالم قرار گرفت، افزود: مراسم اربعین حسینی (ع) در نیجریه با حضور بیش از ۱۰ میلیون نفر براساس ارزیابی های جنبش اسلامی در این کشور که ریاست آن را ابراهیم زکزاکی از حدود ۴۰ سال پیش تاکنون برعهده دارد، پایان یافت.

یک گروه مسلح در روز بعد از اربعین یعنی روز جمعه مطابق با چهارم دسامبر جاری به مراسم نماز جمعه در مسجد روستای گاباری تیراندازی و چهار نفر را شهید و شمار زیادی را زخمی کردند. این صحنه روز جمعه بعدی نیز در همان روستا و درست در همان زمان و مکان تکرار شد.

عناصر مسلح در ۱۱ دسامبر جاری نیز به سمت نمازگزاران تیراندازی کرده و هفت نفر را به شهادت رسانده و شمار دیگری را زخمی کردند.روستای گاباری در ۳۰ کیلومتری زاریا مرکز پیروان اهل بیت (ع) و جنبش اسلامی نیجریه (جنبش شیعیان) و در ۴۰۰ کیلومتری شهر ابوجا پایتخت نیجریه قرار دارد.

شنبه سیاه ( ۱۲ دسامبر ساعت ۱۵ به وقت محلی)

شماری از نیروهای پلیس درحال محاصره حسینیه بقیه الله در شهر زاریا مشاهده شدند. حسینه ای که در حال برگزاری مقدمات آیین مراسم ولادت رسول اکرم (ص) بود این آیین هر ساله با مشارکت زنان و مردان از داخل و خارج از این شهر برگزار می شود.

حسینیه بقیه الله، اولین حسینیه و مهمترین آن در نیجریه است به گونه ای که در آن برنامه ها و فعالیت های اصلی برگزار می شود. یکسال و نیم پیش نیز این حسینیه در روز قدس شاهد حمله تروریستی بود که در آن شماری از شرکت کنندگان از جمله سه فرزند رئیس جنبش اسلامی شهید شدند.

دو ساعت بعد از حضور نیروهای ارتش در اطراف حسینیه شهر زاریا که طوایف متعدد ساکن آن هستند، آنها شروع به تیراندازی کردند که دهها زن و مرد و کودک کشته و شمار دیگری زخمی شدند. بعد از آن، زنان با تکبیر گویان خارج شدند و شماری از آنها را به سمت یک مرکز ارتش سوق دادند و سپس مشخص شد که این عده کشته شده اند و تعداد آنها هم مشخص نیست.

پیش از غروب آفتاب؛ حدود ساعت
۱۹

حسینیه به طور کامل محاصره و پنج نارنجک دستی به سمت آن پرتاب و باعث ویرانی بخشی از دیوار این حسینیه شد. محاصره ادامه و گسترش یافت و همه ورودیهای شهر و مسیرهای منتهی به حسینیه و خانه ابراهیم یعقوب زکزاکی، رهبر جنبش اسلامی نیجریه، و مقبره الشهداء را در بر گرفت. نیروهای ارتش شبانه تیراندازی را آغاز کرده و سپس به خانه شیخ زکزاکی هنگام نماز صبح حمله ور شدند و شیخ حمد محمود توری و دکتر مصطفی سعید پزشک مخصوص زکزاکی که به مدت ۳۷ سال همراهش بود، شهید شد. شماری از مسئولان ارشد جنبش اسلامی نیز شهید شدند و تعداد شهدا تا کنون بیش از ۳۰۰ نفر برآورد می شود.

این حملات به ویران شدن حسینیه و خانه شیخ زکزاکی به دست نیروهای ارتش منجر شد که از تانک و خودروهای زرهی و بمب استفاده کردند. علاوه بر آن، افرادی که از شهرهای دیگر برای شرکت در مراسم آمده بودند، مورد حمله قرار گرفته و خودروهای آنها متوقف شده و همان جا کشته شدند.

خبرهای این واقعه به طور غیررسمی پخش و منتشر می شود زیرا محل به شدت تحت محاصره قرار دارد و تعدادی از افرادی که منابع خبر بوده اند، شهید شده اند.

ارتباط نیروهای حمله کننده ارتش، با اسرائیل و آمریکا در نیجریه بر همگان آشکار و شناخته شده است و پیش بینی می شود که شاید این اقدام را به طور جداگانه (خودسرانه) انجام داده باشد زیرا دولت به خصوص محمد بخاری رئیس جمهور که دو هفته پیش با آیت الله خامنه ای رهبر معظم انقلاب اسلامی دیدار کرد، هیچ موضعگیری تاکنون نکرده است.

این شاهد عینی فاجعه شنبه سیاه نیجریه تاکید می کند که تا لحظه نوشتن این سطور، هیچ اطلاعات تایید شده ای درباره سرنوشت شیخ زکزاکی و همسرش وجود ندارد اما روشن شده که فرزند بزرگترش به کاروان شهدا پیوسته است.

یادآور می شود در روزهای گذشته تصاویری از ابراهیم یعقوب زکزاکی دبیرکل جنبش اسلامی نیجریه پس از حمله ارتش به حسینیه بقیه الله منتشر شد که وی را با بدنی مجروح درحالی که توسط نظامیان به نقطعه نامعلومی برده می شود، نشان می دهد.
 
کلمات کلیدی : شیعیان نیجریه
 


نظراتی كه به تعميق و گسترش بحث كمك كنند، پس از مدت كوتاهی در معرض ملاحظه و قضاوت ديگر بينندگان قرار مي گيرد. نظرات حاوی توهين، افترا، تهمت و نيش به ديگران منتشر نمی شود.