نظر منتشر شده
۱۴۱
توصيه به ديگران
 
کد مطلب: 272611
پروتکل الحاقی و بازی باخت- باخت مجلس و دولت
امیرحسین رحمانی، 4 خرداد 94
تاریخ انتشار : دوشنبه ۴ خرداد ۱۳۹۴ ساعت ۰۹:۲۷
بر اساس توافق مقدماتی میان ایران و کشورهای گروه ۱+۵ در ژنو موسوم به برنامه اقدام مشترک، ایران پذیرفته که در توافق جامع به صورت داوطلبانه پروتکل الحاقی را به مرحله اجرا در آورد.

عباس عراقچی، مذاکره کننده ارشد ایران، حدود دو سال پیش در مصاحبه با خبرگزاری آی‌ پی‌اس درباره پذیرش پروتکل الحاقی اعلام کرد ایران مایل به اجرای پروتکل الحاقی در بخش نهایی توافق هسته‌ای است و این موضوع روی میز قرار دارد. جان‌کری نیز قبل از عراقچی عنوان کرده بود که پذیرش پروتکل الحاقی توسط ایران می‌تواند به حل مسئله هسته‌ای ایران کمک کند.

طبق سخنان و گفته هاي نمايندگان، دیروز در جلسه علني محمد جواد ظريف و عراقچي عنوان كرده اند كه ايران بازرسي مدیریت شده از مراكز نظامي خود را پذيرفته و غربي ها پيشنهاد بازجويي از دانشمندان هسته اي ايران را نيز ارائه داده اند.

غربی ها مهر تأیید آژانس بین‌المللی انرژی اتمی بر پایبندی ایران به فعالیت های صلح آمیز هسته ای را منوط به امضای پروتکل الحاقی می دانند و طبق برخی اخبار، شواهد و قرائن با امضای این پروتکل و اجرای آن و تائید فعالیت های ایران است که احتمال لغو و یا تعلیق تحریم ها افزایش می یابد.

پروتکل الحاقی چه می گوید

تیم مذاکره کننده جمهوری اسلامی ایران از زمانی که رايزني ها آغاز شده تا به امروز سیاست شفاف و روشنی در قبال پروتکل الحاقی در اعلام نظرهاي عمومي و رسانه اي خود در داخل کشور نداشته اند. آن ها گاهی تلاش داشته اند از اهمیت پروتکل الحاقی بکاهند و اجرای آن را موضوعی نه چندان مهم و حیاتی جلوه دهد و گاهی نیز از قبول دسترسی های مدیریت شده به مراکز نظامی  صحبت کرده اند(لینک)

به عنوان نمونه محمدجواد ظریف در کنفرانس خبری مشترک با وزیر امور خارجه مجارستان گفت پروتکل الحاقی به هیچ وجه اجازه دسترسی بی‌رویه و بدون دلیل را فراهم نمی‌کند و زمانی که پروتکل الحاقی در دهه ۹۰ میلادی مورد مذاکره قرار گرفت چارچوب ها برای این که دسترسی ها به اسرار نظامی و حتی اقتصادی کشورها نباشد، فراهم شد. ظریف اضافه کرد مقررات موجود در پروتکل الحاقی، مانع سوء استفاده از این گونه دسترسی ها است ضمن این که اینها بازرسی نیست بلکه دسترسی است که براساس چارچوب مشخص و مدیریت شده است و امروز نزديک به ۱۲۴ کشور در حال اجرا آن هستند.

همچنین در حالی که یوکیا آمانو، مدیر کل آژانس بین‌المللی انرژی اتمی چند وقت پیش در مصاحبه‌ با خبرگزاری آسوشیتدپرس عنوان کرده بود که ایران باید دسترسی این نهاد دیده‌بان هسته‌ای به تأسیسات نظامی را بپذیرد اما بهروز کمالوندی، تفسیر آمانو از پروتکل الحاقی را رد کرده بود. معاون و سخنگوی سازمان انرژی اتمی گفته بود هیچ ماده‌ای در این پروتکل که صراحتا دسترسی به سایت‌های نظامی را تجویز کرده باشد وجود ندارد.

همچنین علی اکبر صالحی، رییس سازمان انرژی اتمی، در گفت‌وگو با شبکه تلویزیونی سی‌سی‌ تی‌وی چین عنوان کرده بود بازرسان آژانس بین‌المللی انرژی اتمی می‌توانند از برخی مراکز غیرهسته‌ای ایران در چارچوب و شرایط مشخص بازدید کنند.

گفتنی است پروتکل الحاقی به منظور بهبود کارآیی نظام پادمان‌های آژانس بین‌المللی انرژی هسته‌ای، در سال ۱۹۹۳ میلادی به تصویب رسید. کشورهایی که دارای موافقت‌نامه پادمانی جامع با آژانس هستند، می‌توانند این پروتکل را نیز منعقد كنند و لازم‌الاجرا شدن آن برای کشور عضو، بسته به تصویب آن در مجالس قانون‌گذاری كشورها است.

با این حال، هرچند پیوستن به این پروتکل برای کشورهای عضو پیمان عدم اشاعه داوطلبانه است اما همان طور که گفته شد عملكرد کشورهای غربی علی الخصوص آمریکا به‌گونه‌ای بوده که پذیرش آن را در توافق نهایی به امری اجباری مبدل كرده است.

این در حالی است که با نگاهی به برخی بندهای پروتکل الحاقی متوجه می شویم که از چندان شفافیت و وضوحی برخوردار نیست و از قابليت تفسیر فراوان برخوردار است.

به عنوان مثال یکی از بندهای ماده ۵ عنوان می کند که هر مکان تعیین شده توسط آژانس جهت انجام نمونه برداری‌های محیطی مختص آن مکان، چنانچه کشور عضو نتواند امکان دسترسی به این مکان‌ها را فراهم آورد، باید فوراً تلاش معقول خود را جهت برآوردن خواسته‌های آژانس از مناطق مجاور یا از طریق روش‌های دیگر به کار بندد.

همچنین کشور امضای کننده این پروتکل بازرسی‌های سر زده و بدون اطلاع را قبول می نمایند که در عمل این موضوع، بدان معنی است که کشور زمانی از قصد بازرسان جهت انجام بازرسی مطلع می‌گردند که بازرسان آژانس به یک سایت وارد شده‌اند.

لزوم تغییر بازی ایران
بدون شک پذیرش پروتکل الحاقی با این شرایط نه تنها کمکی به حل موضوع هسته ای ایران نمی کند بلکه زمینه بهانه گیری همیشگی طرف غربی را با توجه به ابهام در برخی مواد پروتکل الحاقی و تفسیر موسعی که طرف غربی از آن دارد فراهم می آورد و پرونده هسته ای را برای همیشه به پرونده ای در دستور کار و در دست بررسي برای فشار آوردن تبدیل خواهد کرد.

علاوه بر موضوع پروتكل الحاقي به نظر مي رسد آمريكايي ها در موضوعاتی ديگر به قول و قرارهاي اوليه خودشان پايبند نمانده و خواستار اعمال محدوديت هاي بيشتر بر برنامه هسته اي ايران البته با حفظ ساختار تحريم ها شده اند. بحث مربوط به سانتريفيوژهاي فردو و تهديد واشنگتن مبني بر مصادره هواپيماهاي ايراني كه جديداً خريداري شده در اين راستا ارزيابي مي شود.

بنابراين ضروري است تا سناريوها و گزينه ها عدم رسيدن به توافق به طور جدي از سوي دولت بررسي شود. همچنين لازم است تا برای حفظ صنعت هسته ای و همچنین رفع تحریم ها، همگرایی و هماهنگی بیشتری بين دولت و مجلس بوجود آید و فراتر از آن نقشه راهی در این زمینه تدوین تا مشخص شود که در آینده، مذاکرات چگونه باید جلو برود تا منافع بیشتری تامین گردد.

لزوم اتحاد و هماهنگي زماني تقويت مي شود كه بدانيم با این که دولت اوباما و کنگره اختلافات جدی در زمینه چگونگی پیشبرد مذاکرات هسته ای با ایران داشتند اما اخیراً توانستند در راستای اظهار نظر و دخالت کنگره در روند مذاکرات به توافق برسند. بدون شک در ادامه مسیر، تیم مذاکره کننده آمریکا با استناد به این که باید توافق جامع و نهایی تامین کننده نظرات تندروها در کنگره باشد خواهان امتیازگیری بیشتری از ایران خواهند شد.

اما در ایران هنوز یک همگرایی بین مجلس و دولت برای چگونگی ادامه مذاکرات وجود ندارد و هر کدام به صورت جزیره ای و جداگانه عمل می کنند. از یک سو دولت یازدهم اعتقادی به دخالت دادن نمایندگان مجلس در روند مذاکرات و حتی بالاتر از آن آگاه کردن آن ها از روند مذاکرات را نداشته و قصد ندارد از آن ها در یک چارچوب هدفمند و سناریوی طراحی شده استفاده کند و از سوی دیگر مجلس هم نتوانسته اقدام جدی در این زمینه انجام دهد و گاها تحرکاتی نیز که داشته بيشتر باعث تشدید اختلافات بین خود نمایندگان شده است( به عنوان مثال طرح سه فوریتی نماینده مشهد در مجلس)

لذا لازم است تا دولت و مجلس در اين فرصت اندك باقيمانده تا پايان مهلت زماني رويكردي را در پيش بگيرند كه حداكثر منافع و امنيت ملي ايران حاصل شود( فارغ از اين كه توافق بشود و يا نشود) و از كوبيدن بر طبل اختلافات و يا بهره برداري هاي جناحي از موضوع هسته اي دوري كنند.
 
مصطفی
۱۳۹۴-۰۳-۰۴ ۰۹:۴۴:۱۵
درمذاکرات بخواهند که ازکشور ما هم چند کارشناس ومدیر دراژانس بین المللی انرژی اتمی استخدام شوند تاماهم امکان نظارت بر سایرکشورها راداشته باشیم . همچنین دربازرسی ازایران هم یک نفر از ایرانیهای بازرس حضور داشته باشند . اینطوری بابازرسیها نمی توانند مارا متهم کنند . (2910509) (alef-1)
 
مجتبی
۱۳۹۴-۰۳-۰۴ ۱۲:۰۷:۴۹
در چهار چوب قطعنامه های سازمان ملل صحبت کنید خواهشا" .
نه در رویا و فضای خیالی !! (2911176) (alef-13)
 
۱۳۹۴-۰۳-۰۴ ۱۲:۳۹:۴۱
دولت پاسخ بدهد چرا در قبال امتیازهای زیادی که در مذاکرات به آمریکا واگذار کرده تحریم و فشار دشمنان بیشتر شده است؟ معلوم می‌شود یک جای کار مشکل دارد و باید اصلاح بشود. (2911306) (alef-13)
 
۱۳۹۴-۰۳-۰۴ ۲۲:۵۳:۴۸
لطفا دولت رفیق شما پاسخ دهدچرا سنگی را به چاه انداخت که هزاران عاقل نتوانند ان را بیرون اورند. (2913205) (alef-13)
 
۱۳۹۴-۰۳-۰۵ ۰۵:۴۸:۱۷
هنوز توافقی صورت نگرفته که تحریمی برداشته بشه یا برقرار نشه ! (2913537) (alef-13)
 
۱۳۹۴-۰۳-۰۴ ۱۲:۳۹:۵۹
رئیس‌جمهور اواخر سال گذشته با قاطعیت از لغو تحریم‌ها سخن می‌گفت ولی با گذشت چند ماه از این سخنان نه‌تنها هیچ نشانه آشکاری از لغو تحریم‌ها نیست، بلکه در مواردی از تشدید آن‌ها حکایت دارد. چرا؟ (2911308) (alef-13)
 
۱۳۹۴-۰۳-۰۴ ۱۲:۴۰:۲۱
به کسانی که به تازگی اعتراف می‌کنند که آمریکا دبه کرده عرض می‌کنم، آمریکا برخلاف رؤیاهای شما خوش‌خیال‌ها، از اول حرفش همین بوده و شماها یا نمی‌خواستید بشنوید و یا باور نداشتید (2911309) (alef-13)
 
ایرانی
۱۳۹۴-۰۳-۰۴ ۲۰:۰۹:۵۷
آمریکا دبه نکرده.... فقط از منظر حقوقی حرف می زنه. ولی ما عادت کردیم که فقط رفتارهای احساسی داشته باشیم. وقتی قبول می کنیم مذاکره کنیم، باید پیامدهای مثبت و منفی حقوقیش رو هم بپذیریم. همین. (2912874) (alef-13)
 
۱۳۹۴-۰۳-۰۴ ۲۳:۱۸:۴۹
کدام حقوق؟ حقوق برابر؟ یا ... (2913251) (alef-5)
 
۱۳۹۴-۰۳-۰۴ ۲۳:۲۲:۰۱
از نظر حقوقی جناب حقوق دان تا همین چند وقت پیش میفرمودند بلافاصله بعد از امضای توافق تحریم ها یکجا لغو میشن. اما جدیدا از مقامات بانک مرکزی فرمودن در صورت توافق در تیر ماه سوئیفت آذر ماه باز میشه و تحریم های بانکی برداشته میشن اونوقت این تناقض از لحاظ حقوقی چطوری میشه؟ یا مایی که هنوز نه به داره نه به باره هواپیمای مسافربری دست دوممون به خاطر تحریم های حمایت از تروریسم!!! مصادره میشه با فرض لغو تحریم ها بعد از توافق از لحاظ غیراحساسی و حقوقی پیامدهاش برامون چطوری میشه؟ کلاً اگه قراره با کلی شرط و شروط غیر هسته ای و اونم قطره چکون 140 میلیارد دلارمونو پس بدن شرکت های خارجی هم سر تحریم های غیر هسته ای حتی برای فروش هواپیمای دست دوم به ما تحریم بشن از نظر حقوقی کلا برا چی داریم مذاکره میکنیم؟ برای آزاد شدن فروش آدامس و شکلات به ایران؟ (2913255) (alef-5)
 
میثم
۱۳۹۴-۰۳-۰۸ ۱۱:۵۰:۰۳
لطفا در نقل قول دقت داشته باشید. آقای روحانی هیچ وقت نگفت :
"بلافاصله بعد از امضای توافق تحریم ها یکجا لغو میشن"
بلکه گفت :
"بلافاصله بعد از --اجرای-- توافق تحریم های --اقتصادی-- یکجا لغو میشن"
الان بحث من درست یا غلط بودن این اظهار نظر نیست بلکه صداقت در نقل قول است که این روزها کمتر دیده می شود. (2922654) (alef-3)
 
۱۳۹۴-۰۳-۰۴ ۱۲:۴۰:۴۵
کارشناسان فن و حتی مسئولین دولتی اقرار می‌کنند که تحریم‌ها حداکثر 20 درصد در اقتصاد ما تأثیر دارد ولی تمام هم و غم دولت در این مدت قریب به دو سال صرف برداشتن تحریم‌ها شد و البته نه‌تنها گشایشی حاصل نشده بلکه با تشدید آن و زیاده‌خواهی‌های غربی‌ها نمایان‌تر شده است. آیا اگر دولت به جای صرف وقت و هزینه توان خود به حل مسئله هسته‌ای، آن را در گره‌گشایی از مشکلات اقتصادی (فقر و بیکاری، مسکن، تولید علم، ازدواج و اشتغال جوانان و...) صرف می‌کرد نتیجه بهتری حاصل نمی‌شد؟ (2911313) (alef-13)
 
فردین
۱۳۹۴-۰۳-۰۴ ۱۶:۵۵:۵۵
چرا این حرف ها که تحریم اثر اندکی روی اقتصاد نداره تو دوره اصولگرایان مطرح نبود و فقط تو دوره ی اقای روحانی مطرح می شود در حالی وضعیت اقتصادی از اواخر 4سال اول آقای احمدی نژاد خیلی بدتر شد آمار هم نشون میده از اونم وقع قدرت خرید مردم خیلی پایین اومده.
و واقعا آقای روحانی باید از مردم عذرخواهی کند به خاطر شعار های انتخاباتیش که در عمل چیزی مشاهده نشد. (2912349) (alef-13)
 
۱۳۹۴-۰۳-۰۵ ۰۵:۵۰:۳۰
بنده خدا رفع این مشکلات وقتی صورت می گیرد که ایران بتواند در ارتباط با دنیا وضعیت اقتصادیش را بهبود دهد ! (2913538) (alef-13)
 
خرگوش دانا
۱۳۹۴-۰۳-۰۵ ۰۹:۰۷:۰۲
برطرف شدن مسایل اقتصاد داخی وابستگی زیادی به 1) کوتاه کردن دست دزهای داخلی و 2) حذف تحریمها جهت راحت تر شدن تبادل بین ایران و کشورها را دارد که چون اولی ممکن نیست دومی را انتخاب کرده اند.ای کاش قبل از هر چیز قانون اسلام را در مورد دزدها اجرا می کردند.(هرچند که "گر جار زنند که مست گیرند-باید که هر آنکه هست گیرند!!!") (2913761) (alef-13)
 
۱۳۹۴-۰۳-۰۴ ۱۲:۴۱:۰۹
از زبان بنده به عنوان یک هموطن روستانشین خطاب به دولت بنویسید زمان اعتماد به آمریکا سپری شد و چیزی به دست نیاوردیم حال باید فقط به فکر اجرایی کردن اقتصاد مقاومتی بود و کشور را از وابستگی به خارج در امان نگه داشت. (2911315) (alef-13)
 
۱۳۹۴-۰۳-۰۴ ۱۲:۴۱:۲۹
تمام اعضای تیم هسته‌ای کشور باید به این مهم توجه داشته باشند که در مذاکرات با گروه کشورهای 5+1 نماینده یک گروه سیاسی خاص نیستند، بلکه از سوی همه ملت ایران نمایندگی دارند. پیام ملت‌ هم ایستادگی و مقاومت در مقابل زیاده‌خواهی‌های دشمنان است. (2911319) (alef-13)
 
۱۳۹۴-۰۳-۰۴ ۱۶:۲۱:۱۱
از قول خودت پیام بده. پیام من تعامل و ارتباط جهانی است! (2912231) (alef-13)
 
مرتضی
۱۳۹۴-۰۳-۰۴ ۱۹:۵۲:۵۵
تا حالا از خودت پرسیدی تعامل و ارتباط جهانی چیه و چه فایده برای ما دارد که داریم از آن دم میزنیم؟؟؟ (2912851) (alef-13)
 
حمید
۱۳۹۴-۰۳-۰۴ ۲۳:۱۳:۰۹
برادر اگه شما و دوستانتان معنی تعامل و می دونستید که شرایط ما اینجور نبود و اینقد در انزوا نبودیم (2913238) (alef-13)
 
امیر
۱۳۹۴-۰۳-۰۴ ۲۳:۲۶:۱۵
تعامل و ارتباط جهانی یعنی هر چی گفت بگیم چشم. خواست بیاد مراکز نظامی رو بازدید کنه، چشم. هواپیمای مسافربری رو بخاطر حمایت از تروریسم تحریم کرد، چشم. دست انداخت به حوزه های نفوذ و منافع ایران تو منطقه، چشم. کلا یعنی هر چی امریکا بگه، هر چی امریکا بخواد (2913263) (alef-5)
 
۱۳۹۴-۰۳-۰۵ ۰۶:۱۴:۳۱
تعامل غیر از ذلت پذیریه (2913553) (alef-13)
 
۱۳۹۴-۰۳-۰۶ ۰۸:۵۲:۱۹
بگو نوکری با اسم مستعار تعامل (2917125) (alef-5)
 
۱۳۹۴-۰۳-۰۴ ۱۲:۴۲:۰۵
آژانس انرژی اتمی، تمام سخت‌گیری‌ها و بازرسی‌های غیرمترقبه را متوجه کشورهایی می‌کند که داوطلبانه پروتکل الحاقی استفاده صلح‌آمیز از انرژی هسته‌ای را امضا کرده‌اند. اما کشورهایی که به راحتی سلاح اتمی تولید و آزمایش می‌کنند، چون پروتکل الحاقی را نپذیرفته‌اند، به هیچ عنوان مورد بازرسی و تعقیب قرار نمی‌گیرند. سؤال اینجاست که کدام دسته از کشورهای عضو یا عدم عضو آژانس بین‌المللی خطرناک هستند؟ کسی که داوطلبانه همکاری با آژانس را پذیرفته‌ ‌یا کسی که با آژانس همکاری ندارد و به راحتی در حال تولید بمب اتم است؟ (2911324) (alef-13)
 
۱۳۹۴-۰۳-۰۴ ۱۵:۵۵:۰۷
خیلی از کشورها پروتکل الحاقی را امضا کرده اند مثل کانادا اگر ما کار خلاف جهانی انجام نمی دهیم پس ترسی از بازرسی هم نخواهیم داشت (2912100) (alef-13)
 
۱۳۹۴-۰۳-۰۴ ۲۳:۳۰:۴۶
دوستم آدم یا از بیخ ساده است یا خودشو میزنه به سادگی. ما ترسی نداریم از بازرسی مراکز هسته ای اما تشنگیی که برای بازرسی از مراکز نظامی ما هست برای مراکز نظامی کانادا هم هست؟ دانشمندای هسته ای کانادا هم اطلاعاتشون میفته دست سرویس های مخفی و چند وقت بعد ترور میشن؟ کلا به نظرت عدالت رعایت میشه تو اجرای پروتکل الحاقی ایران و کانادا؟ (2913270) (alef-5)
 
۱۳۹۴-۰۳-۰۶ ۰۸:۵۵:۰۲
بازرسی داریم تا بازرسی مال ما واقعا معرکه است و معرکه تر هم میشه با توافق (2917133) (alef-5)
 
ازاداندیش
۱۳۹۴-۰۳-۰۴ ۱۲:۴۲:۰۹
لطفا دوستان نویسنده و پژوهشگر مسائل اتمی به یک سوال پاسخ دهند و برای یک بار تناقضات مربوط به پروتکل را حل نمایند!
سوال : در صورتیکه معنی پروتکل، بازدیده سر زده و مرتب از تمام مراکز اتمی ایران است مشکل این باز دید چیست؟ ایا ما چیزی برای پنهان کردن داریم که میترسیم با بازدید سر زده کشف شود؟ (2911325) (alef-13)
 
۱۳۹۴-۰۳-۰۴ ۱۵:۰۷:۵۳
شما فکر کردی تنها چیزی که ممکنه برای پنهان کردن داشته باشیم. بمب اتم هست؟!!!
جناب امنیت این مراکز، امنیت دانشمندان و کارکنان، امنیت اطلاعات بسیار مهمتر از کشف بمب اتم است
شما در خونه خودت رو باز میکنی تا دزد بیاد داخل بازرسی کنه؟!!!!! یه کمی تفکر در این شرایط بد نیست (2911912) (alef-13)
 
۱۳۹۴-۰۳-۰۴ ۱۵:۵۸:۰۸
بلی ما اسرار مخفی نظامی غیر هسته ای داریم که نبایستی فاش شود . کمااینکه شما یک کشور مستقل راپیداکن گه تن به یک چنین خفتی بدهد . عین همین صحبت های شما را اززبان کاربران افراطی غربی که بشدت به ایران فحاشی می کردند کرارا در سایت های غربی دیده ام و با انها مجادله داشته ام . (2912115) (alef-13)
 
۱۳۹۴-۰۳-۰۵ ۰۵:۵۴:۰۳
شاید هم می خواهیم ضعف نظامیان را متوجه نشوند ! (2913543) (alef-13)
 
۱۳۹۴-۰۳-۰۴ ۱۶:۱۰:۳۵
بله امنیت دانشمندان هسته ای و فناوری بومی به اضافه عزتی که جنابعالی و همفکرهایتان به اندازه قیمت پیاز و زردچوبه براش ارزش قائل نیستید (2912176) (alef-13)
 
محمد
۱۳۹۴-۰۳-۰۴ ۱۷:۰۷:۱۵
یعنی جزییات برنامه های هسته ای وغیرهسته ای اسرارمملکت نیستند؟ (2912375) (alef-13)
 
۱۳۹۴-۰۳-۰۴ ۱۷:۴۲:۲۴
سؤال: مشکل آقای ظریف و تیم هسته‌ای با بیان کردن جزئیات مذاکرات برای مردم و نخبگان چیست که رهبری به صراحت از آن‌ها خواسته‌اند؟ مگر چیزی برای پنهان کردن دارند که در مقابل آمریکائی‌ها که فکت شیت صریح و واضح خود را از توافقات منتشر کرده‌اند اصرار بر مخفی نگاه داشتند توافقات دارند؟ (2912493) (alef-13)
 
۱۳۹۴-۰۳-۰۵ ۰۵:۵۸:۳۳
کی رهبری با صراحت از آنها خواستند ؟! (2913547) (alef-5)
 
۱۳۹۴-۰۳-۰۴ ۱۷:۴۷:۵۰
دوست آزاد اندیش عزیز اگر بروتکل تصویب شود غربی ها این امکان را خواهند داشت که هر مکانی تاکید می کنم هر مکانی که مشکوک است را بازرسی کند.
این هر مکان می تواند خانه جنابتان هم باشد.

شما هر وقت اجازه دادید هر کسی به هر بهانه ای بیاد خونه شما رو بگرده بفرمایید تا مجلس هم این پروتکل مضحک را قبول کند

از طرفی همین الان غربی ها سر مسایل قبلی دبه درآوردند وای به حال اون روزی که پروتکل رو هم بپذیریم (2912518) (alef-13)
 
۱۳۹۴-۰۳-۰۴ ۱۹:۴۶:۴۰
من حاضرم خانه ام زیر نظر سازمانهای جهانی باشد تا خودم و هموطنانم در رفاه اقتصادی بیشتری زندگی کنند.
این غیرت به خرج دادن ها ما را به کجا رسانده است؟ (2912834) (alef-13)
 
۱۳۹۴-۰۳-۰۴ ۲۳:۳۸:۴۸
منم با زیرنظر گرفتن خونه شما توسط سازمانهای جهانی مشکلی ندارم ولی با بازرسیشون از سایت های نظامی چرا. چون اونوقت امنیت کشورم به خطر میفته که کلا رفاه اقتصادی هم وطنانم رو از بیخ به باد میده. دو دو تا 4 تا (2913288) (alef-5)
 
۱۳۹۴-۰۳-۰۵ ۰۶:۴۲:۴۹
چه ساده لوحانه!

حتماً رفاه اقتصادی از سر و کولمان بالا خواهد رفت ... (2913565) (alef-5)
 
جواد
۱۳۹۴-۰۳-۰۵ ۱۲:۲۸:۱۶
فردا که بمب های امریکایی کل مناطق نظامی را مورد هدف قرار داد بعدش رفاه اقتصادی مشخص می شه (2914516) (alef-5)
 
محمود
۱۳۹۴-۰۳-۰۵ ۰۷:۴۲:۴۰
تاسیسات اتمی مشکلی ندارد بحث رو سایتهای نظامیه که قصد شناسایی نقاط حساس ان را دارند وبا کار گذاشتن سنسورهای جاسوسی فعالیتهاو قدرت یگانهای نظامی را بسنجند (2913639) (alef-13)
 
یکی
۱۳۹۴-۰۳-۰۴ ۰۹:۴۴:۲۹
مگه شما نمایندگان ما نیستید خوب چرا نظر شخصی خودتون رو اعمال می کنید مردم ایران بدنبال حل مشکل در مذاکرات هستند پس اجازه بدید تا موضوع حل بشه تنها فرقی که بین شما نمایندگان و دولتی هاست اینه که شما اصولگرایید و اونها شبه اصلاح طلب همین موضوع باعث گیر دادن شماست (2910510) (alef-1)
 
۱۳۹۴-۰۳-۰۴ ۱۲:۰۸:۴۹
بعضیا خودشون رو عین ملت میدانند علیرغم رای چند هزار تایی (2911180) (alef-13)
 
۱۳۹۴-۰۳-۰۴ ۱۴:۱۳:۲۶
شما اصلا مطلب رو نخوندی
باز هم دم برخی نماینده ها گرم که اسیر حواشی رسانه ای نمیشن (2911658) (alef-13)
 
۱۳۹۴-۰۳-۰۴ ۱۴:۳۸:۰۰
سعد اباد هم اصلاح طلب بودند====تعیلق=====تحریم شورای امنیت
الان=====شبه اصلاح طلب===== ؟؟؟؟ (2911765) (alef-13)
 
نکته سنج
۱۳۹۴-۰۳-۰۴ ۱۶:۳۷:۲۳
این نشون میده که اصلاح طلبان در جهت تعامل با جهان گام بر میدارند و اصولگرایان در جهت مجادله با دنیا که تحریمهای گسترده ای در پی داشته است. (2912295) (alef-13)
 
نکته سنج شماره 2
۱۳۹۴-۰۳-۰۴ ۱۸:۵۴:۲۶
میشه دنیا را معنی کنید؟؟؟
اگر چین هم مثل شما قرار بود با دنیا ( امریکا) معامله کند الان اینجا نبود.
مشکل سوء مدیریت مسئولان دولتی است (2912698) (alef-13)
 
۱۳۹۴-۰۳-۰۵ ۰۷:۱۹:۴۹
شما دنیا رو معنی کن. کره شمالی ، چین و ونزوءلا!!! (2913601) (alef-13)
 
راحیل
۱۳۹۴-۰۳-۰۵ ۱۲:۱۵:۵۶
ببین منظورت از مردم خودته یا واقعا مردم
عموما مردمی که به اصولگرایان رای دادند مخالف این روند مذاکرات هستند و اصولگرایان هم همین مردم انتخاب کردند (2914463) (alef-13)
 
زی
۱۳۹۴-۰۳-۰۴ ۰۹:۵۷:۲۴
با دیدن فیلمی که از مشاجره اقای ظریف با نماینده مجلس منتشر شد معلوم میشه اقای ظریف لبخند هاش واسه 5+1 و اخم کردنش واسه بقیه!!!!!!!!! (2910573) (alef-1)
 
پرهام
۱۳۹۴-۰۳-۰۴ ۱۲:۵۳:۰۴
نکنه توقع داری جلوی اهانت کریمی قدوسی و کوچک زاده سر خم کند
اقای ظریف و هر کس دیگر باید لبخند به لب در مذاکرات حاضر باشن و در مقابل زورگویان چه در خارج باشند و چه در مجلس باید اخم کنند و این کار ظریف بسیار درست بوده (2911362) (alef-13)
 
۱۳۹۴-۰۳-۰۴ ۱۸:۴۸:۰۴
خودت حرف خودت رو نقض داری می کنی. (2912678) (alef-13)
 
۱۳۹۴-۰۳-۰۴ ۱۸:۵۵:۲۳
میشه یک مثال از استادگی جلو زورگویان خارجی بزنید...
تبریک به وزارت خارجه عربستان منظورته؟؟
ممنون (2912699) (alef-13)
 
۱۳۹۴-۰۳-۰۴ ۱۸:۵۶:۰۸
اگر همین حرف ها شخصی مثل جان کری بگوید اقای ظریف چکار می کند؟؟
یا عربستان؟؟ (2912703) (alef-13)
 
زی
۱۳۹۴-۰۳-۰۵ ۱۰:۱۸:۵۶
اره توقع دارم اقای ظریف به امریکایی که هر روز داره هموطن هاش تهدید به کشتن میکنه فریاد بزنه و اخم کنه اقا (2913944) (alef-5)
 
۱۳۹۴-۰۳-۰۴ ۱۲:۵۴:۴۷
انتظار داری برای توهین هم لبخند بزنه ؟ (2911368) (alef-13)
 
۱۳۹۴-۰۳-۰۴ ۱۵:۱۰:۰۲
والا دشمن که هرچی بیشتر توهین میکنه ما اخمی نمی بینیم!!! (2911915) (alef-13)
 
۱۳۹۴-۰۳-۰۴ ۱۳:۰۱:۴۲
آقا یا خانم ری ظاهرا منبع خبری شما کاملا یکجانبه عمل کرده ودوربینش پشت سر کوچک زاده بوده !!! که شما فریادهای آقای کوچک زاده در برابر ظریف را ندیده ونشنیده اید یا شاید هم عمدا خودتان را به ندیدن ونشنیدن زده اید لطفا خبرها را درست پیگیری کنید ! (2911394) (alef-13)
 
۱۳۹۴-۰۳-۰۴ ۱۳:۲۷:۰۹
معنى اشداء على الكفار رحماء بينهم همينه؟ (2911467) (alef-13)
 
کردستان
۱۳۹۴-۰۳-۰۵ ۰۰:۴۹:۱۰
شما الان مشکلتون خنده اقای ظریفه ...عزیزم اول وضع جامع رو ببین بعد بیا ب خنده دیپلمات گیر بده ....جا اینکه ملت و سران حالا ازهرحزب وجناحی باهم متحد بشن و نقاط ضعف و قوت همدیگرو بیان کنن کشور شده چند دسته بعضیها مث افای رسایی ازادسازی خرمشهرم ب مذاکرات ربط داده و با نقدی کوبنده دولت و دیپلمات هارو کوبیده بعضی هام ک فقط دفاع میکنن متاسفام واسه مردمم ک ب جای هم فکریاحساسی عمل میکنن (2913411) (alef-13)
 
رضا
۱۳۹۴-۰۳-۰۵ ۱۱:۰۲:۵۶
نه. اين معناي "با دوستان مروت با دشمنان مدارا" است!!!!!!!!!!!!!! (2914136) (alef-13)
 
۱۳۹۴-۰۳-۰۴ ۱۳:۴۱:۰۲
من كه نديدم سياستمدار هاى چين يا روسيه يا هر كشورى اينقدر بخندن تازه خيلى هم باوقار هستن اونا خنده هاشون رو گذاشتن براى بعد از امضاى قرارداد (2911531) (alef-13)
 
۱۳۹۴-۰۳-۰۴ ۱۳:۴۴:۲۱
به مرد سالهای سخت ایران عنوان خائن دادند ، دوست دارید لبخند بزند؟ (2911544) (alef-13)
 
عبدالرحمن
۱۳۹۴-۰۳-۰۴ ۱۴:۳۷:۴۸
براي كسانيكه مردم را به روز سياه نشانده اني بايد هم اخم كرد . وگر نه ظريف تا حالا به اقاي توكلي اخم نكرده است اگر چه اقاي توكلي جزء منتقدين ايشان هستند. درود بر ظريف (2911764) (alef-13)
 
۱۳۹۴-۰۳-۰۴ ۱۷:۴۳:۱۱
بله، آقای کوچک‌زاده با همین منطق به ظریف اخم کرد. (2912498) (alef-5)
 
کاوه
۱۳۹۴-۰۳-۰۴ ۱۰:۰۱:۰۸
وضعیت آمریکا و سایر غربیها و حتی هند و پاکستان و ... در ارتباط با پروتکل الحاقی چیست؟ اگر به زعم آمریکا پروتکل الحاقی اجازه دستریب و بازرسی به مراکز نظامی را می دهد ، ایا آمریکا هم مراکز نظامی اش برای بازرسی و دسترسی ازژانس باز است؟!!!!!!اگر نیست، پس چگونه می گویند پروتکل الحاقی در 120 کشور در حال اجرا است؟ همچنین چرا قانون منع گسترش سلاح های اتمی NPT در کشورهایی که صاحب بمب اتم هستن اجرا نشده و آنها سلاح های اتمی شان را نابود نکرده اند و کما کان سلاح اتمی خود را حفظ کرده اند؟ بنا بر این ، این چرندیات، همه برای این است که زیراب سایر کشورها را بزنند!! ولی از طرفی فعلا روال به همین منوال است. اینها را گفتم که بگویم غربیها صداقت ندارند و خالی بند هستند اما از طرفی قلدر هم هستند و حرف زور هم می زنند و مادامیکه ما آنقدر قوی نشده ایم تا با آنها در هر زمینه ای مقابله کنیم و واقعا به آنها احتیاجی نداشته باشیم، بایستی با این شرایط بسازیم و زور بیخود نزنیم که قوایمان تحلیل رود. اگر خوب به یاد داشته باشیم لیبی هم اقداماتی در زمینه غنی سازی و کلا هسته ای به عمل آورد. می خواهم عرض کنم در این روزها در دنیا دستیابی به دانش هسته ای دستاورد عجیبی محسوب نمی شود و نباید آن را تا آن حد عمده کنیم که به سایر عرصه ها اثر سو بگذارد. (2910587) (alef-13)
 
کاوه
۱۳۹۴-۰۳-۰۴ ۱۰:۱۲:۲۶
گفته های شما همه درست است اما پیشنهادی مطرح نکرده اید. در خصوص آگاه کردن نمایندگان و مسائلی از این دست بهتر است وضعیت را از این که هست پیچیده تر نکنیم. رهبری در مورد مسائلی به این حساسیت ،مسئولیت دارد - ما دیگر چه مسئله ای به این اهمیت و حساسیت داریم. ؟ بنا بر این پیشنهاد بنده این است که اگر لازم باشد نمایندگان بیش از این از ریز مذاکرات مطلع شوند، باید رهبری دستور آن را بدهند. همچنین رهبری باید کف نقطه توافق را تعریف کنند . کما اینکه معظم له همین کار را کردند و گفتند اجازه بازجویی ( دسترسی) به دانشمندان هسته ای را نمیدهند. تمام شد رفت پی کارش- تیم هسته ای در این مورد مذاکره ای نباید بکند. اگر قرار است فردو کمتر از 1100 سانتریفوژ نداشته باشد، باز هم رهبری آن را تعیین کنندو بنده به ایشان توصیه می کنم که به تیم هسته ای اعلام کنند که مهلت مذاکرات به هیچ وجه پس از ده تیر قابل تمدید نخواهد بود و بگویند که اگر توافقی صورت نگیردف ایران از ادامه مذاکره امتناع خواهد کرد و پس از عدم توافق نیز ایران از عضویت آژانس خارج می شود و بنا بر این امضای NPT ئ پروتکل الحاقی دیگر موضوعیتی نخواهد داشت. مگر چه خواهد شد؟ مگر اسراییل عضو آژانس است؟ مگر اسراییل و پاکستان و هند و فرانسه و انگلیس و روسیه و .... بمب اتم ندارند؟ ایران هم باید به غربیها فشار بیاورد. آنها در وضعیتی نیستند که به قول خودشان از گزینه نظامی استفاده کنند و این را همه میدانند. با هم بایستی اتحاد داشته باشیم و مسائل تفرقه انگیز را به رهبری بسپریم. اگر قرار باشد اینجا از رهبری کمک نگیریم، پس باید کجا این کار را بکنیم؟!!!! (2910637) (alef-13)
 
ali
۱۳۹۴-۰۳-۰۴ ۱۱:۰۳:۳۷
از طرف خودم به عنوان یک شهروند ایرانی به بعضی از نماینده ها توصیه میکنم دست از کارشکنی بردارند چون مسائل و مشکلات اقتصادی کارد رو به استخوان مردم رسونده (2910862) (alef-13)
 
جواد
۱۳۹۴-۰۳-۰۴ ۱۱:۱۵:۱۶
دولت تدبیر !!!! اگر به توافق نرسه در همه زمینه ها کلا" - 0 - خواهد بود . اقتصادی ، فرهنگی ، سیاسی ، بنزینی ، مسکنی ، میوه ای و ... (2910924) (alef-13)
 
مهندس جنت شهري
۱۳۹۴-۰۳-۰۴ ۱۱:۱۸:۳۳
بابا جان دست ما كه باز است ..الان كه داوطلبانه اجرا ميكنيم .بعد هم مجلس بياييد اين معاهده را چكش كاري كند و در بند هايي كه جزو خط قرمز نظام است هم بيايداستثنا قايل شود حالا اگر طرف بهانه گيري كرد گور پدرش انرا تصويب نكند ..براي اينكه دست بالا داشته باشد هم ميتواند اين طرح را بعد از بررسي كنگره امريكا در دستور خود بگذارد ان هم بصورت طرح نيم فوريتي ...وقتي اجراي تعهد منوط به پذيرش پروتكل الحاقي است دست مجلس ما باز است ولي بايد انرا بدست افراد عاقل سپرد نه افراد تندرو..حالا از هر جناحي ميخواهد باشد..فقط مصالح مردم و نظام را در نظر بگيرد ..همين (2910939) (alef-13)
 
۱۳۹۴-۰۳-۰۴ ۱۸:۵۷:۴۷
افرین این طرح تا الان به ذهن کسی نرسیده بود حتما به ایمیل 5+1 و اقای ظریف بفزست (2912704) (alef-13)
 
۱۳۹۴-۰۳-۰۴ ۱۱:۲۱:۵۴
لابد اگر توافق نشود باید بنزین رو لیتری 5 هزار بزنیم و گوجه سبز کیلویی 18 هزار تومن !!! (2910957) (alef-13)
 
حقیقت جو
۱۳۹۴-۰۳-۰۴ ۱۱:۲۳:۳۰
وقتی 124 کشور جهان پروتکل الحاقی را امضا کرده اند چه عیبی دارد که ما هم امضا کنیم؟ ما باید به هر شکل از زیر بار تحریمها خارج شویم . کشورو ملت ما نحمل خسارت بیش از این را ندارد ان هم برای موضوعی که ادعا میکنیم اصلا بدنبالش نیستیم (2910965) (alef-13)
 
۱۳۹۴-۰۳-۰۴ ۱۷:۵۰:۵۶
عزیز جان اون 124 کشور کلا 10 کشور غنی سازی انجام میدن

مابقی غنی سازی نمی کنند! که حالا پذیریش و یا عدم پذیریش براشون فرقی داشته باشه

ماجرای عراق رو فراموش نکنید (2912532) (alef-13)
 
۱۳۹۴-۰۳-۰۵ ۰۰:۲۵:۰۷
هیچ کسی در دنیا نگفته ما غنی سازی نکنیم . صحبت روی درصد ان است که در حد صلح امیز باشد یا نظامی. ما هم که ادعا داریم بیش از صلح امیز غنی نمی کنیم. پس بیایند بازدید کنند تا مطمئن شوند (2913378) (alef-13)
 
۱۳۹۴-۰۳-۰۴ ۲۳:۴۳:۵۴
شما همینو به من جواب بده بعد من جوابت رو میدم. دانشمندای هسته ای کدوم یکی از اون 124 تا کشور ترور شدن تا حالا؟ (2913292) (alef-5)
 
خدایی به کلید !!! رای دادم
۱۳۹۴-۰۳-۰۴ ۱۱:۲۳:۳۹
خدایا
اندکی تدبیر به دولت کلید عنایت بفرما . (2910966) (alef-13)
 
۱۳۹۴-۰۳-۰۴ ۱۱:۲۶:۲۷
ادب مرد به ز دولت اوست (2910980) (alef-13)
 
۱۳۹۴-۰۳-۰۴ ۱۱:۲۸:۳۳
مذاکرات کاملا تحت نظارت رهبری نظام است و مجلس و دولت هم تابع نظرات رهبری هستند.
برخی خودشان را جلوتر از همه می دانند؟ (2910996) (alef-13)
 
محمد
۱۳۹۴-۰۳-۰۴ ۱۷:۱۰:۱۳
ازاون حرفای غیرمنطقی که دیگه تاریخ مصرفش گذشته (2912384) (alef-13)
 
۱۳۹۴-۰۳-۰۴ ۱۷:۵۲:۰۱
من مذاکره زیر شبح تهدید را نمی پسندم

من به مذاکرات خوشبین نیستم

این ها رو رهبری فرمودند فکر کنم (2912535) (alef-13)
 
خودم
۱۳۹۴-۰۳-۰۴ ۱۱:۳۱:۳۶
پروتکل سند بندگی ماست! امضا کنید بعد هم متظر بهانه جویی های دیگر و نهایتا جنگ باشید. با این تفاوت که اون موقع اطلاعات نظامی تان را هم دارند و به راحتی نابودتان می کنند! امضا کنید...امضا کنید...کسی که هب دشمنش اعتماد می کند و از یک سوراخ صد بار گزیده می شود حقش نابودی است. (2911009) (alef-13)
 
با انصافي شرط اول مسلماني
۱۳۹۴-۰۳-۰۴ ۱۱:۳۶:۰۸
اينقدر نبايد دكتر ظريف اين مرد شريف، زحمتكش و بزرگوار را اذيت كنيم كه خداي نكرده بقيه كار را كساني انجام دهند كه يا خرابتر كنند يا برگردانمون سر پله اول! (2911031) (alef-13)
 
۱۳۹۴-۰۳-۰۴ ۱۶:۱۳:۳۹
الان چندتا پله آومدیم جلو دقیقاً. ترک دیوار تحریم هم داره بهمون میخنده (2912192) (alef-13)
 
۱۳۹۴-۰۳-۰۴ ۱۱:۳۷:۵۶
اکثر قریب به اتفاق ملت با توافق موافق اند . (2911039) (alef-13)
 
۱۳۹۴-۰۳-۰۴ ۱۱:۴۴:۰۶
ضمن احترام به نظر و تایید قسمتی از نوشتار بالا اما موضو این است که امریکا همان امریکای ده سال پیش است با همان عداوت ولی پروتوکل الحاقی و مفاد ان دست من و شما نیست که بخواهیم تغییرات در ان بدهیم ضمنا این پروتوکل در دولت قبل موقتا اجرا شدبا توجه به ایرادات ذکر شده از طرف مخاطب ضمنا نمونه برداری محیطی به معنی بازرسی از سایتهای نظامی که خطوط قرمز هستند نیست (2911064) (alef-13)
 
۱۳۹۴-۰۳-۰۴ ۱۱:۴۸:۵۴
جالبه ایران همیشه بصورت داوطلبانه پروتکلهایی را قبول میکند که بعد از قبول کردن ان بیشتر در منجلاب بهانه گیریهای غربی ها می افتد. (2911081) (alef-13)
 
۱۳۹۴-۰۳-۰۴ ۱۱:۵۰:۵۸
نمره دولت در اقتصاد صفر در سیاست هم صفر (2911089) (alef-13)
 
۱۳۹۴-۰۳-۰۴ ۱۱:۵۲:۴۲
بعضیا یه جوری داد میزن و شلوغش میکنن که انگار پشتوانه رای 100 هزار تایی دارن !!! (2911094) (alef-13)
 
۱۳۹۴-۰۳-۰۴ ۱۷:۴۴:۵۵
آره. مثل دولت نیستن که با پشتوانه محکم 200 هزار رأی اضافی اومده مملکت رو به دست گرفته و فکر می‌کنه نظام رو عوض کرده! (2912506) (alef-13)
 
۱۳۹۴-۰۳-۰۵ ۰۸:۱۳:۲۰
بنده خدا شما کلا 4میلیون رای بیشتر نداشتید میشه به 18 میلیون رای احترام بگذاری؟!!!! (2913690) (alef-13)
 
مورخ بی طرف
۱۳۹۴-۰۳-۰۴ ۱۱:۵۳:۵۶
ای کاش میشد تاریخ 2 دهه اخیر ایران را همین امروز مطالعه کرد . (2911102) (alef-13)
 
۱۳۹۴-۰۳-۰۴ ۱۱:۵۷:۰۸
پروتکل الحاقی چیزی است که در دوره های قبل هم قرار نبود پذیرفته نشود چنانکه از پارچین هم چند بار بازرسی شد آنوقت دلواپسان دلواپسی نداشتند حالا که رسیدن به نتیجه نزدیک شده چرا آقای کوچک زاده و رسایی سر وزیر خارجه ما داد میزنند ما از جان و دل حامی تیم مذاکره کننده یمان هستیم تا با توانایی تمام بتوانند از حقوق ملتمان دفاع کنند گرچه برخی نمیخواهند بگذارند (2911122) (alef-13)
 
۱۳۹۴-۰۳-۰۴ ۱۶:۵۰:۲۴
در دوره های قبل ما به غنی سازی 20 درصد رسیدیم ولی حالا قراره 10-15 سال فعالیت هامون رو به میزان 3 درصد ادامه بدیم و هیج تضمینی نیست بعد از این مدت غربیها دوباره دبه در نیارن (2912336) (alef-13)
 
۱۳۹۴-۰۳-۰۴ ۲۳:۵۴:۲۳
جناب بازرسی پارچین بعد چند سال مذاکره و بعد از کلی رفتن و برگشتن و چنتا تحریم و قطعنامه شورای امنیت صورت گرفت. در صورت امضای پروتوکل بدون پیش شرط هر دفعه اراده ای میشه برای بازدید یا خبری در میاد در رسانه ها در مورد یکی از مراکز نظامی و اراده آژانس باید دسترسی مثل پارچین داده بشه وگرنه ایران زده زیر توافق گردنشم کجه جلوی هر بلایی که بخوان به این بهونه سرش بیارن. (2913313) (alef-5)
 
1 بام و 2 هوا
۱۳۹۴-۰۳-۰۴ ۱۱:۵۷:۳۷
ظریف : اجازه مصاحبه با دانشمندان هسته ای در دولت قبل صادر شده بود . (2911124) (alef-13)
 
۱۳۹۴-۰۳-۰۴ ۱۴:۳۹:۰۰
شکست هم بخورد می گویند دولت قبل مقصر بود (2911770) (alef-13)
 
۱۳۹۴-۰۳-۰۴ ۱۵:۲۵:۴۵
شما که میگید دولت قبل همه کاراش اشتباه بوده پس چرا دارید همون کار را تکرار میکنید، در ضمن نتیجه مصاحبه با دانشمندان هسته ای در دولت قبل شد، ترور چهار نفر از این افراد. (2911969) (alef-5)
 
۱۳۹۴-۰۳-۰۴ ۱۴:۴۵:۴۳
هیچ دولتی حق صدور مجوز حرف زدن با دانشمندان هسته ای و سایر زمینه های مهم را نداشته و ندارد و اگز هر کسی چنین مجوزی را بدون اذن ولی فقیه زمان که صراحتا ممنوع بودن آنرا اعلام نمودند صادر کند مشروعیت نداشته و از نظر نظام جمهوری اسلامی ایران هم چنین مجوزی بی اعتبار و باطل است چنین چنین مجوزی را دولت قبل یا دولتهای قبل صادر کرده باشند چه دولت فعلی. والسلام. این موارد قطعنامه معتبر در نظام جمهوری اسلامی است نه قطعنامه های بی اعتبار و غیرقانونی شورای امنیت!!! (2911816) (alef-13)
 
رضا.ف
۱۳۹۴-۰۳-۰۵ ۰۴:۱۷:۳۰
بنظرمن مجلس ودولت مساله هسته ای روکاملابرای مردم تشریح کنندونظرسنجی ازملت انجام بدن اگرمردم رای به غنی سازی وقطع مذاکرات بدن پای تحریم وهمه چیزآن خواهندایستاد واگررای ندادن دیگرتکلیف مشخص است (2913519) (alef-13)
 
۱۳۹۴-۰۳-۰۴ ۱۱:۵۹:۱۷
عدم پذيرش پرتكل الحاقي كه صد و بيست كشور آن را پذيرفته اند مسئوليت شكست در مذاكرات را متوجه ايران ميكنه.اگر صد و بيست كشور اون را پذيرفتند مطمئنا ايران كه با وضعيت خاص هسته اي روبه رو هست هم بايد اون را بپذيره. ضمن اينكه قبلا هم بطور داوطلبانه سابقه اجراي اون را داره و اگر مشكل امنيتي رخ ميداد بايد همون موقع از اينكار جلوگيري ميشد. (2911133) (alef-13)
 
۱۳۹۴-۰۳-۰۴ ۱۲:۲۹:۳۴
بابت فکر کردن از کسی مالیات نمی گیرن دوست عزیز!
یه کم به مفاد پروتکل فکر کن
بعد به مفاهیمی مثل غیرت، عزت، عرق ملی و امنیت ملی... (2911270) (alef-13)
 
۱۳۹۴-۰۳-۰۴ ۱۳:۳۳:۰۱
بيشتر از ١٢٠ كشور اسراىيل رو به رسميت شناختن بنابراين ما هم بايد به رسميت بشناسيم اين كه نشد استدلال شرايط ايران با بقيه كشورها خيلى فرق ميكنه تنها كشور با نظام مذهبى دنياست كه به نظر غرب بايد تغيير اساسى بكنه تو صد سال گذشته دو بار اشغال شده ما تو جنگ جهانى دوم بى طرف بوديم كسانى به اين قوانين بين الملل احترام گذاشت؟ الان هم سياستندار هاى غربى با اسلافشون فرقى نكردن به وقتش زير هر قرادادى ميزنن (2911495) (alef-13)
 
۱۳۹۴-۰۳-۰۴ ۱۵:۳۷:۳۱
اتفاقا باید این کار رو بکنیم چون منفعت ملی حکم میکنه. (2912024) (alef-5)
 
۱۳۹۴-۰۳-۰۵ ۰۰:۰۴:۴۰
تا منفعت چی باشه؟ منفعت امام حسین هم لابد این بود که با یزید دست بیعت بده مثل بقیه بشینه زندگیشو بکنه. اتفاقا خیلی از عقلا همینو بهش گفتن تو مکه. منفعت پیامبر هم سالهای اول رسالتش لابد این بود که بشینه تو خونش انقدر هم خلاف دین بزرگان مکه صحبت نکنه که انقدر خودش و اطرافیانش رو آزار ندن و بفرستنش شعب ابی طالب. منفعت اونایی که تو اون 8 سال رفتن و شهید شدن هم لابد این بود که بشینن تو خونشون و زندگیشونو بکنن. منفعت همه اونایی که جلوی هیتلر جنگیدن هم لابد این بود که بشینن سر جاشون و برتری نظامی آلمان نازی رو بپذیرن به هر حال دستش که به امریکا نمیرسید به این زودیا. کلا لابد منفعت در اینه که بری کنار آقا غلدره واستی زیر سایش امنیت هست انشاءا... (2913338) (alef-13)
 
۱۳۹۴-۰۳-۰۴ ۱۴:۴۷:۲۰
مشکل امنیتی بالاتر از ترور دانشمندان هسته ای؟؟!! (2911824) (alef-13)
 
عاشق الف
۱۳۹۴-۰۳-۰۴ ۱۲:۰۲:۳۶
الف !!!!!!!!
توره خدا کامنت مردم رو سانسور نکن از روی ترس !!
همه رو نزن تکراری یا غ ق انتشار !
بذار حرف مردم از کانال شما به گوش مسئولین برسه عزیز من (2911144) (alef-13)
 
مجتبی
۱۳۹۴-۰۳-۰۴ ۱۲:۰۵:۲۶
وا اَسفا تناقض آشکار با حرف رهبری.
عراقچی: بازدید از مراکز نظامی را پذیرفته ایم اما با مدیریت.
ظریف: هنوز در مورد دیدار با دانشمندانمان تصمیمی نگرفتیم. (2911165) (alef-13)
 
علی حسینی از تهران
۱۳۹۴-۰۳-۰۴ ۱۳:۳۸:۵۱
رهبری ؛ همیشه بر این نکته تاکید کرده اند که فقط یک رای دارند . (2911521) (alef-13)
 
۱۳۹۴-۰۳-۰۴ ۱۷:۳۶:۰۸
پروفسور، اون در انتخاباته نه در موضوع استراتژیکی مثل هسته ای! (2912477) (alef-13)
 
۱۳۹۴-۰۳-۰۴ ۱۲:۱۸:۲۵
اگر واقعا امضای پروتکل الحاقی منجر به دسترسی مدیریت شده بشه( همانطور که آقای عراقچی می فرمایند ) ، به نظرم مشکلی نیست. ولی همه ترس اینکه . . . . .

اگر به دید بدبینانه نگاه کنیم ممکنه بیآن بگن به پشت دیوارها هم راضی نمی شیم و باید داخل کارخانه های صنایع دفاعی هم بگردیم !!!!
حالا ما اگر اجازه دسترسی ندیم از نظر قانونی مقصر هستیم ، چون مرجع برای اینکه ایران گام های هسته ای توافق رو برداشته یا برنداشته، همین آژانس هست. یعنی از چاله به چاه می افتیم.

مگر اینکه از همین ابتدا چارچوب نوع دسترسی آژانس به سازمان ها و صنایع غیر هسته ای در متن توافق مشخص بشه. یعنی اعلام بشه آژانس حق داره تنها به فاصله مثلا 250 متری از این صنایع نمونه برداری کنه و حق حضور سرزده نداره ، نوع دستگاه های اندازه گیری مشخص باشه و . . . . (2911219) (alef-13)
 
۱۳۹۴-۰۳-۰۴ ۱۲:۳۶:۲۹
به عنوان مثال یکی از بندهای ماده ۵ عنوان می کند که هر مکان تعیین شده توسط آژانس جهت انجام نمونه برداری‌های محیطی مختص آن مکان، چنانچه کشور عضو نتواند امکان دسترسی به این مکان‌ها را فراهم آورد، باید فوراً تلاش معقول خود را جهت برآوردن خواسته‌های آژانس از مناطق مجاور یا از طریق روش‌های دیگر به کار بندد."
یعنی اینکه اگر از سایتهای نظامی اجازه بازرسی داده نشود، میتواند نمونه برداری از مناطق مجاور سایت و یا روشهای دیگر انجام شود و مشکلی هم نیست؟ اگر اینطوری باشه که پس دلواپسان الکی شلوغش کردن. (2911296) (alef-13)
 
سيد
۱۳۹۴-۰۳-۰۴ ۱۳:۱۷:۱۰
مگه مذاكرات زير نظر مقام معظم رهبري نيست؟ يعني آقاي ظريف مي تونه خودسرانه پروتكل الحاقي يا هر چيز ديگه اي رو امضاء كنه؟! پس بنظر من اين بحث ها بي فايده است. (2911434) (alef-13)
 
میلاد
۱۳۹۴-۰۳-۰۴ ۱۵:۵۰:۳۸
رهبری در این مورد حرف زدند که جزییات با ایشون نیست پس مقلطه نکن.بعدش برای اولین باره رهبری مدام تاکید میکنن من اجازه نمیدم که چنان شود و نگرانم و ...در تیم مذاکره کننده قبلی چنین لحنی نبود.معلومه مذاکرات ب جاهای بدی داره کشیده میشه.من واقعا نمیفهمم چرا به راحتی این همه امتیاز دادیم......هر چی تو دستمون بود دادیم و الان گیر افتادیم .واقعا تیم اقای روحانی ثابت کرده تیم ضعیفیه .همین تیم در سال هشتاد یه قفل بزرگ به کل صنعت هسته ای زد به بهانه هسته ای و الان هم تمام دستاورد های هشت سال گذشته رو دادیم و باز رسیدیم به سه و نیم درزصد...بعد دوستان توجه کنن اقایون میگن حق غنی سازی حفظ شده! وقتی میزان اوزانیوم غنی شده از ۳۰۰ کیلو نباید بالاتر بره یعنی شما عملا تا ده سال غنی سازی نداری .چون مواد اضافه تولید میشه و میشه خلاف توافق...مردمو گذاشتن سر کار در مناظرات هم مخالفان تاکید به توافق میکنن موافقان فقط میگن نه اقای ظریف چنین گفت و شما بدبین هستین.عملا از هیچی نمیتونن دفاع کنن (2912080) (alef-13)
 
۱۳۹۴-۰۳-۰۴ ۱۷:۵۷:۴۴
من به مذاکرات خوشبین نیستم
مقام معظم رهبری

من در جزییات مذاکرات دخالت نمی کنم
مقام معظم رهبری

من مذاکره در زیر شبح تهدید را نمی پسندم
مقام معظم رهبری (2912551) (alef-13)
 
هم وطن
۱۳۹۴-۰۳-۰۴ ۱۸:۱۱:۵۶
آنقدر در مذاکره تعلل می کنیم که رهبری فریاد بر آورد که من نمی گذارم .... آیا این است ولایت پذیری خیلی مشکل داریم .هم دولت هم مجلس (2912585) (alef-13)
 
علی
۱۳۹۴-۰۳-۰۴ ۱۴:۲۳:۰۳
همدلی و همزبانی !! (2911696) (alef-3)
 
علی
۱۳۹۴-۰۳-۰۴ ۲۳:۱۸:۳۱
در تاکید صحبت شما ..رهبر انلاب امسال را سال همدلی و هم زبانی اعلام کردند ولی ظاهرا از طرف بعضی از نمایندگان این امر بفراموشی سپرده شده است.متاسفانه (2913249) (alef-5)
 
ایمان درسی
۱۳۹۴-۰۳-۰۴ ۱۴:۲۸:۰۳
کدام یک از کشورهائی که ملحق به پروتکل الحاقی هستند مورد حمله نظامی . تبعیض فرهنگی. محاصره و تحریم اقتصادی. جاسوسی مستمر. ترور های هدفمند 37 ساله.........و .....و قرار گرفته اند؟ حربه حقوق بشر را سالها سوراخی برای تحریک افکار عمومی قرار دادند و امروز انرژی هسته ای و فردا.....؟ رفتار ظالمانه و معارض مدالیته اژانس و رفتار چندگانه و غیر منطقی گروه فشار IAEA در دهه های گذشته دال بر این است که با قبو ل ظلم نامه لوزان کار برای ملت مسلمان ایران سخت خواهد شد. پیش به سوی ارمان های انقلابی حضرت امام با ولایت رهبری.
این روش باند سلطه که با ایجاد یک درز و بتدریج سوراخ را گشاد کردن منابع انسانی و طبیعی ملت ها را به یغما ببرند و با ایجاد تفرقه اب را گل الود و ....
استکبار با ظاهری حق به جانب در هیپنوتیزم سیاسی مذاکره کنندگان موفق شده. اقتصاد مقاومتی راهبرد رهبری حافظ عزت استقلال و پیشرفت پایدار ما ست (2911715) (alef-13)
 
Ali
۱۳۹۴-۰۳-۰۴ ۱۴:۳۰:۴۵
ما مردمانی هستیم که به راحتی بهم

دروغ میگوییم

ولی بزرگترین معیارمون برای دوستی

صداقته (2911727) (alef-13)
 
۱۳۹۴-۰۳-۰۴ ۱۴:۴۷:۴۵
با پذیرش پروتکل الحاقی از سوی کشور ما دیگر هیچ گونه بهانه ای برای ادامه تحریم ها وجود نخواهد داشت. (2911827) (alef-13)
 
محمد
۱۳۹۴-۰۳-۰۹ ۱۶:۲۰:۳۳
بعدش منتظر حقوق و بشر و تروریست و ... باید باشیم (2926400) (alef-3)
 
۱۳۹۴-۰۳-۰۴ ۱۴:۵۵:۳۰
با سلام،

هرچه که مذاکرات هسته ای پیش میرود، اهداف پنهان امریکا در این روند بیشتر آشکار میگردد.
اختلافات ظاهری بین جمهوریخواهان, اسراییل و دموکراتها تنها یک جنگ زرگری است تا به ایران القا گردد که در حال بدست آوردن چیز باارزشی است و به این وسیله مذاکرات طولانی مدت را ترک نکند و در یک حالت منفعلانه سیاسی و اقتصادی فرو برود.
انفعال سیاسی به امریکا این امکان را میدهد تا طرحهای خود را در خاورمیانه (و دنیا) راحت تر دنبال کند و انفعال اقتصادی نیز موجب اثرگذاری بیشتر تحریمها خواهد شد.

در شرایط فعلی بهترین تصمیم ممکن برای ایران، توقف مذاکرات و اعلام آن به جامه جهانی براساس دلایل محکم زیر است:
۱. مذاکرات هسته ای با کشوری که مخالف طرح خاورمیانه عاری از تسلیحات هسته ای است یک کار کاملا غیرمنطقی و نابخردانه است.
۲. مذاکره زیر سایه تهدید نظامی تنها به معنی تسلیم است و نه همکاری و لذا چنین مذاکره ای از اساس برای ایران مردود است.
۳. تائید مصوبه نظرات کنگره توسط رییس جمهور امریکا به منزله قصد امریکا برای پرهیز از یک توافق پایدار است و ایران به چنین توافق شکننده ای تمایل ندارد.
و دهها دلیل دیگر ...

از آنجایی که امریکا به دنبال ایجاد جنگهای نیابتی بین روسیه و اتحادیه اروپا از یک سو و چین با کره و ژاپن از سوی دیگر است، تا اقتصاد این کشورها را بشدت تضعیف نماید؛ لذا پس از توقف مذاکرات, ایران باید با کشورهایی که کمتر تحت نفوذ امریکا هستند تماس بگیرد و از تلاش امریکا برای ایجاد جنگهای نیابتی در دنیا پرده بردارد و به این وسیله مذاکرات خود را برای شکستن ساختار تحریمها دنبال کند.
کشورهایی مانند, روسیه, چین, هند, آلمان, سوئد, فنلاند, نروژ, اتریش, ایتالیا, اسپانیا ...

با توجه به شرایط خاورمیانه, ایران می تواند از موج اسلام هراسی صهیونیستها استفاده نماید و با گوشزد کردن خطر استفاده امریکا از داعش در آینده برعلیه منافع اروپا, آنها را تشویق و دلگرم به همکاری با ایران و شکستن تحریمها نماید.

در صورت موفقیت این تلاشها, ایران عملا خسارات این تحریمها را به سمت امریکا بر خواهد گرداند.

در پناه حق. (2911857) (alef-13)
 
علی
۱۳۹۴-۰۳-۰۴ ۱۶:۰۰:۲۸
دلم از این می سوزد که چقدر راحت ئارند کار خودشان را میکنند این غربی ها. مشکل هم نه از تیم مذاکره و نه از مجلس است . مشکل از وقتی است که با سیاست بعضی ها بنیه کشور آنقدر ضعیف شد که حالا مکررا باید بگیم تحریم ها بی اثر است و ما به خاطر تحریم پای میز مذاکره نیامدیم از آن طرف هم مکررا دم خروس بزند بیرون. حالا گذشته ها مهم نیست بهتر است الان فکری کنیم و کشور را دو دستی تقدیم نکنیم. هیهات منا الذله. تنها راه مقابله مستقیم است . تاسف می خورم آخه آن روزی که به سراغ این هسته ای میرفتیم یک نفر نبود به اینجاها فکر کند. این که حق ما هست درست ولی کسی فکر نکرد از این غول بیابانی های مکار چگونه باید حق را گرفت. یاد داستان کمال الملک می افتم که شاه از او خواست چند تا تابلو هایش را به او هدیه کند و او مخالفت کرد. شاه خوشحال شد. گفتند چرا خوشحال شدید. گفت نادان فکر کرد خیلی باهوش است. بهتر. حالا به این بهانه همه اش را یکجا میخورم. (2912131) (alef-13)
 
و
۱۳۹۴-۰۳-۰۴ ۱۶:۰۲:۵۲
ما همه مسئوليتهارا به رهبر انقلاب سپرده ايم و كاري به رفتار سياسي مديران خارجي نداريم يعني در واقع مسئوليت اين كار را رهبر انقلاب پذيرفته اند آنوقت ما چه اظهار نظر نگران كننده داشته باشيم؟
چرا بايد ما نگران باشيم مگر ما به عنوان ملت تابحال كم كاري وكوتاهي داشته ايم يا اغماضي خلاف مصالح و خواست اسلام انجام داده ايم
سربار امام (2912143) (alef-13)
 
۱۳۹۴-۰۳-۰۴ ۱۸:۳۰:۰۳
هرچند به آمريكا بدبينم و از رفتار سياسي كاران خودمان هم مطمئن نيستم ولي ما چون همه امور را در اين زمينه مسقيما به رهبر انقلاب مربوط ميدانيم بنابر اين حرفي نمي زنيم
ما كه آماده هر وظيفه اي هستيم پس اگر ايشان بگويند بد نيست ما هم اعتماد مي كنيم و كرده ايم ،همين (2912622) (alef-13)
 
۱۳۹۴-۰۳-۰۴ ۱۸:۳۰:۰۳
اصلا ظریف را به مجلس اوردند تا با او چنین رفتاری کنند وگرنه چه دلیلی دارد یک نماینده خارج از دستور مجلس با یک وزیر چنین صحبت و برخوردی داشته باشد.مشروعیت مجلس در اکثریت ان است ولی متاسفانه این اقلیت اعتقادی به اکثریت ندارند (2912623) (alef-13)
 
۱۳۹۴-۰۳-۰۴ ۱۸:۵۹:۱۳
تو مجتبيايي تا مشتباهي ؟
كدام چهار چوب قطعنامه های سازمان ملل و قانون جهاني و مقررات بين المللي ؟

يعني قانون جنگل را گردن بنهيم ؟
اين كار شماست، ما سربازان خميني تا بحال نگذاشتيم بيگانه و بيگانه پرست براي ما تصميم بگيرد تا غربيها بيايند مستراح ما را بازرسي بكنند كه چي در آنجا هست و چي نيست شما اگر دوستشان داريد خود مي دانيد ولي ما اجازه نمي دهيم و شما هم كار از دستتان ساخته نيست ،از هيچ سختي هم نمي ترسيم مگر از رانتخواري و اعطاي هزاران ميلياردي وام بدون ضامن و فراري دادن رشوه خواران بانكي و سياسي كار (2912709) (alef-13)
 
سید
۱۳۹۴-۰۳-۰۴ ۲۰:۳۱:۰۲
مشکل این است که اگر تمام سرمایه ملی و اقتصادی و سیاسی کشور توسط هم جناحی های شما در دولت قبل به باد رفت (800میلیارد درآمد نفتی یکی از آنها بود ) سکوت کرده بودی و کوچکترین اعتراضی نبود ولی درمقابل توافق که اصل اول همزیستی در دنیای کنونی است وحتی قدرتهای بزرگ دنیا هم محتاج توافق و تعامل سازنده هستند , چون از طرف جناح مقابل است شعار عزت و اقتدار و وااسلاما سر مبدهیدو رگ گردنتان باد میکند....مشکل اصلی مملکت جناحی فکر کردن است ...ازمن به شما نصیحت اگر الان توافق نشه و مسئله حل نشود چند سال دیگه که ته مانده اقتصاد مملکت هم نابود شد و مردم به فلاکت افتادند اونوقت مجبور به پذیرش خیلی بیشتر از اینها هم میشویم ... لطفا نگوئید که کشور ما قوی است ودر مقابل تحریمها مقاومت میکند که خیلی خنده داره زیرا نابود شدن پول ملی و تورم و بیکاری وووو فجایع بسیاری که تحریمها بر سر مملکت آورده اظهر من الشمس است ... بنده هم اگر خدا قبول کند بسیجی امام بودم ولی هدفم دفاع از منافع کشورم بود نه ایجاد دشمنی خانمانسوز با همه دنیا .....ایجاد و دامن زدن به دشمنی هیچ سودی برای کشورم ندارد و تنها باعث فرسایش و نابودی امکانات کشور است ... (2912920) (alef-13)
 
۱۳۹۴-۰۳-۰۴ ۱۹:۳۰:۳۵
عقل حکم می کند در خصوص مذاکرات هسته ای یک صدای واحد از تمام مسئولان با محوریت فرامین رهبری شنیده شود ، جای تعجب دارد که تمام سطوح مردم در ذهن و گفتار با رهبری همسو هستند و نباید اندک مسئولان زاویه داشته باشند ؛ دشمن درنده است و شیطان صفت و البته ناتوان در برابر سنت های الهی و وحدت ما . (2912794) (alef-13)
 
حسن
۱۳۹۴-۰۳-۰۴ ۱۹:۴۱:۴۸
شمارو بخدا کسانی که گوشت وپوستشان با آب ونان اجنبی خصوصا امریکائی ها
اجین شده باسردارانی چون همت وباکری وکاوه وزین الدین و صیاد شیرازی هاوسرداران دیگر مقایسه می شوند تا هم فیها خالدون انسان می سوزد اگر میخواستید نوکر امریکا باشید چرا انقلاب کردید چرا در سیاست خارجی اینقدر ضعیف هستیم عربستان در زمان احمدی نژاد مثل موش از ما می ترسید حالا کار بجائی رسیده که به زائرین ما تجاوز وتیم های فوتبال ما را ساعتها الاف وهواپیمای کمک رسانی مارا تهدید می کنند ولی دیپلماسی ما لبخند رضایت دارد تحریم ها
هرروز بیشتر می شود ولی تیم ما یک بار به نشانه اعتراض میز راترک نکرد آفرین بر شجاعت سردار ان میز مذاکره (2912821) (alef-13)
 
علی
۱۳۹۴-۰۳-۰۴ ۲۲:۱۳:۱۴
بهترین دفاع حمله است . خوب چرا فقط ما ببینیم آنها چه می خواهند و بگذاریم ما را به چالش بکشند. ما هم سر آنها بازی در آوریم. و به چالش بکشیم. مثلا یک روز بگوییم اسرائیل را اول باید خلع سلاح اتمی کنید. یک روز بگوییم آمریکا باید تعهد عدم تجاوز نظامی به ما بدهد. سر رفع تحریم ها خیلی می شود پا فشاری کرد اگر رفع را پذیرفتند بهتر وگرنه آنها بشوند مسئول شکست مذاکرات. آخه این چند وقت ما همه اش می شنویم مذاکرات خوب پیشرفته و فقط مسئله تحریم ها مانده به عبارتی تمام خواسته های آنها فقط بررسی و حل می شود و در مورد تحریم ها ظاهرا به امید خدا ، حالا تا ببینیم چه میشود رفتار می کنیم. واقعیت این است که دارند ما را مانند قورباغه ای که در آبی که یواش یواش گرمش میکنند تا نفهمد می پزند. خوب این چه کاری است لا اقل شانس خودمان را برای نجات خودمان با تکیه بر خودمان امتحان کنیم. (2913115) (alef-13)
 
۱۳۹۴-۰۳-۰۴ ۲۳:۰۰:۲۷
فضای مجازی واقعا مجازی است و هیچ قابل اعتنا نیست چون خیلی ها تو این فضا می نویسند ولی در میدان خبری ازشون نیست این فضا برای الکی خوشها ،غیر قابل قبولها و منفی دهندگان همیشگی و خیالاتی ها بسار جذاب و واقعی بنظر می رسد ولی در حقیقت چنین نیست
دیدید که خیلی ها الکی بهتان تعارف می کنند ؟ بعضی ها الکی خودشان را با کلاس یا با سوادتر و قشنگ تر از چیزی که هستند نشان می دهند؟ این فضا درست ÷هنه کامل و اقیانوس چنین اوهام یا عقده ها و حقارتها و مقاصد مختلف هست که در این بین یک درصدی هم حقیقت گرایان حرفشان را هم در این اقیانوس می زنند تا شاید که برای بقیه داروئی باشد و یکئهم درصد هم موثر می شود
پس باورمان را به مقدار کم و زیاد کامنتها خوش نکنیم چون حقایق را در خیابانهای ایران مردم حاضر در22 بهمن و روز قدس می زنند و کشاورزان در مزارع تکنیسینها در کارخانه و کارگاه ها و کار گران در همه جای کشور و معلمان در مدرسه و هنرمندان در تصویر و نگارشها و کلام و آواز خود و ..می زنند
کشاورزان ،معلمان ،کارگران ،هنرمندان تعیین می کنند نه دیگران که چی خوبه چی بد ،بقیه فقط اهل حرفند (2913216) (alef-13)
 
۱۳۹۴-۰۳-۰۵ ۰۰:۰۳:۴۸
پروتکل الحاقی و بازی باخت- باخت مجلس و دولت اما برد - برد ملت ایران.. (2913336) (alef-13)
 
۱۳۹۴-۰۳-۰۵ ۰۵:۵۷:۰۳
وقتی 124 کشور جهان پروتکل الحاقی را امضا کرده اند چه عیبی دارد که ما هم امضا کنیم؟ {{{

چرا ایرانیان اینقدر بیشعور و بیسواد و نادانند؟ ایران یک کشور هدف مثل عراق ااست نه مثل کانادا احمق ها. چرا کمی مغزتان را بکار نمی گیرید؟ (2913545) (alef-13)
 
علی
۱۳۹۴-۰۳-۰۵ ۰۸:۴۷:۲۸
اگرتوان وتحمل تبعات خروج از مزاکرات رادایم چرا به مزاکرات ادامه دهیم .آنها زیاده خواهند وماهم زیاده گو چون اگرما کمی تحمل داشتیم و هرکاری میکردیم با زبان خودمان آنرا در بوق کرنا نمیکردیم غربیها باماچکار داشتند؟ (2913730) (alef-13)
 
علی کریمی
۱۳۹۴-۰۳-۰۵ ۰۹:۴۸:۴۳
جناب آقای امیر حسین رحمانی

1- انتشار مذاکرات جلسه غیر علنی از طرف برخی نمایندگان کاری غیر حرفه ایی و بر خلاف منافع ملی بود.

2- نمایندگان باید به مفهوم واژه "نرمش قهرمانه" که چندی پیش توسط رهبر گرانقدر مطرح شده با توجه ویژه ایی کنند. (2913828) (alef-5)
 
۱۳۹۴-۰۳-۰۵ ۱۴:۴۰:۲۸
آنقدر شعارهای بی پشتوانه واحساسی بدهید تا کاربدتر شود.موافقان مذاکرات هم از محدودیتها ناراحتند اما شرایط داخلی ومنطقه ای ایجاب میکند چیزهایی را بپذیریم که مصلحت باشد.انتخاب بین بد وبدتراست.نگذاریم کار به جایی بکشد که همین امتیازات را هم بدست نیاوریم.واقع بین یاشیم.همین بظاهر دوستان منطقه ای پای منافعشان بیاید وسط،نه ایران میشناسندونه پیمان.مارا به مسلخ نبرید.هرچند مخالفان پرسروصدا تشنه جنگند ولی خدامیداند که پای آن میایستندیا...... (2915077) (alef-13)
 
مصطفی
۱۳۹۴-۰۳-۰۶ ۱۴:۰۴:۰۸
پیشنهاد می کنم نظرات مردم برای وزارت امورخارجه ارسال شود . ممکن است چیزهای بدرد بخوری ازهمین اعلام نظرها بتوانند استفاده کنند . (2918466) (alef-13)
 
اسد
۱۳۹۴-۰۳-۰۶ ۲۲:۱۶:۵۹
شیطانهای تندرو مخصصا چند تاشون توی مجلس هستند نمیگذارند مشکل مملکت حل شود (2919899) (alef-13)
 
۱۳۹۴-۰۳-۰۷ ۲۱:۵۵:۴۶
کاش مجلس اقدام جدی انجام میداد و دولت را استیضاح میکرد.
حرف زدن فایده نداره (2922071) (alef-13)
 


نظراتی كه به تعميق و گسترش بحث كمك كنند، پس از مدت كوتاهی در معرض ملاحظه و قضاوت ديگر بينندگان قرار مي گيرد. نظرات حاوی توهين، افترا، تهمت و نيش به ديگران منتشر نمی شود.