نظر منتشر شده
۵۳
توصيه به ديگران
 
کد مطلب: 239014
گزارش انتخاب ناظران مجلس در هیات نظارت بر مطبوعات؛
چالش نمایندگان و لاریجانی در صحن علنی/ استبداد اگر بد است استبداد اقلیت بدتر است
بخش داخلی الف، 2 شهریور 93
تاریخ انتشار : يکشنبه ۲ شهريور ۱۳۹۳ ساعت ۱۳:۱۷
رئیس کمیسیون فرهنگی گفت: در کمیسیون بحث های مفصلی شد و از افرادی که کاندیدا بودند دعوت کردیم هر کس که می خواهد بیاید و سوابقش را مطرح کند در نهایت کمیسیون وارد شور شد و جمع بندی ها را اعلام کرد.

به گزارش مهر،در جلسه علنی روز یکشنبه مجلس شورای اسلامی انتخاب ناظران مجلس در هیات نظارت بر مطبوعات و صدا وسیما در دستور کار نمایندگان قرار داشت.انتخاب ناظران مجلس در هیات نظارت بر مطبوعات و سازمان صدا و سیما بیش از دو هفته در دستور کار مجلس قرار داشت اما به علت مخالفت نمایندگان به تعویق می افتاد.

هفته گذشته بهروز نعمتی سخنگوی هات رئیسه در تذکری درخواست تصمیم گیری هیات رئیسه برای انتخاب این ناظرین شده بود.

اما امروز در جلسه علنی روز یکشنبه بار دیگر بهروز نعمتی نماینده مردم اسدآباد و سخنگوی هیات رئیسه مجلس شورای اسلامی در تذکری مطابق با ماده ۲۴ آیین نامه با اشاره به وظایف هیات رئیسه گفت: بر اساس بند ۱۰ ماده ۲۴ برای حل و فصل اختلافات کمیسیون ها و شعب و نمایندگان هیات رئیسه باید تصمیم گیری کند.

وی افزود: با توجه به نظر مخالف تعداد زیادی از نمایندگان اگر نظر کمیسیون فرهنگی اعمال شود حق نمایندگان ضایع می شود.

این نماینده مجلس با اشاره به استعفای مطهری از کاندیدا شدن برای ناظر مجلس در هیات نظارت بر مطبوعات تصریح کرد: آقای مطهری نهایتاً مجبور شد انصراف دهد. اکنون نمایندگان حق دارند در این موضوع ورود کنند و رئیس مجلس باید به عنوان بزرگ مجلس نظر نمایندگان را اعمال و پیگیری کند و رای گیری شود که آیا این انتخابات به نفع مجلس است یا خیر.

لاریجانی در پاسخ به این تذکر اظهار داشت: من به کمیسیون فرهنگی اعلام کرده بود که کلمه حداقل در آیین نامه آمده است دست شما را برای انتخاب ناظران باز گذاشته است بنابراین بهتر است شما مدیریت کنید اما کمیسیون فرهنگی این مساله را مدیریت نکرد و اختلافاتی به وجود آمد.

وی با اشاره به مطرح شدن این مساله در هیات رئیسه تاکید کرد: هیات رئیسه به کمیسیون فرهنگی توصیه کرد با توجه به واژه حداقل که در ماده ۲۱۸ آیین نامه داخلی مجلس آمده است و دست کمیسیون باز است نمایندگان بیشتری کاندیدا شوند اما آقایان در کمیسیون فرهنگی گوش نکردند.

وی با اشاره به جمله ای از شهید مطهری گفت: مرحوم شهید مطهری گاهی به شوخی می گفتند آن چه به عقل نارس ما می رسد این است نمی دانیم به عقل ناقص شما چه می رسد.

غلامرضا اسداللهی نماینده مردم مشهد در تذکری مطابق با اصل ۶۷ قانون اساسی گفت: زمانی که برای انتخاب ناظرین مجلس اختلاف نظر وجود دارد رئیس مجلس باید نظر نمایندگان را بگیرند و اگر نظر نمایندگان چیزی خلاف نظر کمیسیون بود آن را اعمال کند.

همچنین سعید زمانیان نماینده مردم شهرکرد در تذکری در خصوص انتخاب ناظسران مجلس برای هیات نظارت بر مطبوعات و صدا و سیما گفت: در بحث انتخاب ناظران باید دست مجلس را باز بگذارید و این انتخاب کمیسیون محدودیت هایی برای نمایندگان ایجاد کرده است.

وی با اشاره به معرفی رسایی و نبویان به عنوان ناظران مجلس در هیات نظارت بر مطبوعات گفت: در این ارتباط نظرات خاصی ارایه شده و باید نظر کل نمایندگان اخذ شود.

علاوه بر این محمدمهدی مفتح در تذکری گفت: رئیس مجلس بر اساس ماده ۲۲ آیین نامه باید جلسات را اداره کند و در مواردی که ابهام وجود داشته باشد رئیس مجلس متناسب با تشخیصش می تواند تصمیمی اتخاذ کند.

وی با اشاره به موارد ابهامی در مجالس اول گفت: زمانی که ابهامی در خصوص یک مساله وجود دارد نظر کل مجلس گرفته می شود و در مجلس هشتم نیز زمانی که اختلاف نظر در خصوص یک کمیسیون وجود داشت پس از مشورت افراد مناسب تری انتخاب شدند.

کمال پیرموذن نماینده مردم اردبیل در تذکری با استناد به ماده ۲۴ آیین نامه داخلی مجلس گفت: اعضای کمسیون فرهگی با انتخاب این افراد به عنوان ناظران مجلس در هیات نظارت بر مطبوعات از جایگاه خوددفاع کردند و توجی به نظر نمایندگان مجلس نداشتند.

وی همچنین از رئیس مجلس درخواست کرد انتخاب ناظران هیات نظارت بر مطبوعات در صحن علنی مجلس رای گیری شود.پس از تذکرات مکرر تعدادی از نمایندگان لاریجانی از سالک رئیس کمیسیون فرهنگی درخواست کرد که توضیحاتی ارایه کند.

رئیس کمیسیون فرهنگی با استناد به ماده ۲۱۸ آیین نامه داخلی مجلس برای انتخاب ناظران گفت: کمسیون می تواند حداقل به تعداد ۲ برابر مورنیاز به مجلس کاندیدا معرفی کند.وی افزود: در کمیسیون بحث های مفصلی شد و از افرادی که کاندیدا بودند دعوت کردیم هر کس که می خواهد بیاید و سوابقش را مطرح کند در نهایت کمیسیون وارد شور شد و جمع بندی ها را اعلام کرد.

وی با انتقاد از تذکر پیرموذن مبنی بر این که کمیسیون فرهگی فقط جایگاه خد را حفظ و از آن دفاع کرده است گفت: رئیس مجلس باید از شئونات نمایندگان دفاع کند من نمی دانم این چه جریانی است که فقط علیه کمیسیون فرهنگی ایجاد شده است. آقای لاریجانی شما در هیات رئیسه بحث کردید و بر عملکرد کمسیون فرهنگی صحه گذاشتید و هیات رئیسه به ما توصیه کرد مطابق که این مساله را مدیریت کنیم.

سالک همچنین با انتقاد از تذکر زمانیان گفت: این که نمایندگان می گویند در کمیسیون فرهنگی نظرات خاصی مطرح است چه معنی دارد و این جه تعابیری است که بر علیه کمیسیون فرهنگی ارایه می شود.

وی همچنین افزود: عده ای می گویند چون هیات رئیسه به افراد معرفی شده از سوی کمیسیون فرهنگی نظر ندارد این گونه عمل می کند وحق نمایندگان دیگر ضایع می شود. چرا در کمیسیون برنامه و بودجه و یا کمیسیون اقتصاد حق نمایندگان ضایع نمی شود و فقط این مساله در کمیسیون فرهنگی مطرح شده است. این مساله جای سوال دارد.

لاریجانی در پاسخ به توضیحات و تذکر سالک تصریح کرد: ما در هیات رئیسه این مساله را مورد بررسی قرار دادیم و از شما خواستیم که ای مساله را مدیریت کنید اما شما مدیریت نکردید و این مساله حل نشد.

وی همچنین خطاب به سالک گفت: آقای سالک در کمیسیون های دیگر که شما اشاره کردید در یک کمیسیون به نحوه انتخاب ناظران اعتراض شد که رئیس آن کمیسیون مساله را حل کرد. در کمیسیون های دیگر این مساله حل شده است.

وی تاکید کرد: شما به راحتی می توانستید این مساله را مدیریت کنید اما این کار را انجام ندادید و وقت صحن علنی را گرفتید.

مهرداد بذرپاش عضو هیات رئیسه مجلس شورای اسلامی در تذکری با حمایت از تصمیم کمیسیون فرهنگی در خصوص معرفی رسائی ونبویان به عنوان ناظران هیات نظارت بر مطبوعات گفت: در هیات رئیسه بحث های مفصلی در خصوص کلمه به کلمه این آیین نامه داخلی مجلس مطرح شد و تشخیص این بود که کمیسیون خلاق آیین نامه عمل نکرده است بلکه نص آیین نامه رعایت شده است. اگر ما نمایندگان خومان شان مان را رعایت نکنیم پس چه کسی رعایت می کند.

وی همچنین به معرفی حسن کامران وعلی مطهری به عنوان نامزدهای هیات نظارت بر مطبوعات در دوره قبل اشاره کرد و گفت: آقای مطهری به عنوان ناظر انتخاب شد و اختلاف رای شان با آقای کامران دو سه رای بود اما خیلی از منتقدان آقای مطهری در مجلس اعتراضی نکردند و این را پذیرفتند.

وی با انتقاد از تذکرات مکرر نمایندگان گفتک چرا به خود اجازه می دهید این گونه رفتار کنید. مگر آقایان نوباوه و یا کیاسری از این مردم رای نیاوردند.

در ادامه رئیس مجلس شورای اسلامی گفت: همین جلسه نشان می دهد که نظرات در خصوص عملکرد کمیسیون فرهنگی متفاوت است. در هیات رئیسه هم آرا متفاوت است. هیات رئیسه نتوانست به نظر واحدی برسد اما ای کاش کمیسیون فرهنگی مانند سایر کمیسیون ها عمل کرد.

وی با توصیه به نمایندگان درخواست کرد این انتخابات منشاء اختلاف در مجلس نشود چرا که ارزش ندارد.وی افزود: متاسفانه کمیسیون فرهنگی به توصیه هیات رئیسه گوش نداد و با توجه به عبارت حداقل می توانست افراد بیشتری را معرفی کند تا دست نمایندگان بسته نشود.

وی گفت: من به عنوان رئیس مجلس در این باره ابهام دارم و امروز صبح آقای مفتح به من پیشنهاد داد نظر استمزاجی نمایندگان را دریافت کنیم.

پس از سخنان لاریجانی نظر کمیسیون فرهنگی برای انتخاب ناظرین مجلس در هیات نظارت بر مطبوعات و صدا و سیما رای گیری شد و از ۲۲۴ نماینده حاضر در مجلس ۱۰۰ نماینده مخالف نظر کمیسیون فرهنگی، ۹۴ نماینده موافق نظر کمیسیون و ۱۱ نماینده نظر ممتنع داشتند.

لاریجانی پس از این رای گیری گفت: اکثریت مجلس این نظر کمیسیون فرهنگی را نپذیرفتند بنابراین افرادی که مایل هستند در کمیسیون فرهنگی کاندیدا شوند و کمیسیون لیست جدید را به ما معرفی کند.

پس از این رای گیری آقاتهرانی، حسینیان،پژامن فر، کوثری، بافریاد درخواست مطرح کردن تذکر داشتند و در نهایت آقاتهرانی به همراه زاکانی وحسینیان به جایگاه هیات رئیسه رفتند وزاکانی خطاب به لاریجانی گفت این رفتار شمادیکتاتوری است.

لاریجانی در واکنش به این اعتراضات و تذکرات گفت: استبداد اگر بد است استبداد اقلیت بدتر است.وی همچنین گفت: دیکتاتوری این است که به رای نمایندگان احترام نگذاریم. من به عنوان رئیس مجلس در این باره ابهام داشتم و باید تصمیم می گرفتم.

وی افزود: رئیس مجلس چطور در جاهای دیگر نظر بدهد دیکتاتوری نیست.

پس از پایان این رای گیری تشنجی در مجلس شکل گرفت و تعدادی از مخالفان از جمله زاکانی، حسینیان و آقاتهرانی به مخالفت شددی خود به رای استمزاجی پرداختند و تعداد دیگری از نمایندگان سعی در آرام کردن آنها داشتند.

کوچک زاده: لاریجانی باید از مجلس استفساریه می‌گرفت/ اقدام لاریجانی در شأن رئیس مجلس نبود
نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی در اعتراض به اقدام لاریجانی برای رأی‌گیری استمزاجی گفت: راه رفع ابهام در مورد مواد آیین نامه استفساریه است، نه استمزاجیه.

در جلسه علنی روز یکشنبه مجلس شورای اسلامی پس از ناآرامی مجلس بر سر انتخاب ناظران مجلس در هیات نظارت بر صدا و سیما و هیات نظارت بر مطبوعات مهدی کوچک زاده، نماینده مردم تهران در مجلس با اعلام تذکری گفت: شرح و تفسیر قوانین عادی در صلاحیت مجلس است.

وی ادامه داد: امروز مشاهده کردیم در یک ماده از آیین نامه برای رئیس مجلس ابهامی وجود داشت. راه رفع ابهام استفساریه است، نه استمزاجیه که در این راستا هم دوستان طرح های دوفوریتی داده بودند که به صحن نیامد.

نماینده مردم تهران تصریح کرد: در رأی‌گیری استمزاجیه ۱۰۰ نفر از نمایندگان به رویه کمیسیون فرهنگی رأی دادند و ۹۴ نفر با این رویه مخالفت کردند، بنابراین اکثریت مجلس گفته که کار کمیسیون فرهنگی درست است.

وی ادامه داد: اما آقای رئیس میل خود را به نتیجه استمزاج از نمایندگان ترجیح دادند و این دیکاتوری است. من به جمهور که مردم هستند و به مسئول اسلامیت نظام که رهبری است، گله می کنم این رفتار دون شأن ریاست مجلس است.

کوچک زاده با تاکید بر اینکه یکی از وظایف و اختیارات هیات رئیسه حفظ شأن مجلس است، گفت: یکی از اعضای هیات رئیسه به رئیس مجلس تذکر دادند که شأن مجلس را رعایت کنند.

نماینده مردم تهران ادامه داد: در فتنه ۸۸ کسانی که رأی نیاوردند، اصرار به تشکیل لویی جرگه می کردند، این لویی جرگه شأن ریاست مجلس نیست.وی افزود: مجلس با سلیقه آقای لاریجانی اداره می شود و ما این کار را توهین به خود می‌دانیم.

در ادامه، محمدحسن ابوترابی‎فرد، نایب رئیس مجلس شورای اسلامی که در غیاب لاریجانی اداره جلسه را برعهده داشت، گفت: ریاست محترم مجلس فرمودند که من باید بر اساس برداشتی که از آیین نامه دارم، عمل کنم که حرف درستی است، مدیر جلسه باید بر اساس برداشتی که از آیین نامه دارد، عمل کند.

ابوترابی فرد ادامه داد: انصافا نگاهشان این بود که در این بند از آیین نامه ابهام وجود دارد و بر این اساس استفساریه از مجلس کردند.

با اعلام این اظهارات، کوچک زاده در اعتراض به اظهارات ابوترابی فرد با صدای بلند گفت: ریاست مجلس از نمایندگان استمزاج گرفتند نه استفسار.

نایب رئیس مجلس شورای اسلامی اظهار داشت: حرف آقای کوچک‌زاده درست است.وی ادامه داد: آقای لاریجانی برداشتی از آیین نامه داشتند که در آن برداشت نظر مجلس را هم گرفتند که بر این اساس نمایندگانی که تصمیم کمیسیون فرهنگی را درست می دانند، نظرشان را بدهند.

ابوترابی فرد تاکید کرد: طبیعی است که بسیاری از تصمیمات مورد نقد باشد، بالاخره ریاست مجلس تصمیمی گرفته است.
 
۱۳۹۳-۰۶-۰۲ ۱۵:۰۹:۲۶
منفی (2337068) (alef-13)
 
۱۳۹۳-۰۶-۰۲ ۱۹:۳۱:۴۲
اخه عزیز پارسال با همین قانون این انتخاب هیئت ناظر برگزار شده چطور امسال یکهو قانون مبهم شده از نظر اقای رئیس؟؟ (2337604) (alef-13)
 
مزدک
۱۳۹۳-۰۶-۰۲ ۱۵:۲۰:۰۷
دوره باقیمانده این مجلس مثل دو سه ساله آخر دولت قبل می ماند که دوس داشتیم یه جوری زودتر بره و دوستان به منزلشان برگردند. (2337100) (alef-13)
 
۱۳۹۳-۰۶-۰۲ ۱۵:۳۲:۲۹
انتخابات چه موقع است؟حداقل نود درصد مجلس باید با افراد دیگر جایگزین بشه (2337129) (alef-13)
 
بازنشسته فرهنگی
۱۳۹۳-۰۶-۰۲ ۲۰:۳۳:۰۵
من طرفدار آقای لاریجانی نیستم ولی طولانی شدن ریاست فی نفسه چه بار منفی دارد؟ در ضمن نباید از انصاف گذشت این آقای احمدی نژاد بود که منازعه را با گرو کشی شروع کرد. (2337700) (alef-13)
 
حمید
۱۳۹۳-۰۶-۰۲ ۱۳:۲۶:۲۲
یعنی معنای واژه حداقل معلوم نیست یا از پارسال تا حالا تغییر کرده و دفعه قبل معرفی دو نفر صحیح بوده ولی حالا مبهم شده که لاریجانی ان را به رای گذاشته است ! امان از وقتی که منافع ما بر خلاف قانون باشد ان وقت معنای الفاظ را هم به رای میگزاریم! (2336773) (alef-13)
 
مرادخانی
۱۳۹۳-۰۶-۰۲ ۱۵:۲۳:۱۱
اینا که واژه حداقل رو نمی دونن چیه چه جوری می تونن اعداد و ارقام و آمار مملکت رو بخونن. (2337108) (alef-13)
 
فضول
۱۳۹۳-۰۶-۰۲ ۱۷:۲۲:۲۴
مثل اینکه هر دو کاندید از پایداری به مذاقت مزه کرده؟ این له کردن قانونه. (2337350) (alef-3)
 
حمید
۱۳۹۳-۰۶-۰۲ ۱۳:۲۶:۴۴
یعنی معنای واژه حداقل معلوم نیست یا از پارسال تا حالا تغییر کرده و دفعه قبل معرفی دو نفر صحیح بوده ولی حالا مبهم شده که لاریجانی ان را به رای گذاشته است ! امان از وقتی که منافع ما بر خلاف قانون باشد ان وقت معنای الفاظ را هم به رای میگزاریم! (2336775) (alef-13)
 
محمد-بجنورد
۱۳۹۳-۰۶-۰۲ ۱۳:۳۱:۳۹
جبهه پایداری با وجود افرادی چون رسایی حسینیان کریمی قدوسی و ...
کمترین پایگاه اجتماعی در بین مردم رو داره.
قطعا در انتخابات سال آینده مسیر قانون گذاری و نظارت در مجلس تصحیح خواهد شد. (2336793) (alef-13)
 
۱۳۹۳-۰۶-۰۲ ۱۵:۴۲:۲۰
به شرطی که مردم همه بیان رای بدهند و ماهیت این آقایان نیز برای مردم شناسایی بشه...
عمدا در انتخابات مجلس جوری تبلیغات و رفتار می کنند که اکثریت شرکت نکنند و همان اقلیتی که همیشه رای می دهند بیایند و ر ای بدهند به همان نمایندگان اقلیت.... (2337150) (alef-13)
 
۱۳۹۳-۰۶-۰۲ ۲۰:۵۸:۳۸
دقیقا افراد مورد قبول اکثریت را رد صلاحیت می کنند وباز این افراد با رای اقلیتی وارد مجلس می شوند ! (2337739) (alef-13)
 
۱۳۹۳-۰۶-۰۲ ۱۳:۳۳:۴۱
چرا جناب رئیس نظر خودشان را به رای نگذاشتند در آن صورت رای ممتنه ها اثر دیگری داشت؟؟؟؟ (2336799) (alef-13)
 
نکته سنج
۱۳۹۳-۰۶-۰۲ ۲۰:۴۱:۴۱
اگر شما در رای اعتماد به وزرا (مانند همین آقای نجفی که با یک رای کمتر از وزارت آموزش و پرورش افتاد) هم این ایراد را میگرفتی آنوقت رفتارت منصفانه بود! (2337714) (alef-13)
 
احسان
۱۳۹۳-۰۶-۰۲ ۱۳:۵۰:۱۹
دیکتاتوری این است که به رای مردم احترام نگذاریم (2336839) (alef-13)
 
۱۳۹۳-۰۶-۰۲ ۱۳:۵۲:۵۲
بالاخره 100 نفر موافق كميسيون فرهنگي بودند و 94 نفر مخالف يا برعكس؟ (2336846) (alef-3)
 
۱۳۹۳-۰۶-۰۲ ۱۴:۵۷:۳۰
با الفاظ بازی کرده تا نتیجه اونی بشه که خودش میخواد! (2337032) (alef-13)
 
نکته سنج
۱۳۹۳-۰۶-۰۲ ۱۷:۲۴:۲۱
کمیسیون فرهنگی نه بلکه کمیسیون پایداری!!! (2337355) (alef-3)
 
محسن
۱۳۹۳-۰۶-۰۲ ۱۳:۵۴:۴۶
متاسفانه آقای لاریجانی کاری رو بر خلاف قانون انجام میدن و بعد اون رو به رای مجلس میگذارن و نماینده ها رو مقابل هم قرار میدن و شاید به فکر انتقام روز استیضاح هستن که توصیه ایشون رو نپذیرفتن. در حالی که ایشون اجازه چنین کاری ندارن.
اگر با این برداشت پیش بریم، پس انتخاب رهبری و انتصاب ریاست صدا و سیما و سپاه و ارتش و قوه قضاییه و... هم دیکتاتوری محسوب میشه و مردم باید اینها رو انتخاب کنن. در حالی که ما این نظر رو نداریم، این قانون هست و قانون این اختیارات رو به مجلس خبرگان یا رهبری داده. در اینجا هم قانون مشخصه و اتفاقا اصلا هم پیچیده نیست. انقدر واضحه که هیچ نیازی به تفسیر و به رای گذاشتن نداره. کمیسیون فرهنگی میتونه حداقل دو برابر نیاز رو معرفی کنه و چون یک نفر انتخاب میشه پس دو نفر یعنی دو برابر نیاز رو معرفی کرده و این دیگه تشخیص کمیسیون فرهنگی هست. همین طور که سال گذشته تصمیم کمیسیون فرهنگی همین بوده و با همین فرآیند آقای مطهری رای اورده و آقای لاریجانی هم هیچ گونه شبهه ای نداشتن و چیزی رو به رای نگذاشتن.
من از هواداران تفکر جبهه پایداری هستم، ولی در اینجا بدون هیچ نگاه حزبی نظر میدم. اگر یک نفر به این سوال من پاسخ بده، من نظر اشتباهم رو میپذیرم و عذرخواهی می کنم و اونم اینکه چرا سال گذشته هیچ گونه شک و شبهه ای نبوده؟ مشخصه که همه این کارها سیاسی هست متاسفانه و باعث تئوریزه شدن دیکتاتوری میشه و همین هاست که باعث میشه هر کسی برای فراتر از قانون بودن برای رسیدن به قدرت دست به هر کاری بزنه. (2336850) (alef-13)
 
کریم همکار
۱۳۹۳-۰۶-۰۲ ۱۸:۴۱:۳۲
بله قانون مشخص است و پیچیده نیست .مثلا طبق قانون مجلس می تواند به فرجی دانا رای ندهدورئیس جمهور هم می تواند خونسردانه ،به جای او نجفی را سرپرست کند و اعلام کند که برنامه و سیاست دولت عوض نمی شود و دولت مساله بورسیه ها را پیگیری خواهد کرد .اینجا هم روحانی حرف غیر قانونی نزده است .شما هم بهتر است به جای گلایه طبق قانون با او رفتار کنید.بهر صورت یک دولت است و سلیقه و نظری متفاوت با جناح های دیگر دارد .منافعی هم در میان است .طبیعی است که فرصت را از دست نمی دهد و تا جایی که بتواند .مهره های دلخواه خودش را جایگزین مهره های جناح مقابل می کند .شما هم همین کار را می کنید .مطمئنا اگر کار لاریجانی خلاف قانون و آئیین نامه بود ، شما کوتاه نمی آمدید.باید واقعیت این جدال را پذیرفت و منتظر بود که این راه ادامه داشته باشد. (2337510) (alef-13)
 
۱۳۹۳-۰۶-۰۲ ۲۰:۲۷:۰۹
برعکس، اگر در رای‎گیری نظر کمیسیون تایید می‎شد معنی‎اش این بود که لاریجانی اشتباه کرده‎است. اما رای‎گیری نشان داد که لاریجانی به درستی نظر اکثریت مجلس (همان کسانی که شما امیدوارید ایشان را استیضاح کنند) را خوانده‎است. در عین حال، واقعا نظر اکثریت مجلس (در مواردی که قانون اساسی تعیین کرده‎است) نظر قوی و بسیار قابل اعتنایی است؛ یعنی اگر این اکثریت بخواهند بخشی از آیین‎نامه را هم عوض کنند (جز در مواردی که شرط دو سوم آرا مطرح است) می‎توانند؛ پس اعتراض برخی دوستان به واقع محلی ندارد و اشتباه است. البته ایکاش کار اساسا به اینجا نمی‎کشید. (2337693) (alef-13)
 
یکنفر از مردم
۱۳۹۳-۰۶-۰۲ ۱۳:۵۴:۵۱
پس از این رای گیری آقاتهرانی، حسینیان،پژامن فر، کوثری، بافریاد درخواست مطرح کردن تذکر داشتند و در نهایت آقاتهرانی به همراه زاکانی وحسینیان به جایگاه هیات رئیسه رفتند وزاکانی خطاب به لاریجانی گفت این رفتار شمادیکتاتوری است.
اولاً آقایان چرا اعتراض خود را و مسئله دیکتاتوری را چرا قبل از رای گیری و اعلام نتیجه رای گیری اعلام نکرند؟
ثانیاً با توجه به معترضین پایدلری مشخص میشود که جبهه پایداری برخلاف نظر اکثریت مجلس اصرا دارد که ناظر حتماً از این جبهه باشد و لاغیر
ثالثاً آقای زاکانی 4 روز پیش بود که آقای لاریجانی دروغ شما را ماستمالی کرد حالا دیکتاتور شده؟ اصرا اقلیت بر انتخاب ناظر از پایداری دیکتاتوری است یا گردن نهادن به نظر اکثریت؟ (2336851) (alef-13)
 
یوسف
۱۳۹۳-۰۶-۰۳ ۱۱:۳۳:۱۳
زاکانی مال پایداریه؟ به کدوم سمت داریم میریم؟

مردم هیچی از سیاست نمیدونن همه هم ماشاالله صاحب نظر (2338930) (alef-6)
 
۱۳۹۳-۰۶-۰۲ ۱۴:۰۴:۵۷
استبداد اقلیت پایداری چیزی جز خودشیفتگی سیاسی نیست (2336870) (alef-13)
 
۱۳۹۳-۰۶-۰۲ ۱۴:۲۸:۱۷
آقای کوچک زاده، بنده به عنوان بخشی از جمهور از شما خواهش می کنم که دست از سر کچل ما برداشته، دیکتاتوری اقلیتی اتان را در خانه هایتان پیاده کنید نه بر سر ملت! (2336935) (alef-13)
 
امید
۱۳۹۳-۰۶-۰۲ ۱۴:۲۸:۱۹
ما که چیزی دستگیرمون نشد!! (2336936) (alef-13)
 
محسن
۱۳۹۳-۰۶-۰۲ ۱۴:۳۰:۳۳
باز هم پایداری ها
یادم هست وقتی حلیلی اعلام نامزدی کرد حمله سنگینی بهش کردن پایداری ها
می خوام بگم به جلیلی که شباهت عجیبی با اونها داشت این طوری رفتار کردن دیگران جای خود داره (2336943) (alef-13)
 
۱۳۹۳-۰۶-۰۲ ۱۴:۳۲:۴۰
من که نفهمیدم جریان چی بود وچی گذشت اما همین که فهمیدم کوچک زاده وبعضی تند رو های پایداری از تصمیمم لاریجانی بر آشفته ونا راضی شدند دلم حال اومد ! (2336951) (alef-13)
 
۱۳۹۳-۰۶-۰۲ ۱۶:۴۸:۰۸
این نشون میده چقدر متعصبی (2337288) (alef-3)
 
۱۳۹۳-۰۶-۰۲ ۱۷:۰۰:۳۴
نه این نشون میده این آقایان چطور با حرکاتشون مردم خودشون رو به مرحله انزجار رسوندن . (2337308) (alef-3)
 
۱۳۹۳-۰۶-۰۲ ۱۴:۳۳:۳۰
خوشبختانه اقلیت تندروی مجلس خیلی خوب دارن شخصیتشونو نشون میدن
به امید انتخابات سال دیگه!!! (2336952) (alef-13)
 
abed
۱۳۹۳-۰۶-۰۲ ۱۴:۴۰:۱۱
100 نماینده نظر کمیسیون فرهنگی را تائید، 94 نماینده نظر کمیسیون فرهنگی را رد و 11 نماینده به آن رای ممتنع دادند. اعتراض نمایندگان مجلس به رئیس مجلس این بود که رئیس مجلس چرا نظر کمیسیون فرهنگی را به رای گذاشته است؟ آنها از علی لاریجانی خواستند ابهام خودش را نیز به رای مجلس بگذارد که رئیس مجلس نپذیرفت. نمایندگان معترض به نظر لاریجانی می‌گویند، چرا باید نظر کمیسیون فرهنگی علی‌رغم اینکه 6 رای بیشتر از رای مخالفان داشته، رد شود؛ به گفته این نمایندگان، در صورتی که رئیس مجلس ابهام خود را به رای مجلس می‌گذاشت، آرای ممتنع نیز به کمک آرای موافق با نظر کمیسیون فرهنگی می‌آمد و نظر کمیسیون فرهنگی تائید می‌شد. (2336966) (alef-13)
 
آذری
۱۳۹۳-۰۶-۰۲ ۲۰:۴۱:۳۱
قای عابد؛ متن نوشته را درست نخوانده ودرست نفهمیده؛ دست به قلم نبرید و موردرااگر ریگی در کفش خود ندارید وارونه بیان نکنید؛ من عین نتیجه ای را که هیات رئیسه اعلام کرده؛ برای شما ودیگرانی که شاید بمانند شما به خوبی به نوشته توجه نکرده اند ؛ از بالا کپی کردم وآن این است:{پس از سخنان لاریجانی نظر کمیسیون فرهنگی برای انتخاب ناظرین مجلس در هیات نظارت بر مطبوعات و صدا و سیما رای گیری شد و از ۲۲۴ نماینده حاضر در مجلس ۱۰۰ نماینده مخالف نظر کمیسیون فرهنگی، ۹۴ نماینده موافق نظر کمیسیون و ۱۱ نماینده نظر ممتنع داشتند.}داخل کروشه را دوباره به خوانید؛ با احترام. (2337713) (alef-13)
 
یوسف
۱۳۹۳-۰۶-۰۳ ۱۱:۳۶:۱۹
عکس نمایشگر مجلس که نتیجه رای گیری رو نمایش میده توی سایت رسایی هست
لطفا بدون اطلاعات نظر ندید (2338938) (alef-6)
 
۱۳۹۳-۰۶-۰۲ ۱۴:۴۰:۵۱
بذرپاش: کمیسیون فرهنگی قانونی عمل کرده است/ سال گذشته هم دو نفر معرفی شدند
در موضوع انتخاب ناظران کمیسیون‌ها کمیسیون‌های ذیربط موظفند حداقل به میزان دو برابر مورد نیاز از بین نمایندگان داوطلب واجب شرایط به مجلس معرفی کنند. در واقع با این واژه حداقل کمیسیون می‌تواند حداکثر 10 نفر را هم معرفی کند، پس عملا تشخیص این بود که کمیسیون خلاف آئین‌نامه عمل نکرده و در این کمیسیون فرهنگی نص آئین‌نامه عمل کرده است. (2336972) (alef-13)
 
۱۳۹۳-۰۶-۰۲ ۱۷:۲۷:۵۳
ولی هر دو کاندید را موذیانه از پایداری انتخاب کرده! (2337364) (alef-3)
 
monsef
۱۳۹۳-۰۶-۰۲ ۱۴:۴۱:۵۱
قبلا هم آقای کامران و مطهری از سوی کمیسیون به مجلس معرفی شده بودند و کسی هم اعتراضی نکرد و حتی در مورد کمیسیون‌های دیگر و ناظرین دیگر نیز همیشه به این روال عمل شده و طبق یک سامانه توافق شده بود و تاکنون اعضای ناظر را انتخاب کرده‌ایم. حالا جای سوال است که چرا این موضوع باید آن قدر مورد بحث قرار گیرد و چرا به خودمان اجازه می‌دهیم که چنین صحبت‌هایی مطرح شود؟ مگر آقای نوباوه و یا آقای کیایی‌نژاد و یا آقای شجاعی‌کیاسری از مردم رأی نیاورده‌اند؟ (2336977) (alef-13)
 
۱۳۹۳-۰۶-۰۲ ۱۷:۰۰:۴۸
جناب منصف اشکال اینجاست که دو نفری که کمیسیون معرفی کرده در واقع یکی هستند و رای به هر کدوم یعنی رای به پایداری. اگه کمیسیون میخواست بی طرفانه دو نفر رو معرفی کنه حد اقل میتونست یهنفر دیگه از یه مشرب فکری دیگه رو معرفی کنه. اصلا به خاطر چی همین آقای مطهری که کاندید هم شده بود رو معرفی نکرد انقدر لجبازی کردند تا بنده خدا انصراف داد ایشون که دیگه انگهای تکراری اصلاح طلب یا فتنه بهش نمیچسبه که.... (2337309) (alef-3)
 
یوسف
۱۳۹۳-۰۶-۰۳ ۱۱:۳۹:۴۶
شما با آیین نامه مجلس ظاهرا مشکل دارید

چون کمیسیون کار خلافی انجام نداده است. سلقه است دیگر دوست دارد از طیف پایداری انتخاب کند

چرا شماها معترض نمیشوید به رئیس جمهور که چرا وزرا را از طیف پایداری نگذاشته است ؟ چون سلیقه اش این است که از طیف فکری خود انتخاب کند

قانون صراحت دارد ، حتی اگر با رای قاطع نمایندگان نظر کمیسیون فرهنگی زیر سوال برود بازهم صراحت دارد و منطق با رای گیری زیر سوال نمی رود (2338944) (alef-6)
 
علی
۱۳۹۳-۰۶-۰۲ ۱۵:۱۴:۵۳
این نماینده ها همش به فکر این هستند که حقشون ضایه نشه. همش میگن ما حق داریم فلان کنیم. چنان کنیم. پس حق مردم چی میشه؟ مگه نماینده ها بیش از اون حقوق ماهیانه که میگیرن حق دیگه ای هم باید داشته باشند؟ (2337086) (alef-13)
 
شهروند
۱۳۹۳-۰۶-۰۲ ۱۵:۴۲:۲۶
جبهه پاییداری در انتخابات آینده مجلس رای نمیاره. (2337152) (alef-13)
 
محمد
۱۳۹۳-۰۶-۰۲ ۱۶:۰۲:۱۲
این آقایون اقلیت فهمیدن این دیگه آخرین دوره شونه.هر روز ولوم صداشونو بالا میبرن..چیزی به اقلیتا بای بای نمونده....... (2337196) (alef-13)
 
۱۳۹۳-۰۶-۰۲ ۱۶:۳۳:۲۲
فقط یک راه حل برای این مجلس وجود دارد و ان هم انتخابات زودتر از موعد است.که امری است کاملا رایج و قانونی و در تمام دنیا رایج است (2337261) (alef-3)
 
علی از 8 رود
۱۳۹۳-۰۶-۰۲ ۱۶:۴۵:۰۵
آنانی که با نام اسلام ، دنبال نفع شخصی خود هستند بدانند که فرصتی نمانده و انتخابات نزدیک است (2337276) (alef-3)
 
۱۳۹۳-۰۶-۰۲ ۱۷:۱۴:۵۰
آقا مساله خیلی ساد ه هست چرا پیچیده اش می کنند؟ کمیسیون 2 نفر معرفی کرده و یک عده ای (درست یا غلط )می گویند تعداد بیشتری معرفی شود. خوب چه ایرادی دارد تعداد بیشتری معرفی شود؟ بالاخره نمایندگان مردم رای می دهند و هرکسی را تشخیص دادند انتخاب می کنند. مگر قاعده عقلی نیست که احتمال اشتباه جمع (کل نمایندگان مجلس) کمتر از تعداد کم (کمیسیون) هست؟ چرا بعضی ها اصرار دارند یک موضوع ساده را پیچیده کنند؟ (2337338) (alef-3)
 
یوسف
۱۳۹۳-۰۶-۰۳ ۱۱:۴۲:۵۱
چون کمیسیون فرهنگ تمرکزش روی فرهنگ هست

با این استدلال شما، چرا به رای گیری هیئت دولت معترض نمی شوید که چرا قوانین را به رای مردم نمی گذارند ؟

دلیلش ساده است چو ن دولت تخصص دارد و برای اهداف کوتاه مدت نیاز های بلند مدت را قربانی نمی کند، کمااینکه مردم که هزاران چاله در زندگی دارند ممکن است دست به این کار بزنند (2338956) (alef-6)
 
مجید
۱۳۹۳-۰۶-۰۲ ۱۷:۲۲:۰۷
1- اولا از مسئولین سایت میخواهم در تایپ خبر ها دقت بیشتری داشته باشند.
2- این آقایان پایداری تا کی می خواهند رای و نظر مردم رانبینند . (2337349) (alef-3)
 
محسن
۱۳۹۳-۰۶-۰۲ ۱۷:۴۱:۳۵
سايت الف مدتي است از جاده انصاف خارج شده است آقاي دكتر توكلي. بر اساس راي گيري استمزاجي بيشتر نمايندگان مخالف اقدام كميسيون فرهنگي بوده اند آنوقت شما تيتر جهت دار مي زنيد كه چالش نمايندگان و لاريجاني تا القا كند كه بيشتر نمايندگان مخالف لاريجاني بوده اند نه كميسيون. اين روش خبررساني از الف كه مدير مسئولش شهره به انصاف و تقواست و نمونه آنرا در عذرخواهي از وزير سابق علوم ديديم كه سياسي كاري نكرد و درست روز قبل از استيضاح از خطاي خود پوزش خواست بسي بعيد است (2337385) (alef-13)
 
۱۳۹۳-۰۶-۰۲ ۱۸:۰۶:۱۲
درود بر لاریجانی که دهنه بر دهانه پایداری ها زد (2337428) (alef-13)
 
کاظم
۱۳۹۳-۰۶-۰۲ ۲۰:۰۶:۲۶
بعضی از این آقایون پایداری که این همه سر و صدا دارند و خود را نماینده ملت ایران میدانند چند هزار بیشتر رای نداشته اند و حالا در مقابل ملت و رییس مجلس می ایستند اف به این روزگار (2337660) (alef-13)
 
۱۳۹۳-۰۶-۰۲ ۱۸:۳۷:۴۱
گزارش شماغلط است / موافقان کمیسیون فرهنگی ۱۰۰ نفر بودند / رسایی عکس مونیتور مجلس را در سایتش rasaee.ir قرار داده / لاریجانی اقلیت بود و این کار دیکتاتوری بود (2337506) (alef-13)
 
۱۳۹۳-۰۶-۰۲ ۱۹:۵۳:۲۴
رفتار لاریجانی عجیب شده است... ثبات ندارد (2337642) (alef-13)
 
جلیل
۱۳۹۳-۰۶-۰۳ ۱۳:۰۴:۵۵
لاریجانی احساس می کنه مجلس بعد دست حامیان دولت و اصلاح طلبین هست به همین خاطر برای اینکه مجلس بعد هم رئیس باشدو در قدرت بماند سعی می کند خود را معتدل وحامی دولت نشان دهد لاریجانی برای این کار دست به اقداماتی زده که موجب تمجید وحمایت اصلاح طلبان و کارگزاران شده از جمله
بلوکه کردن پرونده کرسنت
ایستادگی در مقابل طرح سوال واستیضاحها
دخالت در هیات نظارت بر مطبوعات
دفاع از فرجی دانا در جلسه استیضاح
این اقدامات موجب رضایت دولت و اصلاح طلبان از لاریجانی شده تا جائیکه امروز عطریانفر خواستار حمات اصلاح طلبان از لاریجانی در انتخابات مجلس آینده وحتی ریاست وی بر مجلس آینده اصلاح طلبان شد
لاریجانی از دایره اصولگرایی خارج شده وتداوم ریاست وی بر مجلس اصولگرایان در حقیقت تمسخر مجلس و نمایندگان اصولگراهست
اکنون کسی رئیس مجلس هست که مورد حمایت اصلاح طلبین هست و هیچکس همانند لاریجانی نمی تواند منافع اصلاح طلبان را تامین نماید
نماینده ها بایدلاریجانی را استیضاح کنند و کسی را انتخاب کنند که با تغییر باد تغییر مسیر ندهد لاربجانی باید برکنار بشه ودر دور بعد بره همان رئیس مجلس اصلاح طلبان شود (2339161) (alef-6)
 


نظراتی كه به تعميق و گسترش بحث كمك كنند، پس از مدت كوتاهی در معرض ملاحظه و قضاوت ديگر بينندگان قرار مي گيرد. نظرات حاوی توهين، افترا، تهمت و نيش به ديگران منتشر نمی شود.