نظر منتشر شده
۲۲
توصيه به ديگران
 
کد مطلب: 195842
شواهد کیهان از پیروزی اصولگرایان در رای آوردن وزرا
تاریخ انتشار : شنبه ۲۶ مرداد ۱۳۹۲ ساعت ۰۹:۴۱
حسین شریعتمداری در روزنامه 'کیهان': مجموعه اظهارات نمایندگان و نظرات وزرا در برائت از فتنه 88، اعتراف به دروغ بودن تقلب، پشت کردن آشکار به جبهه اصلاحات، استفاده از گفتمان اصولگرایانه و تاکید بر آموزه‌های اصیل اسلام و انقلاب و نظام، پیروزی بزرگ دیگری برای گفتمان اصولگرایی است


مدیرمسئول روزنامه کیهان در یادداشت روز کیهان آورده است:
در پایان روز پنج‌شنبه 24 مردادماه جاری، در پی 4 روز پرکار که از دوشنبه تا پنج‌شنبه هفته گذشته در صحن علنی مجلس شورای اسلامی ادامه داشت و با بحث‌های داغ و پردامنه نمایندگان موافق و مخالف درباره صلاحیت وزرای پیشنهادی رئیس جمهور محترم همراه بود، رأی مثبت و منفی نمایندگان به صندوق‌ها ریخته شد و نهایتا 15 تن از 18 وزیر پیشنهادی رئیس جمهور محترم از مجلس شورای اسلامی رأی اعتماد گرفتند و 3 وزیر آموزش و پرورش، علوم، تحقیقات و فن‌آوری و ورزش و جوانان از حضور در کابینه آقای دکتر روحانی بازماندند. درباره آنچه طی این 4 روز و در جریان رسیدگی به صلاحیت وزرای پیشنهادی مطرح شده بود و نتیجه نهایی آن، گفتنی‌هایی هست که به برخی از با اهمیت‌ترین آنها اشاره می‌کنیم؛


1- تمامی چند وزیر پیشنهادی که متهم به حضور و حمایت از فتنه آمریکایی- اسرائیلی 88 بودند بدون استثناء -تأکید می‌شود که بدون استثناء- ضمن انکار حضور و حمایت خود، از فتنه آمریکایی- اسرائیلی یاد شده اعلام دوری و انزجار کردند و با قاطعیت -بعضاً همراه با سوگند- آن ماجرای پلشت را بیرون از دایره اسلام و انقلاب و نظام دانسته و بر وفاداری خود به امام(ره) و رهبر معظم انقلاب و پیروی از خط ترسیم شده از سوی ایشان تأکید ورزیدند. این تأکید و اصرار اکید که گاه با اشاره به مستنداتی نیز همراه بود، صرفنظر از میزان انطباق آن با واقعیت، نشانه و گواه آن است که فتنه آمریکایی- اسرائیلی 88 در سیاه‌ترین و بدنام‌ترین نقطه تاریخ این مرز و بوم دفن شده تا آنجا که کمترین نشانه از پیوند و رابطه با سران و اصحاب فتنه می‌تواند نفرت و انزجار مردم را در پی داشته باشد و معدود افرادی که به همراهی با آنان متهم شده بودند نیز، خوشنامی خود را در اعلام برائت از سران رسوا و اصحاب بدنام آن فتنه آمریکایی- اسرائیلی می‌دانند.


برائت از فتنه 88 که می‌توان از آن با عنوان پوزش صریح و یا تلویحی متهمان به حضور در فتنه یاد کرد، یکی از برجسته‌ترین موضوعاتی بود که در طول 4 روز بحث و بررسی صلاحیت وزرای پیشنهادی سایه پررنگ آن بر تمامی اظهارات نمایندگان موافق و مخالف و گزینه‌های معرفی شده به وضوح احساس می‌شد. این سایه به اندازه‌ای پررنگ بود که اعتراض گسترده و توأم با عصبانیت اپوزیسیون خارج کشور و مدعیان فراری اصلاحات را در پی داشت.

جریانات و گروههای یاد شده، از اعلام برائت گزینه‌های پیشنهادی آقای روحانی نسبت به فتنه 88 با عنوان «پشت پا زدن همزمان» آنها به جنبش سبز(!) و موسوی و خاتمی و کروبی یاد کرده و با ادبیات شناخته‌شده و بی‌ادبانه خود آنان را نواخته بودند!


فضای ضد فتنه حاکم بر جلسات 4 روزه رسیدگی به صلاحیت وزرای پیشنهادی در مجلس شورای اسلامی به همان اندازه که دشمنان بیرونی و دنباله‌های داخلی آنها را به خشم آورده است برای مردمی که در اعتراض به فتنه آمریکایی- اسرائیلی 88، حماسه پرشور و بی‌نظیر 9 دی را آفریده و از آن پس نیز بر خیانت فتنه‌گران و اعلام نفرت از آنان تأکید ورزیده بودند، امیدآفرین بود و به وضوح حکایت از آن داشت که آثار و ثمرات جهاد مقدس آنان با سران و اصحاب داخلی و خارجی فتنه 88 نه فقط کمرنگ نشده بلکه دامنه و ضریب تأثیر آن نیز گسترده‌تر شده و فزونی یافته است.


2- اگرچه شرکت و حضور برخی از سران و عوامل دست‌اندرکار فتنه 88 در انتخابات، اعتراف صریح آنان به دروغ بودن ادعای تقلب و خیانت بزرگی بود که در جریان فتنه آمریکایی-اسرائیلی 88 مرتکب شده بودند ولی علی‌رغم این اعتراف عملی، از اعتراف رسمی و شفاهی یا مکتوب به آن خیانت آمیخته به دروغ خودداری می‌کردند و در حالی که به گواهی اسناد و گزارش‌های موثق در جلسات خصوصی به دروغ بودن ادعای تقلب اعتراف داشتند، مصلحت خویش- بخوانید مصلحت مدیران بیرونی فتنه- را در اعتراف صریح و علنی نمی‌دانستند! اما، در جریان رسیدگی به صلاحیت وزیران پیشنهادی آقای دکتر روحانی، برخی از وزرا که متهم به همراهی با فتنه بودند ضمن انکار این همراهی و اعلام برائت از فتنه- که در جای خود قابل تقدیر است- بر ادعای تقلب نیز خط بطلان کشیدند. تا آنجا که در دفاع پایانی آقای دکتر روحانی از وزرای پیشنهادی وقتی نوبت به دفاع از آقای عباس آخوندی نامزد وزارت مسکن، راه و شهرسازی رسید، گفت «ایشان -آقای آخوندی- این شهامت را داشت که در آن سال‌های حساس در حضور مقام معظم رهبری بگوید که در انتخابات تقلب نشده است، نه تنها تقلب نشده است، بلکه در انتخابات ایران امکان تقلب نیز وجود ندارد.».


آقای آخوندی در انتخابات سال 88 از اعضای اصلی ستاد میرحسین موسوی بود و با همین عنوان نیز همراه چند تن دیگر از اعضای آن ستاد و اعضای ستاد سایر نامزدها به محضر رهبرمعظم انقلاب رفته و در آنجا با صراحت امکان هرگونه تقلب در انتخابات را که کلید واژه فتنه بود، نفی کرده بود ولی اعتراف ایشان در فضای عمومی کشور انعکاس نیافته بود و آقای دکتر روحانی با توجه به فضای حاکم بر نگاه نمایندگان مردم می‌دانست که احتمال ادعای تقلب از سوی آقای آخوندی می‌تواند موثرترین عامل در رویکرد منفی نمایندگان به ایشان باشد، از این روی با هوشمندی به نفی تقلب از سوی آخوندی در محضر حضرت آقا اشاره کرد که رأی اعتماد نمایندگان مردم به ایشان را در پی داشت.

نفی صریح ادعای تقلب از سوی برخی وزرای پیشنهادی که به همراهی با فتنه متهم بودند و اظهارات آقای دکتر روحانی در دفاع از وزیرمسکن، راه و شهرسازی میخ دیگری بود که در یک جلسه رسمی و با حضور نمایندگان مردم بر تابوت فتنه آمریکایی-اسرائیلی 88 کوبیده می‌شد و از بی‌اعتباری و سقوط سران و عوامل فتنه 88 حکایت می‌کرد. این نکته نیز با اعتراض شدید و گسترده جریانات ضدانقلاب بیرونی و رسانه‌های بیگانه که «تقلب در انتخابات»! کلید واژه کودتای مخملی مورد حمایت آنها بود، روبرو شد و برخی وزرای پیشنهادی را به باد اعتراض و انتقاد گرفتند که چرا تقلب در انتخابات ریاست‌جمهوری 88 را نفی کرده‌اند!


3- یکی از نکات برجسته دیگر که در جریان بحث‌های داغ 4 روزه برای رسیدگی به صلاحیت وزرای پیشنهادی به وضوح قابل دیدن بود آن که برخلاف ادعاهای پرسرو صدای مدعیان اصلاحات که اصرار داشتند خود را پیروز انتخابات اخیر نشان بدهند، وابستگی وزرای پیشنهادی به «جبهه اصلاحات» یک «امتیاز منفی» تلقی می‌شد و نه فقط وزیران پیشنهادی، بلکه اعضای فراکسیون اقلیت نمایندگان مدعی اصلاحات نیز به گونه‌ای کاملا محسوس اصرار داشتند که هیچیک از وزرای پیشنهادی را در پیوند با جبهه اصلاحات معرفی نکنند. این نکته به وضوح از اعتراف مدعیان اصلاحات به فقدان پایگاه مردمی این جبهه حکایت می‌کرد و حاکی از آن که می‌دانستند اشاره به هرگونه رابطه و پیوند برخی وزرای پیشنهادی به جبهه اصلاحات می‌تواند به عنوان یک مانع جدی، از رأی اعتماد نمایندگان مردم به آنها جلوگیری کند. خودداری از اشاره به رابطه وزیران پیشنهادی با جبهه اصلاحات به اندازه‌ای محسوس بود که برآشفتگی و عصبانیت شدید رسانه‌های بیگانه و سایت‌های وابسته به اپوزیسیون را در پی داشت و از جمله، سایت صهیونیستی «بالاترین» که تحت مدیریت مستقیم منوشه‌امیر اداره می‌شود با دلخوری و به ملامت نوشت «نه حسن روحانی و نه هیچیک از وزیران پیشنهادی حرفی از اصلاحات به میان نیاوردند و درباره عضویت چند تن از گزینه‌های روحانی در جبهه اصلاحات سخن نگفتند»! همین سایت در گزارش دیگری نوشت «دفاعیات وزرای روحانی به سرمقاله کیهان شبیه بود(!) همه آنها خود را سرباز رهبر ایران معرفی کردند. و روحانی گفت در انتخاب اعضای کابینه‌اش، هماهنگی با نظرات [آیت‌الله] خامنه‌ای ‌را در نظر داشته است و...»


گفتنی است فقط در یک مورد آقای دکتر روحانی به هنگام دفاع از وزرای پیشنهادی یکی از آنها را با عنوان «اصلاح‌طلب» معرفی کرد و نتیجه‌ آن که این وزیر پیشنهادی نه فقط از رأی اعتماد مجلس برخوردار نشد بلکه در میان 3 وزیری که با رأی عدم اعتماد نمایندگان مردم روبرو شدند، کمترین رأی مثبت را کسب کرد.


با توجه به نکات فوق‌الذکر که برگرفته از جلسات علنی و 4 روزه بررسی صلاحیت وزرای پیشنهادی در مجلس شورای اسلامی است به جرأت می‌توان نتیجه گرفت که مجموعه اظهارات نمایندگان موافق و مخالف و نظرات اعلام شده وزرای پیشنهادی در برائت از فتنه 88، اعتراف به دروغ بودن تقلب، پشت کردن آشکار به جبهه اصلاحات، استفاده از گفتمان اصولگرایانه و تاکید بر آموزه‌های اصیل اسلام و انقلاب و نظام، پیروزی بزرگ دیگری برای گفتمان اصولگرایی است و این نظر پیش گفته را تائید می‌کند که در انتخابات خرداد 92 اگرچه نامزدهای جبهه اصولگرا- به مفهوم سیاسی و تشکیلاتی آن- پیروز نبوده‌اند ولی «گفتمان اصولگرایی» پیروز قطعی انتخابات بوده است. و دراین‌باره، باز هم گفتنی‌هایی هست.
 
بیژن
۱۳۹۲-۰۵-۲۶ ۱۰:۱۴:۳۴
و اما باز هم شریعتمداری. باز هم ادعا، باز هم تخریب (1575669) (alef-10)
 
مهدی
۱۳۹۲-۰۵-۲۶ ۱۰:۴۸:۵۳
بخش های مقدمه اش رو دقیق گفت اما چرا از زنگنه یادی نکرد یا ربیعی (1575762) (alef-10)
 
رضا
۱۳۹۲-۰۵-۲۶ ۱۱:۲۹:۳۹
عیبی نداره اصول گرای معتدلی مانند هاشمی باشه عیب نداره (1575887) (alef-10)
 
نا شناس
۱۳۹۲-۰۵-۲۶ ۱۲:۰۰:۰۳
آقای کیهان مهم ما هستیم که درباره نماینده ها هر چه باید می فهمیدیم فهمیدیم (1575978) (alef-10)
 
اصلاح طلب
۱۳۹۲-۰۵-۲۶ ۱۲:۰۸:۱۷
آقایان کیهانی و پایداری و رسالتی باید بنشینند و ببینند رویاهای شان در آینده نزدیک چگونه بر باد خواهد رفت (1576007) (alef-10)
 
امير حسين سلطان/تهران
۱۳۹۲-۰۵-۲۶ ۱۲:۱۰:۰۳
خيلي خوب الحمدالله حالا به نظر مي رسد كيهان راضي شده باشد. اگر واقعا چنين است لطفا بحث ها را خاتمه يافته تلقي كنيد و بگذاريد دولت جديد به رتق و فتق امور بپردازد. آمين يا رب العالمين. (1576009) (alef-10)
 
۱۳۹۲-۰۵-۲۶ ۱۲:۲۶:۳۱
چرا کیهان در مورد اون حرف روحانی که گفت بر خلاف گفته بعضی ها از رای آوردن همه وزرا خوشحال میشه هیچی نگفت؟؟؟؟؟ (1576068) (alef-10)
 
۱۳۹۲-۰۵-۲۶ ۱۲:۲۶:۴۳
آقای شریعتمداری از رای آوری وزرا کیف کردی؟! لطفاً دستورات و تحلیل های قبلی ات را مرور کن! (1576070) (alef-10)
 
۱۳۹۲-۰۵-۲۶ ۱۲:۳۰:۲۳
واقعیتش متن گزارش خبری شما را نخواندم. ولی وقتی به تیتر نگاه می کنم این سوال برایم پیش می آید که مگر ما چندتا روزنامه کیهان با مدیر مسئولی حسین شریعتمداری در کشور داریم. مگر این همان کیهان نبود که به مجلس توصیه می کرد با رای ندادن به کابینه پیشنهادی به آقای روحانی کمک کنید؟ این کیهانی ها باعث می شوند آدم به دانسته های مسلم خود هم شک کند. (1576087) (alef-10)
 
۱۳۹۲-۰۵-۲۶ ۱۴:۴۵:۳۳
و بازهم توهم کیهان (1576461) (alef-10)
 
۱۳۹۲-۰۵-۲۶ ۱۵:۲۷:۳۷
من یکی که با این حرف های جنابعالی هر چه بیشتر از این اصولگراهای خودخواه دورتر ودورتر میشوم...هرچند روزگاری خودم را اصولگرا میدانستم وحالا ازاین همه خودخواهی وبرتر بینی این دیدگاه خسته شده ام (1576579) (alef-6)
 
sdgds
۱۳۹۲-۰۵-۲۶ ۱۵:۳۸:۲۰
اگر روحانی نمیگفت میلی منفرد اصلاح طلب است شاید رای می آورد یا حداقل اینقدر رای مخالف کسب نمیکرد (1576597) (alef-6)
 
امیرستار خویی
۱۳۹۲-۰۵-۲۶ ۱۷:۰۵:۳۲
زیادم خوشحال نباش کیهان جان منتظر معرفی افراد جایگزین باش که حتما اصولگراتر از اون 3وزیر رد شده ان.به قول شما افراطی تر (1576860) (alef-10)
 
۱۳۹۲-۰۵-۲۶ ۱۷:۲۳:۵۰
این یکی از بهتریم مقالات ایشونه بعد از مدتها یه مقاله خوب و واقعی ازش خوندیم (1576911) (alef-10)
 
۱۳۹۲-۰۵-۲۶ ۱۷:۳۸:۴۴
جنگ روانی جناح تندرو ادامه دارد .... (1576944) (alef-10)
 
۱۳۹۲-۰۵-۲۶ ۱۷:۴۸:۱۷
آقای شریعتمداری در حالی رای نیاوردن سه وزیر را پیروزی اصول گرایان اعلام کرده که درباره وزیر نفت بسیارمطلب نوشت که رای نیاورد ولی رای لازم را کسب کرد. (1576964) (alef-10)
 
۱۳۹۲-۰۵-۲۶ ۱۷:۵۲:۲۹
چه تحلیل چندش آوری بود!!
ایشان کجا زندگی می کند؟
تعریف ایشان از مردم چیست؟
جلسات مجلس نیز بیشتر به جلسات اعتراف گیری دادگاه شبیه بود تا رای اعتماد. و این نوع برخورد اصلا قابل دفاع نیست. نباید رفتار مجلسی ها را خواسته مردم دانست. خواسته مردم در انتخابات اخیر همه چیز را روشن کرد. بهتر است شریعتمداری به جای این تحلیلها کمی از خدا بترسد! (1576978) (alef-10)
 
حسين
۱۳۹۲-۰۵-۲۶ ۱۷:۵۳:۳۴
واقعا كاسبا فتنه كم نيستند!!!!!! (1576981) (alef-10)
 
حسن
۱۳۹۲-۰۵-۲۶ ۱۸:۲۷:۵۳
بنده خدا هنوزنمیدونه که چون فضای مجلس بیشتراصولگراهابودند مجبوربودندکه اینگونه حرف بزنند تارای بیارن وگرنه کیه که ندونه روحانی وکابینه اش همگی اصلاح طلب هستند ولی به اقتضای موقعیت مجبورشدن اینجوری بگن تا رای بیارن.زنده باد اصلاحات (1577064) (alef-10)
 
۱۳۹۲-۰۵-۲۶ ۲۱:۴۷:۵۸
ببین آدم واسه رای اوردن دست به چه کارها که نمیزنه. (1577410) (alef-10)
 
۱۳۹۲-۰۵-۲۶ ۲۲:۳۲:۴۴
پس واقعا اصولگراها خیلی قدرت دارند. (1577502) (alef-10)
 
۱۳۹۲-۰۵-۲۶ ۲۲:۳۰:۵۴
پس به نظر شما دکتر روحانی و همه وزرا دروغ گفتند به مردم .
این بود دولت راستگویان؟ (1577497) (alef-10)