نظر منتشر شده
۸۸
توصيه به ديگران
 
کد مطلب: 24074
تجربه هاي تلخ در فرودگاه بين‏المللی امام(ره)
تاریخ انتشار : دوشنبه ۱۹ فروردين ۱۳۸۷ ساعت ۱۰:۳۸
وقتی يك مامور زحمات همه كاركنان را هدر می‏دهد؛
تجربه هاي تلخ در فرودگاه بين‏المللی امام(ره)

فرودگاه‏های اصلی به ویژه پایانه‏های پروازهای خارجی در هرکشور به لحاظ اینکه اولین اثر (First Impact) را برروی میهمانان و گردشگران خارجی می‏گذارد، اهمیت فوق‏العاده‏ای برای کشورها دارند و در دنیا مرسوم است ترمینال پروازهای خارجی را ویترینی جذاب درست می‏کنند تا فرهنگ، توان مدیریتی، ظرفیت‏های گردشگری و ... کشور خود را به رخ توریست‏ها بکشند.

در کشورما هرچند کارکنان و مدیران مستقر در فرودگاه‏ها برای جلب رضایت مسافران زحمت زیادی می‏کشند اما یک بی سلیقگی جزیی یا یک رفتار ناهنجار کارمندی جزء گاهی همه آن زحمات را به باد می‏دهد.

در هفته‏های اخیر که سفرهای خارجی هموطنان ما به اوح خود رسیده بود ، تعدادی شکایت از نحوه برخورد ماموران فرودگاه بین المللی امام خمینی (ره) از طرف بینندگان به بخش "ارسال مطلب الف" رسید.

از آنجاکه متاسفانه مسوولان ارشد کشور و نمایندگان مجلس معمولا در فرودگاه‏ها مسير خود را از مردم عادی جدا و از قسمت‏های VIP عبور می‏کنند و از نزديك در جريان نحوه برخورد ماموران با مردم قرار نمي گيرند،  بخش تحلیلی الف، خلاصه مطلب ارسالي یکی از بینندگان*  درباره تجربه ورود و خروج از فرودگاه امام (ره) را منتشر می‏کند. با این هدف که در اصلاح ناهنجاری‏های موجود موثر باشد و زحمات کارکنان و مسوولان ویترین بین المللی کشورمان که نام بنیانگذار جمهوری اسلامی را هم برخورد دارد، با برخي ندانم كاري هاي جزئي هدر نرود:
 تجربه هاي تلخ من در فرودگاه بين المللي امام(ره)

سایت تحلیلی الف، با سلام

باوجودی که ساعتی بیش نیست که از سفر طولانی پاریس بازگشته ام، اما رایانه خود را روشن کردم تا نکات کوچکی که هر تازه وارد به کشورمان در فرودگاه بین المللی امام خمینی با آن مواجه می شود را برایتان بازگو کنم. امیدوارم منعکس کنید و موثر باشد:

اینجانب به همراه همسر و دختر 17 ساله ام روز 5 شنبه 23 اسفند ساعت 8 صبح با پرواز 733 ایران ایر جهت گذراندن تعطیلات نوروز  به پاریس رفتم و ساعت 22.30 جمعه شب16 فروردين 87 با پرواز 732 ایران ایر به وطن مراجعت کردم. در فرودگاه امام هم موقع رفت و هم موقع برگشت با چند صحنه برخورد کردم که تاثیر بسیار بدی بر من و خانواده‏ام گذاشت:

1- مامور حواس پرت کنترل گذرنامه
 در صف کنترل گذرنامه و زدن مهر خروجی، مامور مربوطه، گذرنامه دختر خانمی همسن دختر مرا که نفر جلویی ما بود، گرفت و در جواب سوالات مکرر توام با نگرانی دختر، گفت:
تو سواد نداری؟! خروجی تو فقط 3 ماه اعتبار داره ...

دختر بیچاره چند دقیقه از استرس مرد و زنده شد تا مامور ارشد آمد فهمید اعتبار خروجی کذایی 3 سال بوده نه 3 ماه ... مامور اشتباه کننده، بدون کوچکترین عذرخواهی، غرغر کنان گفت:
 24 ساعته دارم کار می کنم ... قاطی کردم دیگه...

همین جناب مامور گذرنامه پر از ويزا و مهر من را كه دید، در حالی که با بی حوصلگی دنبال صفحه ویزاي جديد می گشت به من هم پیله کرد:
این چیه دیگه؟ اول صبحی می خوای منو گیج کنی؟!...

امیدوار بودم آن جناب، میان ماموران زحمتکش گذرنامه تنها مامور غیر عادی و اعصاب خرد کن باشد اما مامور کنترل گذرنامه در هنگام برگشت ناامیدم کرد. ایشان وقتی عکس گذرنامه ام را دید با دلخوری و اعتراض گفت:
این چه عكسيه؟ چرا عکست قديمي است؟! ...

جالب اینکه گذرنامه من تا 1388 اعتبار دارد و اداره گذرنامه وقتی عکسی را تایید و الصاق می کند، دیگر مامور کنترل گذرنامه نبايد بخاطر قديمي بودن عكس از صاحب گذرنامه ایراد بگيرد و اعتراض كند ...

شاید این نکات؛ به ظاهر کوچک به نظر برسد ولی وقتی یک شهروند همه قوانین را رعایت می کند، انتظار دارد از پلیس کشورش جدیت توام با احترام ببیند نه مچ گیری و بد اخلاقی ...
این نوع رفتار در ذهن مسافر خارجی که در هنگام خروج یا ورود به کشور تحت فشار روانی شدیدی قرار دارد، اثر بد و ماندگاری بجای می گذارد.

در سالن انتظار براي سوار شدن به هواپيما، همان دخترخانمي كه در صف مهر زدن به گذرنامه جلوي ما بود را ديديم كه هق هق گريه مي كرد و مي گفت دانش آموز ممتاز مدرسه تيز هوشان است و از اينكه به او گفته اند سواد نداري ، سخت ناراحت شده . دختر بيچاره 15 سال بيشتر نداشت...

2- تاخیر اتوبوس

ایرباس ایران ایر از پاریس ساعت 10 و بیست دقیقه جمعه 16 فروردین در فرودگاه امام به زمین نشست. پرواز خوبی بود دست خلبان و مهمانداران هما درد نکند اما دیر آمدن اتوبوسی که مسافران را به ترمینال حمل می کند باعث شد همگی حدود 7 دقیقه در باد سرد فضای باز فرودگاه منتظر بمانیم و خاطره خدمت رسانی خوب هما در کاممان تلخ شود ... فقط یک راننده محترم اتوبوس که احتمالاً از موضوعی دلخور بود، زحمت خلبان و کادر پرواز را به کل ضایع کرد ...

3- مامور بداخلاق گمرک

در فرودگاه های دنیا معمولاً همه ساک ها را یک یا دو بار از اشعه ایکس عبور می دهند و اگر چیز یا کالای مشکوک یا غیر قانونی یافتند، از صاحب چمدان می خواهند آنرا باز کند.
در فرودگاه امام خوشبختانه با سرعت عمل چمدانهايمان را آوردند و همه مسافران را راضي كردند اما وقتی چمدانمان ها  را گرفتیم، قبل از رسیدن به قسمت اشعه ایکس، یک آقای جوان قدبلند آمد جلو و از من پرسید:
چی دارین؟
گفتم: همین چیزهاي معمولی
گفت: چیزهای معمولی یعنی چی؟ درست صحبت کن اینجا گمرکه. وقتی ازت می پرسن درست جواب بده!

... راستش از بی ادبی مامور گمرک، یکه خوردم. البته اصلاً حوصله اش را نداشتم با او بحث کنم برای آدمی که بعد از مدتی به وطن برمی گردد و فردا باید برود سرکار و مشتاق است که زودتر عزیزانش را ببیند، بدترین حالت در فرودگاه، جزو بحث با یک مامور بد اخلاق است. با توجه به این موضوع، در حالی که سعی می کردم خونسردی خودم را حفظ کنم، گفتم: چیزهای معمولی یعنی لباس و کتاب و چیزهایی که یک مسافر با خودش می آره...

مامور تندخو، نگاهی به محتویات چمدانهایم از درون مانیتور انداخت و گفت:

از این به بعد جواب مامور گمرک را درست بده!

جوابش را ندادم ولی پیش خودم فکر کردم اگر این آقا با همین لحن به یک توریست خارجی گیر دهد، توریست بنده خدا درباره ایران و ایرانی چه فکرهایی که نخواهد کرد ...
وقتي از محوطه گمرك خارج مي شديم ، همان آقا با يك خانم مسن بر سر اينكه چطور بايد به سوال مامور گمرك جواب داد، بحث مي كرد...

4- راننده طماع تاکسی
 معمولاً در محوطه خروجی فرودگاه ها یا ایستگاه های قطار در شهرهاي بزرگ و مدرن، تعداد زیادی تاکسی با آرم مشخص صف کشیده اند تا به نوبت، مسافران را با نرخ مشخص تاکسیمتر به مقصد برسانند.

اما تاکسیرانی فرودگاه امام (ره) هم مثل تاکسیرانی تهران، بی نظم و بی دروپیکر است. ابتداد یک آقایی به شما قبض می دهد و می گوید:
12 هزار تومان بده با حسن (نامي فرضي) برو!

معلوم نیست حسن کیست؟! وقتی که حسن آقا را ميان تعدادي تاكسي كه نامرتب پارك كرده اند پیدا می کنید، او دارد با یک مسافر دیگر بر سر کرایه چانه می زند. با همان قبض به دیگر راننده ها مراجعه می کنید. همگی یک جمله را تکرار می کنند:
15 تومن می‏شه... اگه می خواي چمدوناتو را بیار!

در مسیر فرودگاه امام (ره) به تهران با خودم فکر می کردم روزانه صدها نفر صادقانه کار می کنند تا مسافران با رضایت و سلامتی از این فرودگاه استفاده کنند، چرا باید یک مامور کنترل گذرنامه، یک راننده اتوبوس، یک مامور گمرک و یک راننده تاکسی اینطور زحمات مدیران و دیگر کارکنان فرودگاه امام (ره) را در ذهن و ذائقه مسافران، ضایع و تلخ کنند؟

و دیگر اینکه، اگر قرار باشد این ناهنجاری های ریز اما موثر، هميشه کام مسافران فرودگاه امام خمینی (ره) را تلخ کند، ای کاش اقلاً نام امام خمینی(ره) را به روی این فرودگاه نمی گذاشتند.

* نام و شماره تلفن نویسنده در دفتر الف محفوظ است.
  
 
مهدی
۱۳۸۷-۰۱-۱۹ ۱۱:۰۱:۲۶
عزیزم شما بقیه رو چون ندیدی فکر می کنی درست کار می کنن ولی بقیه بدترن هرچی تو چارت سازمانی بالاتر بری برخوردها شدیداللحن تر میشه! (56203)
 
بنده خدا
۱۳۸۷-۰۱-۱۹ ۱۱:۰۳:۴۴
اينايي كه گفتيد چيزي نيست بنده از دبي آمدم ا هم 12000 تومان را در فرودگاه امام گرفتند و هم در تابستان گذشته با گرماي 46 درجه زير آفتاب راننده تاگسي گفت چون دينام ماشينم را تعمير كرده ام نمي توانم كولر ماشين را روشن كنم بنده هم 3 كيلو شكلات خارجي دستم بود كه تا برسم منزل همگي مثل كره اب شده بود. ضمن اينكه راننده محترم در همين هواي گرم از شلوغ ترين خيابانها رفتند چون خودشان در يكي از كوچه پس كوچه هاي نواب كار شخصي با مغازه اي داشتند كه يكربع هم بنده را داخل تاكسي بسيار گرم و جهنمي شكلات به دست معطل اينموضوع كردند. (56205)
 
ناظر بی طرف !
۱۳۸۷-۰۱-۱۹ ۱۵:۰۷:۳۷
\"سه\" کیلو شکلات خارجی \"دستت\" بود ؟ بابا وزنه بردار ! (56258)
 
محمد
۱۳۸۷-۰۱-۱۹ ۱۶:۲۰:۰۲
ناظر بی طرف نه ،ناظر بی ادب و حالگیر (56283)
 
موسی حق پرست
۱۳۸۷-۰۱-۱۹ ۱۱:۲۲:۰۰
حرفهایش کاملاً درست است. من به خاطر وضعیت شغلی ناچار هستم ماهیانه دو تا سه بار از طریق فرودگاه امام پرواز داشته باشم. اما متاسفانه برخرودها در برخی موارد واقعاً زننده است. البته شنیدم اخیراً وزیر راه مدیرکل فرودگاه را تغییر داده اما باید فکر جدی برای اصلاح و بهبود رفتار کارکنان فرودگاه بشود. (56208)
 
Germany
۱۳۹۵-۰۶-۳۱ ۱۴:۰۹:۰۵
دوست عزیز عوض کردن مدیرکل فرودگاه امام فایده ای نداره.
چون مامور گمرک زیر نظر سازمان گمرک ایران و هواپیما و اتوبوس های هما زیر نظر ایران ایر هستند.
فی الواقع کارکنان فرودگاهی شامل برج، مخابرات، الکترونیک، حسابداری و غیره، هیچ ارتباطی با اتفاقات اجرایی ندارند.
البته بجز موارد مثل تمیزی ترمینال و صد البته مورد مربوط به راننده تاکسی های فرودگاهی که پیمانکار طرف قرارداد فرودگاه است. (3943374) (alef-13)
 
کاوه رایمند
۱۳۸۷-۰۱-۱۹ ۱۱:۳۶:۴۵
هموطن عزیز
از خواندن مطالب دقیق و دلسوزانه شما لذت بردم. هرچند -لذت بردن شاید توصیفی مناسب برای ابراز همدردی برای معانی مطرح شده نباشد. نکاتی که در مطالب شما به آن ها اشاره شد شاید مسایلی تازه در کشورمان نباشد. اما این که هموطنی پس از بازگشت از مسافرت و با وجود خستگی و دلخوری قلم بدست گرفته و این مسایل را مکتوب کند- بسیار قابل تقدیر است. بارها موارد مشابه را شفاها از دیگران شنیده ایم و البته بسیار زود به فراموشی سپرده ایم. اگر همین دلچرکینی ها کوچک اما تاثیر گزار بصورت مکتوب آرایه شود ابا گامی مهمتر در جهت رفع این نابهنجاری برداشته نشده است؟
هم میهن های ما اصولا به فراموش کاری های زود هنگام در عرصه هنجارهای اجتماعی شهره هستند. ساده تر بگوییم حافطه تاریخی ما دچار ضعفی محسوس و چشمگیر است. آما اگر یاد بگیریم که مسایلی از این دست را با بیانی ساده به صورت مکتوب در رسانه ها مطرح کنیم بدون شک بسیار زودتر از آن چه تصور می کنیم شاهد کم شدن این نابهنجاری ها خواهیم بود. (56212)
 
ج
۱۳۹۳-۰۶-۱۰ ۱۱:۳۶:۱۰
بابا مایه دار ..........کاش کا هم مثل شما پولدار بودیم ی سره میرفتیم خارج.....من خودمو بکشم سالی ی بار بیستر نمیتونم از ایران برم...........دست راستت سر ما فقیر بیچاره ها........ (2352825) (alef-3)
 
کامیار
۱۳۹۳-۱۲-۰۴ ۱۶:۳۲:۲۱
آقا یا خانم محترم همه راهش رو قبلا خیلی ها رفته اند. مهم اینه که وقتی مسئولی خودش رو مجاب به احترام گذاری نمی دونه و از طرف مافوق ایشون هم اصرار و توجهی نیست. خوب وضع همین میشه ، بی ادبی و بی لیاقتی است که همه فراگیر میشه...سی و اندی ساله که همینه....موضوع جدیدی نیست... (2701390) (alef-13)
 
۱۳۸۷-۰۱-۱۹ ۱۱:۳۷:۲۳
آقا شما چه ساده اید در ایران مامورین خلافکار را با ماستمالی تشویق میکنند مامور گذرنامه وقتی میبیند با اینهمه بد اخلاقی با فیلمهای صدا و سیما تشویق هم میشود پیش خودش میگوید این مردم لیاقت حتی این مقدار خدمت را هم ندارند چون من به آنها توهین میکنم ولی در سیما از من تشکر میشود! (56202)
 
یبی
۱۳۸۷-۰۱-۲۶ ۱۰:۵۵:۰۳
من با تمامی انتقادات بجای نویسنده موافقم وکم وبیش سرمن هم این مشکلات پیش آمده وبالاتراز همه، درزندگی روزمره خود با آن موجه هستیم. یک آموزه مدیریتی می گوید اگر ما درپشت میزمان سرویس دهنده هستیم، فراموش نکنیم که درجای دیگری سرویس گیرنده خواهیم بود. اگر انتظاردربافت سرویس خوبی داریم می بایستی ابتدا سرویس خوبی ارایه دهیم. این موضوع بسیارساده است ولی بهمین راحتی فراموش می شود ویا ما انتظار داریم مردم برایمان سرویس دهند ولی انتظار کاری از مارانداشته باشند.
ازنویسنده خیلی تشکرمی کنم که حوصله بخرج داده واین موضوع را مستندنموده تا شاید بانی ایجاد تغییراتی بگردد یا حداقل مدیرانی که طرفدارشنیدن صدای مشتریان هستند، آنرابطورکامل بخوانند.
ولی چیزی که مرا بیش ازاین اذیت می کند، ایت است که من بارها با مدیران مشکلات این چنینی را مطرح نموده ام ولی با بی تفاوتی آنها مواجه شده ام. درجواب آنها مشکلات بسیاربزرگترواساسیتررامطرح می کنند، بطوریکه اعتراضات ماراپیش پاافتاده وبچه گانه جلوه داده ودراولیتهای بسیارپایین قرارمی دهند.
یکبارمن ازفرماندارشهرمان درمورد آبیاری باغات سبزی شهرمان با آب فاضلاب صحبت کرده وخطرات سلامتی آنراگوشزد کردم وخواستم ازطریق مراجع مربوط آنراپیگیری کند. ایشان ضمن قبول موضوع، یک مشکل بسیاربزرگتررامطرح کردند که دراولیت می باشد.
بنظر می رسد ما با کمبود منابع مالی وانسانی وکمی بی توجهی وتنبلی دراداره کشورمواجه هستیم. (57596)
 
امیر 110
۱۳۸۷-۰۱-۱۹ ۱۱:۳۸:۳۲
اولا بالاخره همچيز مملكت بايد عين هم باشد .اگر نباشد بايستي ايراد گرفت.ثانيا بريد به همونهايي كه قرارداد سرويس هاي فرودگاه امام را كه در زمان مهندس خرم بر ضرر كشور اعلام كردند و وامصيبتا سردادند از آنها طلب كنيد.متصديان الف حداقل حافظه تان را بكار بندازيد. (56215)
 
ناشناس
۱۳۸۷-۰۱-۲۵ ۱۳:۲۱:۳۳
چون چهارتا مسئول نادان در كشور است بايد كشور را اجاره داد؟ اگر با اين منطق عمل كنيم فقط فرودگاه را نبايد بدهيم دست خارجيها ، بلكه بايد مملكت ، دولت و...را بدهيم آنها اداره كنند . براي اصلاح كار بايد فرهنگ جامعه را اصلاح كرد ، نه اينكه امور جامعه را به بيگانه سپرد. (57420)
 
۱۳۸۷-۰۱-۱۹ ۱۱:۵۰:۰۸
با تشكر از الف عزيز
خيلي دوست داشتم يكي اين درددل همه مسافران را بگوش مسئولان برساند، خودشان كه از وي آي پي ميروند و نميدانندچه خبر است.
ماموران كنترل گذرنامه معمولا بد اخلاق نيستند بلكه بيتفاوتند اما ماموران گمرك ويري هستند گاهي خوش اخلاق و گاهي مثل ... (56216)
 
[جسک
۱۳۸۷-۰۱-۱۹ ۱۲:۰۵:۱۵
ُسلام
خیلی ابرو داری کرده اید. امثال بنده و جنابعالی زیاد هستنند. و اینگونه مسایل هم هروز در همان فرودگاه زیرنظر همان مدیران اتفاق میافتد.
وقتی بنده و جنابعالی در یکبار این همه بی نظمی را میبینیم و متوجه میشویم. ان وقت جناب مدیر که هرورز انجا هستنند (اگر باشند) اینها را نمی بینند و نمیدانند؟
همان که گفتید چون نام امام را برای این فرودگاه انتخاب کردند.
نمیخواهند مکان مرتب و منظمی باشد.
سالی که نکوست از بهارش پیداست.
از همان باز شدن و افتحتاح این فرودگاه میشد فهمید که چه اینده ای در انتظارش است.
حالا جناب اقای احمدی نژاد و مشاور گردشگریش اقای مهندس مشایی وسازمانهای مربوطه دم از جذب جهانگرد بزنند.
همان بهتر که از VIP بروند. تا به بهانه رفت و امد انها از ترمینالهای معمولی برای مردم دردسر و تاخیرات زیاد تر ایجاد نکنند.
از انجا تا دوبی 45 دقیقه زمانی فاصلهای وجود دارد. ولی فاصاصله نظم و مدیریتی چقدر است؟
حالا باز شعار دهیم که:
هنر نزد ایرانیان است و بس.......
ولی مدارکش را از انگلیس. امریکا. وسایر کسورهای جهان میگیریم.
به امید روزی که ایرانی اباد. اسلامی با عزت. مردمی باایمان
و با وجدانی بیدار داشته باشیم.

والسلام (56218)
 
سعید مصطفایی
۱۳۸۷-۰۱-۱۹ ۱۲:۱۰:۵۸
به نظرم نکات این شهروند عزیر از دغدغه های اساسی و درست است. من به دلیل فعالیت دریک شرکت بزرگ صنعتی دولت دهها بار به کشورهای فرانسه، بلژیک و چین رفته ام و بارها در رفت و برگشت شاهد برخوردهای نامناسی و واقعاً اهانت بار در فرودگاه مهرآباد و امام هم از سوی برخی کارکنان گمرک و هم از سوی کنترل گذرنامه و حتی برخی ماموران اداری بوده ام. خدا عاقبت محدود توریست های خارجی را با این جماعت به خیر کند. (56219)
 
صادق
۱۳۸۷-۰۱-۱۹ ۱۲:۱۲:۴۴
مشکل نرخهای عجیب و غریب تاکسی در فرودگاهها و ایستگاههای قطار موضوعی قدیمی و حل نشده است. بنده چند ماه پیش پس از بازگشت از یک سفر داخلی در فرودگاه مهرآباد وقتی تقاضای تاکسی کردم برای مسیری نزدیک درخواست 6000 تومان نمودند. بعد از 15 دقیقه گشتن و چانه زدن پایین ترین نرخ ارائه شده 4000 تومان بود که نپذیرفتم. جالب اینکه چون فقط یک چمدان مسافرتی کوچک همراهم بود توانستم با دو مسیر اتوبوس و هزینه 40 تومان در کمترین زمان خودم را به مقصد برسانم! (56220)
 
جمشيد
۱۳۸۷-۰۱-۱۹ ۱۲:۳۴:۵۷
اين نوع برخورد ها مشابه طرح تكريم ارباب رجوع است كه متاسفانه در بسياري از ادارات با مردم ميشود ،به عنوان مثال در ايام قبل از تعظيلات در يكي از شعب بانك تجارت (محدوده سه راه فرحزادي) نزيديك به 100 نفر ساعت ها منتظر انجام كار شان با يك كار پرداز ؟ بودند در حالي كه 10 نفر كارمند بانك بيكار نشسته بودند وقتي به رئيس شعبه گوشزد شد كه وقت مردم را كمي مورد توجه قرار دهيد فرمودند همينه كه هست ؟ اين تازه مربوط به بانكي است كه سفارش شده به خاطر مشتري مداري مواظب برخورد با مشتريان باشيد در فرودگاه و امكاكن ديگر كه جاي خود (56225)
 
مريم پوربحر بيشمار
۱۳۸۷-۰۱-۱۹ ۱۲:۳۶:۴۴
مردمي كه براي خودشان احترام قائل نباشند حق شان همين برخوردهاي ناشايست است خلايق هر چه لايق (56226)
 
مهدی
۱۳۸۷-۰۱-۱۹ ۱۲:۴۴:۳۷
جا دارد از بوی عرق تن ماموران کنترل بدنی هم تشکری بجا آورده باشیم. (56227)
 
۱۳۸۷-۰۱-۱۹ ۱۳:۴۶:۴۴
اگر غير از اين باشد جاي تعجب دارد اي عزيز دل برادر ! (56239)
 
مسعود محمودی
۱۳۸۷-۰۱-۱۹ ۱۳:۵۶:۵۱
من هم تا حدودی با ایشان موافقم
گروه کثیری از ایرانیان خدوم و پرتلاش در حال کار و ارائه خدمت به مسافران ورودی و خروجی فرودگاه هستند. اما این رانندگان تاکسی فرودگاه از بدترین نوع فرصت طلبان و راهزنان هستند.
بنده در همین تعطیلات نوروز با فذردی کانادایی وارد فرودگاه امام شدیم و ایشان می بایست به شمال کشور ( آستانه اشرفیه ) می رفتند . تاکسی فرودگاه برای مسیر تهران استانه مبلغ یک میلیون و چهارصد هزار ریال مطالبه می کرد و این مسافر به ناچار توسط بنده به ترمینال غرب تهران و اتوبوس ارجاع شد. بخش تاکسی رانی فرودگاه واقعا در شان یک فرودگاه بین المللی آن هم در یک کشور اسلامی نیست بیشتر به سرگردنه شباهت دارد. (56241)
 
غريبه آشنا
۱۳۸۷-۰۱-۱۹ ۱۴:۰۶:۵۲
با سلام
دوست عزيز با سلام

قصد دارم در مورد انتظارات شما از فرودگاه امام چند نكته را به خدمت شما عرض كنم .

1- فرودگاه به عنوان مجموعه اي است كه از عملكرد چند بخش به شدت متفاوت تشكيل مي شود.

1- بخش پروازي كه در ان دقيقا يك كسب و كار به تمام معنا انجام مي شود. براي مثال اگر شما براي پرواز رفت و برگشت به اروپا از خط ايران اير استفاده مي كنيد طبيعتا بايد انظار داشته باشيد كه در برابر 500000 توماني كه پرداخت مي كنيد بهترين خدمات را دريافت كنيد .

2- بخش گمرگ يك كار صرفاً اداري و تشريفاتي را انجام مي دهد كه بحث پرداخت هزينه و خريد خدمات در آن اصلاً مطرح نيست . در حقيقت براي اين بخش از عملكرد فرودگاه صرفاً بايد همان رفتاري را انتظرا داشته باشيد كه از ساير سيستم هاي اداري اين كشور انتظار داريد . رفتارهايي مانند كاغذ بازي ، عدم توجه به ارباب روجع ، رفيق بازي ، دست بندي به گروه كاركنان و مديران و .... به عبارت ديگر مجموعه اي از رفتارهاي محافظه كارانه براي حفظ وضع موجود.

3- بخش كنترل گذرنامه كه يك بخش امنيتي است. كه كوچك شده رفتار نيروي انتظامي در برخورد هاي عادي انان است. براي مثال آيا شده است كه براي شكايت در مورد چيزي به كلانتري مراجعه كنيد . يا براي پرسيدن آدرس به يك پليس مراجعه كنيد . به گونه اي به شما نگاه مي كنند كه انگار قصد دارند همان جا ايرادي چيزي از شما بگيرند و شما را به يك بدهكار واقعي تبديل كنند. اصلا چرا اين قدر صغري كبري تا حالا لبخند يا خنده يك پليس را ديده ايد؟

4- بخش مسافر كش هاي فرودگاه كه شامل افرادي است كه در يك كسب و كار كوچك به فعاليت مشغولند. كساني كه زير نظر فرودگاه قرار نداشته و توسط تاكسيراني يا شهرداري اداره مي شوند.

5- جمع بندي : رئيس فرودگاه فردي است كه فعالتهاي گروههاي متلف را با يكديگر ادام مي كند و نقشي بر سياستگذاري ، برنامه ريزي يا انجام تغييرات در حوزه هاي امنيتي ، گمرگ و حمل و نقل را برعهده ندارد .

6- نتيجه گيري : مطالب شما نقدي بر عملكرد ، نيروي انتظامي ، گمرك و شهرداري تهران است و ارتباطي به فرودگاه امام ندارد. (56243)
 
saeed
۱۳۸۷-۰۱-۱۹ ۱۴:۱۱:۳۱
I Have been there as well. The staff in custom had a very tribble behavior with people as well. It is not about how much they want to charge you for what you have brougth out of your allowed capacity. It is about the matter which they think they can do whatever they want to do with you! (56245)
 
لئون
۱۳۸۷-۰۱-۱۹ ۱۴:۲۲:۲۱
من هم در اين اين تاريخ به مسافرت رفتم با هواپيمايي قطر به دوحه ( ترانزيت) و به مالزي و سنگاپور رفتم جاي همه خالي اما واقعا و واقعا چيزهايي ديدم كه هم غصه خوردم و هم قبطه ....

1- از نظر نوع بر خورد كه با خنده و زيركي تمام ضمن خوشامد گويي شما را تحت نظر دارند كه اول مالزي ، سنگاپور ، قطر و متاسفانه ماموران خودمان

2- از نظر امكانات : از تعداد صندلي براي نشستن تا تعداد سرويسهاي دستشويي و free shop ها گرفته كه ... اول مالزي بعد قطر ، سنگاپور و متاسفانه كشور خودمان در آخر ( در ايران چندتا و در جاهاي ديگر ده ها )

3- از نظر نظم مديريتي در فرودگاه اول سنگاپور بعد مالزي ، قطر و در آخر متاسفانه كشور خودمان

4- از نظر رعايت نظم توسط مسافران و مردم در رعايت حقوق و صف
اول سنگاپور بعد مالزي ، قطر و متاسفانه مردم خودمان

5- از نظر سرعت عمل چك كردن اطلاعات اول سنگاپور بعد خوشبختانه كشور خودمان بعد مالزي و بعد قطر

از اين قياسها بسيار مي شود كرد اما واقعا در اين مسافرتها با همه خوبيها وبديها يي كه مي بينيم مي فهمييم ايران خودمون واقعا چيز ديگه اي است

اما حيف و صد حيف كه مديران ، مسوولان و حتي خود مردم وا قعا نمي خواهند كه با كشوري با اين همه تاريخ و فرهنگ توسعه يافته وبا عزت باشيم.....

اميدوارم مديران شهري و خدماتي فقط يه سفر 10 روزه به اين چند كشور و امثال آن داشته باشند و فقط و فقط ببينند و با وجدان كاري خود مقايسه كنند.

از ماست كه بر ماست (56247)
 
علی
۱۳۸۷-۰۱-۱۹ ۱۵:۱۱:۱۲
بنده در روز 15 فروردین با پرواز لوفت هانزا وارد فرودگاه شدم . ودر گیت کنترل پاسپورت همسرم متوجه شد پاسپورتهایمان گم شده است . به او گفتم خونسرد باشد و به سروانی از نیروی انتظامی کهایستاده بود مراجعه کردم . وقتی مشکلم را گفتم با تشر گفت به من ربطی ندارد . همینجا بمانید تا شما را به آلمان دیپورت کنم ! به سمت هماپیما برگشتم شاید پاسپورتهایمان در هواپیما باشد که مجددا با برخورد زشت نفر سپاه در ورودی هواپیما مواجه شدم . در نهایت پرسنل لوفت هانزا به داد من رسیدند و پاسپورت در هواپیما پیدا شد . بنده مشکل مشابه در اروپا پیدا کردم که با درایت و بر خورد مناسب پلیش آنجا حل شد . وقتی بعد از خروج مسئله را برای یکی از مسئولان آنجا بازگو کردم . گفتند که اینجوری برخورد کردیم تا بترسید و پاسپور تهایتان پیدا شود ! بنده به بیش از 30 کشور دنیا سفر کرده ام و هیچ جا اینگونه نبوده است ! آنهم با تبعه همان کشور ! . در خصوص تاکسی هم وضعیت اشاره شده کاملا درست است ! بی تدبیری و سو مدیریت در همه رمینه ها آشکار است . (56260)
 
زبل خان
۱۳۸۷-۰۱-۱۹ ۲۰:۱۰:۱۱
آقا شما چقدز پاس ات را اینور اونور جا میذاری یخورده هواستو جمع کن (56325)
 
بهنام
۱۳۸۷-۰۱-۱۹ ۱۵:۲۶:۱۲
اینها بماند!
بارها در پرواز ایران ایر عزیز از پاریس به تهران مشاهده کرده م که متاسفانه مهماندارها به محض اینکه به یک دختر فرانسوی (یا دختر ایرانی بی قید و بند) در هواپیما برخورد می کنند انگار دنیا را به آنها داده اند...اما نه برای استفاده از فرصت جهت به نمایش گذاردن مهربانی های ایرانی و احترام در خدمات رسانی....بلکه در استفاده از زمان محدود 5 ساعته برای لاس زدن و رفتارهای ناشایست . خدا میداند چقدر زشت و زننده است. بارها خواستم برای ایران ایر نامه بنویسم و همه اینها را گوشزد کنم اما هر چه می گذرد می بینم اوضاع خراب تر ازین حرف هاست.
ازین بدتر اینست که سال قبل از پاریس به ایران آمده و به فاصله یک هفته از تهران با پرواز ایران ایر به جده سفر کردم ...چقدر برخورد مهمانداران در پرواز های غیر اروپایی زننده تر و بی ادبانه تر است...این هزار و یک معنی دارد که آدم شرمش می شود هر کدام از آنها را بگوید.
من نمی فهمم. مردم پول می دهند و بلیط می خرند. اتفاقا هزینه اش هم برایشان خیلی گران است. به چه حقی این جنابان اینطور بی ادب برخورد می کنند؟
انتخاب لاین های هوایی دیگر به عنوان شرکت سرویس دهنده کار سختی نیست کاری نکنند که مردم دومی را انتخاب کنند. (56265)
 
مقداد
۱۳۸۷-۰۱-۱۹ ۱۶:۰۰:۱۵
به نظر من که کار خوبی می کنند و اصلا عمدی هم می کنند. این کافر ها ( اون هایی که خارجی هستند) و مسلمان هایی که کشورشان را ترک کرده اند لایق همین رفتارند. اصلا باید همین طوری بخشنامه شود به صورت رسمی !
چی؟ در آمد توریستی ؟ پس نفت چه می شود! گاز که فراوان است .می فروشیم و خرج می کنیم.
چی؟ فرهنگ؟ ما کی فرهنگ داشته ایم که بار دومش باشد. اصلا پول انها حرام است. اصلا باید برنامه ای برای محاکمه ی مسافرین ورودی ایران گذشت.ان هایی هم که از اینجه رفته اند که باید اعدام کرد .چرا که به کشور کفر خدمت می کنند . اصلا حجابشان هم کامل نیست که طبق فرموده ی امام جمعه ی مشهد باید تعقیب قانونی شوند .حالا حرف حساب شما چیست؟ (56255)
 
۱۳۸۷-۰۱-۱۹ ۱۶:۰۵:۰۸
متاسفانه از این نوع برخوردها در تمام مشاغل مملکت وجود دارد. از دکتر وپرستار گرفته تا راننده تاکسی و اتوبوس و فروشنده و .... واقعا اشکال اساسی در کجاست؟ به نظر من متاسفانه فرهنگ عمومی( علی رغم اینکه هر وقت اسم ایرانی می بریم کلی از غنای فرهنگی خودمون تعریف وتمجید میکنیم) پائین هست و تا وقتی تک تک ما سعی در تغییر رفتار نداشته باشیم حالا حالا ها این مشکلات وجود خواهد داشت. (56276)
 
۱۳۸۷-۰۱-۱۹ ۱۶:۲۹:۲۳
این فرودگاه قرار بود توسط شرکت ترکیه ای تاو که اداره چند فرودگاه بزرگ را در دست دارد راه اندازی و بهره برداری گردد ولی توسط نمایندگان محترم مجلس هفتم از جمله جناب توکلی به دلیل در خطر افتادن امنیت ملی لغو و وزیز راه نیز استیضاح گردید حالا شاید اقایان محترم متوجه اقدام اشتباه خود شده اند ولی چه فایده یک فرصت سوزی دیگربه بهانه امنیت ملی این روند تا کی ادامه یابد خدا میداند (56284)
 
آگاه
۱۳۸۷-۰۱-۱۹ ۲۰:۰۷:۴۳
اولا بهره برداری از فرودگاه شامل گمرک و بازرسی گذرنامه نمی شد . اتفاقا آنچه پیمانکار ایرانی انجام میدهد یعنی امور چمدانها و نظافت کلی فرودگاه بدک نیست.
دوست عزیز ، احنمالا از پورسانتهای آن قرارداد ترکمنچای بیخبر هستید و یا شاید هم خبر دارید و داغ پورسانت از دست رفته اینطور داغتان کرده؟ (56324)
 
۱۳۸۷-۰۱-۱۹ ۱۷:۲۹:۲۳
آیا در بقیه فرودگاهها وضع رو براه است ؟ (56292)
 
محمد
۱۳۸۷-۰۱-۱۹ ۱۸:۲۰:۵۹
کیفیت مقوله ای است که یک سطح ملی دارد. به زبان ساده همه چیزمان به هم شبیه است. از رفتار فلان مامور تا بهمان راننده، از کنش فلان فروشنده تا بهمان مهندس، رفتگر، استاد دانشگاه، سیاستمدار و قس علی هذا. برای بالا بردن سطح عمومی کیفیت باید ابتدا از عوارض بی کیفیتی بدمان بیاید. مثل آنچه در سطور نگاشته شده توسط همه دوستان مشهود است. سپس باید با تدرج کیفیت را در سطح عمومی بالا ببریم . کارهای جزیره ای جواب پایدار نمی دهد. (56308)
 
۱۳۸۷-۰۱-۱۹ ۱۹:۲۶:۳۷
تا وقتی هیچ کس اعتراض نکند وضع همین است که هست .

همه در دلمان فحش می دهیم و هیچکس هیچ اعتراض نمی کند درصورتیکه همه موظف به اعتراض هستیم ..

اگر یک روز 3 مسافر از دست یک نفر شکایت کنند بالاخره مدیر بالاتر برای حفظ حیثیت خود کاری می کند و تذکری (56317)
 
ع-ر
۱۳۸۷-۰۱-۲۰ ۲۳:۵۶:۴۲
اینرا خطاب به مسئولین می گویم:

گوش اگر گوش تو و ، ناله اگر ناله من
آنچه جایی نرسد فریاد است


امیدوارم روزی خدا رحم و مهربانی را در وجود شما زنده کند (56613)
 
۱۳۸۷-۰۱-۱۹ ۲۰:۲۴:۴۱
پس ما نیایم ایران
همین جا بهتره (56328)
 
غلامرضا
۱۳۸۷-۰۱-۱۹ ۲۰:۲۷:۰۶
من از فرودگاه شیراز و با طیران الخلیج به بحرین و بالاخره به آمریکا آمده ام و در این کشور هم پروازهای داخلی داشته ام. لذا این مشکلات را کم و بیش در فرودگاههای مختلف دیده ام. دو توصیه عمومی دارم:

یکی برای دوستان عزیز مسافر، که در اینگونه شرائط که استرس زیاد است (بعلت بموقع رسیدن به پروازها و مشکلات بار، کنترلهای امنیتی ، خدمات عمومی و .... ) سعی کنید خودتان را آرام و دل بزرگ نگه دارید. با آرامش باهر مشکلی یا سئوالی که پیش می آید برخورد کنید. همان کاری که نویسنده محترم مقاله کرده اند و سپس سعی کنید اعتراضتان را محترمانه بگوش مسئولین و یا فرد خاطی بگونه ای مستقیم یا غیر مستقیم برسانید. برخورد با آنها در همان زمان \"وقوع جرم\" اصلا صحیح نیست. تازه، در کشور عزیز خودمان که تا حدودی تحملش آسان است، در فرودگاه کشور های خارجی مخصوصا در مورد مسائل امنیتی، حجاب خانمهایمان، ریش خودمان، پاسپورتهای ایرانی مان و.... اگر خونسردی و آرامش همراه با نظم را رعایت نکنید بیشتر به خودتان و اعصابتان ضرر می رسانید تا کمکی کرده باشید. سفر همه تان بی خطر و خدا در سال جدید نگهدار همه تان.

و اما توصیه به سایت محترم الف می نمایم که برای غنا بخشیدن به بحث، زحمت کشیده و تماسی با دفاتر روابط عمومی سازمانهای ذیربط در بحث (شهرداری و تاکسیرانی، گمرک، نیروی انتظامی، فرودگاه امام) و یا هر مسئول مربوطه ای که در آن سازمانها هست بگیرند و از آنها بخواهند یک سری به این مقاله و این سایت بزنند و اولا نظرات را مطالعه نمایند و ثانیا اگر می خواهند ، جوابی بدهند و از خود دفاع کنند. یاآدرس سایتهای خودشان را بدهند تا ا ین اعتراضات به آنجا ارسال شده و سپس جوابشان را برای سایت الف و خوانندگان محترمش بفرستند.

خدا بهمه شما عزیزان خیر بدهد. (56329)
 
حميد اميري
۱۳۸۷-۰۱-۱۹ ۲۳:۴۲:۴۵
براي ماموراني كه در يك فرودگاه بين المللي كار ميكنند دانش زبان انگليسي ضروري است كه متاسفانه اغلب ماموران بخشهاي مختلف قادر به پاسخگويي و راهنمايي مسافران خارجي نيستند.
پيشنهاد ميكنم مدير جديد فرودگاه يك بخش آموزش راه اندازي كنند و با شناسايي نيازهاي آموزشي پرسنل در رفع مشكلاتي كه هم وطنان مطرح كردند بكوشند. باور كنيد سخت نيست . بودجه و زمان زيادي هم نمي خواهد. (56345)
 
كارمند گمركي
۱۳۸۷-۰۱-۱۹ ۲۳:۵۰:۴۷
عيد امسال گذشت، در مدتي كه همه به دنبال مسافرت و خوشي رفته بودند
من و امثال من در فرودگاه شيفت بوديم!
در اين مدت سرويس اياب و ذهاب نداشتيم !
اضافه كار اسفندماه پرداخت نشده بود!
با پاداش 200 هزارتومن آخر سال و حقوق 300 هزارتومن با هر ننگ و نكبتي كه بود سفره هاي هفت سين مان را با سين هاي :سرگرداني _سرخوردگي_سرشار از شرم و حيا پيش خانواده_و... چيديم !
وضعيت ناهار و شام افتضاح بود !
مديران نالايق گمرك حداقل براي دلخوشي كاركنان حضور كه نيافتند (لابد در سفر هاي خارجي يا داخلي باد آورده اير لاين ها غرق لذات شده بودند )، بماند ! يك تلفني هم به اداره نزدند تا با تبريك خشك و خالي، لااقل ما را به كار دلگرم كنند !
كار چند برابر را از يك كارمند كشيدند !
انتظار گل گفتن از كارمندي را دارند كه در 12 ساعت مداوم بايد از مسافر سوال كند !
33 پرواز فول در يك شب از د 2 مسير ميبايست عبور كنند كه در آن مسير ها يك كارمند هست و بايد از تك تك آنها سوال و جواب كند !

به كدام آيين و مسلكي از يك برده در برابر حقوق ناچيز و امكانات كم و تعداد معدود چنين كار مي كشند كه شما انتظار داريد !

اگر قانون گمرك را بخواهيم اجرا كنيم در هر پرواز تعداد انگشت شمار براحتي عبور ميكنند نه اينگونه خواه مسافر سياسي باشد يا عادي!

نگارنده ي خبر سايت محترم الف به ميان كاركنان گمرك بياييد تا واقعيت روشن برايتان شود البته اگر ما جرات كنيم كه درد دل كنيم ! (56346)
 
یبی
۱۳۸۷-۰۱-۲۶ ۱۰:۱۷:۱۶
;کارمند محترم گمرک
تمامی حرفهایی راکه گفتید قبول دارم. ولی کرامات انسانی شما کجارفته که دق ودلی برخورد بدباشماراسرمسافران درآورید. مسافربی خبر ازاین مسائل چه گناهی دارد که متلکهای شما رابسنود؟ برای شما هابایستی کلاس آموزش خونسردی، سعه صدر ووتحمل رنج وسختی گذاشت (57587)
 
اصغر سعیدی
۱۳۸۷-۰۱-۲۰ ۰۲:۰۲:۰۸
من برای بدرقه یک تور 70 نفره از لبنان در تاریخ 22 اسفند به فرودگاه رفتم متاسفانه با اینکه تعدادی از کارکنان شریف فرودگاه با حوصله به کار مردم و مسافران رسیدگی می کردند ولی چند مامور نیرو انتظامی با بداخلاقی و هول دادن میهمانان خارجی به طرف گیت بازرسی تمام زحماتی که ما در طول یک هفته برای میهمانان خارجی کشیده بودیم را زیر سئوال بردند . من خودم شاهد بودم یک درجه دار وقتی که یک مسافر ژاپنی به اشتباه داشت از درب ورودی خارج می شد را از دسته کوله پشتیش گرفت و کشید . من واقعا اونجا شرمنده شدم . (56355)
 
۱۳۸۷-۰۱-۲۰ ۰۶:۳۹:۲۰
in matlabetoon ally bood vaghan man ham baraye gardesh omade bodam iran hamin moshkelat barkhordam faghat ba kamy tafavot
yekbar be hame pishnehad mikonam meslan berid forodgahe amesterdam to holando bebinid bebini faghat chetory barkhord mikonan

bad ona ba mamorane iran moghayese konid engar kheily bebakhsid az damaghe fil oftadan ye chiziam talabkaran

alabte man javabe mamoraro dadam vagarna khafe mishodam valy khob dava ham shod eshkaly nadare haghesh bood ye chizy behesh migoftam

sale no ham be hamatoon mobarak (56359)
 
۱۳۸۷-۰۱-۲۰ ۰۷:۰۱:۳۲
ey baba! iran chish dorote kwh airportesh dodrost bashe
?
i came home once and that was winter of 1976. inghadr ma ro damagh kardan keh goftam::that\'s it iran. good bye for good
las vegas (56361)
 
هاتف
۱۳۸۷-۰۱-۲۰ ۰۷:۱۵:۰۶
این معضلات برمی گرده به فرهنگ سیاسی واجتماعی ما که متاسفانه رسوباتی از استبداد در اون به چشم می خوره وعادت کردیم به بالادست احترام بگذاریم وبه پایین دست تشر بزنیم!
متاسفانه علیرغم شعارهای بلندبالا هنوز با مفاهیم مردمسالاری وحقوق شهروندی وحتی ادب واخلاق انسانی واسلامی خو نگرفته ایم. (56363)
 
۱۳۸۷-۰۱-۲۰ ۰۷:۵۳:۵۵
- رفتار بسياري از كاركنان فرودگاه و مهمانداران با كسي كه با هواپيما سفر خارجي مي كند حاكي از اين برداشت آنها است كه طرف يك آ‌دم مفت خور و بدون علاقه به وطن است كه پول اضافي دارد و مي رود براي اينكه خوش بگذراند.
2- اگر براي بازگشت به ايران از مسيري دورتر مجبور به انجام چند پرواز باشيد و تمام مسيرهاي شما با پرواز خارجي نهايتا به تهران ختم شود، كارت پرواز دومين يا سومين پرواز خود را در همان ابتدا دريافت مي كنيد اما اگر پرواز دوم يا سوم شما به تهران با ايران اير باشد به شما خواهند گفت كه كارت پرواز خود را در فرودگاه ماقبل تهران دريافت كنيد چون در سيستم كامپيوتري به ايران اير دسترسي ندارند.
3- براي تاييد مجدد جا هم اگر با چند پرواز به تهران بخواهيد بياييد و پرواز آخر شما با ايران اير باشد در مبدا سفر به شما مي گويند امكان تاييد مجدد جا براي آن بخش از سفر كا با ايران اير است وجود ندارد چون در سيستم كامپيوتري به ايران اير دسترسي ندارند. شما مي مانيد و هزار فكر كه خدايا اگر نتوانم قسمت آخر سفر با ايران اير را تاييد مجدد كنم چه خاكي بايد بر سر بريزم.
4- در پروازي كه قبل از ايام عيد از دوبي به تهران داشتيم و فكر مي كرديم چقدر بايستي پرواز پر باشد، ايران اير يك هواپيماي بوئينك 747 مستعمل و مندرس (به معناي دقيق و واقعي كلمه) را كه شايد حدود 300 نفر گنجايش داشته باشد را در نظر گرفته بود كه با حدود كمتر از 100 مسافر به تهران پرواز كرديم. يك ساعت جلوتر هواپيمايي امارات با ظرفيت تكميل به تهران پرواز كرد.
5- رفتار زشت برخي از مهمانداران ايران اير و رفتار بي تفاوت مآبانه بخش بيشتري از آنها در پروازهاي خارجي و داخلي واقعا آزار دهنده است. اخيرا دو بار در پروازهاي داخلي با هواپيمايي ماهان سفر كردم كه انصافا آداب و احترام مناسبي را از سوي مهمانداران مشاهده كردم.
6- چمدان بنده بعد از يك سفر طولاني خارجي به تهران نرسيد و من موضوع را به قسمت بار گم شده ايران اير گزارش كردم كه پرونده اي تشكيل شد و از من شماره تلفن موبايل گرفتند. بعد از حدود يك هفته تنها بر اساس پيگيري هاي تلفني من اعلام كردند چمدان پيدا شده است و شخصا براي دريافت چمدان مجددا رنج سفر به فرودگاه امام خميني را به خود هموار كردم. اگر وظيفه شان را انجام نمي خواهند بدهند كه به مسافر اطلاع دهند چرا شماره تلفن مي گيرند. ضمنا بر اساس استانداردهاي بين المللي بايستي چمدان را در محلي كه مسافر اعلام مي كند به وي تحويل دهند. از اين آخري ما گذشتيم.
7- در يك پرواز داخلي بدليل آنكه پاي مادرم شكسته بود براي دريافت ويلچر مراجعه كردم. سئوالات زير را از بنده پرسيدند: چند وقت است پاي ايشان شكسته است؟ آيا جراحي شده است؟ آيا بخيه دارد؟ چه وقت از بيمارستان مرخص شده است؟ چقدر مي تواند راه برود؟ خلاصه بعد از اينگونه سئوالات به من گفتند بگوييد خودش يواش يواش تا در خروجي براي سوار شدن به اتوبوس بيايد و بعد ما ايشان را سوار ماشين مخصوص مي كنيم. مادرم را روي چرخي كه روي آن چمدانها را مي گذارند نشاندم و تا در قسمت بازرسي نهايي بردم. بعد از آن بزحمت ايشان تا دم خروجي راه رفت. در آنجا عين سئوالات قبلي را از من پرسيدند و نهايتا ايشان را با وضعيت ايستاده سوار آسانسور بدون نرده ماشين مخصوص كردند كه من كه داشتم نگاه مي كردم نگران بودم كه هر لحظه از روي آسانسور بدون نرده سقوط نكند. در فرودگاه مقصد هم مجددا ايشان را روي چرخ بار نشاندم و به بيرون از فرودگاه انتقال دادم. (56365)
 
۱۳۸۷-۰۱-۲۰ ۱۰:۰۲:۲۲
متاسفانه خدمات رسانی تاکسی های فرودگاه آبروی چند ساله شرکت سیر و سفر را از بین برده است. بعنوان مثال: 1- در باجه مربوطه در فرودگاه در چند محل مختلف نوشته شده است: تمام نقاط تهران 12000 تومان، هنگامی که تاکسی به مقصد می رسد علاوه بر مبلغ فوق 3 هزار تومان هم به خاطر استفاده از باربند طلب می کنند، در حالیکه اولا امکان گذاشتن وسایل در صندوق عقب و حتی بر روی صندلی و یا کف اتاق ماشین وجود داشته است ولی بعلت اصرار راننده و بی اطلاعی مسافر از این افزایش قیمت، مشاهده می شود که حتی بارهای کوچک به جای قرار گرفتن در داخل ماشین، توسط راننده بر روی باربند قرار می گیرند! 2- با توجه به اینکه تقریبا همه مسافرینی که از خارج از کشور می آیند با خود ساک و چمدان و ... دارند (که بالاجبار توسط رانندگان بر روی باربند قرار خواهند گرفت!) توصیه می شود قیمت کل 15000 تومان در همان فرودگاه به مسافرین اعلام شود تا پس از رسیدن به مقصد موجب اختلاف طرفین نشود. 3- ظاهرا رانندگان موظفند بخاطر گرمای هوا کولر ماشین را روشن بکنند، متاسفانه این موضوع از طرف ایشان رعایت نمی شود و بخاطر آلودگی هوا امکان باز نگهداشتن پنجره نیز وجود ندارد. لازم است تذکر لازم به رانندگان داده شود. (56391)
 
يك خبرنگار
۱۳۸۷-۰۱-۲۰ ۱۰:۱۴:۲۳
اشكالات فرودگاه امام قابل تامل است اما فكر نمي‌كنم شكايت‌هاي كسي كه تا 23 اسفند پول ملت را پارو كرده و مي‌خواهد آن را به همراه خانواده‌اش به جيب اروپائي‌ها بريزد آنقدر اولويت داشته باشد كه در رسانه مطرح شود. خصوصا كه شكايت‌ها از نوع «به من گفتند تو!» باشد. (56394)
 
مهدی
۱۳۸۷-۰۱-۲۰ ۱۱:۲۸:۰۹
آنهایی که پول ملت را پارو کرده اند از VIP تشریف می برند، دوست گرامی.
صنعت هوایی وظیفه اش خدمت رسانی به مسافران به بهترین شکل ممکن است، نه تفتیش در نحوه دخل و خرج مردم.
مودب بودن کم هزینه ترین نوع خدمت رسانی است.
با توجه به اینکه شغلتان خبرنگاریست توصیه میکنم در پیش فرضهایتان یک تجدید نظری بکنید وگرنه باید هر چی مسافر خارجی هست رو به جرم ریختن پول ملت در جیب اروپاییها به خیانت متهم و دادگاهی کنیم. (56431)
 
۱۳۸۷-۰۱-۲۰ ۱۱:۱۸:۰۲
بنام خدا
من هم كاملا مطالب مطروحه توسط نويسنده محترم را تاييد مي‌كنم. بنده هم در آبان ماه سال 1386 كه عازم يك ماموريت اداري بودم با موارد مشابه مواجه شدم كه اسف‌بارترين آن مربوط به طماعي، بد ادبي و دزدي آشكار راننده‌هاي تاكسي فردگاه بود. تاكسي‌هاي فردگاه با آرم و نشان رسمي، امنايي هستند كه مردم بايد كاملا بايد به آنها در مسير طولاني و پر از خطر فردگاه تا تهران اطمينان كامل داشته باشند اما كلك‌هايي كه از طرف آنها سوار مي‌شود و بي دقتي و فقدان نظارت توسط سازمان تاكسيراني اين اطمينان را سلب كرده است. واقعا بايستي براي تاكسي‌هاي فردگاه امام فكر اساسي شود. (56425)
 
احسان
۱۳۸۷-۰۱-۲۰ ۱۱:۲۰:۳۴
خوب آقای کارمند گمرک اگر مشکلات وجود دارد حقوق کم است، سفره تان خالیست، استعفا داده شغل دیگری انتخاب کنید. اینکه بهانه ای برای توهین به مسافران نمی شود.نمی دانم این چه صیغه ایست که هرگاه از کارمندان دولت انتقاد می شود کمبود حقوق را دلیل می آورند. خوب آقاجان استعفا بدهید بروید دنبال یک کار دیگر. اینکه نمی شود دلیل. دیگران ممکن است در شرایط کاری شما حاضر باشند با مسافران خوب برخورد کنند. یا اینکه از مدیرانتان بخواهید وضعیت بهتری برایتان فراهم کنند. در هرصورت هیچ بهانه ای برای توهین به مسافران وجود ندارد.
در شرع مبین اسلام توهین بی جا به دیگران از جمله حق الناس است. متاسفانه ما اینگونه گناهان بزرگ را گناه حساب نمی کنیم تازه برای آن توجیه هم داریم. (56427)
 
۱۳۸۷-۰۱-۲۰ ۱۳:۴۶:۰۶
پس ما نیایم ایران
همین جا بهتره
کجا بهتره؟ مغرب؟!...من که سال قبل یک سر آمدم مراکش که از فقر و بی فرهنگی و بد بختی و فلاکت پر بود. وضعیت این شهر که سومین شهر بزرگ و مهم مغرب هست و تازه شهر توریستیه از دهات ایران بدتر بود....یک ویرانه به تمام معناست....انصاف هم خوب چیزیه والا! (56505)
 
۱۳۸۷-۰۱-۲۴ ۲۱:۲۵:۲۸
به به دلم هوای همون دهات ایرانو داره! مگه دهات ایران طوریه! (57254)
 
روزبه
۱۳۸۷-۰۱-۲۰ ۱۴:۳۷:۱۷
فقط مي تونم بگم متعسفم از اين برخورد ها . چون چنين برخورد هايي را زياد ديده ام . ايرانيان عزيز و لايق ، مستحق چنين رفتارهايي نيستند . و آن دوستي كه گفت خلايق هر چه لايق ، منظورشان خودش و خانواده اش بوده است شما به دل نگيريد ! (56524)
 
مقدم
۱۳۸۷-۰۱-۲۰ ۱۵:۴۱:۴۲
بنا به اقتضای کاری سالانه حدود دوازده سفر خارجی دارم.

هموطنان من بهتر از من می دانند که هر فرودگاهی در دنیا خدمات را براساس مالیات بلیط ارائه می دهد. مثلا\" بایستی مالیات بلیط 400 دلار بدهند. حالا در ایران ببینید مالیات بلیط چقدر است و همان میزان انتظار خدمات داشته باشند.

مثلا\" در فرودگاه تورنتو چرخ سبک برای ساک دستی وچود ندارد و چرخ چمدان را هم بایستی اول پول بدهید و بعد چرخ را باید سرجایش بگذارید تا پول خود را پس بگیریذ.
ولی در عوض هنگام خروچ گیت کنترل گذرنامه ندارند.

یا میزان کنترل گذرنامه در مسیر پرواز در فرودگاه شارل دوگل پاریس خیلی بیشتر از سایر فرودگاه های اصلی اروپا مانند فرانکفورت است.

یا میزان سخت گیری بازرسی بار همراه و بدنی در فرانکفورت بیشتر و زمان براست ولی در فرودگاه میلان آنقدر گیر نمی دهند.

در فرودگاه امام تهران هم، چه در رفت و چه در برگشت، روش و روابط پرسنل با مسافر قابل قبول است. آنچه گرفتاری ایجاد می کند عدم کنترل کیفیت و مراقبت از استقرار مستمر روش های اجرایی است که به تدریج به پرسنل اجازه قضاوت و عمل شخصی می دهد.

از طرف دیگر با توجه به باهوش بودن مسافران ایرانی که در خیلی از مواقع خود شاهد صحنه بوده ام، که می دانند نظر شخص بیشتر مطرح است تا روش، سعی می کنند از دادن اطلاعات صحیح یا طفره بروند و جور دیگری اظهار کنند و یا اصلا خود را به بی اطلاعی بزنند. این امر منجر به گرفتن موضع دفاعی از طرف مامور می شود.
قانون گمرک می گوید که مسافر باید بار خود را اظهار کند. چنانچه مامور گمرگ محتوای بار را خلاف اظهار دید می تواند اعلام قاچاق کند. حالا به موقع کارمند گمرک ببینید چقدر گذشت می شود. از طرف دیگر بار مسافر باید مطابق با شئونات مسافر باشد. از این رو برخی سوالات مامور گمرک ناظر بر انطباق نوع بار با شخصیت و حرفه مسافر است.

بنابراین با یکی دو برخورد موردی، نمی توان قضیه رابه کل تعمیم داد.

اما در هرحال انتظار می رود که مدیران ارشد سازمان های مستقر در فرودگاه بیشتر بر اعمال سیستم ها و روش ها نظارت کنند و در این مورد هیچگونه اغماضی نکنند.

با تشکر (56541)
 
علی
۱۳۸۷-۰۱-۲۰ ۱۶:۳۷:۴۴
در همه جای دنیا مامور نظامی یک شخصیت و پرستیژ مثال زدنی دارد که نشاندهنده نظم ان سرزمین است

در ایران اصرار بر این است که حتما افسران فرودگاه لباس را روی تمبان ولو کنند، کفش برای خشوع بیشتر واکس نداشته باشد و ریش مرتب (منظورم کوتاه یا تراشیده نیست) نشود

چند ساعت وقت برای آموزش این پرسنل همیشه طلب کار صرف شده؟ چرا باید در این فرودگاه همیشه خجالت زده باشیم؟

لطفا از خلاقیت خود استفاده کنید و در این زمینه یک نوآوری اساسی انجام بدهید! (56556)
 
علی احمدی
۱۳۸۷-۰۱-۲۰ ۱۷:۴۹:۱۰
بالاخره یک نفر در گمرک و نیروی انتظامی به داد رفتارهای بی ادبانه در فرودگاهها برسد. (56571)
 
سعید
۱۳۸۷-۰۱-۲۱ ۰۷:۵۸:۳۱
گاهی آدم تعجب می کند که مدیران ما، چرا به کشورهای دیگر سفر نمی کنند و یا اگر می کنند چرا کارهای خوب آنان را در سیستم خود پیاده نمی کنند. من برای پروازهای خارجی از فرودگاه مهرآباد استفاده کرده ام. چند مثال با توجه به وضعیت آنجا می زنم:

1- در بخش گذرنامه مهرآباد مثلا اگر هشت گیت هست مسافران با رسیدن به آنجا به هشت صف تقسیم می شوند. حال اگر گذرنامه مسافری به مشکل برخورد کند سایر مسافران مجبورند مدت طولانی در آن صف بمانند. بار آخری که از ایران خارج شدم حدود 50 دقیقه بی جهت برای همین مساله معطل شدم. راه حل آن در کشورهای ارائه شده است. همه مسافران از یک جا وارد می شوند و در یک صف قرار می گیرند و هر گیشه که خالی شد نفر اول صف به آنجا می رود. به همین سادگی :)

2- در بیشتر فرودگاههای بین المللی، در بخش کنترل گذرنامه، صف مسافران خارجی از داخلی جداست. حتما حکمتی هست.

3- ماموران گذرنامه نخستین و آخرین ایرانیانی هستند که خارجی ها با آنها سر و کار دارند. لازم است لباس و وضعیت مرتب داشته باشند و آموزش پیوسته داشته باشند. وضع رفاهی و روحیشان هم خیلی اهمیت دارد. لبخند و خوشرویی عنصر گمشده در کارکنان این بخش است. به همچنین است وضعیت کارکنان حراستی و گمرکی.

4- پذیرش مسافر و بار بصورت سنتی و تیمچه ای انجام می شود و مسافر تا لحظه نشستن بر روی صندلی استرس دارد. کارکنان ایران ایر (و سایر شرکت ها) وقت و انرژی زیادی برای تقسیم صندلی ها بین 200-300 مسافر مصرف می کنند. مسافران معمولا تا نیم ساعت بعد از شروع پرواز، هنوز پر از استرس ناشی از برخوردها هستند.

5- فروشگاه ها، رستوران ها و مکانهای جذاب برای وقت گذرانی مسافران در فرودگاه وجود ندارد.

6- بیش از نیمی از چرخهای حمل ساک معمولا شکسته و غیر قابل استفاده اند. برای اطلاع مدیران عرض می کنم که من حاضرم چند ساعت داوطلبانه در فرودگاه کمک کنم تا این چرخها به انبار منتقل شوند !

7- First in First Serve قانونی است که باید شرکت تاکسیرانی و رانندگان تاکسی ها با آن آشنا شوند. مسافری که فیش تاکسی دریافت می کند باید سوار اولین تاکسی موجود در صف شود. دعوا ندارد. (56633)
 
سعید
۱۳۸۷-۰۱-۲۱ ۰۸:۱۹:۲۱
در پست قبلی از اشکالات کارکنان هواپیمایی گفتم. دیدم بی انصافی است یک سوزن هم به خودمان (مسافران) نزنم:

1- مسافران خروجی ها انگار آخرین بار است که می توانند از ایران خارج شوند. مایجتاج پنج سال را با خود می برند. بدتر از آن، مسافران ایرانی ورودی که هرکدام هزار ماشالله یک تاجر پروازی هستند. رسیدگی به ساکهای بی شمار آنان هر ماموری را خسته می کند. سفر زیارتی، سیاحتی، تجارتی تان قبول!

2- هرچه آورده ای نوش جان! جلوی مامور گمرک و فیلم درآوردن!

3- اگر مسافر بغل دستی شما ساک کوچکی دارد به این معنا نیست که وظیفه دارد بخشی از توشه شما را به عنوان وسایل خودش به پذیرش بار نشان دهد. اگر درخواست شما را رد کرد لطفا به امواتش فحش ندهید.

4- شجاع باشید و اگر کسی ساکی به شما داد قبول نکنید. اگر پنج کیلو تریاک در آن ساک بود بعدا چه خواهید کرد؟!

5- اگر در کوالالامپور هستید و پرواز هما به تهران ساعت 11 شب است لطفا ساعت ده و نیم در گیت خروجی باشید. نه اینکه ساعت یازده و ربع هنوز مشغول ورانداز کردن لباسها در فروشگاههای فرودگاه باشید. فرض کنید مسافر یک شرکت هواپیمایی خارجی هستید. از بی خیالی ایران ایر سو استفاده نکنید.

6- بابا، بستگان شما دوغ نمی خواهند. خورش قیمه نذری جایش در ساک مسافر هوایی نیست. سبزی سرخ شده در آنجا هم قابل تهیه است.

7- یک نفر مسافر است. یک اتوبوس بدرقه گر یا استقبال کننده نمی خواهد.

8- جلو و عقب هواپیما فرقی نمی کند. همه با هم می رسند و اگر خدای نکرده ... . لطفا اینقدر با کارمندان چانه نزنید.

9- وقتی وارد هواپیما می شوید زود جای خود را پیدا کنید و سعی کنید قدری آرام باشید تا بقیه هم زود جایابی شوند و پرواز به موقع انجام شود. درست است که همه کارمندان اداره هم با شما همسفرند اما لازم نیست هی راه بروید و بلند بلند احوالپرسی کنید.

10- اگر مسافرتان نیم ساعت دیر خارج شد گریه و زاری نکنید. داخل شلوغ است.

11- آقای عزیزی که هی پتک نظم و ادب خارجی ها را بر سر هموطنانت می زنی. چرا از حجب و حیای هموطنانت سو استفاده می کنی و به جای ایستادن در ته صف، خود را با کمال پر رویی در صف جا می زنی ! پس این بیست سال که خارج بودی چه یاد گرفتی؟ (56636)
 
۱۳۸۷-۰۱-۲۱ ۱۴:۳۲:۴۸
با آقاي سعيد موافقم كه بايستي از خودمان بعنوان مسافران هم بگوييم. با تمامي مواردي كه در مورد مسافران گفتند موافقم. با اين نه رفتار كاركنان فرودگاه و پروازها بايستي ملاك بدرفتاري مسافران باشد و نه رفتار مسافران ملاك بدرفتاري كاركنان. ملاك ما احترام ايراني به ايراني است. وقتي جلو چشم مثلا كاركنان فرودگاه دوبي كاركنان ايراني با مسافرين بدرفتاري مي كنند، احترام خود را خود از بين برده ايم. ضمنا يك ضرب المثل بازاري است كه مي گويد هميشه حق با مشتري است حتي اگر اشتباه كند. اما ظاهرا نه كاركنان فروشنده واقعي اند و نه ما مشتر ي حسابي. ملاك در هر حال احترام، انصاف و انسانيت بايستي باشد. حتي حقوق كم و مشكلات هم بدرفتاري را توجيه نمي كند. (56707)
 
امیر ستوده
۱۳۸۷-۰۱-۲۱ ۰۸:۳۰:۰۷
متاسفانه مسئولان گمرک و نیروی انتظای فقط دنبال ظاهرسازی هستند و کاریبرای رفع مشکلات برخرودهای زننده کارمندان و مامورانشان نمی کنند. (56638)
 
محمدعلي
۱۳۸۷-۰۱-۲۱ ۰۸:۵۲:۲۰
جابجايي مسافران فرودگاه بين المللي امام خميني (ره ) ساماندهي مي شود
ساعت خبر: 16:56 - تاريخ خبر: 20/01/1387
تهران / واحد مرکزي خبر / اقتصادي 87/01/20
مديركل سازمان حمل و نقل و پايانه هاي استان تهران اعلام كرد : نابساماني در سرويس دهي تاكسي هاي فرودگاه بين المللي امام خميني (ره) به زودي برطرف مي شود.
عليرضا ولي در مصاحبه با خبرنگار واحد مركزي خبر گفت : با توجه به اينكه فرودگاه بين المللي امام خميني (ه)‌ خارج از محدوده شهري قرار دارد ، مسئوليت جابجايي مسافران اين فرودگاه طبق قانون برعهده سازمان حمل نقل و پايانه هاي استان تهران است و دخالت تاكسيراني در جابجايي مسافران فرودگاه امام خميني (ه) امكان نظارت بر ناوگان و نظام برنامه ريزي در اين فرودگاه را با مشكل مواجه كرده است.
مديركل سازمان حمل ونقل و پايانه هاي استان تهران خاطرنشان كرد : در حال حاضر شركت سير وسفر فرودگاه بين اللمللي امام خميني (ه) با استفاده از 350 دستگاه خودرو با مديريت متمركز كار جابجايي مسافران اين فردوگاه را انجام مي دهد و تاكسيراني تهران نيز متعهد شده است يكهزار دستگاه تاكسي رابراي جابجاي مسافران اختصاص دهد .
وي افزود : تاكسي هاي يک شكل شركت سيروسفر فرودگاه بين المللي امام خميني (ه ) كه فقط اجازه فعاليت در اين فرودگاه را دارند به صورت سازماندهي شده كار جابجايي مسافران را انجام مي دهند اما متاسفانه تاكسي هاي تاكسيراني چون امكان تردد در شهر را هم دارند هر زمان كه مايل باشند به فرودگاه مي ايند.
ولي گفت :حضور نامنظم تاكسي هاي تاكسيراني موجب شده تا در مواقع اوج ترددمسافر و افزايش مسافران ، به دليل كمبود وسيله نقليه نرخ كرايه ها به صورت غيرمنطقي افزايش يابد.
مدير كل سازمان حمل و نقل و پايانه هاي استان تهران افزود : در حال حاضر با توجه به تعداد پرواز و امار مسافران فرودگاه بين المللي امام خميني (ه) با استفاده از 750 دستگاه خودرو مي توان سرويس مطلوبي به مسافران فرودگاه ارائه كرد اما در حال حاضر به دليل حضور نامنظم تاكسي هاي تحت پوشش تاكسيراني و اعمال نشدن مديريت بر اين ناوگان ، گاهي در مواقع اوج تردد مسافر ، جابجايي مسافران با مشكل مواجه مي شود.
وي تاكيد كرد : تاكسيراني نظارتي بر عملكرد ناوگان خود ندارد و تاكسي ها هر وقت در شهر مسافر دربست دارند به فرودگاه نمي ايند.
ولي خاطرنشان كرد : سازمان حمل نقل و پايانه هاي استان امادگي دارد فرصت را براي ديگر شركتهاي توانمند حمل ونقل كه امادگي سرمايه گذاري دارند و توان مديريتي لازم را براي فعاليت در اين بخش دارند ، فراهم كند.
مدير عامل سازمان حمل ونقل و پايانه هاي استان تهران افزود : شركت سير و سفر فرودگاه بين المللي امام خميني (ه) قرار بود تعداد 200 دستگاه خودرو تا قبل از فروردين به ناوگان خود اضافه كند كه به دليل عدم تحويل از سوي خودروساز ،
به تاخير افتاد البته اين شركت اماده است 200 دستگاه خودرو جديد به ناوگان خود بيفزايد.
وي گفت : شركت هاي توانمند ديگري نيز وجود دارند كه مي توانند با مديريت واحد 400 دستگاه خودرو را براي سرويس دهي به مسافران فرودگاه امام خميني تجهيز كنند.
مديرعامل سازمان حمل ونقل و پايانه هاي استان تهران با اشاره به نظارت بر نحوه عملكرد تاكسي هاي فعال در فرودگاه امام خميني (ره) كه تحت پوشش اين سازمان است ، گفت : نرخ تعيين شده براي اين تاكسي هاي بصورت ثابت براي همه نقاط تهران 12 هزار تومان است و مسافران در قبال مبلغ پرداخت شده قبض دريافت مي كنند و رانندگان حق دريافت هيچ مبلغي اضافه بر اين مبلغ ندارند .
وي گفت : اين سازمان با نظارتهاي محسوس و نامحسوس و شناسايي متخلفان احتمالي به تخلفات رسيدگي مي كند.
ولي افزود : هم اكنون نرخ تاكسي هاي تحت نظارت تاكسيراني براي جابجايي مسافران به نقاط مختلف تهران براساس تاكسيمتر تا 15 هزار تومان نيز مي رسد.
صدا وتصوير دارد (56644)
 
۱۳۸۷-۰۱-۲۱ ۱۰:۳۶:۴۷
ba salam,man sale pish ba hamsaram ke irani hast vali xhon tamame omre dar kharej az iran bodeh baraye avali bar varede iran shodim .khob tabiatan khanome man ham shkle iraniha hast vali nemitone khob irani harf bezane bad az inke chamedonharo gereftin va dar hale khoroj az forodgah bodim 2 nafar aghaye javan jeloye maro gereftan va porsidan chi ba khodeton dari,man goftam chizhaye shakhsi,agha az man porsid dorost bego manzoret az chizaye shakhsi chi hast,dar hamin zemn hamkaresh az khanome man soal kard ,man javab dadam khanome man balad nist khob farsi harf bezane midoni che javabi shenidam ,SHOMA HARF NAZAN KHODESH ZABON DARE JAVAB MIDE.dost dashtam hamon ja bezanam to dahanesh ke enghadar nafahm hast vali moshkel az nafarate bala hast ke be dalile biliaghati dar poste marboteh chand ta vaghan bacheye bitarbiyat ro mizaran baraye in karha..DOSTANE AZIZ ON IRANI KE HAMISHE DAR KHAREJ AZ KESHVAR POZESHO MIDIM DIGE MORDEH: (56665)
 
۱۳۸۷-۰۱-۲۲ ۱۴:۲۵:۵۸
درست است که در این فرودگاه مشکلاتی هم وجود دارد، ولی شاید بهتر بود که با انتخاب یک تیتر مناسب تر ، یک دید منفی در ذهن مخاطبان شکل نگیرد. (56922)
 
۱۳۸۷-۰۱-۲۳ ۰۹:۲۳:۲۸
Look alike our managerial system is based on words and they have no obligation toward their duty.
Regarding taxi drivers, to excuse their non ethical attitude, probably are saying those who have over flow of money and spending in foreign countries, why not we share with them some how!
While passenger is not familiar with the system easily get raped off.
All these blames are on top management and any changes must be done should be on them.
Another point I would like to say for those who are not responding in proper way to the custom officer obviously is wrong.
When they are in other countries obeying the laws precisely but in our country change their attitude.
Over all Government must consider all obligations and complains and correct it which is most important in our tourist industry. (57006)
 
mosafer
۱۳۸۷-۰۱-۲۴ ۰۰:۴۲:۱۰
yek sal ghabl az eftetah foroodgah jadid sangapoor metro an eftetah shod ta karkonan sazande ba an rafto amad konand va ham baraye rooz eftetah foroodgah metroo va hame chiz baraye amado shod mosafaran amade bashad. al

hala key khate metroo be foroodgah emam mirese khoda midanad.
la yalamol ghib ella hooo (57093)
 
شستچـــــــی
۱۳۸۷-۰۱-۲۴ ۰۷:۲۶:۵۹
اینهمه گفتین؟ آخر چــــــــــــــــــــــــــه؟

وقتی آقای شستچــــی اشتباهی هست، توقع بیش از ایـــــــــن دارین؟

عجبـــــا! (57107)
 
ali
۱۳۸۷-۰۱-۲۴ ۱۹:۲۷:۰۶
az kasani ke mortakeb khalaf mishavand ya madarekeshan naghes ast
va ba javabhay manteghy va ejray ghanon tavasot polis delgir hastand tavghiy bishtar az in nist.va in jor harfha zarey dar azm va eradey afsaran gozar nameh az khedmat be mardam sharif iran nemikahad. (57240)
 
علیرضا صفری
۱۳۸۷-۰۱-۲۵ ۰۸:۳۸:۰۱
ضمن تشكر از مقاله شهروند محترم به اطلاع می رساند، با عنایت به فعالیت چند شركت مسافربری با عناوین مختلف در فرودگاه امام (ره)، تاكسیهای تحت پوشش این سازمان طبق نرخ مصوب شورای محترم اسلامی شهر تهران، موظف به اخذ كرایه براساس تاكسیمتر می باشند.

سازمان تاكسیرانی شهر تهران نیز كراراً از مسافرین ارجمند درخواست نموده تا موارد تخلف را با تلفن های 1888 و 333736666 و 33737777 یا سایت http://taxi.tehran.ir اعلام تا در اسرع وقت رسیدگی صورت پذیرد. لذا از نگارنده محترم، تقاضا داریم با ارائه شماره پلاك تاكسی مورد نظر، ما را در اعمال هرچه مطلوب تر قانون یاری فرموده تا شاهد نظم بیشتری در فرودگاه مذكور باشیم. (57343)
 
یبی
۱۳۸۷-۰۱-۲۶ ۱۰:۴۲:۵۵
واقعا خیلی رو می خواد بعد از این همه بحث یک جواب کلیشه ای به آدم بدن.
لطف کن این شمار ه ها وآدرس سایتو با حروف بزرگ تو خروجی فرودگاه کنارتاکسی ها بزنن. (57594)
 
۱۳۸۷-۰۱-۲۶ ۰۹:۰۱:۵۷
خلايق هر چه لايق !
در و تخته بايد با هم جور باشند !
كجاي اين مملكت كار بدون ايراد است كه فرودگاهش باشد ؟
روز 5 فروردين سمندي جلو بانك صادرات بين ظهير الاسلام و ميدان بهارستان در پياده رو ايستاده بود . وقتي به مامور راهنمايي اعتراض كردم گفت : شما كي هستيد ؟ اصلا به شما مربوط نيست ! اين است برخورد نيروهايي كه بايد قوانين را اجرا كنند . البته اجراي قوانين فقط براي كساني است كه پست و مقامي ندارند و يا جزو اشرار نمي باشند . (57570)
 
Farshid
۱۳۸۷-۰۱-۲۶ ۲۱:۵۵:۲۲
vala man bad az 3 sal ke raftam Iran (too Azar mah 86) hame chiz kheili khoob bood va barkhordha ham khoob bood. in dooste ma shayad bad shansi avorde ya ma khoosh shans boodim. albate inam begam ke oon moghe ke ma raftim foroodgah kheili khalvat bood (57672)
 
۱۳۸۷-۰۱-۲۷ ۰۷:۵۹:۵۹
سلام
آقا تو جامعه ما همه همینند پیش بقال که میره جنش 500 تومنی رو میده 600 تومن بعد از اینکه نونوایی محله نون رو فقط خاشخاش میزنه و 50 تومن به خاطر همون میکشه روش شاکیه اونوقت پیش نونوا که میری از بقال شاکیه
ملت خودشون دارند همدیگه رو می چاپن هیچکی کار خودش رو درست انجام نمیده بهت قول میدم اگر همین الان پیش اون مامور گمرک که بری چه حرفایی که نمیزنه کل مردم ایران و ایرانی جماعت رو میبره زیر سوال ولی کار خودش رو درست نمی تونه انجام بده! (57694)
 
hr
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۱-۰۲-۲۶ ۱۴:۲۰:۴۵
در این رابطه من هم چندین بار شاهد بودم به خصوص در پروازی که به ترکیه داشتم هواپیما رو دوساعت و نیم نگه داشتن برای 2 مسافر.موقع چک کردن گذر نامه برای ورودی که کارت پرواز میدن برای اذیت کردن مردم 20 تا مامور وایساده بودن جلو در 1 گیت و بقیه گیت ها رو هم بسته بودن (786143) (moderator18)
 
کیانا
۱۳۹۲-۱۰-۱۵ ۱۵:۱۹:۳۳
از سفر ابوظبی برمی گشتم سوارتاکسی ونهای فرودگاه شدم رسیدم سمت خونه هوا تقریبا تاریک شده بود ازفرودگاه تا پاسداران 50تومن میشد یک تراول 50 ازقبل آماده تو دستم داشتم به راننده دادم تو این فاصله خواهرم که با سگم ازتو کوچه داشت مییومد به سمتم،ازذوق دیدن آنها کمی حواسم پرت شد و راننده ازذاین موقعیت سوء استفاده کرد وسریع یک 500 تومنی کهنه دستش گرفت و گفت خانم البته قابل نداره ها ولی بجای تراول 50 تومن به من اسکناس 500 دادی من یهو جا خوردم ازطرفی نمی تونستم ثابت کنم .هرچی گفتم من همین الان بهتون تراول دادم گفت نه اشتباه میکنید هرکی باشه کمی دچار تردید می شه و من مجبور شدم دوباره یک تراول 50 بهش بدم ولی راضی نبودم چون اگه من اشتباه کردم چرا اسکناس 500 تومنی را بهم پس نداد وقتی ازدیگران این موضوع را پیگیری کردم متوجه شدم این حقه ای هست که بعضی از راننده تاکسی های فرودگاه سر مسافرها شبانه روز میآورند واقعا نمی دونم چیباید گفت به این امت همیشه در صحنه !!! درس عبرت باشه برای دیگران حواسمون باید بیشتر جمع باشه این مواقع (1889243) (alef-6)
 
ج.ر
۱۳۹۳-۰۶-۱۰ ۱۲:۱۴:۲۴
دوست عزیز بهت پیشنهاد میکنم سوار تاکسیهای فرودگاه نشی من هر وقت فرودگاه امام میرم با شخصی میرم هم منصف ترند هم ارزون تر میگیرند.......توی فرودگاه هم زیاد پرسه میزنند..........نصف قیمت تاکسیهای فرودگاه میگیرند.. (2352890) (alef-3)
 
۱۳۹۳-۰۳-۱۴ ۱۳:۳۵:۱۴
دوست عزیز ببخشید شما که تعطیلات پاریس هستی چرا اصلا ایران زندگی می کنی؟فکرکنم چون درآمدی اینجا داری که جای دیگه نداری مالیاتی اینجا نمی دی که جای دیگه باید بدی ازهمه عذر می خواهم قصدم بی ادبی نیست فقط عرض می کنم در مملکتی که عده ای پول یامفت در می آورند مالیات دولت را نمی دهند دیگه هیچ احدی و مدیریتی نمی تواند از مامور و گمرگ و راننده خدمت درست بگیردآنهم در فرودگاه امام که این افراد تحقیر خود را می بینند (2183524) (alef-10)
 
محمد
۱۳۹۳-۰۳-۱۴ ۱۴:۲۳:۵۴
با سلام
دوست عزیز از اینکه واقعیتهای زشت و وزننده و دور از شان تمدن ایرانی را به تحریر در اوردی ممنونم.
من بعنوان کارمند یک ایرلاین اعلام میکنم من خودم از رفتار لبعضی پرسنل واقعا دلگیرم اما همانطور کخه خود گفتی خیلی از دوستان وهمکارانم با برخورد مناسب صبر وتحمل فراروان خستگیهای بیش از حد و با توجه به محیط کاریه پر از استرس فرودگاه با مسافر ارباب رجوع بهترین برخورد رادارند که از ایشان تشکر میکنم .
ما حتی دوره هایی داریم بنام سرویس به مشتری که فقط لبخند زدن به مسافر را اموزش میدهد اگر دیگر ارگانها هم اموزش را راس کار خود قرار دهند همه چیز درست میشود.
اما باید به انانی که با مسافرین برخورد ناشایست دارند گفت دور ازادب ومتانت ایران و ایرانی است اینگونه رفتارها باتشکر (2183554) (alef-10)
 
مرتضی
۱۳۹۳-۰۶-۱۲ ۱۵:۰۲:۵۸
سلام.
من هم امروز به فرودگاه امام خمینی رفته بودم تا خواهرم را بدرقه کنم وکمک کنم تا وسایلش را به سالن اصلی ببرم موقعه رفتن به داخل سالن از مامور بازرسی اجازه گرفتم واون هم گفت میتونی بری داخل من خواهرم را رساندم و برگشتم ام اما از در دیگه ای رفتم اونجا دو تا افسر ایستاده بودن که به من گیر دادن از رفتارشان فهمیدم برای مسخره بازی به من گیرداده اند ومن خیلی از این طرز برخورد ناراحت شدم امیدوارم که مسئولان برخورد کنند با اینگونه رفتارها (2357009) (alef-10)
 
حسين
۱۳۹۳-۰۸-۱۲ ۰۲:۴۰:۴۵
دوست عزيز ضربه زدن به نظام اسلامي هزار روش داره كه يكيش همينه كه فرمودين برميدارن افراد نا لايق رو ميذارن سر ميريت هاي كليدي كه با عملكرد بدشون براي ايران عزيز دشمن تراشي كنن و با برخورد بدشون فرهنك بدي رو از ايران و ايراني براي جهان ترسيم ميكنن اما مديراي ارزشي و دل سوز رو ميزارن سر بستاي بي ارزش و با همين كار سيستم نظام رو مختل ميكنن متاسفانه (2467037) (alef-13)
 
ali
۱۳۹۳-۰۹-۱۰ ۲۰:۴۱:۱۷
همین امشب از دبی که اومدم به شیراز مامور گمرگ به من گفت چی داری گفتم هیچی شر.ع کرد به فحاشی و بی احترامی کردن واقا زشت هست لطا مامورین گمرگ بی ادبی نکنند اگر تکرار شود زشت است (2522406) (alef-3)
 
رضا
۱۳۹۳-۱۱-۰۹ ۱۶:۳۸:۵۹
از اقای نویسنده و همه دوستانی که نظرات صادقانه و سازنده گذاشتن ممنونم. مطالب رو برای اگاهی برای مسافرت فرداشبم خوندم. (2648948) (alef-10)
 
سودابه
۱۳۹۴-۰۲-۱۶ ۲۱:۱۵:۰۱
باسلام، من فک میکنم، قسمتVIPفرودگاه امام کارمندان ویاپرسنل آن نیاز ب یکسری آموزشهای داخلی وبرون سازمانی بامدرک معتبر دارند تاهم انگیزشی باشه برای حفظ مسئولیت همچنین برخوردها و داشتن مناسب دراین زمینه میتواند کمک موثردر روند کاری باشد،هرکجا آموزش هست، ارتقا پیشرفت هم هست رضایت مشتری واحساس امنیت وپیروی با خواسته های مشتری باعث خشنودی ست (2872619) (alef-11)
 
مهسا
۱۳۹۴-۰۳-۰۷ ۱۸:۱۲:۴۱
به نظر من نباید یک سفر شیرین همراه با خانواده را با این مسائل خراب کنیم باید هر بدی که می بینیم را فراموش کنیم (2921772) (alef-13)
 
هموطن
۱۳۹۴-۰۸-۲۳ ۰۱:۲۶:۳۶
شما میدونین یه ستوان 2 24 25 ساله که توی کنترل گذرنامه کار میکنه چقدر فشار روشه؟ فک کن ساعت 3 بعد از ظهر شیفت داشته باشی مدتوم بخوایی مهر بزنی توی پاسپورت و با مردم سر و کله بزنی. شما نبودین نمیدونین چه حالی داره. بعدشم خدا سر شاهده بچه های ناجا چه توی کلانتری فرودگاه چه بخش مهاجرت و گذرنامه در مقایسه با سایر کارمندای فرودگاه بیشترین احترام رو نبت به مسافران داشتن. محض اطلاع یه سر به صرافی فرودگاه بزنید ببینید که اون خانوم صندوقدار چقدر بی ادب با ملت رفتار میکنه یا مثلا free duty امام که انگار دارن با طلبکار حرف میزنن. پس اقای الف لطفا حرف چرت و الکی نزن خدا رو خوش نمیاد این بندگان خدا رو مقصر بدونی. (3321550) (alef-13)
 
نقی
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۶-۰۵-۲۰ ۲۳:۰۵:۲۳
به قرآن قسم می خورم که هر وقت می خواهم یک مسافرت خارجی از این فرودگاه برم تب دارم. استرس دارم. حالت تهوع به من دست می ده. ولی دعا می کنم زودتر این فرآیند طی بشه. چون راهی نیست. (4515158) (alef-11)
 
مجید
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۶-۰۵-۲۴ ۱۵:۰۸:۴۵
25 شهریور سال گذشته عازم مسکو بودم. در فرودگاه امام دیدم یک توریست چینی حیران و سرگردان است. وقتی از او علت را پرسیدم برگ عوارض خروج از کشور را به من نشان داد و گفت که نمی داند چیست و چطور پر کند. چون به زبان فارسی نوشته است. یعنی مسئولین محترم این فرودگاه در طی چندین سال متوجه نشدند یک فرم با فرمت انگلیسی برای واریز وجه تهیه کنند. به نظر شما این خیلی کار سختیه؟ شما انتظار دارید توریست بیاد این کشور. من فرم را براش پر کردم. هنوز پس از یک سال این خاطره تو ذهنمه. (4520677) (alef-11)
 
اصغر
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۶-۰۶-۱۷ ۱۴:۱۴:۵۰
25 اردیبهشت از فرودگاه امام عازم ایروان بودم. در حالی که الان تو دستشویی های ارمنستان هم VFi رایگان است من نتونستم از 1 ساعت وای فای رایگان فرودگاه استفاده کنم. هر چه تلاش کردم نشد. شیشه های فرودگاه امام ظاهرا از زمان افتتاح فرودگاه تمیز نشده بود. حتی قسمت تشریفات را هم که من از دور دیدم کثیف بود. جالبه وقتی رسیدم ایروان اولین چیزی که توجه کردم شیشه های بسیار تمیز فرودگاه بود. برام سواله که این همه مدیر و کارمند تا حالا تو این فرودگاه متوجه این مسئله نشده اند یا براشون اهمیت ندارد. آیا آنها جلوی خارجی ها که همه یک پا جامعه شناس و مردم شناس هستند خجالت نمی کشند.فهمیدن چنین مشکلی سخته؟ (4550621) (alef-13)
 


نظراتی كه به تعميق و گسترش بحث كمك كنند، پس از مدت كوتاهی در معرض ملاحظه و قضاوت ديگر بينندگان قرار مي گيرد. نظرات حاوی توهين، افترا، تهمت و نيش به ديگران منتشر نمی شود.