نظر منتشر شده
۹
توصيه به ديگران
 
کد مطلب: 253171
تدابیر طب سنتی برای فصل زمستان
تاریخ انتشار : جمعه ۲۸ آذر ۱۳۹۳ ساعت ۱۲:۲۵
یک متخصص طب سنتی در آستانه ورود به فصل زمستان توصیه کرد: در این فصل بهتر است بیشتر غذاهایی با طبع گرم استفاده شود و میوه‌هایی با طبع سرد مثل هندوانه،خیار و نارنگی کمتر مصرف شود.

علی حسینی در گفت‌وگو با فارس گفت: افراد در فصل زمستان از مصرف موادغذایی دارای طبع سرد بهتر است پرهیز کنند و این موادغذایی را با یک ماده غذایی گرم مثل خرما مصرف کنند.

وی ادامه داد: مزاج فصل زمستان سرد و تر است بنابراین این فصل برای افرادی که مزاج صفرا دارند مناسب‌تر است ولی برای افراد با مزاج بلغمی و افراد مسن و پیر مناسب نیست .

این متخصص طب سنتی گفت: بروز بیماری‌هایی مانند زکام، انواع سرماخوردگی و ذات‌الریه در این فصل بیشتر است.

وی تصریح کرد: سیستم هضم بدن در فصل زمستان قوی‌تر است، به همین دلیل کله‌پاچه، حلیم و غذاهایی مانند فسنجان را در این فصل می‌توان بیشتر مصرف کرد،از طرفی طبع اینگونه غذاها هم گرم است.

حسینی افزود: مصرف غذاهای گوشتی و استفاده از ادویه‌ به دلیل اثر گرمایی در بدن مفید بوده و مانع از تولید رطوبت در بدن می‌شود.همچنین انجام فعالیت‌های بدنی و ورزش در فصل زمستان مفید است، به همین دلیل ورزش‌هایی مانند پیاده روی و پرتحرک توصیه می شود.

این متخصص طب سنتی ادامه داد: در این فصل بهتر است که مصرف میوه‌های سرد و مرطوب مثل هندوانه، خیار، نارنگی و... کم شود و بیشتر از میوه‌های گرم و میوه‌های خشک و خشکبار استفاده شود

حسینی تصریح کرد: افراد کهنسال در زمستان نیز بهتر است انجیر بیشتر بخورند چون ملین است.

وی گفت: همچنین استفاده از غذاهای گرمی بخش مثل کره، عسل، بادام و فندق به همراه غذاهای اصلی توصیه می شود.
 
۱۳۹۳-۰۹-۲۸ ۱۴:۲۲:۲۳
قائل شدن طبیعت سرد و گرم برای غذا و انسان وهمینطور مزاج صفرا و بلغمی هیچگونه مبنای علمی ندارد .اساسا" سودا و صفرا که طب سنتی به آن اعتقاد دارد وجود خارجی ندارد که با خوردن بعضی خوراکی ها بشود آنهارا کمتر یا بیشتر کرد این کارها شبیه جادوگری و دعانویسی هست .بهتر است با علم روز به مسائل پزشکی پرداخته شود . (2555273) (alef-13)
 
سید
۱۳۹۳-۰۹-۲۸ ۱۷:۲۰:۴۱
لطفا در زمینه‌ای که تخصص ندارید اظهار نظر نفرمایید
بیشتر کسانی که به سراغ طب سنتی رفته‌اند، بسیار بیشتر از طب علمی مدرن از آن پاسخ گرفته‌اند
آنچه که طب سنتی را علمی می‌کند، نه دیدن چیزی به اسم سودا و بلغم، بلکه قدرت تبیینی و درمانیِ بالای آن است... (2555500) (alef-3)
 
۱۳۹۳-۰۹-۲۸ ۲۰:۴۵:۰۰
من هم از شما یه سوال دارم. شما خودتون حاضر میشین که برای یک بیماری مثل آپاندیسیت که نیاز اورژانسی به عمل داره. یا برای شکستگی باز که اگه سربع عمل نشه احتمال آمبولی و مرگ هست و یا در یک تروما که منجر به همو نوموتوراکس بشه و خیلی از بیماری های دیگه ی عفونی و ژنتیکی و... به سراغ طب سنتی و دکتر علفی برید؟؟؟؟؟ (2555791) (alef-3)
 
۱۳۹۳-۰۹-۲۸ ۱۷:۵۳:۳۸
شما از طب سنتی چه می دانید که اینگونه بدان می تازید؟ (2555557) (alef-3)
 
۱۳۹۳-۰۹-۲۸ ۱۹:۲۲:۵۴
این هم شاخه ای از علم است در ضمن پزشکان جز خالی کردن جیب مردم کاری کرده اند (2555691) (alef-3)
 
يك پزشك
۱۳۹۳-۰۹-۳۰ ۱۴:۴۱:۴۴
احسنت (2558228) (alef-3)
 
يك پزشك
۱۳۹۳-۰۹-۳۰ ۱۴:۴۳:۵۹
بازگشت به طب سنتي يك نوع عوام زدگي علمي آشكار است (2558231) (alef-3)
 
۱۳۹۳-۰۹-۲۸ ۲۰:۲۸:۳۵
واقعا نمی دونم چرا بعد از هفت سال تحصیل در رشته ی پزشکی عده ای حاضر میشن علم هفت سالشون رو بذارن کنار و برن پی طب سنتی که هیچ پایه و اساسی نداره. این افراد از همون اول وارد رشته ی پزشکی نمی شدن بهتر بود. الان علم پیشرفت کرده و نباید به طب چند صد سال قبل برگردیم چون همیشه جواب منفی میده تا اون جایی که من و امثال من توو درسها و حرفه ی خودمون می بینیم. (2555774) (alef-3)
 
محمد رضا رحیمی پور
۱۳۹۴-۱۱-۱۱ ۱۸:۴۳:۲۳
حجامت خیانت است (3511569) (alef-11)
 


نظراتی كه به تعميق و گسترش بحث كمك كنند، پس از مدت كوتاهی در معرض ملاحظه و قضاوت ديگر بينندگان قرار مي گيرد. نظرات حاوی توهين، افترا، تهمت و نيش به ديگران منتشر نمی شود.