نظر منتشر شده
۱۲۵
توصيه به ديگران
 
کد مطلب: 349373
سرکشی دولت به حساب‌های بانکی آغاز شد/ متن ابلاغیه سازمان مالیاتی
بخش اقتصادی الف، 11 اردیبهشت 95
تاریخ انتشار : شنبه ۱۱ ارديبهشت ۱۳۹۵ ساعت ۱۱:۱۵
رئیس کل سازمان امور مالیاتی دستورالعمل نحوه سرکشی ماموران مالیاتی به حساب‌های بانکی را با عنوان «رسیدگی به تراکنش‌های بانکی مشکوک» برای اجرا ابلاغ کرد.

به گزارش مهر،سید کامل تقوی نژاد رئیس کل سازمان امور مالیاتی دستورالعمل نحوه بررسی و رسیدگی به تراکنش‌های بانکی مشکوک از طرف این سازمان را در چهارم اردیبهشت ماه جاری ابلاغ کرده و مسئولیت اجرای این دستورالعمل را بر عهده ادارات کل امور مالیاتی تعیین کرده است.

در این دستورالعمل آمده است: «نظر به سوالات مطروحه در خصوص نحوه عمل در مورد اطلاعات تراکنش های بانکی واصله و به منظور وحدت رویه اجرایی، مقرر می دارد ادارات کل امور مالیاتی در اسرع وقت به شرح زیر اقدام نمایند:

در هر اداره کل متناسب با حجم اطلاعات دریافتی، یک یا چند گروه رسیدگی ویژه زیر نظر یکی از روسای امور مالیاتی که در امر حسابرسی مالیاتی دارای تبحر، دانش و تجربه کافی باشد، تشکیل شده و مشخصات مامورین مالیاتی مذکور به همراه رونوشتی از احکام صادراه برای ایشان به دفتر فنی و حسابرسی اعلام شود. رسیدگی به اطلاعات تراکنش های بانکی واصله به ترتیبی که در این دستورالعمل تعیین می شود، در اجرای ماده ۲۹ آئین نامه اجرایی ماده ۲۱۹ قانون مالیات های مستقیم، توسط گروه یا گروه های رسیدگی مذکور صورت خواهد پذیرفت.

ادارات کل امور مالیاتی پس از دریافت اطلاعات تراکنش های بانکی موظفند اطلاعات دریافتی را به صورت متمرکز به ادارت اطلاعات و خدمات مالیاتی ارسال و ادارات مذکور با توجه به شرح وظایف ابلاغ شده به قید فوریت به شرح زیر اقدام نمایند:

۱ ـ چنانچه تراکنش های بانکی واصله، متعلق به اشخاص حقوقی و یا اشخاص حقیقی که دارای یک پرونده در نظام مالیاتی هستند، باشد، بلافاصله و حداکثر ظرف مدت ۵ روز کاری پس از دریافت اطلاعات تراکنش های بانکی، حسب دستور مدیر کل امور مالیاتی، می بایستی این اطلاعات در اختیار گروه رسیدگی ویژه قرار گیرد.

۲ ـ چنانچه تراکنش های بانکی واصله، متعلق به اشخاص حقوقی و یا اشخاص حقیقی که دارای یک پرونده در نظام مالیاتی می باشد، حداکثر ظرف مدت دو هفته پس از دریافت اطلاعات تراکنش های بانکی، با دعوت کتبی از صاحب یا صاحبان حساب، ضمن اخذ توضیحات کتبی ایشان در ارتباط با تراکنش های بانکی واصله و ارتباط آنها با هر یک از پرونده های مالیاتی وی، نسبت به انجام تحقیقات لازم اقدام و با تنظیم فرم شماره یک پیوست که به امضای طرفین رسیده باشد، حسب دستور مدیر کل امور مالیاتی می بایستی این اطلاعات در اختیار گروه رسیدگی ویژه قرار گیرد. چنانچه در اجرای این بند مودی از امضای فرم شماره یک استنکاف نود، یا حداکثر ظرف مدت پنج روز از تاریخ ابلاغ دعوت نامه، به اداره امور مالیاتی مراجعه ننمود و یا به هر دلیلی امکان دسترسی به مودی فراهم نشد، مراتب در متن فرم شماره یک قید و به امضای مامور یا مامورین مالیاتی ذیربط خواهد رسید. سپس پرونده متشکله به ضمیمه اطلاعات تراکنش های بانکی واصله، حسب دستور مدیر کل امور مالیاتی در اختیار گروه رسیدگی ویژه قرار گیرد.

۳-چنانچه تراکنش‌های بانکی واصله، متعلق به اشخاص حقیقی و حقوقی فاقد پرونده در نظام مالیاتی کشور باشد، حداکثر ظرف مدت دو هفته پس از دریافت اطلاعات تراکنش‌های بانکی، نسبت به انجام تحقیقات لازم و با دعوت صاحب یا صاحبان حساب نسبت به تعیین موضوع فعالیت ایشان و تکمیل فرم شماره دو پیوست اقدام و مطابق دستورالعمل‌های مربوط نسبت به ثبت‌نام و تشکیل پرونده برای اشخاص مذکور حسب مورد اقدام شود. سپس اطلاعات تراکنش‌های بانکی واصله، طبق دستور مدیرکل امور مالیاتی در اختیار گروه رسیدگی ویژه قرار گیرد.

در صورتی که این اشخاص در پاسخ به دعوت کتبی به عمل آمده از طرف ادارات اطلاعات و خدمات مالیاتی از مراجعه حضوری یا ارسال پاسخ کتبی ظرف مدت پنج روز کاری خودداری نمایند، ادارات مذکور مکلفند با جمع‌آوری اطلاعات لازم و تنظیم فرم شماره دو پیوست، بدواً نسبت به ثبت‌نام و تشکیل پرونده در منبع موضوع فصل ششم از باب سوم قانون مالیات‌های مستقیم برای این قبیل اشخاص اقدام نموده و سپس حسب دستور مدیرکل امور مالیاتی اطلاعات تراکنش‌های بانکی را در اختیار گروه رسیدگی ویژه قرار دهند. چنانچه در بررسی‌های تکمیلی گروه رسیدگی کننده مشخص شود که تراکنش‌های بانکی واصله مرتبط با فعالیت‌های اقتصادی صاحب حساب بوده است، می‌بایستی منبع تشکیل پرونده متناسب با اطلاعات تکمیلی به دست آمده، اصلاح شود.

۴-چنانچه تراکنش‌های بانکی واصله، متعلق به شخص حقیقی باشد که خود عضو هیات مدیره، مدیرعامل یا کارمند شخص دیگری بوده، حداکثر ظرف مدت دو هفته پس از دریافت اطلاعات تراکنش‌های بانکی، ضمن دعوت کتبی از صاحب حساب و اخذ توضیحات کتبی وی در خصوص ماهیت تراکنش‌های بانکی واصله، چنانچه حسب اظهارات مکتوب صاحب حساب، تراکنش‌های بانکی واصله مرتبط با فعالیت‌های شخص دیگری باشد و این موضوع مورد تایید کتبی و رسمی شخص مذکور نیز قرار گیرد، با تنظیم فرم شماره یک پیوست که به امضای طرفین رسیده است، اطلاعات تراکنش‌های بانکی واصله حسب دستور مدیرکل امور مالیاتی در اختیار گروه رسیدگی ویژه قرار خواهد گرفت و یا به اداره کل امور مالیاتی ذیصلاح حسب مورد جهت اقدام مقتضی، ارجاع شود. در صورتی که شخص ثالث مذکور ادعای صاحب حساب مبنی بر ارتباط تراکنش‌های بانکی با فعالیت خویش را تایید ننماید و یا اساسا تراکنش‌های بانکی واصله، با توجه به اظهارات مکتوب صاحب حساب به خود شخص حقیقی تعلق داشته باشد، مطابق بندهای ۱، ۲ و ۳ فوق الذکر حسب مورد اقدام مقتضی به عمل آید.

۵-از آنجایی که تراکنش‌های بانکی واصله می‌تواند نتیجه معاملات و عملیات مشکوک به پولشویی باشد، بنابراین رعایت مفاد دستورالعمل کشف معاملات و عملیات مشکوک و اعلام محرمانه گزارش به مرجع ذیربط حسب مورد الزامی خواهد بود.

نحوه رسیدگی و تعیین درآمد مشمول مالیات نسبت به تراکنش‌های بانکی واصله

گروه رسیدگی ویژه پس از دریافت حکم رسیدگی، پرونده و اطلاعات تراکنش‌های بانکی را از واحد ذیربط تحویل و حسب مقررات مواد ۹۵، ۹۷ و ۲۲۹ قانون مالیات‌های مستقیم نسبت به بررسی اسناد و مدارک و حسب مورد دعوت از مؤدی جهت ارائه اسناد و مدارک و تهیه صورتمجلس ارائه اسناد و مدارک اقدام نموده و موارد زیر را در بررسی اسناد، مدارک، قرائن و شواهد مد نظر قرار دهد:

۱ ـ تراکنش‌هایی که مؤید گردش وجوه بین حساب‌های مختلف بانکی یک مؤدی می‌باشند به عنوان درآمد منظور نخواهند شد.

۲ ـ مبالغ واریزی به حساب مؤدی که مربوط به دریافت وام و تسهیلات می‌باشد، ماهیتاً به عنوان درآمد تلقی نشده و می‌بایست برابر مقررات مربوط آثار مالیاتی آنها مورد رسیدگی قرار گیرد.

۳ ـ وجوه دریافتی بابت تسویه تمام یا بخشی از وجوه پرداختی قبلی به سایر اشخاص، ماهیتاً به عنوان درآمد تلقی نشده و می‌بایست برابر مقررات مربوط آثار مالیاتی آنها مورد رسیدگی قرار گیرد.

۴ ـ در صورتی که مؤدی دارای درآمدهایی از جمله دریافت حقوق، درآمد اجاره و یا سایر منابع باشد، این موارد می‌بایست حسب مقررات و در چارچوب منبع درآمدی مربوط، بررسی شود.

۵ ـ چنانچه مؤدی به یکی از فعالیت‌های موضوع ماده ۸۱ قانون مالیات‌های مستقیم اشتغال داشته باشد، وجوه واریزی مرتبط با درآمدهای ناشی از فعالیت‌های مذکور، از سایر مبالغ واریزی تفکیک و مطابق مقررات موضوعه اقدام شود.

۶ ـ چنانچه وجوه واریزی به حساب اشخاص، بنابر اظهارات مکتوب صاحب حساب ناشی از دریافت سهم‌الارث، نذر، وقف و حبس باشد، برابر مقررات مربوط مورد بررسی قرار گیرد.

۷ ـ وجوه واریزی که مالیات آنها بر اساس مقررات قانون مالیات‌های مستقیم به صورت نرخ مقطوع از جمله فروش سهام و یا فروش املاک دریافت می‌شود، جداگانه مورد بررسی و حسب مقررات موضوعه اقدام شود.

۸ ـ چنانچه وجوه واریزی از مصادیق غیرمشمول مالیات و با درآمدهای معاف از پرداخت مالیات باشد، با رعایت مقررات در محاسبات منظور نخواهد شد.

۹ ـ چنانچه بر اساس بررسی‌های به عمل آمده توسط گروه‌ رسیدگی‌کننده، به صورت مستند یا مستدل مشخص شود که وجوه واریزی به حساب‌های اشخاص ناشی از فعالیت‌های اقتصادی صاحب حساب می‌باشد که قبلاً در محاسبه مالیات آنها به نحوی منظور نشده باشد، مطابق مقررات موضوعه نسبت به مطالبه مالیات اقدام مقتضی به عمل آید.

۱۰ ـ چنانچه بر اساس اظهارات صریح و مکتوب مؤدی، در قبال وجوه واریزی به حساب‌های بانک وی، ما‌به‌ازایی اعم از کالا یا خدمات توسط مؤدی ارائه نشده و یا در آینده ارائه نشود و یا وجوه واریزی ناشی از معاملات محاباتی بوده و یا بر اساس اسناد و مدارک به دست آمده و تحقیقات صورت گرفته، منشأ وجوه واریزی مشخص نشود، این امر مؤید وجود درآمد اتفاقی برای مؤدی بوده و حسب مقررات فصل ششم از باب سوم قانون مالیات‌های مستقیم مشمول مالیات خواهد بود. در اجرای این بند دریافت وجوهی که ناشی از جبران خسارت بوده مشمول مالیات درآمد اتفاقی نخواهد شد. وجوه دریافتی ناشی از خسارت حسب مورد می‌بایستی بر اساس منشأ خسارت مورد رسیدگی و اقدام مقتضی قرار گیرد. در اجرای این بند، مأموران مالیاتی ذیربط می‌بایستی در چارچوب دستورالعمل کشف معاملات و عملیات مشکوک و نحوه گزارش‌دهی به مراجع ذیصلاح، اقدام مقتضی را به عمل آورند.

۱۱ ـ با ملحوظ نظر داشتن موارد فوق، سایر وجوه دریافتی مؤدی را با فعالیت شغلی اعلامی توسط وی مورد مطابقت قرار داده و در صورتی که مودی دارای چند واحد شغلی است با در نظر گرفتن اسناد و مدارک مثبته و واقعیت امر، وجوه واریزی به فعالیت های مختلف مودی تخصیص یافته و درآمد مشمول مالیات و مالیات متعلق به آن فعالیت ها برابر مقررات محاسبه و مطالبه شود. بدیهی است آن قسمت از وجوه دریافتی مودی که پیش از این به عنوان درآمد توسط مودی ابراز و یا توسط اداره امور مالیاتی به عنوان درآمد شناسایی و مالیات مرتبط با آن مطالبه شده است، مجدداً مورد محاسبه و مطالبه مالیات قرار نخواهد گرفت.

۱۲ ـ بدیهی است ماموران مالیاتی رسیدگی کننده به اطلاعات تراکنش های بانکی واصله، علاوه بر رسیدگی در چارچوب قانون مالیات های مستقیم و مطالبه مالیات متعلقه، موظفند با رعایت فراخوان های ثبت نام در نظام مالیات بر ارزش افزوده و در چارچوب قانون مالیات بر ارزش افزوده، رسیدگی های لازم را به عمل آورده و حسب مورد برابر مقررات نسبت به مطالبه مالیات و عوارض متعلقه نیز اقدام نمایند.

مسئولیت حسن اجرای این دستورالعمل بر عهده مدیران کل امور مالیاتی خواهد بود.»
 
جواد
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۲-۱۱ ۱۱:۳۵:۴۷
در کشورهای پیشرفته میزان سپرده بانکی شخص فقط بین سازمان مالیاتی آن کشور و خود شخص مشخص است و به تبع آن مالیات اخذ می شود . در ایران هم اگر اینگونه باشد مشکلی نیست و کسانی که تبلیغ می کنند و عنوان سرکشی را برای آن اطلاق می کنند همانهایی هستند که پولهای کثیف به حسابشان وارد و خارج می شود و به همین با فرافکنی سعی در به شکست کشاندن این ایده را دارند . من به نوبه خودم موافق چنین اقدامی هستم . خیلی هم عالیست . (3675109) (alef-13)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۲-۱۱ ۱۲:۱۶:۳۷
سازمان مالیات باید در مورد اینکه مالیات مردم کجا هزینه میشود توضیح دهد (3675207) (alef-3)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۲-۱۱ ۱۲:۲۳:۵۲
تنها راه گرفتن مالیات نیست, دولت باید به سمت صرفه جویی و کم کردن هزینه های خود اقدام کند
وجود میلیونها کارمند و مدیر سر بار چه توجیهی دارد? (3675221) (alef-3)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۲-۱۱ ۱۳:۲۲:۲۳
هزینه کردن مالیات باید به اطلاع مردم برسد..
البته اگر مردم را محرم بدانید. (3675379) (alef-3)
 
Romania
۱۳۹۵-۰۲-۱۱ ۱۳:۳۳:۲۵
منم با وجود داشتن حساب بانکی پر و پیمون با این طرح موافقم تا رو سیاه شود هر آن که در او غش باشد (3675398) (alef-3)
 
United States
۱۳۹۵-۰۲-۱۱ ۱۴:۴۳:۲۵
اخه مرد حسابی مگر خدمات دولت ما هم مثل خارجیهاست که مالیات مثل خارجیها بدهیم

متاسفم مردم ما باز ...دولت را خوردن همونطور که دولت پول نفت را اتلاف کرد پول مالیاتتان را هم اتلاف میکند (3675548) (alef-11)
 
United States
۱۳۹۵-۰۲-۱۱ ۱۴:۴۹:۰۸
اخه مرد حسابی اون افراد خاص به حسابشون سرکشی می شد این طرح هدفش افراد معمولی مثل خودت هستن وقتی برای چن میلیون تومان گردش بانکی ازت مالیات گرفتن میفهمی چه کار کردن عین یارانه ها که افراد معمولی را قطع می کند (3675565) (alef-11)
 
United States
۱۳۹۵-۰۲-۱۱ ۱۴:۴۹:۵۰
اینم عیدی دولت امید به مردم فردای روز انتخابات..اون از مالیات براارزش افزوده که از کانادا بالاتره اینم از سرکشی به حسابهای مردم..از اینور هم رکود وکسادی و بدبختی.اونم از وضع اتوبوسها و مترو و آلودگی هوا و خدمات اجتماعی... واقعا جای تبریک داره به دولت و طرفدارانش (3675566) (alef-11)
 
United States
۱۳۹۵-۰۲-۱۱ ۱۴:۵۴:۲۸
یک زن روستایی فرش فروش یا یک جوون فروشنده اینترنتی واسه چی مالیات بده دولت نتونسته براشون شغل ایجاد کنه تازه اینطوری مالیات هم میگیره (3675588) (alef-3)
 
United States
۱۳۹۵-۰۲-۱۱ ۱۵:۵۵:۵۷
این قانون سریعا باید متوقف بشه بزرگترین عامل نارضایتی جوانان و مردم خواهد شد
اصلا هدف این طرح پولدارها نیست این طرح اتفاقا افراد عادی کشور را هدف گرفته و میخواهد مثل اروپا مالیات بگیره ولی اندازه اروپا خدمات میدن

دولت که نمیتونه شغل ایجاد کنه و بیمه بیکاری بده میخواد با این طرح جوونهایی یا افراد بخش غیر دولتی را که تازه باید قدردانشون بود با خرید و فروش ساده یا خدمات معمولی مثل تایپ و ترجمه بزور روزگارشون را میگذرونن مالیات بگیره
این مالیات گرفتن داره
؟
یا پیرمرد پیرزنی که از فرشبافی و فروش فرش را بکشونه اداره مالیات (3675731) (alef-11)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۲-۱۱ ۱۶:۰۹:۲۸
بهترین کار خروج سرمایه از بانک ها و ارد شدن به بازار آزاد و سپرده گذاری متکایه (3675762) (alef-3)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۲-۱۱ ۱۶:۰۹:۵۷
مالیتها کجا هزینه میشود?
چرا باید یک مدیر خودروسازی ماهیانه 27 میلیون حقوق بگیرد
چرا باید مدیران و کارمندان شرکت نفت میلیونی حقوق بگیرند
چرا همه بار و سنگینی اقتصاد. روی دوش کارگران است
مگر 800 هزار تومان چقدر است که از ان مالیات هم کم میشود
چراهای زیادی وجود دارد که بی جواب مانده..... (3675763) (alef-11)
 
میلاد حمیدی
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۲-۱۱ ۱۷:۲۰:۳۹
این کار اصلا درست نیست و باعث خروج سرمایه از کشور می شود و سبب می شود مردم کمتر سرمایه گذاری کنند. (3675931) (alef-3)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۲-۱۳ ۱۰:۵۵:۳۹
اين طرح در همه كشورهاي توسعه يافته اجرا ميشود. سزمايه دار ايراني اگر سرمايه اش رو از ايران ببره اروپا يا آمريكا بيشتر بايد ماليات بده. (3679519) (alef-11)
 
United States
۱۳۹۵-۰۲-۱۳ ۱۶:۰۲:۲۷
شما خبرنداری بگو خوب
کشورهایی که مالیات صفره فراوونه
اصولا حتی اون کشورها مالیات را از افراد عادی میگیرن و سرمایه داری رل جور حمایت میکنن که از شما سرجمع کمتر مالیات بده (3680286) (alef-11)
 
Canada
۱۳۹۵-۰۲-۱۳ ۲۰:۴۱:۱۰
اگه اینطوره پس چرا همه از کشورهای اروپایی سرمایه هاشون رو نمیبرن توی این کشورها که شما میگی؟! هر چیزی محاسن و معایبی داره همزمان. (3680807) (alef-11)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۲-۱۱ ۱۷:۳۸:۴۳
همان طور که دولت این حق را به خودش میدهد که به حساب مردم سر بکشد مردم هم این حق را دارند که بدانند مالیات کجا هزینه. میشود ? (3675977) (alef-3)
 
فرزاد
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۲-۱۱ ۱۷:۵۳:۵۰
احسنت (3676027) (alef-3)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۲-۱۱ ۱۸:۲۱:۴۶
عیبی نداره در صورتیکه واقعا افراد پولدار رو کنار بزنن و به فقرا و حتی متوسطین رسیدگی کنن (3676098) (alef-3)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۲-۱۱ ۱۹:۰۴:۳۲
سیستم اخذ مالیات در حد آلمان
سیستم ارایه خدمات در قبال مالیات بورکینوفاسو (3676180) (alef-11)
 
بازنشسته
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۲-۱۱ ۲۳:۴۴:۲۱
خیلی عالیست اگرعدالت وقانون درهمه صنوف یکسان عمل کند الان با اخذ مالیات بر ارزش افزوده از تعاونی های مصرف که ملیونها نفر اقشاراسیب پذیر وکارگر وکارمند ضعیف عضو ان هستند وجهیزه فرزندان ولوازم مورد نیازانهارا بصورت اقساط طویل المدت تهیه مینمایند9درصد مالیات ارزش افزوده میگیرند درحالیکه قانون انها را از هرگونه مالیات معاف نموده از طرفی میبنیم مغازه داران وبازاریان که مشابه تعاونیها هستند این نوع مالیات راپرداخت نمیکنند .واین دو گانگی واختلاف قیمت کمر تعاونی ها را خم کرده است. (3676576) (alef-13)
 
mohammad
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۲-۱۲ ۱۳:۴۴:۴۹
مطمئنا یک عده هیچوقت دیده نمیشن همونایی که یک ...
چوب این قضیه رو کسانی میخورن که تازه یک تجارت کوچیک راه انداختن و میخوان خانواده رو تکون بدن ..
دوستان در صدد هستن کاری کنن که دیگه هیچکس جرات هیج کار تولیدی و قانونی نداشته باشه
همه بیفتن به کار قاچاق
الان اگر یک سر به گمرک بزنید می بینید که فقط تولید کنندگان که دارن مواد خام به کشور میارن که چرخ تولید رو بچرخونن درگیر هستن و چقدر جنس توی همین گمرک امام خمینی خوابیده متاسفانه
اما اگر وارد کننده جنس های آماده باشید، همه راهها به سمت شما باز میشه چرا؟ چون خیلی ها از این مسیر، استفاده میکنند
ولی تولید، سودی برای کسی نداره، نه تولید کننده نه گمرک چی (3677532) (alef-11)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۲-۱۳ ۱۰:۴۵:۵۰
جواد
جواد جان ،با این توجیهات عجیبت ،معلومه که مامور مالیاتی!
با این طرح منتظر فرار سرمایه ها از ایران باشید. (3679499) (alef-11)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۳-۰۱ ۱۲:۳۰:۵۰
واقعا که اجرا نمیشه فقط مالیات از قشر کارگر و کارمند و بازاری میگیرند اونایی که سرمایه های کلان دستشون معاف اند خیلی افتضاح هم هست، این همه نفت میفروشن پولش کجا میره، این همه از شرکتا تا به امروز گرفتن که از طریق مالیت بر ارزش افزوده مصرف کننده میدن کجا میره؟؟؟ اینم اجرا کنن پسر یه اقازاده ای میزنه توجیب دیگه (3716792) (alef-11)
 
رضا
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۲-۱۱ ۱۱:۴۵:۰۰
نمی دونم چرا سازمان مالیات اینقدر علاقه مند به پیچیده کردن بررسی مالیات افراد هست. تجربه ای که در سایر کشورهای دنیا در حال اجرا هست بسیار ساده و کارآمد هست. در پایان هر سال یک لیست از عملکرد مالی افراد که برگرفته از گردش بانکی اونهاست به آدرس محل اقامت فرد پست میشه. تو این لیست مشخص هست که در هر یک از حسابهای فرد در بانک های مختلف چه مقدار پول واریز شده (به عنوان درآمد) و چه مقدار از حساب خارج شده (به عنوان هزینه) ، به مابتفاوت این درآمد و هزینه مالیات تعلق میگیره و هر سال یک عدد هم به عنوان مبلغ معاف از مالیات از طرف دولت تعیین میشه که مبنای محاسبه مالیات هست.
اگر فردی از طریق سیستم بانکی (کارت) هزینه ای رو انجام داده باشه باید رسیدش رو ارائه کنه و در غیر این صورت فرض اداره مالیات بر هزینه نشدن پول هست . به علاوه مالیاتی هم تحت عنوان مالیات بر مصرف که در کشور ما اشتباها مالیات بر ارزش افزوده تلقی میشه وحود داره که از هر خرید و هزینه ای که افراد انجام میدن عددی رو به قیمت کالا اضافه میکنه و فروشنده عین همون پول رو به حساب سازمان مالیات واریز میکنه که اخیراً به صورت آنلاین انجام میشه یعنی هر خرید که با کارت انجام میشه درصدی از اون به صورت آنلاین از حساب فروشنده به حساب سازمان مالیات واریز میشه
این سیستم مالیاتی کاملا شفاف هست و کاربردی و ساده
تو این سیستم فرض بر اینه که افراد درآمدشون رو از راه های مشروع و سالم بدست میارن
ولی متاسفانه ما کلی مالیات داریم: مالیات بر حقوق، مالیات بر ارث مالیات ارزش افزوده مالیات مشاغل و .... و کلی هم معافیت مالیاتی که راه رو برای افرادی که قصد سوء استفاده دارن باز گذاشته (3675129) (alef-13)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۲-۱۱ ۱۴:۲۵:۴۰
مالیات‌هایی را که نام بردید در تمام کشورها و تحت همین عناوین وصول می‌شود. راه حل نهایی ارایه اظهار نامه مالیاتی برای تمام افراد بالای ۱۸ سال در هر سال است. بدین طریق افرادی که درامدشان در سال کمتر از میزان معیینی است حتی مبالغی تحت عنوان برگشت مالیات، دریافت خواهند کرد و الباقی، حسب درامد سال خود، مالیات پرداخت می‌کنند. در نتیجه خانوارهای دو نفره مالیات متفاوتی از خانوارهای مثلا ۴ نفره می‌پردازند و ... . سیستم مالیاتی شفاف، منجر به دولت پاسخگو خواهد شد. انشاالله. (3675496) (alef-11)
 
United States
۱۳۹۵-۰۲-۱۲ ۱۲:۰۳:۰۶
زرنگی اول دولت پاسخگو باشه و شفاف و بعد مالیات بگیره
چون پول مالیات را این سیستم دولتی هم مثل نفت حیف و میل میکنه (3677281) (alef-11)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۲-۱۱ ۱۴:۵۹:۴۵
شما چقدر ساده ای . کسی به فکر ایجاد سیستم نیست . دولت فقط فکر افزایش در آمد خود است و با این کار دست ممیزهای مالیاتی را برای گرفتن مالیات بیشتر باز می گذارد . (3675611) (alef-3)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۲-۱۱ ۱۱:۴۸:۰۲
مالیاتی که از کارگران گرفته می‌شود براساس درآمد سرپرست خانوار است حال آنکه باید براساس درآمد سرانه خانوار باشد. یک خانواده 5 نفره با درآمد 2 میلیونی همان مقدار مالیات می‌دهد که خانواده‌ای 2 نفره با درآمد 2 میلیون می‌دهد. این تأثیر سوء بر افزایش مالیات بر خانواده‌های پرجمعیت دارد. (3675136) (alef-13)
 
تبریزی
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۲-۱۱ ۱۴:۲۴:۳۷
می خواستید پرجمعیت نباشید. تاوان پرجمعیت بودن شما رو هم که دیگه نباید ما کم جمعیت ها یا بهتر بگم مجردها بدیم. بله؟ (3675492) (alef-11)
 
United States
۱۳۹۵-۰۲-۱۱ ۱۵:۵۲:۳۰
سرپرست خانواری که با دو میلیون حقوق سه تا بچه داره همون بهتر ازش مالیات بگیرن (3675725) (alef-3)
 
جوان
Switzerland
۱۳۹۵-۰۲-۱۱ ۲۳:۳۵:۰۱
ما که با یک میلیون سه تا بچه داریم چی؟ بریم خودکشی کنیم. (3676567) (alef-13)
 
United States
۱۳۹۵-۰۲-۱۲ ۰۹:۱۰:۲۷
شما جواب بچه هات را بده چی فکر کردی با این حقوق اونها را بدنیا اوردی؟
نمیتونی عدم اطلاع والدین ما در دهه شصت را بهانه کنی (3676943) (alef-11)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۲-۱۱ ۱۹:۱۴:۱۱
مردی که پول نداره چرا انقدر بچه داره خدا اگر روزی ده است قبل از روزی عقل داده که شما ما شالله اکبندش نگه داشتین و فقط به روزی خدا دل بستین بیچاره بچه هایتان با اون وضع فلاکت شما چطوری باید زندگی کنند (3676198) (alef-11)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۲-۱۱ ۱۹:۱۷:۳۳
خیلی کار خوبی است همه دنیا دارن انجام میدن چرا ما ندیم تو همین امریکای جناست کار اگر تراکنش مالی تو از یک حدی بالا تر باشه تو رو به دادگاه احضار می کنند حالا فلانی ان میلیارد یک شبه در میاره اب هم از اب تکون نمی خوره (3676206) (alef-11)
 
United States
۱۳۹۵-۰۲-۱۱ ۲۲:۱۳:۴۶
عزیزم چرا خودت را به اون راه میزنی همین حالا هم تراکنشهای بالا و مشکوک راحت رصد میشه
اینها بهانه است میخوان مثل اروپا از هر ریال هر فردی حتی کارگر و دستفروش مالیات بگیرن مشگلی نیست بگیرن ولی ایا خدماتشون در حد دول اروپاییه؟
ایا مثل اونها به مردمشون که هیچ حتی به پناهندگان سوری حقوق و خانه میدهند

این مالیات را میگیرن کجا خرج میکنن؟
این دولت همون بلایی که سر پول نفت اوردن سر مالیات هم میارن (3676474) (alef-13)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۲-۱۱ ۱۱:۵۰:۲۳
یکی از مهم‌ترین معضلات اقتصادی ما، فاصله طبقاتی است که عده‌ای معدود سرمایه‌های نجومی دارند ولی دهها هزار جوان تحصیل‌کرده، بدون شغل، مسکن و در سن ازدواج در کشور وجود دارند که یکی از راههای حل این مشکلات دریافت مالیات منصفانه از سرمایه‌داران کلان است. همان کاری که حتی کشورهای دارای نظام سرمایه‌داری هم کرده‌اند. (3675146) (alef-13)
 
United States
۱۳۹۵-۰۲-۱۱ ۱۴:۴۶:۵۰
همین حرفها را بزنید فردا به سپرده های شما هم مالیات میبندن اون پولدارها اونقدر راه دارن که مالیات ندهن
اصلا هدف دولت مالیات گرفتن از سپرده ها و پول معمولی افراده دولتی که خدمات و سرویسش در حد دول افریقایی حق نداره در سیستم مالیات اروپایی عمل کنه (3675561) (alef-3)
 
Canada
۱۳۹۵-۰۲-۱۲ ۰۵:۴۲:۴۱
اصل سپرده در هیچ جا مالیات نداره ولی به سود سپرده مالیات تعلق میگیره. البته از آمریکا خبر ندارم. شما اگر داری بفرما ما هم بدونیم سود بانکی در آمریکا مالیات داره یا نداره.
درضمن حسابهای بانکی در ایران که سود نداره که اکثرا ضرر داره! هر سودی کمتر از تورم درواقع سود نیست. اسمش سوده. (3676762) (alef-11)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۲-۱۱ ۱۴:۵۷:۰۹
الان این مالیاتی که قرار بگیرند فکر می کنید کجا می رود ؟ برای جوانها کار می شود ؟ یارانه ها را زیاد می کنند ؟ یا صرف پرداخت بدهیهای دولت می شود که معلوم نیست چطور ایجاد شده است ؟ (3675602) (alef-3)
 
United States
۱۳۹۵-۰۲-۱۱ ۱۶:۰۱:۵۰
اتفاقا هدف این طرح گرفتن مالیات از اون جوونه که از نبود شغل داره خرید و فروش ساده اینترنتی یا تایپ یا دستفروشی یا بازاریابی میکنه و حسابش رصد میشه مالیات بده
هدف این طرح ت یی
وگرنه مگر ما چند نفر دلال و قاچاقچی و .. داریم حستب همشون رصد میشد و میشه
متاسفم برای ذکاوت شما که نمیدونید پشت این طرح چی خوابیده

دقیقا بعدا خواهید فهمید وقتی بخاطر چن میلیون واریز یا سپرده بانکی کشوندنتون اداره مالیات و هرچه دفاع هم کردید قبول نکردن و درصد مالیات را برداشتن الف منتشر کن لطفا
این طرح مال سیستمهای اروپاییه
وقتی دولت ما هم اروپایی شد اینطوری مالیات بگیره اول برادریشو اثبات کنه (3675742) (alef-11)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۲-۱۱ ۱۱:۵۶:۴۴
یک ماه است که برای نقل و انتقال خانه درگیر کارهای اداری مالیات هستیم. تو را به خدا متولیان امر به داد مردم برسند پول هم که می‌خواهیم به دولت بدهیم باید دردسر بکشیم. (3675168) (alef-13)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۲-۱۱ ۱۱:۵۹:۱۹
به قول معروف نفرات را هم باید زیاد کنید تا صف طولانی نداشته باشید.شاید هم با تعیین دقیق روز و ساعت از اتلاف وقت مردم بتوان جلو گیری کرد که این را در توان سیستم نمی بینم. (3675171) (alef-13)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۲-۱۱ ۱۳:۵۱:۲۲
عالی بود عالی (3675434) (alef-11)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۲-۱۱ ۱۲:۰۱:۰۹
اگر قرار بر اجرای عدالت است باید همه اشخاص و نهادها مالیات بدهند.
این عدالت نیست که حتی از اب خوردن مردم هم 9% مالیات ارزش افزوده بگیریم اما برخی نهادها و اشخاص به دلایل واهی مالیات ندهند (3675175) (alef-13)
 
United States
۱۳۹۵-۰۲-۱۱ ۱۴:۵۳:۱۲
اونها باز مالیات نمیدن این طرح افراد معمولی را هدف گرفته
این طرح در کشور ایران و با این اقتصاد و رانت دولتی نباید اجرا بشود (3675583) (alef-3)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۲-۱۱ ۱۴:۵۳:۳۴
اگر قرار بود از نهادهای دیگه مالیات بگیرند که دیگه مثلا" لازم نبود بیایند مثلا" تو حساب مادر شما سرکشی کنند مثلا" ببینند این 10 هزار تومن را ایشان از کجا گرفته . (3675584) (alef-11)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۲-۱۱ ۱۲:۰۲:۲۳
حرفی نیست اما باید به حساب همه سر کشی شود (3675180) (alef-13)
 
United States
۱۳۹۵-۰۲-۱۱ ۱۴:۴۷:۴۸
اتفاقا هدفشون سرکشی به حساب افراد معمولیه وگرنه اون پولدارها سرکشی میشد بزودی وقتی از سپرده هایتان مالیات گرفتن و هرروز باید برین اداره مالیات میفهمین (3675562) (alef-11)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۲-۱۱ ۱۴:۵۰:۵۶
در درجه اول به نظر من حساب ممیزهای محترم اداره مالیات باید چک شود . (3675571) (alef-3)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۲-۱۱ ۱۴:۵۹:۲۷
اگر اگر اگر اگر می تواند چه اشکالی دارد بطور ویژه و وی آی پی به حساب آقازاده ها و رانتخواران سرکشی کند . (3675610) (alef-11)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۲-۱۱ ۱۲:۰۵:۳۳
اینکار اگر از سالها قبل توسط مصوبه ای از سوی مجللس به دولت ابلاغ میشد ، قطعا در دولت احمدی نژاد آنهمه فساد صورت نگرفته بود .
-------------------------------------------
پس نپرسید چراا ... (3675185) (alef-11)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۲-۱۱ ۱۲:۰۸:۰۱
رئیس جمهوری قبلا و در مورد حذف یارانه گفته بودند در حسابهای مردم سرکشی نخواهند کرد (3675188) (alef-3)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۲-۱۱ ۱۴:۵۱:۵۷
شما وقتی پشتت به کدخدا گرمه دیگه لازم نیست نگران نظر کس دیگری باشی . (3675575) (alef-3)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۲-۱۱ ۱۲:۲۶:۲۳
فقط میخان همین 4 قرون پول مردومو از دستشون در بیارن. (3675226) (alef-3)
 
m-reza
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۲-۱۱ ۱۲:۲۷:۱۱
اگه به حساب همه ایرانیان فارغ ازنوع شخصیت بسیارخوبست ولی اگه برای اکثریت هست واقلیت مرفه مثل همیشه (فاکتوری اند)که فاجعه است (3675228) (alef-11)
 
داود
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۲-۱۱ ۱۲:۳۳:۵۱
به نظر من بدون طرح كارشناسي همچو طرحي را اجرا كردن خسارت بزرگي به اقتصاد ممكت خواهد زد .الان كه اقايون دنبال شفاف سازي هستند چرا از خود دولت شروع نمي كنند چرا بايد شهروندان ما هزينه يك دولت كم تحرك و پر هزينه را بپردازند منم به نوبه خودم بعنوان يك فعال اقتصادي بجاي گذاشتن پول توي بانك ان را به طلا و دلار تبديل خواهم كرد (3675243) (alef-11)
 
K
United States
۱۳۹۵-۰۲-۱۱ ۱۲:۳۷:۴۱
اگر بدرستی انجام شود مانع بزرگی برای فساد خواهد بود (3675249) (alef-3)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۲-۱۱ ۱۲:۳۹:۵۷
لطفا شفاف بیان شود که چه کسانی مالیات نمی دهند و مالیات مردم صرف چه چیزهایی می شود. (3675256) (alef-3)
 
بنده خدا. اصل
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۲-۱۱ ۱۲:۴۴:۲۹
بانظر آقا رضا موافقم. در کشورهای پیشرفته اینگونه میشود. (3675270) (alef-3)
 
امیر
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۲-۱۱ ۱۳:۰۶:۴۷
بنده هیچ مخالفتی در مورد سرکشی ندارم و اساسا این کار اگر درست اجرابشه را قبول دارم . اما یک سوال : چرا دولت برای محبوبیت میگه ما سرکشی نمی کنیم ولی این کار رو میکنه مگه این دولت ، دولت راستگویان نیست؟؟؟ (3675333) (alef-3)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۲-۱۱ ۲۰:۲۶:۱۷
مجلس دولت رو مجبور به این کار کرد دولت به صورت رواضح می گفت مخالفم چندین بار هم نماینده اش در مجلس حرف زد در تلویزیون حرف زد و... (3676334) (alef-11)
 
United States
۱۳۹۵-۰۲-۱۲ ۱۲:۰۴:۳۱
اجراش نکنه
چطور حذف 24 میلیون یارانه بگیر را که مجلس تصویب کرده میگه اجرا نمیکنم (3677288) (alef-11)
 
Canada
۱۳۹۵-۰۲-۱۲ ۰۵:۴۵:۳۷
برای محبوبیت؟ اکثر مردمی که آه در بساط ندارن نگران سرکشی نیستند. بنابراین بعید میدونم با این کار محبوبیت ایشون نزد مردم با این کار کم بشه. احتمالا دلیل دیگه ای داشته. (3676764) (alef-11)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۲-۱۱ ۱۳:۲۷:۳۸
سلام تبعات این کار در شرایط فعلی به ضرر اقتصاد است حالا همه باید برای جوابگویی به ادارات دارایی مراجعه کنند اقایان در امد های کلان را فراموش می کنند و سر همه را به چیزهای واهی مشغول می کنند این روشی است برای خارج کردن پولها از بانکها ولی تبعات ان ورشکستگی بانکها است ببینیم و تعریف کنیم (3675384) (alef-11)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۲-۱۱ ۱۴:۰۹:۳۱
اقایون دولت تدبیر و امید تحویل بگیرن...به زودی میان تو خونه هامون و......... (3675464) (alef-3)
 
مودی
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۲-۱۱ ۱۴:۱۲:۱۰
مرتب در بیانیه ها و سخنرانی های با سرو صداو پر طمطراق رسمی ؛ پز و ژست مردم داری میگیریم و با صدای بلند میگوییم که ما مجاز به سرک کشیدن به حسابهای شخصی افراد نیستیم و این خلاف کرامت انسانی و آزادی های قانونی است و آنوقت بدون سروصدا و آرام به حساب های مردم سرک میکشیم ؛ به اینکار میگویند ..... !!!
بگذریم جناب رییس جمهور ؛ سرک کشیدن دولت البته با سازوکار مشخص و کاملا کنترل شده و مواظبت کردن از اینکه اطلاعات خصوصی مردم لو نرود نه تنها مناسب بلکه لازم هم هست و برای ایجاد شفافیت در موضوع یارانه ها و بحث مالیات دولت باید بتواند به حساب های مردم دسترسی داشته باشد (3675470) (alef-11)
 
مهدي
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۲-۱۲ ۱۲:۵۴:۲۱
شما اگر ريگي به كفشت نيست (فرار مالياتي نداري) نگران نباش. ولي اگر از جمله طلافروشان ماليات گريزي هي كامنت بذار شايد فرجي شه. (3677430) (alef-11)
 
United States
۱۳۹۵-۰۲-۱۲ ۱۴:۳۰:۱۹
ببخشید شما هم اگر یکی از انبوه مدیران دولتی هستی که پشت میزت نشستی که بقیه کار کنن مالیات بدن حقوق بگیری بدون مالیات من ....تو باشه
تو هم از فروش خدماتت در حضور رقیب پول در بیار نه از نفت و مالیات بخش خصوصی
طلافروشم واسه چی مالیات بده مگه اینجا هم مثل دانمارک مالیاتش خرج رفاه مردم میشه یا حقوق شما هشت میلیون پرسنل دولتی؟

الف وقتی کامنت منتشر میکنی لطفا جوابیه را هم مناشر کن (3677661) (alef-11)
 
مهدي
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۲-۱۲ ۱۵:۴۵:۲۵
هر دولتي بخواد سالم بمونه تنها از طريق ماليات مي تونه. من دانشجو ام و كارمند نيستم. اما ميدونم فسادهاي عمده كشور عاملي جز عدم شفافيت مالي و فرار مالياتي نداره. اگر دولت سالانه درآمد افراد رو چك و حسابرسي كنه كسي نمي تونه بدون حسابرسي سالانه داراييش رو چند برابر كنه. به اين ترتيب جلوي فساد از همون ابتدا گرفته ميشه. البته اين كار به حرف شما هم جواب ميده كه در نهايت شركتهاي ضرر ده دولتي در برابر بخش خصوصي كم ميارن و از بين ميرن. مطالبه محل هزينه كرد ماليات هم حرف درستيه كه به اون اشاره كرديد. (3677855) (alef-11)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۲-۱۱ ۱۴:۲۴:۴۲
من که رفتم پولمو از بانک در بیارم دلار بخرم این کار ها برای کشورهای پیشرفته است نه برای کشوری با اقتصاد غرق شده (3675493) (alef-3)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۲-۱۱ ۱۸:۰۸:۴۳
احسنت.. (3676064) (alef-3)
 
Canada
۱۳۹۵-۰۲-۱۲ ۰۵:۴۸:۳۵
غرق شدن اقتصاد به خاطر اینه که همین نوع تحولات باید زودتر انجام میشد که نشد. شما هم حتما برو دلار بخر, فروشنده مالیات خودش رو میکشه رو قیمت دلار و تحویل شما میده. شما هم که بالاخره یک روز باید دلارتو بفروشی! موقع فروش دوباره مالیات بر درآمدشو ازت میگیرن. (3676765) (alef-11)
 
United States
۱۳۹۵-۰۲-۱۲ ۰۹:۱۲:۳۷
اخه مرد حسابی اون پول نفت را دولت چکار کرد که حالا باپول مالیات معجزه کنه (3676949) (alef-11)
 
Canada
۱۳۹۵-۰۲-۱۲ ۲۳:۰۷:۵۱
چرا از من میپرسی؟ اگر هم با مالیات دادن مشکلی دارید از نمایندگان ملت در مجلس بخواهید قانونی وضع کنند تا مالیات برداشته شود! نمیشه که قانون باشه ولی فقط برای بعضیها اجرا بشه!
وقتی قانون مالیات را به سلامتی برداشتید خیلی زود میفهمید مالیات خوبه یا بده! (3678902) (alef-11)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۲-۱۱ ۱۴:۳۶:۲۵
خداكنه مثل هميشه ضعفا قرباني نشوند (3675525) (alef-3)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۲-۱۵ ۲۲:۳۹:۱۹
دعای من هم همینه . مدتی است که ازخوراک وتفریح و... گذشته ام تامبلغی جمع کرده ام تا یک دخمه منزل بخرم یاجهیزیه بچه هام را راه بندازم آخه یه فرهنگی ام و همین مبلغ رایه بار مالیاتش راگرفتن وباردیگه بخوان بگیرن به دور ازانصاف هست و درگاوصندوق هم نگه داری کنی خیالت راحت نیس ، خدایا یه راه درست رابه مانشان بده (3685373) (alef-11)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۲-۱۱ ۱۴:۳۸:۴۴
این وسط فقط افراد ضعیف هستند که مجددا" ضرر می کنند . (3675533) (alef-3)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۲-۱۱ ۱۴:۴۸:۱۱
ماليات جمع شود وبعد حيف ميل شود (3675564) (alef-3)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۲-۱۲ ۱۰:۵۵:۵۹
احسنت (3677115) (alef-11)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۲-۱۱ ۱۴:۵۰:۱۴
بابا صد رحمت به احمدی نژاد . این دولت فقط داره پول می گیره . کجا می ره معلوم نیست . آن از وضع بیمارستانهای دولتی و مدارس این هم از وضع مالیات .
هم باید مالیات ارزش افزوده و حقوقمان را بدهیم هم مرتب باید برویم اداره مالیات توضیح دهیم که مثلا" این 20 میلیون پول پرایدی است که به پسرخاله مان فروختیم ( پاداش میزان وصولی ممیز های محترم هم که سرجایش است )
این موضوع را جدی می گویم : یک دوستی دارم که در اصل کارمند است و از بد حادثه یک پرونده ای هم در اداره مالیات دارد . یک روز بعداز ظهر ممیز محترم ساعت 8 بهش زنگ زده گفته یک گزارشی داریم که شما 400 هزار تومن در آمد داشتی فردا صبح بیا اداره مالیات . رفته دیده اشتباه کردند ولی خوب ممیز محترم برای اینکه خیلی هم دست خالی نماند یک مبلغی را برایش فیش نوشته گفته برود بدهد ! (3675568) (alef-11)
 
ناشناس
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۲-۱۱ ۱۴:۵۰:۱۹
ایا از همه مالیات اخذ میشه؟ مثلا شما از کجا میدونید پزشک در مطبش پول گرفته، مغازه دار رو جنسش کشیده، و فلان سازمان مقدس مالیات نمیده؟ فقط کارمند جماعت گیر کشیدن (3675569) (alef-11)
 
مهدي
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۲-۱۲ ۱۲:۵۵:۴۷
پولشو تو خسابش مي ذاره يا باهاش طلا، مسكن و ماشين مي خره كه در همه حال ماليات گرفته مي شه. (3677433) (alef-11)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۲-۱۱ ۱۵:۱۰:۰۹
اینجوری دیگه کسی پولشو تو بانک نمیزاره (3675633) (alef-3)
 
Canada
۱۳۹۵-۰۲-۱۲ ۰۵:۵۰:۵۶
کجا میذاره؟ تو بالش؟ اونی که پول کلان داره همیشه توی بانک نگهش میداره. حالا یا به دلار یا به ریال. اونی که پولداره خوب میدونه با این نرخ تورم هر روز ریال نگه داشتن توی بالش کلی ضرر داره (حالا ریسکش به کنار). (3676766) (alef-11)
 
United States
۱۳۹۵-۰۲-۱۲ ۱۴:۳۱:۴۲
پولدارها میبرن خارج از کشور جاهایی که مالیات نمیگیرن برای ورود سرمایه
مگر دیوونن اینجا مالیات بدن صر پرسنل انبوه دولتی بشه حقوقشونو بدن (3677667) (alef-11)
 
Canada
۱۳۹۵-۰۲-۱۲ ۲۳:۱۰:۰۷
برای ورود سرمایه بله مالیات نمیگیرن ولی برای سود سرمایه مالیات میگیرن. درضمن اکثر کشورها سود بانکی زیادی ندارند, اکثرا زیر 3%.
حالا مگه توی ایران قراره برای ورود سرمایه مالیات بگیرن؟!!! (3678903) (alef-11)
 
Germany
۱۳۹۵-۰۲-۱۱ ۱۵:۵۲:۲۶
و این چنین بود که داستان دولت موسوم به امید و اعتدال بع از 4 سال به اتمام رسید و جناح مقابل با اکثریت قاطع 72% در انتخابات 96 به پیروزی رسید . (3675724) (alef-11)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۲-۱۲ ۱۲:۰۹:۳۳
شک نکن (3677305) (alef-11)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۲-۱۱ ۱۶:۰۴:۱۹
در برابر این خدمات این مالیات هم زیاد است
هزینه ها و ریخت و پاش و پاداش های میلیونی را کم کنید
اعلام کنید این مالیتها کجا خرج میشود
در هر سوراخی سر کشی میکنید تا مردم را سر کیسه کنید (3675752) (alef-3)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۲-۱۲ ۱۱:۲۵:۵۲
حقوق 35 میلیونی افراد دولتی رو کم کنند که آقای توکلی فاش کرده؟ یا از هزینه میلیاردی بنیاد...و فرهنگستان ...و دانشگاه ..و دانشگاه ... و ...مربوط به ... هیاتها و جشنواره ها... و ... کمیته امداد و ستادها و!!!مگه جرات دارند؟!!! (3677192) (alef-11)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۲-۱۱ ۱۶:۰۵:۲۰
به نظر من گذاشتن پول در بانک کار اشتباهییه هم به دلیل سرکشس دولت و هم کاهش نرخ سود بهتره دوستان پولشون رو تبدیل کنن به چیز دیگه ای دوره بانک تمام شد. (3675753) (alef-3)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۲-۱۱ ۲۳:۱۵:۴۶
طبق تمام پارامترهای اقتصادی دلار دیر یا زود باید قیمتش خیلی زیاد شود .
کمی صبر سحر نزدیک است . (3676549) (alef-13)
 
کارمند مظلوم
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۲-۱۱ ۱۶:۵۱:۳۶
سرکشی باید عادلانه ومنصفانه باشد. (3675866) (alef-3)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۲-۱۱ ۱۷:۱۴:۴۹
اینم یه جور دیگه موجب میشه که ماموران سرکشی به حسابهای مردم برای جلب رضایت اونایی که نمی خواهند مالیات بدهند، ازشون رشوه بگیرند و براشون معافیت مالیاتی یا تخفیف مالیاتی درست کنند. (3675922) (alef-3)
 
Canada
۱۳۹۵-۰۲-۱۲ ۰۵:۵۲:۰۷
مگه با مردم طرف هستند؟ الکترونیکی به حساب مردم دسترسی پیدا میکنند. (3676767) (alef-11)
 
Canada
۱۳۹۵-۰۲-۱۲ ۰۵:۵۷:۵۳
من نمیفهمم توی ایران چرا مردم کلا با مالیات مشکل دارند؟! از اون طرف هم همش خودشون رو با کشورهای پیشرفته و اروپایی مقایسه میکنند. میخوان مفت و مجانی همه امکانات رو داشته باشند.
درستش اینه هر کسی بسته به درآمد مالیات بده و دولت هم تا ریال آخر محل خرج و مصرفشو به مردم گزارش بده.
حالا به جای اینکه کامنتها درباره حسابکشی از دولت درباره نحوه خرج مالیات و شفافسازی نحوه دریافت از همه باشه دنبال راهی برای در رفتن از زیر بار مالیات با مثلا تهدید به حرکات محیرالعقول (خالی کردن حسابها) و ... هست که خودشون هم میدونن جرات این کار رو ندارند!
اینجوری به هیچ جا نمیرسیم. (3676769) (alef-11)
 
United States
۱۳۹۵-۰۲-۱۲ ۰۹:۱۶:۵۳
وقتی دولت ما از نظر حجم و مصرف شخصی بودجه و سرویس و خدماتش مثل دول اروپایی شد مالیات اروپایی بگیره
همونطور که پول نفت را نابود کردن پول مالیات هم نابود میشه
امکان سرویس دهی دولت ما با این سیستم و سازوکارش مثل اروپاییها هم از محالاته
ملت نیدونن مالیاتو میدن و دولت هیچوقت سرویس نمیده (3676954) (alef-11)
 
۱۳۹۵-۰۲-۱۲ ۰۹:۳۷:۲۶
دوست عزیز این به چند دلیل است. یکی این که درآمدشان همین طوری هم کم است. مالیات هم بپردازند چیزی نمی ماند و مهم تر این که مالیات به عدالت گرفته نمی شود. در کشورهای دیگر هر چه بیشتر پول داشته باشی بیشتر مالیات می دهی اما اینجا برعکس است. (3676993) (alef-11)
 
Canada
۱۳۹۵-۰۲-۱۲ ۲۳:۳۱:۱۲
این شد حرف حساب. مالیات باید به عدالت گرفته شود و درست خرج بشه ولی جز بررسی گردش مالی افراد و سازمانها چگونه این کار ممکنه؟ (3678939) (alef-11)
 
United States
۱۳۹۵-۰۲-۱۳ ۰۹:۱۵:۲۷
بحث اینه با این سیستم غیر ممکنه درست خرج بشه
دو مشکل اصلی وجود داره اصلا عدالت در توزیع شغل و منابع ملی وجود نداره دوم مالیات گیرنده اصلا واجد شرایط عدالت گرفتن و عدالت خرج کردن نیست
به نظرت سیستم دولتی هشت میلیونی مالیات بگیره مثل پول نفت چه بلایی سرش میاره (3679341) (alef-11)
 
Canada
۱۳۹۵-۰۲-۱۳ ۲۰:۴۴:۴۷
اینم حرفیه (3680810) (alef-11)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۲-۱۱ ۱۷:۲۴:۰۹
با این اوصاف سکه طلا قیمتش بالا میره و دادو ستد مردم با اون انجام میشه (3675941) (alef-3)
 
مهندس
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۲-۱۱ ۱۷:۳۶:۴۱
لطفا بررسی فرمایید (3675973) (alef-3)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۲-۱۱ ۱۸:۰۹:۵۰
چه منبع در آمدی برای کارمندان مالیاتی ناسالم (3676068) (alef-3)
 
کارمند مالیاتی
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۲-۱۱ ۱۸:۴۲:۰۷
این چه حرفیه. برو ببین عمده کارمندان مالیاتی از جمله خود من با چندرغاز حقوق چجوری زندگی میکنیم متاسفانه تخلف عده محدود اقایان بالادستی ، اعتبار کارمندان پایین دستی رو هم خراب کرده این حرفا انصاف نیست خستگییه روز کاری سخت موند تو تنمون (3676131) (alef-11)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۲-۱۱ ۱۸:۱۸:۲۸
اگر دولت این کار را بکند صد درصد بانک ها ورشکسته می شوند. (3676090) (alef-3)
 
مهدی
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۲-۱۱ ۱۸:۴۲:۵۸
یکی از دشواری های مالیات ، عدم اعتماد متقابل هست که باعث شده هزینه و زمان دو طرف بی جهت تلف بشه. مشکل دیگه رقم بالای مالیات قانونی (مخصوصا مالیات بر ارزش افزوده) هست که برای خیلی از مشاغل غیر منطقی هست و به همین دلیل فرار مالیاتی بوجود میاد. مثلا برای آهن که با کمتر از نیم درصد خرید و فروش میشه فروشنده راهی جز مخفی کاری نداره. یا توی بازار کامپیوتر اکثر معاملا ت با سود حدود یکی دو درصد انجام میشه. (3676134) (alef-11)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۲-۱۱ ۱۹:۳۲:۲۶
دولت روحانی= ...
الف نظرم رو بزار توهین نیست، هشدار به کسانیه که مدام سنگ اینا رو به سینه میزنند. دولتی بی ... که تمام آمال و آرزوهای مردم رو به برجام بی فرجام پیوند زد. (3676227) (alef-11)
 
نقطه چین
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۲-۱۱ ۲۰:۱۴:۲۱
اگر خواهان پذیرش ایران به عنوان عضوی از جامعه جهانی در عالم اقتصاد هستیم باید به قوانین شفافیت مالی تن بدیم ....اما البته این که فکر کنیم مثل بقیه کارهامون , اینجا هم می تونیم از وسط راه وارد بشیم در اشتباهیم ....کار باید به شکل اصولی و از نقطه آغاز و مبدا به شکل درست انجام شود ...نمی شه از وسط خط تولید بیای و بخوای دستگاه ها رو سوار کنی و انتظار تولید قطعه مطلوب نظر رو داشته باشی...خلاصه اینکه شفافیت مالی ی درخواستی ی نظام بین الملل و بانک جهانی چیزی نیست که بشه 50% اولش رو زیر سبیلی رد کنی و از 50% دومش شروع کنی.... (3676314) (alef-11)
 
یوسف
Germany
۱۳۹۵-۰۲-۱۱ ۲۰:۳۷:۵۲
با این طرح های دوباره بی انظباطی و تبادل پول زیاد میشه و کسی تراکنش مالی انجام نمیده و برای یه خرید ساده فقط پول نقد از مشتری اخذ میشه و دوباره به 40 سال به عقب برمیگردیم .. در مورد قانون مالیات کسانی که باید مالیات بدهند و درامد زیادی دارن به هیچ عنوان مالیات نمی دهند یا مالیات بسیار ناچیز میدهند و این نشان از فساد اداری و رانت می باشد . مردم اگر واقعاً ببینتد مالیاتی که می دهند رفاه اجتماعی و رشد سیاسی و اقتصادی دارند اکثراً اظهارنامه درست و به موقع می دهند . اما وقتی فساد بیداد میکنه و اختلاس نجومی میشه هیچ کس نمی خواد مالیات بده (3676344) (alef-11)
 
مهدي
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۲-۱۲ ۱۲:۵۹:۰۹
كارمندان دولت مشكلي با اين طرح نداند. چون قبل از دريافت مزد (درآمد) مالياتش رو دادن. بازاريا برن يه فكري بكنن. (3677436) (alef-11)
 
United States
۱۳۹۵-۰۲-۱۲ ۱۴:۳۲:۳۰
اخه شما که از نفت و مالیات بخش خصوصی حقوق میگیرین مالیات دادنتون چیه دیگه
جیب به جیب دولته (3677668) (alef-11)
 
United States
۱۳۹۵-۰۲-۱۲ ۱۴:۳۳:۱۵
وقتی پرایدتو فروختی و پول اومد حسابت مالیات گرفتن هر چی توجیه کردی قبول نکردن میفهمی برای تویه
پولدارها اونقدر زرنگن مالیات ندن (3677671) (alef-11)
 
مهدي
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۲-۱۲ ۱۵:۰۴:۳۰
توي اين طرح دارايي هاي افراد مشخصه. به دارايي هايي كه يك بار ماليات گرفته شده دوباره ماليات نميگيرن. مگر اينكه كالا بيشتر از تورم افزايش قيمت داشته باشه كه اون هم يه جوري جلوگيري از تورمه. (3677766) (alef-11)
 
United Arab Emirates
۱۳۹۵-۰۲-۱۱ ۲۰:۴۷:۳۰
بنده و شركايم از ٤ سال قبل يك مغازه ٢٧٠ متري نوساز را براي فروش گذاشته بوديم ولي مشتري نبود تا اينكه سال گذشته يك نفر خربدار پيدا شد و اجبارا بدليل تنگناي مالي حدود ٤٠ درصد زير قيمت فروختيم تا مشكلات مالي را حل كنيم زماني كه رفتيم اداره دارايي براي استعلام آقاي مميز و كارشناس آمد از ملك بازديد كرد و فرمود من سند مبايعه نامه و كدرهگيري شما را قبول ندارم و اقدام به قيمت گذاري جديد كرد و جالبه بيش از ٥٠ درصد از قيمت فروش ما بالاتر نرخ گذاري كرد و با كمال تعجب كل قيمت مثلا كارشناسي شده را هم بعنوان سرقفلي حساب كرد و متاسفانه هرچقدر مراجعه و جرو بحث كرديم گفتند ميخواستيد مفت نفروشيد !!!! نرخش اين است !! به ايشان اعلام كرديم آدم حسابي اولا اين ملك نوساز هست و سرقفلي ندارد و ما مالكيت واگذار كرده ايم لااقل قيمت عرصه و اعيان را از سرقفلي تفكيك كن و ماليات بگير كه اينكار را هم نكردند و مالياتي را كه حداكثر ٢٧ الي ٣٠ ميليون تومان بايد ميگرفتند از ما ٩٨ ميليون تومان نقدا وصول كردند تا برگ استعلام را پاسخ دادند نكته بسيار تاسف آور تر اين قصه اين بود مالك مجاور ملك ما كه مدتي قبل ملك تجاري ٣٠٠ متري را بيشتر از ما هم فروخته بود با حدود ١٠ ميليون تومان ...به همين آقا فقط ٢٥ ميليون ماليات داده بود و با وجودي كه به ماهم توصيه كرد بي توجهي كرديم و گرفتار شديم لذا قانونگذاران محترم توجه كنيد كه اين سلاح برنده قانون را دست چه كسي ميدهيد آيا صلاحيت استفاده از آنرا دارد يا با استفاده از آن جيب خود را پر خواهد كرد با اين قانون عملا مردم را در استفاده از خدمات بانكي محتاط تر و محروم ميكنيد و مردم در معاملات خود سيستم بانكي را حذف خواهد كرد (3676353) (alef-11)
 
سعید
China
۱۳۹۵-۰۲-۱۱ ۲۳:۰۳:۵۱
همسایه بقلی ما گاو صندوق فروشیه تو ۲ ماهه اخیر به اندازه یکسال گاو صندوق فروخت.الله و اعلم (3676532) (alef-13)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۲-۱۱ ۲۳:۱۲:۴۴
همه تراکنشها باید نقدی بشود این طوری دیگه مجبور نیستی به بازجو های اداره مالیات جواب پس بدهی . (3676547) (alef-13)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۲-۱۱ ۲۳:۱۶:۱۷
این شامل بعضی ها که مملکت رو به این روز انداختن نمیشود و فقط شامل افراد عادی است که دو ریال پس اندازشونو میخوان ازشون بگیرن این کار درست نیست و باید معلوم شود مالیاتهای مختلفی که از مردم گرفته میشود کچا هزینه میشود درامد نفت و غیره کجا مصرف میشود (3676550) (alef-13)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۲-۱۲ ۰۸:۴۷:۴۴
خداكنه مثل هميشه ضعفا قرباني نشوند (3676891) (alef-11)
 
۱۳۹۵-۰۲-۱۲ ۰۹:۳۵:۴۶
دوستان چقدر شما ساده اید. مواردی که گفته شد فقط برای کسانی است که در حد چند میلیون تراکنش دارند. آنهایی که میلیاردی تراکنش دارند از مالیات مبرا خواهند بود فقط هرازگاهی یک صدم آنجه باید به عنوان مالیات بدهند پول چای می دهند. (3676991) (alef-11)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۲-۱۲ ۱۵:۵۶:۱۷
فاتحه نظام بانکی خواندیدو خداشکر بزودی سرایه از باتمکها وراد بازار ور نق اقصادی میشود. حای باتکهای داخلی باتکهایبرون مرزی میگرد. (3677883) (alef-3)
 
علی
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۲-۱۲ ۱۸:۲۶:۱۱
نفت می فروشند بازهم از ما مالیات می گیرند کجا خرج می شه خوب معلوم می دهند یه آقازاده ای می بره اونور (3678290) (alef-11)
 
علی
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۲-۱۲ ۲۰:۴۹:۱۷
به نظر با خارج کردن پولها از بانکها , بانکها دچار مشکلات اساسی شوند و صلاح نیست دیگه پول انچنانی در بانک نگه داشت. من هم از دیروز دنبال خونه ام تا خونه ام رو بزرگتر کنم. لااقل امن تر از بانکه. بعید هم نیست گرون بشه با این وضعیت (3678690) (alef-11)
 
سعید
Romania
۱۳۹۵-۱۰-۱۶ ۱۹:۳۴:۰۸
آقای وزیر محترم دارایی
با سلام
اینجانب کارمند یک موسسه (آچار فرانسه هستم از روی ناچاری ) برای پرداخت مالیات حقوق، بیمه حقوق مالیات بر ارزش افزوده پرداخت کسانی که جدید الاستخدام می باشند و...کلیه پرداختی های موسسه از قبض اب و گاز و برق و کارگران موتورخانه کارگران آسانسور حقوق سرایدار که ماهیانه می آیند و حقوق
می گیرند ، و ..... از موسسه چک صادر و در حساب اینجانب واریز سپس پرداختی ها صورت می گیرد با توجه به اینکه اینجانب در قسمت مالی فعالیت دارم و پول فوق طی دستور مدیریت عامل در وجه اینجانب صادر می شود و اگر اعترض کنیم عذر ما را می خواهند و می گویند فلانی تمرد کرده و از دستور کارفرما سر پیچی کرده و اخراج می کنند و هرکس اگر اعتراض کند برای اینکه زهره چشم از بقیه بگیرند بلافاضله اخراج می کنند و در صورتی که اصلا" چک های فوق مربوط به اینجانب نمی باشد چگونه است دارای از تواریزی ها به حساب مالیات می خواهد بگیردو چرا؟؟؟
من که حقوق بسیار ناچیزی می گیرم و زیر خط فقر دارم دست پا می زنم با هزار زحمت زندگی می کنم اگر چاره ای داشتم با چنین کارفرمای کار نمی کردم ازروی ناچاری بخاطر مخارج سنگین زندگی و به خاطر اینکه کاری پیدا نمی کنم فعلا" در چنین شرایطی سخت زندگی می کنم اما در خصوص واریزی چطور دارایی می آید گردش حساب ها را نگاه می کند و مبداء واریزی ها مقصد واریزی ها و علت واریزی ها از طرف مبداء حسابرسی نمی کند که به چه دلیل به حساب آقای X واریز شده است یا نکته بسیار مهم را میخواهی پیدا کنی لیست پرداختی حقوق و لیست بیمه را چک کنید انوقت متوجه می شوید آقایان محترم کارفرما چگونه دارایی را دور می زند باتوجه به اینکه کارفرماها 10 نسل از سرمایه شان اسفاده کنند تمام نمی شود ولی چرا حق یک کارمند را ضایع می کنند و در این جامعه دادرسی نیست چرا دارایی را دور می زنند که مالیات ندهند و به مامور دارایی زیر میزی می دهند که مالیات کمتر بدهند و یا از حساب و کارت کارمند خود شان سوء استفاد می کنند جهت نقل و انتقال حساب ها و.... و دارایی هم به دنبال آدم ضعیف هست تا آنها را له کند ولی کارفرماها آگر گیر افتادند با زیرمیزی مشکلش را با دارایی حل می کندو.... (4102623) (alef-13)
 


نظراتی كه به تعميق و گسترش بحث كمك كنند، پس از مدت كوتاهی در معرض ملاحظه و قضاوت ديگر بينندگان قرار مي گيرد. نظرات حاوی توهين، افترا، تهمت و نيش به ديگران منتشر نمی شود.