نظر منتشر شده
۱۱۲
توصيه به ديگران
 
کد مطلب: 77823
گزارش تصویری؛ بازار تهران در روز پنج شنبه
تاریخ انتشار : پنجشنبه ۲۴ تير ۱۳۸۹ ساعت ۱۵:۳۵




درحالیکه قاسم نوده رئيس شوراي اصناف از حل و فصل نهايي مناقشات باقي مانده بر سر ماليات اصناف، به نتيجه رسيدن بحث نمونه‌گيري مالياتي و باز بودن بازار در روز جاري خبر داده بود. گزارش میدانی خبرنگار الف از تداوم تعطیلی برخی از صنوف بازار تهران حکایت دارد.

 



گزارش تصویری خبرنگار الف در روز پنج شنبه از بازار تهران:
 

 

 

 
 

 

 

 

 
 



 

 

 



 



 



 



 


 

عکس: عبدالکریم دلدار

 
 
۱۳۸۹-۰۴-۲۴ ۱۵:۵۳:۵۰
خیلی خوب است که شما هم بعد از یک هفته به این موضوع می پردازید.
موفق باشید (336716)
 
president
۱۳۸۹-۰۴-۲۴ ۱۸:۲۰:۳۴
جالب است که تا در کشور ما می خواهند قانون را رعایت کنند عده ای صدایشان بلند می شود که کوتاه بیایید!
این متاسفانه به دلیل عادت نداشتن ما به قانون و فواید آن است، از مجلس هم انتظار می رفت که به وظیفه خود عمل کند و براجرای قانون پافشاری کند، اما گویا این دفعه منافع مجلس نشینان، اجازه پشتیبانی از قانون را نمی داد!

+ این گزارش هم جالب و واقع بینانه نوشته شده است :
http://rajanews.com/detail.asp?id=55034 (336771)
 
آرش
۱۳۸۹-۰۴-۲۴ ۱۹:۵۴:۳۱
به نظرم برای اینکه مشکل مالیات برای همیشه در بازار حل شود بهتر است دارندگان تجارتخانه های بازار مانند شرکتهای خصوصی دفاترحسابداری روزنامه و کل تهیه کنند و سالانه اظهارنامه مالیاتی ارائه کنند. چراکه با این کار دیگر نیازی به پرداخت الاالراس مالیات نیست و دیگر اینقدر به برخی از آنها فشار مالی نمیاید. ضمنا دولتها نیز تکلیفشان روشن میشود و میداند که با حساب و کتاب روشن مالیات میگیرند. مزیت سوم این طرح نیز این است که فارق التحصیلان حسابداری نیز مشغول به کار میشوند و اصولا چندین عنوان شغل جدید به مقیاس بزرگ در مملکت ایجاد میشود.
پرداخت الاالراس مالیات واقعا یک کار بی حساب و کتاب است که فقط در ایران رواج دارد. با این کار بازاریهای کوچکتر در بحرانهای اقتصادی معمولا متضرر میشوند و در عوض بازاریهای عمده و بزرگ از زیر بار مالیات فرار درست و حسابی میکنند. با ارائه دفاتر حسابداری به اداره مالیات هر کس همانقدر که باید مالیات میپردازد. (336813)
 
۱۳۸۹-۰۴-۲۴ ۱۹:۵۷:۴۴
این گردن کلفت های بازاری مالیات ندن بابای کارمند من مالیات بده؟

این عدالته؟7 % حقوق کم بابای من مالیاته.


این گردن کلفت هایی که طلای عیار 11 12 رو به جای 18 به مردم دولا پهنا حساب میکنند و یک شلوار جین رو 7 هزار تومان میخرن و به ما 40 50 تومان می فروشن و خیلی هاشون سال ها از دادن مالیات فرار کردند و به مامور مالیات رشوه دادند و ........


بایدم ناراحت باشند/ (336816)
 
۱۳۸۹-۰۴-۲۴ ۲۰:۰۴:۵۸
اقا ما رو عصبی نکنید.این اقایون ماهیانه درامدشون چنده؟خونه هاشون کجاس؟


چرا کارمند قبل از اینکه حقوق به دسش برسه مالیات رو کم میکنند و این مرفهین از دادن مالیات سرپیچی میکنند؟


میخوام که درشون تخته بشه به حق امام حسین.

البته این قد قد کردن ها جدیدا تو تهران مد شده.ماهم دمدش میکنیم.!!!


حالا هی رای منفی بدید. (336822)
 
کاوه
۱۳۸۹-۰۴-۲۵ ۲۱:۳۹:۰۱
نه آقا چرا منفی بدیم. از درد همه مردم میگی منم مثبت بهت دادم.
مالیات در ایران درمورد قشر متوسط به پایین واقعا ناجوانمردانه است و در عوض قشر مرفه جامعه تا بتوانند فرار میکنند. ای کاش یک کسی پیدا میشد سیستم مالیات ایران را یک اصلاح اساسی میکرد. اصلا معلوم نیست چرا بازاریها بصورت صنفی مالیات برایشان تعیین میشود و این حضرات پولدار نباید مثل شرکتها اظهارنامه سالیانه تهیه کنند. شاید دلیلش این است که وقتی اظهارنامه تهیه کنند خیلی از لفت و لیس ها رو میشود و مجبورند مالیات واقعی بدهند. (337034)
 
۱۳۸۹-۰۴-۲۶ ۱۳:۳۲:۰۷
اینم بگم بعضی از این اقایون بازاری پرچم ایران رو زدند بالای مغازه و همزمان در مغازه رو بروی مردم بستند خووووب بدانید سرمایه نظام شما نیستید سرمایه این نظام مردم مستضعف و مردم متوسط هستند نه شماها. مدافع نظام پدر من است که سرباز خمینی بود
مدافع نظام خانواده شهدا هستند مدافع نظام ان بسیجی است که همین 5 شنبه فداکارانه از جان خود گذشت و ان تروریست رو در اغوش گرفت و بمب در سینه اش منفجر شد.

الکی پرچم ایران رو اون بالا نزنید شما باید پرچم صهیونیسم را اون بالا بزنید.


اینم از من بسیجی داشته باشید. (337178)
 
۱۳۸۹-۰۴-۲۶ ۱۰:۱۵:۰۶
جمع شدن چیزی به اسم بازار سنتی به نفع مردم است در کشور ما چون این بازار سنتی هست هیچ وقت سیستم توزیع وبخش مدرن که دست واسطه در آن نباشد به وجود نمی آید جنسی که وارد کشور میشود یا در کارخانه تولید می شود تا به دست من وشما مصرف کننده برسد اول جیب ده بیست نفر حاجی بازاری را پر کرده و مصرف کنندگان نهایی هزینه زندگی این جاجی ها را می دهند و شاهد پز دادن زندگی مرفع آقایان نیز هستند در صورتی که بخش به صورت مدرن از تولید یا واردات توسط شرکت در فروشگاه های بزرگ ونمایندگی ها به دست مصرف کننده برسد هم این آقایان دلال از سیستم حذف می شوند هم مصرف کننده بد بخت مستقیم به جنس می رسد و بسیار ارزان تر در صورتی که در بازار سنتی حاج آقا ی جنس به چند حاجی دیگر می فروشد وآنها با کشیدن سود خود اجناس را به چند حاجی دیگر ....و خلاصه بعد که این حاجی ها سود کردند مصرف کننده باید سود همه را بدهد شما هم اینقدر به تهرانی ها گیر ندهید مشکل شما جای دیگر است (337115)
 
آرش
۱۳۸۹-۰۴-۲۷ ۱۴:۵۵:۴۹
گل گفتی رفیق. سیستم بازار سنتی تبدیل به سرطان کشور ما شده. باید این غذه سرطانی هرچه سریعتر جراحی شود و سیستم توزیع مدرن جایگزین بازار سنتی شود. یک عده حاجی آقای شکم گنده که هیچ هنری جز دروغ و دغل ندارند همه کاره بازار مریض سنتی ما شده اند. (337466)
 
سید
۱۳۸۹-۰۴-۲۷ ۰۵:۴۷:۵۲
اگر کارمندان دولت هم میتوانستند میگفتند یک ریال هم درامد نداشته ایم. خانه سیستم مالیاتی از پایبند ویران است. تازه خیلیها هم میگویند خمس دادیم مالیات چرا بدیم. حالا بیا برای این مورد هم فتوای شرعی درست کنیم. همه چیز با هم قاطی شده. (337338)
 
امیر
۱۳۸۹-۰۴-۲۵ ۰۱:۴۷:۲۶
مسئله فقط بازاری ها نیست برای تولیدی ما هم که هر روز با مشکل قطع برق و ... کلنجار میریم باید 70% مالیات بیشتر بدیم کار و کاسبی هم که کساده

فقط بازاری ها متحد بودند زیر بار حرف زور نرفتند
پدر شما و دیگر کارمندان هم اگر متحد بودند دولت را مجبور می کردند حداقل معادل نرخ تورم افزایش حقوق بدهد (336895)
 
seyed
۱۳۸۹-۰۴-۲۵ ۰۷:۰۶:۳۵
az bas systeme eghtesaadi dar iran bi hesaab o ketaabe. (336915)
 
محمد علی رخ
۱۳۸۹-۰۴-۲۶ ۰۹:۴۷:۰۷
يا رب روا مدار كه گدا معتبر شود كه اگر معتبر شود زخدا بي خبر شود


وای بروزی که بگنددنمک

باسلام خدمت ناشناس محترم
ظاهرا شما وابوی گرامتان کاسب بازاری در فامیل وهمسایه ندارید چون این 1سال که قراربود70 درصد مالیات اضافه کنند علتهایش را به شرح ذیل اعلام می کنم:
1-قبل از انتخابات ریاست جمهوری(2یا3ماه) که بازار کساد بود چون همه انتظار میکشیدن که چه وچه می شود( شاید بعد از انتخابات بازار رونق بگیرد) البطه فکر کنم بیشتر از بازاریان کارمندان دولت نگران بوده اند.!!
2- بعد از انتخابات که همه مستحضرید که چند ماه کشور درفتنه سبز بود وکاسبی هم که اعلا ماشاا... بد بود چون همه دودستی مال خود را حفظ می کردن که خورده نشود و....
3-بعد هم ماشاا... تعطیلات غیر منتظره البته بیشتر بدرد بعضی کارمندان غیر ضحمتکش وغیرصدوق که کار مردم را راه نمی اندازند می خورد.
4-ایام عاشورا وتاسوا که بازار تعطیل است وخلاصه کلا 1 یا 2 ماه بازار کاسب بوده است وصد البته چقدر چک برگشتی کلاه برداری ورشکسته شدن بعضی تجار و ورود کالاهای قاچاق وواردات بیرویه وغیر هم که پیش کش می باشد.
5- ظاهرا بعضی از این شرکتهاوادارات وکارمند ها هم که خوب بلد هستید چجوری اداره مالیات رادور بزنید مثل نصف حقوق را به عنوان پاداش حساب کردن که مالیات کمتر دهید عیدی گرفتن زیرمیزی گرفتنو و.....
6- البته بغیر از حقوق که در بالا توضیح دادم بن سفر- بن خرید-سختی کار- پاداش -وام گرفتن - وسیله ایاب ذهاب -ضامن شدن برای دوستان وهمکاران-عیدی-تعاونی های مختلف اعم از مسکن ومصرف-پورسانت- کارنداشتن به وضعیت کشور (شما حقوقتان را درهر صورت میگیرید چه فتنه چه بحران!!! وچه....) داشتن مرخصی ماهانه رفتن یا نرفتن به سرکار یااداره حقوقتان رامیگیرید.
5-حال بااین تفاسیر شما میفرمایید مابازاریان گردن کلفت هستیم!!!!!!
البته در همینجا از ضحمات کلیه کارمندان کارکنان ضحمتکش دولت ادارات وخصوصی تشکر وقدردانی میکنم که چرخه این مملکت را میچرخانند وچون لای چرخ خرق ا... نمی گذارند (337097)
 
۱۳۸۹-۰۴-۲۶ ۱۳:۰۴:۱۷
دوست عزبر من و پدرم نه گدا هستیم و نه می خواهیم معتبر شویم مانند شما.


گدا کسی است که تو مغازه از پشت کنتور برق دزدی میکنه.

نذارید دهان ملت باز بشه وگرنه خیلی چیزها دیدیم!


راسنی شما از کجا فهمیدی پدر من کارمند اداری است که اینجوری حرف می زنی؟و اینکه سر و کارش یا خلق الله است؟مگر همه کارمندان با شما سرو کارر دارند؟و نشستن تو دفتر؟ما کارمندان و مدیران خط اتش نداریم؟کارمندان بخش معدن نداریم؟کارمندان لشکری نداریم؟؟؟؟


درباره بن و اینها هم خدمت شما بگم که با تورم در کشور ما و حقوق ثابت پدران ما باید هم بن بدهند ما که مثل شما نیستیم که موقع تورم یواشکی بکشید رو اجناس و اصلا نفهمند اب شدن پدر در مقابل چشم یعنی چی؟


البته مردم هم جواب تو را همین جا دادند.


اگر هم ادامه دهید لیست تخلف اقایون بازاری و میذارم اینجا قضاوت رو میسپاریم به ملت (337170)
 
آرش
۱۳۸۹-۰۴-۲۷ ۱۵:۰۹:۲۷
دوست عزیز خون خودت را کثیف نکن. بعضی ها که هنوز در املای لغات و نوشتن یک متن ساده مشکل دارند وضع جیبشان از پدر زحمتکش(ضحمتکش به قول همین آقایان) من و شما بهتر است و مدام حرص میزنند تا نکند یکی پیدا شود و مچ زیرآبی رفتنهایشان را بگیرد. از کرم بی حساب و کتابی سیستم مالیاتی ایران هم قطر گردن حضرات مدام در حال رشد است.
ای کاش میشد مردم فقط یک روز در جمع این آقایان در حجره های بازار بنشینند و فقط طرز صحبت کردن و ادبیاتشان را مشاهده کنند. آن وقت است که تازه مردم میفهمیدند که چه کسانی تمام پول جامعه را در جیبشان به زور فرو میکنند و از دادن فقط درصدی از مالیات حقیقی که باید بپردازند هم مدام فرار میکنند. (337473)
 
ehsan
۱۳۸۹-۰۴-۲۷ ۱۰:۳۸:۴۳
اون پاداش که فرمودی، مالیات داره! وام هم چون از حقوق کسر میشه، مالیات بهش میخوره! کلا به جز بن، همه دریافتیها آخر سال مالیاتش حساب میشه، شما خون خودت رو خسته نکن! دایی من پارچه فروشی داره، سالی 300 تومن مالیات میده. دایی کوچیکم شهرستان پارچه فروشی داره، سالی 70 تومن مالیات میده! (337375)
 
۱۳۸۹-۰۴-۲۶ ۱۰:۲۱:۴۴
اولا که بخش اعظمی از حقوق پدر شما از همین مالیات هایی است که از این بازاری های به قول شما گردن‌کلف می گیرند.
دوما البته حقوقی را که به این کارمندان دولت می دهند خیلی بیشتر از زحمتشان است. همه این موضوع را می دانند. خیلی از کارمندان خودشان اذعان می کنند که شاید یک سوم از زحمتی را بازاریان و کاسبان می کشند، کارمندان نمی کشند.
واقعا کاسب ها انسانهای زحمت کشی هستند نباید دربارشان اینطور قضاوت کنیم. (337120)
 
آزادی
۱۳۸۹-۰۴-۲۶ ۱۲:۰۷:۳۲
حقوق پدر و مادر من از پول نفت است. این بازاری ها از جیب ما می خورند. واسطه گری هم شد کار؟ بازاری ها این پول ها را با فروختن جنس به خانواده ما کارمندهای حقوق بگیر به دست آورده اند. چطور است که در تمام سال های گذشته تا صحبت از افزایش حقوق کارمندان می شده است، بلافاصله قیمت اجناس در بازار بالا می رفت؟ معلوم است که این بازاری های گردن کلفت پولشان را توی جیب پدر و مادر حقوق بگیر من پیدا می کنند و گرنه افزایش حقوق کارمندها نباید باعث افزایش قیمت ها می شد.
بترکند که وقتی بچه بودم و در خیابان از چیزی خوشم می آمد و از مادرم می خواستم، دستم را فشار می داد و آهسته می گفت \"پول ندارم\" (337152)
 
۱۳۸۹-۰۴-۲۶ ۱۳:۱۵:۰۰
اهای فردی که میگی بازاریها زحمت میکشند.بله حتما همین طور است همه ی انها که دزد نیستن نمونه اش را زیاد دیده ام.

همین الان خیلی ها به کارو زندگی مشغول اند خداهم مال و اموالشان را زیاد کند بترکه چشم حسود

اما

روی سخنم با بازاریانی بود که سالها از دادن مالیات امتناع می کردند الان هم قیافه گرفتند


راستی مگه پدر من کارمند شهرداریه که حقوقش رو از مالیات شما بگیره؟


حقوق اندک پدر من از پول نفت است


البته راضی هستیم به رضای خدا .همین سلامتی کافی است ولی دلیل نمیشه یه گروهی بخوان از نجابت کارمندان بخش خصوصی و دولتی سوء استفاده کنند. (337176)
 
سید
۱۳۸۹-۰۴-۲۷ ۱۷:۰۳:۲۸
آیا همه بازاریها گردن کلفتند. (337524)
 
با افتخار-غیر بازاری
۱۳۸۹-۰۴-۲۷ ۱۲:۵۳:۱۸
حرفهای این بنده خدا منو یاد فیلم مینداخت که میگفت پول انقلاب و جنگ و بازاریا دادن اونموقع پیش خودم گفتم فیلم دیگه مستند که نیست.آخه کی اینقدر بیفکر و ساده میشه که همچین حرفی و بزنه. اما حالا با این حرف (که حقوق کارمندا از مالیات بازاریاس) فهمیدم نه واقعا اینجور آدما وجود دارن و حرفای اون فیلم هم درست بوده. واقعا غیر خسته نباشید به این قشر زحمت کش بازاری!!! هیچی نمیتونم بگم. فقط برادر عزیز وقتی می خوای چیزی بگی یادت باشه که داری با مردم ایران حرف می زنی که هر روز تنشون به تنه شما ها خورده و خوب میشناسنتون از مصرکننده بگیر تا تولید کننده بیچاره. اون دنیا ببینمت. (337418)
 
آرش
۱۳۸۹-۰۴-۲۷ ۱۵:۱۷:۴۸
چرا اون دنیا رفیق. همین دنیا باید یقشون رو گرفت. (337477)
 
آرش
۱۳۸۹-۰۴-۲۷ ۱۵:۱۴:۴۰
میشود بفرمایید بازاریها چه زحمتی میکشند که کارمندان نمیکشند؟
اصولا ایشان چه هنری دارند بجز حرف زدن؟
شاید حضرات بازاری هم مثل بسیاری از دوستان من در گرمای پنجاه درجه میروند در عسلویه و اهواز زیر آفتاب کار میکنند و مملکت را میسازند؟ واقعا شما میفهمید کار کردن یعنی چه که این حرف را میزنید آقای بازاری؟
خواهش میکنم یک بازاری باشرف بیاید بگوید چه هنری بجز نشستن در مغازه و شمردن پول دارد و چه کاری بلد است؟ (337476)
 
سید
۱۳۸۹-۰۴-۲۷ ۱۷:۰۰:۱۰
دوست ناشناس: هم جا خوب و بد هست. ولی چیزی که روشن است این است که کارمند و کارگر راهی برای فرار از مالیات ندارند. البته کاسب و بازاری هم از مالیات معاف نیست. مشکل این است که چگونه مالیات آنها باید دقیقا محاسبه شود. اگر یک بازاری تا ریال آخر را گزارش و بابت آن تمام وکمال مالیات دهد باید یکی از عابدان و عاشقان واقعی خدا باشد. شما چند تا سراغ دارید. معرفی کنید تا الگو شوند. (337523)
 
سید
۱۳۸۹-۰۴-۲۷ ۰۵:۴۳:۰۴
خوب مالیات بدهند اما چه کسی از دامدهای واقعی افراد با شغل آزاد اطلاع دارد. گاهی خودشون هم دقیق نمیدونند. همه با پول نقد کار میکنند. پس اگر بتوانند اصلا مالیات نمی دهند. (337337)
 
علیرضا
۱۳۸۹-۰۴-۲۵ ۱۲:۰۸:۱۷
من از سایت الف تعجب میکنم که منتظره از دولت 1 قانون گریزی ببینه که بهش بگه گردن کش!
بعد در مقابل قانون گریزی این اصناف 1 مقاله هم نمیده!
چی شد اون همه ادعای قانون گرایی مجلسیها!؟
چرا برای مالیات گرفتن از این (( گردن کشها )) کنار دولت نیستن!؟ (336957)
 
۱۳۸۹-۰۴-۲۵ ۱۸:۲۲:۲۶
اگر دولت قاطعیت داشت این اتفاق نمی افتاد. در ایران هم باید مثل چین به شدت باکسانی که فرار مالیاتی دارند برخورد شود. اگر این اتفاق بیافتد همه مردم هم حمایت می کنند. (337011)
 
رضا
۱۳۸۹-۰۴-۲۴ ۱۶:۲۲:۳۹
این جانب اعتقاد دارم برای اینکه مشکلی پیش نیاید بهتر است نرخ مالیلات مثل سال پیش محاسبه شود وبنده اعتقاد دارم باید نظام مالیاتی کشور دچار تغییر شود وساز وکار بهتری برای این کار امجام شود (336727)
 
مرتضی
۱۳۸۹-۰۴-۲۴ ۱۶:۲۲:۴۸
پس چرا تلویزیون طور دیگری اخبار مربوط به بازار را انعکاس می داد؟ (336728)
 
۱۳۸۹-۰۴-۲۶ ۱۰:۲۱:۵۷
برادر من تازه فهمیدی در این کشور خیلی چیزها را جور دیگر نشان می دهند طوری که حتی مسولان دلسوز و حامی مردم هم خبر دار نمی شوند مثلا در بانکها نزول را چسپانده اند به اسلام اگر فردی مثلا وام مسکن بگیرد و نا خواسته در سال 4 پرداخت قسط بیکار شود و نتواند قسط بدهد انقدر جریمه جدای از سود از او می گیرند که آخر سر مجبور شود سر پناه اش را از دست بدهد حالا چه اصراری هست که ما در بوق کرنا بکنیم بانک داری ما اسلامی است (337121)
 
علی
۱۳۸۹-۰۴-۲۴ ۱۶:۲۵:۳۵
اینها اگر میخواهند حق بیت المال را ندهند همان بهتر که بسته باشند! (336731)
 
سید
۱۳۸۹-۰۴-۲۷ ۱۷:۰۶:۱۶
قبل از بستن باید جایگزین پیدا کرد. (337526)
 
۱۳۸۹-۰۴-۲۴ ۱۶:۳۷:۳۳
فقط اعتصاب نباشد ! وگرنه تعطیلی که بد نیست ، شاید برای صرفه جویی در مصرف انرژی و همراهی با دولت محترم تعطیات را کمی کش داده اند ؟ (336738)
 
meisam
۱۳۸۹-۰۴-۲۴ ۱۶:۴۴:۵۲
واقعا این مطلب و این عکسها از شما بعید بود...جا داشت شما هم مثل خبر 20 و 30 یک گزارش از بازار تهیه کنید که همه چیز در امن وامان است و اقتصاد پر رونق است و ...همه جا باز است و اصلا کدوم تعطیلی...کدوم اعتراض...
گور بابای عصر تکنولوژی و ارتباطات و اینترنت و ....الی آخر.
تا وقتی آقایان به جای حل مشکلات به دنبال نفی مشکلات و ماله کشی روی آن باشند هیچ گره ای که باز نمیشه هیچ روز به روز هم بر مشکلات افزوده میشه... (336742)
 
۱۳۸۹-۰۴-۲۴ ۱۶:۴۸:۲۱
با سلام

دیروز چهارشنبه بنده بسیاری از خیابان ها مترو 15 خرداد را تا مترو امام خمینی پیاده طی کردم

خداییش باز بودند.

با احترام والسلام (336744)
 
بابک
۱۳۸۹-۰۴-۲۴ ۱۹:۲۴:۰۵
دوست عزیز بازار بزرگ تهران جای دیگری است. حد فاصل مترو 15 خرداد تا توپ خانه اسمش بازار بزرگ نیست (336804)
 
جليل
۱۳۸۹-۰۴-۲۴ ۱۶:۵۷:۰۲
رسانه ملي كه هميشه بنارا بر سانسور وسكوت وعادي جلوه دادن اوضاع مملكت مي گذارد وفكر مي كند اگر هيچ خبري را منتشر نكند به صلاح مردم هست وهيچ كس هيچي نخواهند دانست امروز پنج شنبه پس از يك هفته سكوت به اين نتيجه رسيد كه علاج كار در سكوت نيست وتصميم گرفت در برنامه اي به اين موضوع بپردازد (336747)
 
پیرمرد
۱۳۸۹-۰۴-۲۴ ۱۷:۱۷:۰۱
نمیشد گزارش تصویریتون چهارشنبه میبود ؟یا یه روز دیگه ؟ آخه پنجشنبه ها بازار زود تعطیل میکنن. (336749)
 
کریم
۱۳۸۹-۰۴-۲۴ ۱۷:۴۸:۴۶
یکی باید اعتراض کنه یا خیر؟اصلا اعتراض حقی خدایی است (336762)
 
بازاری
۱۳۸۹-۰۴-۲۴ ۱۸:۰۵:۱۴
این امر نشان میدهد زور پول بیشتره (336765)
 
۱۳۸۹-۰۴-۲۴ ۱۸:۰۸:۰۳
چند ماه قبل آقای احمدی نژاد در یکی از نطق های تلویزیونی شان فرمودند که در جریان هدفمند سازی یارانه ها دولت کنترل تمامی قیمتها از کرایه تاکسی تهران تا کرایه کامیونهای بین شهری را در اختیار دارد. دولت بهتر است از این قدرت کنترلی اش در کنترل بازار و تعیین نرخ مالیات استفاده کند (336766)
 
تعطیلی دوست
۱۳۸۹-۰۴-۲۴ ۱۸:۱۷:۵۲
غیر از اعتراض و اعتصاب، دو دلیل دیگر هم برای تعطیل بودن وجود داشته :
ا- پنجشنبه ها تهران تعطیل است.
2 - شهادت امام موسی کاظم (ع) که بازار برخلاف ادارات در ایام شهادت تعطیل می شود.
ولی نمی دانم سایت های دولتی چرا اصرار دارند که پنجشنبه تعطیل نبوده. خوب است برادران حد اقل از این دو سوژه برای تعطیل دلیل تراشی و استفاده کنند تا اینکه واقعیت را انکار کنند. (336769)
 
HKHAYYAMI
۱۳۸۹-۰۴-۲۴ ۱۸:۴۵:۳۳
باید دید این عکس ها چه ساعتی و چه روزی گرفته شدن (336787)
 
تيمور
۱۳۸۹-۰۴-۲۴ ۱۸:۵۹:۰۹
سلام
- بهترين موديان مالياتي كارمندان هستند كه قبل ازدريافت حقوقشان ‘ ماليات از فيش حقوقي آنها برداشت مي شود.
-من يك كارمند هستم كه با حقوق كارمندي‘ مالياتي به مراتب بيشتر از يك مغازه دار دربازار امامزاده حسن تهران پرداخت مي كنم لذا من بايد اعتراض كنم نه كسبه
- وقتي اخبار را دراين چند روز مطالعه كردم فهميدم كه اطلاع رساني در اين زمينه بسيار ناقص بوده به گونه اي كه همه از وجود ابهام صحبت مي كردند‘لذا معلوم مي شود در موضوع اطلاع رساني ضعف داريم ‘ يا شايدم قصد براين بوده كه از اين بي اطلاعي ‘ چيزيپ را به كسبه بقبولانند ولي نشده!!
- همانند برخي كشورهايي كه دولت الكترونيك رواج يافته ‘ آيا مانيز نمي توانيم همه را ملزم كنيم كه تمامي معاملات فقط از طريق دستگاههاي pos انجام شود ومستقيما\" درصد مربوط به ماليات به حساب خزانه واريز گردد؟
- مردم ميبينند ومي شنوند كه موضوع مبارزه با مفاسد اقتصادي هنوز نتيجه اي اعلام نشده
- مردم ميشنوند وميبينند كه باندهاي متهم به رانت خواري ثروت اين مردم را در چه راهي خرج كرده اند وپاسخگو نيستند
- مردم ميشنوند وميبينند كه سران فتنه گران وآنها كه بقول رهبر معظم انقلاب گردنشان زير بار فتنه است آزادند ومثلا فلان آقازاده نه فقط قوه قضاييه ‘ بلكه نظام را نيز به هيچ پنداشته است.
- مردم مي شنوند وميبينند كه انواع موادهاي مخدر به وفور وبا قيمت مناسب در دسترس قرارداردولي مواد خوراكي مثل گوشت ....
- مردم ميشنوند ومي بينند كه مسئولان ومديران شركتهاي دولتي حقوقهاي آنچناني مي گيرند واز كارمندان وزير دستان خود بي خبرند
-و.........
- با توجه به اجراي هدفمند سازي يارانه ها در آينده اي نزديك (كه اين نيز با مسايلي مثل خوشه بندي ودهك بندي و... ونهايتا اعتراض مردم مواجه شد) واز طرفي مباحث بحران اقتصادي وتحريم وكاهش واردات وصادرات وهمچنين تورم وافزايش بيكاري(طبق اظهارات اخير وزير كار) و... فكر مي كنم به صلاح است كه سياستهاي تند مالي ورياضت اقتصادي وافزايش مالياتها كه بااين همه تنش مواجه شده با تدبير بيشتري اجرا گردد.تدبير در شناخت زمان ومكان لازمه كار مملكت داري است.

والسلام (336791)
 
۱۳۸۹-۰۴-۲۴ ۱۹:۰۲:۳۲
یه کارمند بدبخت باید واسه چندر غاز حقوقش مالیات بده. حالا درآمد ملیونی بازاری ها مالیات نداره؟ (336792)
 
رضا
۱۳۸۹-۰۴-۲۴ ۱۹:۰۵:۳۹
شما بهتره يه مقدار تمرين لغت كنيد بذاريد دولت كارشو انجام بده (336795)
 
۱۳۸۹-۰۴-۲۶ ۱۰:۲۹:۰۰
دولت کارش کرده ونتیجهاش معلومه که کشور در کجا قرار گرفته است من به این امید به آقای احمدی نزاد رای دادم تا با مفاسد اقتصادی مبارزه بکنه ولی اینکار زور دولت هم به این مفت خور ها نمی رسه (337123)
 
رضا معدني
۱۳۸۹-۰۴-۲۴ ۱۹:۱۲:۳۳
دوست عزيز

اگه شم پليسي داشته باشيد مي توان فهميد كه عكس ها درست در وسط روز گرفته شده اند حالا از كجا نمي گم تا خودتون از عكسا پيدا كنيد (336797)
 
دنی
۱۳۸۹-۰۴-۲۴ ۱۹:۱۸:۳۱
جالب این بود که الف این عکس ها رو زد. (336801)
 
۱۳۸۹-۰۴-۲۴ ۱۹:۲۱:۲۲
این بازار طلا و جواهر همان بهتر که تعطیل باشند
متاسفانه نه کاغذ خرید قابل قبولی میدهند و نه در چرخه اقتصادی مفید است بهتر که تعطیل باشد (336803)
 
احسان راد
۱۳۸۹-۰۴-۲۴ ۱۹:۵۶:۳۴
صف آرایی سودجویان منفعت طلب در برابر رییس جمهور ! (336817)
 
حمید
۱۳۸۹-۰۴-۲۴ ۲۰:۰۹:۰۳
سلام. چرا وقتی بازار ی ها حرف دادن حق و حقوق قانونی مردم از درامد هاشون میشه (مالیات منظورم هستش) همیشه اعتصاب می کنند و مغازه ها رو تعطیل می کنند؟ چرا وقتی یهو برنج و گوشت و لباس و کفش 100 درصد افزایش قیمت (اون هم از نوع کاذب و دلالی) پیدا می کنه هیچ حرکت اعتراضی انجام نمیدند؟
به نظر من باید دولت وقتی 70 درصد افزایش (که واقعا ناچیز در برابر درآمدهای افسانه ای اونها از جابه جا کردن یک شبه و بعضی اوقات یک ساعته کالا و اجناس هست) بازاریها قبول نکردند و اعتراض کردند باید افزایش رو دو برابر می کرد و نمی ترسید چون اونها هستند که ضرر می کنند و در این وضعیت جهانی که اوضاع اقتصاد خوب نیست و دبی و ترکیه و اروپا و آمریکا هم
سرمایه گذاری جز بر باد دادن سرمایه نیست مجبور میشند که این افزایش رو قبول بکنند. خیلی ناراحت هستم که دولت باز هم کوتاه امد و باز هم بازاری ها در حال برد هستند و باز هم بدون افزایش مالیات باز مردم باید جور این روزهای تعطیلی بازار رو بدند. (336824)
 
۱۳۸۹-۰۴-۲۴ ۲۰:۴۱:۲۷
بایستی از کارمندان مالیات کسر شود بلکه حقوق انهاهم از سرشان
زیاد است چون تمامی مشکلات کشور از طرف انها ایجاد میشود
بدلیل اینکه کارمندان وجدان کاری ندارند (336827)
 
یک ایلامی
۱۳۸۹-۰۴-۲۴ ۲۱:۰۶:۵۷
ما هم پیمانکاران از خدا بی خبر ذیحسبان دستگاه های دولتی تا 5درصد صورت وضعیت های خط خطی شده مهندسین ناظر وبازرسان کارفرما واعمال قانون هرچه حاجی گفت کسر وبه حساب دارائی واریز نفرمانید ریالی پرداخت نمی کنند.حالاما را پیمانکار از خدا بی خبر تصور می فرمایند کارمند دولت به کدامین ادله ... (336830)
 
۱۳۸۹-۰۴-۲۴ ۲۱:۲۰:۳۹
به نظرم بهترین وقت برای اینه که برای بازار تهران رقیب به وجود بیاد، فروشگاههای زنجیره ای و شرکتهایی که کار بازار یابی و فروش به مصرف کننده رو انجام میدهند گزینه بهتری هستند. (336833)
 
۱۳۸۹-۰۴-۲۴ ۲۱:۳۸:۴۳
من هم الان در بازار هستم و همهٔ مغازه‌ها باز هستن ... مغازه دار‌ها هم دارند شیرنی پخش می‌کنن به کوری چشم استکبار جهانی‌ ...

یک هموطن از کانادا! (336839)
 
۱۳۸۹-۰۴-۲۴ ۲۱:۴۹:۴۳
قانون گریزیم دیگه. یکی نیست بگه اگه بودجه دولت با مالیات تامین نشه باید با نفت تامین شه و بعد دودش هم تو چش بازاریا میره هم مردم. (336846)
 
مجید اصفهان
۱۳۸۹-۰۴-۲۴ ۲۲:۰۴:۰۱
شما نمایندگان مجلس که نتوانستید جلوی بی قانونی دولت را بگیرید انشاالله بازارایان جلوی ادامه این گونه بی قانونی ها را می گیرند (336849)
 
محمدي
۱۳۸۹-۰۴-۲۴ ۲۲:۱۵:۵۶
اگه قرارگاه خاتم با اين حجم پروژه هاي اقتصادي از سال 1386 از ماليات معاف ميباشد چرا بقيه مردم ، شركت ها و اصناف بايد ماليات هاي آنچناني بپردازند. در پرداخت ماليات هم شهروند درجه يك و دو داريم. اي فريادرس به فرياد اين مردم برس (336851)
 
حسن
۱۳۸۹-۰۴-۲۴ ۲۲:۳۷:۰۶
با سلام.
با اینکه من اضلا با این دولت خوب نیستم و موتفدم که کارهای این دولت بنقع ایران نیست اما باید گقت مه در این مورد حق با دولت است در حالی که بازاریها هر روزشان بهتر از دیروز است وبا گرانفروشی خون مردم را در شیشه کرده اند باید اونه را مجبور نرد مالیات بدهند.
اما با شرایطی اونها هم باید نسبت به درامد واقعیشان مالیات بدهند نه مانند الان هزاری در آمد مالیات یک ودولت هم بداند که در این یکدانه مورد ملت پشتیبانش است (336853)
 
ali
۱۳۸۹-۰۴-۲۴ ۲۲:۴۳:۴۲
اداره مالیات ما سیستم اخذ مالیات دراروپا را مطالعه کنند ؛ دراروپا تا هفتاد درصد هم مالیات می گیرند وپول حاصل به فقرا توزیع می شود تا مثل ایران یک عده مجبور نباشند کلیه بفروشند !؟ (336854)
 
سعيد
۱۳۸۹-۰۴-۲۵ ۰۰:۱۶:۰۶
نكنه ايران فقط تهرانه؟شما تبريز خبرنكار ندارين؟ (336868)
 
۱۳۸۹-۰۴-۲۵ ۰۰:۴۶:۴۷
متاسفانه وقتی رسانه های معاند و جنبشی از چنین موضوعی که به رفاه مردمان و اصلاح رویه ی نادرست گرفتن مالیات از یک کارمند آن هم اول از همه و نپرداختن مالیات توسط کسانی که بیشترین سهم را در پرداخت آن باید داشته باشند بهره برداری سیاسی می کنند و آتش در خرمن بازاریان عزیز برای پافشاری بر موضع غیراصولی خود میریزند باید هم منتظر ادامه همین رویه بود،بحث من سیاسی نیست و به سیاست هم به هیچ عنوان علاقه ای ندارم،کار اشتباه اشتباه است اگر این مورد در زمان خاتمی هم توسط گروه مقابل اتفاق می افتاد یا اگر حتی افتاده باشد دلیل نمی شود گروهی برای انتقام گیری اینده ی این سرزمین را که معلوم نیست چه کسی بر ان حکومت خواهد کرد با بازی های سیاسی خود به تباهی بکشاند،بحث هایی چون هدفمند کردن،اصلاح قوانین مالیاتی،نفت،انرژی هسته ای،معادن،جنگل ها و همه و همه متعلق به فرزندان آینده ی این سرزمین است و کسی حق ندارد انها را بازیچه ی امیال سیاسی خویش قرار دهد،وطن دوست نماینده ی جمهوری خواه کنگره ی امریکاست که زمان ریاست دموکراتها در مواردی که پای منافع کشورش در میان است از منافع حزبی خویش میگذرد نه افرادی که حاضرند به قیمت زمین زدن رقیب خویش ترکمنچای و گلستانی دیگر را حتی امضا کنند.... (336875)
 
علی
۱۳۸۹-۰۴-۲۵ ۰۱:۰۷:۲۳
دلم از این همه سطحی نگری و تعمق کم یک عده بازاری بهم میخورد. یک قشری از جامعه که طبق سنت عادت دارند از منافع قشری خود دفاع کنند و کمتر به صلاح جامعه و سر و سامان دادن اوضاع مالیاتی کشور که یک ضرورت بی برو برگرد میباشد و در ازای عمل به آن وابستگیهای کشور به در آمد نفت کم و کمتر میشود میاندیشند.

راستی آن غرور ملی و پیشرو بودن ظاهری آنها بکجا رفته است؟

ضمنآ آیا این بازار سنتی و با ظاهری مخروبه توانائی استقامت در مقابل شرکتهای بزرگ را خواهد داشت که اگر پایشان به ایران برسد باعث بسته شدن سراسری این دکانها و مغازه ها خواهند شد؟ و راستی که از سر و رو و در و دیوار این بازار گند و کثافت میبارد. آین آقایان بازاری دلال, گویا عادت کرده اند که تا میتوانند ارزان بخرند و تا میتوانند گران بفروشند و مالیات هم ندهند و دستی هم به سر و روی این بازار مخرئبه و فرسوده که خودشان در آنجا کار و زندگی میکنند هم نکشند و مثل ... در این لجن خانه وول بخورند.
انسان از اینهمه بی تفاوتی به محیط کار و زندگی خود جا میخورد! (336882)
 
۱۳۸۹-۰۴-۲۵ ۰۱:۴۵:۳۶
کی زورش به بازار میرسه؟ (336894)
 
azari paniranist
۱۳۸۹-۰۴-۲۵ ۰۲:۳۲:۱۶
تا حرف از رفاه است اروپا نقش چکش را داراست برای توسری زدن بر سر ایران مالیات های ممالک مترقیه به چشم نمی آید
مالیات سی و چهل درصدی امان مردمشان را بریده راه گریزی ندارند
سرمایه داران برای فرار مالیاتی که بر داشتن پول نقد است . پول نقد خود را سریعا خرج اجناس لوکس با قیمت گزاف میکنند قیمتی که خود میدانند چندین برابر قیمت واقعی آن است اما فخرفروشی از دارا بودن برندی اعیانی را به تامین هزینه های جنگ های تمام نشدنی نظام سلطه ترجیح میدهند
موناکو و دیگر مناطق خوشگذرانی ، مامن فرار کننده گان مالیاتی شده
اوتوپیای سطحی بینان سرابی بیش نیست
و اما اینجا مالیات کارمند و کارگر داخلی راه گریزی ندارد ولی آن کس که باید مالیات دهد با پر رویی نمیدهد و پرخاش میکند ، بگرد تا بگردیم ببند در دکان را تا ببینیم به شکم که فشار میاید و مجبور میشود دکان را بگشاید . امان از این شکم سیر و سر سبک و زبان دراز (336898)
 
۱۳۸۹-۰۴-۲۵ ۰۲:۵۶:۰۴
آیا به راستی بازار بیزار شده است؟ (336902)
 
ایرانی
۱۳۸۹-۰۴-۲۵ ۰۶:۵۲:۰۶
دوستان مسائل رو با هم قاطی نکنید. این که باید مالیات داد البته که حرف درستیه. بله کارمندها مالیات میدن و بازاری ها هم مالیات میدن و باید هم بدن. در تمام دنیا هم همین طوره. همیشه هم مالیات در بازار وجود داشته و پرداخت میشده.
حالا نکته اینجاست که دولت سیاست های اقتصادی غلطی انتخاب کرده و وضعیت اقتصادی از همیشه بد تره. فکر نمیکنم کسی این و قبول نداشته باشه. حتی در دوران جنگ هم این قدر تورم تو جامعه ما وجود نداشت. بازار هم به عنوان قلب اقتصادی کشور از همیشه وضعیت بدتری داره و همه کسانی که در بازار هستند امسال شرایط به مراتب بدتری رو نسبت به گذشته تجربه کردند و حجم تجارت و میزان سود کمتری داشته اند.
حالا دولت به جای این که فشار ناشی از عدم کفایت اقتصادی خودش رو به نحوی خودش جبران کنه، داره این بار رو میذاره روی دوش بازاری ها. خب واقعا شما فکر کنید اگه به همون کارمندا یا هر کس دیگه ای هم بگن مالیاتت امسال 70 درصد زیاد شده، دادش درمیاد دیگه. درسته یا نه؟
ماها باید یاد بگیریم که پشت هم باشیم و از حق و حقوق هم دفاع کنیم و الا امروز دولت میزنه تو دهن بازاری ها، معلم ها و کارمندا و راننده ها ساکت میشینن، فردا میزنه تو دهن معلما، بقیه ساکت میشینن و به همین ترتیب. باید از حق دفاع کرد.
بعدشم تازه شما فکر کردین اگه مالیات 70 درصد اضافه بشه دودش تو چشم کی میره؟ خب اول از همه همون کارمندی که شما سنگشو به سینه میزنین بهش فشار میاد، چون بازاری ها قیمت ها رو افزایش میدن. به همین سادگی! (336914)
 
مرکب
۱۳۸۹-۰۴-۲۵ ۱۱:۴۴:۳۵
سلام- خیال می کنید چرا آقای احمدی نژاد همش فریاد می زد که \" ای مردم ایران فقط تهران نیست \" . به خاطر همین روزها ، به خاطر این روز که یک مشت سرمایه دار واسه ملت تصمیم نگیرن.

( البته باید توجه داشت که بازار روزپنجشنبه از ساعت 12 دیگه تق و لق میشه تا شنبه صبح ساعت 9) (336949)
 
محمد...
۱۳۸۹-۰۴-۲۵ ۱۱:۴۷:۰۰
دوستانی که حرف از عدم پرداخت مالیات توسط اصناف می زنند

بهتره که اول ببینند اونا پقدر مالیات می دند بعد اظهارنظر کنند.

اونقدری که من ازلاع دارم کارمندان دولت تا سقف ماهیانه 500
هزارتومن از پرداخت مالیت معاف هستند.پس زیاد این شعار را ندهید که ما اینچنین ما آنچنان.

بازار هم کسایی که درش دخیل هستند وضعش را می دونند چیه

وقتی که بانک مرکزی میگه تعداد چک های برگشتی 88
رکورد زده
وقتی که رکود وبی پولی شدید حاکم هست.ئرشکستی خیلی از بنگاهای اقتصادی ریزو درشت هست و ...

خود دولت الان چقدر به پیمانکاراش بدهکار هست؟
شما می دونید؟
آیا این پیمانکارا همان پول را به بازار بدهکار نیستند؟
منظور من فقظ طلا و پارچه نیست به طور کل عرض می کنم
اونها خط مقدم بقیه هستند.افزایش 70 درصدی مالیات یعنی
گرفتن پول از اصناف.من یک سوالی را مطرح میکنم از دوستانی که
موافق افزایش70 درصدی هستند.
لطف کنند به من بگویند طبق کدام معیار اقتصادی و اجتماعی

افزایش باید انجام بشود؟
کدام شاخص سال88 رشد اقتصادی 10 درصدی را نشان می داد که
آنها قایل به افزایش70درصدی مالیات شدند؟؟

درضمن همانگونه که در تمام جاها افراد سودجو هستند در بازار
هم شاید تعدادی باشند این دلیل نمی شود که دوستان با این
دید به آنها نگاه کنند.دیگه خیلی طولانی شد (336950)
 
آزادی
۱۳۸۹-۰۴-۲۶ ۱۲:۲۱:۳۹
اطلاع شما غلط است مادر من 400 و خورده ای هزار تومن حقوق می گیره و مالیاتش را هم ازش کسر می کنند. مگر می شه کارمندی مالیات نده؟ البته مادر من بازنشسته است بازاری ها با حقوق ما یک روز هم نمی توانند زندگی کنند (337156)
 
۱۳۸۹-۰۴-۲۶ ۱۳:۳۲:۲۷
بنده یه ماه تو یه شرکت کار کردم حدود 140 تومان حقوق گرفتم که 20 تومان ازش مالیات کم شد!!!! (337179)
 
مزدا
۱۳۸۹-۰۴-۲۵ ۱۲:۰۱:۱۲
تعطیلی بازار خوشبختانه باعث روانی ترافیک و سهولت رفت و امد مردم عادی است بازاریان لطف فرموده و به اعتصاب خود ادامه دهند که این اعتصاب باعث صرفه جو یی در مصرف بر ق و ارز اوری بیشتر از محل صادرات برق خواهد شد . (336956)
 
abbashoshi
۱۳۸۹-۰۴-۲۵ ۱۲:۵۱:۰۰
با سلام لطفا e mail

را ارسال بفرمائيد تا يم متن در اينمورد ارسال شود.
با تشكر عباس هشي - عضو هيئت علمي دانشگاه شهيد بهشتي و حسابدار رسمي (336965)
 
Bivatan
۱۳۸۹-۰۴-۲۵ ۱۴:۳۸:۵۴
يا حق.
به نظرم ذكر اين نكته ضروري است كه نبايد همه ي افراد شاغل در يك صنف رو در يك سطح مالي تصور كرد و خرده بازاريان اصناف پرسودي مثل پارچه و طلا هم،عا متضرر مي شدند از تصميم اخير دولت.
اما مساله اينه كه اعتصاب صنف طلا و قماش فراگير بود و در واقع، كله گنده‌هاي اين اصناف هم كه اين رشد ماليات براشون پول خرد بود و ازفرصت سوءاستفاده كردند و خودي به دولت نشون دادند كه: ببين اگر ما دو روز كار نكنيم چقدر در اقتصاد تاثير مي ذاره! پس مراقب رفتارت با ما باش!! (336986)
 
۱۳۸۹-۰۴-۲۵ ۱۵:۱۸:۱۹
چاقو دسته اش را نميبرد
مسئله اي كه وزارت دارايي مشخص نكرده اينه كه اون 55 درصدي كه به بازاريها تخفيف دادن از كجا جبران ميكنن؟
من ميدونم:
توليدكننده ها كه نمرده اند - مرده اند؟
جونشون دربياد بايد هم جور بازاريها رو بكشن. (336994)
 
۱۳۸۹-۰۴-۲۵ ۱۶:۱۳:۵۶
طفلکی ها اگه مالیات بدن پس کی تو پنت هاوس های زعفرانیه بشینه و کل شمال کشور رو تبدیل به ویلا کنه؟من و شوهر کارمندم؟یا بابای بازنشته ی زمین گیرم؟جالبه مالیات رو می کشن رو قیمتا شون !اما بازم چون پول دارن زورشون می چربه (337004)
 
۱۳۸۹-۰۴-۲۵ ۱۸:۴۵:۰۶
اگر در مردم این احساس وجود داشت که پول مملکت و مالیاتها در راستای ابادانی کشور هرینه میشود و در اثر سوء مدیریتها از بین نمی رود با کمال رضایت مندی مالیات می دادند و اثر ابادانی ان را می دیدند.
وقتی می بینند دولت از راه نفت درامد هنگفت داشته ولی رفاه مردم بهتر نشده است چرا باید مالیات دهند ؟ مالیات دهند تا عده ای با ان محبوبیت بخرند؟ (337013)
 
ک.م
۱۳۸۹-۰۴-۲۵ ۱۹:۲۶:۲۸
ظاهرا کسبه موقع مالیات دادن تو ایران زندگی نمی کنن ولی موقع گرانفروشی و استفاده از بازار 75میلیونی ایران؛ تو ایران زندگی می کنن! (337017)
 
محمد
۱۳۸۹-۰۴-۲۵ ۲۲:۵۳:۲۵
دوستان مسئله مالیات نیست اگه اطلاعی ندارین از بر و بچه های بازار بپرسید بهتون میگن که واردات بیش از حد ، تلاطم بیش از حد بازار به وسیله صحبت های شخص اول اجرایی کشور و تحریم های ناشی از سیاست های دولت مورد اعتراض بازاریان است ... (337043)
 
يه بازاري
۱۳۸۹-۰۴-۲۵ ۲۳:۳۸:۳۹
در سالي كه ركود در بازار بيشتر از هميشه بود آيا ماليات هارا افزايش ميدهند؟ (337048)
 
احمد
۱۳۸۹-۰۴-۲۶ ۰۰:۰۳:۰۸
تو ایران شهروند درجه یک یعنی یک بازاری (337049)
 
علی
۱۳۸۹-۰۴-۲۶ ۰۷:۳۷:۳۸
ما کارمندان چه چوری اعتصاب کنیم که اخراج نشوم، مالیات هم کمتر بدهیم؟ (337075)
 
ali429
۱۳۸۹-۰۴-۲۶ ۰۷:۵۱:۲۳
پس ما هیج وقت نمی تونیم بدون نفت کشور را اداره کنیم
مگه کشور نباید با مالیات بچرخه
چرا فرانسه بیش از 70 درصد هزینه های کشور را از طریق مالیات تأمین می کند ولی ما نه
تا کارهایی برای حذف نفت صورت میگیرد این جور کارهای ....
معمولا بازار باید خودشو با اوضاع وفق بده نه زیرهمه چیز بزنه (337077)
 
۱۳۸۹-۰۴-۲۶ ۰۸:۴۲:۰۵
يك پزشك متخصص جراح با گلايه مي گفت پارسال براي من دو ميليون تومان( براي يك سال) ماليات تعيين كرده اند و من اعتراض كرده ام كه زياد است آن را به سه ميليون افزايش داده اند. گفتم مگر زياد است گفت و لي پزشكاني را ميشناسم كه همين را هم نمي دهند يا با مبلغ خيلي كم موضوعشان حل مي شود. حالا بيا فيشهاي آخر ماه حقوق بگيران را ببين! (337082)
 
۱۳۸۹-۰۴-۲۶ ۰۸:۵۵:۲۱
خیلی ببخشیدا این بازاری‌ها پر رو شدند از بس مالیات ندادند فکر می‌کنند که اصلا نباید بدهند...
چرا من کارمند قبل از اینکه حقوقم را دریافت کنم مالیات آن کسر می‌شود، آنهم تا ریال آخر! اما موقع گرفتن مالیات از پولدارها که میرسه یاغی گری می‌کنند؟؟؟؟؟ (337086)
 
محمد
۱۳۸۹-۰۴-۲۶ ۰۹:۰۲:۵۰
آیا اگر رانندگان تاکسی هم به نرخهای تعیین شده برایشان اعتراض داشته باشند و امثلا اعتصاب همین برخوردی که با کسبه بازار شده با آنها خواهد شد؟
آیا اگر معلمان آموزش و پرورش در اعتراض به کم بودن حقوقشان اعتصاب کنند همین برخورد با آنها خواهد شد؟
از قدیم گفته اند که قانون برای حمایت از ثرتمندان تدوین می شود و امروز مصداق بارز آنرا می بینیم (337088)
 
سردار
۱۳۸۹-۰۴-۲۶ ۰۹:۲۹:۳۷
اگر دولت محترم در چهار سال قبل حاتم بخشي نميكرد و چوب حراج به بيت المال و پول هاي خزانه نميزد و نقدينگي افسار گسيخته اي وارد جامعه نميكرد؛مجبور نبود حالا براي جبران كمبودش با آبروي نظام اقتصادي و آرامش اذهان بازي كند. عقب نشيني از اين برنامه هم جز خفت و خواري حاصلي براي دولي ندارد. (337092)
 
۱۳۸۹-۰۴-۲۶ ۰۹:۵۹:۰۳
بازاریان ملیاردی درامد دارند باید مالیات آنرا هم بدهند (337102)
 
۱۳۸۹-۰۴-۲۶ ۱۰:۰۰:۱۰
در فرانسه 50 درصد درامد مالیت است (337103)
 
۱۳۸۹-۰۴-۲۶ ۱۰:۰۳:۱۲
دولت به هیچ وجه نباید کوتاه بییاید باید مالیات را اخذ کند تعطیل کردند که کردن (337107)
 
حسام الدين
۱۳۸۹-۰۴-۲۶ ۱۰:۱۹:۳۷
جناب الف مثل اين كه تو هم توهم زدي ها!
اين همه آدم تو عكسات هست كجاش تعطيله؟!!!
مهم خريداره نه مغازه دار!
مغازه‌ها خودشون ضرر ميكنن مي‌خواستن باز باشن، اين مشكل خودشونه ديگه! (337119)
 
اسماعیل
۱۳۸۹-۰۴-۲۶ ۱۰:۵۴:۱۳
والا من یک کارمند هستم و چند درصدی 10 درصد از حقوق من برای مالیات میره حالا که اینها در آمدهای میلیاردی داردن چرا نباید مالیات بیشتر بدن .
مگه چی میشه ورشکست میشن ؟ (337129)
 
مجید
۱۳۸۹-۰۴-۲۶ ۱۱:۲۰:۵۲
راه حلش اینه که یه اخطار بهشون بدهند و بعدش پروانشون رو باطل کنند. تمام مغازه های بازار هم که اوقافی هستند. مغازه رو هم پس بگیرند. تا دلتون بخواهد هم آدم هست که طلبه باشه که بره بازار جای این آدمهای ضد قانون رو پر کنه. (337140)
 
۱۳۸۹-۰۴-۲۶ ۱۲:۲۱:۵۸
گجای کسب و کار ایران حتی یک درشد درسال رشد دارد که باید 15 درصد بیشتر مالیات بدهیم
به خدا داریم ازبین میرویم بس که کار می کنیم و آخرش هم اجاره مغازه و خانه عقب می افتد
خدایا به فریاد ما برس (337157)
 
علی
۱۳۸۹-۰۴-۲۶ ۱۲:۴۳:۱۸
اگر در گوشه ای از امریکا 5 تا مغازه برای اعتراض به سیاست اقتصادی دولت یک نصفه روز بسته بودن ، تلویزیون\"ملی\" 100 بار نشون می داد . اما پس از یک هفته تعطیلی بازار تهران خبر هنوز به جام جم نرسیده.......................
تو خود حدیث مفصل بخوان از این مجمل (337162)
 
ایمان
۱۳۸۹-۰۴-۲۶ ۱۵:۱۲:۴۴
دولت یه خورده خرجش رو کم کنه چرا رو مردم فشار میاره بازاری یا کارمند فرقی نداره!! همه مردم ایرانیم اما سوال من اینه از پارسال تا امسال چه اتفاقی افتاده که یک بازاری باید 70% مالیات بیشتر بده یعنی بازار اینقدر رونق پیدا کرده و ما بی خبریم؟!!؟!؟ (337220)
 
علی
۱۳۸۹-۰۴-۲۶ ۱۵:۲۹:۰۴
جای تاسفه که دولت زود در مقابل این دلالها عقب میکشه این باصطلاح حاج اقاهای بازاری که من از نزدیک خیلیهاشان را مییشناسم از طرفی ادعای مومنی دارند از طرفی همگی زندگی اشرافی با کاخهای شخصی در پاسدران و فرمانیه و فقط دنبال سود بیشترند تا یکهزارم انرا خرج مثلا دهه محرم کنند و تظاهر به مذهب کنند. (337224)
 
بهمن
۱۳۸۹-۰۴-۲۶ ۱۸:۰۸:۵۳
این مقاومت بازار در برابر قانون مالیات از زمان قاجار هست و هنوز کسی نتوانسته آن را درمان کند. باید طبق قانون به اندازه مالیات معوقه از اموال بدهکار مالیاتی مصادره و حراج کنند و بدون چشمپوشی مُر قانون را مو به مو اجرا نمایند. (337262)
 
محمد
۱۳۸۹-۰۴-۲۶ ۱۹:۳۷:۱۱
سلام. اول از سایت الف که به خوبی وتصویری این خبرو پوشش داد واقعا تشکر می کنم حداقل هنوز یک رسانه هست که معتدل باشه.
دوم هم در مورد مالیات دادن تو کشورهای پیشرفته یارو مالیات میده خوبشم میده و حتی شاید هم با جون و دل این کارو بکنه چرا چون در قبال اون مالیات اونقدر بهش امکانات میدن که خودش روش نمیشه مالیات نده اما ایا تو کشور ما این قضیه برقرار هست فرقی هم بین کارمند و بازاری نیست (337275)
 
صمدی
۱۳۸۹-۰۴-۲۶ ۲۲:۱۸:۰۱
ناشناس 337082 مینویسد:

\"يك پزشك متخصص جراح با گلايه مي گفت پارسال براي من دو ميليون تومان( براي يك سال) ماليات تعيين كرده اند و من اعتراض كرده ام كه زياد است آن را به سه ميليون افزايش داده اند. گفتم مگر زياد است گفت و لي پزشكاني را ميشناسم كه همين را هم نمي دهند يا با مبلغ خيلي كم موضوعشان حل مي شود. حالا بيا فيشهاي آخر ماه حقوق بگيران را ببين!\"

فقط جهت اطلاع دوستان ایرانی و همکاران گرامی در ایران:

بنده یک پزشک هستم و سالیانه در این کشوری که کار و زندگی میکنم مجبورم که بیش از 38 در صد در آمد حاصل از کار خود را مستقیم به جیب اداره مالیات بریزم و اگر در سر رسید پرداخت این مالیات تاخیر گردد, مجبور خواهم شد که برای هر روز تاخیر مبلغی در حدود 8 در صد \"نزول تاخیر در پرداخت\" را هم به حساب اداره مالیات واریز نمایم که در غیر اینصورت جریمه های دیگری هم در انتظار خواهد بود.

دو میلیون تومان برای یک پزشک شاغل در ایران که شب و روز با عمل و عملهای پر درآمد خود به هم میهنان خود کمک میکند, در واقع یک مبلغ ناچیز و مسخره ای است و سر آن هم با اداره مالیات چانه زدن, مزید بر علت و شرم آور خواهد بود!! (337304)
 
عباس
۱۳۸۹-۰۴-۲۶ ۲۲:۴۴:۵۸
سئوال بزرگ این است که:

شحصآ با پرداخت مالیات برای چرخش امور مملکت کاملآ موافق هستم و از کسانیکه با داشتن در آمد کافی خواهان دررفتن از تقبل آن هستند بیزارم. ولی یک سئوالی برای من همواره بی پاسخ مانده و آن این استکه:

در کدام کشوری از کشورهای جهان یک مرتبه نرخ مالیاتی را 70 در صد با لا میکشند, غیر از ایران؟

تا کی کارهای ما بدون در نظر گرفتن همه مسائل از جمله مسائل روحی و روانی تاثیر گذار در جامعه انجام خواهد گرفت؟
در کشورهای پیشرفته سر این قبیل مسائل و بعنوان مثال سر بالا بردن نرخ مالیات ارزش اضافی در حد 2 تا 4 در صد, حد اقل یک الی 2 سالی در پارلمانها بحث میکنند و زمانیکه قانون آن هم وضع شد فرصتی یک الی 3 ساله را به جامعه خود میدهند تا که با این برنامه و قانون جدید اخت گرفته و آمادگی روحی را برای انجام و تقبل آن داشته باشند.
بر عکس در ایران ما, سیاستکاران ناشی, شب میخوابند و صبح تصمیم میگیرند که مالیات را 70 در صد بلا بکشند! تا کی میباید که هر کسی که میآید برای این مردم یک آش ناپخته ای را بپزد تا در فردائی دگر, نفر بعدی و دولت دیگری آن آش را دوباره بدور ریخته و آش دیگری را به مطبخ خود سفارش دهد؟

آیا راه و روش برنامه ریزی استراتژیک برای جامعه این قبیل روشها و کارهاست؟ (337311)
 
هادي
۱۳۸۹-۰۴-۲۷ ۰۹:۲۱:۰۲
خيلي بده كه نظام در مقابل اعتراض نابجاي ثروتمندان كوتاه بياد ولي اعتراض افراد ضعيف جامعه را به تندي پاسخ دهد . ( علي (ع) هيچگاه اينگونه حكومت نكرد و پشيزي هم براي اين نحو حكومت كردن قائل نبود . ) (337353)
 
سعيد
۱۳۸۹-۰۴-۲۷ ۱۲:۳۵:۳۴
سلام به همگي
واقعا مغزم سوت كشيد و اشك تو چشمم جمع شد وقتي خوندم بازاري ها سي ساله ماموراي ماليلتي رو به حجره هاشون راه نمي دن.اصلا ماليات علي الارس چه صيغه اي ديگه؟اين تجلي عدالتي يه كه براش 500000 شهيد داديم؟به نظر ميرسه بايد براي هميشه از شر بازار خلاص شد و اونجا رو به موزه عبرتي ديگه تبديل كرد.درست مثل موزه عبرت سعد آباد .ممنون (337414)
 
۱۳۸۹-۰۴-۲۷ ۱۶:۱۱:۱۰
مجید جان این اسمش اعتصابه نه تعطیلی! (337501)
 
مبارز
۱۳۸۹-۰۴-۲۷ ۱۷:۰۹:۳۷
در پاسخ اون دوست عزيز كه گفتن كجاي دنيا يكباره 70% ماليات رو افزايش ميدن بايد بگم اگر واقعاً ماليات مصوب و قانوني از همه اخذ بشه اينجوري نميشه بازاريان ساليان سال از گذشته تا كنون از ماليات دادن تفره رفته اند از اقوام ما يه نفر بازاري هستش كه من تو جريان كارهاش هستم ماهي حداقل پنج ميليون سود خالص كسبش هستش كه پارسال همش سيصد هزار تومان ماليات پرداخت كرد يعني ماهيانه25 هزار تومان در حاليكه براي يه كارمند با 500 هزار تومان حقوق ماهيانه 35 هزار تومان ماليات كسر ميكنن كه تقريبا پانزده برابر دوستان بازاري ماليات ميده . تازه اين فاميل ما از اون منصفهاشونه اگه سري به بعضي از بازاري هاي قلدر و سريش بزني حتي يك صدم كارمند هم ماليات نميدن .اون وقت بعدش انتظار داره دولت امنيت بازار رو مفتي با احداث كلانتري تامين كنه تو زنجان در حاليكه خونه هاي مردم امنيت نداره بازاري ها با يه نمايش ساختگي به كمي امنيت بازار تحصن ميكنند اين در حاليه كه قبلها با احداث پاساژهاي بزرگي مثل بازار كسري كه از نظر امنيتي بسيار قابل كنترل تر از بازار هستش مقابله كردند و الان اين بازار كسري بلا استفاده مونده. در خاتمه يه پيشنهاد كه اگه قابل اجرا شدن باشه بهترين راه تعيين ميزان در آمد اشخاصه كه اون هم اجبار براي صدور فاكتورهاي الكترونيكي و خريدهاي الكترونيكيه كه حاج آقاي بازاري نتونه دخل و تصرفي در اون حسابها بكنه اينجوري چون دليل محكمه پسند هم هست كسي حتي جرات اعتراض هم به خودش نميده اگه هم ديد نميصرفه ميتونه تعطيل كنه. چطور باور كنيم در آمد ثبت شده در اظهار نامه يك بازاري كه نوشته در آمد ماهانه من پانصد هزار تومان هستش در حاليكه همه ميدونن فقط براي اجاره مغازه ايشون مردم حاضرن ماهي چهار ميليون بدن زنجانيها ميدونن منظورم كيه. يا حق (337529)
 
علی
۱۳۸۹-۰۴-۲۷ ۲۰:۳۹:۱۲
بهتر است این را بخوانید و به تاریخ آن توجه کنید :

http://www.farsnews.net/newstext.php?nn=8904160991

من فکر کنم کسانی هستند که فقط به نظرهای مورد علاقه ی خود رای می دهند.
که معمولا مخالفان بی منطق هستند. (337566)
 
علی
۱۳۸۹-۰۴-۲۷ ۲۱:۲۶:۲۵
آیا بهتر نیست که به سراسر این به اصطلاح بازار تهران بولدوزر بیندازید و این بازار را که معلوم نیست در چند صد سال پیش و برای شرایط کدام تهرانی که شاید فقط اندازه یک قصبه بود ساخته شده و بی در و پیکر و در هم و برهم بزرگ شده را اصولی و مدرن و با استفاده از سبک سنتی بازار و ساختمانسازی, دوباره بسازید و آنرا برای گردشگران و خود مردم تهران به یک محل زیبا و دیدنی و تمیز و شیک تبدیل کنید.

شما اولین عکس این بازار را که نگاه میکنید, حالتان بهم میخورد و من اگر خود مجبور نباشم نه قدمی در این بازار میگذارم و نه از آنجا خرید میکنم. اسلام که مخالف زیبائی, تمیزی و مرتبت و با اصول بهداشتی ساختن و زندگی کردن که نیست. اسلام خود بهداشت و تمیزی و زیبائی و مرتب بودن است. شکل این بازار شکل اسلام مورد قبول بازاریها را هم منعکس میکند! در حال حاضر آیا توریستی رغبت وارد شدن به این گورخانه را که اسم بازار دارد را خواهد داشت؟ جواب حتمآ منفی است. واگر هم وارد شود و خریدی کند در زمان بعد از دیدن این بازار فقط میتواند از آن تعریف منفی بکند والسلام.

پس میباید که با یک تیر دونشان را در آن واحد زد: مدرن کردن ساختار ساختمانی و آرشیتکتی بازار و مدرنیزه کردن دریافت مالیات از بازار های ایران. مجلس میتواند مقدمتآ با تصویب قانون راه را برای این کار باز کند!

با کمی کار توضیحی برای مردم, صد درصد, اکثریت قریب به اتفاق مردم در کنار اخذ مالیات عدالت آمیز خواهند بود. تاکی میباید که اکثریت قریب به اتفاق مردم و کارمندان و کارگران مالیات بدهند و با پول آنها از خانه ها و ثروت گردن کلفتان این مملکت حفاظت گردد؟ (337573)
 
ف
۱۳۸۹-۰۴-۲۸ ۰۹:۲۱:۴۳
ما کارمندها هنوز حقوقمان را نگرفته ایم مالیاتش کسر می شود و از همان شندرقاز دستمزدمان هم همه اش خوراکمان نمی شود حالا این بازاری ها که اینهمه درآمد بی حساب دارند مب خواهند از قانون فرار کنند و مالیات هم ندهند.
بله دیگه ... هر که پولش بیش پولش بیشتر... یا زورش بیشتر (337683)
 
isarinia
۱۳۸۹-۰۴-۲۸ ۱۰:۲۷:۵۰
گزارش تصويري شنبه و يكشنبه رو كار نمي‌كنيد؟ (337719)
 
۱۳۸۹-۰۴-۲۸ ۱۲:۲۹:۲۸
جالبه اين تز قدرت پرستان كه ميگن هر كه با ما نيست پس لاجرم بر ( دشمن ) ماست و هيچ حد ميانه اي وجود نداره . اولا تا ديروز همين بازاريها سرمايه هاي نظام و نور چشمي قدرت پرستان و . . . . بودند پس چي شد حالا كه به دولت قدرتمدار اعتراض دارن و اونو وادار به تسليم كردن بد شدند با زورگوها بايد با زبون خودشون حرف زد . ثانيا اين تصميم دولت ( افزايش 80 درصدي مالياتها ) مثل بقيه تصميمات دولت غير كارشناسي بود بخاطر همين يه دفعه شد 15 درصد . (337774)
 
محسن
۱۳۸۹-۰۴-۲۹ ۰۰:۱۱:۵۴
اولا 80 درصد نه و 70 درصد
ثانیا مالیات 70 درصدی شایعه بوده
ثالثا الان که 15 درصد شده چرا هنوز در اعتصاب هستند ؟ (338035)
 


نظراتی كه به تعميق و گسترش بحث كمك كنند، پس از مدت كوتاهی در معرض ملاحظه و قضاوت ديگر بينندگان قرار مي گيرد. نظرات حاوی توهين، افترا، تهمت و نيش به ديگران منتشر نمی شود.