نظر منتشر شده
۱
توصيه به ديگران
 
کد مطلب: 465536
جایگزینی سیم تلفن با فیبر نوری تا ۵ سال آینده
بخش دانش و فناوری الف،4 اردیبهشت96
مدیرعامل شرکت مخابرات ایران با اشاره به افتتاح طرح تار نوری مخابرات در ۸ استان با ظرفیت یک میلیون پورت برای اتصال اماکن به فیبر نوری، از جایگزینی آن با سیم تلفن تا ۵ سال آینده خبر داد.
تاریخ انتشار : دوشنبه ۴ ارديبهشت ۱۳۹۶ ساعت ۱۸:۲۵
به گزارش خبرگزاری فارس، پروژه شبکه دسترسی بر پایه فیبر نوری (تانوما) با حضور معاون اول رئیس جمهوری و وزیر ارتباطات امروز توسط شرکت مخابرات ایران افتتاح شد.

رسول سراییان مدیرعامل شرکت مخابرات ایران در این مراسم اظهار داشت: ICT می‌تواند برای صنایع خلق ثروت کند و حتی قادر است صنایع را متحول کند.

وی ادامه داد: هدف اصلی تانوما (تار نوری مخابرات ایران) ایجاد دسترسی در حوزه‌های تجاری کسب و کار و مصرف‌کننده نهایی است که اتصال اماکن (ساختمان یا خانه‌ها) به فیبر نوری سرعت و کیفیت دسترسی را متحول خواهد کرد.

وی تاکید کرد: طی 5 سال آینده به جای سیم تلفن باید فیبر نوری را مشاهده کنیم که این هدف امروز با آغاز پروژه تانوما کلید خورده است.

وی با اشاره به ارائه دسترسی مبتنی بر فیبر نوری در 8 استان در فاز نخست گفت: در مجموع یک میلیون ظرفیت برای استان‌های تهران، اصفهان‌،خراسان رضوی، فارس، خوزستان،‌البرز و کرمانشاه آماده شده است.

وی ادامه داد: در منطقه عربستان و امارت در جایگاه نخست و لبنان در جایگاه آخر اتصال فیبر نوری به منازل قرار دارند.

سراییان گفت: در فاز نخست هشت شهر کشور شامل ۶۰۰ هزار واحد مسکونی، ۳۷۰ هزار واحد تجاری، ۱۰۰ واحد دولتی، ۲۱۰۰ دانشگاه و تعدادی بیمارستان و مدرسه به فیبر نوری مجهز می شود.

مدیرعامل شرکت مخابرات ایران ادامه داد: در این پروژه یک میلیون ظرفیت با سرمایه یک میلیارد و ۲۰۰۰ میلیون تومانی ایجاد شده است.

وی افزود: ۸۵۰۰ سایت موبایل به فیبر نوری برای ارائه سرویس LTE با سرعت بالا متصل شده اند و ۱۵۰۰ هزار کیلومتر فیبر نوری برای زیرساخت موجود است.

وی درخواست کرد برای پیشرفت این پروژه دو میلیارد دلاری از صندوق توسعه ملی اعتبار اختصاص داده شود.
 
کلمات کلیدی : دانش و فناوری+ سیم تلفن
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۶-۰۲-۰۴ ۱۹:۰۷:۱۷
نقشه مخابرات برای قطع کردن کلیه adsl و نابود کردن شرکت های خصوصی (4282144) (alef-11)
 


نظراتی كه به تعميق و گسترش بحث كمك كنند، پس از مدت كوتاهی در معرض ملاحظه و قضاوت ديگر بينندگان قرار مي گيرد. نظرات حاوی توهين، افترا، تهمت و نيش به ديگران منتشر نمی شود.