نظر منتشر شده
۴
توصيه به ديگران
 
کد مطلب: 283538
یک باور غلط درباره چاقی
تاریخ انتشار : جمعه ۲۶ تير ۱۳۹۴ ساعت ۱۱:۳۷
استاد دانشگاه بقیةالله یک باور غلط درباره چاقی را اصلاح و توضیحاتی در این‌باره ارائه کرد.

به گزارش تسنیم، سیدمؤید علویان فوق‌ تخصص گوارش و کبد در پاسخ به این پرسش که برخی افراد عنوان می‌کنند اختلال در غده مترشحه داخلی، عامل چاقی است و ربطی به زیاد خوردن ندارد، گفت: این موضوع صحت ندارد. رئیس شبکه هپاتیت ایران ادامه داد: اکثر موارد چاقی ربطی به اختلال در غدد مترشحه داخلی ندارد. علویان خاطرنشان کرد: در موارد نادری کم کاری تیروئید و پُرکاری غده آدرنالین منجر به چاقی می‌شود.

در این راستا علویان فوق‌تخصص گوارش و کبد چندی قبل نیز درباره رابطه ورزش و چاقی به تسنیم عنوان کرده بود: در این زمینه ثابت شده است که ورزش زیادکننده اشتها نیست بلکه نقش تنظیمی و تعدیل کنندگی را دارد، ثبات در انجام فعالیت‌های متعال و نرمش‌های روزانه کلید اصلی برای رسیدن به وزن مناسب و حفظ آن است.

این استاد دانشگاه بقیةالله تصریح کرد: اگر افراد به رژیم غذایی خود پایبند باشند و برنامه ورزشی‌شان نیز به‌صورت منظم اجرا شود کاهش وزن قطعی است، هرچه فعالیت ورزشی بیشتر شود مقدار کالری بیشتری مصرف می‌شود و کاهش وزن بارزتر است.

علویان ادامه داد: مردم از قدیم به نقش انجام فعالیت‌های ورزشی و تحرک بیشتر در حفظ وزن ایده‌آل و کاهش وزن اضافی واقف بودند، وزن ایده‌آل با تمرینات ورزشی تنها با یک رژیم غذایی مناسب و صحیح به دست می‌آید.

رئیس شبکه هپاتیت ایران افزود: افراد اگر به گذشته خود نگاه کنند متوجه می‌شوند که از زمانی که فعالیت‌های خود را کم کردند از جمله در ایام خرید خودرو، بازنشستگی و نزدیک شدن محل کار به محل سکونت دچار اضافه وزن و چاقی شده‌اند.

تردمیل چاقی می‌آورد
در این راستا علویان درباره عوارض تردمیل نیز به تسنیم عنوان کرده بود استفاده غیراستاندارد از تردمیل در منازل ممکن است موجب پدید آوردن تغییراتی نامناسب در سیستم چربی‌های بدن شود. این استاد دانشگاه علوم پزشکی بقیةالله(عج) سپاه ادامه داد: اگر به‌صورت دائم و بدون برنامه روز از تردمیل استفاده می‌کنید، باید بدانید که ممکن است نتیجه معکوس از سوزاندن چربی و کاهش وزن به دست بیاورید.

علویان تصریح کرد: به این ترتیب که انجام ورزشی آیروبیک و دویدن روی تردمیل اقتضا می‌کند انرژی افزایش پیدا کند.

این فوق‌تخصص گوارش و کبد خاطرنشان کرد: از آنجایی که بدن تلاش می‌کند همواره در حالت تعادل باقی بماند این نوع تحرکات به‌عنوان نشانه‌های بیولوژیک عمل می‌کند و افراد را به خوردن بیشتر تحریک خواهد کرد که در نهایت مانع کاهش وزن خواهد شد.
 
کلمات کلیدی : چاقی
 
علی
۱۳۹۴-۰۴-۲۶ ۱۱:۵۲:۵۴
با سلام
سالهای سال چاق بودم رژیم می گرفتم ورزش می کردم وزن کم می کردم ولی دوباره وزنم اضافم بر می گشت تا اینکه یک روز اتفاقی در شبکه اردن پزشک سالخورده ای صحبت می کرد و میگفت ورزش فواید بی شماری دارد ولی برای وزن کم کردن زیاد مفید نیست و باید غذایتان را متعادل کنید و عبارت زیبایی گفت ایشان گفتند همه چیز بخور ولی به اندازه بخور.و با رعایت همین وزنم متعادل شد. (3049978) (alef-11)
 
۱۳۹۴-۰۴-۲۶ ۱۳:۱۰:۵۷
برادر من مشخصه که خروجی از ورودی باید بیشتر باشه تا لاغر شد
یه بنده خدایی هم میشناختم بسیار چاق و هیکلی بود، آزمایش داد تیروئیدش پرکار بود
ولی به حدی زیاد بود حجم غذایی که میخورد ، که حتی تیروئد پر کار هم نتونسته بود لاغرش کنه (3050118) (alef-3)
 
۱۳۹۴-۰۴-۲۶ ۱۶:۲۸:۲۴
دقیقا با شما موافقم من هم از طریق تعادل در خوردن 30 کیلو وزنم را کم کردم و از 84 به 54 رسیدم ... تعادل در خوردن اهمیت بیشتری در کاهش وزن دارد تا ورزش . ورزش منظم سلامتی بدن را از طریق افزایش گردش خون تضمین میکند اما تاثیرش در کم کردن چربیها هرگز به پای تصحیح سبک خوردن غذا نیست ... (3050535) (alef-3)
 
ساده نیوز
۱۳۹۴-۰۴-۲۶ ۱۳:۱۴:۰۸
استرس و اضطراب هم خیلی روی چاقی موثر هست . (3050123) (alef-3)
 


نظراتی كه به تعميق و گسترش بحث كمك كنند، پس از مدت كوتاهی در معرض ملاحظه و قضاوت ديگر بينندگان قرار مي گيرد. نظرات حاوی توهين، افترا، تهمت و نيش به ديگران منتشر نمی شود.