نظر منتشر شده
۹۶
توصيه به ديگران
 
کد مطلب: 231120
درد دل جمعی از مربیان فنی حرفه ای؛
درد جامعه ما بی مدرکی نیست، بی مهارتی است
بخش داخلی الف، 28 خرداد 93
تاریخ انتشار : چهارشنبه ۲۸ خرداد ۱۳۹۳ ساعت ۱۱:۱۹
جمعی از مربیان سازمان فنی و حرفه ای که پیش از این در نامه ای به نمایندگان مجلس از تبعیض میان خود و سایر معلمان کشوری گلایه کرده بودند، حالا در نامه ای به رهبرمعظم انقلاب درد اصلی در کشور را رواج مدرک گرایی و «بی مهارتی» دانسته و برای کمک به اجرای سیاست های کلی نظام از قبیل اقتصاد مقاومتی و مدیریت جهادی اعلام آمادگی کردند.

به گزارش الف، در این نامه پس از سلام خطاب به رهبرمعظم انقلاب آمده است:

پس از بیانات معظم له در خصوص مدیریت جهادی ما مربیان سازمان آموزش فنی و حرفه ای کشور وابسته به وزارت تعاون ،کار و رفاه اجتماعی بر خود تکلیف می دانیم تا مهارت ،کارگاههای آموزشی و سازمان را بیشتر معرفی نمائیم.

یکی از ابزارتوانمند سازی منابع انسانی، که در ابلاغ سیاستهای جمعیتی آموزشهای فنی وحرفه ای بیان فرموده اید. ما مربیان آموزشی سالهاست که روی پای خود ایستادن را از طریق مهارت آموزی و توانمند نمودن نیروی کار با پوست وخون خود لمس نموده ایم. جای هیچ شکی نیست که فرد دارای مهارت از گذشته تا به حال با بیکاری بیگانه بوده وهست. همه ما به این امر اذعان داریم که دانشگاهها محور توسعه ، رشد وبالندگی یک ملت می باشند واگر غیر از این باشد راه را به بیراهه رفته ایم . فارغ التحصیل دانشگاهی بدون مهارت تعریفش از شغل وکار یعنی پشت میز نشینی، مگر مملکت ما چقدر به پشت میز نشینها احتیاج دارد .»

نویسندگان نامه این نامه با اشاره به «رواج ناخودآگاه مدرک گرایی» و «بی مهارتی» می افزایند: اگر نگاهی به دور و بر خودمان بندازیم فرد با مهارت بیکاری نمی یابیم، اما فرد تحصیل کرده دانشگاهی بیکار الا ماشاء الله. درد جامعه ما بی مدرکی نیست، بی مهارتی است. شکی نیست بیش از ۵۰% بیکاری وبسیاری از نا هنجاریهای اجتماعی( اعتیاد، عدم ازدواج جوانان، طلاق،فقرو...) را ناشی از بیکاری می دانیم چه راهی بهتر از مهارت آموزی. با چند میلیون وام ازدواج نمی شود جوانی را ترغیب به ازدواج نمود اما با مهارت آموزی وایجاد شغل می توان راه ازدواج او را هموار نمود.

این مربیان همچنین با اشاره به «وظیفه خطیر مهارت آموزی» که «مربیان بعنوان نوک پیکان سازمان، افتخار آموزش به جویندگان کار ومهارت را دارند» از اینکه «این سازمان ومربیان آن هیچ وقت جدی گرفته نشده اند.» گلایه کرده و می نویسند: «اگر اغراق نباشد همکاران بنده نخبه های مهارتی این کشور می باشند که مهارت آموزان پرورش یافته این عزیزان در المپیادهای مهارت جهانی افتخارات متعددی را برای کشور عزیزمان به ارمغان آورده اند. ولی مربیان این سازمان که مهمترین وکاربردی ترین مهارت ها را آموزش میدهند و کارآموزان آن مستقیما جذب بازار کا می شوند را آموزشی نمی دانند.»

رهبر فرزانه،انگیزه ما فقط اشاره شما به آموزشهای فنی وحرفه ای و جذب کارآموزانمان به بازار کار است و بس. اگر این انگیزه ها نبود بخاطر مشکلات موجود تاب نمی آوردیم . اینکه چرا ما را آموزشی نمی دانند، چرا مارا در جرگه معلمان عزیزنمی پذیرند مگر آموزشهایمان با هم متفاوت است. البته همانطور که عرض نمودیم با بالاترین انگیزه با تمام وجود جهت ریشه کن نمودن غول بیکاری جوانانمان با تمام وجود سرباز نظام بوده و هستیم .

نویسندگان نامه همچنین برای «بیان مشکلات و چالش های مسیر مهارت آموزی و توجه ویژه مسئولین به امر مهارت آموزی و ایجاد اشتغال» تقاضا کردند تا در «روز ملی مهارت» (۶ مردادماه) با رهبر انقلاب دیدار کنند.

این مربیان در پایان نامه با اشاره به مشکلات صنفی خود، توجه رهبر معظم انقلاب به امر آموزش فنی و حرفه ای را دلگرمی بزرگی دانستند که آنها را ثابت قدم تر می کند:
خداوند بزرگ را شاکریم که بزرگترین افتخار در این مقطع از تاریخ پر صلابت کشور عزیزمان را نصیب مان ساخته که پرچمدار مبارزه با بیکاری و بسیاری از نا هنجاریهای ناشی از آن هستیم . به خود می بالیم و از مهارت کارآموزان خود لذت می بریم که هیچ لذتی بالا تر از این نیست. برکت تلاش بی وقفه ما مربیان شادی بخش سفره های جوانان جویای کار است واین مارا بس است. اگر حقوقهایمان پائینترین حقوق کارکنان آموزشی در بین دستگاههای آموزشی میباشد،اگر ساعت کارمان چند برابر استاندارد آموزشی است،اگر وظائف مان چندین برابر یک همکار آموزشی در سایر دستگاههای آموزشی می باشد،اگر تاکنون جوابی برای رفع مشکلاتمان نشنیدیم. اماقدمهای ما استوارتر است چرا که قدر ما را رهبر عزیزمان می داند. که عظمت وظیفه مان را بسیار نیکو بیان فرموده اند:(توانمندسازی جمعیّت در سن کار با فرهنگ سازی و اصلاح، تقویت و سازگار کردن نظامات تربیتی و آموزش‌های عمومی، کارآفرینی، فنی ـ حرفه‌ای و تخصصی با نیازهای جامعه و استعدادها و علایق آنان در جهت ایجاد اشتغال مؤثر و مولّد.) پس کار ماست که باعث توانمند سازی نیروی کار کشور عزیزمان می باشد.
برای معظم له آرزوی سلامتی و طول عمر با برکت را از خداوند متعال آرزومندیم.

به گزارش الف، مربیان سازمان فنی حرفه ای پیشتر در نامه ای به نمایندگان مجلس در خصوص اجرای های مدیریت جهادی و سیاست های جمعیتی همسو با اقتصاد مقاومتی پیشنهادات زیر را مطرح کرده بودند:
۱-تغییر عنوان سازمان آموزش فنی و حرفه ای کشور به سازمان آموزش ملی مهارت کشور و مراکز آموزش فنی و حرفه ای به مرکز آموزش مهارت جهت متمایز بودن آنها با هنرستانهای فنی و حرفه ای و کاردانش آموزش و پرورش برا ی جلوگیری از سردرگمی ارباب رجوع و معرفی هرچه بهتر و بیشتر سازمان به مردم و همچنین تغییر ساختار سازمان از اداری به آموزشی زیراسازمان آموزش فنی وحرفه ای که رسالت آن آموزش مهارت نیروی کار کشور می باشد . یک سازمان آموزشی محسوب نمی شود. مربیان آن نیروی آموزشی نیستند . همانطور که در مطلب بالا عرض نمودیم اگر کار این سازمان آموزش می باشد چرا ساختار آن آموزشی نیست. آموزشی که عملی و تئوری توامان انجام گرفته وخروجی آن مستقیما جذب بازار کار می شود که عدم تعلق مزایای آموزشی به این قشر زحمتکش موجب بی انگیزگی ، انتقال نیروهای آموزش دیده و متخصص سازمان به ارگانهای دیگر گردیده است.

۲-ادغام مراکز آموزش فنی و حرفه ای با هنرستانها و کاردانش آموزش و پرورش و حتی دانشگاه علمی کاربری در راستای اجرای اقتصاد مقاومتی و جلو گیری از موازی کاری و استفاده بهینه از نیروهای متخصص، تجهیزات و دیگر امکانات سازمان با مدیریت واحد. زیرا در کشور ما مهارت از لحاظ مدیریتی متولی واحدی ندارد. اگر یک سازمان، وزارتخانه یا هر عنوان دیگر متولی مهارت باشد ، موازی کاریها حذف شود وتحت یک مدیریت واحد اداره شود، تصمیم گیری و بکار بردن منابع ونیروی انسانی یکپارچه شود. بهتر می توان برنامه ریزی برای توسعه مهارت بعمل آورد.

۳-پیگیری وضعیت استخدامی مربیان حق التدریس که در سال ۹۱ به تصویب مجلس شورای اسلامی رسیده اما تا به حال اجرا نگردیده است چراکه بیش از ۷۰درصد کارگاههای سازمان در تمام نقاط کشور و مناطق محروم توسط این عزیزان مدیریت می شوند .

۴-توجه به وضعیت معیشتی کارکنان سازمان جهت بالا رفتن انگیزه و بهره وری کارکنان زیرا دستمزد و حقوق آنها از سایر ادارات کمتر است.
 
۱۳۹۳-۰۳-۲۸ ۱۱:۲۴:۲۳
درد من نداشتن پارتی است.
10 سابقه کار مفید دارم اما امسال قراردادم را تمدید نکردند.با مدرک فوق لیسانس 2 ماه است بی کارم.
تازه فهمیدم که درس خواندن و داشتن سابقه کار پشیزی نمی ارزد. متاسفانه همه چیز بر پایه مادیات است. نون در دلالی و.... است. (2209768) (alef-13)
 
محمدشیر
۱۳۹۳-۰۳-۲۸ ۱۳:۲۹:۱۱
1- همه چیز شده شعار من نمی دانم اینها که امروز بیدار شده اند دیروز و دیروزها 35 سال گذشته کجا بودند
2- این مربیان عزیز که شعارداده اند حاضرند ابتدا از خودشان امتحان دروس فنی و حرفه ای بگیرند ما خیلیها را میشناسیم مربیند و تخصص ندارند وجدانا یک آزمون جامع بگیرند تا مشخص یبشه درد فراوانه
3- اساتید بزرگوار دانشگاهای ما نیک می دانند که دانشجوهایشان صرفاً کتابی و جزوه ای درس خوانده اند از تخصص خبری نیست شاید این خرف گفتنش درست نباشد اما چون درد مملکت است می گویم منتشر شد خوب نشد هم ما گفته ایم بنده 30 سال خدمت کردم در دوران خدمتم خدا را شاهد میگیرم افرادی که دلشان می سوخت و با تمام توان به مردم خدمت می کردند و دانش و تخصص لازم را هم داشتن همیشه در پست ترین پستها قرار می گرفتن زیرا به بازو و دانش خود متکی بودند زیر بار چاپلوسی نمی رفتند در عوض کسانی که هیچ دانش و تخصصی نداشتند صرفاً نان انگشتر در انگشتان و ریش و منسب به این و آن بودند و چاپلوسی مدیر را میکردند بهترین پستها و مزایا را داشتند حالا که چاپلوسی و ریا کاری به اوج خود رسیده
4- مشکل دو چیز است 1- مدرک گرائی 2- پارتی (2210015) (alef-13)
 
منچهر عزیزی
۱۳۹۳-۰۳-۲۸ ۱۶:۵۳:۳۱
برادر عزیزمحمد شیر بنده یکی از مربیان زحمتکش سازمان فنی و حرفه ای میباشم حاضرم با خرج خودم تمام کسانیکه کار آموز بنده بودنه اعم از دانشگاهی و دبیرستانی و... که مدرک گرفته اند و وارد بازار کار شده اند به شما معرفی کنم در استان قبلی هرمزگان در شهر میناب خدمت کرده ام با گرمای 50 درجه و 80درصد کارآموزانم دارند در تعمیرگاهی که زمانی استادهای آن افراد غیر ایرانی بودند الان دارند کار میکنند و حال هم در اراک حداقل 120 نفر از شاگردان حقیر دارند نان آموزش و مدرک خوشان را میخورند این افتخار سازمان ماست (2210464) (alef-10)
 
محمدشیر
۱۳۹۳-۰۳-۲۸ ۱۸:۳۰:۴۱
آقای عزیزی بزرگوار شما از آن دسته اید که نان بازو و تخصص خودت را میخوری من هم جمع را نگفته ام و بشما و امثال جنابعالی خداقوت می گویم آفرین اما شما نیک میدانی که اگه هر کس بر اساس دانش و تخصصش سر جای خودش قرار می گرفت حالا حال روز جوانان ما از لحاظ شغل این نبود همین امروز صدای جمهوری اسلامی شنیدم بیش از 50% دانشجویان رشته های مختلف بعلت بی تخصصی عملا از چرخه اقتصاد این کشور بدور می باشند حرف حق تلخه و اگه ما تحمل نقد و انتقاد و حرف حق را میداشتیم خیلی از مشکلات بر طرف میشد.
و من از شما و کلیه کسانیکه دلشان در گروی جوانان این مرز بوم می تپد و صادقانه زحمت می کشند معذرت میخواهم (2210575) (alef-10)
 
محراب عبدالوند
۱۳۹۳-۰۳-۲۹ ۱۲:۲۸:۲۹
باسلام وصلوات ودعای خیر


آفرین بر عملکرد خداپسندانه و خیر خواهانه دوست دوره ی کاردانیم .همواره پایدار و سلامت و منشا خیر و برکت باشید و هیچ سعادتی بالاتر از خدمت و آینده سازی جوانان میهن یادگار شهدا"ایران عزیز نیست . خدا قوت.عبدالوند محراب.کرج (2211782) (alef-13)
 
محراب عبدالوند
۱۳۹۳-۰۳-۲۹ ۱۲:۴۰:۵۴
باسلام و صلوات و دعای خیر

انشاللله با شکل گیری نظام جامع ملی مهارت که از تجمیع و مدیریت واحد هنرستانها ومراکز فنی شکل خواهد گرفت بسیاری از مشکلات و معضلات نیز به تبع با مدیریت قوی آن مرتفع خواهد شد. چراکه در آنصورت یک نظام و سیستم قابل توجهی در سطح کشور شکل میگیره که کاملا شناخته شده و تو این وانفسای بیکاری عزیزانمون جهت مهارت آموزی نقش و حرف اول رو خواهد زد ! شک ندارم که بسیار مشکل گشاست.انشالله .باتشکر عبدالوند محراب (2211823) (alef-13)
 
خانم مهندس
۱۳۹۳-۰۳-۲۹ ۰۹:۳۵:۵۹
عزیزجان به نظر شما در ادارات دیگر همه در پست خودشون کاردانو حرفه ای هستند؟؟؟ همین شما!!!! یعنی تو پستتون خیلی نوآوریها کرده ای؟؟؟؟ و صدالبته که حتما خیلی کوتا هیها کرده اید.... (2211358) (alef-10)
 
رضا
۱۳۹۳-۰۳-۲۹ ۱۹:۴۷:۳۲
با سلام و عرض ادب خدمت رهبر فرزانه جمهوری اسلامی ایران حضرت آیت الله امام خامنه ای(دامت برکاته) و کلیه مسئولین صادق و خدمتگزار

جناب آقای دکتر پرند خسته نباشید خدا قوتتون بده واقعا این روزها سرتون خیلی شلوغه از سخنرانی در شبکه های خبری تا دیدار با بعضی از نماینده های مجلس و همایش های مهارت آموزی و تعیین تکلیف مربیان حق التدریس و طرح تسری فوق العاده خاص و چاپ انواع کتب و سفرهای استانی پربرکت که اصلا برای حضرتعالی وقتی نگذاشته اما موضوع مهمتری هم هست که باید دستور بفرمایید تا تکلیفش مشخص گردد ((ماموریت سال 91 مربیان زحمتکش و مظلوم )) که معلوم نیست کجا رفته و چه کسی باید پرداختش کنه ما هیچ توقعی از شما نداریم یعنی نباید هم داشته باشیم برای هزینه های سفر به تربیت مربی ما از دهان زن بچمون زدیم به ماموریت رفتیم اما تا به حال پرداختش نکردن از حضرتعالی خواهشمندیم این موضوع را پیگیری نمایید چون مسئول مستقیم و کسی که می تواند موضوع را حل کنه شخص حضرتعالی هستی پاداش و عیدی و .. پیشکشتون آقای پرند عزیز بعد از سفارش مدیر محترم اداره کل تهران که برای حل مشکلات خوردن کاهو را پیشنهاد دادن رفتیم دوسه کیلو خریدیم هرروز صبحانه و شام و نهارمون شده خوردن کاهور اما کاهو هم مشکل ما را حل نکرده برای دو سه روز میشه باش بگذرونی اما دیگه نمی تونیم تدریس کنیم حق زن و بچه مارا پرداخت کنید با تشکر (2212592) (alef-13)
 
مربي فني و حرفه اي
۱۳۹۳-۰۴-۲۲ ۱۴:۳۴:۳۷
هموطن گرامي يه نگاهي به فيش حقوقي مربيان سازمان بينداز آنها همين كه نفس مي كشند بايد خدا را شكر كنند. ديگه ارتقاء دانش و مهارت هاي به روز پيش كش سازمان (2252441) (alef-13)
 
۱۳۹۳-۰۳-۲۸ ۱۶:۰۰:۵۹
درد مملكت ما تنبلى است ، منافع خود را مقدم بر منافع جمع دانستن است ، منافع خود را بالاتر از منافع وطن دانستن است ، درد جامعه ما يك شبه ره صد ساله رفتن است ، درد جامعه ما از بين رفتن قباحت رانت خوارى است ، درد كشور ما از بين رفتن وقاحت تجمل گرايى و فخر فروشى است ، درد جامعه ما رفاه زدگى و مد و مدبازى است ، درد جامعه ما غربزدگى است با ادعاى اينكه غربزده هم نيستيم ، درد جامعه ما خوشخيالى است ، درد جلمعه ما پول نفت مفت است ، درد جامعه ما فاميل سالارى بجاى شايسته سالارى است ، درد جامعه ما خود بزرگ بينى است ، درد جامعه ما خود بهتر بينى است كه همه دنيا خراب و كافر و جاهلند و ما قطب ايمان و درستكارى و خوبى هستيم ، درد جامعه ما خود گول زنى مديران و مسئولان است انها دوست دارند خبرهاى خوب
بشنوند و همه چيز را به انها سفيد و زيبا اعلام كنند و سياهى و حتى خاكسترى را هم باور نميكنند ، درد جامعه ما تملق و چاپلوسى است ، تملق حتى در ادبيات و كلمات ما و همه تار و پود جامعه ما عجين شده است ، درد جامعه ما افراط و تفريط است ، درد جامعه ما مديرانى است كه امروز و فردا و دوره مسئوليتشان را ميبينند و بس و نه به ١٠٠ سال بعد بلكه به ١٠ سال بعد هم كارى ندارند . درد جامعه ما چشم و هم چشمى حتى در مسيرهاى خلاف و اشتباه است ، سنگهاى ساختمانها را ببينيد مترى چقدر قيمتشان است مترى ١٠٠ تا ٥٠٠ هزار تومان بر ديوارخانه ميزنند و بمرور خراب و فرسوده و ويران ميشود بله درد ما اسراف است حتى درد جامعه ما مدرك گرايى است و درد جامعه ما اتفاقا مهارت است ! مهارت در چگونه بسرعت از طريق رانت و خلاف و رشوه و گناه و ميانبر زدن و چه و چه پولدار شدن است ، درد جامعه ما درد نشناختن دردهاست . (2210358) (alef-10)
 
۱۳۹۳-۰۳-۲۸ ۲۳:۵۱:۵۹
واقعا درست گفتيد كاش انها كه بايد بخوانند ، اين را بخوانند . (2210942) (alef-10)
 
۱۳۹۳-۰۳-۲۹ ۰۰:۲۹:۳۹
بايد از غصه مرد از اين دردها (2211003) (alef-10)
 
علی
۱۳۹۳-۰۳-۲۸ ۲۲:۵۷:۵۳
با سلام

مدتی است چند محقق با تحقیق در بازار ایران و با صحبت با ده ها نفر از اهالی بازار و مشاوران مالی به این نتیجه رسیدند بهترین شغل برای بازار فعلی ایران شغل های فنی حرفه ای هستند



اگر به دنبال معرفی بیش از 120 طرح و شغل فنی حرفه ای هستید به وبلاگ

www.tahsiil.blogfa.com مراجعه کنید. (2210873) (alef-13)
 
۱۳۹۳-۰۳-۲۹ ۰۷:۱۱:۵۶
با حرف شما موافق نیستم.هرچند خود مدرک (یعنی گواهی دانش آکادمیک) هم به عنوان یک پیش نیاز ضروری است ولی ضرورتا این مهارت و توانمندی تخصصی در حرفه است که شرط کافی اشتغال موفق است و مولد شان اجتماعی و ثروت است.بدون قصد انکار خطاهای سیستمی، ولی بزرگترین مشکل را دراین قضیه عدم آگاهی بخشی مناسب به نسل جوان در رابطه پذیرش تمامی مسئولیت های خود و پرهیز از توجیه گری ، خرده گیری و بهانه تراشی است.
اگر به دور از ذهنیت های مرسوم به اطراف خود نگاه کنیم جوانان موفق زیادی را پیرامون خود می بینیم بی مدرک یا با مدارک دیپلم ، فوق دیپلم،لیسانس ،فوق لیسانس و دکترا.
اگر موفق نمی شویم آنقدر تلاش کنیم تا حلقه مفقوده خود را بیابیم نه اینکه دائما برای راضی نمودن خود دیگران را متهم کنیم.امیدوارم! (2211207) (alef-10)
 
مسعود
۱۳۹۳-۰۳-۲۹ ۱۸:۳۰:۰۹
دقیقا حرف دل من رو زدی
من هم دقیقا مثل شمام. فوق لیسانس دارم-تجربه دارم- سابقه دارم فقط 1 چیز ندارم و اون هم پارتیه. هرجا هم میرم نمیگن تو فلان ایراد رو داری یا فلان چیز رو بلد نیستی فقط میگن برو باهات تماس میگیریم. بعد مثلا بعد از 1 یا 2 ماه میری نگاه میکنی میبینی بچه یکی از کارمندا یا اقوامش اومده سر کار.

مشکل جوانان ما بی تجربگی نیست.
مشکل اصلی پارتی بازی و فساد وحشتناک در دولت و بخش خصوصی است

نمونه اش همین بحث مسکن،
به نظر شما تعداد خانه های موجود در ایران چقدر از تعداد خانوارها بیشتر است؟
مطمئنا خیلی بیشتر است
حالا چرا خانه اینقد گرونه؟؟؟؟؟؟
چون یک عده بازار سیاه درست کردن به زبان ساده یعنی خونه میسیزن ولی نمیفروشن تا گرونتر بشه به زبان خیلی خیلی ساده یعنی همون احتکار خودمون.
حالا چرا تو این مملکت اسلامی کسی جلوی این احتکار وحشتناک رو نمیگیره؟؟؟؟
آیا دلیلش غیر از اینه که خود مسئولین کشور هم دستشون تو این کاره؟؟؟؟؟؟

اگه واقعا دستشون تو این کار نیست من 1 راه خیلی ساده دارم:
"برای خونه های خالی مالیات سنگین وضع کنید"
مثلا سالی 50 درصد از قیمت خونه

کی موافقه؟ (2212533) (alef-13)
 
علی
۱۳۹۳-۰۳-۲۹ ۱۹:۴۵:۳۵
با سلام
از نماینده محترم خرم آباد آقای آقا محمدی خواهشمندم دست از حمایت آقای قباد بیرانوند بردارن ایشان گند زده داره به جوانان ما خیانت میشه آقای آقامحمدی بجای حمایت از این افراد که حتی سابقه یک ساعت آموزش را در هیچ سازمانی نداشته بدنبال حل مشکلات استانمون باش واقعا حیفه که از این چنین افراد نالایقی حمایت میکنید براتون متاسفم (2212589) (alef-13)
 
۱۳۹۳-۰۳-۳۰ ۱۹:۱۹:۵۶
من هم مدرک دارم هم مهارت دارم دارم با ماهی 400 هزار تومان یک جا کار می کنم با این پول خودم زندگی می کنم ولی نمی دانم چطوری (2213541) (alef-13)
 
امیر
۱۳۹۳-۰۳-۲۸ ۱۱:۳۱:۲۵
در خود سازمان فنی حرفه ای افراد زیادی از مربیان را میشناسم که از من کارآموز که برای کسب مهارت و گرفتن مدرک مهارت به این مراکز مراجعه کرده بودم علم و مهارتشان کمتر است،هیچ کس سر جای خودش نیست. (2209779) (alef-13)
 
رضا خراسان رضوی
۱۳۹۳-۰۳-۲۸ ۱۲:۳۱:۲۳
دوست عزیز انسان چقدر می تواند مغرور و خود بارور در داشته و دانسته ها داشته باشد. که در مقام قضاوت دیگران اظهار نظر از نوع انرژی منفی و بد اندیشان و... نمایی؟ درست واقع بینانه این قشر جامعه درک نکردی....امیدوارم با قدری تامل و تحقیق به جا و عاقلانه به نتیجه منطقی برسی. هیچگاه عجولانه در هر موضوعی بدون داشتن مستندات اظهار نظر نفرمایید. (2209894) (alef-13)
 
مقداد
۱۳۹۳-۰۳-۲۸ ۲۱:۲۲:۳۹
درست میگه. برای من هم پیش اومده که مهارتم تو یه زمینه تخصصی از استاد دوره فنی و حرفه ای بیشتر بوده. (2210758) (alef-10)
 
سارا
۱۳۹۳-۰۴-۰۱ ۱۰:۳۲:۲۳
مقداد عزیز کسی اینجا نگفته که مربی یک موجود همه فن حریف است.مربی هم یک انسان است و ممکن است در مهارت و فن خود کم و کاستیهایی داشته باشد. آیا معلمین مدرسه شما در رشته خود بهترین بهترینها بودند؟؟؟ (2216678) (alef-13)
 
حمید صحرایی
۱۳۹۳-۰۳-۲۸ ۱۳:۰۴:۴۴
متخصصین واقعی و یا حتی نیمه متخصصین هم حاضر نیستند در مقابل در یافت حقوق ناچیز خود را درگیر اموزش و استخدام در سازمان فنی وحرفه ایی نمایند. در کشوری که فاصله بین درامد مشاغل ازاد با کارمندان بسیار زیاد است چگونه میتوان به افراد متخصص را برای اموزش راضی کرد. به همین دلیل افراد شاغل در فنی حرفه ایی معمولا ارادی بدون تخصص هستند و اشکال دیگر این است که اموزش نیروی متخصص همراه با اموزش تئوری باشد تا کارایی داشته باشد. امروزه جوانان از درد بیکاری بدون هدف فقط در جهت اخذ مدرک فنی حرفه ایی به امید ایجاد کردن فضای مناسبتر و پیدا کردن شغل است غافل از اینکه در بازار کار داشتن مدرک فنی و حرفه ایی هیچ مزیتی نیست.مشاغل ازاد در زمان استخدام افراد با مدرک فنی، میزان تخصص شخص را صفر محسوب میکنند. (2209967) (alef-13)
 
۱۳۹۳-۰۳-۲۸ ۱۴:۰۱:۰۸
من جائي كارميكنم كه اكثر دكتري و فوق ليسانس ارباب رجوع هستند ومتاسفانه توان نوشتن دوسر نامه تقاضارا ندارند ومامجبوريم براشون ديكته كنيم (2210090) (alef-13)
 
۱۳۹۳-۰۳-۳۰ ۱۹:۲۲:۰۴
توی ادارات دولتی در تمام دنیا شخصی هست که شیوه نگارش نامه بلد است قرا نیست همه همه کار که بلد باشد قرار است من تو تخصص خودم توانایی انجام کار داشته باشم همین طرز فکرتون که این مملکت الان اینجا است (2213543) (alef-13)
 
بیگی
۱۳۹۳-۰۳-۲۸ ۱۱:۴۷:۰۷
هرچه فریاد بزنید و مسئولان شعار دهند:
جامعه ما "" مدرک گرا " است و در سازمان های دولتی هیچ امتیاز ی برای مهارت در نظر گرفته نمیشود.افراد ماهر اگر امکان داشته باشد انرژی خود را در شغل دوم بکار میگیرند.شاید علت آن این باشد که با ورود افراد متخصص جایی برای مدیران تصمیم گیر بی تخصص باقی نمی ماند. (2209810) (alef-13)
 
۱۳۹۳-۰۳-۲۸ ۱۱:۴۹:۳۷
دهه شصت گفتند مشکل ما بی مدرکی است رفتیم فوق لیسانس گرفتیم وبیکاریم حالا شد بی مهارتی بریم مهارت یاد بگیریم وباز بیکاریم بعد مشکل کشور ......و.....میشه واون وقت ما بیکاریم تا اینکه میگند پیران را کار نمی دهیم بگید مشکل کشور شما هستید که 80 دصد اقتصاد را به نام دولت برای خودتان مصادره کردید مشکل شمایید که نفت وگازمان را مصادره کردید مشکل شمایید که حق ارتفاق دارید مشکل دولت است که 9 برابر ژاپن کارمند دارد مشکل زیادی کارمندان دولت است (2209813) (alef-13)
 
۱۳۹۳-۰۳-۳۰ ۱۹:۲۳:۲۱
مشکل دهه شصت این که زیاد بودن همین و بس نصبت به امکحانات از دوران کودکی تا کهنسالی در بدبختی هستن از بس تعدادشان الکی زیاد بود (2213547) (alef-13)
 
بیگی
۱۳۹۳-۰۳-۲۸ ۱۱:۵۳:۲۱
پسر من با فوق لیسانس نرم افزار و چند اختراع بعلت رد شدن در گزینش نتوانست دوره سربازی خود را در صنایع الکترونیک انجام دهد . البته جایی دیگر وی را روی چشم گذاشتند .اکنون وی تخصص خود را تقدیم کانادایی ها میکند چون اینجا به تخصص نیازی نیست. (2209819) (alef-13)
 
۱۳۹۳-۰۳-۲۸ ۱۳:۵۸:۳۸
بخشی از حرفتون رو قبول دارم.

ولی پسر شما نمیخواست فقط سربازیش رو اونجام بده و بعد بره؟

که در اون صورت اطلاعات یه سازمان دفاعی رو با خودش خارج میکرد؟! (2210083) (alef-13)
 
پسر بیگی!
۱۳۹۳-۰۳-۲۸ ۱۶:۱۹:۴۲
در آن زمان خیر - سربازی آنجا ۶ ساله بود.. (2210394) (alef-10)
 
۱۳۹۳-۰۳-۲۸ ۱۶:۴۱:۳۲
دوست عزیز این چنین سازمان ها فقط برای سربازی فرد رو نمی گیرن بلکه معمولا تعهد خدمت چند برابر مدت سربازی هم می گیرند. در ضمن معمولا افرادی که حتی برای مدت کوتاه در این جور مراکز کار می کنند علاوه بر ممنوع الخروج شدن از ایران برای گرفتن ویزا از کشورهای دیگه مشکل بسیار پیدا می کنند.
من خودم مدتها در یک پروژه در وزارت دفاع کار کردم اما در کل رزومه من خبری از اون نیست تا اگر شرایط اینجا جور نبود موقعیت کار در خارج از کشور رو از دست ندم (2210438) (alef-10)
 
پسر بیگی
۱۳۹۳-۰۳-۲۸ ۱۶:۵۱:۳۲
البته توی فرم گزینش علمی یکی از دوستام گفته بود که نوشتند : ما به این شخص نیاز داریم. و گزینش بعدی مربوط به تکه های کفن مرده! مردود شدم... (2210456) (alef-10)
 
مربی
۱۳۹۳-۰۳-۲۸ ۱۱:۵۶:۴۳
مظلوم ترین قشر حقوق بگیر این مملت کسی نیست جز مربیان سازمان آموزش فنی وحرفه ای هر کس باور نداره بیا تا هرچی مدرک خواست بهش نشون بدیم واقعا ظلمی که به خانواده این قشر از جامعه می شود به کسی دیگه ای نشده ترا به خدا مجلس کمک کنه فوق العاده خاص مربیان این سازمان را برقرار کنه به خدا اون دنیا مدیون هستند و پاسخگو (2209824) (alef-13)
 
علی رضا-خراسان رضوی
۱۳۹۳-۰۳-۲۸ ۱۱:۵۸:۵۵
جمعی مربیان فنی و حرفه ای در ساختار نیروی انسانی مهارتی کارآمد شغلی مورد نیاز جامعه درهمه حال با تمام وجود تلاش می کنیم .تا فردای روشن وسازنده برای کشور عزیزمان در راه تحقق استقلال ، آزادی و خودکفایی محقق شود. قدر ی این جامعه تلاشگر جامعه را دریابید؟ (2209829) (alef-13)
 
سجاد
۱۳۹۳-۰۳-۲۸ ۱۲:۱۲:۲۲
الان تا دلتون بخواد فوق لیسانس و دکتر بیکار یا شاغل با ماهی زیر یک میلیون داریم اما استادکار و تکنسین ماهر گیر نمیاد. برا ساخت خونه باید از بنا و لوله کش و گچ کار وقت قبلی رزرو کنی. یه گچ کار خوب الان ماهی 20 روز کار کنه 4 تومن رو راحت داره. (2209850) (alef-13)
 
۱۳۹۳-۰۳-۲۸ ۱۲:۱۸:۵۳
مشکل مدرک دار بودن و بیسواد بودن بعضی مسئولین باهوش و حراف است که البته همانها هم همین سنگ را گاهی به سینه میزنند (2209863) (alef-13)
 
رستمی
۱۳۹۳-۰۳-۲۸ ۱۲:۲۹:۳۶
-پیگیری وضعیت استخدامی مربیان حق التدریس که در سال ۹۱ به تصویب مجلس شورای اسلامی رسیده اما تا به حال اجرا نگردیده است - مهمترین خواسته مربیان ستمدیده این سازمان (2209890) (alef-13)
 
ناشناس-س
۱۳۹۳-۰۳-۲۸ ۲۱:۴۱:۱۴
لطفا یکی بررسی کند در سازمان اموزش فنی وحرفه ای تعداد زیادی از مربیان رسمی بیکار ویا در بخش اداری کارمیکنند واز 50% ظرفیت مربی رسمی استفاده نمی شود.
اضافه شدن مربی جدید در بدنه دولت برای چی؟ بهره وری در این سازمان بسیار پایین است . (2210782) (alef-10)
 
۱۳۹۳-۰۳-۲۸ ۱۲:۳۳:۵۲
چرا دولت قاانون تبدیل وضعیت استخدامی مربیان حق التدریس سازمان رو اجرا نمیکنه ؟؟؟ پس کو قانون مداری دولت؟؟؟ (2209904) (alef-13)
 
۱۳۹۳-۰۳-۲۸ ۱۲:۳۵:۲۲
اجرای قانون تبدیل وضعیت استخدامی مربیان حق التدریس تمام مشکلات را حل میکند (2209906) (alef-13)
 
سینا.پ
۱۳۹۳-۰۳-۲۸ ۱۲:۳۹:۱۰
دوستان عزیزم. دهه شصتی ها. کسانی که مانند من عمر خودتون رو در دانشگاه ها تلف کردین. بیایید برای همیشه این دندان لق را که مسولان برای ما کاری انجام بدهند از دهان بکشیم. چرا که تا مسولان بجنبند ما به دهه 50 یا 60 از زندگی خودمون می رسیم. تردید جایز نیست ، ترس ها رو به کناری بگذاریم و وارد بازار کار بشیم، باید از صفر شروع کرد گرچه این حقیقت تلخه ولی باید با بازار کار و نیازی که هر رشته ای در جامعه می طلبه اشنا بشیم و به کم قانع باشیم تا بعد از یک دوره تلاش مستمر بتونیم به سطح مناسبی از درآمد برسیم. باید تلاش و مبارزه کرد در راه تامین معاش. چاره ای جز این نیست.
کس نخارد پشت من جز تاخن انگشت من (2209915) (alef-13)
 
جلیل
۱۳۹۳-۰۳-۲۸ ۱۲:۵۴:۳۶
درد جامعه ما بی کفایتی مسئولین هست نه مهارت آموزی این کشور صاحب بزرگترین و عظیم ترین ذخایر گازی و نفتی ومعادن جهان هست اما ازبس که دزد و اختلاس گر و رشوه گیر در این کشور زیاده موجب شده به این وضعیت بیفتیم نماینده ها که به فکر رفتن به جام جهانی برزیل برای نظارت بر رفتار تماشاگرانند صدها میلیون تومان خرج اینها میشه میلیاردها دلار بدون ضابطه خرج فوتبالیست ها میشه تیلیاردها دلار اختصاص به تعدادی سرمایه دار میشه اگه این همه دزد تو کشور نبود حتی اگه هیچ کس کار هم نمی کرد ماهی ده میلیون تومان به هرنفر میرسید (2209944) (alef-13)
 
1982
۱۳۹۳-۰۳-۲۸ ۱۳:۰۵:۲۵
واقعا راست میگه کارگران فنی باید از کارمندان پشت میز نشین بیشتر حقوق و مزیا داشته باشن ولیی.......... (2209970) (alef-13)
 
نا شناس
۱۳۹۳-۰۳-۲۸ ۱۳:۳۵:۰۰
در بین مربیان سازمان مربیانی هستند که میزان مهرات آنان از یک دیپلمه هنرستان کمتر هست وفقط به خاطر داشتن مدرک تحصیلی بالاتر در مراکز به کار گرفته شده است (بندپ) (2210025) (alef-13)
 
مربی زحمتکش
۱۳۹۳-۰۴-۰۱ ۰۹:۲۶:۱۲
باسلام به تو دوست عزیز نمی دونی خانمی یا آقا اگه به شما هم توی این تورم ماهی حداکثر 300 هزار تومان هم بدهند خواندن ونوشتن دوران ابتدای رو هم فراموش می کردییییییییید (2216490) (alef-13)
 
۱۳۹۳-۰۳-۲۸ ۱۳:۳۵:۳۷
درد جامعه من نه مدرك و نه مهارت بلكه بي عدالتي انهم از سوي مدعيان اسلام ناب محمديست. (2210028) (alef-13)
 
hadi
۱۳۹۳-۰۳-۲۹ ۱۲:۱۱:۳۵
++++++++++++احسنت (2211726) (alef-13)
 
۱۳۹۳-۰۳-۲۸ ۱۳:۵۰:۵۵
ما به کمیت چسبیدیم و کیفیت را رها کردیم. (2210062) (alef-13)
 
۱۳۹۳-۰۳-۲۸ ۱۳:۵۴:۵۵
خدا به شما خیر دهد که درد اصلی را مطرح کردید. یکی از ایرادهایی که به رژیم سابق گرفته میشد، موضوع مدرک گرایی بود که متاسفانه در سالهای اخیر به شدت افزایش یافته است . بهترین سالهای عمر جوانان در دانشگاه های اکثرا بی کیفیت هدر می رود و هنگامی که آماده ورود به بازار کار می شوند، تازه می فهمند که در این فضا باید "" کار """ بلد بود و "" کاغذی به اسم مدرک دانشگاهی "" به هیچوجه مشتری ندارد. (2210072) (alef-13)
 
مربی سازمان اموزش فنی حرفه ای کشور
۱۳۹۳-۰۳-۲۸ ۱۳:۵۶:۳۴
باسلام
امیدوارم رئیس محتر م سازمان اموزش فنی وحرفه ای کشور جناب دکتر پرند بجای اینکه وقت خودرا صرف دیدار با نمایندگان محترم جهت ادامه ریاستش کند به سازمان ومربیان زحمتکش هم توجه داشته باشد .من مربی رسمی با18 سال سابقه جهت شرکت در دوره بازاموزی سال 91 در مرکز تربیت مربی کرج حضور داشتم ولی بعد از چند سال هنوز کرایه اتوبوس وماموریت ان رادریافت ننمودم چرا ؟
برا ی همایش وتبلیغ خود هزینه دارد ولی نمی تواند کرایه مارا بدهد
چرا اقای پرند بر ما ظلم می کند
آیا فریاد رسی هست که ماراازدست اقای پرند ومدیران شبکه ای اونجات دهد (2210078) (alef-13)
 
حمیدی
۱۳۹۳-۰۳-۲۸ ۱۴:۰۱:۱۵
اگه میزان حقوق کارکنان فنی وحرفه ای را با دیگر کارکنان سایر ارگان ها مقایسه نمائیم متاسفانه حقوق کارمندان فنی وحرفی بسیار کمتر از سایر نهادها وسازمانهای دیگر است ودربین کار کنان فنی وحرفه ای مربیان حق التدریس این سازمان کمترین حقوق ومزایا را دارند من فیش حقوی این قشر را دیده ام به ندرت به 500هزارتومان میرسد .این عدالت وانصاف نیست. (2210091) (alef-13)
 
امیری
۱۳۹۳-۰۳-۲۸ ۱۴:۰۷:۴۶
من به اقتضای شغلم با افراد دانش آموخته زیادی مصاحبه میکنم.
در رشته تخصصی من که حسابداری هست.متاسفانه کسانی که از دانشگاههای غیر انتفاعی مدرک گرفته اند.و برای استخدام مراجعه میکنند.
سطح سواد خیلی پائینه و اصلا قابل مقایسه با دانشگاههای دولتی نیست. (2210106) (alef-13)
 
علی
۱۳۹۳-۰۳-۲۸ ۱۴:۵۱:۴۵
با عرض سلام وخسته نباشید خدمت تمامی مربیان فنی حرفه ای
بنده خودم در رشته ای در دانشگاه تحصیل میکنم که از قضا همان رشته با مقداری تغییرات نیز در فنی و حرفه ای تدریس میشود،اما نکته حائز اهمیت این است که در دانشگاه من فقط با کتاب و جزوه و نمره سروکار دارم اما وقتی وارد فنی وحرفه ای میشوم با علم و مهارت و عمل سروکار دارم..خودتان قضاوت کنید کدام بهتر است؟ یا دانشگاهها باید تغییر رویه بدهند یا مراکز فنی و حرفه ای همتراز دانشگاهها شوند/قضاوت ،با شماست.... (2210213) (alef-13)
 
علی
۱۳۹۳-۰۳-۲۸ ۱۵:۲۴:۰۲
پشت مدارکی که در نهایت میدن به کارآموز نوشته درصورت کمبود مدرک تا سقف لیسانس ارزش گذاری گردد. حالا مگه ما کمبود مدرک داریم. بعدشم این مدرک اصلا معادل هم حساب نمیشه. درد اینجاست (2210280) (alef-13)
 
۱۳۹۳-۰۳-۲۸ ۱۵:۵۰:۴۱
من در زمان دبیرستان در رشته ریاضی فیزیک نظام قدیم با بسیاری از فرمولهای ریاضی و ... آشنا بودم ولی ای کاش در همان زمان حرفه وفن دوران راهنمایی را نیز ادامه می دادند تا در انتخاب رشته دانشگاهی و شغل از اعتماد به نفس بیشتری برخوردار بودیم و بعدها مجبور به یادگیری از افراد بدون صلاحیت نبودیم (2210336) (alef-10)
 
استاد دانشگاه
۱۳۹۳-۰۳-۲۸ ۱۶:۰۵:۱۲
دیروز جلسه مصاحبه با دانشجویان متقاضی ورود به دوره دکترای یکی از واحدهای معروف دانشگاه آزاد بود. از من هم به عنوان یکی از اساتید دانشگاه دولتی دعوت شده بود که بعنوان ناظر شرکت کنم.
اول این که متاسفانه از 85 نفر افراد معرفی شده حتی یک نفر از نظر من واجد شرایط نبودند.
موضوعی که در مورد اکثر افراد صادق بود یکی داشتن معدلهای کارشناسی و ارشد پایین اگر از دولتی بودند و بسیار بالا اگر از پیام نور یا آزاد بودند.
بیشتر افراد کارمندان دستگاههای مختلف از شهرداری تا وزارت خانه های آموزش و پرورش و غیرو بودند. فاجعه آشکار در مورد وضعیت تحقیقاتی آنها بود چرا که وقتی به رساله ارشد آنها که به اصطلاح شاهکارشان بود توجه میشد متوجه میشدید که سراپا غلط بود و حتی خودشان هم قادر به توضیح در مورد کاری که به اصطلاح انجام دادند نداشتند.
در مورد مقاله جالب است آنهایی که مقاله داشتند اکثراً مقاله هایشان در ژورنالهای آی اس آی تقلبی خارجی بود که مشخص بود توسط دیگران به انگلیسی درآمده و کلیه کارها را برایشان انجام داده اند و این دانشجویان فقط هزینه را پرداخت نموده اند. جالب است که حتی این افراد قادر به خواندن عنوان مقالات به اصطلاح خودشان را نداشتند.
در پایان من و معدودی در صورتجلسه نوشتیم که هیچیک نباید پذیرفته شوند لیکن گفته شد که از مرکز دستورالعمل آمده که حداقا 40 در صد این افراد یعنی حدود 34 نفر از این نوابغ باید پذیرفته شوند.
حال شما قضاوت کنید که چه فاجعه ای در حال انجام است. البته فکر نکنید که این تنها در دانشگاه آزاد است. خیر پیام نور و بعضی از دولتی ها گوس سبقت از آزاد را هم ربوده اند. وای بر وضعیت آموزش عالی این مملکت که گریه آور شده است پر از تقلب و ریا و حقه بازی. (2210366) (alef-10)
 
مربی حق التدریس
۱۳۹۳-۰۳-۲۸ ۱۶:۱۹:۰۸
سلام بنده با داشتن 6 سال سابقه و تربیت کاراموزان و احداث کارگاههای زیاد بدلیل اینکه ماهیانه با مدرک کارشناس ارشد 250هزار تومن حقوق میگیرم دیگر شوقی برای من باقی نمانده برای تدریس و ....چون 200تومن پول کرایه ماشین هم نمیشه یا کارگاهها رو جمع کنید یا سازماندهی کنید اماده ام امتحان بدم ازمون مصاحبه خلاصه هر چی تعیین کنید فقط سازماندهی کنید مربیان واقعا بد بخت شده اند با این دریافتی کم و شرمنده پیش زن و بچه

پیگیری وضعیت استخدامی مربیان حق التدریس که در سال ۹۱ به تصویب مجلس شورای اسلامی رسیده اما تا به حال اجرا نگردیده است - مهمترین خواسته مربیان ستمدیده این سازمان است (2210393) (alef-10)
 
مربی سازمان فنی وحرفه ای
۱۳۹۳-۰۳-۲۸ ۱۶:۴۴:۰۰
جناب آقای پرند ریاست محترم سازمان آموزش فنی وحرفه ای کشور چرا باعث شده اید این سازمان ومربیان آن اینقدر مظلوم واقع شوند؟ در اظهار نظرهای مختلف عنوان نموده اید من هیچ کاری نمی توانم برای شما مربیان انجام دهم چرا که سازمان ما اداری است. آقای پرند مشکل از شماست که نمی توانید سازمان را آموزشی کنید اگر رئیس سازمان نتواند پس چه کسی می تواند. اگر آموزش و مربیان رااز این سازمان بگیرند چه چیزی ازآن باقی می ماند . چرا نمی خواهید مشکلات مربیان را درک کنید. چرا اگر خودشان می خواهند حرکتی انجام دهند چنین مورد اهانت نزدیکان شما قرار می گیرند. جناب آقای پرند چرا تا قبل از شما این سازمان اینقدر سیاسی نبود.همه توان خود را برای بقاء مدیریت از طریق ارتباط با نمایندگان بکار می گیرید. اگر این کار را می توانید از طریق نمایندگان انجام دهید چرا نتوانید ساختار سازمان را برای آنان تشریح نمایید.جایگاهی را که سازمان می تواند در شرایط کنونی بالا بودن آمار بیکاری داشته باشد را به آنان بشناسانی. ریاست که فقط انجام کارهای روز مره نیست. مدیران انتخابیت به پیروی از سیاستهای جنابعالی تنها درخواستشان از نمایندگان مجلس بقاء مدیریتشان است وبس .آگر واقعا نمی توانید، آن را به اهلش بسپارید ولی اگر نمی خواهید در برابر خدا ومظلومیت این مربیان مسئول هستید وباید پاسخگو باشید.فکر می کنید تا کی می شود این ظلم را در حق مربیان روا دارید. چرا تکلیف آنان را روشن نمی کنید. اگر خواهان اعتراض وتجمع مربیان هستید (مطمئن باشید حرکتی که آغاز شده تا نتیجه کامل از حرکت باز نخواهد ایستاد وهرکاری که لازم باشد را انجام خواهیم داد) پس کماکان زمان را با جلسات کذایی جهت آرام ماندن مربیان تلف کنید . مدیرانتان را توجیه نمائید که نوک پیکان این سازمان مربیان آن هستند. و تمام بودجه هزینه ای آن متعلق به کارگاهها می باشند نه پادشهای آنچنانی ستادی و ریخت وپاشهایی جهت خوشایند تصمیم گیرندگان تثبیت مدیریتشان. جناب آقای پرند ما تمام راههای ممکن را برای در جریان نمودن جنابعال از مجموعه زیر دستتان امتحان نمودیم ولی متاسفانه متوجه اوضاع سازمان نیستید سازمانی که در شرایط کنونی قویترین نهاد جهت مبارزه با بیکاری جوانان می باشد را به حاشیه برده اید و سرمایه های اصلی آن را(امکانات ومربیان) که هر نهاد آموزشی آرزوی داشتن آن را دارند بدست کسانی داده اید که بیش از50% ظرفیت آن به بهانه نبود بودجه تعطیل نموده اند . آقای پرند کارشناسان و عزیزانی که اطراف شما هستند آیا سابقه آموزش در کارگاهها را دارند؟ مطمئن باشید اوضاع چنین نیست که آنها ابراز می کنند باید اوضاع واقعی سازمان را از مربیان آن بپرسید. مطمئن باشید هر اقدامی که لازم باشد جهت شناساندن پتانسیلهای این سازمان به مردم ومسئولین انجام می دهیم وکم کاریهای مسئولین این سازمان را در هر رسانه وتریبونی جار خواهیم زد ودر راه رسیدن به این هدف که همان آموزشی شدن این سازمان است از هیچ کوششی دریغ نخواهیم ورزید تا جلو سو استفاده های مدیران آن رابگیریم (2210448) (alef-10)
 
۱۳۹۳-۰۴-۰۲ ۱۵:۴۰:۴۱
دوست عزيز
توجه شما و خوانندگان محترم را به چند نكته در قالب پرسش جلب مي كنم:

1- سابقه تاريخي سازمان آموزش فني و حرفه اي كشور را مي دانيد؟

2- از عملكرد ساير رؤساي سازمان اموزش فني و حرفه اي براي آموزشي كردن اين سازمان مطلع هستيد؟

3- آيا تمام مشكلات اين سازمان بايد در دوره مديريت حاضر مي شده است؟

4- آموزشي نبودن سازمان اموزش فني و حرفه اي كشور مربوط به اكنون است يا سابقه قبلي دارد؟ساير رؤساي سازمانها چه كرده اند؟

5- در كدام دوره رؤساي سازمانها معاون آموزشي كسي بوده كه مربي آموزش فني و حرفه اي بوده است؟ و آيا مهم تر از معاون آموزش شخص ديگري هست كه بايد آموزشي باشد و اطراف رييس مجموعه قرار گرفته باشد؟

6- در كدام دوره رؤساي سازمان براي تبديل وضع مربيان حق التدريس اقدام شده و از مجلس قانون گرفته شده است؟ (2219282) (alef-10)
 
۱۳۹۳-۰۳-۲۸ ۱۶:۵۲:۱۸
متاسفانه آموزش پرورش و دانشگاه های ما برای تولید کشور حرکت نمیکنند و رشته های آموزش میدهند که ربطی به آینده آن جوان و کشور نداره باید یک تحولی در نظام آموزشی کشور براساس نیاز واقعی بازار کار ایران صورت بگیره مخصوصا در رشته های صنعتی انرژی کشاورزی ... (2210459) (alef-10)
 
۱۳۹۳-۰۳-۲۸ ۱۷:۴۳:۳۶
بله درد من هم نداشتن مهارت و مدرک نیست
درد من نداشتن پارتی و رانت هست
الان همه جا شده پارتی و رانت
آخه دردمون رو به کی بگیم؟
خدایاااااااااااااااااااااااااااااا (2210526) (alef-10)
 
مربی از رشت
۱۳۹۳-۰۳-۲۸ ۱۸:۱۸:۴۰
خواننده فهیم توجه داشته باشید مربیان حق التدریس که بیشترین مسئولیت و آموزش بر عهده انهاست با سابقه های بالای 8 سال با مدارک کارشناسی کارشناسی ارشد و حتی بعضا دکتری در ماه کمتر از 20 روز بیمه دارند دربافتی ماهانه زیر چهارصد هزاز تومان عیدی نمی گیرند پاداش ندارند هیچ و هیچ مبلغی جز همان کمتر از دستمزد خود قانون کار مسئولین و مدیران کل از حق زن و بچه مربی حق التدریس می زنند برای اضافه کار و پاداش خودشان حتی پول بدهی آب برق و تلفن و غیره را از کم کردن همان دریافتی ناچیز پرداخت می کنند نمونه مستند(استان گیلان) از سال 90 تا کنون با توجه به افزایش درصدی حقوق توسط مجلس مربی حق التدریس همان مزد سال 90 را میگیرد چون باید خرج سفرهای دکتر......به خارج و همایش های ایشان در سال بیرون بیاید خدای من در دل بسیار است شرمنده (2210562) (alef-10)
 
۱۳۹۳-۰۳-۲۸ ۱۸:۴۲:۲۹
مهارتهای پول در آوردن را کجا یاد میدهند لابد فکر کردی با مهارت تراشکاری میشخ رفت وام بانکی گرفت و یا بهت مجوز ساخت شهرداری میدن (2210588) (alef-10)
 
۱۳۹۳-۰۳-۲۸ ۱۸:۴۷:۲۴
درد کشور نبود یا کمبود فرصت به نسبت جمعیت متقاضی است.تا کی بااین حرفها عملکردبرخی ازمدیران راتوجیه میکنید.700 میلیارد دلار درآمد نفتی برای ایجاد 6 میلیون شغل کافی نبود؟ چرا در موردهمه چیز مردم را مقصر میکنید (2210598) (alef-10)
 
ali
۱۳۹۳-۰۳-۲۸ ۱۹:۵۸:۱۶
بنده بیش تر از 2500 ساعت آموزش فنی و حرفه ای دیده ام با نمره های عملی عالی. معدل فوق لیسانسم هم 17.5 است رسما در مصاحبه سرکت ها ازم میپرسند " معرف تون کی هست؟" میگم متاسفانه معرف ندارم میگن " باهاتون تماس میگیریم " الان 2 ساله قراره باهام تماس بگیرن
یه مدت بهانه تون کمبود سواد کارجو هست یه مدت هم مهارت نداشتن
خواهشن فرافکنی نکنید مشکل مملکت اسلامی ما چیز دیگه ای هست! (2210672) (alef-10)
 
و
۱۳۹۳-۰۳-۲۸ ۲۰:۰۵:۱۲
درد اين است كه دوازده سال از عمر بچه هاي كشور هدر ميرود تا يك كاغذي به اسم ديپلم بگيرند كه تازه اول راه باشند
بعضي از جوانان ما فقط سربازي رفتن را مانع پيشرفت خود و موجب هدر رفت جواني خود مي دانند ولي هيچگاه اين اعتراض بجا را نداشته اند كه چرا ما بايد دوازه سال از عمرمان رابراي ياد گيري مقداري مطالب بگذارم كه مي توان طي دو سال مفيد به آن رسيد؟ هيچوقت اين اعتراض را نداشته اند كه حداقل در اين دوازده سال يك تخصص را از دروس پايه قرار بدهيد تا پس از اتمام دوازده سال وقتي اين بچه وارد جامعه شد در هر جا حتي سربازي يا ازدواج كرد بلاخره مجهز به يك تخصص هست كه بكارش مي آيد
هيچگاه اعتراض نداشته كه چرا براي هر رشته تحصيلي چند تا تخصص و فن ضرور ي را شبيه آن طرح كاد سابق ولي كاملا جدي براي كار آئي يك فرد از اجتماع در مقررات و دروس تحصيلي نمي گنجانيد ؟
واقعا يكي بيايد اين دوازده سال فعاليت را به اصطلاح آناليز بكندو به مردم خبر بدهد چقدر از اين وقتهاي دوازده سال بهينه و درست وموفق استفاده شده و مفيد بوده مثلا بين التعطيلين عيدها و سه ماه تابستان كه فقط به بهانه اينكه اين فرد سال اول راهنمائي را تمام كرده و بايد بقيه سه ماه را فقط بخورد و بخوابد و تفريح كند و خوش باشد تا سال بعد با پايه ديگر تحصيلي برود و اين فرايند دوازه بار تا گرفتن ديپلم تكرار شده است در حالي كه اگر يك سوم اين تعطيلات را اگر دانش آموز بفكر آتيه سازي و كمك خرجي خود وخانواده بطور آبرومندانه و با دنبال كردن يك رشته تخصصي مورد نياز بگذارند هم تعطيلات لازم خور را داشته و هم تعطيلات بيهوده خود را هدر داده وهم در آن يك سوم وقتش در آمدي نصيب خودش نموده وهم به جامعه و كشور خود كمك كرده
ولي اين كار از يك كودك و نوجوان بر نمي آيد كه به فكر اين مسائل بيفتد واقدام لازم را بكند واين اولياء سطح عالي ومجلش شوراي اسلامي تخيص مصلت كشورند كه بايد بفكر اينهمه هدر رفت وقت جوان كشوررا كه مي تواند هدايت شده و با انتخاب خودش بگيرند ولي هيهات انديشيدن به اين موضوع توسط مسئولين ، تازه همان طرح نصفه نيمه كاد را هم كلي با اعتراض خود تعطيل كردند
اين جامعه چطورمي تواند ادعا داشته باشد كه قله هاي بالاي علمي و اقتصادي را فتح مي كند و در دنياي امروز ملتي پيشرفته در جهان خواهد بود؟
و بعضي از بزرگان ما فقط علم را در آنچه كه خود به آن پرداخته اند مي بينند و اصلا براي پيشبرد علوم ديگر كه لازمه ارتقاي جامعه هست بها نداده ودم بر نمي آورند
آيا نمي شود در يك پروسه دقيق و برنامه ريزي شده جامع همه افراد را از همان اوان تحصيلي به جند زبان زنده روز از جمله عربي كه لازمه دركي قرا» ومعارف اسلامي است و همچنين هم زمان با چند علم تجربي و چند علم حوزوي مجهز نمود تا در بين راه دانسته و آگاهانه به تحصيل و زندگي مطمئن تر و قابل اتكا و غير مصرف گرايانه و علمي تر بپزدازند؟ و.. چرا مي شود ولي چه كسي ميخواهد اقدامات لازم را مبذول نموده و بناي جديدو محكمي در اين موضوع پايه بگذارد؟
يعقوب آروند از رشت (2210679) (alef-10)
 
۱۳۹۳-۰۳-۳۰ ۱۹:۳۲:۰۴
استاد جنیدی نیز که یکی از شاهنامه شناسان برتز ایران و جهان است که خداوند به او عمر زیاد دهد.
12 سال از عمر من تنها تلف شد هر چه اکنون دارم غیر از اون 12 سال عمر بنده بود (2213554) (alef-13)
 
۱۳۹۳-۰۳-۲۸ ۲۰:۵۸:۴۳
من مهارت هم دارم ولی مسکل این مملکت بند پ می باشد (2210732) (alef-10)
 
yasser
۱۳۹۳-۰۳-۲۸ ۲۲:۴۷:۲۰
دانشجوی کارشناسی ارشد نرم افزار ساکن زابل

به همه عزیزان دنبال مدرک عرض کنم من دارای 8 سال سابقه کار در سن 30 سالگی هستم (سابقه بیمه) تمام این سابقه نه به خاطر مدرک دانشگاهیم بوده و نه به خاطر استخدام دولتی.
با مهارتم (کامپیوتر و برق) در شرکتهای خصوصی مختلف گاه همزمان در دو شرکت کار کردم و خدا رو شکر در همین وضعیت زندگیم حتی از دوستان کارمندم بهتره. منتظر میز بودن آفت پیدا کردن کاره و فقز در حال حاضر تحصیل میکنم برای علاقه ای که دارم.
مهارت هم کسب باید بشه نه اینکه کسی بهتون بده... (2210861) (alef-10)
 
بسيجي جانباز گمنام
۱۳۹۳-۰۳-۲۹ ۰۰:۴۶:۴۱
"درد جامعه ما بی مدرکی نیست، بی مهارتی است" و ماتحصيل كرده‌هاي دانشگاهي كه بيش از پانزده سال آموزشگاه كامپيوتر با مجوز فني و حرفه‌اي كشور را داريم مي‌گوييم:" درد بي مهارتي جامعه ما، از آموزش‌هاي آبكي بي مدرك‌هاي پرمدعاي فني‌و حرفه‌اي است" كه براي گرفتن حق ادعايي خودشان جارو جنجال مي كنند و مزاحمت براي وقت رهبر معظم ايجاد مي كنند. اگر مستدل و با منطق و بدور از شعار موضوع را بخواهيم پي‌گير باشيم، لطفا مسؤلين رده بالاي فني و حرفه‌اي كشور فعلا به اين يك سؤال پاسخ دهند تا سؤالات بعدي را با مدارك مستند ارائه كنيم. سؤال - لطفاً بفرماييد تعداد كل مربيان رسمي فني و حرفه‌اي در كل كشور چند نفرند؟ وچه تعداد داراي تحصيلات دانشگاهي هستند؟
يك تحقيقات ميداني در 17 استان كشور نشان داده‌است كه 67.5 درصد از مربيان رسمي فني و حرفه‌اي كشور و مربيان حق‌التدريسي در آموزشگاه‌ها سطح مدارك دانشگاهي‌شان (ديپلم=45.7 و فوق ديپلم21.8 ) مي باشد، اين آمار مر بوط به رشته‌هاي مختلف تخصص كامپيوتر است.با اين اوصاف آيا شايسته‌است يك كارشناس، كارشناس ارشد و يا دكتراي دانشگاهي را به بهانه نداشتن مهارت _ بنا به ادعاي حضرات مربي فني و حرفه‌اي_، جهت آموزش مهارت به دست آنان بسپاريم؟ راستي آيا اصولاً تشكيل و پيدايش سازمان فني و حرفه‌اي كشور براي مهارت آموزي مشاغل بازار كار به بي‌سوادان، كم‌سوادان و قشر زحمت‌كش محترم جامعه بوده‌است؟ لطفاً براي رسيدن به بعضي از منافع فردي حقوق اجتماعي اكثريت تحصيل‌كرده‌هاي دانشگاهي را زير سؤال نبريم، واجر زحمات مربيان زحمت‌كش فني و حرفه‌اي را _ كه بايد دولت محترم تبعيضات حقوقي و رفاهي آن‌ها با ساير كاركنان سيستم اجرايي را از ميان بردارد،_ باشعارهاي ظاهر پرجلوه مثل تير مطلب فوق ضايع نكنيم. (2211028) (alef-13)
 
کاوه یوسف زاده
۱۳۹۳-۰۳-۲۹ ۰۳:۲۷:۵۷
دقیقا! (2211148) (alef-10)
 
hossein
۱۳۹۳-۰۳-۲۹ ۰۶:۵۴:۴۳
دقیقا درست است من در کانادا هستم و می ایند و هیچی بلد نیستند (2211198) (alef-10)
 
مربی کامپیوتر
۱۳۹۳-۰۳-۲۹ ۰۹:۱۴:۵۴
عزیزانی که نظر گذاشتید مربیان فنی و حرفه ای مهارت وسواد لازم را ندارند آیا به نظر مبارک شما در همه ادارت همه کارکنان با مهارت و کاردان هستند؟؟؟ آیا هستند؟؟؟ جواب بدهید!!!!همین آموزش و پرورش و دانشگاهها که خدارو شکر همه بیشترعمرمان را آنجا گذرانده ایم، آیا به نظر شما همه معلمان و اساتید خیلی باسواد و علامه دهر بودند؟؟؟ عزیران واقع نگر باشید نمی توان اکثریت را فدای اقلیت کرد اگر اینگونه که شما میگویید باشد باید در این مملکت، در هیچ سازمانی استخدام و تبدیل وضعیتی صورت نگیرد چون نصف بیشتر آنها سواد و مهارت پست اداری خود را ندارند (2211332) (alef-10)
 
من
۱۳۹۳-۰۳-۳۰ ۱۵:۴۷:۱۱
نیستن اقا. نیستن:)
مشکل از پایه ست همه ی ما دنبال ی کار پشت میزی و بعد پیشرفت کنیم تا اینکه بار 7 پشتمون رو ببندیم. هرکی بگه نه یا دروغ گفته یا اینکه بره تو کار نظرش عوض میشه اصلا جامعه ما رو تو این مسیر قرار میده. و باید فرهنگ سازی بشه (2213307) (alef-13)
 
مربی فنی و حرفه ای
۱۳۹۳-۰۴-۰۱ ۱۶:۱۹:۴۷
شما چطور بدون فکر می گویید مربیان فنی و حرفه ای مهارت و سواد لازم را ندارند؟!! هر کدام از ما برای تدریس رشته مهارتی علاوه بر کسب دانش مفید، زحمات بسیاری را متحمل شدیم تا دانش + مهارت را در طول دوره های کوتاه مدت مسوب سازمان، به جوانان جویای کار آموزش بدهیم؛ کاری که نه در آموزش و پرورش نه در دانشگاه ها انجام نمی شود! تمام سال های تحصیلیمان را تئوری صرف کار کردیم و دست خالی وارد جامعه ای شدیم که مهارت کار حرف اول را می زند. (2217596) (alef-10)
 
مربی خانم
۱۳۹۳-۰۳-۲۹ ۰۹:۲۲:۴۱
سلام. عزیزان به نظز شما من که 8 سال عمر مفیدم را در فنی و حرفه ای گذرانده ام الان کجا باید بروم ؟ شغل آزاد در مملکت ما برای یک زن خیلی کم است آنهایی که ادعا میکنن اگر مربی مهارت دارد کاری برای خودش بکند منظورشان چیست یعنی من یک بیل بردارم برم کشاورزی بکنم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟ بدون تفکر حرفی نزنید لطفا . به یک زن 32 ساله دارای مدرک مهندسی که سن استخدام آن به امید نتیجه دهی 8 سال تلاشش در فنی حرفه ای گذشته چه پاسخی دارید مخصوصا در مملکت ما که فرصهای شغلی خیلیییی کم هست.قدری تامل بکنید (2211342) (alef-10)
 
۱۳۹۳-۰۳-۳۰ ۱۲:۴۳:۱۸
بقیه مردم هم مثل شما هستند (2213071) (alef-13)
 
رضا
۱۳۹۳-۰۳-۲۹ ۱۰:۴۶:۱۸
دوستان عزیز.فقط به دنبال کسب مهارت باشید.تمام این حرفها و مدرکها بادهواست.
مطمئن باشید با همین وضعیت امروز جامعه هم کار خوب پیدا می کنید و هم درآمد خوب. (2211458) (alef-13)
 
مربی از تهران
۱۳۹۳-۰۳-۲۹ ۱۱:۰۰:۱۰
باسلام
همانطوریکه که مستحضرید مدیرکل اموزش فنی وحرفه ای استان تهران جناب اقای خانپور مامربیان رابه خوردن کاهو تشویق نمودند
نمی شد به جای مسخره کردن مربیان فعال وپرتلاش که با حقوق بسیار ناچیز مشغول تدریس هستند که نمی توانم مبلغ دریافتی خود رابیان کنم چون کسی خارج ازسازمان حرف ماراقبول نمی کند ، کمی به فکر حقوق ومزایای کارکنان زیر مجموعه خود باشد
به روح رسول اله قسم برادراینجانب که خود نزدیک به 25 سال سابقه تدریس در اموزش وپرورش رادارد قبول نداشت که حقوق ما اینقدر پایئن باشد می گفت مگر می شود مربی رسمی اینقدر حقوق کم داشته باشد ؟ من باور ندارم که یک کارمند رسمی دولت اینقدر حقوق پایئن داشته باشد . (2211509) (alef-13)
 
فوق لیسانس مهندسی برق بیکار
۱۳۹۳-۰۳-۲۹ ۱۱:۳۱:۳۴
بنده نزدیک به 1000 ساعت آموزش فنی و حرفه ای دیده ام. جندین دوره تخصصی مرتبط با رشته تحصیلی ام در شهرهای مختلف کشور را گذرانده ام . اما هنوز بی کارم . و معتقدم که دلایل بی کاری ما بچه های دهه ی شصت عبارتند از :

1- گویا نسل ما از توی لُپ لُپ در اومدن، چون هیچ برنامه ریزی برای اشتغال ما در طی 20 سال اخیر صورت نگرفته است . و تنها سیاست ازدیاد نسل در دهه ی شصت مد نظر بوده است .

2- افرادی که در این مملکت کار مفیدی انجام نمی دهند و حقوق های بالا می گیرند ، انگیزه ی کار و تلاش را در جامعه از بین برده اند .


3- عدم برخورد قاطع با مفاسد اقتصادی


4- افزایش تورم و افزایش نرخ ارز در سال های اخیر سبب آسیب های بسیار زیادی در بخش تولید و صنعت ایران شده است . چون صنعت ایران بومی نیست و با وجود تحریم ها آسیب های فراوانی دیده است. و به همچنین سیاست های اشتباه که نتوانست جلوی تحریم ها را بگیرد.


4- سود کم کار تولیدی (حداکثر 8 درصد) در مقایسه با دیگر فعالیت های اقتصادی در ایران که عدم میل سرمایه گذاری در این بخش را سبب شده است


5-دانشگاه های بی بازده که تنها به تولید مدرک و کسب در آمد می اندیشند.


6- عدم وجود عدالت در دستمزد میان دستمزد کارگر با خیلی از کارهای دیگر


راه حل :

1- رفع تحریم ها

2- بومی سازی صنعت پس از رفع تحریم ها

3- آموزش به نیروی کار در محیط کار متناسب با کار

4-تناسب دستمزد با نوع کار

5-جلوگیری از فساد و رانت و برخوردقاطع با مفسدین اقتصادی (2211589) (alef-13)
 
دانیال
۱۳۹۳-۰۳-۲۹ ۱۱:۳۲:۰۵
من وقتی در فنی و حرفه ای دوره میدیدم فکر میکردم مربیان این اداره هم مانند معلمان هستند ولی وقتی فهمیدم آنها نه تابستان تعطیل اند نه عید و شش روز تو هفته هم تدریس میکنند تعجب کردم.؟؟؟؟ (2211593) (alef-13)
 
مربی
۱۳۹۳-۰۳-۲۹ ۱۲:۰۲:۳۴
سلام
متاسفانه در مملکتی که سازمانی به نام " سازمان آموزش فنی حرفه ای" وجود دارد یکی از بزرگترین دغدغه های مردم و رهبر معظم انقلاب درد "بی مهارتی" است...به نظر شما مشکل در کجاست؟
بله دوستان عزیز علل مختلفی در این بین وجود دارد که مهمترین آن بی کفایتی اکثر روسای قبلی و فعلی این سازمان به ظاهر آموزشی است...وزارت کار که که این سازمان جزئی از آن است هیچ توجهی به مسائل و مصائب کارکنان آن ندارد. آقای پرند و به عبارتی آقای "دکتر پرند" حتی یکبار هم بدون دوربینهای تلویزیونی به هیچ مرکزی در کشور نرفته اند.ایشان وقتی وارد مرکزی میشوند به هیچ مربی و کارمندی حتی سلام هم نمی دهند و چنان رفتار میکنند که تافته جدا بافته اند،غاقل از اینکه عمر انسان کوتاه است و چندی بعد همگی بدون هیچ پست و مقامی در راه بستن توشه آخرت هستیم.
آقای پرند فقط و فقط به فکر تبلیغ برای خودش است.نمیدانم میخواهد وزیر شود؟! نماینده مجلس شود؟! رئیس جمهور شود؟؟؟! بعید است ایشان نام 10 مربی از خیل عظیم مربیان زحمتکش مجموعه خود را بداند..البته بجز مربیانی که مجبور شده اند نام کورش پرند را به عنوان نویسنده در کتابهایشان بیاورند فقط برای اینکه اجازه انتشار پیدا کنند....دوستان آیا میدانید آقای پرند در همه چیز خود را متخصص میدانند و کتب مختلف و فراوانی و در هر عنوانی که فکرش را بکنید منتشر کرده اند !!؟
آیا از همایشهای میلیاردی ایشان و رئیس مرکز تربیت مربی که گویا از اقوام نزدیک ایشان هستند و چند وقت یکبار در مجلل ترین سالنهای کشور برگزار می شود و مهمانهای فراوانی با هدایای گرانبها در آن دعوت هستند باخبر هستید؟ آیا تابحال به سایت این سازمان رفته اید؟ سایت پر است از نام و نشان و عکس و خطابه و سخنرانی این فرد قهرمان که گویا یک تنه مشغول خدمت به نظام مقدس جمهوری اسلامی است!!! هیچ میدانید اکثر آمارهایی که ایشان در برنامه های متعدد رادیو و تلویزیون می دهد دروغ است و آیا از بودجه های فراوانی که به عناوین مختلف در این سازمان و به اسم آموزش به هدر میرود اطلاع دارید؟
سخن بسیار است و مجال کوتاه...گفتنش هم بی فایده...
فقط و فقط امیدواریم شخص مقام معظم رهبری وارد مساله شده و از بوجود آمدن آبروریزیی دیگر و اینبار در لباس "سازمان آموزش فنی و حرفه ای" جلوگیری نمایند.وگرنه هیچ نیرویی غیر از ایشان جلودار رانت خواری و فساد گسترده در این سازمان نیست.
والسلام...مربی با 27 سال سابقه کار در کارگاه،حافظ 17 جزئ قرآن کریم،مدرس دانشگاه علمی کاربردی و پیام نور، مدیر عامل شرکت ساخت قالبهای بتن با 17 کارمند و کارگر و دلسوز مملکت، مردم و انقلاب. (2211702) (alef-13)
 
۱۳۹۳-۰۳-۲۹ ۱۲:۳۶:۲۲
همه شدن مهندس!بقالی میری همه به هم میگن مهندس!واقعا هم مهندسن!
مشکل ما اینه که مدرک براحتی چاپ میشه اما کسی تن به کار نمیده.البته سازمانهای دولتی مزایایی دارند که بیرون نیست مثل تعاونی مسکن ...وام... (2211806) (alef-13)
 
مربی حق التدریس
۱۳۹۳-۰۳-۲۹ ۱۵:۰۶:۴۷
عزیزان و اصولگراهایی که میگویند مربیان اگر مهارت دارند بروند در بازار کار مشغول شوند اولا عمری که در این سازمان جهت اموزش به قشرهای مختلف جامعه سپری کرده اند را چه کسی جوابگوست؟؟؟؟؟ و دوما گیریم این مربیان با 5 تا 15 سال سابقه از سازمان خارج شدند بعد دوباره سازمان اقدام به جذب مربی حق التدریس با کمترین حقوق و وعده تبدیل وضعیت خواهد کرد یعنی دروغ و فریب. ...به جای اینکه مربیان به بازار کار بروند سیستم برده داری مربیان حق التدریس را در این سازمان ریشه کن کنید. (2212139) (alef-13)
 
عطا
۱۳۹۳-۰۳-۲۹ ۱۷:۳۰:۴۷
کلید کار پیدا کردن در ایران تخصص است ولی کلید پول در اوردن در ایران داشتن سرمایه است زیرا اگر تخصص داشته باشی سرمایه داران با حقوق ماهی 600 هزار تومان از علم و تخصص تو برای افزایش سرمایه خود استفاده می کنند (2212438) (alef-13)
 
۱۳۹۳-۰۳-۲۹ ۱۹:۵۸:۴۷
متاسفانه دكتر پرند با دكتري رياضي هيچ شناختي از فوت و فن هاي مهارت و حرفه ندارند. و اينروزها هم همه فكر و ذكرش شده كارهاي نمايشي در مورد ايجاد اشتغال براي خوشايند وزير و ماندگاري در اين پست و ماموريت اصلي را فراموش كرده. خدا رحتمت كند آنكه فرمود: كاري كنيد كه بماند نه كاري كنيد كه بمانيد. و متاسفانه پرند عزيز تمام فكر و ذكرش اينه كه كاري كند كه بماند. حالا سر مربيان زحمتكش هر چي اومد اومد پرند فقط فكر راضي نگه داشتن نماينده ها و وزير محترم است. (2212601) (alef-13)
 
شیرفرهاد
۱۳۹۳-۰۳-۲۹ ۲۰:۲۱:۴۶
درد ما نداشتن پارتـــــــــــــیه
درد شماها نداشتن مهارته
درد ما نداشتن پوله
بیاید شهرکرد یه علوم دامی با کاردانی ادای ریاست می کنه به هرکی می خواد ودرک میده تازه فهمیدیم فوقــــــــــشم گرفته

برو فکر نـــــــــــــــــون باش که خــــــــــــربزه آبه (2212630) (alef-13)
 
۱۳۹۳-۰۳-۳۰ ۰۱:۱۱:۰۴
لطفا تا آخر مطلب را بخوانید وخوب توجه کنید
به دستور معاون وزیر و رییس سازمان آموزش فنی و حرفه ای کشور:
افزایش مبلغ حق التدریس مربیان غیر رسمی سازمان آموزش فنی و حرفه ای کشور
یزان حق التدریس مربیان غیر رسمی سازمان آموزش فنی و حرفه ای کشور به دستور معاون وزیر و رییس این سازمان افزایش یافت.

به گزارش پیک مهارت آنلاین، معاون اداری و پشتیبانی سازمان آموزش فنی و حرفه ای کشور با اعلام این خبر گفت: به دستور معاون وزیر و رییس سازمان آموزش فنی و حرفه ای کشور افزایش حق التدریس مربیان غیر رسمی سازمان آموزش فنی و حرفه ای کشور در دستور کار قرار گرفته است.

رهام کیایی افزود: برای این منظور، کارگروه تخصصی باحضور مدیران کل آموزش فنی و حرفه ای نماینده مناطق هفتگانه کشور، معاون بودجه امور آموزشی معاونت برنامه ریزی و نظارت راهبردی رییس جمهور و مدیران مربوطه ستادی در خراسان رضوی تشکیل شد و طی آن وضعیت موجود مبلغ حق التدریس مربیان غیر رسمی و ضریب افزایش آن به صورت کار شناسی بررسی شد.

وی گفت: بر اساس مصوبه کارگروه مذکور مقرر شد مبلغ حق التدریس مربیان غیر رسمی فعال در مراکز آموزش فنی و حرفه ای کشور با بهره وری لازم از زمان ابلاغ مصوبه 20 درصد افزایش یابد.

معاون اداری و پشتیبانی سازمان آموزش فنی و حرفه ای کشور افزود: همچنین حداکثر ساعت آموزشی برای هر مربی در نوبت صبح 100 ساعت و در نوبت عصر 80 ساعت پیش بینی می شود.

کیایی از بازنگری در قراردادهای مربیان غیر رسمی سازمان آموزش فنی و حرفه ای کشور خبر داد و گفت: همچنین به منظور بهبود وضعیت مربیان غیر رسمی مقرر شده است اداره کل امور اداری و منابع سازمان کارگروهی متشکل از کارشناسان تأمین اجتماعی، معاونت روابط کار وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی و دفتر حقوقی را تشکیل دهد و قراردادهای مربیان غیر رسمی سازمان آموزش فنی و حرفه ای کشور مورد بررسی قرار گیرد.

وی همچنین گفت:در این جلسه از نمایندگان معاونت برنامه ریزی و نظارت راهبردی رییس جمهور درخواست شد بودجه تخصیصی سازمان برای تحقق افزایش حق التدریس مربیان غیررسمی افزایش یابد که با قول مساعد آنها همراه بود.
باید این سازمان را طلا گرفت حقوق افزایش میدن از اون طرف ساعتش روکم میکنن برید حساب کنید ماکه اهل فن نیستیم !!!!!مهارت هم نداریم!!!! وجدانن ، خدایش چیزی با این حساب افزایش پیدا میکنه
این جور پیش بره به همه قول میدم تا چند سال اینده این سازمان خودبه خود منحل و حذف خواهد شد چون که حدا اکثر ساعت اموزش با هر افزایش حقوق کم خواهد شدتا جایی که به صفر میرسد
مگر اینکه خود خدا به داد همه ی ما برسه با این مسئولین بی فکر (2212906) (alef-13)
 
م.ساغشکی
۱۳۹۳-۰۳-۳۰ ۰۹:۳۹:۳۷
مدرک گرایی بلای خانمانسوز

مدرک گرایی بلاییست هر روز ابعاد فاجعه بارترش نمایان میشود. من بارها به این موضع اشاره کردم. بایست آن قدر این مسئله طرح شود که مسئله همگانی شود. چند اشاره دیگر:

1- مدرک گرایی عامل انحطاط اخلاقی و رواج رذایل است.

رواج جعل عنوان و مدرک و سوءاسفاده از عنوان، مدرک فروشی، رواج ضدفرهنگیهای تظاهر و ریاکاری و فخر فروشی...
رذایل ضد اخلاقی مدرکداران جاهل دانشگاهی حقیقتا دارند ضربات مهلکی به عقلانیت و اخلاق جوامع مشرق میزنند. یاست به نقد و انقاد از این پدیدۀ شوم ضد عقلانی و ضد اخلاقی مدرک گرایی و مردک پرستی دانشگاهی با آن مبارزه کرد.

2- تنزل شأن مقام علم و عالم

افزایش بی رویه مدرک داران دانشگاهی و حتا دیپلم، موجب میشود که افراد تحصیل کرده بازار کار مناسب نداشته باشند و مجبور شوند در مشاغلی دور از شأن علمی شان کار کنند. ه ر چند همل مشاغل شریف محترمند و تصور کنید شخصی با مدرک کارشناسی اتاق عمل و بهوشی دربان یک گاراژ شود! قطعا این امر در نهایت موجب تنزل شدن علم و عالم میشود هدر رفتن سرمایه های مادی و معنوی یک کشور.

3- مدرک گرایی به زیان محصلان است.

وقتی بی از حد و بی رویه مدرکداران یک رشته زیاد شود، طبیعتا دست کارفرمایان بازتر میشود برای مانور دادن و دررقابت میان فارغ التحصیلان برخی حاضرند با دستمزد پایینتر کار کند بطوریکه یک لیسانسیه حاضر باشد با دشتمزد کارگر ساده شمغول شود و اینجا باز به زیان خود همان قشر است. مورد دو و سه مکمل مهم و به زیان افراد تحصیل کرده بویژه دانشگاهی تمام میشود.

4- نکته مهم در مورد سوءاستفاده کاربردی عناوین

مثلاض کسی پزشک است که عملا طبابت میکند ا کسی مهندس است که عملا کار مهندسی میکند و نه صرفا بخاطر گرفتن مدرکی از دانشگاه این عناوین ید بکشد! معنی این حرف اینست اگر کسی لیسانس/کارشناسی مهندسی فلان رشته مثلا کشاورزی دارد ولی عملا در رشته خود فعالیتی معمول ندارد یا کلا بیکارست یا به کار دیگر اشتغال دارد او در واقع مهندس نیست و فقط یک کشاورزی دان است و به همین صورت، مانند ریاضی دان اگر لیسانس ریاضی کار دبیر و معلمی نکند منطقا حق ندارد بگوید من دبیر یا معلم ریاضی هستم و عقلا ما به میگوییم ریاضی دان و نه ملم ریاضی حتا اگر سابقا تدریس دارد. مهم وضعیت فعلی اوست. پس مدرکدار پزشکی ناعمل میشود پزشکی دان، مدرکدار مهندسی ناعمل میشود دارندۀ همان رشته مانند دارنده لیسانس برق کارشناس برق یا برقدان و نه مهندس برق، او وقتی میتواند بگوید من مهندس برق هستم که عمل و مناسب در همان رشته در زمان ادعا فعالیت داشته باشد.
از طرفی اساس دلیلی ندارد حتا یک پزشک (عرف میگیوند دکتر) یا مهندس غیر از محیط یا موقعیت کاربرد عنوان تحصیلی شا جای دیگر استفاده کند. مثلا هگام تبلیغات سیاسی یا در مذاکرات یا مصحبات غیر از موقعیت تحصلی اش از عنوان تخصیی دانشگاهی شا استفاده کند، مثال: شخصی دکتر پزشکی است ولی بعنوان سوال شونده یا صاحب نظر امری سیاسی در برنامه تلویزونی شرکت میکند و مورد بحث چیزی غیر از پزشکی است و در آن برنامه هی از عنوان دکتر او استفاده گردد! این یک سوءاستفاده است از عنوان تحصیلی و خودش عاملی برای تشویق به مدرک گرایی و مسائل ضد عقلانی و ضد اخلاقی مرتبط است!

5- برداشت اشتباه از موضع کفو بودن در ازدواج و تاخیر نامعقول در ازواج.

ازدواج یک امر شخصی است و ممکنست اشخاص به دلایلی تا سن بالا ازدواج نکنند و حتا تا آخر مجرد بماند. ولی گاهی دلایلی هست که چندان معقول نیست. مانند ازدواج نکردند بخاطر مادیات و عناوین. دانشگاه رفتن و حتا دیپلم داشتن به معنی این نیست به شخص به فضلیتی مافوق انسانهای معمولی دست یافته است. رشتۀ تحصیلی در بهترین حالت کسب یک مهارت یا تخصص است. حتا رشته های نظری مثل معارف دینی یا فلسفه یا جامعه شناسی نیز لزوما فضیلت متمایز کنند و برتری دهنده نسبت به دیگران نیست و در این میان رتشه های عملی و تجربی چون بزکی و امور مهندسی اصلا ربطی به شان و فضلیت انسانی ندار. کارشناس امور مهندسی یا متخصص رشته یی پزشکی تنها یک شغل و مهارت یاد گرفته سات مثل یک نجار و بنا و مکانیک و تعمیرکار کفش، منتها زمان و حجم اطلاعات برای کسب آن بیشتر بوده است و نیاز به استعداد و شاید تلاش بیشتری است و به همین دلیلی معمولا تعاد افرادی که کارشناس مهندسی یا متخصص پزشکی میشوند کم است و اساسا تعداد کمتری هم به این افراد جامعه میخواهد مثلا یک میلیون کارگر کشور میخواهد ولی در برابرش شاید هزار پزشک کفایت میکند. نکته تمایز این مشاغل خاص به دلیلی قواعد عرضه و تقاضا مزیت درامد بیشتر آنهاست. که بخشی اش منطقی و بخشی اش هم غیر منطقی است. مثلا ویزیتها و بهای عمل جراحی حقیقا جای سوال است که چرا باست این قدر بالا باشد(؟)!

بهر حال در بسیاری از افراد تحصیل کرده بویژه دانشگاهی این سوءتفاهم و توهم بوجود آمده هم شأن ازدواج آنها افراد دارندۀ مدرک برابر یا بالاتر است! این امر از وقتی که ورودیهای خانم نسبت به آقایان دوبرابر شده بغرنجتر شده است.
به شخصه میبینم در همان غربی که اینقدر بدگویی اش میکنند از طریق سینما و تلویزوین و دیگر امور رسانه یی و فرهنگی دارند جوانان و افراد مجرد آگاه سازی میکنند و مثلا خلی طبیعی و عدی است یک پسر کشاورز دیپلم معمولی با یک خانم پزشک ازدواج کندف چرا ملاک همسر مناسب عشق و علاقه و درک متقابل و تفاهم است.
سطخ مدرک تحصیلی برابر و یا مشابه هیچ تضمینی برای تداوم ازدواج موفق نیست و ما شاهدیم حتا در اقشار تحصیل کرده دانشگاهی طلاقها بیشتر است.

اصلا این یک تلقی نادرست است که میگوید، با دانشگاه رفتن، افراد جوان دارای بلوغ اجتماعی بالاتری میشوند! و برعکس دانشگاه به نظر شخصی ام خود مانع تاخیر بوغ اجتماعی است.
افراد دانشجو بویژه رد شته سخت و سنگین، مجبور بخش مهم و عمده عمر خود صرف آموختن و تحقیق در رشتۀ خود کنند و زمان کمتری برای شرکت در امور اجتماعی دارند و گاه دیده میشود-شاید اکثر افراد- دانشجو یا تازه فارغ التحصیل از اطلاعات عمومی بسیار پایینی برخوردرا است و در امر تحلیل جریانات سیاسی و اجتماعی روز خودش ناآگاه است و همچنین از اطلاعات ضعیف تارخی و جغرافایی و اقتصادی و غیره رنج میبرد و براحتی اسیر و قربانی سوءاستفاده گران قرا میگیرد. ادعای این هر که دانشگاه میرود ادم خلی باسوادی میوشد و روشنفکر و آزادیخواه یک سخن بی معنی و پوچست. در ایران حتا اکثر این فار قار نیستند انگلیسی در حد یک دانش آموز بنگلادشی صحبت کنند! دکترش در مقام بالایی در صحبت کردن به انگلیسی افتضاح به بار میاورد و با وجود اینکه رشته اش مرتبط به علم جغرافیاست اطلاعات غلط از موقعیت جغرافیای یک کشور بسیار معروف در جهان میگوید!

اینها تنها کاستهای فرهنگی و منزلت اجتماعی ناروایی است که قشر دانشگاهی بخاطر سلطه در پستهای مهم دولتی و جامعه برای خودشان قائل شده اند و در رسانه کشورهای عقب مانده این کاست های ناروا و بلکه ظالمانه بر توده مردم تلقین و تبلیغ میکنند، از طریق رسانه هاو محصولت نمایشی و هنری و غیره!
به قول مثلی معروف: هیچ ماست بندی نمیگوید ماستم ترش است!
اینها چون در همه ارکان کشوری سلطه دارند به نفع طبقۀ خویش عمل میکنند و به نادرستی خود را مظهر شعور و فرهنگ و عقل و اخلاق معرفی مکنند و در عمل اقشار و دیگر طبقات را انسانهای درجه دوم و چندم به حساب میاورند!

باشد روزی که اینها از این جهالت مدرن مدرک گرایی و مدرک پرستی دست بردارند.

مهمترین نکته اینست جلوی این پدیده عملا گرفته شود. سلب امتیازات مادی و معنوی ناحق برای این قشر.

بها دادن واقعی به علم آموزی و مقام عالم فارق از مدرک داشتن یا نداشتن. مدرک صرفا در جایش بکار رود مثلا برای استخدام در رشته مورد نظر نه بالاتر و نه پایینتر.
وضع و اجرای قانون ممنوعیت بکاربردن از عنوان تحصلی غیر از موقعیت و محل و جایگاه.
محور و پایه باسواد بودن، دیپلم و حتا پایینتر بگیرند.

مقطع ورود به سازمانهای دولتی دیپلم یا پایینتر باشد.

دانشگاه محل آموزش و بیشتر پزوهش و تحقیق است همانطور که از اسمش پیداست محل دانش است و نه حفظ کردن اطلاعات و نمره و مدرک گرفتن.

بایست داشتن مقطع مهارت و تخصص دیپلم باشد و دانشگاهی به منزلۀ کارشناس (دانش پژوه) بودن است و نه کارورز (تکنیسین و کارمند و کارگر...) معنی اش اینست اگر میخواهیم کسی را برای مهارت و تخصص مهارتی و شغلی آموزش دهیم بایست در مقطع دیپلم باشد مگر رشته های فوق تخصصی مانند پزشکی و امور تحقیات مهدسی و غیره. اساس دانشگاه محل مهارت آموزی نیست. همه رشته های مهارتی را میتوان در مقطع دپیلم و حتا دوره های کوتاه مدت اموخت مثلا برای باجه داری یک شعبه بانک نیازی نیست لیسانس حسابدرای یا ریاضی یا کامپیوتر باشد یم فرد دیپلمه و حتا پایینتر هم میتواند با مدت کوتاه آموزش بدان دست یابد کما اینکه تا همین چند سال پیش چنن بود.
از نظر ارزش انسانی-اخلاقی کارشناس با کاروز هیچ تفاوتی ندارد و هردو در چارچوبل عقل و اخلاق مورد احترام برابر هستند و برتری تنها در ساعی بودن در امر اخلاقمداری و مفید بودن و امثالهم است.
مورد جالبی، گویا رئیش جمهوری کشوری گفته است بای ماغل پایین و دون پایه عناوین شیک در نظر گرفت تا از مدرک گرایی جلوگیری شود! در واقع اگر مشاغل دون پاییه از درآمد خوبی برخوردرا باشند و کاست دانشگاهی نباشد نیازی به عنوان شیک نیست.

http://mehre2.blogfa.com/post/163 (2213005) (alef-13)
 
ناشناس
۱۳۹۳-۰۴-۰۱ ۲۰:۱۰:۲۴
اینکه که شما گفتین دانشگاه صرفا محلی برای یادگیری یک تخصص است و دیگر هیچ بسیار نادرست است.به این دلیل که خود بنده اتفاقا بیشتر از تخصص در زمینه ی رشته ی خودم درس زندگی- طرز رفتار و گفتار درست-طریقه ی تفکر منطقی و مواردی از این دست را بسیار آموختم و با اینکه سالهایی از عمرم را در دانشگاه با سختی زیاد گذراندم اصلا بابت این موضوع پشیمان نیستم.چون ارزش یاد گرفتن درسهای زندگی را از جانب اساتید محترمم داشت.قصد توهین به هیچ عنوان ندارم.اما کاملا روشن است و نیازی به بحث ندارد که در عموم مواقع حتی منطق و طرز گفتار و رفتار یک فرد تحصیل کرده (علاوه بر تخصص او) با یک فرد بیسواد خیلی متفاوت است.البته در هر قشری استثنا وجود دارد.در ضمن اینکه گفته اید آمار طلاق در میان دانشگاهیان بیشتر است اصلا صحت ندارد.چون بسیار دیده و شنیده ایم که عموم افرادی که با دید باز و منطق و تفکر ازدواج کرده اند که البته تعدادشان در میان افراد فرهیخته ی دانشگاهی خیلی بیشتر است در زندگی مشترکشان بسیار موفق تر از کسانی بوده اند که صرفا بر اساس احساسات و ... ازدواج کرده اند که عموما در میان افراد با سن پایین و کم سواد میباشد. (2217931) (alef-10)
 
ساغشکی
۱۳۹۳-۰۵-۰۶ ۲۰:۴۳:۲۳
من موافق نیستم که دانشگاه رفته آدمهای بافرهنگ و باشعوری نسبت به غیردانگاهی ها هستند! اکثر افرادی دانشگاهی که من در محیطهای واقعی زندگی باهاشان برخورد داشتم (و نه در جاهای باکلاس به قول خدشان مثل کلاس درس پز دانشمندی میدهند!) به شدت موجوداتی خودخواه، متوهم، مستبد، غیر دموکرات، پرتوقع، خودردی، دروغگو، فاسد، رذل، آدم فروش، بدگو، .. هستند. میخواهید باز هم از رذائل و پستی این موجودات دانشگاه رفته بگویم.
دانشگاه های ایران لااقل محل تربیت و پرورش انسانهای فاضل و فرهیخته نیست و هر که هم تا حالا بعنوان داشنگاه به اصطلاح انسانی فاضل و فرهیخته بیشتر از آنکه ناشی از محیط دانشگاه باشد نتیجه سعی و تلاش شخصی اش و مطالعات خارج از دروس دانشگاهی اش بوده است.
در ایران یک کاست ظالمانه شکل گرفته و به دلیل تسلط این قشر شاید اکثر نابهنجار و متظاهر و ریاکار، تصور عوام اینست که دانشگاه محل پرورش انسانهای فاضل و فرهیخته است ولی این یک دروغ بزرگ است.
چون اینها افراد بر همه جا حکومت دارند بواسطه سیستم مدرک گرایی و برای خودشان کاست ایجاد کرده اند از جمله در رسانه ها و مطبوعات حاکم هستند توانسته اند به دروغ چهره فاضل و فرهیخته از خودشان بروز بدهند. قطعا بزرگترین فسادها و جنایت را امروزه همین دانشگاهر فته انجام میدهند چون حکومت و قدرت و ثروت در جهان در دست همین دانشگاهیان است.
یک اقلیتی از دانشگاهیان البته مفید بوده اند، مابقی واسه خودشان کار کرده اند، یک پزشک درامد نجومی دراد و هرچند مفید است لی دارد واسه خودش کاسبی میکند. منتی بر جامعه نبایست داشته باشد، این موجودات خودخواه چندین برابر مردم زحمتکش کارگر مزد گرفته یادرامد دارند و هی پز دانشمندی شان به عوام مفلوک میدهند و از جان عوام منغعت میمکنند! (2276807) (alef-10)
 
عبدالوند
۱۳۹۳-۰۳-۳۰ ۱۱:۳۹:۴۴
باسلام و صلوات ودعای خیر

با شکل گیری نظام جامع ملی مهارت آموزی کشور بسیاری از بی سروسامانی ها و مدیریت های نالایق حذف و برنامه های جامع آموزشی جایگزین و شایستگی و قانونمندی بهتر و هدف گذاری های پیشرفت و توسعه ی علمی سریعتر و به روز خواهدشد و طبیعتا کاستی ها بامدیریت منسجم برطرف میگردد. . خداقوت وتشکر از زحمات خستگی ناپذیر تان. عبدالوند (2213051) (alef-13)
 
۱۳۹۳-۰۳-۳۱ ۰۰:۲۳:۵۹
قدر شما مربیان وکار اموزان را جامعه میداند درحد خودتان نه بیشتر نه کمتر لطفا پایتان را در کفش کسی نکنید (2213751) (alef-10)
 
نسیم بیک
۱۳۹۳-۰۳-۳۱ ۰۰:۲۹:۱۰
الان دیگه موقع گفتن این حرف ها نیست این حرف ها بوی شانه خالی کردن مسولیت می دهد.اگه الان جام ما دچار این وضعیت شده حاصل هدایت وبرنامه ریزی های غلط مسولان مملکت بوده و هنوز هم ادامه دارد.حالا مهم اینه که تو این شرایط چیکار کنیم تا نیروی جوان مملکت چه از نظر معنوی وچه مادی دچار تردید و انحراف نشوند.با این شرایط هم مملکت اداره می شود ولی متاسفانه باند بازی ها و رابطه بازی ها همه جا رو خراب کرده. (2213753) (alef-10)
 
خراسان شمالی
۱۳۹۳-۰۴-۰۱ ۰۹:۱۹:۴۴
باسلام وعرض تشکر از کلیه مربیانی حق التدریس که زحمات زیادی برای آموزش فنی وحرفه ای کشیدند وجوانیشونو گذاشتند مربیان فنی وحرفهای قشر زحمت کش وافراد فنی کار که خالصانه وصادقانه کار می کنند و حقوق دریافتی با این تورمم حداکثر 300 هزار تومان وبیمه ناقص این ظلم ونا عدالتی به کی بگویند وقانون تبدیل وضعیت که تصویب شده هنوز اجرا نشده دیگه از این بلاتکلیفی هممربیان خسته شدند وبریدنددددددددد خدایا به داد مربیان حق التدریس برس (2216466) (alef-13)
 
علي
۱۳۹۳-۰۷-۲۴ ۰۶:۳۳:۱۹
بنده هم با مدرك گرايي موافقم و ميدانم كه براي متخصص شدن در يك زمينه اصلا دانشگاه رفتن ملاك نيست و بايد در جايي ديگردانشجو شد آنهم در چهار ديواري خانه خودتان و با خواندن كتاب هم ميتوان مدارج علمي را طي نمود و تبديل به يك كسب و كار و پول كرد بنده فقط با خواند كتاب و در اختيار داشتن يك رايانه شخصي و بدون اينكه حتي يك دقيقه هم در يك كلاس كامپيوتر نشسته باشم الان سايت طراحي ميكنم و به چند زبان برنامه نويسي اشراف دارم و با افراد دانشگاه رفته اي برخورد كرده ام كه حتي تميتوانند يك ويندوز را عوض كنند يا حتي يك حساب كاربري ايميل ايجاد كنند حالا بماند ؟؟؟؟ (2429507) (alef-13)
 


نظراتی كه به تعميق و گسترش بحث كمك كنند، پس از مدت كوتاهی در معرض ملاحظه و قضاوت ديگر بينندگان قرار مي گيرد. نظرات حاوی توهين، افترا، تهمت و نيش به ديگران منتشر نمی شود.