توصيه به ديگران
 
کد مطلب: 454024
تولید نخستین نوشابه لبنی ایران
تاریخ انتشار : سه شنبه ۲۴ اسفند ۱۳۹۵ ساعت ۱۰:۰۷
محققان دانشگاه صنعتی شریف موفق به تولید نخستین نوشابه لبنی با پایه شیر شدند که برخلاف دیگر نوشابه ها باعث تقویت استخوان ها و جلوگیری از پوکی استخوان می شود.

به گزارش ایرنا از دانشگاه صنعتی شریف، نوشابه لبنی که از دهه 50 میلادی در اروپا تولید و مصرف می شود، نوشیدنی محبوب کشور سوییس است.

محصول تولیدی پژوهشگران دانشگاه صنعتی شریف برای اولین بار در ایران و در یکی از بزرگترین شرکت های لبنی به تولید انبوه رسیده است.

نوشابه های لبنی همان طعم و خاصیت نوشابه های معمولی را دارند اما به جای رنگ و طعم دهنده های مصنوعی از طعم دهنده های حاصل از فرآوری شیر در آنها استفاده می شود به این ترتیب مضرات آنها به مراتب کمتر از نوشابه های معمولی است.

این نوشابه ها که نوعی فرآورده لبنی محسوب می شوند، حاوی کلسیم، پروتئین و املاح معدنی هستند و استفاده از اسید ماست به جای اسیدهای مضر، لاکتوز به جای شکر، تقویت استخوانها به جای پوکی استخوانها از دیگر ویژگی های آنهاست.
 
کلمات کلیدی : نوشابه، نوشابه های لبنی
 


نظراتی كه به تعميق و گسترش بحث كمك كنند، پس از مدت كوتاهی در معرض ملاحظه و قضاوت ديگر بينندگان قرار مي گيرد. نظرات حاوی توهين، افترا، تهمت و نيش به ديگران منتشر نمی شود.