نظر منتشر شده
۱
توصيه به ديگران
 
کد مطلب: 383825
۵ خواسته مردم از نیروی انتظامی
تاریخ انتشار : دوشنبه ۱ شهريور ۱۳۹۵ ساعت ۰۹:۰۳
معاون اجتماعی نیروی انتظامی آخرین نتایج نظرسنجی از مردم در مورد دغدغه های مردم و اولویت نیروی انتظامی در برخورد با کجروی ها را تشریح کرد.

به گزارش میزان، سردار سعید منتظرالمهدی معاون اجتماعی نیروی انتظامی در گفت و گویی اظهار داشت:نتایج پیمایش دغدغه های شهروندان نشان داد که پنج کجروی و انحراف و جرم اجتماعی در صدر دغدغه‌های چندگانه شهروندان قرار دارد. آن پنج کجروی اجتماعی به ترتیب اولویت عبارتند از اراذل و اوباش، سارقان( بویژه سارقان خرد)، معتادان ولگرد، مفاسد اخلاقی( بویژه زنان خیابانی و مزاحمان نوامیس) و متکدیان متجاهر هستند.

وی ادامه داد: ۸۲ درصد شهروندان مورد سنجش در حد «خیلی زیاد» و «زیاد»خواهان برخورد پلیس با کجروی‌های اجتماعی، به ویژه پنج مولفه پیش گفته، هستند. آنها معتقدند برخورد با کجروی‌ها و هنجارشکنی‌های اجتماعی باید استمرار یابد و به هیچ عذر و بهانه‌ای تعطیل نشود.

منتظرالمهدی با بیان اینکه ۸۸ درصد شهروندان کلانشهرهای کشور درصد خیلی زیاد و زیاد از عملکرد پلیس در قلمرو‌های اجتماعی، بالاخص برخورد با اراذل، اوباش، سارقان و...، رضایت دارند، گفت:اگر دیگر نهادهای متولی نظم و انضباط و امنیت اجتماعی همچون پلیس با هوشمندی و اقتدار گام فراسو نهند و در ناهنجاری‌های اجتماعی «بموقع» و «قاطع» مداخله کنند، شمار زیادی از کجروی‌ها از بین می‌رود و از جرم و انحراف در جامعه فرو کاسته می‌شود.

معاون اجتماعی نیروی انتظامی در مورد اجرای طرح های امنیت اخلاقی گفت: ۷۶ درصد شهروندان مورد بررسی خواستار استمرار طرح امنیت اجتماعی با «هوشمندی» و «ملاحظات رفتاری» هستند. انها خواستار اجرای این طرح با دو مولفه اقتدار و مهربانی هستند. این به معنای آن است که پلیس با افرادی همچون اراذل و اوباش، مزاحمین نوامیس و سارقان با قاطعیت و جدیت برخورد کند و با کسانی که از سر غفلت یا همرنگی و الگوگیری و نظیر آن در پوشش و رفتار «غیرهنجارمند» عمل می‌کنند، با عطوفت، مهربانی و خوش‌خلقی رفتار کند.

منتظر المهدی در مورد نتایج این نظر سنجی تاکید کرد: از مجموع یافته‌های پژوهش اخیر و تحلیل دغدغه‌های شهروندان چنین می‌توان نتیجه گرفت که برخورد «پیشگیرانه» و «مداخله هوشمندانه» در پدیده‌های مختلف کجروانه ضرورتی انکارناپذیر است و هر نوع تعللی در آن موجب فرو کاسته شدن از تراز احساس امنیت مردم و ملکوک شدن سیمای اخلاقی و معنوی جامعه می‌شود.

وی ادامه داد: از همین روی مداخله به موقع در پدیده‌های مخل امنیت عمومی را همچون همیشه به منزله یک ماموریت ذاتی می دانیم و اطمینان داریم با از میان راندن انواع کجروی‌ها و هنجارشکنی‌های اجتماعی می‌توانیم تراز امنیت اجتماعی شهروندان را افزایش دهیم. به همین دلیل پلیس در برخورد با پدیده‌های مختلف می‌کوشد دو ویژگی «اقتدار» و «مهربانی» را در هم ادغام کند و هیچ‌یک را فدای دیگری نسازد.
۱۳۹۶/۰۶/۱۶ ۱۲:۰۶
 
۱۳۹۶/۰۶/۱۴ ۱۳:۳۵
 
۱۳۹۶/۰۶/۱۳ ۱۳:۴۸
 
۱۳۹۶/۰۵/۱۸ ۱۰:۲۴
 
۱۳۹۶/۰۵/۰۳ ۱۶:۰۴
 
۱۳۹۶/۰۴/۲۴ ۱۵:۳۲
 
۱۳۹۶/۰۴/۲۴ ۱۲:۴۳
 
۱۳۹۶/۰۴/۱۸ ۱۳:۵۱
 
۱۳۹۶/۰۴/۱۰ ۱۴:۳۳
 
۱۳۹۶/۰۴/۰۴ ۱۵:۲۷
 
 
کلمات کلیدی : نیروی انتظامی+امنیت مردم
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۶-۰۱ ۰۹:۴۱:۱۰
آقا تو رو خدا بگین این مردمی که اینا می گن کجا ستند ما هم بریم بینشون شاید از ما هم نظر سنجی کنند (3896361) (alef-11)
 


نظراتی كه به تعميق و گسترش بحث كمك كنند، پس از مدت كوتاهی در معرض ملاحظه و قضاوت ديگر بينندگان قرار مي گيرد. نظرات حاوی توهين، افترا، تهمت و نيش به ديگران منتشر نمی شود.