توصيه به ديگران
 
کد مطلب: 356195
یک شهر استرالیا در تسخیر خفاش ها
تاریخ انتشار : چهارشنبه ۵ خرداد ۱۳۹۵ ساعت ۱۰:۱۰
شهر 'باتمانس بای' در ایالت 'نیو ساوت ولز' استرالیا با ورود بیش از ۱۰۰ هزار خفاشی که به 'روباه پرنده' معروف است، به شهر خفاش ها تبدیل شده و مقامات محلی با اعلام وضعیت اضطراری مقابله با این خفاش ها را آغاز کردند.

به گزارش ایرنا، با حضور بیش از ۱۰۰ هزار خفاش در این شهر کوچک ساحلی استرالیا اکنون جمعیت خفاش های این شهر حدود ۶ برابر جمعیت ۱۷ هزار و ۵۰۰ نفری شهر است و مشکلاتی برای ساکنان ایجاد کرده اند.

تارنمای 'اسکای نیوز' استرالیا روز چهارشنبه نوشت که این خفاش ها تقریبا بر روی هر سطح و یا هر درخت دیده می شوند و مشکلات زیادی ایجاد کرده اند.

'دانیل اسمیت' که در این شهر زندگی می کند، گفت: 'من نمی توانم پنجره ها را باز کنم، امکان مطالعه نیز به دلیل سر وصدای مداوم خفاش ها وجود ندارد. امکان تمرکز وجود ندارد و این سرگرم کننده نیست.

'راسل اشنایدر' نیز گفت: 'این بزرگترین جمع خفاش ها و بی سابقه ترین است. آنها هرگز در این شمار دیده نشده اند.

بسیاری از مردم شهر احساس می کنند ناتوان و به زندانیانی در خانه های خود تبدیل شده اند.
بنابراین گزارش، مردم تلاش دارند این خفاش ها را از محل زندگی خود دور کنند، اما گروه های مدافع حقوق حیوانات اصرار دارند که باید صبر و شکیبایی پیشه کرد تا خفاش ها از محل دور شده و مهاجرت کنند و این تنها چیزی است که جواب خواهد داد.

این حیوان به عنوان یک گونه آسیب پذیر شناخته شده و این بدان معنی است که آنها باید با استفاده از ابزار غیرکشنده مانند دود و یا سروصدا پراکنده شوند.

'لیندسی براون' شهردار این شهر استرالیا نیز گفت طیف وسیعی از گزینه ها بررسی شده است. سروصدا، همراه با دود و چراغ های روشن به نظر می رسد کارآیی بیشتری دارد.
دولت محلی ایالت 'نیو ساوت ولز' اعلام کرد کانبرا متعهد به اختصاص یک میلیون و ۸۰۰ هزار دلار برای کمک به شورای محلی به منظور پراکنده کردن خفاش ها از نوع 'روباه پرنده' است.

فاصله بین دو بال این نوع خفاش که به خفاش میوه ای هم معروف است به دو متر نیز می رسد و در مالزی، هند، استرالیا و شرق آفریقا زندگی می کنند.

اکثر خفاش ‌ها کوچک و شبیه موش هستند، ولی 'روباه پرنده' اندازه سگی کوچک و آفت میوه است.
 
کلمات کلیدی : حادثه+خفاش+استرالیا
 


نظراتی كه به تعميق و گسترش بحث كمك كنند، پس از مدت كوتاهی در معرض ملاحظه و قضاوت ديگر بينندگان قرار مي گيرد. نظرات حاوی توهين، افترا، تهمت و نيش به ديگران منتشر نمی شود.