نظر منتشر شده
۱
توصيه به ديگران
 
کد مطلب: 238592
توضیحات وزیر علوم درباره فیلم های پخش شده در مجلس
تاریخ انتشار : چهارشنبه ۲۹ مرداد ۱۳۹۳ ساعت ۱۳:۲۱
وزیر علوم با بیان اینکه بنده با وجدان راحت در مجلس هستم، گفت: چه بمانم و چه بروم میدانم از هیچ کوششی برای اینکه به عزیزان دغدغه دار پاسخ دهم، دریغ نکردم.

رضا فرجی دانا، در ادامه اظهارات خود درمجلس درباره آمار نشریات دانشجویی سه هزار و ۶۸۱ نشریه بوده است و یک سوم آن مربوط به بسیج دانشجویی و فعال است، گفت: اینکه بیایم نشریه ای که ۵۰ نسخه داشته است، ملاک سیاه نمایی عرصه دانشگاه ها قرار دهیم، غلط است. باید به جوانان خودمان اعتماد کنیم.

وی ادامه داد: کل نشریات دانشجویی فعال ۳۶۸۱ نشریه است. عزیزان بسیج به ما میگویند یک سوم اینها متعلق به بسیج است. فعال است خدا روشکر. بیش از ۳۵۰۰ نشریه تخلف نداشته اند. قانون می گوید نشریات قبل از انتشار ممیزی نمی شوند. ما بیایم یک نشریه ای که ۵۰ تا ۱۰۰ شماره فقط از آن منتشر می شود و در هیئت رسیدگی با آن برخورد می شود را ملاک سیاه نمایی عرصه دانشگاه ها در نشریات دانشجویی قلمداد کنیم؟ خدا به ما غصب میکند. فقط ۸۶ نشریه تخلف داشتند و با آن برخورد شده است. می شود من در این باره دغدغه نداشته باشم؟ کسی واقعا این حرف را می خرد؟

فرجی دانا با بیان اینکه حقیقتا برای بنده به عنوان وزیر علوم مایه تاسف و تاثر است که نتوانستم آن میزان از شناخت از خود را در نمایندگان ایجاد کنم که تعلقم به منافع ملی و مباحث دینی مورد تردید قرار نگیرد، گفت: میدان دادن من به نشریات تجزیه طلبانه اتهام بزرگی است. برای من بسیار تلخ است. به این فضای سیاه نما تن در ندهید. ما با همدلی جلو می رویم.

وزیر علوم که می گفت در صحنه علم و فناوری جهان که رقابت شدیدی برقرار است، تصریح کرد:اگر همه ما جمع شده و به سرعت آنها بدویم تازه فاصله مان حفظ می شود لذا باید بیشتر با هم همراه و همدل باشیم. در همین ۱۰ روز گذشته آیا همه فعالیت های ما تعطیل نشده است؟

فرجی دانا با تاکید بر اینکه استیضاح حق قانونی نمایندگان است، گفت: اما چقدر می توانیم توقف های لوکوموتیو را متوقف کرده و بگوییم تندتر از بقیه می رویم و می رسیم. اینها نیازمند فضای اتحاد و همدلی است. وحدت کلمه رمز پیروزی است. بنده با وجدان راحت اینجا هستم. چه بمانم و چه بروم میدانم از هیچ کوششی برای اینکه به عزیزان دغدغه دار پاسخ دهم، دریغ نکردم.

دیگر اظهارات فرجی دانا به شرح زیر است:
*بخشنامه ای برای جلوگیری از هرگونه اقدام غیرقانونی و توهین به مقدسات در دانشگاهها صادر کردیم.
*برخی دغدغه دارند که من در دانشگاه ها ترکه بردارم و راه بیفتم. این امکان پذیر است؟
*درباره تغییرات روسای دانشگاه ها، اینجور جلوه گر شد که ما برای اخلال در روند آموزشی و پژوهشی هیئت سه نفره اعزام کردیم. چه طرفی می برد وزارت علوم از اینکه دانشگاه شلوغ شود؟ مگر من پاسخگو نیستم؟ دولت تغییر کرده تمامی دانشگاه ها مطالبه حداکثری داشتند که باید رئیس عوض شود. گفتیم حرفتان را شنیدیم و هیئت هایی را با مراتب علمی بسیار بالا اعزام کردیم. ۵۰ درصدشان استاد و ۳۲ درصد دانشیار و بقیه استادیار بودند.
*تجربه ریاست دانشگاه را ۴۲ درصدشان داشتند. ۲۲ درصد معاون دانشگاه بودند. ۱۷.۵ درصد رئیس دانشکده و بقیه هم از مسئولیت های ستادی برخوردار بودند. یک ساختار نظارتی در قانون پیش بینی شده است. دفترچه را در کمیسیون به نمایندگان نشان دادم. که گفته شده اول که به دانشگاه رفتید با رئیس و بعدش با معاونان و بعد با اساتید و بعد با رئیس نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری و بعد تشکلها.
چگونه ادعا می شود که ما به تشکل های آشوب طلب میخواهیم مجوز بدهیم؟ می شود کسی با میزان تعلق من به انقلاب، چنین رویکردی داشته باشد؟ این سیاه نمایی بیش از اندازه نیست؟

*اسلایدی دارم که حراست دانشگاه برای اینکه مقایسه شود فضای حاکم بر دانشگاه در ۵ سال گذشته، اینها را مقایسه کرده است. درباره اعتراض های دانشجویی از سال ۸۸ تا پایان تیر امسال، اگر کل اینها را ۱۰۰ بگیریم در طول ۵ سال، که البته سال ۸۸ وضع ویژه ای بوده. اعتراضات دانشجویی در نیمه اول ۹۲، ۵ درصد بوده نیمه دوم ۴ درصد و نیمه اول ۹۳، سه درصد بوده است. این افزایش داشته؟ آیا نشان نمیدهد که تحولات دانشجویان را به سمت ساختارشکنی نمی برد؟
*دانشجو در دوران جوانی است ممکن است اشتباه کند اما نباید برخورد جزمی کرد. دانشجویی که در ۲۲ سالگی حکم سنگین انضباطی میگیرد می تواند ادامه حیات دهد؟
*اسلاید بعد، نسبت تحرکات تنش زای افراد از ۸۸ تا ۹۳، در سال ۸۸، ۴۳ درصد تحرکات بوده در سال ۹۱، ۱۸ درصد، و در دولت یازدهم ۱۴ درصد بوده است. یعنی تحرکات تنش زا هم کم شده است. چرا ادعا میکنیم زیاد شده؟ از این سیاه نمایی چه حاصل می شود.
*نسبت تحرکات غیرقانونی بدون مجوز، در سال ۸۸، ۳۴ درصد بوده. در کل ۹۲-۹۳ به ۲۰ درصد کاهش یافته. سال ۹۱، ۲۶ درصد بوده است. نشان میدهد کمتر شده است. آقای رحمانی فضلی مصاحبه کرده و گفته شهادت میدهم که آرامترین فضا را در دانشگاه ها داریم.
* دانشگاه ها پشتیبان و نقطه قوت نظام هستند. استادان دانشگاه پشتیبان نظام هستند/ چرا فضای امنیتی ایجاد کنیم و چرا القا کنیم که ضد ما هستند؟ در یکسال گذشته سالمترین فضا با بیشترین نشاط در دانشگاه ها حاکم بوده است.*
*دوستان تجمعی را مثال می زنند. در کنارش فیلمی مربوط به سال ۸۸ پخش می شود. دکتر توفیقی آنجا فرمایشی دارند. صحبت های من در فیلمی که پخش شد هم ادامه دارد چرا قطع میکنید؟ ما از بی اخلاقی طرفی نمی بندیم.چرا بی اخلاقی میکنیم؟
*افشاگری در دین ما هست؟ چه کسی گفته افشاگری حلال است؟ آبروی کسی را بردن وقتی مجال دفاع از خود ندارد کجای دین ماست؟ این تذهبون؟ در دین ما ستارالعیوب بودن حسن است.
*حقیقتا نمیخواستم این آمار را بگویم. تجمعاتی را داشتیم، که به مسئولان عالیرتبه نظام توهین می شود. در سال تحصیلی گذشته نصف چهارسال قبل شده. چهارسال قبل متوسط ۱۰ مورد بوده‌، سال قبل ۵ مورد شده است.نباید به خاطر یک بی نماز در مسجد را ببندیم. هیچ کس تحمل نمیکند توهین به مسئولان عالیرتبه نظام را. ولی وقتی رخ داد باید چاره جویی کنیم.
 
۱۳۹۳-۰۵-۲۹ ۱۴:۵۹:۵۶
درود بر فرجی دانا (2326650) (alef-3)