نظر منتشر شده
۳
توصيه به ديگران
 
کد مطلب: 234190
پیشی گرفتن درآمد از هزینه خانوار شهری
تاریخ انتشار : يکشنبه ۲۲ تير ۱۳۹۳ ساعت ۱۲:۰۳
جزئیات متوسط هزینه و درآمد ماهانه خانوار شهری و روستایی نشان می‌دهد، در ترکیب مواد خوراکی ۴۵ درصد هزینه خانوار مربوط به گوشت و در غیر خوراکی‌ها مربوط به مسکن است.

به گزارش فارس، چکیده نتایج طرح آمارگیری هزینه و درآمد خانوارهای شهری و روستایی در سال گذشته از سوی مرکز آمار ایران منتشر شد. طرح آمارگیری هزینه و درآمد خانوار سال ۹۲ براساس آمارگیری از ۱۸۶۷۸ خانوار نمونه در نقاط شهری و ۱۹۲۲۸ خانوار نمونه در نقاط روستایی کشور اجرا شده است.

با توجه به هدف طرح، این موضوع برای برآورد متوسط هزینه و درآمد سالانه یک خانوار انجام شده است. براساس جدول متوسط هزینه کل که مربوط به خوراکی، دخانی و غیر خوراکی خالص و ناخالص سالانه خانوار شهری و روستایی است، هزینه خالص کل خانوار شهری در سال ۹۲،رقم ۲۰۶۰۳۴۲۴۲ ریال و ناخالص آن ۲۱۰۶۹۰۹۳۹ ریال است که از این میزان هزینه خوراکی و دخانی به صورت خالص ۵۴۹۳۴۱۶۰ ریال است.

همچنین براساس این گزارش درآمد سالانه یک خانوار شهری و روستایی به ترتیب ۲۰۴۴۱۰۰۷۹ و ۱۲۰۹۵۵۲۷۸ ریال است که به ترتیب نسبت به سال ۹۱، ۲۲.۲ درصد و ۱۹.۴ درصد رشد نشان می‌دهد. همچنین ضریب جینی سالانه یک خانوار شهری در سال ۹۲، ۰.۳۵۱۳ و روستایی ۰.۳۲۴۳ و برای کل کشور ۰.۳۶۵۰ است که نسبت به سال ۹۱ نشان می‌دهد ضریب جینی کاهش یافته است.

همچنین میانگین هزینه خانوار روستایی در سال ۹۲ برابر با ۱۲۹۶۰۹۷۴۸ ریال است که از رشد مثبت ۱۹.۸ درصدی نسبت به سال گذشته آن خبر می‌دهد. شاخص تورم محاسبه شده از طرح شاخص قیمت مصرف کننده در سال ۹۲برابر با ۳۲.۱ درصد در مناطق شهری و ۳۶.۱ درصد در مناطق روستایی است.

همچنین منفی بودن رشد هزینه واقعی خانوارهای شهری و روستایی بیانگر آن است که خانوارها در مواجهه با افزایش قیمت کالا و خدمات مصرفی که به معنای کاهش قدرت خرید آنها است مصرف و در نتیجه هزینه خود را تعدیل نموده‌اند.

ترکیب انواع هزینه‌های خوراکی و دخانی یک خانواده شهری در سال ۹۲ نشان می‌دهد که ۲۱.۹ درصد این ترکیب را گوشت، ۲۱.۳ درصد آن را غلات، نان و فراورده‌های آن ، ۱۸.۴ درصد آن را میوه‌ها و سبزی‌ها و ۱۱.۶ درصد شیر و فراورده‌های ان و تخم پرندگان تشکیل می‌دهند.

همچنین نوشابه‌ها، غذاهای آماده، دخانیات، قند شکر و شیرینی، خشکبار و حبوبات، روغن و چربی، ادویه‌ها و چاشنی‌ها و سایر ترکیب‌های خوراکی در رتبه‌های بعدی قرار می‌گیرند. انواع هزینه‌های غیر خوراکی یک خانوار شهری در سال ۹۲ نشان می‌دهد ۴۵.۲ آن مربوط به مسکن، ۱۴.۳ درصد حمل و نقل و ارتباطات، ۱۲.۶ درصد بهداشت و درمان، ۱۱.۴ کالا و خدمات متفرقه خانوار، ۶.۳ پوشاک و کفش، ۶ درصد لوازم اساس و خدمات خانوار، و ۴.۱ تفریحات، سرگرمی‌ها و خدمات فرهنگی است.
 
۱۳۹۳-۰۴-۲۲ ۱۳:۱۸:۳۶
بله درسته
همه وضعشون خوبه
همه دارن از خوشي ميميرن !!!
طبق آمار ثبت احوال در سال 92 بيش از 140 هزار دختر در سن 10 الي 15 سال ازدواج كرده اند !!!!
به خاطر فقر نبوده كه به خاطر اين بوده كه خوشي زده زير دلشون !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! (2252275) (alef-13)
 
۱۳۹۳-۰۴-۲۲ ۱۳:۵۷:۵۰
چرا چرند میگین با حقوق ماهانه 1100000 و نزدیک به اون که اکثریت حقوق کارمندان در اکثر شهرها را شامل میشه. کی متوسطش میشه 20000000 (2252358) (alef-13)
 
عبدالله
۱۳۹۳-۰۴-۲۲ ۱۶:۵۶:۲۰
قرارشد در دولت یازدهم آمار احمدی نژادی ندهید. (2252732) (alef-10)