توصيه به ديگران
 
کد مطلب: 257799
شناسایی ۱۱ گلوگاه فساد در صنعت نفت
تاریخ انتشار : دوشنبه ۶ بهمن ۱۳۹۳ ساعت ۱۷:۱۲
معاون وزیر نفت در امور مهندسی با اعلام اینکه هزینه توسعه طرح‌های صنعت نفت بیش از چهار برابر افزایش یافته است، از خروج ۷۰ تا ۸۰ درصد پیمانکاران از وضعیت ممنوع المعامله در صنعت نفت خبر داد.

به گزارش تسنیم، سید عماد حسینی با اعلام اینکه هزینه توسعه طرح‌ های صنعت نفت به ویژه توسعه میدان گازی پارس‌جنوبی افزایش سرسام‌آوری داشته است گفت: در حالی سرعت و کیفیت توسعه میدان گازی پارس جنوبی پائین است که هزینه توسعه این طرح بسیار بالاست. این افزایش چهار برابری هزینه‌های توسعه صنعت نفت جدا از افزایش نرخ ارز و شرایط موجود کشور است.

معاون وزیر نفت در امور مهندسی با اعلام اینکه صلاحیت پیمانکاران و مشاوران صنعت نفت در حال بازنگری است گفت: تا سه،‌چهار ماه آینده فراینده ارزیابی پیمانکاران و مشاوران به پایان می‌رسد. همچنین وزارت نفت درحال تهیه یک وندور لیست واحد از کالا و تجهیزات مورد نیاز در صنعت نفت است که این لیست نیز تا پایان امسال نهایی خواهد شد؛ در این لیست حدود یک میلیون و ۲۰۰ هزار قلم کالا شناسایی شد و کد نفت دریافت و در سامانه کالا ثبت شد. بر این اساس با ایجاد این سامانه از ورود کالاهای مشابه به کشور جلوگیری می‌شود.

وی با اشاره به اینکه در گذشته تعداد زیادی -حدود ۶۰۰ شرکت - از پیمانکاران توسط شرکت‌های تابعه وزارت نفت به طور سلیقه‌ای ممنوع‌المعامله شدند گفت: به دستور وزیر نفت وضعیت این شرکت‌ها بررسی شد تا در صورت امکان آنها از وضعیت ممنوع‌المعامله خارج شوند. لیست این شرکت‌ها نهایی شده و در حال حاضر منتظر تأیید این لیست توسط وزیر نفت هستیم؛ بر این اساس حدود ۷۰ تا ۸۰ درصد از این تعداد شرکت از لیست سیاه وزارت نفت خارج می‌شوند.

حسینی با اعلام اینکه هم اکنون بر طرح‌های در حال اجرای چهار شرکت تابعه وزارت نفت نظارتی صورت نمی‌گیرد گفت: نبود نظارت بر اجرای طرح‌های صنعت نفت موجب شد تا یک سامانه الکترونیکی برای رصد طرح‌های صنعت نفت ایجاد شود. با ایجاد این سامانه امکان نظارت لحظه‌ای بر طرح‌ها فراهم خواهد شد.

عضو کمیته ارتقای سلامت اداری و مبارزه با مفاسد اقتصادی در صنعت نفت در پایان درباره اقدامات صورت گرفته در این کمیته توضیح داد: تا کنون ۱۱ گلوگاه فساد در صنعت نفت شناسایی شده است. با توجه به اینکه کارگروهایی در شرکت‌های تابعه وزارت نفت در همین زمینه تشکیل شده بود، این موارد به آنها اعلام و از آنها خواسته شد تا در صورت مشاهده اینگونه موارد، طی گزارشی مراتب را به کمیته اعلام کنند.
 


نظراتی كه به تعميق و گسترش بحث كمك كنند، پس از مدت كوتاهی در معرض ملاحظه و قضاوت ديگر بينندگان قرار مي گيرد. نظرات حاوی توهين، افترا، تهمت و نيش به ديگران منتشر نمی شود.