نظر منتشر شده
۲۰
توصيه به ديگران
 
کد مطلب: 266401
ایرانی ها ۳ برابر میانگین جهانی برق مصرف می‌کنند
تاریخ انتشار : جمعه ۲۱ فروردين ۱۳۹۴ ساعت ۱۶:۳۶
مدیر دفتر مدیریت مصرف شرکت توانیر گفت: مشترکان ایرانی ۳ برابر میانگین جهانی انرژی الکتریکی مصرف می‌کنند و میزان مصرف سایر منابع انرژی نیز نسبت به متوسط جهانی در ایران بیشتر است.

علیرضا احمدی یزدی در گفت‌وگو با تسنیم، اظهار داشت: ۳۱میلیون مشترک در بخش‌های خانگی، صنعتی و غیره در کشور وجود دارد که سالانه ۲۰۰هزارمیلیون کیلو‌وات ساعت مصرف برق دارند. مدیر دفتر مدیریت مصرف شرکت توانیر با بیان اینکه ۲۵میلیون مشترک خانگی در کشور وجود دارد افزود: یک‌سوم مصرف انرژی الکتریکی کشور در بخش خانگی و یک‌سوم نیز در بخش صنعتی رخ می‌دهد و مشترکان عمومی ۹درصد انرژی برق را مصرف می‌کنند.

احمدی یزدی خاطرنشان کرد: این همایش در رابطه با آگاه‌سازی مشترکان عمومی و اداری از طریق نیروهای بسیج ادارات است تا بتوانیم با استفاده از این ظرفیت تا ۴۰درصد در مصرف انرژی الکتریکی از طریق بهینه‌سازی مصرف در ساختمان‌های عمومی صرفه‌جویی کنیم. وی با بیان اینکه مشترکان ایرانی ۳ برابر میانگین جهانی انرژی الکتریکی مصرف می‌کنند، افزود: میزان مصرف مشترکان ایرانی در سایر منابع انرژی نیز نسبت به متوسط جهانی بیشتر است که امیدوارم با برگزاری چنین همایش‌هایی بتوانیم میزان مصرف را به میانگین جهانی برسانیم.

مدیر دفتر مدیریت مصرف شرکت توانیر در مورد مشکلات تولید انرژی الکتریکی در کشور، گفت: با توجه به اینکه ۲۰درصد انرژی الکتریکی کشور از نیروگاه‌های برق‌آبی تولید می‌شود و این موضوع که در چند سال اخیر بارندگی‌ها کاهش یافته و ایران جزو کشورهای خشکسال است، در سال جدید با اختلال در تولید برق مواجه هستیم.

احمدی یزدی خاطرنشان کرد: امیدوارم مشترکان صنعت برق با فراگیری و اجرای راه‌های بهینه‌سازی مصرف که از طریق ارگان‌های مختلف از جمله شرکت‌های توزیع برق اطلاع‌رسانی می‌شوند کمبود تولید را در سال جاری تاحدودی جبران کنند. وی تصریح کرد: در تابستان سال ۹۴ پیش‌بینی می‌شود نیاز مصرف شبکه سراسری برق بیش از ۵۲هزارمگاوات باشد که در صورت همکاری مشترکان خانگی تا ۳هزار مگاوات در این بخش صرفه‌جویی انجام می‌شود.

وی ابراز امیدواری کرد که با همکاری قابل توجه مشترکان برق مشکلی برای تأمین انرژی الکتریکی در طول سال جدید و به‌ویژه فصل تابستان وجود نداشته باشد تا برق مطمئن و پایا تولید شده و در اختیار مشترکان قرار بگیرد. مدیر دفتر مدیریت مصرف شرکت توانیر در مورد صادرات برق گفت: با تعدادی از همسایگان شمالی همچون آذربایجان و ترکیه به‌دلیل اختلاف افق تبادل برق انجام شده و به کشورهای عراق و پاکستان صادرات برق انجام می‌شود.

احمدی یزدی با بیان اینکه توجه به انرژی‌های نو در دو سال گذشته تقویت شده، افزود: با توجه ویژه‌ به استفاده از انرژی‌های خورشیدی و بادی سالانه ۱۰۰ تا ۲۰۰ مگاوات سرمایه‌گذاری در این بخش انجام می‌شود که در ساختمان‌های اداری پنل‌های خورشیدی در حال نصب هستند.

وی از ارائه تسهیلات وزارت نیرو تا سقف ۵۰درصد برای استفاده از پنل‌های انرژی خورشیدی خبر داد و گفت: به‌طور متوسط یک خانه در استان کرمانشاه به تولید ۲ کیلووات انرژی الکتریکی نیاز دارد که با سرمایه‌گذاری ۱۰میلیونی تومانی مشترک و یارانه ۱۰میلیون تومانی وزارت نیرو این امر محقق می‌شود.
 
علی
۱۳۹۴-۰۱-۲۱ ۱۶:۵۹:۳۴
در عوض چند برابر میانگین جهانی مواد غذائی کمتر مصرف می کنند اینو هم بگین (2809040) (alef-10)
 
۱۳۹۴-۰۱-۲۱ ۲۲:۵۳:۵۱
باز هم دروغ های بیشتر مسئولین برای ادامه گرانی ها !

کی مسئولان ایرانی دست از این کارها بر می دارند

آمریکایی ها و اروپایی ها از ظرفشویی - تستر - ماکرویو استفاده روزانه می کنند و حتی اجاق های آنها اکثرا بجای گاز از برق استفاده می کند بسیاری از اروپایی ها حتی نان را دز دستگاهای برقی که نان درست می کند استفاده می کنند حال مصرف خانوارهای ایرانی بیشتر هست یا غربی ها !

حتی آب گرم حمام بسیاری از آنها با پکیج های برقی گرم می شوند

کمی خجالت برای مسئولان ایران بد نیست (2809923) (alef-10)
 
محمدرضا
۱۳۹۴-۰۱-۲۲ ۱۲:۰۶:۳۹
سه برابر ميانگين جهاني اصلا بي معنا است . توليد برق از نيروگاههاي برق آبي كمتراز7 درصد بوده نه 20 درصد . مسئولي كه همين يك رقم داخلي كه خيلي هم مهم است بلد نباشد چگونه متوسط جهاني را حساب كرده است . مصرف برق بستگي به اقليم هركشوري دارد مثلا اين حرف بي معنا است كه مصرف برق چون بطور متوسط دربخش خانگي بوشهربيش از 7 برابر اردبيل است پس مصرف برق بوشهري ها زياد است بايد ببينيم بوشهر يا خوزستان نسبت به قطر يا كويت يا امارات متحده عربي يا عربستان سعودي يا قطر چگونه بودهكه آمار هاي جهاني نشان ميدهد كه بوشهري ها نسبت به اقليم مشابه يعني كشورهاي جنوب خليج فارس بسيلر كمتر برق مصرف كرده اند در سال 91 متوسط مصرف خانگي بوشهر حدود10260 كيلووات ساعت بوده و مصرف كويت ،عربستان ، قطر وامارات به ترتيب حدود 39700 - 22500 - 23800 و 17500 كيلووات ساعت رئيس مديريت مصرف برق كشور كه اين مسائل را نداند واي برمردم اين كشور .بله ايراني 300 برابر يك چادي برق مصرف كرده يا 100 برابر رواندايي يا حدود85 برابر سوماليايي يا 65 برابر اريتره اي و البته يك بيستم يك ايسلندي يا تقريبا يك دهم يك نروژي ،يك هفتم يك كويتي يا يك سوم سنگاپوري و 96 كشور ومنطقه درجهان كه از ايران بيشتر برق مصرف ميكنندو.... (2811298) (alef-13)
 
احمد
۱۳۹۴-۰۱-۲۱ ۱۷:۰۷:۲۶
اول اينكه بفرماييد ايران به چه نسبت از كشورهاى در حال توسعه برق مصرف ميكند نه ميانگين مصرف جهانى و دوم اينكه چراغانيهاى مناسبتى را حذف بفرماييد تا امار صحيحتر شود (2809058) (alef-10)
 
۱۳۹۴-۰۱-۲۱ ۱۷:۱۲:۲۹
بیشتر مصرف مال مجتمع های تجاری و ادارات دولتی . (2809076) (alef-10)
 
حميدرضا
۱۳۹۴-۰۱-۲۱ ۱۸:۱۰:۰۴
بفرمائيد كه شهرداري تهران چقدر لامپ بيهوده روي پلها مصرف نموده است پلهايي كه نياز به روشنايي ندارد و فقط براي زييابي مصرف شده است. ضمنا حجم لامپهاي مصرف شده را در پاركها را نيز محاسبه كنيد كه بدون علت واقعي بيش از حد مي باشد. اصولا در مراكز عمومي جهت امنيت نياز به روشنايي است اما نه در اين حجم . مثلا مشاهده كنيد برخي كوچه ها و خيابانها اصلا چراغي ندارند. باتشكر (2809209) (alef-10)
 
۱۳۹۴-۰۱-۲۲ ۰۱:۳۲:۵۵
اینا بیشتر لامپ فوق کم مصرف هست اقای حمیدرضا (2810279) (alef-13)
 
ندای ملت
۱۳۹۴-۰۱-۲۱ ۱۸:۲۶:۱۱
لوازم برقی چینی 3 برابر میانگین جهانی برق مصرف می کنند (2809265) (alef-10)
 
۱۳۹۴-۰۱-۲۱ ۱۸:۳۹:۴۱
انرژی خورشیدی به چه درد می خورد؟ (2809311) (alef-10)
 
۱۳۹۴-۰۱-۲۱ ۱۸:۴۷:۵۶
کاش درامد ایرانیها و کیفیت زندگیشون رو هم مقایسه میکردید (2809343) (alef-10)
 
۱۳۹۴-۰۱-۲۱ ۱۹:۱۶:۳۰
چراغ های بعضی بزرگرا ه ها تا ظهر روشن است. (2809421) (alef-10)
 
مهران
۱۳۹۴-۰۱-۲۱ ۲۲:۱۰:۲۳
حرف اصلی این هست :
وسایل برقی موجود در منزل ایرانیان ، سه برابر استاندارد جهانی مصرف دارند .
دولت این وسایل را ، سه برابر قیمت جهانی به مردم می فروشه ، سه برابر استاندارد جانی پول برق میگیره . یک سوم استاندارد جهانی دستمزد میدهد . (2809814) (alef-10)
 
۱۳۹۴-۰۱-۲۱ ۲۲:۳۷:۲۲
راندمان تو‌لید برق در نیروگاه‌ها چقدره ?

تلفات برق در شبکه توزیع چقدره ? (2809890) (alef-10)
 
۱۳۹۴-۰۱-۲۲ ۰۹:۱۹:۵۵
مرسي. كشخصه كه شما فني هستيد (2810600) (alef-13)
 
۱۳۹۴-۰۱-۲۲ ۱۱:۳۱:۴۷
سوال خیلی مهم (2811130) (alef-13)
 
حمورابی
۱۳۹۴-۰۱-۲۱ ۲۲:۵۸:۵۱
جناب آقای مدیر توانیر
اولا تنها در حوزه تخصصی خود اظهار نظر بفرمایید نه اینکه کلا ما زیاد مصرف میکنیم.ثانیا به فرسودگی و از رده خارج بودن زیرساختهای این شرکت معظم اشاره ننموده اید که در واقع دلیل اصلی بالا بودن مصرف برق در کشور است.
اگر واحدهای صنعتی ما اینقدر که شما میگویید برق مصرف میکردند که وضع تولیدمان این نبود. (2809931) (alef-10)
 
likns
۱۳۹۴-۰۱-۲۲ ۰۰:۰۴:۵۲
بسیاری از این مصارف به علت برق غیر مجاز است (2810125) (alef-10)
 
۱۳۹۴-۰۱-۲۲ ۰۷:۲۲:۵۷
اگر مصرف سرانه آب برق سوخت در ايران بالاتر از ميانگين جهاني است مقصر مسئول هستند چرا كه هيچيك از وسايل گرمايشي و سرمايشي و خودرو هاي ما در حد استاندارد توليد نميشوند و نظارتي هم برآن نيست مردم مقصر نيستند اينقدر پتك مصرف زياد را بر سر ملت نزندي (2810427) (alef-13)
 
۱۳۹۴-۰۱-۲۲ ۱۷:۵۵:۳۱
درسته که لوازم برقی و اتومبیل های ما پر مصرف است اما قبول کنیم که ما هم در اسراف و مصرف زیاد آب و برق و گاز سهیم هستیم اما از همه اینها بد تر پرت انرزی برق در مسیر تولید تا مصرف است که پولش از جیب من و شما می رود (2812928) (alef-13)
 
۱۳۹۴-۰۱-۲۲ ۱۹:۰۴:۴۶
یکی از علل مصرف زیاد برق فقر اقتصادیست که منجر به تهیه لوازم برقی پر مصرف شده است به عنوان مثال قیمت یک کولر گازی اینورتر تقریبا دو برابر کولر گازی عادی است و این تفاوت قیمت آنقدر هست که بازگشت سرمایه ناشی از خرید کالای کم مصرف تا دو سال طول میکشد (2813184) (alef-13)
 


نظراتی كه به تعميق و گسترش بحث كمك كنند، پس از مدت كوتاهی در معرض ملاحظه و قضاوت ديگر بينندگان قرار مي گيرد. نظرات حاوی توهين، افترا، تهمت و نيش به ديگران منتشر نمی شود.