توصيه به ديگران
 
کد مطلب: 285806
طبق ماده ۵۳ کنوانسیون ژنو باید از آمریکا شکایت کنیم
تاریخ انتشار : چهارشنبه ۷ مرداد ۱۳۹۴ ساعت ۱۱:۲۱
یک فعال اصولگرا با اشاره به تهدیدات نظامی آمریکا گفت: اقتدار ملی ایجاب می‌کند ماده ۵۳ کنوانسیون ژنو که می‌گوید اگر یکی از طرفین مذاکره در طول مذاکرات اقدام به تهدید طرف مقابل کند، مذاکره باطل است را علیه آمریکا مطرح کنیم.

فاطمه آلیا عضو شورای مرکزی جبهه پایداری در گفت‌وگو با فارس، با اشاره به تهدیدات نظامی اخیر آمریکا علیه کشورمان اظهار داشت: علی‌رغم اینکه نظام جمهوری اسلامی مسیر مذاکره و گفت‌وگو را انتخاب کرده و هدف اصلی‌اش نیز تنویر افکار عمومی دنیاست اما ما همچنان شاهد تهدیدات نظامی آمریکا هستیم.

آلیا با اشاره به اینکه جمهوری اسلامی منافع ملی خود از جمله لغو تحریم‌ها و پیشگیری از بازرسی‌های غیرمعمول و سواستفاده از مصاحبه با دانشمندان را دنبال می‌کند، ادامه داد: در آن طرف استکبار جهانی و آمریکا با توجه به اینکه خودشان نیازمند این مذاکره بودند و بحث مذاکره‌ را دنبال کردند، اما با خوی استکباری، خود بزرگ‌بینی و زیاده‌خواهی‌ به صورت پی در پی گزینه تهدید و گزینه نظامی را مطرح می‌کنند.

وی تاکید کرد: اقتدار ملی ما ایجاب می‌کند که به ماده ۵۳ کنوانسیون ژنو مراجعه کرده و آن را مطرح کنیم چراکه طبق این ماده چنانچه یکی از طرفین مذاکره در طول مذاکرات اقدام به تهدید طرف مقابل کند خود به خود مذاکره باطل است و این یعنی ما طبق کنوانسیونی که ساخته و پرداخته خود آنها است می‌توانیم آنها را محکوم کنیم.

آلیا در عین حال گفت: آنچه برای ما از قوانین آنها مهم‌تر و ارزشمندتر است، فرمایشات رهبر معظم انقلاب است که فرمودند نمی‌توان زیر شبح تهدید حالت مذاکره را حفظ کرد.

نماینده مردم تهران در مجلس با اشاره به امضای ۸۰ نماینده برای طرح توقف مذاکرات با آمریکا به خاطر جرزنی سیاسی و بی‌احترامی آنها به ملت ایران در روند مذاکرات خاطرنشان کرد: متاسفانه با عملیات روانی و رسانه‌های طرفدار دولت طوری وانمود شد که این ۸۰ نماینده خواستار توقف مذاکرات هستند در حالی که هدف ما این بود که آمریکا دست از این تهدیدات بردارد.

وی در پایان خاطرنشان کرد: وقتی مذاکرات هنوز به تایید و به پایان نرسیده است چرا آمریکا باید کشورمان را تهدید به حمله نظامی کند، از این رو باید نسبت به این مساله اعتراض و شکایت کنیم.
 


نظراتی كه به تعميق و گسترش بحث كمك كنند، پس از مدت كوتاهی در معرض ملاحظه و قضاوت ديگر بينندگان قرار مي گيرد. نظرات حاوی توهين، افترا، تهمت و نيش به ديگران منتشر نمی شود.