نظر منتشر شده
۶۷
توصيه به ديگران
 
کد مطلب: 161407
شناخت عسل طبيعي از تقلبي
تاریخ انتشار : پنجشنبه ۸ تير ۱۳۹۱ ساعت ۰۸:۵۶
جام جم: دليل كيفيت بالاي عسل طبيعي آن است كه به طور كامل حاصل عصاره شهد گل‌هاي طبيعي و فرآوري زنبور بوده است.

 
عسل مصنوعي كيفيتي بسيار كمتر دارد، زيرا يا با كمك زنبور ساخته شده، يا كاملا بدون كمك زنبور كه در اين صورت فقط حاصل فعاليت و فرآوري بشر است. هر دو روش اخير در دسته عسل‌هاي تقلبي جامي‌گيرد.

 
در عسل‌هاي تقلبي فرآوري شده با كمك زنبور معمولا آب و شكر به تغذيه زنبورها افزوده مي‌شود و واضح است كه چنين تغذيه‌اي صددرصد حاصل شهد گل‌ها نيست.

 
عسل‌هاي تقلبي فرآورده شده بدون دخالت زنبور نيز از مواد گلوكزي مثل شربت قند يا مواد نشاسته‌اي، يا شيره ميوه‌هايي همچون خرما و توت يا تركيبي بين آنها به دست مي‌آيد بنابراين، هر چه عصاره شهد گل‌هاي طبيعي و فعاليت طبيعي زنبور در تهيه عسل كمتر يا هيچ باشد، عسل به دست آمده مصنوعي‌تر و صنعتي‌تر بوده، خاصيت عسل طبيعي را نداشته و تقلبي محسوب مي‌شود.

 
براي عموم مردم، شناخت عسل طبيعي از تقلبي بسيار سخت است اما با عمل به برخي موارد پي‌آمده مي‌توان

به صورتي مطمئن‌تر اقدام به خريد عسل طبيعي كرد:

 
از فروشگاه‌ها يا افراد و زنبورداران معتبر و مطمئن خريد كنيد.

 
عسل را به طور عمودي درون ليواني از آب بريزيد، در صورتي كه ته آن جمع شد و در آب حل نشد، كيفيت طبيعي عسل در حد مطلوب است. هر چه سرعت حل شدن عسل در آب بيشتر باشد، خلوص آن كمتر، و در نتيجه غيرطبيعي‌تر است.

 
شيشه عسل را برگردانيد و به سرعت بالا يا پايين رفتن حباب‌هاي درون عسل دقت كنيد. هر چه كندتر حركت كند، بهتر است.

 
مقدار كش‌آمدن عسل نيز تا حدودي در تشخيص عسل طبيعي از نيمه طبيعي و صنعتي مؤثر است. عسل طبيعي به دليل داشتن رطوبت كمتر، روان‌شدگي كمتري دارد.

 
عسل طبيعي، شيريني، مزه، طعم و بوي مشخصي دارد. شيريني عسل طبيعي برخلاف نوع مصنوعي هيچ شباهتي به مزه شكر و قند ندارد و به محض برداشتن درپوش آن، بو و رايحه مطبوع آن به مشام مي‌رسد.
 
۱۳۹۱-۰۴-۰۸ ۰۹:۱۶:۴۹
اگر اتحادیه زنبورداران خود با بسته بندی عسل طبیعی به مردم بدهد بازار این فرآورده هم بهتر می شود مردم هم راحتر خرید می کنند (864415) (moderator19)
 
۱۳۹۱-۰۴-۰۸ ۰۹:۲۲:۳۹
به جایی رسیدیم که نمی توان غسل خرید و مطمئن بود که واقعی است! (864427) (moderator19)
 
احمد
Latvia
۱۳۹۱-۰۴-۰۸ ۰۹:۳۱:۰۰
- عسل طبيعي در يخ حل نمي شود. براي اين منظور يك قطره عسل را روي يك تكه يخ قرار دهيد پس از چند دقيقه اگر مقدار زيادي از عسل در حفره ايجاد شده در سطح يخ ناپديد(حل) شد نشانه مصرف بيش از حدشيره شكر براي تغذيه زنبور است
- عسل تابستاني بهتر از ست براي اينكه زنبور داران در زمستان براي ادامه حيات زنبور ها ناچار به استفاده از شكر هستند
- عسل هر چه طبيعي تر باشد بو و طعم خاص تري دارد (864443) (moderator19)
 
مجید 1
۱۳۹۱-۰۴-۰۸ ۰۹:۵۰:۴۶
بر خلاف عقیده معمول عسل خوب رُس میبندد ( زود یا دیر رُس بستن ان به نوع گلی که زنبور استفاده کرده فرق میکند ) البته عسل تقلبی هم شکرک میبندد حال روش شناخت عسل خوب اینست که مقداری از رُس را در دهان با زبان به کام میمالیم اگر عسل تقلبی باشد در کام خود احساس درشتی مینمائیم مثل شکرک مربا ولی اگر عسل خوب باشد رُس همچون کره در دهان اب میشود و لطافت ان هس میکردد (864491) (moderator19)
 
۱۳۹۱-۰۴-۰۸ ۱۰:۱۵:۰۸
خسته نباشید، واقعاً چه راهنمایی دقیقی!!!!!!!! (864538) (moderator19)
 
United States
۱۳۹۱-۰۴-۰۸ ۱۰:۱۷:۵۱
از همه اینها راحت تر این است که کمی از عسل را در یخچال بگذاریم. عسل مصنوعی شکرک میزند در حالی که عسل طبیعی تغییری نمیکند. (864544) (moderator19)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۱-۰۴-۰۸ ۱۶:۲۵:۳۶
اتفاقا عسل طبیعی هم شکرک می زندو اگر عسلی شکرک نزد حتما تقلبی است.
البته اگر عسل شکرک زد اصلا نگران نباشید و آن را دور نیاندازید. کافی است ظرف آن را داخل آب داغ گذاشته و یا مثلا روی رادیاتور شوفاژ یا هر حرارت غیرمستقیم ملایمی بگذارید بعد از دو سه ساعت شکرک آن از بین می رود. (865407) (moderator19)
 
Romania
۱۳۹۵-۰۴-۲۲ ۱۱:۰۸:۱۴
این روش اصلا درست نیست زیرا عسل در دمای خاصی شکرک میزند ،اتفاقا عسل طبیعی زودتر شکرک میزند یا باصطلاح رس میبندد. (3818678) (alef-11)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۱-۰۴-۰۸ ۱۰:۳۴:۴۸
عسل طبيعي يخ نميزند (864575) (moderator102)
 
کوروش
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۱-۰۴-۰۸ ۱۱:۰۳:۵۸
عسل طبیعی به هیچ عنوان و در هیچ شرایطی شکرک نمی زند و رنگش تغییر نمی کند بر عکس چیزی که بعضی فروشندگان در حال تحمیل به مشتریان می باشند (864643) (moderator102)
 
آبدارچي سياسي
۱۳۹۱-۰۴-۰۸ ۱۱:۴۳:۱۰
عسل طبيعي بسته به ميزان رطوبتش رس مي زد كه با شكرك فرق دارد.
رس زير زبان سريع آب مي شود ولي شكر بازي مي كند. نحوه كش آمدن هم با عسل تقلبي فرق دارد
در ضمن فقط اين نيست. خود عسل عطر و مزه خاص دارد كه با مصرف مداوم ميشود آن را شناخت (864742) (moderator19)
 
hasan
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۱-۰۴-۰۸ ۱۲:۲۷:۱۰
عسل طبیعی شکرک می زند.
اگر هم شکرک زد نباید با گرم کردن عسل شکرک ها را ناپدید کرد. گرم کردن عسل خواص آن را بسیار کاهش می دهد و به قول بعضی ممکن است مواد سمی هم تولید کرد (864855) (moderator19)
 
یک زنبوردار
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۱-۰۴-۰۸ ۱۲:۴۴:۱۱
عسل طبیعی هم رسوب می کند هم تغییر رنگ می دهد ولی نوع سفت شدن آن شبیه شکرک نیست و مانند دنبه آب شده سفت می شود البته بستگی به نوع گیاه گاهی دیرتر و گاهی زود تر.اگر عسل کوه های البرز باشد در ظرف در باز و داخل یخچال حتما ظرف مدت 2 ماه کاملا سفت شده و رنگش سفید میشود و در مجاورت حرارت کم مجددا به حالت اول بر میگردد.عسل کاملا طبیعی حد اقل کیلویی 100 هزار تومان می ارزد (864892) (moderator19)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۱-۰۴-۰۸ ۱۳:۱۲:۱۵
چرا آدرس غلط میدی؟ اتفاقا فقط عسل طبیعی شکرک میزنه!! نکنه تو کار عسل تقلبی هستی!؟ (864981) (moderator19)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۳-۲۷ ۱۹:۱۲:۱۹
عسل طبيعي شكرك ميزنه هموطن (3764099) (alef-11)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۱-۰۴-۰۸ ۱۳:۴۸:۵۷
عسل شکرک میزند (865083) (moderator102)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۱-۰۴-۰۸ ۱۵:۳۳:۵۵
عزیزم برو مطالعه کن. با این قطعیت صحبت نکن. عسل خوب باید شکرک بزند. (865289) (moderator19)
 
۱۳۹۱-۰۴-۰۸ ۱۵:۴۳:۱۲
عسل حرارت ديده شكرك نميزند عسل طبيعي كه حرارت نديده باشدشكرك ميزند
تنها راه تشخيص عسل طبيعي از مصنوعي آزمايش ساكارز است كه بايد توسط مراجع ذيصلاح صورتگيرد
متاسفانه در كشور ما مردم عسل را از افراد ناشناس و مثلا كنار جاده ميخرند و خيال ميكنند طبيعي است
در صورتيكه عسلهاي نام و نشان دار كه موظف به آزمايش ساكارز هستند بهتر هستند. (865313) (moderator19)
 
سید امین
۱۳۹۳-۰۶-۱۶ ۰۰:۰۷:۲۲
من خودم عسل طبیعی درست می کنم. و اتفاقا دیدم که شکرک می زنه ولی شکرکش با شکرک های دیگه فرق داره. وقتی داخل دهان می ذاری زود ذوب می شه. ولی شکرک واقعی این جوری نیست. (2362139) (alef-13)
 
United States
۱۳۹۱-۰۴-۰۸ ۱۱:۱۹:۱۹
راه حل های ذکر شده اصلا درست نیست.برای شناخت عسل خوب نمی توان از این راه حل ها استفاده کرد. (864669) (moderator102)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۱-۰۴-۰۸ ۱۲:۵۶:۰۲
بابت بیان همینا هم دستتون درد نکنه و شاید کامل نباشه راه حل اما 100% بدرد بخور و چاره سازه (864927) (moderator19)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۱-۰۴-۰۸ ۱۳:۳۵:۵۴
اینها راهکارهایی برای خرید عسل بهتر است نه اصل. عسل اصل به راحتی گیر نمیاد. فقط در دامنه کوهها و از زنبور داران کوهستانی میشه پیدا کرد. (865047) (moderator19)
 
۱۳۹۱-۰۴-۰۸ ۱۳:۴۸:۳۳
خوب عسلم،شما که میگی راه های ذکر شده اصلا درست نیست چند تا یا حد اقل یک راه درست تشخیص رو برا ما می گفتی!
این منفی و مثبت زدنای سرسری و نفی و اثبات مطالب به این صورت و بدون ارائه ی راه کار،جز سردرگمی و گیج کردن مخاطب هیچ حاصل دیگری نداره. (865081) (moderator102)
 
saman
۱۳۹۱-۰۴-۰۸ ۱۳:۵۹:۲۷
راه حل شما مگه چیست ؟ (865104) (moderator102)
 
مصطفی
۱۳۹۱-۰۴-۰۸ ۱۱:۳۴:۰۰
برخلاف نظردوست محترم عسل طبیعی بعدازمدتی به خاطروجود دیاستاز متبلورمی شود ولی عسل های تقلبی چون فاقداین آنزیم هستند (864711) (moderator19)
 
نادعلی
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۱-۰۴-۰۸ ۱۱:۴۴:۲۱
عمودی یعنی چه؟مگر می شود چیزی را افقی داخل لیوان ریخت. لیوان شکل و شرایط عمودی دارد لا غیر . (864746) (moderator19)
 
مهدی
۱۳۹۱-۰۴-۰۸ ۱۱:۴۴:۳۱
عسل طبیعی را فقط از طریق آزمایش میزان قند در آزمایشگاه میتوان شناخت (864747) (moderator19)
 
۱۳۹۱-۰۴-۰۸ ۱۱:۵۷:۱۹
عسل کلا شیرینه (864786) (moderator19)
 
محمدرضا روزبه
۱۳۹۱-۰۴-۰۸ ۱۲:۰۴:۴۲
عسل طبیعی شکرک میزند .

عسل طبیعی را روی کاغذ نازک بریزیم نم پس نمی دهد .

عسل طبیعی را از ارتفاع اگر بریزیم خط ایجاد شده باید نازک بماند و قطع نشود.

عسل طبیعی مورد علاقه حشرات و مورچه ها نیست و تنها عسل های حاصل از شکر و شربت را میخورند. (864802) (moderator19)
 
فرزان صادقی
۱۳۹۴-۰۶-۳۰ ۱۲:۳۵:۵۸
کاملا درسته . مخصوصاً با نظرتون در مورد مورچه کاملا موافقم و امتحانش کردم (3202588) (alef-11)
 
حسین
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۱۱-۱۳ ۲۳:۲۰:۲۹
اتقاقا یکی از مواد عسل اسدی فورمیکه که تولید خود مورجه هست....ومورچه حتما سراغ عسل میرود...کمی مطالعه وتحقیق لطفا (4146935) (alef-11)
 
احمدی
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۱-۰۴-۰۸ ۱۲:۰۹:۱۶
بنده از شهر پاوه در غربی ترین نقطه استان کرمانشاه این نظر را می دهم.
بنده و خانواده به شغل زنبورداری مشغول هستیم. متاسفانه در طی دو سه سال اخیر هیچ گونه تولیدی مازاد بر مصرف خودمان جهت فروش نداشته ایم.
دلیل این مشکل هم وجود گرد و غبار است که باعث از بین رفتن زنبورها می شود.
به نظر حقیر عمده عسل های موجود در بازار با درصد بالایی از آب و شکر تولید می شوند و به فروش می رسند. ان شاء اله که این نظر مورد استفاده قرار بگیرد. (864813) (moderator19)
 
عباس
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۱-۰۴-۰۸ ۱۲:۱۲:۴۳
من خودم عسل طبیعی را چندین مرتبه در کوه ویا باغ پیدا کرده ام بهترین مشخصه ان این است که وقتی ان را تنهایی بخوری در گلو احساس سوزش میکنی وبه اصطلاح و به قول ما شیرازی ها دهن ادم گر (اتیش) میگیره ومن خودم عسل طبیعی داشتم که قندک زده دلیلش شاید بخاطر غلظت زیاد ان باشد (864825) (moderator19)
 
محسن
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۱-۰۴-۰۸ ۱۲:۳۰:۱۶
يكي از نشاه هاي عسل خوب بلورشدن (شكرك زدن) آن مي باشد من خودم عسل طبيعي ديدهام كه در شانه كندو بلوره شده است (864862) (moderator19)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۱-۰۴-۰۸ ۱۳:۱۷:۰۱
حناب کورش و دوستان دیگری که نطر داده اید عسل طبیعی هم یخ می زند و حالت شکرک پیدا می کند (864994) (moderator19)
 
حیدر
United States
۱۳۹۱-۰۴-۰۸ ۱۳:۲۴:۴۲
ما به سختی یه لقمه نان در می اوریم چه برسد به خرید عسل تقلبی (865008) (moderator19)
 
میر مهدی
۱۳۹۱-۰۴-۰۸ ۱۳:۲۹:۵۵
تنها راه شناخت عسل طبیعی مزه آن است اگر مصرف عسل منظمی داشته باشیم بایستی با تهیه و مصرف عسل طبیعی در کنار عسل مصنوعی سعی کنیم تفاوت مزه آنهارا شناخته و به خاطر بسپاریم. والا مواردی که ذکر شده است با کم کردن رطوبت عسل مصنوعی براحتی برای تولید کنندگان بدست می آید و قابل تشخیص نیست. (865028) (moderator19)
 
۱۳۹۱-۰۴-۰۸ ۱۳:۳۳:۰۹
نه میخوریم ونه امتحان میکنیم . (865037) (moderator19)
 
محمد
United States
۱۳۹۱-۰۴-۰۸ ۱۳:۳۷:۰۴
عسل طبیعی حداکثر پس از 6 ماه حتما" از حالت مایع به جامد تبدیل شده یا اصطلاحا" می خوابد که بصورت روغن جامد سفید رنگ است که این شکرک نیست بلکه خواب عسل است و با حرارت حداکثر 70 درجه ای دوباره به رنگ اولیه برمیگردد اما عسل طبیعی هیچوقت مثل نبات سفت نمی شود تا با قاشق نتوان آنرا برداشت مثل خیلی از عسلهای بسته بندی شده تقلبی ! (865049) (moderator19)
 
Meek
۱۳۹۱-۰۴-۰۸ ۱۳:۵۶:۲۰
بگذارید آب پاکی را روی دستتان بریزم. با این کاسب های ما عسل طبیعی نداریم، یخ بزند قلابی است، یخ نزند قلابی است، بنظر من اگر طبیعی هم باشد، قلابیست. (865098) (moderator102)
 
وحید
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۱-۰۴-۰۸ ۱۴:۰۲:۱۵
بنده یک متخصص صنایع غذایی هستم
عسل طبیعی و غیر طبیعی هر دو یخ می زنن اما نه در دمای یخچال خانگی!
عسل طبییعی هم ممکن است شکرک بزند، شکرک زدن ملاک خوبی واسه تشخیص نیست.
اگه عسل با موم چرخ کنن (اغلب می کنن) این باعث می شود در دمای پایین عسل کدر شود.
بهترین راه های تشخیص توسط افراد عامه به سه طریق ممکنه
اول اینکه از یه زنبور دار یا فرد مطمئن خرید کنیم
دوم یه لیوان آب داغ بر دارید و یه قطره عسل داخل آن بچکانید باید تا ته لیوان عمودی پایین بره و در ته ظرف مشاهده بشه و هر چقدر دیرتر حل شود بهتر است
سومین راه و به نظر خودم بهترین راه هست بوی عسل هست عسل طبییعی رایحه گل به وضوح داره.
نکته اخر اینکه عسل در سال یک بار برداشت می کنن که معمولا اواخر تیر تا اوایل مهرماه هست بستگی به منظقه اش داره (865110) (moderator102)
 
محمود
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۱-۰۴-۰۸ ۱۵:۵۰:۰۳
خرید از زنبور دار یا آدم مطمئن راه تشخیس نیست دوست گرامی (865331) (moderator19)
 
۱۳۹۴-۰۸-۱۸ ۱۲:۴۶:۰۶
با سلام , دوست عزیز الان دیگه بوی عسل مصنوعی از طبیعی طبیعی تره. عسلی تو بازار هست که بدون دخالت زنبور درست شده ولی بوش واااااقعا طبیعیه و عالی (3310526) (alef-11)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۱-۰۴-۰۸ ۱۴:۰۴:۴۸
عسل طبیعی در ته ان شکرک نمی ماند بلکه چیزی شبیه به نوعی روغن حیوانی می ماند تازه اگر شعله کبریت را زیر عسل طبیعی بگیرید میزان تبخیر اب و سیاه شدن ان مشخص می شود.
کلاً 10-20 درصد عسلهای موجود طبیعی هستند. (865118) (moderator19)
 
۱۳۹۱-۰۴-۰۸ ۱۴:۱۳:۱۱
عسل طبیعی گران است! (865127) (moderator19)
 
فرید
۱۳۹۴-۰۵-۰۵ ۱۴:۱۱:۴۱
اگر قرار باشه عسل تو آب گرم حل نشه تو طب سنتی اینقدر سفارش نمس کردن دم کرده عسل با دارچین بخورید. از دوستان خواهش می کنم الکی نظر ندید. (3072974) (alef-3)
 
عموشاهی
۱۳۹۱-۰۴-۰۸ ۱۴:۴۶:۲۴
سلام،خودم زنبور دار هستم و مطلب شما را خواندم. متاسفانه تمام راههایی که برای شناسایی عسل طبیعی گفتید مثالهای نقض فراوانی دارد. عسل انواع متفاوتی دارد. مثلا عسل گون بسیار رقیق است ولی عسل شوید بسیار غلیظ است. عسل گون راحتر از عسل سدر در آب حل می گردد. عسل گشنیز بو دارد ولی عسل کنار بوی خاصی ندارد. عسل آویشن طعم دارویی دارد و کمی کش می آید ولی عسل مرکبات خیلی کم کش می آید. دهها نوع عسل طبیعی وجود دارد که اغلب تهرانی ها و شهر نشین ها فقط یک نوع آن را می شناسند و به آن عسل طبیعی می گویند: عسل زردرنگی که در مغازه بفروش می رسد و متاسفانه شامل مواد افزودنی سمی مانند جوهر لیمو است. این را هم به هموطنان عزیزم بگویم که "عسل طبیعی حتما باید رس کند یا به قول شما شهری ها شکرک بزند" اگر شک دارید مراجعه کنید به کتب اساتید بزرگ و نامی دانشگاههای ایران و جهان صحبت در این باب زیادست و در این مقال نمی گنجد (865191) (moderator19)
 
۱۳۹۴-۰۷-۱۴ ۰۸:۳۲:۲۷
با توجه به تجربه ای که در ضمینه عسل دارم نظرات دوست عزیز را تایید میکنم. (3241541) (alef-11)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۱-۰۴-۰۸ ۱۵:۲۱:۱۳
شناخت عسل طبيعي به دوراه ممكن است : 1 - ليوان عسل رابرگردانيد وچنانچه عسل باتاخيربه پايين بريزد وچنانچه حبابهاي داخل آن كندترحركت كند ميتوانديك عسل طبيعي باشد . 2‌ - چنانچه داخل آب گرم قراربگيردوحل نشود ودرته ظرف باقي بماند طبيعي خواهدبود .

يك شيوه سنتي درشناخت عسل طييعي حرارت دادن عسل بوده كه اگر آّ ب نشود وحل نگردد ميتواند به شما كمك نمايد

كارشناس عسل شناس ازمنطقه شهرستان زيباكنار (865263) (moderator19)
 
۱۳۹۴-۰۷-۰۵ ۰۷:۴۵:۱۴
آقا چرا خودتو کارشناس جا میزنی بخدا گناه داره .بستگی به نوع عسل داره که غلظت زیاد باشه یا کم . (3215928) (alef-11)
 
مرتضی
۱۳۹۱-۰۴-۰۸ ۱۶:۴۶:۳۴
بهترین را اینه که یه بار برید سمت لاویج(حوالی محمود آباد) عسل مخصوص بخرید .یه بار که عسل 40 گیاه لاویجو بخورید خودتون کارشناس عسل شناسی میشوید. (865436) (moderator19)
 
قربانی
۱۳۹۳-۰۶-۱۶ ۱۵:۱۲:۳۸
تشخیض عسل طبیعی فقط باید ایمان و اعتماد به زنبوردار باشد (2362844) (alef-13)
 
احسان
۱۳۹۴-۰۷-۰۵ ۰۷:۴۳:۰۲
من مطالبی رو که سایت نوشته قبول ندارم. چون بسته به نوع گیاهی که زنبور استفاده میکنه عسل هم فرق میکنه.به نظر من بهترین راه برای بدست آوردن عسل طبیعی اینه که خودت کندو دار باشی. یا اینکه خودت سیر مراحل کندو دار رو دنبال کنی تا مطمئن شی عسل طبیعیه.مثل من که خودم کندو دارم.هرچی هم به مردم میگم به این دلایل عسل من طبیعیه باور نمیکنم حق هم دارن من هم بودم باور نمیکردم .این دوره زمونه به هیچ کس نمیتونی اعتماد کنی. (3215925) (alef-11)
 
رضا
۱۳۹۴-۰۷-۱۸ ۱۰:۵۴:۱۲
سلام به همه دوستانی که دغدغه عسل طبیعی را دارن
بهترین راه شناخت آزمایشگاه عسل هست که با یک جستجو در اینترنت می توانید یک آزمایشگاه عسل در شهر خود پیدا کنید که در آزمایشگاه حتی اگر عسل طبیعی هم باشد مقدار ساکاروز آن که استانداردش باید زیر 5 باشد و همچنین قند احیا که باید بالای 65 باشد. بقیه روشهای که دوستان اشاره کردند مقطعی و موردی هست در تمام عسل ها صدق نمیکنه موفق باشید (3249666) (alef-11)
 
۱۳۹۴-۰۷-۱۹ ۰۷:۵۳:۲۳
سلام ببخشید من عسل خریدم منتها مثل چسب سیریش سفت و به سختی با قاشق برداشته میشه عسل خوبی یا پس بدم کیلویژ پنجاه تومن میشه زود جوابمو بدید (3250541) (alef-3)
 
Romania
۱۳۹۵-۰۸-۱۵ ۲۲:۴۵:۴۲
مگه میشه از شمالی چیزی بخری عسل شمال به علت رطوبت هوا. به درد نمی خوره ه (4003084) (alef-11)
 
Romania
۱۳۹۵-۰۸-۱۵ ۲۲:۴۸:۵۸
عسل خوب مال درخت یا کوه بقیه کلک ایرانی چینی (4003085) (alef-11)
 
عادل
۱۳۹۴-۱۰-۲۷ ۰۶:۵۱:۴۲
عسل خوب گرد خاک روش نمیشینه یعنی اگه خاک روی عسل بریزی و فوت کنی کل خاک میره 2 اگه با کبریت اتیش بزنی به عسل عسل اتیش نمیگری..۳ اگه عسل رو روی کاغذ بریزی نباید نم بده (3473305) (alef-11)
 
عابدین
۱۳۹۴-۱۱-۱۷ ۱۲:۵۸:۳۰
لطفا" سریع تر درج بفرمایید (3526976) (alef-11)
 
زارع
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۲-۰۲ ۲۳:۳۰:۲۳
تنها راه تشخیص عسل خالص از ناخالص آزمایش ساکاروز آن هست البته اگر اون آزمایشگاه در آزمایش کردن وارد باشد چون با کوچکترین اشتباه ساکاروز عسل تغییر میکنه (3660040) (alef-11)
 
مهدی
Romania
۱۳۹۵-۰۴-۱۸ ۱۳:۴۴:۵۷
من بیسواد هستم وتخصصی تو کار عسل ندارم اما مردم رو خوب میشناسم باید عرض کنم در بازار ایران عسل طبیعی اصلا وجود ندارد خودتون رو خسته نکنید با تشکر (3810630) (alef-11)
 
فاضل
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۶-۰۸ ۰۸:۱۰:۲۰
بنازمت ..آی درست گفتی..دمت گرم (3909240) (alef-11)
 
امیر مهدی
Romania
۱۳۹۵-۰۸-۰۷ ۱۴:۱۳:۴۳
ممنون از مطلب خوبتون آفرین خیلی قشنگه
ممنون از عوامل (3991504) (alef-11)
 
مهدی
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۸-۲۴ ۱۳:۲۶:۵۴
عسل به دلیل استاز زیادی که دارد شکرک میزند و اگر با آب جوش باز کنیم استاز آن از بین میرود و در نتیجه خواص اصلی خود را از دست می دهد بنا براین اگر خواستی به حالت اول بیاوری آن را در آب ولرم بگزارید تا چند ساعت بماند تا به راحتی نوجان کنید (4015866) (alef-13)
 
حسین
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۱۰-۲۷ ۲۲:۱۲:۰۴
سلام آیا عسل طبیعی آتش میگیرد؟ (4120729) (alef-11)
 
Spain
۱۳۹۵-۱۲-۰۵ ۱۷:۰۳:۳۱
شیره خرما هم در یحچال بلور میزنه عسل طبیعی هم بلور میزنه این با شکرک مربا خیلی فرق داره شکرک سفته و دقیقه بلور شکره اما مال عسل و شیره خرما خیلی نرمتره و هرگز سفت نمیشه (4173815) (alef-13)
 
رسول
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۶-۰۱-۰۲ ۱۶:۴۹:۱۶
عسل طبیعی عسلیه که خودت از کوه پیدا کنی.مابقی آشغالن.شکر و هزار تا کوفت و زهر مار دیگه رو قاتی می کنن به خورد مردم میدن بعد میان میگن عسل طبیعی باید شکرک بزنه تا به آشغالشون شک نکنی. (4214043) (alef-13)
 


نظراتی كه به تعميق و گسترش بحث كمك كنند، پس از مدت كوتاهی در معرض ملاحظه و قضاوت ديگر بينندگان قرار مي گيرد. نظرات حاوی توهين، افترا، تهمت و نيش به ديگران منتشر نمی شود.