توصيه به ديگران
 
کد مطلب: 291403
آشنا:اصلاح طلبی و اصولگرایی افراطی پذیرفته نیست
تاریخ انتشار : جمعه ۶ شهريور ۱۳۹۴ ساعت ۱۷:۵۹
مشاور رئیس جمهور اجماع و عقل جمعی را عامل پیروزی جمهوری اسلامی ایران در برابر شش قدرت جهانی در شرایط تحریم و کاهش بهای نفت دانست.

به گزارش ایسنا، حسام الدین آشنا در سفر خود به زاهدان و در سخنرانی پیش از خطبه های نماز جمعه ، اجماع و عقل جمعی را عامل پیروزی ایران در مذاکرات هسته ای برابر شش قدرت جهانی دانست و گفت: در شرایط بحران اقتصادی و تحریم های غیرقانونی علیه کشور و کاهش شدید بهای نفت نیاز به این اجماع در بین صاحب نظران بود که دولت یازدهم به خوبی توانست صاحب نظران ، عقلا و کارشناسان را برای حل این پرونده گرد هم آورد و با مذاکره و استدلال در مقابل آنان ایستادگی کند.

آشنا سپس به رضایت رهبر معظم انقلاب در خصوص اتمام پرونده هسته ای اشاره کرد و توافق نامه ایران و قدرت های ۱+۵ را خوب وصف کرد و افزود: این توافق‌نامه هم عزت ایران را حفظ و هم فناوری های هسته ای را بومی کرد.

وی در بخش دیگری از سخنان خود در بین مردم زاهدان، اعتدال در حوزه های مختلف کشور را از اصول کاری دولت تدبیر و امید دانست و گفت: مفهوم اعتدال از لحاظ سیاسی برای ملت روشن شده است و به این معنی است که در دام فعالیت های افراطی نخواهیم افتاد.

مشاور رئیس جمهوری ایران در تشریح سخنان خود در خصوص اعتدال سیاسی افزود: نباید افراطی گری به اسم اصلاح طلبی و اصولگرایی همانند سال های قبل دوباره اتفاق بیفتد و ارزش ها را خدشه دار کند.

آشنا به دیدار کابینه دولت با رهبر انقلاب اشاره کرد و صمیمیت و ولایت پذیری را از جمله پیام های این نشست دانست و افزود: رابطه ملت و دولت هم باید به همین گونه باشد و مردم با اتحاد موجب پیشرفت کشور شوند.

تروریسم دیگر محور سخنرانی مشاور روحانی در زاهدان بود و برخورد، وی مبارزه با تروریسم در سطح منطقه را از دیگر رویکرد های دولت یازدهم عنوان کرد.

مشاور رئیس جمهور رویکرد دینی دولت را رویکرد رحمت اسلامی بین ملت و دولت بیان کرد و خواستار مقابله ملت با شبه اسلام خشن شد که توسط دشمنان اسلام پایه ریزی شده است.

در پایان آشنا از سفر قریب الوقوع جهانگیری معاون اول رئیس جمهور به استان به منظور پیگیری طرح های کلان کشور در استان و پروژه های مصوب در سفر سال گذشته هیئت دولت به استان خبر داد.
 


نظراتی كه به تعميق و گسترش بحث كمك كنند، پس از مدت كوتاهی در معرض ملاحظه و قضاوت ديگر بينندگان قرار مي گيرد. نظرات حاوی توهين، افترا، تهمت و نيش به ديگران منتشر نمی شود.