نظر منتشر شده
۴۶
توصيه به ديگران
 
کد مطلب: 144703
دکتر الیاس نادران:
با این رویه، کار برای دولت یازدهم فاجعه آمیز است
بخش سیاسی الف، 5 اسفند 90
تاریخ انتشار : جمعه ۵ اسفند ۱۳۹۰ ساعت ۱۶:۱۵
نماینده شاخص مجلس هشتم که کاندیدای مجلس نهم از حوزه انتخابیه تهران است کار برای مجلس نهم را سخت‌‌تر از مجلس هشتم پیش بینی کرد و گفت: کار برای دولت یازدهم فاجعه آمیز است.

نادران در پاسخ به این سئوال که علت تصمیم شما برای عدم ورود به مجلس نهم و پس از آن انصراف از این تصمیم چه بود، اظهارداشت: برآوردی که من و آقای توکلی از فضای سیاسی کشور و آرایش سیاسی مجلس داشتیم و همچنین با توجه به روند تصمیماتی که در مجلس هشتم گرفته شد تلقی ما این بود که حضور ما به صورت فردی، در جریان سازی اجتماعی و تصمیمات نمایندگان موثر نیست.

مجلس هشتم در جایگاهی که انتظار می رفت قرار نداشت
وی ادامه داد: تصور این بود که در محیط ‌های دانشگاهی و پژوهشی به دلیل پیامدهای مثبت بلند مدتی که برای تربیت کادر مدیریت کشور، وجود دارد، شاید ارجح باشد که در ‌آنجا خدمت کنیم به همین دلیل تصمیم نداشتیم که در مجلس نهم وارد شویم. نکته دیگر هم این بود که به نظر ما مجلس در آن جایگاهی که در نظام تصمیم گیری کشور مورد انتظار بود، قرار نداشت. تلقی ما این بود که مجلس شاید نتواند در حوزه وظایفی که مورد انتظار مردم است ایفای نقش کند و نمایندگانی مثل ما که از آ‌نها دفاع از حقوق مردم را انتظار می رود، بتوانند در جهت گیری‌های اقتصادی و تصمیمات کلان مجلس موثر باشند.

این نماینده تهران گفت: یک پارادوکس خیلی پیچیده‌ای شده بود به همین دلیل کار مشکل بود که برای مجلس نهم باقی بمانیم. اینکه چه شد تصمیم به برگشت گرفتیم بیشتر به دنبال رایزنی‌های دوستان و محبتی بود که داشتند. وجوه آمدن یا نیامدن به مجلس را سبک و سنگین کردند و بحث شد و نهایتاً تصمیم بر این شد که ما به صورت جمعی بیاییم تا شاید به همفکرانمان در مجلس نهم کمک کنیم و راهبردهای کلان عدالتخواهی و مبارزه با فساد را تعقیب کنیم و کمک کنیم که نظام کارآمدی بیشتری پیدا کند.

افراد لایقی خارج از فهرست جبهه متحد هستند که وجودشان برای مجلس مفید است
وی در پاسخ به این سئوال که چه میزان از فهرست ارایه شده جبهه متحد اصولگرایان دفاع می‌کنید، گفت: ائتلاف اقتضائات خودش را دارد، کسی نمی‌تواند متوقع باشد که همه نظرات جریان سیاسی او متعلق به او تامین شود. بالاخره باید کمی عدول صورت گیرد تا ائتلاف شکل بگیرد. اگر هم‌افزایی نیروهای همفکر ایجاد نشود رای گیری از مردم و تکمیل فهرست کار مشکلی است اما در عین حال افراد لایق و صالحی هستند که خارج از فهرست جبهه متحد هستند و به اعتقاد من وجودشان برای مجلس می‌تواند فوق‌العاده موثر و مفید باشد. بعضاً در مجلس هشتم افرادی حضور داشتند که من واقعاً کارآمدی آنها را برای مجلس مفید می‌دیدم و افراد صاحب نظری هستند. به همین دلیل کسی نمی‌تواند ادعا کند ۳۰ نفر معرفی شده از سوی جبهه متحد نسبت به افراد خارج از فهرست ارجح هستند.

به افرادی خارج از فهرست جبهه متحد هم رای می دهم
نادران در پاسخ به این سئوال که آیا در انتخابات مجلس نهم به لیست رای خواهد داد یا به افراد گفت: مبنای رای دادن من حتماً اعضای جبهه متحد هستند. اما اینکه به همه ۳۰ جبهه متحد رای دهم چنین نیست. به افرادی رای می‌دهم که لازم است برای مجلس رای بیاورند البته آنها استعداد رای دارند و به نظرم اصلح هستند نسبت به برخی افراید که در جبهه متحد معرفی شده‌اند اما پایه و اساس تصمیمی که می گیرم علی‌القاعده همان لیست جبهه متحد است.

عضو فراکسیون اصولگرایان مجلس درباره برنامه فعالیتش در مجلس نهم نیز گفت: کارهایی که تا به امروز دنبال کردیم در مجموع کارهای خوبی بوده است تجربه‌ای که تا به امروز از کار در مجلس پیدا کرده‌ایم قطعاً خیلی به ما کمک می کند تا با چشم بازتری نسبت به فضای سیاسی- اجتماعی و ساختار تصمیم سازی و تصمیم گیری در نظام ورود کنیم و به اصلاح امور کمک کنیم.

نادران با بیان اینکه شاید یکی از اساسی‌ترین مشکلاتی که داریم نظام انتخابات در مجلس و مراجع تصمیم گیری از این دست است، خاطرنشان کرد: نظام ما نظام دو پایه است، بخشی از اختیارات در اختیار رئیس جمهور است اما اعظم اختیارات در اختیار مجلس است. در حالی که شرایط نظام دو پایه برای کشورهایی است که سابقه تحزب طولانی دارند و یک سنت‌‌ها و رویه‌هایی براساس تحزب شان شکل گرفته است. اگر این سنت‌ها پذیرفته شود طبیعتاً نظام دو پایه می تواند کارآمدی خودش را داشته باشد. به عنوان مثال در فرانسه رئیس جمهور سوسیالیست بود اما اعضای دولت گرایش راست داشتند. علت این بود که پارلمان در زمان انتخابات پس از ریاست جمهوری به گرایش راست رای داده بود.

وی ادامه داد: اما در کشوری مثل ما که احزاب به هر دلیلی شکل نگرفته‌اند و افراد با ظرفیت‌های فردی خود وارد دولت یا مجلس می‌شوند این موضع منجر به کشمکش‌های بی حاصل می‌شود و مردم و کشور آسیب می‌بینند و آنچه حاصل می شود به نفع کشور نیست.

فساد مثل موریانه به پایه های نظام می زند
نادران در پاسخ به این سئوال که آیا موضوع مربوط به آقای رحیمی معاون اول رئیس جمهور را که در مجلس هشتم دنبال کرده است در مجلس نهم نیز پیگیری می کند، گفت: نمی خواهم در فضای انتخاباتی صحبتی کنم که خدای نکرده تلقی شود از این فرصت می‌خواهم له یا علیه کسی استفاده کنم. ولی به اعتقاد من فساد مثل یک خوره برای نظام سیاسی کشوراست که مثل موریانه‌ به پایه های نظام می‌زند و اگر نظامی خودش را نسبت به فساد بیمه نکند و به مردم این اطمینان را ندهد که در مراجع تصمیم گیری اساسی افرادی که هستند پاکدست و مورد اعتماد هستند و هیچ خدشه‌ای نسبت به رفتارشان نیست، کشور چالش‌های جدی پیدا خواهد کرد.

نماینده تهران در مجلس گفت: کشورهایی مثل ما که با رای مردم حاکمانشان‌ انتخاب می‌شوند امنیت ملی‌اش متکی به رای مردم است یعنی اعتماد متقابل بین دولت و مردم باید وجود داشته باشد اگر با مسایل و فساد چه اتفاق افتاده شده باشد و چه اتهام وارد شده باشد روبرو شویم و افراد حاضر نباشند برای افکار عمومی توضیح دهند و یا رفع اتهام کنند، این در ذهن مردم باقی می ماند و نتیجه آن این می‌شود که پیوند دولت و ملت آسیب جدی می‌بیند و با یک ضربه خارجی از همه پاشیدگی داخلی و یا شکاف اجتماعی عمیق و دوگانگی ایجاد می‌شود.

وظیفه مجلس ایستادگی در برابر فساد حاکمانی است که ابزارهای قدرت فوق العاده مهمی دارند
نادران ادامه داد: به همین دلیل نه وظیفه ما بلکه وظیفه همه نمایندگان مجلس است که دفاع از کلیت نظام و سلامت نظام و دفاع از حقوق مردم در مقابل حاکمانی که ابزارهای قدرت فوق‌العاده مهمی دارند ایستادگی کنند و اگر کمترین فسادی در هر جا و از هر فردی سر زد و فردی از مسئولان متهم بود تا روشن نتیجه کار را تعقیب کنند یا فرد برائت بگیرد یا اگر جرمی واقع شده بود فرد مجازات شود.

وی خاطرنشان کرد:‌ فساد اقتصادی وقتی با فساد سیاسی ترکیب می‌شود فقط حجم فساد را بالا نمی‌برد بلکه وقتی ابزارهای قدرت و ثروت با هم پیوند می‌خورند و در یک شبکه مدیریتی کشور نفوذ می‌کنند، اگر شبکه به موقع زده نشود مبارزه با فساد خیلی کار سختی می شود.

در موضوع تخلف سه هزار میلیاردی به شبکه سیاسی کشور نفوذ شد
این چهره اقتصادی مجلس هشتم ادامه داد: در بحث سه هزار میلیارد تومان تخلف مالی اصلاً ‌موضوع بحث حجم کار نیست بحث اصلی میزان نفوذی است که افراد نتوانستند در شبکه سیاسی کشور داشته باشند و از امتیازات برخوردار شوند. به عنوان نمونه یک مورد از این تخلف را گفته‌اند که مدیرعامل بزرگترین بانک ام‌القرای اسلام سه میلیون دلار رشوه گرفته است، حتی اگر این مواد را کنار بگذاریم چون شبکه شکل گرفته کار مبارزه سخت می شود. این مسئله آنقدر مهم است که یکی از مسئولان عالی رتبه اجرایی کشور گفته بود کاری کنیم که اینها سه هزار میلیارد تومان یادشان برود. یعنی این موضوع برای آنها هم مهم بود که این مسئله در افکار عمومی منتشر نشود.اگر قوه قضائیه کار را با ابعاد اجتماعی‌اش دنبال کند فکر می‌کنم به نتایج خوبی در برگشت اعتماد عمومی برسد.

به بهانه هایی که مانع مبارزه با فساد می شود اعتقاد ندارم
نادران ادامه داد: در مبارزه با فساد غیر از مجلس و دولت، قوه قضائیه هم دخیل است. یعنی مبارزه با فساد یک فرآیند است که همه این فرآیند از شناسایی تا مقابله تا بسترهای قانونی و محاکمات آن همه باید از سلامت کافی و پیوستگی برخوردار باشد تا به نتیجه قطعی برسد. اگر خللی در هر کدام از این زنجیره مبارزه با فساد به وجود آید کار پیش نمی‌رود. به عنوان مثال دو مسئله اجتماعی باعث شد در راه مبارزه با فساد مانع‌ تراشی جدی ایجاد شود یک مورد بحث فتنه ۸۸ بود که عده‌ای به این بهانه گفتند فضا برای محاکمه مسئولان اجرایی و متهمان فراهم نیست. بنابراین نسبت به آنها کوتاهی هایی صورت گرفت. موضوع دیگر مباحث بیرونی از جمله بیداری اسلامی و بحث مسئله هسته‌ای بود که گفتند در این شرایط اگر به مسایل فساد بپردازیم ممکن است به مصلحت عمومی کشور نباشد، البته من به هیچکدام از این بهانه‌ها برای برخورد نکردن با فساد اعتقاد ندارم. امیدوارم قوه قضائیه در بحث تخلف سه هزار میلیارد تومانی کار را به طور جدی پیگیری کند.

کار برای مجلس نهم سخت و برای دولت یازدهم فاجعه آمیز است
نادران در پاسخ به این سئوال که به نظر شما کار برای مجلس نهم چطور خواهد بود؟ گفت: کار برای مجلس نهم سخت‌‌تر از مجلس هشتم است و البته برای دولت یازدهم فاجعه آمیز است. قانون اساسی به رئیس قوه مجریه اجازه تشخیص درست یا غلط بودن قانون را نداده است. اگر رئیس قوه مجریه احیاناً ملاحظاتی دارد باید این ملاحظات از مسیر مجلس دنبال شود، اینکه رئیس جمهور بگوید قانون را خوب نمی دانم یا با رفتار خود کاری کند که قانون را از خاصیت بیندازد، این خطرناک است.

نماینده تهران در مجلس گفت: این روش اداره کشور، غیر از عواقب اجتماعی و پیامدهای خطرناک برای ملت و مجلس، فرصت‌های ایجاد دیکتاتوری و روش‌های مستبدانه در کشور را فراهم می‌کند. بی‌تعارف عرض کنم کار در مجلس نهم فوق العاده سخت‌تر از مجلس هشتم است و این به دلیل رویه‌های غلطی است که در سال های گذشته در قوه مجریه بنا گذاشته شده است. علیرغم اینکه جلسات هیئت‌های بلندپایه‌ای برای رفع اختلاف دولت و مجلس تشکیل شد و حق را هم به مجلس دادند اما عملا ‌آثار عملی برای اصلاح رویه‌ها ایجاد نشد و کار در مجلس نهم سخت‌تر خواهد بود و به مراتب برای دولت یازدهم شرایط پیچیده‌تر است.

لایحه بودجه ۹۱ در صورت عدم اصلاح به دولت بازگردانده شود
این عضو کمیسیون اقتصادی مجلس هشتم تاکید کرد: به عبارت دیگر اصلاح رویه‌های غلط که تبدیل به سنت در قوه مجریه شده است کار را برای دولت بعدی فوق‌العاده سخت می‌کند. به عنوان مثال دولت در بودجه ۹۱ بودجه هدفمندی را از بودجه عمومی حذف کرده که این کار اصلاً منطقی نیست. اگر این مورد جزو دخل و خرج دولت است باید در بودجه عممومی گنجانده شود دلیل ندارد نهادهای دولتی دخل و خرجشان داخل بودجه نباشد تا از شفافیت کافی برخوردار نباشند. پنهان کاری نیاز نیست.

نادران گفت:‌ بودجه ۹۱ نقطه عطفی برای مجلس خواهد بود که اگر مجلس به جمع‌بندی نرسد که بودجه ۹۱ با اصلاح امکان تصویب دارد، باید این لایحه را به دولت برگرداند تا در چارچوب پذیرفته شده، این لایحه تنظیم شده و به مجلس ارایه شود.

وی در پایان این گفتگو ابراز امیدواری کرد کسانی به مجلس نهم راه یابند که در راه مبارزه با فساد و عدالتخواهی و قانونگرایی و دفاع از آزادی و حقوق مردم جدی تری باشند و بتوانند جمع موثری را در مجلس تشکیل دهند.

منبع: مهر
کلمات کلیدی : نادران با این رویه، کار برای دولت یازدهم فاجعه آمیز است
 
مسعود
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۰-۱۲-۰۵ ۱۷:۴۵:۰۹
آقاي نادران. همين حرفها را ما سالها قبل گفتيم نه از سر دوري از قدرت و ... كه خداوند شاهد است بلكه از روي دغدغه دين و كشور و نظام . ولي از طرف دوستان اصولگراي شما به كلي القاب زشت و سخيف متهم شديم.. به ناچار با خاري در چشم و استخواني در گلو به گوشه اي خزيديم و سكوت كرديم و هر روزه شاهد قانون شكنيها و علمكردهاي غلط و خودشيفتگيها و غرور اصحاب دولت بوديم و البته مماشات و بي كفايتي مجلسيها جز تعدادي انگشت شمار چون شما و علي مطهري و توكلي و .. . ولي چه سود كه شما انگشت شمار بوديد و وزن وقدرت چنداني براي اجبار و الزام و برگرداندن دولت مغرور و قانون شكن به مدار صحيح نداشتيد...
اينكه كشور عقبگرد مي كند و منابع كشور هدر مي رود و به تاراج مي رود و با منهدم كردن نهادهاي برنامه ريزي و كارشناسي كشور ... اتفاقات ناگواري در همه عرصه ها و به خصوص اقتصاد رخ مي دهد را ما از همان ابتداي سالهاي دولت نهم فرياد كشيديم ولي چه سود كه از سوي رييس دولت در هر سفر استاني و در هر شهري و در هر كوي و برزني متهم شديم كه اينها مشتي مفسد و رانت خوار اقتصادي اند كه دستشان از منابع بيت المال قطع شده است و فرياد مي كشند يا اينكه متهم شديم كه مشتي ورشكسته سياسي هستيم و...!
حالا چه كسي يا كساني يا نهادهايي بايد تاوان اين همه مصائب و مشكلات فراوان را كه به خاطر سوء مديريت دولتي ها و سطح كارشناسي پايين دولت و البته مماشات و عدم نظارت صحيح نمايندگان رخ داده است مي دهد؟! البته جالب و البته مايه تاسف است كه اكثريت همين نمايندگان باز هم براي مجلس نهم كانديدا شده اند!.. البته اميد به خداوند داريم كه نمايندگان اين بار متوجه خسارتهاي عظيم عدم نظارت صحيح و مماشات خود با قانون شكنيهاي دولت شده باشند و همچون كساني كه اكنون به منتقدين دولت مشهور شده اند منافع ملي و مردمي را از دولت بستانند و عدالت را حاكم كنند تا بيش از اين اصولگرايي و انديشه اصولگرايي ضربه نبيند و حتي بازسازي شود كه كشور با وجود جناحها و احزاب قوي با سطح كارشناسي و نظارت قوي و ترجيح منافع ملي به منافع جناحي رشد خواهد كرد. (674432) (moderator1)
 
۱۳۹۰-۱۲-۰۵ ۱۹:۲۲:۴۳
وقتی اعتماد از جامعه رخت بر بندد همه چیز اتفاق می افتد.
امروز هروقت که بحثی در حمل ونقل عمومی مطرح می شود فوری بحث 3 هزار میلیارد تومان مطرح می شود که همه را برای دفاع از مسئولان خلع سلاح می کند. نگاه کند رئیس جمهور المان که یک مقام تشریفاتی است برای حفظ اغتماد عمومی چکونه از پست مهم ریاست جمهوری می گذرد. اما هنوز مسئولان کشور ما این شعور را پیدا نکرده اند که برای حفظ اعتماد عمومی اگر خودکشی نمی کنند حداقل به چشک مردم زل نزنند ودروغ بگویند ما که حتی در برابر فرزندان خود هم خلع سلاح شده ایم تف براین مقام پرستی تف. (674597) (moderator1)
 
۱۳۹۰-۱۲-۰۶ ۲۲:۲۷:۴۸
زنده باد احمدی که مجلس 293 نفری را لرزانده خدا دست این مرد رااز سرشان کوتا نکنه (676542) (moderator1)
 
۱۳۹۰-۱۲-۰۶ ۱۲:۲۲:۲۱
نظر بنده به نظر این آقا نزدیکتر است! (675667) (moderator1)
 
kamy
۱۳۹۰-۱۲-۰۶ ۲۲:۲۰:۲۹
زیاد به این امار دل خوش نکنید چون این افراد که نظر میدن همشون 300 نفر نیستن وبیشتر مخالفان این سایت نظرشان منظور نمیشه زنده باد احمدی نزاد (676531) (moderator1)
 
خدامراد
۱۳۹۰-۱۲-۰۶ ۲۲:۲۴:۰۵
امثال نادران وتوکلی ومطهری یک تار موی احمدی نمی شن (676538) (moderator1)
 
حميد
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۰-۱۲-۰۵ ۱۷:۴۵:۴۸
بيچاره دولت بعدي كه بايد ويرانه اي از اقتصاد و فرهنگ و اخلاق را در اين كشور تحويل بگيرد.. (674433) (moderator1)
 
۱۳۹۰-۱۲-۰۵ ۱۸:۴۵:۲۴
بیچاره مجلس نهم كه بايد ويرانه اي از اقتصاد و فرهنگ و اخلاق را در اين كشور تحويل بگيرد! (674537) (moderator1)
 
۱۳۹۰-۱۲-۰۶ ۲۳:۵۲:۱۸
يعني شما دوستان عزيز ( و همينطور جناب نادران) اين مسئله ساده رو متوجه نشديد كه رفتارهاي جناب رئيس جمهور حاكي از ماندن بيش از اين حرف هاست دولت بعدي هم دست خودشه عزيزان خيلي نگران نباشيد باز هم مياد و آمار ميده اوليم و همه روساي دنيا زنبيل گذاشتن تو صف كه مديريت ياد بگيرند.
آقاي نادران فكري به حال دولت پانزدهم يا شانزدهم بفرمايند اين عزيز به قول خودش حالا حالا ها در خدمت اسلام و مسلمين تشريف دارند.

(676620) (moderator1)
 
پنجشنبه
۱۳۹۰-۱۲-۰۷ ۱۷:۲۸:۲۸
بیچاره مردم مسلمان و ایرانی (677626) (moderator22)
 
مسعود
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۰-۱۲-۰۵ ۱۷:۵۳:۵۵
در دولتي كه بيشترين ادعاي مبارزه با مفاسد اقتصادي و مفسدين اقتصادي و پاكترين دولت تاريخ را داشت بيشترين اطرافيان رييس جمهور متهم به فساد مالي و اقتصادي هستند و عظيم ترين اختلاس و فساد مالي تاريخ ايران اتفاق افتاد.
در دولتي كه بيشترين شعار ساده زيستي را مي داد با صد تن از اقوام و دوستان و ... با هزينه هاي هنگفت به نيويورك رفتند..
در دولتي كه بيشترين ادعاي مبارزه با تورم را داشت تورم به حد كمرشكني رسيد..
در دولتي كه بيشترين ادعاي ريشه كني بيكاري را داشت در هر خانواده اي اكنون برويد و تحقيق كنيد حداقل يك جوان بيكار دارد.
در دولتي كه بيشترين ادعاي اشتغالزايي و رشد اقتصادي و كسب و كار را داشت بيشترين ركود كسب و كار و زمينگير شدن بخش توليد و بالاترين ركورد معوقات بانكي و بالاترين ركورد چكهاي برگشتي و افت شديد انجام پروژه ها در عسلويه و... اتفاق افتاد.
در دولتي كه ادعاي تنگ بودن حلقه مديريتي دولتهاي گذشته مي كرد حلقه مديريتي با قبيله گرايي شديد ايشان و گماردن افرادي از اقوام و ... و البته بي تجربه و با تخصص پايين .. تنگ و تنگتر شد.
در دولتي كه ادعاي قانون گراترين دولت تاريخ ايران را داشت بالاترين و عظيم ترين حجم قانون گريزيها و قانون شكنيها و تخلفات قانوني وجود داشت به طوريكه صداي مجلس اصولگرا هم درآمد و ديوان محاسبات كه بازوي نظارتي مجلس است بارها و بارها و هر سال سريال تكراري تخلفات قانوني دولت را تكرار مي كرد و البته بي هيچ سود و فايده... (674448) (moderator1)
 
۱۳۹۰-۱۲-۰۶ ۲۲:۳۰:۰۴
زنده باد احمدی مجلس که سهل است هاشمی با ان همه قدرت زانو زد (676549) (moderator1)
 
حميد
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۰-۱۲-۰۵ ۱۷:۵۷:۰۴
امروزه در تلويزيون و روزنامه ها و حتي سخنان كانديداهاي مجلس و حتي دولتمردان . سخن از رعايت كامل اخلاق انتخاباتي و عدم تخريب كانديداهاي ديگر و... تكرار مي شود... اما كيست كه نداند اول كسي كه فضاي سياسي و انتخاباتي كشور را به شدت و به طرز بي سابقه اي به سوي بداخلاقي سوق داد چه كسي بود؟! آيا اصولگرايان حاضر در دولت و مجلس و البته خارج از مجلس كدام يكي شان به جز آقاي مطهري به اين رويه بدعت گذاري بي سابقه و البته زشت و نادرست اعتراض كرد؟ (674451) (moderator1)
 
علی
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۰-۱۲-۰۵ ۲۰:۳۶:۵۹
در شب مناظره ی انتخابات احمدی نژاد کتابچه ای از توهین ها به خودش و دولتش را به همراه داشت که به رقیبش نشان داد.اگر واقعا می خواهی اولین نفر را پیدا کنی باید انصاف هم داشته باشی.شاید احمدی نژاد بدترین انها باشد ولی اولین انها نبود.شما سری به تیترهای روزنامه های چهار سال قبل بزن بعد قضاوت کن.
بی اخلاقی های احمدی نژاد عکس العملی بد در برابر بی اخلاقی های رقبایش بود.واقعیت این است که هردو طرف بی اخلاقی کردند.واقعا شما فکر میکنید اقای مطهری اخلاق را رعایت میکند؟؟؟؟پس یک بار دیگر جوابهایی را که به منتقدان خودش داده مرور کن.
متاسفانه بی اخلاقی سیاسی شامل خیلی از این مدعیان هم می شود.به نظر من هرکسی باید ابتدا از خودش شروع کند و بعد از دیگران توقع داشته باشد.خود ما هم اگر قضاوت متعصبانه داشته باشیم همینطور میشویم. (674707) (moderator1)
 
حامد
۱۳۹۰-۱۲-۰۶ ۱۲:۲۱:۲۷
لطفا چند صفحه تاريخ را به عقب تر ببر تابرايت مشخص شود كه ايشان از همان دوره اول انتخابشان اين رويه را داشتند ولي در دوره دوم اين عمل پررنگ تر شده است (675663) (moderator1)
 
حميد
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۰-۱۲-۰۹ ۱۲:۴۵:۳۱
فراموش کرديد زمانيکه آق شهردار بودند در مقابل يک انتقاد سطحي رييس جمهور وقت از وضع ترافيک کشور چه واکنش تندي نشان دادند؟
از خيلي از جهات آقاي احمدي نژاد از ساير اصولگرايان بهتر است ولي نه اين يکي! (680594) (moderator18)
 
حسن
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۰-۱۲-۰۵ ۱۸:۴۴:۴۲
هزاران ميليارد تومان و عظيم ترين اختلاس بانكي تاريخ ايران در دولت اتفاق افتاده است يك نفر نه خودكشي حتي حاضر به پذيرش و عذرخواهي و استعفا هم نشد؟!! واقعا اينها كارگزاران يك حكومت اسلامي هستند؟! براي اينها چه چيزهايي ارزش است و مهم است؟! در همان كشورهاي كمونيستي شرق آسيا يا كشوري مثل ژاپن و كره بودايي كه ما آنها را كافر مي پنداريم و نجس اگر اين اتفاق مي افتاد حتي با رقمهاي خيلي پايينتر.. چگونه برخورد مي كردند؟ اگر خود شخص خودكشي نمي كرد حتما اعدام مي شدند..
براي گرفتن يك وام مثلا 10 ميلياردي از بانك به منظور ساخت كارخانه يا بازرگاني و... مدير عامل بانك مزبور بايد امضا كند چطور براي گرفتن وامهايي كه به هزاران ميليارد تومان مي رسد وزيران مربوطه در جريان نبوده اند؟ آيا مي توان اين را باور كرد؟! (674535) (moderator1)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۰-۱۲-۰۶ ۱۱:۰۵:۱۰
حسن آقا این چیزها به من و شما ربطی نداره دخالت و فضولی هم نکن. ما باید حواسمون باشه که خدایی نکرده چشم‌مون به نامحرم نخوره، نمازامونو اول وقت بخونیم ثوابش بیشتره، روزه‌هامونو یک وقت نخوریم و ... دولت و مجلس ما دست در دست به صورت یک‌صدا و متحد حواسش به این مسایل پیش پا افتاده و جزیی هست (675503) (moderator1)
 
عباسعلی صلواتی
United States
۱۳۹۰-۱۲-۰۵ ۱۹:۱۷:۲۰
از قدیم الایام گفته اند که هر کس را بهر کاری ساخته اند جناب آقای نادران دیروز که مردم به حضرتعالی رای داده اندو امروز انشائالله بدلیل وجه دینی و تعهدی و علمی که جنابعالی و جناب آقای توکلی دارید پیروز انتخابات خواهید بود اماّ بدانید کار های ناکرده در اقتصاد بسیار است که حضرتعالی و اقای توکلی باید آنر به سر انجام برسانید از آنجمله مهار تورم کاهش نرخ بیکاری افزایش GNPو تحصیل رشد اقتصادی افزایش قدرت پول ملی افزایش تولید سرانه افزایش درامد قابل تصرف اشخاص ایجاد ثروت وافزایش قدرت خرید افراد و کاهش واردات و افزایش صادرات بر خورداری از امتیازات و ثروت های ایرانیان مقیم خارج و دعوت آنان به سر مایه گذاری در داخل که بلاخره مامن و مهبط شان است و هراران طرح های دیگر که تا حال مسکوت مانده و متاسفانه ایران را به لحاظ رشد اقتصادی از عراق و افغانستان در جنگ هم سقوط داده است پرهیز از آنار شیسم در داخل و خارج و همکرایی با جهان و پشتبانی دولت به ویژه با تیم اقتصادی که در دنیای جنگ و ستیز و دشنام هیچ کاری پیش نمی رود که بقول مللک اشعرای بهار "فغانزجغد جنگ و مر غوای او" (674588) (moderator1)
 
بماند
Netherlands
۱۳۹۰-۱۲-۰۵ ۱۹:۴۹:۴۹
خاطرم هست مدتها پیش مقاله ای نوشتید و به سران فتنه توپیدید و عکسشان را هم مات کردید. و من در عجب ماندم که چطور عکس نتانیاهو را هیچ وقت مات نمی کردید و این سوال را مطرح کردم و البته جوابی نگرفتم. چون نظرم غیرقابل انتشار بود. شاید هم تکراری بوده.

الغرض و القصّه؛ در تبلیغ سایت اختصاصی. آی آر اولین تصویری که می آید تصویر میرحسین موسوی عزیز من و منفور شماست. می دانم. می دانم نباید تهمت زد. شاید منفور شما هم نباشد و اقتضای مسیر باد باشد ابراز نفرت.

گفتم که اگر خواستید مات یا حذفش کنید.

چینی نازک تنهایی نظام را تاب این جسارت ها نیست که عکس موسوی در سایت الف به چشم خوانندگان بخورد. (674630) (moderator1)
 
مهران
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۰-۱۲-۰۵ ۲۰:۳۴:۰۰
خيلي جالبه.فقط كامنت هاي مخالفين دولت منتشر ميشه.دم شما گرم آقاي توكلي.بابا خيلي هم زياده روي نكن.يه موقع مردم شك ميكنن احمدي نژاد رئيس جمهور اين مملكته.از ما گفتن (674701) (moderator1)
 
حسين
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۰-۱۲-۰۶ ۲۳:۳۱:۳۰
اشتباه نكن. چشمهاتو بيشتر بازكن و ببين جمعيت طرفداراي دولت انگشت شماره. (676600) (moderator22)
 
خسروسلجوقی
۱۳۹۰-۱۲-۰۵ ۲۱:۰۶:۲۰
حسابرسي فرايندي به موضوع 3000 ميلياردي
مسئول رسيدگي به عدم تكرار فرايند 3000 ميلياردي در كشور كيست؟ و چگونه مانع نكرار اين اقدام خواهيم شد؟
در مقدمه اگر تعريفي از حسابرسي داشته باشيم شايد مناسبتر باشد و كمك به شكافته شدن موضوع نمايد.
تعريف حسابرسي (AUDIT):
فرآيندي منظم و نظام‌مند در دستيابي هدفمند و ارزيابي شواهد و مدارك مربوط به فعاليت‌ها به منظور حصول اطمينان از ميزان مطابقت ادعاها با معيارهاي تعيين شده و ارائه نتايج آن به استفاده كنندگان است.
اگر به دقت به تعريف فوق تمركز شود، مقوله حسابرسي بايد از نگاه فرايندي مورد بررسي قرار گيرد.
و اين مشكل در يك سامانه اتفاق افتاده است و بايد اين سامانه مورد حاسبرسي قرار گيرد و براي حسابرسي يك سامانه هم بايد موارد زير مورد امعان نظر قرار گيرد:
1. مجموعه‌ای از وقایع حول یک مسیر حسابرسي گردد.
2. بررسی سراسری فرایند
3. عدم توجه به پیامدهای فردی
4. بررسی برای ارزیابی کنترل‌های موجود در درون سامانه
همانطور كه ملاحظه مي‌شود در حسابرسي سامانه‌ها به پيامدهاي فردي توجه نمي‌شود و درست بالعكس شرايط فعلي كه قواي سه گانه كشور كه همه بر روي پيامدهاي فردي متمركز شده‌اند، براي مثال:
- قوه مجريه با بركناري چند مديرعامل بانك موضوع را خاتمه داد!
- قوه قضاييه با بازداشت و احتمالا محاكمه و مجازات چند نفر (حداكثر سي نفر) پرونده را مختومه اعلام خواهد كرد.
- قوه مقننه هم نظاره‌گر و در نهايت يك سئوالي يا خيلي شرايط سياسي فرصت بدهد يك استيضاح و لاغير!
مي‌ماند اين فرايند كه مجدد در يك زمان ديگر با عده‌اي ديگر با روشي ديگر، تجربه تكرار شود.
اين نوع حسابرسي در كشور توسط شركتهاي حسابرسي و سازمانهاي حسابرسي انجام نمي‌شود و حسابرس‌ها فاقد دانش لازم هستند و يا در صورت داشتن دانش، كمتر متمركز بر حسابرسي فرايندي هستند و بيشتر متمركز بر حسابرسي‌هاي اسنادي هستند.
براي توضيح بيشتر در تمامي اين بانكها موضوع حسابرسي انجام يافته است ولي در گزارش هيچكدام، اين موضوعات گزارش نشده است و لازم است در توانمندافزايي و تغيير استانداردهاي مورد عمل تجديدنظر گردد.
شايد هم بايد كارهاي ديگري انجام داد تا سامانه‌ها فرايندي و نظام‌مند حسابرسي گردد.
شما چه فكر مي‌كنيد؟
آقای نادران شما هم فکر کنم از واژه فرایند استفاده می فرمایید ولی هنوز به پیامدهای فردی تمرکز کرده ای و فکر می کنم هنوز مشخص نیست چه کسی باید به این اصلاح فرایند رسیدگی کند؟
خسروسلجوقي (674736) (moderator1)
 
سوال
۱۳۹۰-۱۲-۰۵ ۲۱:۰۹:۱۴
آقای توکلی، یک سوال...مطمئنید در لیست جبهه متحد،حضور آقای میرکاظمی و بذرپاش و نبی و بادامچیان و باهنر،جا را برای بقیه تنگ نکرده است ؟
سانسور نکنید،بذارید در آستانه انتخابات همه حرف ها شنیده شوند. (674741) (moderator1)
 
United States
۱۳۹۰-۱۲-۰۵ ۲۲:۱۳:۲۲
آیت الله هاشمی رفسنجانی در اولین نماز جمعه بعد از انتخابات ۱۳۸۴ این مطلب رو گفت.
کو گوش شنوا
حالا شما بگید خواص بی بصیرت کیا هستن (674805) (moderator1)
 
م
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۰-۱۲-۰۶ ۰۶:۵۶:۴۳
ببخشید !! آقای هاشمی چیزی درباره آقازاده های غارتگر و فراری مطرح نکردند؟ (675133) (moderator1)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۰-۱۲-۰۶ ۱۹:۴۰:۳۹
هر اتفاقی هم که افتاده باشد آقای هاشمی خدمات خیلی زیادی ببه این مملکت کردند و نه فقط ادعا. (676359) (moderator1)
 
کیانوش
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۰-۱۲-۰۷ ۱۱:۲۴:۲۲
شما که آقا زاده آقازاده میکنین برین از اوون دولتی که بهش رای دادین و طرفدارشین سه هزار میلیاردو اختلاس شرکت بیمه و پولهای گمشدرو بگیرین بعدا بیاین سراغ متهمای درجه چندمی (677129) (moderator1)
 
شنگول
۱۳۹۰-۱۲-۰۵ ۲۲:۴۶:۴۱
وضعیت فعلی کشور ناشی از حمایت های بی حد و مرز ازدولت و شعار های هیجانی نمایندگان مجلس که منجر به استفاده افراد معلوم الحال از وضعیت نا بسامان اقتصادی،سیاسی ،فرهنگی کشور گردیده است.
همه مردان به اصطلاح سیاسی کشور در دامی که بسیار هوشمندانه طراحی شده بود افتادند که منجر به رکود اقتصادی ،تورم ،بیکاری ، فساد بی سابقه و نارضایتی شدید شده است
((اینگونه بود که گدا معتبر شد.)) (674836) (moderator1)
 
يك بنده خدا
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۰-۱۲-۰۶ ۱۴:۲۲:۱۰
دامي در كار نبود كه بخواهد هوشمندانه باشد. همه موظف بودند تبعيت كنند ولو از روي ناچاري! (675870) (moderator22)
 
حسین
۱۳۹۰-۱۲-۰۵ ۲۳:۱۱:۲۹
ظاهراً اکثر مخاطبین شما و اظهار نظر کنندگانتان سر وسری با جنبش سبز که به پائیز گرایید دارند و این یک فلش را بیشتر نشان نمی دهد که شما نیز ... . (674882) (moderator1)
 
محمودعزیزی
۱۳۹۰-۱۲-۰۵ ۲۳:۳۱:۲۸
حیف وصدحیف که سالهابعدهیچکدام ازمانخواهیم بود.زمانی که تاریخ ازماومجلس ودولت مایادکند.شایدآنزمان درکتابهای تاریخ دوره ابتدایی بنویسندکه صدسال قبل دولتی روی کارآمدکه .........ومجلسی که نتوانست........... (674904) (moderator1)
 
۱۳۹۰-۱۲-۰۶ ۰۰:۲۸:۳۲
بیچاره ما جوونا که زیر بولدوزر این شرایط سیاسی، اقتصادی، فرهنگی و اجتماعی داریم له میشیم... (674982) (moderator1)
 
۱۳۹۰-۱۲-۰۶ ۰۰:۳۱:۴۷
مردم میدانند به کی رای بدهند به کی رای ندهند. احزاب در ایران کاره ای نیستند (674989) (moderator1)
 
حالا
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۰-۱۲-۰۶ ۰۲:۱۸:۱۰
بزرگان حالتون خوبه برای دولت یازدهم ؟؟؟؟؟؟ یعنی الان فاجعه نیست ؟؟؟؟؟؟
آقایان مملکت رفت بر باد کجای کارید دل به کار دولت یازدهم بستید ؟ (675081) (moderator7)
 
حميد
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۰-۱۲-۰۶ ۱۰:۵۴:۲۹
به نظر من فقط يك شخصي مثل خاتمي مي تونه كشور را از همه مردابهاي عميق و گردابهاي سخت و دره هاي خطرناك نجات بده.. اين ديگه حتي براي مردم عادي هم ثابت شده. (675484) (moderator1)
 
سهیل
Switzerland
۱۳۹۰-۱۲-۰۶ ۰۳:۳۰:۵۰
چفدر اینجا همه به هم مثبت میدن. یه جوری کامنت میذارید که اگه یکی مثل اصحاب کهف الان از خواب پاشه اینارو بخوته با خودش میگه ای داد بیداد، دیر رسیدم. اینجا گلستانی بوده برا خودش حیف شد که دیر اومدم. شماها و من، همه اهل کوفه و فراموشکارترین نسل بشریم. چند سال دیگه همه اینارو یادتون میره و همین آدم های فاسد دوباره میشن آدمای خوب. همونطور که امثال هاشمی ها شدند ...

یا سنتون به جایی قد نمیده یا عادت کردید. اگرچه تازگیها فقط کامنتهایی که مثبت میگیرن، از فیلتر عبور میکنند ... (675097) (moderator1)
 
مهدی
۱۳۹۰-۱۲-۰۶ ۱۱:۴۱:۴۳
خیلی از امور نسبی سنجیده می شوند ، حالا که صابون این تشکیلات به تنم خورده می فهمیم که قبلا اوضاع خیلی بهتر بوده
البته خداییش من که از روز اول با این گروه فرصت طلب که سیاست ایران را در 6-7 سال گذشته در دست داشته هیچ وقت احساس خوبی نداشتم و خوشحالم که بهشون رای ندادم ، فقط در عجبم که همه آقایون بر وجود مشکلات تاکید می کنند ولی بازهم تمام قد دفاع می کنند ، خسارتی که اصلاح طلبان به کشور زدن بیشتر بوده یا شبه اصولگرایان ؟؟؟ (675579) (moderator1)
 
sina
Germany
۱۳۹۰-۱۲-۰۶ ۰۸:۰۹:۰۵
کار برای مجلس نهم سخت‌‌تر از مجلس هشتم است.....

روزهاي اول مدرسه و كلاس بندي يادتونه؟

بچه ها امسال با سال گذشته خيلي فرق داره...

آقاي نادران مجلس نهم آسانتر از مجلس هشتم است چون جاده آسفالت شده

است. (675183) (moderator1)
 
دین دار
United States
۱۳۹۰-۱۲-۰۶ ۰۹:۲۶:۴۴
رفتم فردوسی کفش نگاه کنم . صاحب مغازه میگه این کفش 340.000 تومن هستش ! بعد پایه حقوق منه لیسانس 330.000 تومن در ماهه !!!

[...] ظرف این 2-3 ماه چه بلایی سر مملکت آوردن ؟ (675316) (moderator1)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۰-۱۲-۰۶ ۱۰:۴۸:۴۳
چرا فکر می‌کنی آوردن؟ چرا فکر نمی‌کنی آوردییییم؟ جالبه که همه چیزو به اینو اون ربط می‌دیم. اگه امثال من و شما وقتی قیمت‌ها الکی بالا می‌ره نریم صفی‌ش کنیم و بگیم اگه تموم‌شه دیگه نیست، بخدا قسم برمی‌گرده سر جاش.
روز قبل از گرون شدن بنزین‌رو ندیدی چه صف عریض و طویلی دم پمپ بنزین‌هاست؟ برای چی؟ که یک باک ارزون‌تر بزنیم؟!! یا خیلی راحت می‌گیم به ما چه ما که با مترو و اتوبوس این‌ور، اون‌ور می‌ریم، هر کی ماشین داره مشکل خودشه، اصلا بشه ۱۰،۰۰۰ تومان به من چه
یا می‌گن طلا داره گرون می‌شه، یه صف درست می‌شه دم بانک‌ها که بریم ۴تا دونه سکه بگیرم انگار که این ۴تا سکه زندگی‌مونو از این‌رو به اون‌رو می‌کنه
خلاصه مطلب سرتو درد نیارم، مشکل خود من و شماییم که می‌بینیم مسایل و مشکلات‌رو ولی خودمونو راضی می‌کنیم که از دست ما کاری بر‌نمی‌آد همش تقصیر بقیه‌است که تو دولت و مجلس‌ن (675469) (moderator1)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۰-۱۲-۰۶ ۱۳:۰۱:۳۲
آزموده را آزمودن خطاست

اگر افرادي كه خود مسبب اوضاع فعلي هستند با فرافكني مي خواهند همان وضعيت قبل را ادامه دهند وا اسفا
تقريبا همه كانديدهاي شناخته شده از لحاظ عملكرد امتحان خود را پس داده اند اتفاق خاصي هم نيفتاده كه اين افراد دچار افزايش كارايي و يا بصيرت و حكمت گردند حداقل به چهره هايي توجه كنيم كه اصلا كوله باري ندارند به چهرهاي جديد توجه كنيم و با راي بالا اقتدار لازم براي برخورد با ناراستي ها را ايجاد نماييم. (675723) (moderator1)
 
اصغر
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۰-۱۲-۰۶ ۱۶:۲۱:۰۱
آقا از قدیم گفتن سنگ بزرگ نشونه ی نزدنه. قضییه آقای احمدی نژآد و دولتشم همین بود. ساده اونایی که از روز اول نفهمیدن (676093) (moderator1)
 
ایرانی
۱۳۹۰-۱۲-۰۷ ۱۰:۵۳:۰۰
عزیزان هموطن اینقدر ریسمان به اسمون نبافین ؛نیاز به تحلیل های متفاوت هم نیست مسئله اصلی اینکه تا وقتی تو کشور قانون حاکم نباشه و همه طبقات جامعه در مقابل اون یکسان نباشن و مسائل مختلف با مصلحت اندیشی نابجا و خلاف قانون عمل بشه ،همین آشه و همین کاسه بلکه فردا از امروز بدتر. (677071) (moderator1)
 
Netherlands
۱۳۹۰-۱۲-۰۷ ۱۱:۰۳:۳۹
اینکه کسانی می خواهند وانمود کنند تنها دولت است که مسئول وضع فعلیست غلط است، در 8 سال گذشته مجالس هفتم و هشتم با تصویب قوانین کارشناسی نشده (مانند تثبیت قیمت ها در مجلس هفتم) و زمین گذاردن وظیفه ی نظارتی مجلس موجبات وضعیت فعلی را به وجود آوردند و اگر دقیق نگاه کنیم مسائل امروز ناشی از نامحرم دانسته شدن مردم، نبود آزادی رسانه ای برای افشای ضعف ها و مشکلات،محدود کردن دایره ی فعالیت احزاب و تشکل ها و کاهش کادرسازی، محدود کردن دایره ی انتخاب مردم در انتخابات به صورتی که در هر دوره تعدادی از نمکایندگان دوره ی قبل که از نظر دستگاههای نظارتی افراد دردسر سازی محسوب می شدند رد صلاحیت می شوند و...است که همه ی اینها جزء "اصول" مورد توافق اصولگرایان است.این کشور یک مشکل دارد: اصولگرایی به سبک امروز (677088) (moderator1)
 
محمد
۱۳۹۰-۱۲-۰۷ ۱۳:۱۴:۵۳
یک تناقص:
-شما همان رویه را در مورد دولت دنبال می کنید که به اصطلاح جریان فتنه.فرق شما با جریان فتنه چه است؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟/
منتشر کنید لطفا (677317) (moderator1)
 


نظراتی كه به تعميق و گسترش بحث كمك كنند، پس از مدت كوتاهی در معرض ملاحظه و قضاوت ديگر بينندگان قرار مي گيرد. نظرات حاوی توهين، افترا، تهمت و نيش به ديگران منتشر نمی شود.
با این رویه، کار برای دولت یازدهم فاجعه آمیز است