نظر منتشر شده
۳۵
توصيه به ديگران
 
کد مطلب: 354007
طرح جدید آموزش و پرورش برای درآمدسازی مدارس؛
مدرسه یا محل کسب؟!
مریم خباز‌، 28 اردیبهشت 95
تاریخ انتشار : سه شنبه ۲۸ ارديبهشت ۱۳۹۵ ساعت ۰۹:۱۸
دیگر باید چه بلاهایی بر سر مدارس بیاید که باورکنیم اوضاع وخیم است؟ اگر بگویند می‌خواهند درحیاط مدارس مغازه بسازند تا خودشان خرجشان را دربیاورند، تائید می‌کنید که اوضاع واقعا بحرانی است؟

این اتفاق افتاده، دیروز وزیرگفت، کسی که بارها کسری بودجه چند هزار میلیارد تومانی آموزش و پرورش را فریاد زده ولی چون پاسخی نیافته آخرش رسیده به تجاری‌سازی فضاهای آموزشی، به زبان‌ساده خودمانی، همان ساختن مغازه درگوشه‌ای ازمدرسه و اجاره دادنش.

تصور کنید... مدرسه‌ای حیاطی بزرگ دارد اما دخل و خرجش با هم نمی‌خواند پس گوشه‌ای از این حیاط را درز می‌گیرند و درآن ساخت و ساز می‌کنند و می‌کنند واحدی تجاری، انگار نه انگار که اینجا جزئی از حیاط مدرسه بوده، فضایی بوده برای جنب‌وجوش بچه‌ها، جایی برای ورزش و آسودن در زنگ‌های تفریح.

وزیر البته در مصاحبه با فارس گفت: این کار فعلا درحد طرح است و مراحل مطالعاتی را می‌گذراند، ولی همین که وزیر آن را به زبان آورده یعنی این که تلویحا مجوزش صادر شده و این اصلا خوب نیست. البته شاید این نخستین بارباشد که موضوع به این صراحت باز می‌شود و مردم از آن باخبر می‌شوند ولی قطعا نخستین‌باری نیست که تجاری کردن فضای مدرسه به عنوان یک راهکار پول‌ساز به کار گرفته می‌شود.

موضوع برمی‌گردد به سال ۹۱، به دولت قبل، به زمانی که مجوز تجاری سازی ۲۰درصد فضاهای آموزشی در شهرستان ساوجبلاغ صادر شد، به این دلیل که فرماندار و رئیس شورای آموزش و پرورش این شهر، تجاری‌سازی را بهترین راه برای استقلال مالی مدارس، تامین هزینه‌های جاری و تهیه تجهیزات آموزشی تشخیص داده بود.

راه دوری نرویم، همین سال پیش، ماه دهم سال، عبدالله رحیمی، معاون توسعه منابع و پشتیبانی آموزش و پرورش خراسان‌شمالی نیزازاجرایی شدن این تجاری‌سازی خبرداد و با حساب و کتابی سرانگشتی به ایسنا توضیح داد که اگربه طورمتوسط اجاره هر واحد تجاری در مدارس مرکز استان دو میلیون تومان باشد، در شهرستان بجنورد ماهانه ۱۲ میلیون تومان درآمد جذب می‌شود.

پیداست اگر مدرسه‌ای ماهی دو میلیون تومان از گوشه‌ای از حیاطش عایدی داشته باشد ترجیح می‌دهد اموراتی مثل ورزش دانش‌آموزان، ضرورت توسعه فضای سبز درمدرسه، حتی ساخت کتابخانه و سالن ورزشی را که ازملزومات تعلیم و تربیت استاندارد است، فدای حل مشکلات مالی کند واین دقیقا همان نگاهی است که نباید درآموزش و پرورش جا بیفتد.

مجلس موافق است
علی‌اصغر فانی تاکید کرد که مجلس اجازه تجاری‌سازی مدارس را داده، و هیچ منع قانونی در این زمینه وجود ندارد. او اینها را گفت ولی نگفت که اگر مدارس، پیشتاز این کار شوند ازاین پس دانشگاه‌ها نیزکه زیربارکسری بودجه کمرخم کرده‌اند روی دست مدارس بلند می‌شوند و در فضاهای اضافه شان پاساژ و سوپرمارکت می‌سازند یا مراکز پژوهشی که دادشان از بودجه اندک همیشه بلند است پژوهش را کنار می‌گذارند و اصلا می‌شوند هایپر مارکت.

البته در تماس دیروزما با قاسم جعفری، سخنگوی کمیسیون آموزش مجلس بر ما مسجل شد که دل مجلس نیزبا تجاری سازی مدارس است، ولی با کمی شرط و شروط.

جعفری گفت بحث تجاری‌سازی در کمیسیون آموزش مطرح شده ولی قرار نبوده محیط مدرسه که محیطی تربیتی است لطمه ببیند بلکه قرارشده درمدارسی که فضا زیاد است فعالیت تجاری راه بیفتد به این شرط که کاری با دانش‌آموزان نداشته باشد و مخل آنها نباشد.

خدشه تربیتی به کارخانه انسان‌سازی
وزیر گفت مساجد نیز همین کار را کرده‌اند، واحدی تجاری راه انداخته‌اند و خودکفا شده‌اند بدون این که به کارکردهای مسجد لطمه بخورد. تحلیل وزیر به جای خود، ولی باید انصاف داد که قضیه مسجد با مدرسه فرق می‌کند چون آموزش و پرورش موظف به این کاراست، مدرسه باید روح و جسم دانش‌آموزان را بسازد و نیروهای متخصص و متعهد فردا را تولید کند، نیروهایی شاداب، سالم و باانگیزه.

حرف فاطمه قربان هم همین است، معاون سابق وزیر آموزش و پرورش که در گفت‌وگو با ما تاکید می‌کند: «آموزش و پرورش چون دستگاهی حاکمیتی است نمی‌تواند نگاه تجاری داشته باشد و مجاز نیست مثل بقیه دستگاه‌های دولتی به راه‌های اینچنینی کسب درآمد فکر کند.» او می‌گوید: «به این ترتیب آموزش و پرورش به سمت مادی‌گرایی می‌رود، هویتش را از دست می‌دهد و وجهه اش خدشه‌دار می‌شود.»

قربان می‌گوید: «باید برای حل مشکلات مالی آموزش و پرورش به فکر راه‌های بهتری بود، باید خانواده‌ها را با مدرسه آشتی داد و مشارکت‌شان را در اداره امور جلب کرد، باید بخشی از امورات مدرسه را به اولیای دانش‌آموزان تفویض کرد تا آنها مدرسه را از خودشان بدانند و برای حل مشکلاتش پیشقدم شوند، نه این‌که مدرسه را با نگاهی تجاری پیوند زد و همین خرده اعتماد کنونی را از بین برد.» مخالفان تجاری سازی فضاهای آموزشی نگران خدشه‌دار شدن وجهه مدارس‌اند، نگران این‌که همه بفهمند آموزش و پرورش برای حل مشکلاتش به یک راه دم‌دستی متوسل شده، به باز کردن مغازه که به ذهن هر فرد بیکار جویای شغلی نیز می‌رسد.

شاید بهتر بود آموزش و پرورش به چابک‌سازی فکر می‌کرد، به کاستن از طول و عرض این وزارتخانه تنومند، به تبدیل به احسن کردن املاک مازادش و سرمایه‌گذاری در بخش‌های پول‌ساز، به استفاده بهتر از ظرفیت‌های بانک سرمایه (بانک متعلق به آموزش و پرورش)، به مشارکت‌گیری غول‌های اقتصادی در حمایت از آموزش و پرورش و به خانواده‌ها به‌عنوان سرمایه‌ای بیکران که اگر بدانند آموزش و پرورش برایشان تب می‌کند قطعا برایش خواهند مُرد.
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۲-۲۸ ۰۹:۲۳:۴۵
پول بگیرن ولی لگد نیندازن به دانش آموز (3709764) (alef-13)
 
معلم
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۲-۲۸ ۱۱:۱۹:۳۲
شما مثل ادم سر کلاس بشینین کسی از گل نازک تر بهتون نمیگه. فقط با ادم مثل ادم رفتار می کنن. (3710096) (alef-13)
 
Romania
۱۳۹۵-۰۲-۲۹ ۰۰:۴۱:۳۳
با این منطق که گفتی اگر شما هم در کلانتری مثل آدم رفتار نکردی میشود شما را جلوی چشم بقیه با باتوم سیاه و کبود کرد و با نقص عضو راهی منزل کرد.!!!! . از شما معلم این توجیهات بعیده!!!!!!!! (3711578) (alef-11)
 
خاکستری
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۳-۰۲ ۱۱:۰۹:۱۷
امید وارم گذرت به کلانتری بیفته تا بدونی چطور رفتار میکنن باهات عزیزم. (3718311) (alef-11)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۲-۳۰ ۰۹:۳۴:۱۳
خدا رحم کنه به بچه ای که شما معلمش هستی جناب معلم..... خداوند قبل از شما آن بچه را بچه آدم خلق کرده تشخیص آدم بودن یا نبودنش با شما نیست شاید شما باید خودتو درمان کنی با این طرز فکرت (3713503) (alef-13)
 
معلم
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۲-۲۸ ۱۱:۲۷:۲۳
عزیزم ،اگر از چشم یک انسان نگاه کنی،منو میبینی،که دهها مثل تو و فرزندان تو را از بیراهه وتاریکی دوره های زندگی دستگیر بوده ام،من که از هیچ کمکی مالی و معنوی برای بیراهه نرفتن فرزندت دریغ نکرده ام،شاهد بخواهی دهها نمونه زنده برایت شاهد میاورم، آنموقع که فرزندت از دهشت تو به من پناه میاورد،پولت ارزانی خودت،انسانیتت را نگه دار تا معلم بمانم. (3710117) (alef-13)
 
فرهنگی
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۲-۲۸ ۱۱:۵۶:۲۸
فانی و دولت دهم که با نگه داشتن فانی با فرهنگیان چه کردی که چه بحث هایی پیش می اید و با استخدام نیروها از روش های مختلف مثبل سرباز معلم و حق التدریسی و خرید خدمات آموزشی بدون در نظر گرفتن بحث گزینش و.. باعث شدید مردم چگونه در مورد قشر فرهنگی حرف بزنند و این بی ادبی را الف نیز منتشر میکنه

آقای روحانی ما دیگه به شما رای نمی دهیم (3710190) (alef-13)
 
Romania
۱۳۹۵-۰۲-۲۸ ۰۹:۳۵:۰۳
آموزش و پرورش یعنی کارخانه ی تولید علم و تولید علم یعنی تولید ثروت این خیلی ساده است و این رو در جوامع پیشرفته به عینه شاهدید به همین دلیل دنیا به آموزش و پرورش و مقام معلم بها می دهند ولی در ایران تا می توانند از آموزش و پرورش می زنند اونهم از وضع معیشتی معلمانش وبا اندک خطای معلم بدترین اهانت ها را متوجه اش می کنید. چشم ها را باید شست جور دیگر باید دید (3709793) (alef-13)
 
تبریزی
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۲-۲۸ ۱۲:۰۶:۵۲
آدم نمی دونه مثبت هایی رو که شما گرفتین رو باور کنه یا مثبت هایی که دوستان دیگه با نظراتی که یا به معلم توهین می کنن یا مدرسه رو لایق سرمایه گذاری نمی دونن. من نمی دونم چرا اگه بچه شون بره از سوپرمارکت محل به قیمت چند برابر قیمت واقعی یه تنقلاتی بخره که سودش میره تو جیب صاحب اون مغازه براشون قابل قبوله ولی اگه تو مدرسه چیزی رو به قیمت پایین تر بخرن و سودش صرف ساختن محیط اموزشی بهتر برای بچه شون بشه براشون سنگینه بعد بیان داد و هوار کنن که ای داد ای بیداد یه گوشه حیاط ورزش بچه ام شد مغازه فقط برای اینکه توجیه کرده باشن!!! واقعا ملت عجیبی داریم. (3710216) (alef-13)
 
م
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۲-۲۸ ۱۸:۴۵:۳۹
به عنوان یه مادر حاضرم به جای خرید طلا و لباس پولش رو برای پیشرفت فرزندم بدم
کاری که امسال کردم و خیلی راضی ام. (3711148) (alef-11)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۲-۲۸ ۰۹:۵۳:۱۶
در کشور ما قانون اساسی فقط مسائل مربوط به حاکمیتی اجرا میشه و مسائل مربوط حقوق اجتماعی اصلا اجرا نمیشه :
مثل راهپیمایی ها ، تحصیل رایگان و امثالهم (3709840) (alef-13)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۲-۲۸ ۰۹:۵۹:۵۱
خیلی وقته زنگ خطر به صدا درآمده الان اکثر مدارس شهرهای بزرگ غیر انتفاعی شده و مدارس دولتی را جوری پیش میبرند که همه را به طرف مدارس غیر انتفاعی سوق دهند قبلا تو ارگانهای دولتی آموزش پرورش سالم بود و متاسفانه انهم ...... (3709861) (alef-13)
 
علی
Romania
۱۳۹۵-۰۲-۲۸ ۱۰:۱۸:۰۰
طرح قدیمش : معلما مغازه میزنن به دانش آموزا میگن بیا اینجا خرید کن اگر خرید نکنی نمره آخر سالت... (3709906) (alef-13)
 
حسین
Romania
۱۳۹۵-۰۲-۲۸ ۱۱:۲۱:۳۷
دوست گرامی نمره دیگه محلی از اعراب نداره، این روزها همه دانش آموزان قبول میشن. درس بخونی یا نخونی قبول میشی. (3710103) (alef-13)
 
آنتی فساد
United Kingdom
۱۳۹۵-۰۲-۲۸ ۱۰:۴۷:۳۱
به تمام مقدسات قسمتون میدم که اینکار رو نکنید والا بلا این راهش نیست این چیزهایی که شما بهش میگید راهکار تیشه به ریشه مملکت زدن است چه برسد به نظام آموزشی. مگه شما نیستید که فریاد مبارزه با فساد سر می دید حالا دیدید مثل اینکه خیلی هم چیزی بدی نیست این فساد؛ وزارتخانه ها و سازمانهای بزرگ کم بودند حالا باید تو تک تک مدارس و هر چی ساختمان دولتی است مستفیض بشوند آخه مگه کسب درآمد و تجارت انتهایی هم داره بخدا روزی میرسه که میبنید با همین قانون های مسخره گوشه یک پاساژ چندتا دانش آموز نشستند دارند درس میخونند معلم هم داره با مشتری چونه میزنه.

"یک قانون تصویب کنید و تمامی ارگانها و سازمانهای دولتی، نظامی و بخش عمومی رو از هر گونه فعالیت اقتصادی و غیر اقتصادی خارج از وظابف تعریف شده در قانون منع کنید." (3709990) (alef-13)
 
تبریزی
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۲-۲۸ ۱۱:۲۸:۳۸
باز هم حرف های خنده دار. مگه قراره معلم سر کلاس بره سر مغازه؟ گوشه پاساژ قراره دانش اموزا درس بخونن؟ دانش آموزای امروزی حتی نمی دونن درس یعنی چی با زمان خودتون اشتباه گرفتین. اینا فقط بلدن تو گوشی "کلش آو کلنز" بزنن و تو تلگرام پرسه بزنن. نگران نباشین پولی که "قراره" (تازه اگه بشه که بعید می دونم بشه) از شاگردا گرفته بشه نمیره تو جیب معلمی که به بچه هاتون سواد یاد میده بلکه صرف خرید امکانات و تجهیزات برای مدرسه می شه این وسط به فرض محال اگر هم چیزی نصیب معلم بشه حق حلالشه چون فعلا دارن از معلم ها بیگاری می کشن. شما خودت حاضری با چهارصد هزار تومان بری مناطق محروم با شاگردای بی ادب سر و کله بزنی اخر سر هم دیوار خراب بشه روت؟ این مثال افراطیش بود ولی وضعیت خیلی از معلما الان همینه. (3710124) (alef-13)
 
تبریزی
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۲-۲۸ ۱۰:۵۶:۵۰
چرا شما عادت دارین همه چی رو سیاه نمایی کنین؟ اون هم جایی که نباید این کار رو بکنین؟ جایی که بحث اموزش و پرورش مطرحه که اینده ساز این مملکته این همه حساسیت به خرج می دین ولی جایی که بحث میلیاردها مطرحه مسکوتین؟ قانون ما از بیخ و بن اشکال داره. چرا باید اموزش مجانی باشه؟ چرا وقتی تو دانشگاه سراسری روزانه مجانی درس می خونیم باید بابتش تعهد خدمت بدیم ولی انتظار میره مدرسه مجانی باشه؟ تا جایی که من می دونم تو کشورهای پیشرفته چون درامد افراد مشخصه از هر کسی متناسب با میزان درامدش در مدارش شهریه گرفته می شه و فقط اگه واقعا بی بضاعت باشه می تونه مجانی تحصیل کنه. حالا ما ادعا می کنیم از اونا بیشتر می دونیم؟ تحصیل مجانی نتیجه اش همین می شه که دانش اموزا قدر درس و مدرسه رو نمی دونن و نه درس می خونن نه تو حفظ وسایل مدرسه کوشا هستن. بیاید ببینین چطور دانش اموز روز اول خرید تخته هوشمند که 5 میلیون قیمت با چاقو خط انداخته و نابودش کرده یا چطور صندلی هاشون رو می شکنن. دیوراها رو خط خطی می کنن و ...کسی که بابت تحصیلش پول بده قدر معلم و درس و مدرسه رو می فهمه نه اونی که مفت و به زور فرستادنش مدرسه تا فقط بیاد والدین از دستش راحت بشن و معلم بدبخت هر روز اعصابش خراب بشه. وقتی دولت بودجه نمیده چه انتظاری دارین؟ نه می تونه حقوق معلم هاش رو بده نه مدارس از ابتدایی ترین امکانات برخوردارن. نه دیگه انگیزه ای برای معلم ها مونده نه برای شاگردا چون مدارس شدن یه سری ساختمون مخروبه بدون سیستم گرمایشی و سرمایشی و قفل و تخته و .... هر روز و هر روز فقط بلیدن مدارس و معلم ها رو بکوبین دریغ از یه ذره تفکر و تعقل. سعی کنید این رو بفهمید: تا اموزش و پرورش یه کشور اصلاح نشه هیچی تو اون کشور اصلاح نمی شه. (3710027) (alef-13)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۲-۲۸ ۱۱:۲۳:۵۱
چرا باید آموزش مجانی باشه؟!!!!!!!!!!
خب چون قانون اساسی میگه.
نه فقط قانون اساسی ما که قانون اکثر کشورا
نمیگم همه ی کشورا چون شاید جایی باشه که مدرسه پولی باشه و من ندونم (3710107) (alef-13)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۲-۲۸ ۱۱:۳۴:۱۷
احسن کاملا درست گفتی. درضمن خیلی از ارگان های نظامی همین تو شهرمون گرفتن بخشی از حیاط شونو بانک احداث کردن اجاره میدن . مسجد جامع شهرمون چون تو وسط شهره 4 تا 5 دهنه مغازه درست کرده برا خودش در امد زایی میکنه . حالا به آموزش و پرورش رسید مخالفت میکنن. راست میگین برا آموزش و پرورش خرج کنین. از قدیم گفتن "بی مایه فطیر آید" (3710137) (alef-13)
 
مسعود
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۲-۲۸ ۱۱:۵۳:۲۲
این کدام کشور غربی و اروپایی هست که مدارس دولتی آن پولی هست میشه یک مثال بیاورید اتفاقا اونجا طرحی هست بنام تحصیل اجباری که همه موظف هستند تا یک مقطعی فرزندانشان را به مدرسه بفرستند و در صورت عدم انجام آن مجازاتهای سختی دارند. حتی شهریه دانشگاههای کشورهای اروپایی از شهریه مدارس غیر انتفاعی ما ارزانتر هست در آمریکا نیز دانشجویان وام دریافت میکنند که پس از پایان تحصیلات با شروع به کارشان از حقوقشان کسر میشود. (3710177) (alef-13)
 
ملت
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۲-۲۸ ۱۲:۴۷:۱۸
شما یا خودت را به اون راه زدی یا اطلاعات کمی دررابطه با آموزش و پرورش دیگر کشورهاداری ، مشکل آموزش و پرورش ما کمبود نیروی انسانی مطلع و باسواد در رده های مدیریتی و سطوح بالاست تا بتوانند برنامه ریزی دقیقی برای این وزارتخانه بعمل آورند نمونه عینی آن هم همین طرح من درآوردی بدون منطق است که حتی وزیر هم دارد ازآن دفاع می کند .خداآخرو عاقبت همه مارا ختم به خیر کند . (3710320) (alef-13)
 
خاکستری
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۳-۰۲ ۱۱:۲۰:۱۶
دوست عزیز
تو آموزش و پرورش نیروی متخصص و با اندیشه فراوونه . اما به افراد خاصی مسئولیت میدن .
مثلا آقای رئیس که از کانال های خاص به این سمت رسیده نه بر اساس توانایی و لیاقت محاله به یکی با سواد تر از خودش مسئولیت بده چون میترسه نکنه جاشو بگیره یا بی سوادیش هویدا بشه .و اما افرادباسواد ،یا بهشون اجازه کار نمیدن و یا وقتی مسئولیتی بهشون میدن عرصه رو اونقدر بهشون تنگ می کنن که ترجیح میدن فقط سر کلاسشون باشن.
تازه یه آدم کار بلد که نمیتونه بله قربان گوی یه آدم بیسواد باشه که بیشتر از تفکر آموزشی تفکر سیاسی داره. (3718320) (alef-11)
 
حسن
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۲-۲۸ ۱۵:۳۵:۱۳
آفرین صد در صد باهات موافقم. حداقل باید از دوره متوسطه پولی باشه چون در ابتدایی سوادآموزیه رایگان باشه خوبه ولی بعدش باید پولی بشه.تازه این جوری هم خانواده ها و هم داتش آموزان بیشتر حواسشون هست چون دیگه مفت نیست که بی خیال باشن.هرچی مفت باشه بی ارزش میشه. (3710769) (alef-13)
 
آریو
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۲-۲۸ ۱۱:۲۷:۵۲
مدارس دولتی هم از مردم شهریه میگیرند. بیش دانشگاهی در مدرسه دولتی ۵ میلیون میخواد. بزودی فقط بچه پولدارها به مدرسه می رند. عجب عدالتی. (3710121) (alef-13)
 
علی یانگ
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۲-۲۸ ۱۱:۴۱:۳۱
مدارس غیرانتفاعی عامل تبعیض و فخر فروشی و خلاف عدالت اموزشی هست .باید در همش تخته بشه (3710154) (alef-13)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۲-۲۸ ۱۲:۴۷:۰۰
سلام شماها بااین توهین هایی که به قشر فرهنگی اونم معلم می کنید فکرروز حساب هم هستید؟ (3710319) (alef-13)
 
خوش نژاد
۱۳۹۵-۰۲-۲۸ ۱۳:۱۶:۳۵
خب من به عنوان یه معلم از شما می پرسم : اگر شما جای وزیر بودی چکار می کردی؟؟ آموزش و پرورش واقعا هزینه بر هست و کسی هم به دادش نمی رسه. انتقاد کردن کار ساده ای است. راهکار علمی بدهید لطفا . (3710413) (alef-13)
 
علی
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۲-۲۹ ۰۰:۴۵:۲۶
وزیر حداقال میتونه نمک رو زخممون نپاشه وزیر می اد مصاحبه میکنه 67 درصد به حقوق معلم ها اضافه شده واقعا اضافه شده؟ (3711584) (alef-11)
 
خاکستری
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۳-۰۲ ۱۱:۲۵:۴۱
تحصیل در دوره عمومی رایگان هست . اما دادن محصول تولیدی به سایر ارگان ها که رایگان نیست.
چرا نیروهای پرورش یافته در آموزش و پرورش رو مفت به سایر ارگان ها می دید ؟
چرا بابت صدور گواهی تحصیلی پولنمی گیرید؟
جایی که یه فوتبالیست رو میدن به باشگاه دیگه و تا سال ها حق رشدشو میگیرن چرا آموزش و پرورش نیرویی رو که 12 سال روش کار کرده مفت و مجانی میده به بانک ها و شرکت نفت و تامین اجتماعی و بر قو گاز و مخابرات و ........
چرا نباید از این ارگان ها پولی بابت تولیدش بگیره؟
با این نگاه اونوقت اونایی که میگن آموزش و پرورش ارگان مصرفی هست آیا بازم این طور فکر میکنن؟ (3718330) (alef-11)
 
Romania
۱۳۹۵-۰۲-۲۸ ۱۳:۴۵:۱۶
داخل شهر ما قزوین ، انقدر مغازه و پاساژ خالی هستش فکر نکنم مدارس بتونن با ساخت مغازه اجاره ی به دست بیارن . الان مغازه سازی به علت اشباع زیاد و عدم فروش بخاطر رکورد بر اقتصاد و صرفه نداشتن و زیاد شدن دست توی همه کارها جواب نمیده و فقط یک نوع اتلاف سرمایه هستش . به نظرم بهتره معلم های زیادی و افراد مشغول در ادارات آموزش و پرورش رو کم بکنن و با الکترونیکی کردن خدمات ادرات آموزش پرورش ، به کم شدن کارمند و کم شدن هزینه کمک کنن . وگرنه با این افکار من در آوردی و بدون در نظر گرفتن شرایط اقتصادی ساخت و ساز و بدون در نظر گرفتن رفاه و سلامت دانش آموزها ، آموزش و پرورش راه به جایی نمیبره تازه هزینه ساخت اینجپر جاها روی دستش میمونه (3710500) (alef-13)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۲-۲۸ ۱۵:۲۰:۰۸
سلام اخیرا در اصفهان بعد ساعت اداری فضای حیاط بعضی مدرسه ها پارکینگ عمومی خودروشده است خدا رحم کندبرنامه بعدی استخر حمام عمومی وپارک آبی نشود شهرداری اصفهان هزینه ساخت پارکینگ نمی کند از بی پولی و فقر آموزش و پرورش استفاده می کند (3710730) (alef-13)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۲-۲۸ ۲۰:۱۶:۱۲
مدیریت دولتی ناکارامد است و وظیفه دولت نظارت است. همه مدارس باید غیردولتی بشه ولی دولت کارت یارانه شهریه تحصیلی به خانواده ها بده تا انها شهریه رو به مدارس پرداخت کنند. الان فرض کنید بیمه درمانی را دولت حذف کند و همه پزشکان بشوند کارمند دولت. اون موقع بخش بهداشت به همین ناکارامد ی بخش اموزش خواهد شد. ولی پزشکان غیر دولتی هستند و مردم نیز از دفترچه بیمه استفاده می کنند. طرح غیردولتی کردن مدارس مشکل معیشتی معلمان را نیز حل خواهد کرد. (3711263) (alef-11)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۲-۲۹ ۰۳:۲۸:۳۳
اوضاع مملکت روزبروز وخیم تر میشه. بنظرم پشت این ماجراها و بی برکت شدن زندگی ما، ظلمی است که به دیگران می کنیم. امیدوارم همه مردم این موضوع رو درک کنند. ما از احترام به یکدیگر، به انسانیت، علم و عالم و .... بسیار فاصله گرفتیم. امروز با شرایطی که ایجاد کرده ایم نه معلم معلمی می کند و نه دانش آموز دانش آموزی. (3711662) (alef-11)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۲-۲۹ ۰۷:۵۶:۲۴
اول اختلاسها را رسیدگی کنند بعد (3711744) (alef-11)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۲-۲۹ ۰۹:۱۴:۱۳
آموزش و پرورش رایگان در قانون اساسی جمهوری اسلامی ایران ذکر شده ... در حال حاضر آموزش و پرورش رایگان فقط در حد شعاره ... من که دیگه دورو بر محل زندگیمون مدرسه دولتی نمیبینم .
معلم هم حق داره حقوق بیشتر طلب کنه ، بجای اتلاف سرمایه های ملی در غالب همایش ، پاداش به مدیران ، حقوق فوتبالی ها ، سفرهای خارج بی مورد و دهها کار بی فایده دیگر به آموزش و پرورش عادلانه و دولتی بها دهیم تا آثار آن را در سالهای نه چندان دور لمس کنیم .
آیا آموزش و پرورش مناسب خصوصی سازی هست؟ (3711821) (alef-11)
 


نظراتی كه به تعميق و گسترش بحث كمك كنند، پس از مدت كوتاهی در معرض ملاحظه و قضاوت ديگر بينندگان قرار مي گيرد. نظرات حاوی توهين، افترا، تهمت و نيش به ديگران منتشر نمی شود.