نظر منتشر شده
۲۱
توصيه به ديگران
 
کد مطلب: 253702
مروری بر سیاسی نوشته های مطبوعات امروز
هشدارهای حسن روحانی به منتقدین داخلی
بخش داخلی الف، 4 دی 93
سخنان دیروز روحانی در سفر استانی به خراسان جنوبی سرخط مطبوعات امروز شده است. بسته ی مطبوعاتی امروز البته به موضوعات دیگری هم می پردازد. ادعای توطئه ای ژنتیک علیه مردم ایران و نیز نامه ی دیروز ظریف به برخی همتایان خارجی خود و تدابیر دولت برای مقابله با توطئه نفتی سعودی ها مطالب دیگر این بخش است.
تاریخ انتشار : پنجشنبه ۴ دی ۱۳۹۳ ساعت ۱۰:۵۸
آن روی دیپلماسی ظریف
روزنامه ی جوان، نامه به وزراي خارجه كشورها را اتمام حجت ظریف دانسته و در شروع مطلبی با عنوان «آن روي ديپلماسي ظريف» نوشته: محمدجواد ظريف يك هفته بعد از پايان تازه‌ترين دور مذاكرات ايران با ۱+۵ دست به قلم برد و طي نامه‌اي به همتايانش در سراسر جهان، اعلام كرد كه «‌توافق جامع كاملاً در دسترس است» ولي هشدار داد كه «‌تعلق خاطر شديد» برخي كشورها به تحريم‌ها، در مسير حصول به يك توافق جامع درازمدت ايجاد مانع كرده است. محمدجواد ظريف يك هفته بعد از پايان تازه‌ترين دور مذاكرات ايران با ۱+۵ دست به قلم برد و طي نامه‌اي به همتايانش در سراسر جهان، اعلام كرد كه «‌توافق جامع كاملاً در دسترس است» ولي هشدار داد كه «‌تعلق خاطر شديد» برخي كشورها به تحريم‌ها، در مسير حصول به يك توافق جامع درازمدت ايجاد مانع كرده است.

وزير امور خارجه ايران درست ۳۰ روز بعد از تمديد دوباره توافق ژنو، طي نامه‌اي كه خطاب آن به وزراي خارجه همه كشورها از جمله طرف‌هاي مذاكره هسته‌اي با ايران است، اعلام كرد كه ايران براي دستيابي به «‌توافقي عادلانه و عاقلانه بر اساس منافع و احترام متقابل عزم و اراده راسخ دارد» و تأكيد كرد كه شخصاً اعتقاد دارد «‌توافق جامع كاملاً در دسترس است». در حالي كه حرارت مذاكرات ايران با ۱+۵ بعد از تمديد توافق در روز سوم آذر ۱۳۹۳ فروكش كرده، محمد‌جواد ظريف با نوشتن اين نامه، مسير دوم «ديپلماسي عمومي» را نيز همزمان با مسير مذاكرات با طرف‌هاي غربي فعال كرد؛ مسيري كه به خصوص بعد از اولين تمديد توافق ژنو كمتر مورد توجه تيم هسته‌اي قرار گرفته بود.

وزير خارجه با اين نامه، در همان حال كه مسئوليت به توافق نرسيدن را متوجه طرف‌هاي اروپايي و امريكا كرده، بر دو نكته اساسي در مسير هرگونه توافق اصرار كرده است:اول اينكه «رفع تمام تحريم‌ها جزء اساسي هر توافقي است» و دوم اينكه ايران تن به توافقي نخواهد داد كه در آن محدوديت‌هاي برنامه غني‌سازي، برنامه هسته‌اي ايران را به يك «‌برنامه نمايشي » مبدل كند: «محدوديت‌ها نبايد شامل محدوديت‌هاي بي‌دليلي كه هدف از آن محدود كردن برنامه غني‌سازي ايران تا حد يك برنامه نمايشي است بشود. چنين چيزي نه عملي و نه واقعگرايانه است.»

هشدار روحانی به گروه خاص
روزنامه ی اعتماد از هشدارهای حسن روحانی به گروه خاص نوشته است: «حسن روحاني ديروز هم حرف‌هاي مهمي داشت. سفر به استان خراسان جنوبي محلي شد براي بيان حرف‌هاي جديد حسن روحاني. بعد از تشريح اقدامات دولت در ماه‌هاي اخير و وعده رسيدگي به امور استان خراسان جنوبي، روحاني از تصميمات به اصطلاح يك شبه انتقاد كرد؛ تصميماتي كه او گفت دولتش اهل آن نيست و ترجيح مي‌دهد با نظر كارشناسان تصميم‌گيري‌هاي لازم را انجام بدهد نه اينكه شب بخوابد و صبح يك تصميم بگيرد؛ اشاره‌يي كه بدون شك به روند تصميم‌گيري‌هاي دولت سابق است كه از نگاه كارشناسان آسيب‌هاي فراواني را به دنبال داشته است. كمي آن‌طرف‌تر آنچه روحاني به آن اشاره كرد نحوه امر به معروف و نهي از منكر بود؛ موضوعي كه روحاني مي‌گويد بايد صورت بگيرد اما دولت به شكلي كه برخي از جايگاه آن صحبت مي‌كنند اجازه اجرا نخواهد داد. شاه بيت سخنراني‌هاي ديروز حسن روحاني «مردم» بودند؛ مردمي كه روحاني از نقش آنان حمايت ويژه كرد و از نياز مردم به ثبات صحبت كرد؛ نيازي كه از نگاه او در سال‌هاي اخير ناديده گرفته شده و عدم توجه به آن مايه تاسف است. ديروز او بازهم بر وعده‌هايش پافشاري كرد؛ وعده‌هايي كه مي‌گويد بر سر آنان ايستاده و قصد اجرايي كردنشان را دارد.»

اعتماد به نقل از حسن روحانی می نویسد: «در فضاي درگيري و تنش اقتصاد رشد پيدا نمي‌كند و در اين راستا آنچه به دولت مربوط مي‌شود نمي‌گذاريم فضاي كشور ناآرام باشد، البته سخنان زيادي عليه دولت زده مي‌شود كه ما آنها را براي حفظ آرامش تحمل مي‌كنيم. همه بايد همديگر را به خير و معروف دعوت كرده و از منكر نهي كنند، يك عده در كشور از موضع و جايگاهي سخن مي‌گويند كه دولت آن را نمي‌پسندد و اجازه هم نخواهد داد. مردم صاحبان اصلی کشور هستند و دولت و تمام ارکان حکومت باید خادم مردم باشند و اگر نباشند خائن به مردم هستند، تصریح کرد: دستگاه‌های حکومتی نه در زبان بلکه در عمل باید بدانند که صاحب اصلی و واقعی این کشور مردم هستند و دولت و دستگاه‌های اجرایی برای این است که شرایط را برای فعالیت مردم مهیا کنند.همه باید تلاش کنیم تا فضای سالم فرهنگی در کشور ایجاد کنیم و هیچ کس نباید تصور کند که از دیگری بالاتر و بهتر است، همه مردم مسلمان و علاقمند به ائمه عصمت و طهارت و دوستدار کشور خود هستند و یک عده خیال نکنند که آنها همه کاره بوده و بقیه مردم تحت سلطه آنها قرار دارند و این عده نباید نگاه غضب‌آلود به بقیه داشته باشند بلکه همه باید در کنار هم و دست در دست یکدیگر برای پیشرفت و آبادانی کشور، تلاش کنیم. اگر فضاي كشور، آرام، انساني و برادرانه باشد، در چنين فضايي بي‌ترديد اقتصاد هم رشد خواهد كرد. امروز شرايطي فراهم آمده كه رونق در كشور آغاز شده و اين رونق را بايد به رونق مستمر و توسعه پايدار تبديل كنيم.»

دام ژنتیکی برای ایرانی؟!
سرمقاله ی وطن امروز با تیتر «دام ژنتیکی خودشیفتگان» به کلیپی تبلیغاتی که گویا بهرام رادان و گلشیفته فراهانی بانی آن هستند، می پردازد. در این کلیپ از ایرانی ها خواسته می شود با یک گوش پاکن بزاق دهان خود را به بانک اروپایی سلول های بنیادین بفرستند تا نجات یابند! وطن امروز می نویسد: «با توجه به کلیپی تبلیغاتی که این روزها در شبکه‌های اجتماعی دست به دست می‌شود، اگر نعل به نعل طبق دستورالعمل این آقا و خانم بازیگر و آدرسی مجازی که می‌دهند عمل کنید، نمونه دهانی شما به بانک اروپایی سلول‌های بنیادین (مغز استخوان) وابسته به بنیاد «یوروپ دانر» در لیدن هلند می‌رود؛ جایی که کدهای ژنتیکی شما در آن به همراه دیگر مشخصات محرمانه زندگی‌تان به اشتراک گذاشته می‌شود و حتی اگر به‌اصطلاح منجیان هلندی شما در بانک ژنتیکی مزبور هم نخواهند، کارفرمایان و سرمایه‌گذاران و خلاصه بالادستی‌هایشان مثل هزار و یک مورد مشابه دیگر (فیس‌بوک، گوگل، توئیتر، وایبر و...) محرمانه‌ترین اطلاعاتی را که شما براساس اعتماد به یک شبکه جهانی به اشتراک گذاشته‌اید - که این بار کلید حیات یا همان کد ژنتیکی‌تان است - از آدرس تبلیغ شده در کلیپ مزبور www.bmdw.org به یک آدرس خیلی آشنا‌تر منتقل می‌کنند: www.cia.gov/offices-of-cia/science-technology که آدرس مجازی همان بخش معروف خدمات فنی آژانس اطلاعات مرکزی آمریکاست، جایی که پیشرفته‌ترین تحقیقات برای کشتار یا کنترل جوامع به‌وسیله سلاح‌های ژنتیکی در دست انجام است. این تازه بخش مرئی کوه یخ است چون طبق گزارش لو رفته پنتاگون، فقط تا سال ۲۰۰۹ بیش از ۸۰ درصد دانشمندان ارشد حوزه پلاسما نه در آمریکا بلکه در چند وجب از خاک اشغالی فلسطین سکونت و اشتغال داشته‌اند. دانش پیشرفته پلاسما فقط به صهیونیست‌ها در توسعه بمب‌های غیرمتعارف هسته‌ای‌شان کمک نمی‌کند بلکه توسعه سلاح‌های ژنتیکی فوق هوشمند هم بخشی از برنامه آتی اسرائیل است. سلاح‌هایی نظیر بمب‌های شیمیایی که تنها روی کدهای ژنتیکی از پیش تعریف شده که از جوامع هدفشان گرد آورده‌اند اثر می‌گذارد. به همین خاطر است که جنگ‌های آینده را جنگ‌های سایبری و ژنتیکی نام نهاده‌اند چون به لطف آخرین فناوری‌ها، دسترسی طرف‌های متخاصم به پنهان‌ترین اسرار اردوی مقابل فراهم می‌شود. به این ترتیب غفلت‌زدگانی چون گلشیفته فراهانی و بهرام رادان بی‌آنکه خود بدانند، ممکن است برای پروژه‌ای اجیر شده باشند که هدف غایی‌اش نه تنها نجات هموطنانشان نیست بلکه برعکس به دام انداختن آنها در یک حمله ژنتیکی احتمالی در آینده است؛ حمله‌هایی متنوع از شیوع بیماری‌های مسری در میان کدهای ژنتیکی هدف، گرفته تا مسموم ساختن افرادی خاص به صورت هدفمند و بعد اجیر کردن آنان برای خیانت به کشورشان در ازای دریافت پادزهر.

«بخش خدمات فنی» سازمان سیا کماکان به توسعه سلاح‌های بیولوژیک شامل سلاح‌های سرطان‌زا برای ترور (بی‌سر و صدای) اهداف سیاسی ادامه می‌دهد.

موساد نیز سابقه‌ای سیاه دارد. پرونده مرگ اسرارآمیز «یاسر عرفات» رهبر سابق تشکیلات خودگردان فلسطین توسط عوامل اسرائیلی هنوز باز است. گفته می‌شود او با پرتاب سوزن‌های آغشته به سموم بیولوژیکی از پا درآمد. مشابه همین اتفاق حدود یک دهه پیش برای خالد مشعل از رهبران حماس افتاد و حتی عامل ترور در میان جمعیت دستگیر شد اما رهبران عربی از وحشت اینکه چنین بلایی بر سر خودشان بیاید، با تل‌آویو معامله کردند و پادزهر را تحویل گرفتند. در سال‌های اخیر چندین رهبر آمریکای لاتین به‌خاطر سرطان یا حمله قلبی از پا درآمده‌اند که قابل‌ملاحظه‌ترین این موارد مربوط به هوگو چاوز، رئیس‌جمهور ونزوئلا و نستور کرشنر، رئیس‌جمهور آرژانتین می‌شود (همسر خانم کریستینا کرشنر، رئیس‌جمهور فعلی آرژانتین). خانم کریستینا فرناندس کرشنر هم مشکوک به سرطان تیروئید است که پس از سخنرانی اخیرش در مجمع عمومی سازمان ملل علیه آمریکا و شیاطین صهیونیست (سوروس) به اعضای دولتش گفته بود اگر بلایی سرم آمد به شمال (آمریکای شمالی) نگاه کنید! بقیه رهبران لاتین هم یکی‌یکی سرطان گرفته‌اند؛ فرناندو لوگو رئیس‌جمهور پاراگوئه تا پیش از کودتا، خوآن مانوئل سانتوس رئیس‌جمهور فعلی کلمبیا پس از آنکه با گروه چپگرای فارک قرارداد صلح بست، لولا داسیلوا رئیس‌جمهور سابق برزیل و رئیس‌جمهور بولیوی اوو مورالس. همه آنها در یک ویژگی مشترک هستند: آنها مجبور بودند دست‌کم برای شرکت در مجامع سازمان ملل مدت زمانی را در خاک ایالات متحده بگذرانند یا به دلایلی در آن جا بستری شوند و همین فرصت را به دست جنایتکاران ژنتیکی سیا می‌داد. نکته مهمی که درباره کلیپ تبلیغاتی مزبور مغفول مانده، این است که تنها درصد بسیار کمی از مخاطبان آن ممکن است جزو هموطنان مبتلا یا در معرض سرطان باشند که نیاز به دریافت نوع خاصی از سلول‌های بنیادین از بانک اروپایی «یوروپ دانر» داشته باشند اما بر اثر تبلیغات عوامفریبانه، بسیاری از افراد سالم هم تشویق می‌شوند برای روز مبادا به‌اصطلاح نمونه دهانی خود را پس‌انداز کنند بی‌آنکه بدانند فقط یک دهنده هستند مگر در موارد بسیار خاص که متاسفانه تحریم‌های غربی علیه ایران هم بخت دریافت نمونه لازم در روز مبادا را برای سرطانی‌های متقاضی در فهرست انتظار بسیار کاهش می‌دهد. در عوض بخش خدمات فنی سازمان سیا و همتای اسرائیلی‌اش، در صورت ارسال تعداد زیادی از نمونه‌های ایرانی، این فرصت را به دست می‌آورند که به طیف متنوعی از کدهای ژنتیکی مردم ما دست پیدا کنند. این کدهای ژنتیکی به‌خاطر پیوند خونی خانواده‌ها و اقوام ایرانی، دشمن را به دامنه وسیع‌تری از کدهای ژنتیکی خاص مردم این مرز و بوم می‌رساند. بدین ترتیب با دست خودمان اطلاعاتی حیاتی به بزرگ‌ترین جنایتکاران جهان داده‌ایم تا با در اختیار داشتن رموز خدادادی خلقت‌مان هر بلایی که خواستند بر سرمان آورند.»

دولت یازدهم و مقابله با توطئه نفتی
روزنامه آرمان در مورد توطئه نفتی ماه های اخیر علیه ایران می نویسد: «تاكنون تحلیلگران زیادی نسبت به این اقدام سعودی‌ها در جلوگیری از كاهش میزان تولید اوپك به‌رغم مخالفت اكثریت اعضا و در نتیجه كمك به افت و كاهش نفت اظهارنظر كرده‌اند. تابناک نوشت؛ دكتر نرسی قربان در گفت وگو با تابناك آورده است: الان عربستان از نفت به‌عنوان یک اسلحه استفاده می‌کند؛ تا قیمت نفت را پایین نگه دارد. این کشور می‌خواهد با تولید بیشتر نفت؛همان درآمد از فروش نفت را داشته باشد. در عمل این یک حربه سیاسی است که عربستان از آن استفاده می‌کند. اما این سخنان بدین معنی نیست که همه علل کاهش قیمت نفت سیاسی است. در شرایط رکود جهانی عربستان توانسته است از این فرصت استفاده نماید. در واقع این کشور در شرایط عادی نمی‌توانست چنین اقداماتی انجام دهد. همچنین دكتر محمدجواد عاصمی‌پور نیز در مصاحبه‌ای با دنیای اقتصاد با اشاره به جنگ نفتی میان ایران و عربستان می‌گوید: اگر قرار است با عربستان مقابله کنیم باید با قیمت پایین بجنگیم و از ‌آنجا ‌که همه کشورهای حوزه خلیج‌فارس به یک اندازه از قیمت پایین نفت آسیب نمی‌بینند، بین کشورهای حوزه خلیج‌فارس گسل ایجاد می‌شود. مثلا سیاست اقتصادی قطر و عربستان متفاوت از کشورهایی نظیر امارات، کویت و بحرین است، کشورهای عربی با پول نفت رفاه تشکیل داده‌اند و مردم این کشورها تا حدی می‌توانند شرایط بد اقتصادی را تحمل کنند؛ در این نوع کشورها هیچ پایگاهی به‌جز پول نفت وجود ندارد و اگر پول نفت هم نباشد مردم اعتراض می‌کنند. در چنین شرایطی است که این کشورها با عربستان بر سر میزان تولید به اختلاف بر‌می‌خورند.

مردم و دولت ایران تجربه مدیریت در شرایط بحرانی را دارد؛ این تجربه‌ای است که کشورهای عربی فاقد آن هستند. از سوی دیگر دكتر علی‌اصغر زرگر به «آرمان» می‌گوید که اولین سناریو كه حقایقی از آن را مسئولین آمریكایی نیز اعتراف كرده‌اند این است كه پس از شكست عربستان و آمریكا در صحنه تحولات خاورمیانه، آنها به آخرین حربه خویش یعنی حربه نفت متوسل شدند. در این راستا عربستان به شكل نیابتی سعی كرد كه تا جای ممكن نفت را به حراج بگذارد و قیمت نفت را به‌صورت مداوم با افزایش تولید، كاهش دهد. چندی پیش مقامات آمریكایی نیز اعلام كردند كه بخشی از این كاهش درجهت فشار به دولت روسیه است. چراكه دولت روسیه نیز یكی از بزرگ‌ترین تولیدكنندگان و صادركنندگان نفت و گاز در دنیا به‌شمار می‌آید و بخشی از این پروسه در راستای فشار اقتصادی به دولت روسیه شكل گرفته است تا چه در صحنه اوكراین و چه در صحنه خاورمیانه حركت شتابان دولت‌های روسیه و ایران را متوقف نمایند. البته ایشان معتقد است در كنار این مسائل، موارد دیگری مانند اضافه تولید نفت در دنیا نیز بر این ركود تاثیر گذاشته است. به هر حال این سقوط بی‌سابقه و حدودا پنجاه درصدی قیمت نفت درحال حاضر به وقوع پیوسته و دولت ایران باید علاوه بر تلاش برای حل این مشکل از طریق دیپلماسی جهانی و نزدیكی و هماهنگی با سایر اعضای اوپك تلاش داشته باشد تا با افزایش میزان تولید و صادرات به هر نحو كه امكانش فراهم باشد از در پی كاهش تبعات این حربه نفتی باشد تا به زعم تحلیلگران بر سر میز مذاكره نیز دست بازتری داشته باشد. البته در شكل ایده‌آل نیز این اتفاق به قول دریابان علی شمعخانی، دبیر شورای‌علی امنیت ملی باید سبب گردد تا وابستگی نفتی ما روزبه‌روز كاهش یابد.
 
۱۳۹۳-۱۰-۰۴ ۱۳:۰۴:۵۴
آیا وقت آن نرسیده دولتیان "کتاب انتقاد از خود" را بنویسند؟ (2564046) (alef-10)
 
۱۳۹۳-۱۰-۰۴ ۱۳:۱۷:۳۵
دولت تا وقتی که جلوی انتقاد را گرفته و منتقدین را تحقیر می‌کند عملا خود را از تصحیح اشتباهات محروم می‌کند مگر اینکه انتقاد را به رسمیت بشناسد و از انگ و تهمت زدن به منتقدین بپرهیزد. (2564057) (alef-10)
 
محمود
۱۳۹۳-۱۰-۰۵ ۱۴:۵۹:۲۱
وای که چقدر هم مخالفان دولت ساکتن.چه رویی دارین شما. (2565279) (alef-17)
 
عباس
۱۳۹۳-۱۰-۰۶ ۱۷:۲۲:۰۴
كاملا دولت جلوي انتقادها را گرفته كي جرأت ميكنن از دولت انتقاد بكنه؟ (2567475) (alef-10)
 
۱۳۹۳-۱۰-۰۴ ۱۳:۱۸:۵۹
از نمایندگان محترم مجلس می‌خواهیم در رابطه با کاهش روزافزون ارزش پول ملی کشور و افزایش افسارگسیخته نرخ دلار که در برابر دیدگان مسئولان پولی کشور صورت می‌گیرد کاری انجام بدهند. (2564058) (alef-10)
 
۱۳۹۳-۱۰-۰۴ ۱۳:۱۹:۲۲
رئیس‌جمهور محترم در تاریخ 93/10/3 در بیرجند اعلام کرد که تورم به 18 درصد رسید. یعنی تورم 40 درصدی در ظرف کمتر از 18 ماه از آغاز کار دولت یازدهم به 18 درصد رسید! از رئیس‌جمهور محترم درخواست می‌شود تناسب افزایش 40 درصدی قیمت نان را با تورم 18 درصدی برای مردم بیان کنند. (2564059) (alef-10)
 
محمود
۱۳۹۳-۱۰-۰۵ ۱۴:۵۸:۰۴
اصلا میدونی تورم چیه؟میتونی بری یکم مطالعه کنی بعد انتقاد الکی.تورم یعنی کاهش سرعت افزایش قیمتها نه کاهش قیمت.این به روشنی اتفاق افتاده.در ضمن وقتی تورم رو محاسبه میکنن ملاک فقط نون نیست بلکه سبدی از کالاهای مختلفه. (2565278) (alef-17)
 
عباس
۱۳۹۳-۱۰-۰۶ ۱۷:۲۴:۰۵
دوست بزرگوار تورم يعني نون سر سفره مردم. نه نون سر سفره يك عده خاص. (2567477) (alef-10)
 
۱۳۹۳-۱۰-۰۴ ۱۳:۲۲:۲۶
در بخش اورژانس بیمارستان [...] زنجان که مرکز استان می‌باشد برای معالجه ابتدایی انبوه بیماران مراجعه‌کننده و افراد دچار حادثه شده در طول شبانه‌روز فقط یک پزشک عمومی کار می‌کند. خود مسئولین پاسخ بدهند چنین وضعی تا کی قابل تحمل است؟ (2564064) (alef-10)
 
صبا
۱۳۹۳-۱۰-۰۴ ۱۸:۴۷:۰۷
کل دولت و وقت روحانی میخاد به انتقاد ازیه عده بگذره واخرشم بگه ما جواب منتقدین رو نمیدیم
انصافا منتقدین روحانی کجا واحمدی نژاد کجا؟ احمدی نژاد تنها بود وهاشمی وخاتمی و... همه علیه ش امالان روحانیه ویه چندتا روزنامه ویه گروه!!!!!!!! (2564409) (alef-10)
 
۱۳۹۳-۱۰-۰۴ ۲۰:۰۹:۴۳
فکر کنم برای نویسنده وطن امروز سر ظهر هم شب باشد , دائی جان ناپلئون پیش پای نویسنده باید خودش را فرش کند چون لنگ هم جواب نمیدهد . پس الان که بیمارستان شریعتی این اطلاعات را به آنها میدهد قطعا" جاسوس است . (2564518) (alef-10)
 
۱۳۹۳-۱۰-۰۴ ۲۲:۱۲:۰۱
بيمارستان شريعتي حق نداره اطلاعات ژنيتيكي رو به خارج منتقل كنه
اين خلاف قانونه (2564652) (alef-17)
 
علی
۱۳۹۳-۱۰-۰۴ ۲۱:۰۰:۲۱
آقاثی روحانی پیشنهاد می گنیم کم صحبت کنید هر وقتی که شما سخنرانی می کنید طرفداران احمدی نژاد بیشتر می شود (2564566) (alef-10)
 
۱۳۹۳-۱۰-۰۴ ۲۱:۱۲:۰۳
روحانی هم همون حرفهای احمدی نزاد رو داره تکرار میکنه.
یه عده نمی ذارن کار کنیم!!! یه عده به دولت توهین می کنند ولی ما به خاطر مردم تحمل می کنیم!!! این دولت اجازه نخواهد داد ...

بابا ول کنید این حرفها رو به نان شب مردم و نفت بچسبید که گوش ملت و مردم از این شعارها پره (2564578) (alef-10)
 
ناشناس
۱۳۹۳-۱۰-۰۴ ۲۲:۲۶:۵۴
بنظرم هرچه آقای روحانی دولت احمدی نژاد را تخریب کند محبوبیت احمدی نژاد برای مردم بیشتر خواهد شد آمار و ارقام اعلام شده از طرف آقای روحانی با جیب مردم همخوانی ند ارد تورم در حدود 35 در صد را قبول داریم - این دولت در مذاکرات هسته ای هم موفق نخواهد شد -بحث منتقدین یک جریانی است که دولتی های محترم در دستور کار قرار دادند به تیم مذاکره اختیار تام داده شده است اگر موفق نشدند گناه را گردن دیگران نیاندازید مردم از این امور آگاه هستند (2564680) (alef-17)
 
امیر
۱۳۹۳-۱۰-۰۵ ۰۳:۴۰:۱۲
شما هنوز نمی دانید به رییس جمهور یک ملت نباید توهین نکنید؟
حسن روحانی یعنی چه آقا؟
شرم آوره !
عنوان ایشان حداقل آقای حسن روحانی و یا رییس جمهور و ..... هست!
گی میخواهید اصول را رعایت کنید!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! (2564883) (alef-17)
 
۱۳۹۳-۱۰-۰۶ ۱۷:۲۷:۴۷
به نظرم كسي به رييس جمهور توهين نكرده. (2567482) (alef-10)
 
۱۳۹۳-۱۰-۰۵ ۱۰:۳۶:۳۱
آقای روحانی انتقاد با آبادانی و پیشرفت جامعه نه تنها منافات ندارد بلکه لازمه آن است. (2564990) (alef-17)
 
خارجی
۱۳۹۳-۱۰-۰۵ ۱۱:۲۰:۲۲
براتی پیشرفت یک کشور 3 اصل لازم است

1-قانون
2-خواستن مردم یا به عبارت دیگر کار کردن مردم
3- برنامه های هدف دار است

این را باید بدانیم که تنها برخی سیاست های نادرست موجب کم شدن سرعت پیشرفت ما نیست ؛ بلکه علت اصلی ، خود ماییم که نمی خواهیم پیشرفت کنیم ما در درون جهان سیاست و اداره ی جامعه نیستیم که بدانیم این کار چه دشوار است .باید به افراد ، در هر پست و مقامی فرصت داد تا کار را به سرانجام برسانند . نباید نماینده گان خودمان را با سخنان مان برنجانیم ؛ بلکه باید دریابیم که مشکل از کجاست و بتوانیم آن را به یاری هم حل کنیم .

متاسفانه امروزه در کشور ما طوری شده که مردم بیش از این که به فکر جامعه باشند به فکر پول اند . این جامعه را به نابودی میکشاند و موجب این میشود که اگر فرد با انگیزه ای هم باشد ؛ با دیدن این وضعیت ، از کار خود پشیمان میشود و هدف بزرگ خود را که خدمت به کشور است ، دست نیافتنی میبیند. (2565028) (alef-17)
 
۱۳۹۳-۱۰-۰۵ ۱۳:۲۷:۱۲
هر كه آمد عمارتي نو ساخت(همه دولتها و دولتيان قبلي)
رفت و دولت به ديگري پرداخت
ايكه هيجده(ماه) رفت و در خوابي(يعني دولتيان فعلي)
نه گمانم به سي(ماه باقيمانده) در يابي
بقول سعدي :
ايام بقا چو باد صحرا بگذشت
تلخي و خوشي و زشت وزيبا بگذشت
پنداشت ستمگر كه ستم بر ما كرد
بر گردن او بماند و بر ما بگذشت
من كه به اين دولت راي دادم در طول اين مدت فقط طرح تحول سلامت را كار اين دولت ديدم كه آن هم به نفع پزشكان متخصص شد و زير ميزي آنها را رسميت بخشيد و الا پرداختي مردم از جيب نه تنها كاهش نيافته بلكه بيش از ٢ برابر نيز شده و هيچ پزشك و بيمارستاني مجبور به عقد قرارداد با بيمه ها نشده است٠ آقاي وزير تريلياردر برنامه اي اجرا كرده كه همكارانش نيز بطور قانوني ثروتمند تر شوند٠از ديگر سو بيمه ها نيز حق بيمه درمان دريافتي از مردم را كاهش داده اند بدون آنكه پوشش بيمه اي را افزايش دهند٠ اين چهره ي اصلي طرح تحول سلامت است٠ (2565183) (alef-17)
 
۱۳۹۳-۱۰-۰۵ ۱۴:۴۶:۰۵
این دولت جز تحقیر و توهین کاری دیگه هم انجام میده ؟؟؟ (2565266) (alef-17)
 


نظراتی كه به تعميق و گسترش بحث كمك كنند، پس از مدت كوتاهی در معرض ملاحظه و قضاوت ديگر بينندگان قرار مي گيرد. نظرات حاوی توهين، افترا، تهمت و نيش به ديگران منتشر نمی شود.