توصيه به ديگران
 
کد مطلب: 309304
ماهواره های آمریکا در تیررس موشک های چینی قرار گرفتند
تاریخ انتشار : پنجشنبه ۲۱ آبان ۱۳۹۴ ساعت ۰۷:۳۸
هنوز خطر تنش و درگیری میان چین و آمریکا در دریای جنوبی رفع نشده است که اخبار رسیده از آزمایش یک موشک ساخت چین حکایت دارد که قادر است به راحتی ماهواره های آمریکا را هدف قرار دهد.


به گزارش ایرنا، چین پیشتر در سال های ۲۰۱۰ تا ۲۰۱۴ چندین آزمایش موشک ضد ماهواره ای انجام داده است. آنطور که بررسی ها نشان می دهد موشکی که این بار از مجتمع آزمایش های موشکی «کورلا» در غرب چین پرتاب شده می تواند سامانه های ماهواره ای آمریکا را به راحتی هدف قرار دهد.

به همین سبب پتتاگون گزارش کرده است که در چنین شرایطی که موشک «دونگ نونگ ۳» چین ساخته و آزمایش شده است امنیت برای ماهواره های آمریکا از بین رفته است و این کشور در این زمینه در مقابل پکن آسیب پذیر شده است.

نشریه «دیپلمات» گزارش کرده که چین در سال ۲۰۱۴ میلادی نیز موشکی با همین قابلیت ها آزمایش کرد که سومین آزمایش موشکی این کشور از سال ۲۰۱۰ میلادی بود و اخبار آن را مدتی بعد ارتش چین و خبرگزاری «شین هوا» مورد تایید قرار دادند.
گزارش ها حاکی است که این موشک در روزهای آخر ماه گذشته میلادی (اکتبر) پرتاب آزمایشی خود را انجام داده است.
رسانه های گروهی چین مستقیما به این مساله اشاره نکرده اما گفته اند که چین یک فروند موشک رهیگیر دفاعی را مورد آزمایش قرار داده است.

با این وصف روزنامه «مینگ پائو» از هنگ کنگ هم این خبر را منتشر و اعلام کرده که چین با پرتاب این موشک ضد ماهواره فعالیت های فضایی موشکی خود را تکمیل کرده است.

تارنمای «گوانگچا» چین هم اواخر ماه گذشته میلادی در مطلبی نوشت که تحرکاتی در مجتمع و سکوی موشکی غربی چین در منطقه خودمختار سین کیانگ این کشور مشاهده شده است و مدتی بعد از آن بود که روزنامه هنگ کنگی پرتاب را مورد تایید قرار داد. بر اساس همین گزارش این موشک ها را می توان در رده موشک های مافوق صوت چین که فعالیت های تهاجمی دارند دسته بندی کرد.

چین سال ۲۰۰۷ میلادی گام اولیه را در ساخت و آزمایش این موشک ها زمانی که با یکی از این پرتاب ها ماهواره مستعمل هواشناسی خود را در فضا هدف قرار داد، برداشت.

سال ۲۰۱۰ میلادی این کشور یک موشک ضد ماهواره ای ضد بالستیک را از همین مجتمع «کورلا» در غرب کشور با موفقیت آزمایش کرد.
 
کلمات کلیدی : موشک، چین، ماهواره
 


نظراتی كه به تعميق و گسترش بحث كمك كنند، پس از مدت كوتاهی در معرض ملاحظه و قضاوت ديگر بينندگان قرار مي گيرد. نظرات حاوی توهين، افترا، تهمت و نيش به ديگران منتشر نمی شود.