توصيه به ديگران
 
کد مطلب: 251660
مسلمانان و محصولات اسرائیلی
بخش تعاملی الف - سجاد احمدی
اشاره: مطلبی که می خوانید از سری یادداشت های بینندگان الف است و انتشار آن الزاما به معنی تایید تمام یا بخشی از آن نیست. بینندگان الف می توانند با ارسال یادداشت خود، مطلب ذیل را تایید یا نقد کنند.
تاریخ انتشار : يکشنبه ۱۶ آذر ۱۳۹۳ ساعت ۰۸:۴۶

( لَتَجِدَنَّ أَشَدَّ النَّاسِ عَدَاوَةً لِّلَّذِينَ آمَنُواْ الْيَهُودَ وَالَّذِينَ أَشْرَكُواْ ... ) (مائده، ۸۲)

«مسلما يهوديان و كسانى را كه شرك ورزيده ‏اند دشمن‏ ترين مردم نسبت به مؤمنان خواهى يافت ...»

گاهی اوقات بعضی از ما افعالی را انجام می‌دهیم که ممکن است ناخواسته آب به آسیاب دشمن بریزیم، این افعال ممکن است علاوه بر آثار مخرب دنیوی، آثار و عقوبت اخروی نیز به‌‌دنبال داشته باشد. می‌دانیم گناه آدم کشی بسیار بزرگ است و کمک به قاتل، هرچند غیر مستقیم، بسیار دور و ناپیدا باشد، نیز از گناهان بزرگ است و کمک کننده، گرچه کمک او به اندازه یک کلمه باشد، شریک جرم و به عنوان «اعوان الظلمه» به حساب می‌آید. آیات متعددی از پیامبر (صلی الله علیه و آله و سلم) و امامان معصوم (علیهم السلام) این مطلب را تایید می‌کند، آیات قرآن نیز بر این مطلب گواهی می‌دهند، از جمله می‌فرماید: هرگز در راه گناه و تعدی، با گنهکاران و متجاوزان همکاری نکنید. (مائده، آیه۲). در این راستا، نظر شما را به دو فراز از گفتار پیامبر (صلی الله علیه و آله و سلم) و ائمه (علیهم السلام) جلب می‌کنم:

۱-رسول اکرم (صلی الله علیه و آله و سلم) فرمودند: «هرگاه مردی در مشرق کشته شود و مرد دیگری که در مغرب زندگی می‌کند به آن قتل راضی باشد، مانند قاتل است و در خون مقتول شریک است.» (بحار، ج ۱۰۴، ص ۳۸۴)

۲-رسول اکرم (صلی الله علیه و آله و سلم) فرمودند: «کسی که قاتلی را در مورد کشتن مؤمنی - گرچه به یک کلمه -کمک کند در روز قیامت خدا را ملاقات می‌کند در حالی که در پیشانی او نوشته شده: این شخص از رحمت خدا مایوس است». (کنز العمال، حدیث ۳۹۸۹۵ )

اگر بگوییم برخی از کاربران در سلاخی مردم بی دفاع غزه شرکت داشته‌اند ادعای واهی نبوده است؛‌ چراکه هر «کلیک»، واحد پول اینترنت است و بین ۴ تا ۲۰ سنت ارزش‌گذاری شده است که در نتیجه استفاده از محصولات شرکت‌های صهیونیستی جدا از ارزش بخشی مضاعف، موجب تقویت، کلیک بیشتر و در نتیجه افزایش درآمد بیشتر آن‌ها شده است.

برخی از این نرم افزارهای (مانند وایبر) در لیست تجاری وزارت اقتصاد و دارايی اسرائیل قرار دارد و عملا یک محصول اسرائیلی (به گفته‌ی خودشان) محسوب می‌شود. لذا کاربران این‌گونه نرم‌افزارها با استفاده از آن‌ها به دو صورت مالی و قرلر دادن اطلاعات در اختیار دشمن به دشمنان اسلام نفع رسانده و آنان را در اهدافشان یاری می‌کنند.

بصیرت، قطب نمای حرکت صحیح در اوضاع اجتماعی پیچیده امروز است بگونه ای که اگر کسی این قطب نما را نداشت و نقشه خوانی را بلد نبود ممکن است ناگهان خود را در محاصره دشمن ببیند. اگر بصیرت نباشد، انسان حتی با نیت خوب، ممکن است گمراه شود و در راه بد قدم بگذارد. (از بیانات امام خامنه‌ای در جمع مردم چالوس و نوشهر، ۱۳۸۸/۰۷/۱۵ )
کلمات کلیدی : سجاد احمدی