خرما و کشمش و توت , ارزش غذائی و ویتامینی و کلی خاصیتهای دیگه هم دارند که اونو در نظر نگرفتند (2409734) (alef-3)
منظور فقط قند بود (2409792) (alef-13)
اینجا مساله قنده نه ویتامین و...واسا افراد دیابتی (2409880) (alef-13)
مرتضی
۱۳۹۳-۰۷-۱۴ ۱۱:۳۵:۴۴
شما ار این گروهی هستین که ارزش غذایی و ویتامینیشم میگفتن باز میگفتین از فلان مبحث به قضیه نگاه نشده ...
این مطلب فقط در مورد قند و کالریش بود ... (2409891) (alef-13)
قند در قندان برای آنکه سفید شود یک پروسه شیمایی را میگذراند که تاثیر بدی روی خود قند دارد و مصرف آن مضر است (2410043) (alef-3)
بله ولی این به قول شما خاصیتها جلوی بالا رفتن قند خون را نمی گیرد . اگر می خواهید رژیم داشته باشید ؛ به جای یک حبه قند ، یک عدد توت خشک بخورید نه یک مشت از آن . تازه این توت خشکی که از عطاری و ... می خرید ، همان پادرختی هایی است که همه جور حیوان از کنار آن رد شده و مدفوع و ... انداخته بعد که خشک شد از زیر درخت جمع می کنند و به اسم معجزه سلامت به شما می فروشند . (2410067) (alef-13)
ویتامینها و مواد ریز مغذی را وقتی میتوان مقایسه کرده که مقدار انرژی دریافتی افراد از این دو منبع نزدیک هم باشد. اگر در خوردن توت کشمش و خرما زیاده روی کنند آن ویتامینهای ناچیز هم زیاد به دردشان نمیخورد. ضمنا همان ویتامینها را در منابع دیگری مانند سبزیجات هم میتوان پیدا کرد که پر قند و پر انرژی و چاقکننده نیستند. (2410287) (alef-13)
اﻗﺎﻱ ﻣﺤﺘﺮﻡ ﺁﺩﻡ ﻫﺮﭼﻲ ﺑﻪ ﺫﻫﻨﺶ ﺭﺳﻴﺪ ﻛﻪ ﻧﺒﺎﻳﺪ ﺑﻨﻮﻳﺴﻪ
ﻣﺜﻼ ﺗﻮﺕ ﺧﺸﻚ ﻛﻼ ﺧﺎﻧﻮاﺩﻩ ﺗﻮﺕ ﻫﺎ ﻗﻨﺪﺷﻮﻥ اﺯ ﻧﻮﻉ ﺩﻳﺮﺟﺬﺑﻪ ﻛﻪ ﺧﻴﻠﻲ ﻃﻮﻝ ﻣﻲ ﻣﺸﻬﺪ ﺗﺎ ﺁﺯاﺩ ﺷﻪ و ﻭاﺭﺩ ﺧﻮﻥ ﺷﻪ و اﺻﻼ ﺟﺰﻭ ﭼﻴﺰاﻳﻲ ﻛﻪ ﻗﻨﺪﺵ ﺣﺘﻲ ﻗﻨﺪ ﺩﻳﺎﺑﺘﻲ ﻫﺎ ﺭﻭ ﻫﻢ ﺑﺎﻻ ﻧﻤﻲ ﺑﺮﻩ ﺑﺮاﻱ ﻧﻮﺷﺘﻦ اﻳﻦ ﭼﻴﺰا ﺑﺎﻳﺪ ﻳﻪ ﺫﺭﻩ ﺩﺭ ﻛﻨﺎﺭ ﺩﻳﺎﺑﺘﻲ ﻫﺎ ﺯﻧﺪﮔﻲ ﻛﻨﻲ ﻧﻪ ﺑﺎ ﺣﺪﺱ و ﮔﻤﺎﻥ (2409763) (alef-13)
خرما خور
۱۳۹۳-۰۷-۱۴ ۱۱:۰۹:۳۹
قنديك ماده كريستاله شده شيميايي است وساخت دست بشر.با يك فنجان چاي اگر2حبه قند مصرف بشود24 كالري دريافت مي شود امابا يك عدد خرما فقط 20 كالري درعوض ويتامين ها وانتي اكسيدانهايش هم جذب مي شود.و عوارض احتمالي شيميايي قند را نيز ندارد.فقط قيمت 1حبه خرما خيلي بيشتراز 1حبه قند است (2409809) (alef-13)
آبدارچی سیاسی
۱۳۹۳-۰۷-۱۴ ۱۱:۲۶:۲۰
ایشون نگفتند مویز تنها شیرینی است که به مینای دندان آسیب نمیزند
ایضا توت و انجیر که خواص بسیار دارد (2409857) (alef-13)
آرش 59
۱۳۹۳-۰۷-۱۴ ۱۱:۲۷:۰۶
خاصیت های آنتی اکسیدانی ، ضد سرطانی ، تقویت سیستم گوارشی ، انرژی بخشی ، ضد افسردگی و .... رو فراموش کردید .
از یک جنبه به این مساله نگاه شده . (2409860) (alef-13)
ضمناً اين كارشناس محترم مرقوم نفرموده كه آن 3 گرم قند از نيم كيلو چغندر توليد شده پس مقايسه آن با قند نهفته در ميوههاي خشك ديگر قياس معالفارق بوده يعني يكي قند تلخيص شده و ديگري قند ناخالص. (2410014) (alef-13)
یکی می گوید با خرما بخورید یکی هم می گوید با قند. به نظرم بدترین کار اهمیت دادن به اخبار پزشکی است. این اخبار بدتر از هرچیز دیگر آدم را بیمار می کند. (2410048) (alef-13)
ملت شیر هم فایده داشت ولی دیدیدکه........
حداقل خرما رو دیگه نمی تونن دست کاری کنن،البته بازم از انواع سم و کود شیمیایی ما بیخبریم
بخورید و بیاشامید که تو این مملکت بیشتر عز 50 سال زندگی یعنی عذاب (2410051) (alef-13)
مگه بحث فقط کالری و انرژیه؟ (2410166) (alef-3)
دوست عزیر نظام کالری شماری داره توی دنیا ور می افته (2410172) (alef-3)
عنوان با مطلب نمی خواند. اگر چای را بجای یک خرما با چهارتا قند خورده شود چه؟
واقعا نویسنده قندفروش نبوده؟! (2410184) (alef-13)
قند سم سفید است. (2410300) (alef-3)
پس نمک چیه؟ (2410764) (alef-13)
آدم نمی دونه به کدوم ساز این محققان پزشکی برقصه (2410766) (alef-13)
سلام
فاکتور مهمی که در مصرف مواد قندی منجر به آسیب بدن میشه، سرعت جذب ماده قندی هست.
قند شکر ونبات بالاترین سرعت جذب و افزایش قند خون دارن و به همین دلیل آسیب بیشتری میزنن (2410321) (alef-3)
عزیزم قبل از اینکه خبر بزنی بیش تر تحقیق کنی بد نیست!!! (2410619) (alef-3)
جعفر پذیرش
۱۳۹۳-۰۷-۱۴ ۱۶:۳۴:۵۷
تازه تاتیر مصرف قند بر دندان رو هم در نطر نگرفتی عزیز جان (2410714) (alef-13)
نه پسر عمو قندی که از چقندر و نیشکر میزنن زرد رنگ است.با افزودن مواد شیمیایی و طی یک فرایند اونو سفید میکنن.خود قند مشکلی ندارد.این سفید کردنشه که کارو خراب کرده.من بازدید کامل از کارخانه تولید قند داشتم و میدونم که میگم (2410968) (alef-3)
سلامتي
۱۳۹۳-۰۷-۱۴ ۱۹:۳۵:۵۷
نگران نباش مصرف قندهاي طبيعي لطمه اي به واردات قند وشكر نمي ذند (2411086) (alef-10)
با این خبر وارد کنندگان شکر را که از ما بهتران هستند خوشحال کردی . دستت درد نکنه . یک خبر هم در مورد برنج ها وارداتی و خواص بی نظیر آن بنویس که عده دیگری را هم خوشحال کنی . (2411100) (alef-10)
شکرسرخ به مراتب ضررش کمتراست امادرایران خیلی گران است کاش مصرف شکرسرخ رارواج دهندضرراین شکرکمتراست. (2411376) (alef-13)
مرحوم پدر بزگ من 95 سال از خدا عمر گرفت و همبشه هم چای را با قند می خورد به میزان معمول هیچ وقت هم از این سوسول بازی ها ی امروز در نمی آورد . شما قند بخورید و انرژی آن را بسوزانیدهیچ مشکلی نخواهید داشت (2411566) (alef-10)
در تحقیقات آمده ٫ افراد دیابتی که در میان وعده های غذایی از کشمش استفاده می نمایند میزان قند خون آنها کاهش میابد من خودم یک فرد دیابتی هستم امتحان کردم ودرست بودن این مطلب را تایید میکنم به امید روزی که درمان قطعی برای دیابت پیدا شود (2931572) (alef-3)
یک دلسوز
۱۳۹۴-۰۷-۰۷ ۱۱:۳۸:۲۶
این نظرات کارشناسان فقط برای به دست آوردن نبض اقتصاد جامعه منتشر می شود . زیاد توجه نکنید و به حرفها وتجربیات پدران و مادران ساخورده توجه کنید.متشکرم.سالم باشید. (3222322) (alef-11)
کسی که با یک مشت کشمش چای میخوره حتما با 4 یا 5 عدد قند چای میخوره (3529550) (alef-3)
لازمه به اين دوستانمون بگيم كه وقتي قند به تنهايي مصرف بشه بسيار مضره
ولي قندي كه در توت و خرما هست به همراه مواد مغزي ديگري كه در توت و خرما موجوده بعنوان مصلح كار ميكنن كه خداوند خودش ميدونه كه از چه موادي استفاده كنه. پس توت و خرما حتي اگه زياد مصرف بشن با قند قابل مقايسه نيستن.
اين مورد در مورد نمك تصفيه شده هم صادقه
خداوند متعال بهمراه سديم و كلر، پتاسيم و منيزيم هم در نمك طبيعي قرار داده
سديم كلريد فشار خون رو بالا ميبره و پتاسيم فشار رو پايين مياره
حالا در نظر بگيريد كه در نمك مصنوعي تصفيه شده، پتاسيم رو از نمك ميگيرن
خب طبيعيه كه اين نمك مضر بشه و مصرف زيادش باعث بيماري بشه (3533003) (alef-11)
مرتضی
۱۳۹۴-۱۱-۳۰ ۱۲:۵۲:۱۴
شما شک نکنید که ایشان کارخانه قند و شکر دارن والا کلا میوه جات برای سلامتی مفید هستند (3553425) (alef-11)
صدیقی
۱۳۹۵-۰۸-۰۷ ۱۴:۱۵:۵۱
ماده شیمیایی که برای تبدیل شدن به قند استفاده میشه بسیار مضر می باشد ولی شرکت ها برای منافعشان دمشو بالا نمی یارن (3991507) (alef-11)
قند ویاموادقندی که میخوریم اگه تعادل داشته باشیم یعنی اندازه بخوریم ضررش کمتره (4007476) (alef-11)
مهدی عارفی
۱۳۹۵-۰۸-۱۸ ۲۲:۰۶:۲۳
عالی بود پاسختان. (4007619) (alef-11)
احتمالا فکر کنم شما کارخانه قند دارید که اینجوری گفتید (4013583) (alef-3)
عزيزان قندموجوددرميوه جات سريع واردخون شده وميسوزداماقندموجوددرقندان تبديل به چربي شده وباعث افزايش وزن ميگرددهيچوقت باخوردن خرماياكشمش چربي بدنتان زيادنميشود اين نظراين مخلص است (4017269) (alef-11)
سلام بايد به نظام پرشكي فاتحه خوند چون فقط به فكر جيب خودشونن (4098540) (alef-3)
ابراهیم
۱۳۹۵-۱۰-۲۰ ۰۰:۵۲:۵۱
سلام. من نه قند دارم نه هیچی ولی میخام قند نخورم فقط به خاطره اینکه دارم چاق میشم. شما به جای قند چی پیشنهاد میدین که با چایی بخورم؟ (4107795) (alef-11)
من قند دارم به جای قند چه چیزی با چایی بخورم؟ (4174102) (alef-11)
فرایند سفید شدن شکر و تبدیل به قند بیشترین اسیب رو ماده ای بنام یلانکید میزنه که هنگام پخت قند در مخرن ریخته میشه تا قند سفید بشه البته سفید شدن قند به رزین هم ربط داره که اینجا نمیشه کلا توضیح داده.بیماران قندی میتونن از شیرین بیان برای شیرین کردن چای استفاده کنن شیرین بیان پانصد برابر شیرینتر از شکر البته به مقدار بسیار کم در هر وعده در ضمن شیرین بیان مقاومت بدن به انسولین را کم میکنه که مفید میباشد (4204213) (alef-13)