نظر منتشر شده
۱۷۱
توصيه به ديگران
 
کد مطلب: 48718
از زاويه‌ي ديگر
تاریخ انتشار : چهارشنبه ۱۰ تير ۱۳۸۸ ساعت ۱۰:۰۶
انتخابات دهم با همه فراز و نشیب‌های آن به پایان رسید اما بدون شک حوادث قبل و بعد از انتخابات دهم در طول تاریخ انقلاب بی‌سابقه بوده است و یک تحول مهم در عرصه سیاسی کشور محسوب می‌شود.



این مقاله درصدد آن است تا از زاویه دیگری به موضوع انتخابات اخیر بپردازد تا انصاف و همه جانبه نگری نیز در تحلیل سیاسی ما نقش داشته باشد. واقعیت آن است که طی روزهای پس از انتخابات، توجه عمده رسانه‌های رسمی نظیر صداوسیما، روزنامه‌ها، سایت‌های خبری و صاحبنظران سیاسی، معطوف به تخلفات، مواضع غیرقانونی، اقدامات تحریک آمیز و تقصیرات آقای موسوی و کروبی بوده است بطوریکه عملاً مسوولیت‌ تمامی ناهنجاری‌های پدیده آمده و التهابات موجود در جامعه و اغتشاشات خرابکاران، بعهده آنها گذاشته شده است. ما در اینجا درصدد نیستیم که قضاوتی در خصوص این تحلیل‌های رایج داشته باشیم اما لازم است که نگاهی به عملکرد مجموعه دولت و نهادهای قانونی از یک هفته قبل از انتخابات تاکنون داشته باشیم. آیا عملکرد در این مجموعه بدون اشتباه و خطا و غرض ورزی بوده است؟



آیا می‌توان مسوولیت قانونی یا اخلاقی یا اجتماعی این سوی ماجرا را در حوادث تلخ پس از انتخابات نادیده گرفت؟



اجازه بفرمایید تا مروری بر وقایع مربوطه داشته باشیم:



1. اگر در روز مناظره آقایان احمدی‌نژاد و موسوی، رییس جمهور کشور بطور ابتدا به ساکن به طرح اتهاماتی خلاف قانون و اخلاق به آقایان هاشمی و ناطق و اطرافیانشان (بنا به تایید مقام معظم رهبری) نمی‌پرداخت و آقای موسوی و کروبی نیز برخی بی‌انصافی‌ها را در مورد دولت فعلی و عملکرد آن بیان نمی‌کردند،‌ آیا التهاب و تحریک احساسات بوجود می‌آمد؟ و آیا بخش وسیعی از مردم دچار سردرگمی و تناقض در خصوص عملکرد فسادآلود مسوولان طراز اول کشور می‌شدند؟



2. اگر آقای احمدی‌نژاد در مناظره‌ها، تصویر سیاهی از 24 سال دولت‌های زمان امام و رهبری نشان نمی‌دادند و دولت‌های قبلی را متهم به فساد و کم‌کاری و شکنجه‌کردن در بنیاد شهید و فرستادن بمب به عربستان نمی‌نمودند، آیا فضای سالم‌تر و اخلاقی‌تر در انتخابات نداشتیم و آیا مردمی که پس از انتخابات ـ و شاید بدلیل رویگردانی از رییس جمهور موجود ـ به خیابانها ریختند و اعتراض کردند، باز هم چنین عکس‌العملی را نشان می‌دادند؟



3. اگر وزارت کشور، تدبیر لازم را برای نحوه اعلام نتایج معمول می‌داشت و اطلاع رسانی متواضعانه می‌کرد، برخی از مردم دچار سوء‌تفاهم برای تقلب می‌شدند؟



4. اگر صدا و سیمای ما با چرخشی ناگهانی از یک رویکرد باز و شفاف و آزاد در قبل از انتخابات، به فضای بسیار محدود و بسته و یکطرفه در بعد از روز رای‌گیری وارد نمی‌شد و اجازه می‌داد تا معترضان هم مانند سیل مخالفان آنها، در صدا و سیما حضور پیدا می‌کردند و دلایل خود را عنوان می‌نمودند و اگر صدا و سیما بطور یکجانبه، تظاهرات وسیع مردم در تهران (والبته غیرقانونی) را سانسور نمی‌کرد و حرکت چند بازی خورده خارج و منافق و خرابکار را نشان نمی‌داد، آیا طرفداران قابل توجه کاندیداهای معترض و مردم دیگر، احساس نوعی خفقان و دروغ‌گویی می‌کردند؟



5. اگر وزارت کشور به معترضان اجازه راهپیمایی آرام و حتی در محیط‌های محدود را می‌داد، آیا بیانگر قدرت هاضمه قوی نظام در شنیدن حرفهای مخالفان نبود؟



6. اگر سایت‌ها و روزنامه‌های این کاندیداها تعطیل نمی‌شد، توجه به شایعات و رسانه‌های دشمن نیز کمتر نمی‌شد؟ و مردم احساس نمی‌کردند که علت این برخوردهای شدید با نامزدها و طرفداران آنها چیست؟



7. اگر نیروهای نظامی و امنیتی، با مردم تظاهر کننده (و نه اغتشاشگران) برخورد مهربان‌تری داشتند و خشونت روا نمی‌کردند، آیا در ایجاد ارتباط قوی میان مردم و مسوولان موثرتر نبود؟



کوتاه اینکه اگر اقدامات فوق صورت نمی‌گرفت و تدبیر و درایت بیشتری بخرج می‌رفت، آیا هزینه‌های داخلی و خارجی این انتخابات، تا این حد بالا می‌رفت. چرا ما همواره برای پوشاندن ضعف‌ها و یا مقاصد خاص سیاسی خود، تمامی تقصیرات را به عهده طرف مقابل می‌گذاریم و خود را پاک و منزه جلوه می‌دهیم؟ طبیعی است که طرف مقابل ـ اعم از دشمن دانا و یا دوست ناآگاه ـ از ضعف‌های شما به بهترین وجه استفاده می‌کند و یا فضا برای استفاده او فراهم می‌شود اما واقعیت این است که نباید در تحلیل‌های خود نیز دچار توهم شویم و مسوولیت‌های این طرف را هم نادیده بگیریم.



 
۱۳۸۸-۰۴-۱۰ ۱۰:۱۹:۱۰
بسیار به جا و منصفانه نوشنید . ممنون از اینکه جانب عدالت را رعایت نمودید. (171390)
 
رحیم
۱۳۸۸-۰۴-۱۰ ۲۱:۱۴:۵۶
این منصفانه که گفتین شاید تا حدودی درست باشه ولی به جا نبود و نوش دارو بعد مرگ سهراب است جناب ناشناس!
و عدالت هم - به به - کلمه خوبی است من هم آن را دوست دارم و در کتاب ها خوانده ام.
به امید انتشار (172404)
 
كاوه
۱۳۸۸-۰۴-۱۵ ۱۱:۳۱:۰۶
بله بسيار مطلب به جا و منصفانه اي بود ولي سايت الف فكر نميكند خيلي دير شده .اين سايت از قبل از انتخابات تا حدود يك هفته پيش به طور كامل در جانبداري از نامزد خودشان قلم ميزدند و چشم بر بي اخلاقي هاي انتخاباتي هواداران رييس جمهور و خود ايشان بسته بود. همان روزي كه آقاي احمدي نژاد در مناظره با آقاي موسوي وبدون مقدمه شروع به اتهام زدن به مقامات نظام كردند و كار را به جايي رساندند كه بعد از هاشمي به آقاي ناطق حمله كردند كه اتفاقاً ايشان رييس بازرسي مقام معظم رهبري هستند. ايا در پس اين سخنان خود، رهبري را مورد حمله قرار ندادند؟ چرا آنروز شما سكوت كرديد؟ حالا آيا پشيمان شده ايد يا يك ژست تبليغاتي است نميدانم.الله واعلم (175797)
 
داود آهاری
۱۳۸۸-۰۴-۱۰ ۱۰:۲۶:۴۹
ای کاش اینطور می بود کاملا موافقم مخصوصا یکطرفه بودن صدا و سیما واقعا عملکرد صدا و سیما نا امید کننده و جای تاسف دارد و باعث روی آوردن مردم به رسانه های بیگانه می شود
اگر فضای باز و آزاد در جامعه شکل بگیرد همه عاشق این مملکت و نظام می شوند و الا روز به روز بی اعتمادی افزایش پیدا کرده و این در دراز مدت بسیار بسیار خطرناک خواهد بود
با تشکر از الف. (171397)
 
۱۳۸۸-۰۴-۱۰ ۱۰:۳۰:۲۸
و در مورد سایت الف ؟ سایت بی طرفی که تنها آخبار درست رو در اختیار کاربران قرار میداد.بهتر نبود موضع خودش رو حفظ می کرد تا مردم به سایت bbc مراجعه نکند؟ (171401)
 
majed
۱۳۸۸-۰۴-۱۰ ۱۰:۳۱:۳۷
ادب مرد بهتر از طلای اوست،امام علی(ع) (171403)
 
۱۳۸۸-۰۴-۱۰ ۲۱:۱۲:۴۵
ادب مرد از همه دارایی ها و مقامات دنیوی بهتر است! (172402)
 
محمد
۱۳۸۸-۰۴-۱۰ ۱۰:۳۶:۵۱
آیا بهتر نبود آقای موسوی به جای صدور بیانیه شورش قبل و بعد از انتخابات یک شکایت آرام از وزارت کشور داشت تا حقایق روشن شود
آیا بهتر نبود آقای هاشمی خود جلوی بستگانش را می گرفت تا قضیه به اینجا نکشد
آیا بهتر نبود آقای موسوی رئیس جمهور کشور را رمال و جادوگر و ... معرفی نمی کرد
آیا بهتر نبود آقای موسوی برائت خود را از اغتشاش گران اعلام می کرد
آیا بهتر نبود آقای موسوی بعد از سخنان رهبری موضوع خود را تغییر می داد
آیا بهتر نبود آقای موسوی کمیته صیانت از آرا تشکیل نمیداد و از قبل القای تقلب در انتخابات را به جامعه تزریق نمی کرد تا این قضایا به اینجا نکشد
آیا بهتر نبود وقتی که دوست مهربان شیعیان جهان شیمون پرز و برادر عزیز رضا پهلوی موسوی را منادی آزادی خواند موسوی کمی فکر می کرد که کار به کجا رسیده ؟
شما برخورد در چند روز اولیه را نمی گویید که اغتشاش گران با هر وسیله ای قصد تخریب اموال عمومی را داشتند چطور می شد با مهربانی با آنها بر خورد کرد ، کسانی که با اسلحه گرم و سرد به جان مردم افتاده بودند.
آیا بهتر نبود موسوی اول قانون را مطالعه می کرد بعد بعنوان کاندیدای ریاست جمهوری ثبت نام می کرد
آیا بهتر نبود ...
این مقاله بیشتر در صدد تضعیف مواضع آقای احمدی نژاد است تا یک مقاله بی طرف ، بنده نسبت به مدیریت کنونی انتقاد دارم ولی هیچگاه تخریب نمی کنم
متأسفانه بسیاری دیگر از موضوعات هست که در جواب این به اصطلاح مقاله وجود دارد اما به دلیل وجود آزاد بیان بیش از اندازه که باعث در رفتن تراز این سایت شده از طرح آن خودداری می کنم. (171407)
 
محمود
۱۳۸۸-۰۴-۱۱ ۰۴:۵۴:۳۶
حالا به قول شما ما شورش کردیم و نتیجه شد این . شورش نمی کردیم که الان بزن برقصی بود در جمع دوستان .
این اعتراضات هیچی هم که نداشت لااقل نذاشت یه خوشحالی بکنیین . آخ دلم خنک شد . (172701)
 
علی
۱۳۸۸-۰۴-۱۱ ۰۹:۲۸:۱۱
دوست عزیز ایا بهتر نبود بعد از اعلام نتیجه انتخابات و در زمانی که جندین شبکه رادیو و تلوزیونی در اختیار دولت ، 24 ساعته علیه مردمی که فقط جهت اعتراض (به حق یا حتی نا حق ) به خیابانها آمده بودند و هدف انان انقلاب( به اصطلاح مخملی) نبود حداکثر سی دقیقه وقت به معترضین میدادند تا نظرات خود را اعلام کنند.آیا بهتر نبود ریس جمهور محترم این مردم را خس و خاشاک ، استاندار فارس معترضین را مگس و.. نمینامیدند و به کسی توهین نمیکردند . ایا بهتر نیست هر اعتراضی را که مردم نسبت به مسئولین دارند به امریکا و انگلیس نچسبانید حرص ملت را بیشتر در نیاورید. آیا بهتر نیست معقول و منطقی باشیم و خودمان را عین اسلام و دیگران که منتقد ما هستند کافر ، امریکایی ، منافق و ... ندانیم . آیا بهتر نیست به آیه فبشر عبادالذین یستمعون القول فیتبعون الحسنه..با چشمانی باز و قلبی پاک و بدون تعصب و جناح بندی توجه کنیم ؟ (172779)
 
اناری
۱۳۸۸-۰۴-۱۱ ۱۱:۰۵:۱۲
بنام خواوند بخشنده و مهربان

برادران و خواهران گرامی همه فراموش کردیم در حال حاظر در کل عالم فقط یک معصوم حضور دارد،باقی انسانهایی هستند که در نظر خداوند فقط بر اساس میزان عملشان با درجه اشرفیت مخلوقات نائل میگردند.
به خدا قسم خداوند تبارک وتعالی هیچ نیازی به ما ندارد به هیچ جیز ما نیاز ندارد نه به عبادت ما و نه به اعمال ما چه در جهت حفظ دین آن بنامیمش چه در جهت زمینه سازی ظهور موعود عالم.
اگر عبادتی میکنیم صرفاً جهت قرب الهی باشد برای خودمان نیکوست و الا اگر از سر رفع تکلیف چه میدانیم آیا مقبول است یا خیر که میتواند جز ذات اقدس احدیت نظر دهد والله خیر
اگر هم خود را محق صیانت و حراست از دین میدانیم چه بهتر که نظری بر تاریخ داشته باشیم در این هزارو چهارصدو اندی سال چه شد بر اسلام و دین آیا از بین رفت در اختناق حکوما اموی و عباسی و چه و چه والله خیر
. (172748)
 
nikan
۱۳۸۸-۰۴-۱۰ ۱۰:۳۸:۲۳
be nazare man siyasate dolate hakem himishe mobtani be hamle boode. (171413)
 
علی
۱۳۸۸-۰۴-۱۰ ۱۰:۳۹:۵۵
بسیار زیبا بود.
حرف دل ما را زدید.

امیدوارم یک کمیته بی طرف! تمامی تخلفات انتخاباتی از ان جمله که شما بر شمردید بدون اغماض حتی اگر متهم موسوی یا احمدی نژاد باشد پی گیری شود.
این که نمی شود یک نفر ابروی انسانی را پیش 50 میلیون ببرد و تهمت بزند بعد هیچ اتفاقی نیافتد....
باید معلوم شود امار کی غلط بوده ....... و کی دروغی ببخشد امار اشتباه به مردم داده...........

باز هم روی کمیته بی طرف تاکید می کنم زیرا ..............
دیگه بقیه اش را نمی گم و اسم هم نمی برم تا سانسور نکنید! (171415)
 
احسان
۱۳۸۸-۰۴-۱۰ ۱۰:۴۰:۴۱
اگر هدف کاندیداهای مورد نظر همانگونه که وزارت اطلاعات تلویحا اشاره کرده براندازی نرم نظام بوده آیا انجام این مقابله ها بهتر نبود؟

آیا شوروی به خاطر همین تسامحات به سادگی و ظرف چند ساعت فرو نپاشید؟

آیا بیان فساد تعدادی از افراد دولتمرد دوره های اخیر (که حتی در زمان کاندیداتوری آقای توکلی هم تلویحا به آنها اشاره شد) موجب تشویش اذهان عمومی می شود؟

آیا رای 24 میلیونی مردم نتیجه همین بیان مسائل پشت پرده به مردم و احساس یگانگی خواست توده مردم با کاندیدایی خاص نبود؟

آیا صدا و سیما باید به تریبون مخالفان نظام تبدیل شود؟ (مخالفانی که حتی به قانون اساسی کشور نیز احترام نمیگذارند و حتی پس از تایید صحت انتخابات از طرف شورای نگهبان مرتبا بر طبل نا آرامی مدنی میکوبند.)

آیا ....؟ (171418)
 
مهدی
۱۳۸۸-۰۴-۱۰ ۱۰:۴۱:۰۴
با سلام
به خاطر دارم چند ماه قبل از فوق اقای سید احمد خمینی ایشان در جمع اصناف و تجار تهران یک حرفی زدنند که شما هم در بالا به نوعی انرا بیان کردید:

ایشان فرمودند چرا تمام هر انچه که از نظر اقتصادی و سیاسی بر این کشور وارد میکنیم به گردن امریکا و خارجی ها میاندازیم

تورم را زایده تحریم میدانید
و
اعتراض های سیاسی را زایده امریکا

چرا قبول نمی کنیم که ما مدیریت سیاسی و اقتصادی قوی ندارم

چرا خود را نخبه میدانیم اما نمی توانیم احساسات مردم را کنترل کنیم

زیرا در دایره خود بزرگ بینی اسیر شده ایم

با سپاس (171419)
 
مسعود
۱۳۸۸-۰۴-۱۰ ۱۰:۴۱:۳۸
این همه ضعف برای طرف احمدی نژاد شمردید(بقول شما این طرف ) اما این که بیشتر شد از ضعف آقای موسوی (اون طرف )
با این حساب جالبه که باید این طرف برنده باشه و اون طرفیها قبول کنند و این طرفیها فقط بخندند در دل
من دلم از صحبتهای مناظره نمیسوزه اما از صحبتهای آقای احمدی نژاد در میدان ولیعصر پس از پیروزی به هیچ وجه نمیگذرم
آیا واقعآ شان این ملت اینه؟ که رئیس جمهورش ذوق بکنه از برد و هر چی دوست داره سر زبون بیاره ؟
کسی که اینطوری اهانت میکنه به مردم چطور میتونه حق مارو در دنیا بگیره ؟ (171423)
 
ج
۱۳۸۸-۰۴-۱۰ ۱۰:۴۵:۵۵
درباره ی مناظره ها مخالفان احمدی نزاد4سال سنگ اندازی وتخریب کردند چرا نباید حقایقی که مثل عقده برای مردم شده بود مثل فساد های اقازاده ها را بیان میکرد چون رقیب ناجوانمردانه به رئیس جمهور حمله کرد نباید توقع داشت که ایشون ساکت میموندند .درباره ی بعدازانتخابات هم رقیب تحمل شکست رو نداشت مردم رابه جان همدیگر انداخت همون اقای قانون مدار. حالا خیلی مسخره است که بخواهیم حقایق رو برعکس کنیم. (171429)
 
۱۳۸۸-۰۴-۱۰ ۲۰:۴۳:۵۹
اگر واقعا اقاي احمدي نزاد دنبال مبارزه با فساد بود چرا چهار سال صبر كرد. خوب حالا كه بر اساس مستنداتي كه حتما خودشان دارند اقاي هاشمي وناطق را معرفي كردند, بايد انها را تحت پيگردقرار دهندوگرنه مسكوت ماندن اين موضوع ايا علامت سوال در ذهن مردم باقي نمي گذارد كه از اين موضوع صرفا بهره برداري سياسي شده. (172380)
 
مهدی
۱۳۸۸-۰۴-۱۱ ۰۱:۴۶:۰۸
محض اطلاع شما :

ایشون آقایان هاشمی و ناطق رو به فساد متهم نکردند بلکه گفتند فرزندان این ها دارند تو مملکت چه کار می کنند. (متهم کردن فرزندان) در ثانی اگر واقعا اینها ریگی به کفش ندارند چرا سریعا شکایت نکردند و گذاشتند برای بعد از انتخابات !

چرا همسر آقای هاشمی در روز رای گیری گفت اگر تقلب شد مردم بیاند تو خیابون ! و تقلب هم به مفهوم رای نیاوردن آقای موسوی بود ! (172634)
 
علی
۱۳۸۸-۰۴-۱۱ ۰۸:۲۳:۴۳
اولاً آقای احمدی نژاد در مناظره این جمله را گفت «خود آقای ناطق چطوری دارند زندگی می کنند؟» این یعنی متهم کردن آقای ناطق.

ثانیاً ایشان مطلبی راجع به نامه آقای هاشمی به یکی از سران عرب مطرح کرد که در حقیقت اتهام جاسوسی یا اقدام علیه امنیت ملی بود. این هم یعنی متهم کردن آقای هاشمی.

ثالثاً طی سه نامه توسط آقای هاشمی به شخص رهبر، دفتر مجمع تشخیص به صداوسیما، پسر آقای هاشمی به شخص آقای احمدی نژاد و همچنین نامه ای از طرف پسر آقای ناطق به آقای موسوی و همینطور درخواست های مختلفی از سوی آقای کرباسچی، جبهه مشارکت، آقای روحانی (مسؤول پرونده هسته ای در زمان ماجرای سعدآباد) پاسخ گویی به اتهامات در صدا و سیما پیش از انتخابات درخواست شد که به این درخواست ها وقعی نهاده نشد.

رابعاً آقای زنگنه (وزیر اسبق نفت) در پاسخ به فعالیتهای نفتی ادعا شده از سوی دولت نهم، آقای نعمت زاده (مدیرعامل سابق شرکت پالایش و پخش) درپاسخ به دلایل ادعا شده از سوی رئیس جمهور برای برکناری اش از این سمت، دفتر مطالعات استراتژیک مجمع تشخیص در باره مطالب طرح شده راجع به بیانیه سعدآباد جوابیه هایی را منتشر کردند که از سطح سایت ها و برخی روزنامه ها فراتر نرفت و صدا و سیما به هیچ شکلی آنها را پوشش نداد.

خامساً دفتر آیت الله جوادی آملی فیلم هاله نور را تأیید کرد و حتی دو شماره تماس برای پاسخگویی مستقیم به مردم در این باره اعلام کرد.

باز هم مصداق لازم است؟ (172744)
 
ر.م
۱۳۸۸-۰۴-۱۰ ۱۰:۴۶:۰۱
كاملاً منطقي بود ، به هر حال اين هم از انتقاداتي بود كه به دولت نهم چه قبل از اين ماجراها و چه در حال حاضر وارد است. خودخواهي، ضعف مديريت، يكجانبه نگري.
البته بعضي موارد از كنترل دولت خارج است (171430)
 
۱۳۸۸-۰۴-۱۰ ۱۰:۴۶:۲۵
هر دو طرف مقصرند گرچه وزنه‌ی مربوط به جناح موسوم به اصلاح طلب واقعاً سنگین تر است. (171431)
 
محسن
۱۳۸۸-۰۴-۱۰ ۱۰:۴۶:۲۹
آقا جان شما قبل مناظرات نشنیده بودید که اگه تقلب بشه ایران قیامت میشه به نظر من حتی اگر این مناظرات برگزار نمی شد هم باز هم ادعای تقلب مطرح میشد.
در مورد سیاه نمایی دولت در مورد سالهای گذشته من خودم بشخصه معتقدم احمدی نژاد هم از همان موضع مخالفان خود بررسی کرد.
مثلا احمدی نژاد می توانست علاوه بار کاستی های نقاط قوت رو هم مطرح کنه.
از طرفی باید این واقعیت رو پذیرفت که برای مقایسه عملکرد دولت ها باید یا با سند های چشم انداز و برنامه های 5 ساله به مقایسه پرداخت و یا با عملکرد دولت ها.
شاید مقداری از سیاهی های این آمار فقط واقعیات بود.
مثلا همه ما میدانیم که فرزندان آقای هاشمی همیشه مورد سوءظن بوده اند ویا اخباری در مورد برخی از آقازادگان دیگر.
در نماز جمعه هم آقا همین مسئله رو طرح کردند که اگر من اعتقادی به فساد در برخی از نهاد های نداشتم آن نامه را در مورد تلاش قوا برای مبارزه با فساد منتشر نمیکردم.
من در این مقاله در بعضی از جاها خیلی تعجب کردم مثلا شنبه آقای موسوی گفت بریزید بیرون دیگه شما نباید توقع داشته باشید طرفداران آقای موسوی به حرف های مثلا آقای دانشجو در همان روز گوش کنند چون عده ای از طرفداران اغلب متعصب تر در خیابان ها مشغول تظاهرات بودند.اصلا خونه نبودند تا پیگیر پاسخ ها باشند.
یا مثلا دروغ ای که به رئیس جمهور نسبت داده شد در مورد خس و خاشاک خواندن طرفداران آقای موسوی در حالی که وقتی تلویزیون این صحبت ها رو پخش کرد ایشون اصلا چنین انتصابی به هواداران آقای موسوی نداشتند بلکه دقیقا در مورد آشوب گران صحبت کردند ولی هنوز هم برای تمسخر احمدی نژاد از خس و خاشاک استفاده میشه در حالی که اصلا این صحبت احمدی نژاد نبوده.
و بسیاری دیگر... (171433)
 
علی
۱۳۸۸-۰۴-۱۱ ۰۸:۳۲:۴۷
برادر محسن!

درمورد آخرین پاراگرافت باید عرض کنم که:

به این نمیگن دروغ. دروغ انکار علنی واقعیتی است که هزاران نفر با چشم خودشون اون رو دیدن. مثل فیلم هاله نور و ماجرای استقبال شیراک از خاتمی.

این چیزی که شما به عنوان دروغ ازش نام می بری، احساسیه که بعد از شنیدن اون سخنرانی به کسانی دست داد که به احمدی نژاد رأی نداده بودن. اون هم نه فقط طرفداران موسوی، بلکه امثال من که به محسن رضایی رأی دادن هم همین احساس رو کردن.

وقتی کسی حرفی رو میزنه باید عواقبش رو هم پیش بینی کنه.

فراموش نکنید راهپیمایی میلیونی روز دوشنبه 25 خرداد، یکی از عوامل مهمش این بود که معترضین به جناب احمدی نژاد نشون بدن که «چهارتا خس و خاشاک» نیستن. (172746)
 
۱۳۸۸-۰۴-۱۰ ۱۰:۴۷:۰۰
سه مورد زیر هم قابل تحلیل است:
- قطع کامل سیستم پیامک در همه اپراتورها و قطع تلفن همراه در ساعاتی از شبانه روز
- عضویت همزمان آقای الهام در شورای نگهبان و هیئت دولت
- برگزاری جشن پیروزی کاندیدای منتخب در شهر تهران که در آن رای نیاوردند. (171436)
 
بابك
۱۳۸۸-۰۴-۱۰ ۱۰:۴۷:۱۷
شما چرا همش به نعل مي‌زنين، چندتا هم به ميخ بزنين:
اگر آقاي موسوي از همان ابتدا قصد تخريب دولت را نداشت، اگر آقاي موسوي بجاي فرافكني و فرار به جلو برنامه‌هايش را بيشتر مطرح مي‌كرد، اگر آقاي موسوي بجاي بيانيه‌هاي تند قدري هم مردم را دعوت به آرامش و اطاعت از قانون و امر رهبري مي‌كرد و... (171437)
 
امین
۱۳۸۸-۰۴-۱۱ ۰۰:۳۲:۱۱
این الف اینقدر قبل از انتخابات به میخ زده که اگر میخ طویله هم بود تا الان به پونز تبدیل شده بود.
اون موقعی که باید به نعل میزد نزد. حالا که دیگه کار از کار گذشته. این اسب چارنعل داره میتازونه! (172566)
 
مهدی
۱۳۸۸-۰۴-۱۰ ۱۰:۴۸:۰۶
با سلام خدمت آقای توکلی و دست اندر کاران سایت الف . بعضی از مطالبی که شما بزرگواران مطرح کرده اید به نظر اکثریت حتی موافقان آقای احمدی نژاد کاملا عمل نادرستی بود مخصوصا اشکال اول و دوم شما . اما در مابقی موارد این تحلیل شما با حرف های گذشته شما مطابقت ندارد مثلا شما در مورد علت قطع پیامک ها و برخی سایت ها دلایلی آورده بودید که به نظر خیلی هم جالب می آمد ولی مطرح کردن این مباحث با نظرات قبلی شما مطابقت ندارد و به نظر می رسد که بعضی از این درخواست های شما مخصوصا در مورد اجازه تجمع های اعتراض آمیز حرفی است که با سخنان رهبر انقلاب و امام مغایرت دارد و همان دلایلی که شما برای قطع پیامک ها آورده بودید به طور قطع در مورد بعضی از مواردی که در بالا ذکر کرده اید مطابقت می کند (171441)
 
۱۳۸۸-۰۴-۱۰ ۱۰:۴۸:۳۸
به نظرم هیچ فرقی نمیکرد چون کسانی و جریاناتی تحت هر شرایط و در هر صورت این اتفاقات رو میخواستن راه بندازن حالا شاید شکلش فرق میکرد (171442)
 
علی
۱۳۸۸-۰۴-۱۰ ۱۰:۵۰:۴۲
آقاجان این تحلیل غلط ونادرستی ازحوادث اخیراستوحوادث اخیرربطی به مناظرات و...نداردحوادث اخیریک سناریوی ازقبل طراحی شده ازسوی دشمنن نظام آنهم بدت دوستا ناآگاه ودیوانگان سیاسی کشوربوداین موضوع رارهبری وسایررجال سیاسی نیز برقلم وزبان جاری کردندحال شماآمدیدمقاله لطی نوشتیدومیخواهیداذهان رامخدوش وتحریف نمایید. (171444)
 
پرویز
۱۳۸۸-۰۴-۱۰ ۱۰:۵۱:۱۵
با تشکر از شما
اینها سئوالات ما هم هستند
امیدوارم طبق معمول فراموش نشوند وکسی به آنها رسیدگی کند (171446)
 
۱۳۸۸-۰۴-۱۰ ۱۰:۵۱:۴۰
راه رسيدن به دموكراسي وآزادي ديني والبته در چارچوب قانون ومقررات داشتن سعه صدر وبالا بردن آستانه تحمل در وهله اول براي مسئولين وبعد اقشار مردم است تا بحال جامعه ما با اين شدت شاهد برخورد نظرات وآارئ مختلف وبعضا\"متضاد نبوده وگذر از اين مرحله اگر چه حاوي تجارب تلخي هم بود ولي مطمئنا\"در افزايش بلوغ سياسي جامعه در سطوح مختلف تاثير مثبت داشته است ونشان داد كه دشمنان خارجي مترصد كوچكترين فرصتي براي سوئ استفاده ميباشند.اگر چه در اين آزمون بعضيها نمره قبولي نگرفتند. (171447)
 
محمدی
۱۳۸۸-۰۴-۱۰ ۱۰:۵۲:۱۶
قابل توجه مسئولین اگر جواب قانع کننده ای( منطقی ) دارند بدهند؟ (171448)
 
یحیی
۱۳۸۸-۰۴-۱۰ ۲۳:۵۹:۵۶
نه اینکه خیلی به جواب ها گوش می دهید و قبول دارید. (172535)
 
علي
۱۳۸۸-۰۴-۱۰ ۱۰:۵۳:۰۱
سلام
درست است كه در مناظره آقاي احمدي نژاد تخريب را شروع كرد ولي شما نبايد از ياد ببريد كه از مدتها پيش اصلاح طلب ها تخريب وسيعي را شروع كرده بودند و آقاي موسوي هم كه اتفاقا اولين نفر بود كه نطق تلويزيوني ايراد كرد به جاي ارائه ي برنامه هايش شروع به تخريب كرد و اولين سخنانش را باتخريب شروع كرد. نظر يكي از آقايون دست اندر كار را بخوانيد : آنقدر بايد بگوييم احمدي نژاد دروغ گوست تا اگر گفت ماست سفيد است كسي باور نكند. متاسفانه تا حدودي هم موفق شدند و جمعيت زيادي را هم جذب كردنند. از آنهايي كه دلشان به نظام مي سوخت و از وضع موجود به عللي نا خشنود بودند، ولي بعد از كنار رفتن پرده ها خيليها به اشتباه خود پي بردند و بر گشتند و نشان دادند دنبال خط اصيل انقلابند و اگر بر اثر سيگنالهاي نادرست به خطا رفتند، زود بر مي گردند.ما هم قبول داريم دولت ايراد و نواقص زياد دارد ولي روشي را كه در پيش گرفته صحيح است. در مورد استفاده مخالفين از صدا و سيما و گفتن نظراتشان در آنجا، بايد متذكر شد كه وقتي كسي غافل شد و فكر كرد 100% حق با ايشان است و هيچ دليل و منطقي را قبول نكرد،صحبتهاي ايشان در صدا و سيما خطر ناكتر از امام جماعت شدنش است چرا ايشان حاضر نشده با حضور كارشناسان در صدا و سيما صحبت كند و چرا درخواست صحبت مستقيم و تنها با مردم كرده است. آيا كسي كه غافل شده و كلاه سرش رفته، جايز است در صدا و سيما اين غفلت را به مردم هم منتقل كند. اگر راست مي گويند دوباره مناظره كنند تا حقيقت بيشتر معلوم شود. (171450)
 
کاوشگر
۱۳۸۸-۰۴-۱۱ ۰۲:۲۵:۲۶
سلام.
ببخشید یکی از دست اندرکاران رو از همون پیامکی که به همه ارسال شد و بعضاً هم تیتر بعضی روزنامه ها شد می فرمایید؟!
اولاً کاش از صدور حرف و منبع اطمینان پیدا می کردید و دوماً ایشون فرد دست اندر کاری که به آقای موسوی و ستادشون ربط داشته باشه و آقای موسوی از ایشون دستورالعمل بگیرن، نبودن.
به امید ظهور سبز مولا و آشکار شدن راستی ها (172657)
 
علی
۱۳۸۸-۰۴-۱۱ ۰۸:۴۲:۳۸
ببخشید.
منظورتون اینه که دولت محترم فکر نمی کنه 100% حق باهاشه و دلیل و منطق رو هم قبول می کنه؟ (172752)
 
شهاب
۱۳۸۸-۰۴-۱۰ ۱۰:۵۵:۳۲
به نظر من همه ی این اغتشاشات به احمدی نژاد و مناظره اش با میرحسین بازمی گردد که طرفدارهای خود را مقابل بقیه ی مردم قرار داد (171452)
 
۱۳۸۸-۰۴-۱۰ ۱۰:۵۵:۳۳
با سلام كاملا با شما موافقم . بايد به موارد بالا جشن زود هنگام احمدينژاد را نيز اضافه نمود (171453)
 
۱۳۸۸-۰۴-۱۰ ۱۰:۵۶:۳۳
ازسایت الف این حرف ها بعید بود (171456)
 
کیوان
۱۳۸۸-۰۴-۱۰ ۱۰:۵۷:۲۱
آفرین به شما نویسنده محترم. فکر کنم حرف دل میلیون ها ایرانی رو زدید. بسیار عالی نوشتید. ای کاش همه این مسائل رعایت می شد. البته این مسائل همچنان یک علامت سوال بزرگ را در ذهن بسیاری از هموطنان بوجود آورده. امیدوارم ضعف مدیریت در همه بخش های کشور روزی برطرف بشه. (171458)
 
h امير
۱۳۸۸-۰۴-۱۰ ۱۰:۵۷:۳۴
درود بر شما كه سخن حق را بيان كردي . ولي كو گوش شنوا كه اين حقايق را بشنود. شهوت قدرت تمام چشمها را كور و گوشها را كر و قلبها را سخت و مغزها را تهي كرده است. فقط بايد شكوه و ناله پيش خداي متعال ببريم و به او پناه ببريم. (171459)
 
علي
۱۳۸۸-۰۴-۱۰ ۱۰:۵۷:۴۶
خدا پدرت را بيامرزد كه كمي انصا ف داري . ولي اعتماد مردم برنمي گردد . (171460)
 
مهدی
۱۳۸۸-۰۴-۱۰ ۱۰:۵۹:۰۶
به نظر من شروع بد آقای احمدی نژاد مشکل ایجاد کرد .چرا 4 سال پیش که ایشان رای اوردند مشکلی پیش نیامد!شاید ای رفتارها در شان رییس جمهور یک مملکت نباشد (171464)
 
۱۳۸۸-۰۴-۱۰ ۱۱:۰۰:۴۷
کاش نگارنده هم اقلا زودتر از بیات شدن نظراتش انها رااعلام می کرد که به شایبه
عدم بیطرفی و بی انصافی متهم نگردد (171469)
 
۱۳۸۸-۰۴-۱۰ ۱۱:۰۴:۳۱
لازم است زيركانه شعور مردم و انتخاب آنها را زير سئوال نبريم. مردم همه اين زوايا را ديدن و مبتني بر آنها راي خود را دررون صندوقها ريختند. عملا يك قضاوت ملي را شاهد بوديم كه بسيار دقيقتر و گسترده‌تر از قصاوت معمول در دستگاههاي قضا مي‌باشد. اگر راجع به تقلب و اينكه خواست كلي مردم تغيير داده شده و تقلبي صورت گرفته است روشنگري نمائيد. مردم تشنه عدالت و بيزار از راهزنيهاي پيدا و پنهان هستند و توسل به افكار عمومي براي اصلاح مفاسد اقتصادي يك روش معقول، اثربخش و نيز شرعي هم مي‌باشد. اينكه يك دستگاه رسمي، جريان فاسد را فاسد معرفي نكند مبني بر سلامت آن جريان نخواهد بود. (171478)
 
ک، م
۱۳۸۸-۰۴-۱۰ ۱۱:۰۴:۴۷
اتفاقا این مقاله کاملا مغرضانه و ساده اندیشانه نوشته شده است. زیرا مناظره ها با تخریب آقای احمدی نژاد آغاز شد و کسانی هم که در بعد از انتخابات اعتراض داشتند اغتشاش را شروع کرده و شعارهای ضد نظام و ناسزا می گفتند. به علاوه این اغتشاشات قبل از طی مسیرهای قانونی شروع شدند. (171480)
 
۱۳۸۸-۰۴-۱۰ ۱۱:۰۵:۲۹
بهتر بود سوال اولتان این می بود
آیا اگر از 3ماه قبل از انتخابات از رئیس جمهور یک کشور که با رای اکثر مردم انتخاب شده به عنوان رمال ،فال بین ،خرافه پرست ،فضاحت ببار بیار، دولت صدقه ای یاد نمیشد جو انتخابات خراب میشد ؟
خدا وکیلی کسی به شما این نسبت ها را بدهد ازش تشکر میکنید ودر مقابلش سکوت میفرمایید یا در صدد پاسخ گویی برآمده وشما هم مقابله به مثل میکنید مگر یک نفر چه قدر صبر وتحمل میتواند داشته باشد .
ما هر وقت تلویزیون را روشن کردیم دیدیم دیدیم آقای موسوی با شور وهیجان در حال مسخره کردن رئیس جمهور است این یعنی بی احترامی به رئیس جمهور وکسانی که به او رای دادند این یعنی عین بی ادبی
درست است دولت کاستی هایی داشت ولی آیا کار مثبت انجام نداده بودند؟
آیا دولتهای دیگر بدون عیب ونقص بودند؟
فرض بر اینکه سخنرانی احمدی نژآد در دوربان فضاحت بود
بعدش کی خوشحال شد ؟مظلومان فلسطین غزه ولبنان
بعدش کسی کشته شد ؟
بعدش بر علیه جمهوری اسلامی کسی در دنیا تظاهرات شد؟
سفارتخانه ایران را مورد حمله قرار دادند؟
کشورهای دیگر بر علیه ما بیانیه دادند ؟
مردم به جان هم افتادند؟
اوال بیت المال از بین رفت؟
منافقین ودشمنان ما حال کردند؟
اما عنوان تقلب که از قبل انتخابات توسط آقایان سازش کوک شده بود فضاحت نبود؟
خودتان قضاوت کنید 450 هزار نفر درپای صندوقها زحمت کشیدند اکثرشان سالهاست این وظیفه را به عهده میگیرند شدند متقلب انها میتوانند ادعای شرف کنند
البته این لباس شخصی ها هم پا به پای بقیه آب به آسیاب دشمن ریختند هم نظام را زیر سوال بردند هم بسیج را اینها همان جاهلان مقدس نما هستند که با کمک عالمان بی بندوبار کمر نظام را شکستند .همانطور که در زمان امام صادق هم همین دو گروه کمرش را شکستند. (171484)
 
علی
۱۳۸۸-۰۴-۱۱ ۰۸:۴۵:۴۲
ببخشید!
شما چه تلویزیونی نگاه می کنی که هروقت روشنش می کردی (آن هم از 3 ماه قبل از انتخابات) آقای موسوی را نشان می داد؟ (172753)
 
امید
۱۳۸۸-۰۴-۱۰ ۱۱:۰۵:۳۷
به خدا حرف ما هم همینه،\" چرا عاقل کند کاری که بازآرد پشیمانی\" و اینکه\" آن را که حساب پاک است از محاسبه چه باک است\"
چرا باید یکدفعه در تهران موبایلها قطع بشه که خوشبین ترین آدم هم مشکوک بشه و چرا های زیاد دیگه... (171485)
 
بابک
۱۳۸۸-۰۴-۱۰ ۱۱:۰۶:۱۳
باز هم خدارو شکر یک نفر پیدا شد تو این آشفته بازار حرف حق بزنه (171486)
 
محسن افشری
۱۳۸۸-۰۴-۱۰ ۱۱:۰۷:۱۴
سلام برخبرگزاری مورد اعتمادم وهمه عزیزان،بزرگواران نمی توان از دلیل نادرست نتیجه درست گرفت این اتفاقات را همه می دانیم که1) از چندماه قبل از رای گیری آغاز شده بودودولت کوبیده می شد بند2) پرونده ها در مناظره اول از طرف جناب آقای موسوی مطرح شدبند3) این بند را با دلایلی قبول دارم بند4)آیا کسی می توانست التزام دهد که بعد از حرفهای آنچنانی کاندیداها وطرفدارانشان قائله مصیبت بار نمی شد وخط دهی جدیدی اتفاق نمی افتاد وبند5)مطمئن کاری امنیتی در کشور بود که بزرگان امنیتی وبادیدی امنیتی تصمیم گرفتنداگر در استادیوم آزادی 200 یا 300هزارنفر دست به دست هم می دادند وبا سخنرانی خانم یا آقای فلانی تحریک می شدنداین سیل را کدام نیرو می توانست کنترل کند؟بند6)سایتی که خط دهی منحرف ودروغ می کند وباعث تحریک است ومستندات دروغ وساختگی به خورد ملت می دهد باید فعال باشد؟بند7)به چشم خودم، هم قبل وهم بعد انتخابات دیدم که نیروهای انتظامی وبسیج با مردم می گفتند ومی خندیدندچون گفته شده بود مردم را تحریک نکنید ووقتی عده ای شروع به شکستن و...کردندآنها وارد ماجراشدند.وطبیعی است.
الفی های عزیز خوب است ماجرا را تحلیل می کنید ولی من که همیشه پروپا قرص می خواهم هرروز اول خبرهای سالم را از شما بگیرم این تحلیل را جالب ندیدم ومنظورتان را از قرار دادن در سایتتان نمی دانم؟ (171488)
 
حیدری
۱۳۸۸-۰۴-۱۰ ۱۱:۰۸:۲۴
گوش اگر گوش منو ناله اگر ناله توست --انچه البته بجایی نرسد فریاد است (171491)
 
ايرسا
۱۳۸۸-۰۴-۱۰ ۱۱:۰۹:۳۴
خدا خيرت بده.
اينم اضافه كن از مولاي ما امام حسين
اگر دين نداريد لااقل آزاده باشيد. (171494)
 
srss
۱۳۸۸-۰۴-۱۰ ۱۱:۰۹:۵۶
ای محافظه کار (171496)
 
زهرا
۱۳۸۸-۰۴-۱۰ ۱۱:۱۱:۰۳
با تمام بندهای این مقاله موافقم . مسیولیت اصلی این اتفاقات ناکارامدی سران دولت نهم است که انشاا.. در دولت دهم تغییرات فاحشی داشته باشیم. (171500)
 
زهرا
۱۳۸۸-۰۴-۱۰ ۱۱:۱۲:۰۲
1- اگر بیشتر دقت کنید قضیه مربوط به اندک زمانی قبل از انتخابات نیست. از زمان روی کار آمدن آقای احمدی نژاد فضای سیاسی کشور تبدیل به میدان جنگ شد و دو طرف میدان جنگ هر کدام سعی کردند به هر وسیله ای از اتهام، دروغ، راست، با حرف، با عمل... دست دیگری رو از قدرت کوتاه کنند اینکه کدام درست و کدام غلط بحث جداگانه ایه.
2- در کشورهای پیشرفته رسانه قوی و مستقل عمل می کنه. اگر کسی از مسئولان مملکت تخلفی کنه (هر نوع تخلفی) به سرعت در رسانه انتشار پیدا می کنه. آزادی جریان اطلاعات باعث ایجاد اعتماد به مسئولان می شه . این جزو ابلهانه ترین سیاست های کشور ماست که مردم رو محرم خودشون نمی دونن که به خیال خودشون نظام به خطر نیفته. غافل از اینکه این کار باعث بی اعتمادی مردم به خصوص قشر جوان و روشن فکر به مسئولان می شه.
اعتقاد دارم مطرح کردن مشکلات گذشته ی کشور در رسانه باید خیلی زودتر از اینها به صورت تحلیل جامع از طرف مسئولان انجام می شد و نه 1 هفته مونده به انتخابات به صورت اتهاماتی از هر دو جناح که وقتی برای بحث و تحلیل برای اون وجود نداره و صرفا یک مشت اطلاعات به صورت اتهامات به دو طرف زده شد.
3- مورد 3 رو قبول ندارم چون تغییرات جالب و مثبتی بود که تو سیستم اطلاع رسانی وزارت کشور ایجاد شده بود و واقعا جای تحسین داشت. اصولا مردم ما دیر با تغییرات کنار میان حتی اگه تغییرات مثبتی باشه و می دونیم که دولت احمدی نژاد دولت تغییرات و سنت شکنی ها و اجرای طرح های یونیک بود. امسال نه 4 سال دیگه این سیستم پیاده می شد و باز همین آش و همین کاسه بود. کسی که تخم \"تقلب در انتخابات\" رو تو ذهن مردم کاشت و به اون کلی آب داد که به موقع بار بده کسان دیگه ای بودن و اونا به هر چیزی که جا داشت چنگ زدن که بگن تقلب گسترده شدهو یکیش هم این سیستم اطلاع رسانی وزارت کشور.
4- صدا و سیما گند زد!
5- وزارت کشور لج کرد!
6- وزارت ارشاد بدترش کرد!
7- نیروی انتظامی و بسیج هم نمک پاشیدن روی زخم باز!

با تمام این اوصاف فراموش نکنیم کسی که اولین قدم اشتباه بعد از انتخابات رو برداشت و شروع کننده ی این قائله بود کاندیداهای شکست خورده بودن. (171501)
 
فرهنگ
۱۳۸۸-۰۴-۱۰ ۱۱:۱۳:۱۶
وای به حال آقای احمدی نژاد اگر سر سوزنی از افشاگری ها و سهام عدالت و افزایش حقوق ها و ....... که در آستانه انتخابات انجام داد به خاطر رای جمع کردن باشد.
قطعا در برابر خداوند و مردم و تاریخ پاسخگو خواهد بود .و در آینده در این باره قضاوت خواهد شد.
واگر هدفش واقعا خدمت رسانی و مبارزه بافساد باشد که خوشا به سعادتش وهمیشه رو سفید خواهدبود .الله اعلم کسی از درون هیچ کس غیر از خدا خبر ندارد و نمی توان به سادگی قضاوت کرد (171503)
 
فاطمه
۱۳۸۸-۰۴-۱۰ ۱۱:۱۴:۳۰
ظاهرا بعضي آقايان كه به موسوي راي داده اند هنوز در فضاي رقابت هاي انتخاباتي به سر مي برند و نمي خواهند اعتراف كنند كه راي آنها به موسوي اشتباه بوده است. آقاي ايماني حديثي هست كه مي گويد دوست داشتن چيزي موجب ميشود تا انسان نسبت به آن كور و كر شود (171504)
 
مهدی
۱۳۸۸-۰۴-۱۲ ۰۱:۱۷:۵۳
چرا باید اعتراف کنند که رای آنها به موسوی اشتباه بوده است؟ (173490)
 
علی
۱۳۸۸-۰۴-۱۲ ۰۲:۱۰:۰۸
اتفاقا ما کور و کر نیستیم و داریم می بینیم که خیلی ها که به احمدی نژاد رای داده بودن دارن استغفار می کنن و شما هم اگر مهر از چشم و گوش و قلبت باز بشه به استغفار خواهی افتاد (173510)
 
۱۳۸۸-۰۴-۱۰ ۱۱:۱۶:۳۵
چيه، دوباره حمله به احمدي نژاد را شروع كرديد؟ تا كي مي خواهيد ادامه دهيد؟ چرا نمي گذاريد بعد از اين هجمه وسيع به دولت منتخب ملت ايران، دولت بتواند با اقتدار كار خود را شروع كند؟ (171509)
 
سید
۱۳۸۸-۰۴-۱۰ ۱۱:۱۶:۴۲
یکی به میخ میزینی یکی به نعل. دکتر خودتم نمیدونی چیکاره ای؟ بنده طرفدار سرسخت موسوی بوده ام اما منش احمدی نژاد برایم دلچسب تر است چرا که سر باطل خود استوار تر بود اما شما بر سر حق خود پافشاری نکردید و نه شما و نه آقای قالیباف و لاریجانی از رضایی حمایت نکردید. (171510)
 
مرتضي
۱۳۸۸-۰۴-۱۰ ۱۱:۱۸:۲۷
اي كاش تخلفاتي كه ميگفتند مصداق داشت!
فقط ميگويند اينطور شد انطور شد نميگويند كجا طور طور شد!
آقايان قانون مدار خود با قانون گريزي ديكتاتور شده اند .
مسئولان الف شما هم يكي به نعل ميزنيد يكي به ديوار (171513)
 
reza
۱۳۸۸-۰۴-۱۰ ۱۱:۱۹:۳۳
خوب حالا که چی؟ ما که با رویکرد الف و آقای .... آشنایی داریم، هیچکدام از این اگرهای شما هم که 90 درصد مربوط به گروه به ظاهر پیروز است بوقوع نپیوست، پس این زاویه دیگر را مطرح کردید که مثلاً عقده این حرفها به دل مردم نماند و بپذیریند که انشاالله اگر به ما باز هم رای بدید این کارهای بد را تکرار نمیکنیم.
خسته شدیم از این همه ریا، نماینده مجلس حرفش را در نطق پیش از دستور میزند البته اگر ... (171514)
 
محمود
۱۳۸۸-۰۴-۱۰ ۱۱:۱۹:۴۵
با نظرات نویسنده محترم تا حدود زیادی موافقم. ذکر چند تذکر لازم بنظر میرسد: اول اینکه سخنان تحریک آمیز رییس جمهور در مراسم جشن در میدان ولیعصر و حملات دوباره به نامزدها و رییس مجمع و... عامل مهمی در تشدید اغتشاشات بود. دوم اینکه نیروهای امنیتی و انتظامی واقعا با مردم تظاهرکننده مماشات و تسامح به خرج دادند که این باعث شد آنها بیشتر به اقدامات خلاف قانون خود بپردازند. بنظر این حقیر حاکمیت نباید می گذاشت این مسئله اینقدر زمان ببرد و باعث این همه خسارات جانی مالی روحی و روانی گردد. خداوند سایه مقام معظم رهبری را مستدام بدارد. یاعلی (171515)
 
حميدرضا
۱۳۸۸-۰۴-۱۰ ۱۱:۲۰:۳۳
واقعا من تعجب ميكنم و البته خوشحالم كه توي اين سايت كه همه هم ميدونن طرفدار جناح اصولگراست اينجور مقالات هم مننتشر ميشه!
مطلب جالبي بود كه البته همه ي مردم هم به موارد اشاره شده اذعان دارند اما مشكل ما اينجاست كه اداي دموكراسي رو درمياريم اما از اجراش ابا داريم.
واقعا عملكرد صدا و سيما پس از انتخابات به طرز دهشتناكي اسفبار بود اما نكته اينجاست كه آقاي رييس جمهور در يكي از نطق هاشون فرمودند كه در ايران آزادي تقريبا مطلقه اما احتمالا منظور ايشون زدن تهمت و انگ زني(رجوع كنيد به مناظره ها البته از هر دو طرف) بود نه آزادي بيان.
اما:
1- اختلال سيستم اطلاع رساني از طريق پيامك
2- قطع سرويس تلفن همراه به مدت چند شب
3- فيلتر كردن سايت هاي معترضين (تاكيد ميكنم معترضين و نه آشوبگران و عوامل اغتشاش)
4- محدوديت در انتشار روزنامه هاي جناح مخالف
5- نويز فرستادن بر روي شبكه هاي ماهواره اي مخالف
6- عدم ارائه مجوز براي برگزاري اعتراضات قانوني از سوي وزارت كشور
7- يكجانبه گرايي افراطي صدا و سيما
هيچ كدوم از موارد بالا از نگاه آقاي رييس جمهور مصداق نقض آزادي بيان به شمار نمياد!
اميدوارم دوستان توي اين سايت حداقل نظرات ما رو منعكس كنند. (171516)
 
علی
۱۳۸۸-۰۴-۱۰ ۱۱:۲۵:۳۳
بدون شک متن و انگیزه های نویسنده نمی تواند همان چیزهایی باشد که خواننده دریافت می کند. این نوشته بی طرفانه و حتی با رویکری اصلاح طلبانه پسند نوشته شده است انچه شرح داده شده واقعیت است اما همه واقعیت نیست. مگر نه اینکه قانون برای همگان یکسان است پس چطور اعلام شده که گردهمایی میدان ولی عصر طرفداران دولت مجوز داشته اما در مقابل به طرفداران دو کاندیدای دیگر هرگز مجوز داده نشده. قانون تا هنگامی معتبر است که بانیان آن خود نیز قانونگرا باشند وگرنه با اعمال سیقله بر قانون نخستین قربانی خود قانون است و هرج و مرج جای قانون را می گیرد. برداشت اینجانب این است که متن برای ماله کش کردن مسائل پس از انتخابات و به مثابه مرهمی کوچک بر زخمی عمیق است. می تواند این مهم نیز انگیزه انتشار این نوشته باشد. البته در مواردی و فقط موردی می توان این سایت را گاه گاه بی طرف دانست. (171525)
 
علیرضا زراعی
۱۳۸۸-۰۴-۱۰ ۱۱:۲۶:۱۲
باور کنیم حقایق کتمان کردنی نیست و عدالت خداوند منان یاری رساندن به مظلوم و بازپس فرستادن عمل بسوی ظالم میباشد و این شمول عدالت فارغ از هر کسوت و مقام دنیوی است

و مهمتر اینکه مردم میفهمند کنشها و واکنشهای سیاسیون به چه معناست

ضمنا از آقای توکلی خواهش میکنم مروری بر خود داشته باشند و سیاست یکی به نعل و یکی به میخ را فرسوده بدانند (171527)
 
۱۳۸۸-۰۴-۱۰ ۱۱:۲۶:۵۰
نوشته شما نه یک اگر است و نه از زاویه دیگر. این همه مسئله و کل زاویه است. لطف بفرمائید گوش شنوایش را معرفی کنید! (171528)
 
حسين
۱۳۸۸-۰۴-۱۰ ۱۱:۲۶:۵۹
من خيلي دوست دارم روي بند 7 اين مقاله بررسي صورت بگيرد. متاسفانه نكته اي كه به شدت به حيثيت نظام در اين جريان آسيب وارد كرد همين بند بوده است. اينقدر كه اين مورد به نظام آسيب وارد كرد نه آقاي موسوي و نه آقاي احمدي نژاد با ندانم كاري به وجهه نظام آسيب وارد نكردند. واقعا ابعاد اين برخورد خشن آنقدر وسيع هست كه متاسفانه بنده به دليل اين كه نظرم سانسور نشود از بيان آن خودداري مي كنم. به نظرم ما نشان داديم كه مديريت بحران بلد نيستيم. به فرموده رهبري 40 ميليون نشان دادند كه با نظام هستند با حضور در انتخابات.حال يك اقليتي به درست يا غلط احساس شكست خوردگي مي كند و مي خواهد راهپيمائي كند.چرا ما بايد از راهپيمائي اين اقليت وحشت داشته باشيم؟اين وحشت ما از اين راهپيمائي ساده منجر به اعمال خشونت بي سابقه اي شد. (171529)
 
soodeh
۱۳۸۸-۰۴-۱۰ ۱۱:۳۰:۱۰
در ان قسمت که نوشته اید صدا و سیما به طرف مقابل اجازه حضور می داد یادم می اید اقای موسوی درسایت کلمه نوشته بود که اماده مناظره هست و شما چندی بعد نوشتید فقط به یک وقت زنده تلویزیونی تنها بیشتر رضایت نمی دهد و از انجائیکه این اقا حرف هیچ کس را قبول ندارد انچنانکه اقایان موسوی لاری و محتشمی راهکار مقایسه شماره شناسنامه افراد را با سازمان ثبت احوال برای اثبات انتخابات بیان کردند ولی اقای موسوی انها را با این راهکار که بسیار دور از فرض هم بود نماینده خود معرفی نکرد پس اگر هر کس دیگری غیر از خودش در صدا و سیما سخن می گفت انها بهره برداری از ان سخن را می کردند و در اخر اقای موسوی اعلام می کرد که ان حرفهای خودش هست و از جانب من نماینده نبوده و باز این غائله نمی خوابید ایشان کلا کسی هستندکه اول جلو می ایند ولی وسط کار اگر ببینند که بازی را می بازند زیر همه چیز می زنند درست مثل شطرنج بازهایی که در حرکتهای اخر که منجر به کیش و ماتشان می شود زیر صفحه شطرنج می زنند اگر ایشان از خود صداقت نشان می دادند می توانستید به صدا و سیما خرده بگیرید که چرا به انها مجال سخن گفتن ندادند ولی کسی که از خود هیچ صداقتی نشان نداده و خودش هم حاضر نیست که در صدا وسیما حضور یابد تازه اگر می امد و حرف می زد و می گفت مثلا برای قانون مداری امدم ولی زیر ان حرفش هم می زد دیگر به نظر شما باید در صدا و سیما حضور یابد اگر اینگونه هست بقال سر کوچه ما هم اعتراض دارد اگر صدا و سیما به ایشان اجازه ندهند لطفا شما تیتر بزنید که صدا و سیما در حقش ظلم کرده است ظرفیت افراد در استفاده از تریبون رسانه ملی متفاوت است اگر ما بتوانیم از خود ظرفیت بالایی نشان دهیم می توانیم دائم از ان استفاده کنیم وگرنه به نظر شما چه باید کرد ایا در موقع نوشتن این متن خودتان را در جایگاه صدا و سیما هم گذاشته اید ؟ (171538)
 
محتشم
۱۳۸۸-۰۴-۱۰ ۱۱:۳۰:۳۰
برادر ارجمند جناب ایمانی شمارا از نزدیک می شناسم و معتقدم از روی تکلیف فرمایش فرمودید ، اما با عنایت به گزارشات تحرکات و تحریکات مخالفین و معاندین در چند ماه قبل از انتخابات از طرفی و خود را پیروز قلمداد نمودن انتخابات توسط احد از نامزدهای محترم چند ساعت قبل از اعلان نتایج اولیه و ارزیابی ورود گروهکهای تروریستی به داخل کشور و وجود سایتها و مراکز تهیه اطلاعات و اخبار آلوده از روند انتخابات و افزایش تحریکات ماهواره ای و دامن زدن به فضای تشویش اذهان آیا جایی برای تسامح بیشتر در مقابله با هجمه واژگون سازی پیروزی بزرگ مشارکت عمومی مردم در 22خرداد وجود داشت ؟
قطعا شما هم هیچگونه ریب و ظنی در شجاعت و آگاهی و زمان شناسی مردم عزیز ایران ندارید اما خوبست بدانیم این قصه توسط خناسان از قبل به رشته درآمده بود و ما چه با افراط چه با تفریط در برخورد نظام مواجهه می شدیم ، بازهم بنا بر زدن پایه اتحاد و انسجام و همبستگی ملی و اعتقادی کشور بود . (171540)
 
بیمبو
۱۳۸۸-۰۴-۱۰ ۱۱:۳۱:۳۲
من خودم به احمدی نژاد رای دادم.ولی حرف حساب جواب نداره!دولت ضعیف کرد.البته بخشی از آن به خاطر ترسی بود که بر بدنه دولت افتاده بود و بخشی به خاطر سعی صدر نداشتن دولت. (171541)
 
۱۳۸۸-۰۴-۱۰ ۱۱:۳۱:۵۸
از اینکه منصفانه این نقد را انجام دادید از شما متشکریم./ (171543)
 
mehdi
۱۳۸۸-۰۴-۱۰ ۱۱:۳۳:۱۸
وای چه نکاته آموزنده ای (171547)
 
خواجوي
۱۳۸۸-۰۴-۱۰ ۱۱:۳۳:۳۹
با تشکر از سايت الف بايد عرض کنم که متن فوق زاويه جديدي را به مخاطب نشان نمي‌دهد و اين موارد تا امروز صدبار تکرار شده و به نظر مي‌رسد يا در راستاي هدف بي طرفي الف نوشته شده است و يا به منظور فتح باب مجددي در راستاي انتقاد نسبت به دولت . واقعيت اين است که بايد سعي کنيم از اين جو متشنج آرام آرام فاصله بگيريم نه اينکه دوباره از نو حرف و حديث به متن جامعه القا کنيم.
از سوي ديگر جناب موسوي اگر کمي(فقط کمي) در مقابل قانون انعطاف نشان مي‌داد مثلاً شخصا براي درخواست مجوز تجمع و سپردن تعهد اقدام مي‌نمود و يا به طور صريح مردم را تحريک نمي‌کرد جا داشت که بگوييم نظام هم بهتر بود نرمي نشان مي‌داد. من سوال ديگري از جناب موسوي دارم: مگر نه اينکه ايشان اعتراضشان بر روند انتخابات و نه در شمارش آرا است( که اگر به روند شمارش اعتراض داشتند لا اقل نماينده‌اي به شوراي نگهبان معرفي مي‌کردند) پس چگونه قبل از شمارش با شتاب زدگي خود را پيروز ميدان ناميدند؟ اصلاً ما که رأيمان را کسي نديد ايشان از کجا 30 ميليون رأي براي خود جمع کردند؟
راستي چرا حاضر به صحبت دوطرفه در رسانه ملي نشدند و خواستار برنامه زنده تلويزيوني بدون حضور طرف مقابل شدند؟ آيا اين هنر است که مانند مناظره ايشان با جناب کروبي دوربين را ببينيم بعد چشممان را ببنديم و دهانمان را بگشاييم؟
آيا ايشان در آن مناظره حاضر نشد سه برابر وقتش را به احمدي نژادبدهد ولي بتواند حرفهايش را بي پرده بگويد؟ پس چه شد که نسبت به حضور آقاي احمدي نژاد در روز چهارشنبه معترض شد؟
مگر نه اينکه به قول شماها برگزاري جشن پيروزي در روز يکشنبه طرفدارن ايشان را آزرده خاطر ساخت، آيا خود ايشان، جمعه شب به مردم وعده جشن پيروزي در آستانه ولادت حضرت زهرا سلام الله عليها را نداده بودند؟
من کساني را مي‌شناسم که ابتدا تحقيق مي‌کردند که جناب ميرحسين به ولايت فقيه پايبندند يا خير و بعد از پرسش از اطرافيانشان و اطمينان از اين اعتقاد به ايشان راي دادند. کجاست آن پايبندي به ولايت فقيه؟ آيا هر وقت ولي فقيه منافع ما را تأمين کرد به او پايبنديم؟ شايد ولي امر ما از فتنه‌اي آگاه باشد که ما آن را درک نکنيم و به ما دستور مي‌دهد(تأکيد ميکنم دستور مي‌دهد) که ساکت شويم. اين روزها خدا را شکر مي‌کنم که شعورم را در حدي قرار داده که نياز به سرپرست فکري را هنوز احساس مي‌کنم و از او مي‌خواهم که مرا درگير چنين امتحانهاي سختي نکند که در مواجهه با آنها خود را بس ضعيف مي‌دانم.
دوست عزيز راهکار دادن بعد از ماجرا خيلي ساده است. سعي کن دقيق‌تر فکر کني. اگر اقتدار نيروهاي امنيتي و جان برکفي آن‌ها نبود قائله کشت و کشتار هنوز هم ادامه داشت. چرا اين روزها کمتر به شهيدان و مجروحين اين قشر بها مي‌دهيم؟ مگر نه اين است که طرفداران جناب ميرحسين اگر آسيب ديده باشند به خاطر حق خودشان بوده ولي اين نيروها به خاطر امنيت همه ما آسيب ديده‌اند؟ کمي منصف باشيم.
يک نکته کوچک هم بگويم که در مورد رفتار نادرست آقاي احمدي نژاد در مناظره از رهبر مايه گذاشته ايد و البته اين را ذکر نکرده‌ايد که مقام رهبري همان‌جا فرمودند که آقاي احمدي نژاد به شخص اين افراد اتهامي وارد نکرده‌اند و خودمانيم دل همه ملت از اين آقا زاده‌ها خون است! حالا چه شده که گويي منافعمان با منافع آن‌ها گره خورده که سنگشان را به سينه مي‌زنيم و گمان مي‌کنيم که اگر آبروي فرزند جناب هاشمي بريزد آبروي امام و رهبر و نظام همه با هم مي رود.
راستي نگفتي سايتها و روزنامه‌هاي اين کانديداها اين روزها کاري به جز سايتهاي دشمن کرده‌اند که حالا چون اينها بسته شد، مردم به سراغ آنها رفتند؟
به اميد فرج آقا امام زمان (171549)
 
ناشناس
۱۳۸۸-۰۴-۱۰ ۱۱:۳۴:۲۸
وقوع حوادث فرایند انتخابات بخصوص پس از انتخابات نشان دهنده عدم تسلط وآشنای مسئولان با مدیریت بحران است که خود باعت خسارات جبران ناپذیری شده است . متاسفانه در این بین هیچ طرفی خود را مقصر نمیداند و انگشت اتهام به سوی طرف مقابل داز می کنند . در حالی که واقعیت گویایی عملکرد نامناسب دو طرف می باشد . وبنده با موراد مطرح شده در تحلیل بالا موافق هستم . (171552)
 
حجت
۱۳۸۸-۰۴-۱۰ ۱۱:۳۷:۵۱
اگر موسوی و خاتمی 4 سال دولت را با بی انصافی و تهمت های متعدد تخریب نمی کردند...

اگر موسوی 4 سال احمدی نژاد را کاملا سیاه نمی دید ....

اگر هاشمی ......


برادر عزیز! اگر را کاشتند به جاش....سبز شد (171558)
 
عباس
۱۳۸۸-۰۴-۱۰ ۱۱:۳۷:۵۸
واقعا انتظار اين تحليل بجا را از سايت الف داشتيم (171559)
 
حامد
۱۳۸۸-۰۴-۱۰ ۱۱:۳۹:۱۴
-ای کاش آقای احمدی نژاد که دلسوز است در طول چهار سال اگر مشکلی از طرف آقا زاده ها برایش اثبات شده بود ، پیگری قضایی می کرد و و پس از حکم دادگاه از طریق قوه قضائیه اعلام می کرد .
-ای کاش آقای احمدی نژاد قوه قضائیه را بصورت غیر مستقیم در مناظره ، زیر سوال نمی برد .
-ای کاش آقایان موسوی ، کروبی و رضایی قبل از انتخابات فکری برای ناظران خود بر روی صندوقها می کردند ، تا برای همه صندوقها حداقل یک ناظر می فرستادند . نه اینکه روی یک صندوق از هرکدامشان یک ناظر باشد و در صندوق دیگر هیچ ناظری از هیچکدام نامزد ها نباشد .
-ای کاش آقای موسوی و رضایی از قبل انتخابات صلاحیت شورای نگهبان را بررسی می کردند و اگر اعتراضی داشتند . اعلام می کردند .
-ای کاش تمامی نامزدهای معترض به انتخابات ، از قبل روند برگزاری را مرور میکردند و راهکارهای مناسب تری را برای جلوگیری از شبهه تقلب اتخاذ می نمودند
-ای کاش آقای احمدی نژاد در رفتار خود تجدید نظر کنند و انتقاد را سازنده بدانند و معذرت خواستن را افتخار بدانند و معترضین و خرابکاران را جدا از هم بدانند و خود را رئیس جمهور مردم بدانند .
-و ای کاش های بسیار دیگری ... (171564)
 
حسين
۱۳۸۸-۰۴-۱۰ ۲۲:۵۱:۵۰
آقا حامد عزيز در جواب اي كاش هاي شما همين يك مورد تخلفات دانشگاه آزاد كه بر همگان روشن است و برخورد قاطع و صريح قوه قضاييه ، محكم و استوار بودن قوه قضاييه اثبات مي شود ! و ديگر نيازي نيست كه كس ديگري به اين قوه مقتدر معرفي شود .
اميدوارم سايت الف مصلحت انديشي نكند و اين نظر را چاپ كند . (172468)
 
ugd
۱۳۸۸-۰۴-۱۱ ۰۲:۱۳:۲۹
من فوق لیسانسم رو آزاد خوندم . به سهم خودم با اینکه دل خوشی از جاسبی ندارم. ولی هرچه قدر به موسوی کمک کرده سهم خودمو حلال اعلام میکنم. نوش جون آقای موسوی. (172643)
 
sobhan
۱۳۸۸-۰۴-۱۰ ۱۱:۳۹:۴۶
بنده 100 در 100 با شماره های 3 ، 4 و 6 مخالفم و با 1 و 2 و 5 و 7 موافقم (171566)
 
fatemeh
۱۳۸۸-۰۴-۱۰ ۱۱:۴۰:۱۰
واقعا براي نويستده اين مطلب متاسفم
البته راست ميگي:
تقصير احمدي نژاد بود نبايد حرف ميزد بايد اجازه ميداد گروه مخالف هرچي دوست دارن بگن (گروه موافق احمدي نژاد كه مهم نيست ناراحت بشن بهشون توهين بشه گروه مخالف ناراحت نشن )
تقصير صدا وسيماست (چون از همون اول اعتراض طرفدارارو از اغتشاش گر ها جدا كرد)
تقصير وزارت كشور بايد اعلام نتيجه نمي كرد يه دفعه صبح ميومد اعلام ميكرد احمدي نژاد برنده شده
راست ميگه نبايد روزنامه هاشون تعطيل مي شد بايد مي زاشتيم به وسيله روزنامه هاشون و دروغ ها و پخش شايعات و هدف گذشتن از رهبري رو انجام مي دادن و بعد ......
راست ميگه چرا اجازه راهپيمايي نداديد( چون تو مخالفا يه مرد پيدا نشد كه مداركه راهپيمايي رو كه جزء كارهاي قانوني وزارت كشوره امضا كنه)
راست ميگه تقصير نيروي انتظامي ( اگه يه نفر به تو سيلي زد كاري نكن اون طرف صورتتم برگردون تا يكي ديگه بزنه) (171570)
 
۱۳۸۸-۰۴-۱۰ ۱۱:۴۰:۲۵
جانا سخن از زبان ما مي گويي . (171571)
 
نیما
۱۳۸۸-۰۴-۱۰ ۱۱:۴۰:۴۰
شما فکر می کنید اگر درکشورهای اروپایی بخواهد انقلاب مخملی صورت گیرد ..دست روی دست میگذارند تا مخالفین هرچه می خواهند بکنند ....هر کشوری برای بقای حکومت واجرای قانون دست به هرکاری میزند تازه در ایران بمقدار زیادی با مخالفین و حتی ارازل و اوباش مماشات شد ...وگرنه تا الان باید هم موسوی وهم کروبی بخاطر بخطر انداختن امنیت ملی و حتی برای جوابگویی به خون ریخته شده انسانهای بی گناه در این غائله به زندان می رفتند ... این رحمت و عطوفت اسلامی است که به پشتوانه ولایت فقیه تا الا گذاشته است که هرکاری خواستند بکنند ...این حرفهای شما همان تلقین کانالهای ماهواره ای ضد نظام است که طی این یکی دو هفته شنیده ایم وحرف جدیدی نیست . (171572)
 
علي
۱۳۸۸-۰۴-۱۰ ۱۱:۴۲:۳۷
شما حرف حق هم بلديد! چه عجب (171576)
 
آه
۱۳۸۸-۰۴-۱۰ ۱۱:۴۴:۲۶
اگر با اين شمشيرم بر بينی مؤمن بزنم که مرا دشمن بدارد دشمن نخواهد داشت . و اگر تمام دنيا را در گلوی منافق بريزم که مرا دوست بدارد دوست نخواهد داشت و اين بخاطر آن است که بر زبان پيامبر امی گذشته که فرمود : ای علی هيچ مؤمنی ترا دشمن نمي دارد و هيچ منافقی تو را دوست نخواهد داشت (171579)
 
امیری
۱۳۸۸-۰۴-۱۰ ۱۱:۴۵:۱۷
با بسیاری از انتقادات بیان شده در متن موافقم، اما کامل نیست و باز هم یکطرفه به قاضی رفته است.
بخصوص در مورد مسائل بعد از روز انتخابات صحبت می کنم. از همان کنفرانس خبری جمعه شب انتخابات و بیانیه تند، بی منطیق و غیرقانونی شنبه صبح آقای موسوی، و مصاحبه ظهر شنبه خانم رهنورد با BBC و تجمع غیرقانونی هواداران ایشان در بعدازظهر شنبه که شروع خرابکاری ها و درگیری ها هم بود، کلید اقدامات غیرقانونی زده شد! هنوز نتایج نهایی اعلام نشده و آقای موسوی فهرست تخلفات را مکتوب نکرده، جامعه وارد یک فضای بحرانی و ضدقانون شد.
در این فضا دیگر وضعیت آرام و منطقی سیاسی حاکم نبود که صدا و سیما یا نهادهای مجری و ناظر انتخابات خیلی راحت، ساده گیر و منطقی بر مبنای فرضهای نویسنده این متن می توانستند اقدام کنند.
وقتی یک کاندیدا با صدور بیانیه های تند و آتشین مردم را بر خلاف روال قانون به تجمع خیابانی دعوت می کند و قبل از برپایی هرگونه محکمه ای طرف مقابل را با بدترین اتهامات دروغ و تقلب گسترده و شعبده بازی مواجه می کند، انتظار اینکه صدا و سیما یک تریبون اختصاصی و زنده و مستقیم در اختیار ایشان قرار دهدف انتظار منطقی و بجایی نیست. (171582)
 
علی
۱۳۸۸-۰۴-۱۲ ۰۲:۱۷:۲۵
مطابق اصل 27 قانون اساسی ایران تجمعات آزاد است و حتی با حرف مقام ... هم نمی توان قانون را ندیده گرفت و بی قانونی کرد. (173512)
 
سعيدي
۱۳۸۸-۰۴-۱۰ ۱۱:۴۵:۳۴
سلام. مسائلي كه در اينجا بيان شد، مورد اختلاف است. فضاي ملتهب قبل از شروع مناظرات در كشور ايجاد شده بود. هجوم شديد پيامك هاي تخريبي، شايعات و تهمتهاي بي اساس، سخنراني هاي جنجالي بر عليه دولت و از سه طرف فضا را پر تپش ساخته بود. در واقع بسياري در روز مناظره منتظر واكنش صريح رئيس جمهور و پاسخ ادعاهاي كذا شده بودند. در واقع ايشان با رونمايي از جريان مقابل كه حربه اي جز القاي دروغ نداشت، سير كلي را مشخص كرد.
پس از انتخابات، همانگونه كه مي دانيد،‌ دعوت صريح بر آشوب وجود داشت، به نحويي كه خود ميرحسين شخصا براي جمع آوري نيرو به خيابان آمد، بديهي است كه در اين مورد درخواستي براي صدور مجوز انجام نداده بود. شما بهتر مي دانيد كه براي صدور مجوز شرايط و مقدماتي لازم است كه ايشان در نظر نگرفتند و با اين تصور كه رهبر انقلابي جديد هستند، به صدور بيانيه پرداختند. احتمالا وزارت كشور ايشان را فردي قانون مدار فرض كرده است و فرض را بر اين گذاشته كه ايشان به قانون تمكين كرده و بدون مجوز در آن شرايط التهاب آور دستور خيابان ريزي نمي دهند. مصلما اگر قانون گريزي ايشان بر وزارت كشور عيان بود، مجوز مي داد تا ايشان با رندي از عواقب آن نگريزند.
در زماني كه bbc و رسانه هاي ديگر با آدرس دادن محل تجمعات در پي دامن زدن به تجمعات غير قانوني و بعضا تحريك به اغتشاش بوندند،‌ انتظاري جز فراخواني به آرامش و انتشار اخبار پس از آرامش نسبي و يافتن انگيزه ها نمي رود. در ضمن تا به حال سابقه چنين اقداماتي در كشور وجود نداشته است، و تا به حال بازنده براي مناظره يا گفتگو با خبرنگاران به صدا و سيما دعوت نشده است. كه اين كار در اين دوره صورت گرفت، آيا مخالفت ميرحسين با اين روند، معنايي جز اين مي دهد كه ايشان در پي القاي تشكيك در انتخابات و سخنراني انقلابي يكطفه در صدا و سيما براي التهاب هستند؟
يا علي (171583)
 
بی نام
۱۳۸۸-۰۴-۱۰ ۱۱:۴۹:۲۶
از تحلیل منطقی و شفاف و بی غرض جنابعالی بسیار سپاسگذاریم. (171595)
 
۱۳۸۸-۰۴-۱۰ ۱۱:۵۰:۰۰
شما اصلا معلومه دیدتون نسبت به ابن جریاتها چیه البته مقاله خوبی بود ولی بعضی حملات بی رحمانه به موسوی و غیر منصفانه بودن انها مشخص می کنه که بین دو طرف گیر کردید! (171598)
 
احسامن
۱۳۸۸-۰۴-۱۰ ۱۱:۵۰:۱۰
آقاي ايماني
بس كنيد كينه ورزي با احمدي نژاد را.
آيا احمدي نژاد ابتدا به ساكن شروع كرد يا هاشمي رفسنجاني و فرزندانش.
كاري به چهار سال ندارم،لااقل در سه ماهه قبل از انتخابات رفتارهاي هاشمي و خانواده اش آنقدر تابلو شده بود كه روزنامه هاي مختلف اين تقابل را دائما تكرار مي كردند و از آن خبر مي دادند.خصوصا اهانتهاي فرزندان هاشمي چون فائزه و مهدي.
به هر صورت احمدي نژاد درباره هاشمي آنچه گفت از پيغام به پادشاه عربستان مبني بر سقوط 6ماهه دولت احمدي نژاد عين واقعيت بود. صحت اين مساله را لاقال از آقاي ولايتي در اين باره بپرسيد تا آگاه شويد كه اين ادعا واقعيت داشت و از كينه ورزيهاي چهارساله هاشمي با احمدي نژاد بيشتر بدانيد.
احمدي نژاد آنچه درباره فرزندان هاشمي و ناطق گفت بنده به عنوان كسي كه شخصا خبر دارم عرض مي كنم عين حقيقت بود.
اما به راستي آقاي توكلي و ايماني عدالت خواه و مبارزين با اشرافيگري را چه شده است كه از سوال احمدي نژاد درباره اينكه \"دو آقازاده\" ثروت ميلياردي خود را در اين چند سال از كجا آورده اند، بر مي آشوبند؟مگر قرار نبود در انقلاب ما مسوولين و خانواده هاي آنان از ثروت اندوزي بپرهيزند؛حتي از حلالش،چه برسد به حرام و ويژه خواري.
در اين صورت كجاي چنين سوالي اشكال دارد؟
چرا ناطق و هاشمي از اين كه آقازاده هاي آنان اين چنين ثروت اندوزي مي كنند خجالت نمي كشند؟و چرا احمدي نژاد بايد به خاطر پرسيدن اين سوال ساده محكوم شود؟
در هر صورت پرونده استات اويل و رشوه به مهدي هاشمي براي انعقاد قرارداد نمونه اي از آن است و چندين مورد مشابه كه حتي پرونده اش در دستگاه قضا موجود است. (171599)
 
علی
۱۳۸۸-۰۴-۱۲ ۰۲:۱۹:۴۷
چرا به ثروت آقای محصولی یا آقای یزدی یا آقای جنتی یا آقای مصباح و آقازاده ایشون پرداخته نمیشه؟ (173513)
 
دوست
۱۳۸۸-۰۴-۱۰ ۱۱:۵۶:۵۱
سلام
باز هم به انصاف شما .هر چند ديگه خيلي دير شده وبسياري از حرمت ها شكسته و انجام خيلي از بد اخلاقي ها با دلايلي نه چندان قابل قبول موجه تشخيص داده شده است.
بسياري از ارزش ها مانند:
انصاف -راستي -تقوي -صداقت -قدر شناسي -گذشت - اعتماد -دينداري -آزادگي و... با توجيهات گوناگون زير پاي اسب سركش نفسانيت مدعيان لگد كوب شده و ملت مظلوم همچنان گيج و سر گشته در انتظار تدبيري هستند تا مجددا وفاق ملي و اسلامي ما را به حالت اول برگرداند .آيا اين امكان پذير خواهد بود ؟ دعا كنيم. (171610)
 
محمد رضا
۱۳۸۸-۰۴-۱۰ ۱۱:۵۷:۴۳
با سلام

به شخصه خيلي خوشحالم كه پس از چنديد روز حرف دلم رو در يك جا ديدم

من فكر ميكنم نقش عوامل اشره شده فوق بيار بيشتر از ديگر عوامل بوده است و

بيشتر اين نظر رو در ذهنم ايجاد ميكند كه جناح حاكم عمدا خود به تنش دامن زد تا

بعدا بتواند از آب گل آلود ماهي گيري كند و رد صلاحيتها ي گسترده رو در آينده

داشته باشد. (171614)
 
رضایی
۱۳۸۸-۰۴-۱۰ ۱۱:۵۸:۰۰
به نظر من بزرگترین مشکل سایت الف اینه که بی طرف بودن را با یکی به میخ و یکی به نعل زدن اشتباه گرفته.
به این نکته دقت کنید که اگر صحبتهای احمدی نژاد درباره هاشمی و ناطق را در ایجاد اغتشاشها موثر بدونید به این معنی است که آقایان هاشمی و ناطق در این حوادث نقش داشته اند.
مردم با چشمان باز همه جریانات قبل و بعد از انتخابات رو با چشمان باز پیگیری کردن و شما نمی توانید با اینگونه تحلیلها شخصیت مرد بزرگی همچون احمدی نژاد رو در حد کسانی که هیچ خط قرمز و قانونی را رعایت نکردن تنزل بدید. (171615)
 
۱۳۸۸-۰۴-۱۰ ۱۱:۵۸:۳۳
متاسفم که نویسنده محترم زیرکانه در صدد تطهیر اغتشاشگران وآقای موسوی بر آمده است (171616)
 
نسيم
۱۳۸۸-۰۴-۱۰ ۱۱:۵۸:۳۵
چطور ميشود به شما اعتماد كرد. هر روز به يك رنگ در مياييد .شما را چه شده ميخواهيد مخاطبان از دست رفته خود را دوباره گول بزنيد .
امان از سايتهاي هزار رنگ ،ادمهاي هزار رنگ (171617)
 
بنده خدا
۱۳۸۸-۰۴-۱۰ ۱۱:۵۸:۴۹
لطفا این اگر ها را هم به آن اگرها اضافه کنید :
-اگر اقای احمدی نژاد در اولین فراخوان عمومی خود بعد از انتخابات مجددا اهانت های خود را به استوانه های نظام ادامه نمی داد ، اگر خود را سید نمی نامید و اگر در روش ارائه اطلاعات به مردم تجدید نظر و دقت بیشتری می کرد ،اگر مردم را تحریک نمی کرد و رقبا و همه مردم را با خلوص کامل دعوت به همکاری می نمود، باز هم این اتفاقات رخ می داد ؟
- آگر آقای رئیس جمهور هم اکنون هم خبرگان و متخصصان را دعوت به همکاری کند بدون این که غرور پیروزی را در حرکات و سکنات خود نشان دهد، لحن خود را مهربانتر و ملایمتر نماید ، نمی توان امیدوار بود که این مسایل تمام می شود و بخشی از آب رفته به جوی بر می گردد .
- واقعا اگر چند تا از این اگرها سبز می شد، چه می شد !؟ (171619)
 
۱۳۸۸-۰۴-۱۰ ۱۲:۰۲:۱۲
واگر سایت الف خود آتش بیار مرکه نمی شد و... (171630)
 
طلبه
۱۳۸۸-۰۴-۱۰ ۱۲:۰۳:۰۸
برای هربندی جوابی مختصر:

1.احمدی نژاد به آقای هاشمی حمله نکرد بلکه جواب بی مهریهای ایشان رادرطول 4سال جواب دادوبه موسوی که بعد انتخابات هم معلوم شد نماینده هاشمی بود خطاب کرد.درضمن شما این چنین جلوه داده اید که مردم چون احمدی نژاد به هاشمی حمله کرد به خیابانها ریختند.
2.درست که برخی موارد درمورد24سال قضاوت غلط بود ولی دوست محترم درمناظره بنا بود برهمه ثابت شود که چه کسی حتی تعهد دارد.آیا به نظر شما نباید واضح می شد که آقایانی که می گویند فی الحال کشور درخفقان است ،دردوران خود چه کارهای برای خفه کردن مردم کردند .اتفاقا به نظر این همان شفافیت مناظرات بودکه آقا اشاره کردند.
3.حرف شما درمورد اطلاع رسانی دولت مفهوم نیست .مثلادرحین اطلاع رسانی به کاندیدا های بازنده دلداری می داد!چکار می کرد.؟
4.صداوسیما اگر اردوکشی های خیابانی رانشان می داد خود این ترویج بی قانونی بود وبدعت پراکنی.

به گفته کامران دانشجو_کیهان 9تیر_آنهای که به نمایندگی از کاندیداها به نزد رهبری رفته بودند یک کلمه از تقلب نگفتندبلکه به رهبری گفته بودند که اصلا احمدی نژاد نباید تایید صلاحیت می شدتازه به رهبری جسارت هم کرده بودندکه شماچراکردستان رفته ودرمورد احمدی نژاد تعریف کردیدحتی یکی از معترضین درجواب خانم حاضردرجلسه گفته بود:بنده درستادانتخابات بودم آنقدر سیسم قانونی حاکم بودکه تقلب گسترده امکان نداشت.
حال به نظرشما اگرمخالفین می امدند واین حرفهاراتکرارمیکردند_که چرابه رئیس جمهور24میلیونی صلاحیت داده شد_خوداین حرفهاحامیان رئیس جمهور فعلی رابه نشانه اعتراض به خیابانها نمی کشیدوفضابدترملتهب نمی شد.
5.حرف مخالف راباید از طریق خود بشنویم والا شما درمقابل حرف آقامی گویید به این اعتراض وبدعت بادادن مجوز رنگ قانونی بدهیم وبگذاریم تا مردم بااردوکشی حرف خودرابیان کنند.دوباره تامل کن نویسنده محترم.
6.اولاسایت وروزنامه رسمی هیچ کدام از کاندیداها توقیف نشدواگرشد کمتریک روز طول نکشید.ثانیا به نظر شما بیانیه کاندیداها مردم رابه خیابان ریخت یا شبکه های ما هواره ای .ظاهرا شما اغتشاشگران راکه از شبکه های ماهواره ای تغذیه می شدندبامردم تجمع کننده یکی کرده اید.درضمن سایتهای متعلق به کاندیداها خود دست به شایعه پراکنی می کردند.
7.نگارنده عزیز اوج بی انصافی ست که بگوییم :نیروهای امنیتی -انتظامی بامردم تجمع کننده بدرفتاری کردند .چراکه دراین صورت اعتراض کاندیداها گوش فلک راکر میکرد.حداقل شاهدان عینی گفته شما راتایید نمی کنند.عکس های موجودمربوط به برخورد بااغتشاشگران است.

باتشکراز نویسنده محترم وسایت الف که سخن مخالف راترویج می دهد که همه از

*****آزادی بیان لذت ببرند*****اجرکم عندالله (171632)
 
علی
۱۳۸۸-۰۴-۱۱ ۰۹:۵۰:۳۸
1- شما چطوری بعد از انتخابات فهمیدی که موسوی نماینده هاشمی بود؟

2-عزیز من در زمان هر دولتی، کارهایی را که مخالفان دولت انجام داده اند و اتفاقاً دولت با آنها مقابله کرده است را هم به نام دولت می گذارید؟
ضمن اینکه کمترین اتهام احمدی نژاد به دولت موسوی بود! اتفاقات دولت هاشمی و خاتمی چه ربطی به موسوی دارد/

3-یعنی در مقابل ارائه آمار تفکیکی صندوقها مقاومت بچگانه نمی کرد. یعنی رأی رضایی را بعد از چهار ساعت و چهار میلیون رأی جدید، 50 هزار تا کم نمی کرد. یعنی رأی گیری هنوز تمام نشده، شمارش را آغاز نمی کرد. یعنی ساعت 5 دقیقه به 10 شب تمدید رأی گیری تا 10 شب را اعلام نمی کرد!

4-برادر من اردوکشی با راهپیمایی مطابق اصل 27 قانون اساسی تفاوت دارد. از طرفی همین به قول شما اردوکشی را جناب احمدی نژاد آغاز کرد. یادتان نرفته که؟
دیگر اینکه اگر کسی از رهبری سؤالی بکند یا حتی اعتراض بکند، حتی اگر غلط باشد آیا جسارت است؟ اعتراض و سؤال برای این است که پاسخش را بشنویم و قانع بشویم. اصل سؤال و اعتراض را که نمی شود نفی کرد. همین نفی اعتراض نتیجه اش می شود اینکه صدا و سیما نباید اعتراض را نشان بدهد و بقیه هم می توانند آن را سرکوب کنند.

5-بالاخره قانون اساسی را قبول دارید یا خیر؟ هیچ می دانید که در اصل 27 هیچ قیدی برای تجمع ذکر نشده غیر از عدم حمل سلاح و عدم اخلال به مبانی اسلام؟ حتی در آن قید مجوز هم نیامده.
حالا شما می گویید توقع از وزارت کشور برای صدور مجوز رنگ قانون دادن به اردوکشی است؟

6-توقیف شد عزیزم. توقیف شد. سایت قلم و سایت حزب اعتماد ملی (نه روزنامه) و روزنامه کلمه سبز توقیف شدند. حتی اگر یک روز هم باشد، مخالف اصل 25 قانون اساسی است.

7- کسی نگفت همه آنها اینکار را کردند. اما همان شاهدان عینی اگر نه بیشتر از آنچه شما شنیده اید، لااقل به همان اندازه از بدرفتاری نیروها هم گزارش کرده اند. فیلم ها و عکسهای تخریب اموال توسط نیروی ویژه و حمله لباس شخصیها به مردم را که نمی توانید منکر بشوید. شاید هم ندیده اید!
یا عکسهای حمله لباس شخصی ها به مردم. (172792)
 
۱۳۸۸-۰۴-۱۲ ۱۷:۵۶:۰۱
برای هر نقدت!جوابی مختصر:

1.همین بس که تمامی فرزندانش برعلیه دولت شمشیر از روبستند.خبربیست وسی یادت نرفته که فائزه خانم رانشان دادکه مردم راتشویق به تجمعات غیر قانونی می کرد.تازه سخنان رکیک بعدیش راصداوسیما نشان نداد.تواز حاضرین بپرس که آن خانوم دوچرخه سوار چه گفت؟

2.شما نیز به دستورات ومکتوبات جناب میرحسین مراجعه کن که باامضای اوست ودستور رنگ لباس وشلوار وبریدن کراوات و.......رادستور داده است.برخی مواقع اگه به دنبال مستندات احمدی نژاد بودی به سایت رجانیوز مراجعه کن.درضمن شما برای اینکه بدانی احمدی نژادچه نقدهای رابه دولت موسوی داشته گفته دوباره به آن مناظره تاریخی شب 14خرداد مراجعه کن.

3.یک مشت مطلب مثل روسای قومت درمورد صحت انتخابات ارائه کرده ای که اگر صحت داشت حضرت امیدوار رضایی نماینده سبزواررضایی مستنداارائه می کرد لکن چه کنیم ماکه دست شما خالی وفقط دهانت باز است.امادرمورد ارائه تفکیکی آمار ؛همه حتی شهرستانها هم از این آمار _که درسایت فارس اعلام شده بود_خبرداشتند ولی شما کجابودی ندید ی ،من نمی دانم؟!

4.خودکاندیداهای معترض_کروبی وموسوی_درآخرین بیانیه هایشان اعلام کردند که دولت اگرجرات دارد اجازه دهد تاطرفداران مابیرون بریزندتاببیند چه کسی طرفدار بیشتری دارد.\"حال اگرشمابه این اردوکشی ولشکرکشی!نمی گویی پس چه می گویی؟درضمن اردوکشی احمدی نژادکی بود؟اگه هست بگوتابیاییم.

*ضمنا دوست عزیز اعتراض داریم تااعتراض ،سوال داریم تاسوال:اگر منشاءسوال حضرت عالی مرض باشد نه روشنگری این سوال نیست بلکه بی حرمتی ست.اینکه چون احمدی نژاد 8ماه پیش سهام داده تا8ماه بعد درانتخابات رای بیاورد پس چراردصلاحیت نشده است،این مرض است.همچنین قرار نیست رهبری رانمایندگان کاندیداها به محکمه بکشانند که چراکردستان رفته ای؟برخی مواقع سوال باید از مجرای قانونی ارائه شود والا .....ست!

همچنین مراجعه کن به وبلاگ خبرنگار سیما آقای رنجبران وبخوان که آنها دروزارت کشور از وزارتخانه چه می خواستند.باگستاخی می گفتند:ابطال انتخابات بعدهم ردصلاحیت احمدی وبعد دوباره انتخابات بدون دکتراحمدی نژاد.

5.شمادوباره به قانون وکلام مفسر قانون مراجعه کن_که بعید می دانم شما تفسیر ی به غیر از تفسیر خودراقبول کنید-از خودت می نویسی :این چنین تجمعاتی نیاز به مجوز هم ندارد.پس لابد تجمع22بهمن وروز قدس نیاز به مجوز دارد.!؟این تجمعات اخلال درنظم عمومی کرده بودندوهمین برغیرقانونی بودنشان کافیست.

6.برفرض که توقیف شد-طبق گفته شما-حال سوال این است که اصل 25می گوید :هر سایت یا مطبوعه ای اگر چه تشویش اذهان عمومی کند،اخلال نظم اجتماعی کند،مخل امنیت عمومی کند،اهانت به ارگانهای نظام کند،توهین به شورای نگهبان کند،باز حق ندارید که آنها راتوقیف کنید.____دراین صورت فاتحه نظام _هرنظامی _که خوانده است_____

7.اینکه اول کلام است>ازکجا معلوم نیروهای لباس شخصی از طرف نظام بودند ،لابد درپیشانیشان نوشته بود.عزیز من درآن اردوکشی ها خیلیها مسلح بودند که معلوم شد غیرخودی اند مهره انگلیس.حال بگذریم که همین ثابت شد.


*****آسخن آخر باشما دوست گرامی وهموطن عزیزم>>>تاریخ به زودی گواهی خواهد داد که نطفه این فتنه را چه کسانی منعقد کردند وچه کسانی آنرا سرکوب.*****

علی جان دوستت دارم که این چنین به سرنوشت مملکتت اهمیت می دهی.

---------------محمدباقر حسن زاده-طلبه سطح عالی حوزه علمیه قم_ (173762)
 
امید
۱۳۸۸-۰۴-۱۰ ۱۲:۰۳:۲۱
واقعا بعد از مدت ها یک مقاله منصفانه از الف دیدیم با تشکر (171633)
 
سینا
۱۳۸۸-۰۴-۱۰ ۱۲:۰۳:۲۳
شما هم یکی به میخ میزنی یکی به نعل!
معلومه که احمدی‌نژاد مقصره اما ظاهرا شما تازه فهمیدید (171634)
 
حمید رضا
۱۳۸۸-۰۴-۱۰ ۱۲:۰۳:۳۶
خدا پدرت را بیامرزد که حرف حق را زدی.حیف است که ما قدر این مردم شعورشان و درایتشان را نمیدانیم ای کاش خرد جمعی را قدر بدانیم و بدانیم که با خرد جمعی به همه چیز میرسیم . (171636)
 
علي
۱۳۸۸-۰۴-۱۰ ۱۲:۰۶:۰۰
چرا شما ، اگر اولو از آقاي احمدي‌نژاد شروع كردي كسي اجازه توهين به رئيس جمهور رو نداره اگر اونها توهين نكرده بودن لازم به اين حرفها نبود انصاف هم خوب اين همه به اتهاماتی خلاف قانون و اخلاق به رئيس جمهور زدن ولي شما فقط نوشتي بي‌انصافي اونوقت حرفهاي رئيس جمهور ميشه خلاف قانون .
دوم اينكه تصوير سياهي كه آن‌ها از دولت نهم نشون دادن كه اشكالي ناداره سوم اجازه راهپيمايي براي چه چيزي چيزي كه هنوز اثبات نشده و ثابت شد كه دروغ هست چهارم با كساني كه ايجاد اغتشاش مي‌كنند دروغ مي‌نويسند بايد برخورد بشه ودر آخر پليس در روز اول با مردم رفتار بدي داشت با اينكه غيرقانوني بود تجمع،ضمنانا پليس با اغتشاشگرها برخورد كرد نه با مردم (171642)
 
۱۳۸۸-۰۴-۱۰ ۱۲:۰۶:۲۷
واقعیت این است که اتفاقاتی در کشور رخ داده است که قابل جبران نیست واعتماد مردم برای مشارکت های بعدی سلب شده . اکنون باید تلاش ها بگونه ای باشد که هر چه سریعتر فضای کنونی که متاسفانه همچنان تحریک کننده است به سوی جلب اعتماد معتر ضین واسیب دیدگان تغییر کند . نخستین گام پیشگیری از تندرویها و تند گویی های دولتمردان حامی احمد ی نژاد در دستگاههای دولتی . مقننه. قضایی. انتظامی . رسانه ها.و..در سراسر کشور است که همچنان التهابات را زنده نگهمیدارد. (171643)
 
صابر
۱۳۸۸-۰۴-۱۰ ۱۲:۰۶:۵۳
\"اگر نیروهای نظامی و امنیتی، با مردم تظاهر کننده (و نه اغتشاشگران) برخورد مهربان‌تری داشتند و خشونت روا نمی‌کردند، آیا در ایجاد ارتباط قوی میان مردم و مسوولان موثرتر نبود؟\"
(171399)
 
سينا
۱۳۸۸-۰۴-۱۰ ۱۲:۰۶:۵۵
خوبي حاجي، اگر دولت و صدا و سيما همه اين كارها را مي كردند الان در ايران هم انقلاب رنگ سبز به وقوع پيوسته بود و شايد برخي ها به آرزويشان مي رسيدند. عملكرد صدا و سيما و نظام در برخورد با تظاهرات آرام عالي بود، يادت باشد دوست عزيز تنها راه شكست پروژه نرم برندازي تبديل كردن آن به پروژه سخت است و خوشحالم كه نظام به درستي در اين باره عمل كرد. اينجا دعواي احمدي نژاد و موسوي نبود بلكه جنگ بقا و فنا بود (171644)
 
۱۳۸۸-۰۴-۱۰ ۱۲:۰۸:۱۶
آقاي احمدي نژاد در مناظره به خودآقاي هاشمي و ناطق نسبتي نداد .فقط از ساده زيست نبودن آقاي ناطق گلايه كرد كه حرف بدي نبود. در باره بستگان ايشان هم هر چه گذشت ديديم صحبت ها ناصواب نبوده. چرا در باره بستگان عده اي نبايد گفت حتي بالاي چشمشان ابرو هست؟
به علاوه ديديم كه نه تقلب سازمان يافته اي رخ داده بود و نه احمدب نژاد به كسي خش و خاشاك گفته بود. چرا براي اظهار بي طرفي حاضريد پا روي حق بگذاريد؟ مگر اينها رسما مقابل ولايت قرار نگرفتند؟ (171648)
 
۱۳۸۸-۰۴-۱۰ ۱۲:۱۱:۵۹
دوست عزيز همه ي اين اگر ها و مگر ها در صورتي درست بود كه شما يك برآورد واقع گرايانه از امور داشته باشي راستي چرا در اين اگرها و مگر داري از مناظره ها شروع مي كنيد سخنان مربوط به دروغ گويي و دولت نكبت و طاغوتي و فرعوني مربوط به پيش از مناظره ها بود چرا نمي گوييد دولتي كه مرتب به اتهام سيب زميني و سهام عدالت و غيره نواخته مي شد و در همين سايت نيز كسي سخني برنمي آورد كه اين همه توهين وتهمت براي چه و به چه دليل؟ چه كسي اين سيره و روش را در كشور راه انداخت و چرا؟ دوست عزيز راه پيمايي هاي دوستان معترض از همان صبح بعد از انتخابات آغاز شد و نيازي به مجوز هم نداشتند آنان اصلا وزارت كشور و قانون را به رسميت نمي شناختند مگر روز 25 خرداد راه پيمائي نكردند وشعار ندادند اگر قرار بود با راه پيمايي مشكل ايشان حل شود كه راه پيمايي كردند در خصوص صدا و سيما نيز بايدگفت آيا دوستان محترم كه شما مي گوييدمي آمدند در صدا و سيما سخن مي گفتند در بيانيه هاي خود مرزهاي قانون و حرمتهاي مختلف نهادهاي قانوني را پاس داشتند؟ يك سئوال هم ما داريم چرا بعد از سخنان رهبري نظام و فرآيند قانوني داريد با اينسخنان و اين شبهات هنوز هم همان مدار و دايره قبلي را استمرار مي دهيد مي شود بگوييد چرا؟ (171653)
 
سینا
۱۳۸۸-۰۴-۱۰ ۱۲:۱۵:۵۰
مقاله ذکر شده من را به یاد حکایت معروف آن کسی انداخت که مالش را ربوده بودند و اطرافیان همگی اورا متهم میکردند که چرا مالت را همراه آوردی...چرا .. چرا.. طوری که مالباخته در نهایت پاسخ داد ظاهرا کسی که هیچ تقصیری ندارد سارق است....
درست است که آقای توکلی همواره جزء منتقدان همیشگی همه دولت ها از جمله موسوی و هاشمی وخاتمی و احمدی نژاد و..... بوده اند و همواره ناراضی اما انصاف هم خوب چیزیست ظاهرا فراموش کرده اید که از چند ماه قبل و حتی 3 سال قبل عده ای به نام نقد چه توهین هایی به رییس جمهور قانونی میکردند و ظاهرا فراموش کرده اید که عده ای از رانت خواران که اتفاقا مورد انتقاد اقای توکلی هم بوده اند در بعضی مناصب حضور داشته اند و ظاهرا نقش عوامل برانداز نفوذی در اصلاح طلبان را نمیخواهید بپذیرید ؟
نیرو های انتظامی با تظاهر کنندگان برخورد خشن داشت؟
بله اگر مملکت دست شاه سلطان حسین ها می بود تا کنون چندین بار نظام سقوط کرده بود
کلام آخر این که به قول مبارک امیر مومنان:(شبهه را از آن جهت شبهه نامیده اند که بسیار به حق شبیه مینماید)
بر حذر باشید از اینکه در لجاجت با احمدی نژاد آنقدر مصر باشید که حتی بدیهی ترین حقوق او را هم نادیده بگیرید و حرف و شبهات دشمنان قسم خورده انقلاب را تکرار کنید و در دام شبهات آنان گرفتار شوید. (171663)
 
۱۳۸۸-۰۴-۱۰ ۱۲:۱۷:۳۲
جانا سخن از زبان ما می گویی (171668)
 
حيدري
۱۳۸۸-۰۴-۱۰ ۱۲:۱۸:۳۴
احمدي نژاد ابتدا به ساكن شروع نكرد بلكه آنها از چهار سال قبل شروع كرده بودن و در نزديكي انتخابات به آن اوج داده بودن (171670)
 
مهدی
۱۳۸۸-۰۴-۱۰ ۱۲:۱۹:۵۶
مشکل شما این است که آقایان موسوی و کروبی را طرف مقابل میدانید و بیان می کنید که آنها صد درصد مقصر نیستند و مثلا نود درصد مقصرند. آیا همان انصاف شما انتقاد از چهار سال دولت با حضور رئیس آن را(مستقیم یا غیر مستقیم) هم تراز با زیر سوال بردن 24 سال نظام و متهم کردن افرادی که به هیچ وجه نمی توانند از خود دفاع کنند(اتهامات درست یا نادرست) می داند. یادمان نرود که محمود احمدی نژاد جنجال در مناظره ها را آغاز کرد.
اگر با انصاف هستید نظر من را نشان دهید. (171675)
 
نسيم
۱۳۸۸-۰۴-۱۰ ۱۲:۲۲:۰۱
چطور ميشود به شما اعتماد كرد. هر روز به يك رنگ در مياييد .شما را چه شده ميخواهيد مخاطبان از دست رفته خود را دوباره گول بزنيد .
امان از سايتهاي هزار رنگ ،ادمهاي هزار رنگ (171680)
 
محسن
۱۳۸۸-۰۴-۱۰ ۱۲:۲۴:۱۷
سلام.احسنت به شما آقاي توكلي.
واقعا خوشحال شدم از مطلبي كه كار كرديد.حرف دل ما اصولگراهاي آري از تعصب كور رو كه تو ذهنمون خاك ميخورد تو يه تريبون كاملا غير رسمي و كاملا محجور و كاملا غير عام منتشر كرديد.
عزيز من سر تو كردي زير برف و پنهان شدي تو سايتت؟حرف تو سايت خودت كه حداكثر 400 تا بيينده داره به چه درد مملكت 70 ميليوني عزيز و جماعت 12-13 ميليوني تو سري خورده ميخورده؟
حرفات تو سيما هم كه خود سانسوري داشت.لاريجاني از تو با شهامت تر بود گرچه اون هم بعدا زير حرفاش زد.
من نميدونم از چي ميترسيد؟از اين كه به واسطه حرف شما آشوب راه بيافته؟حداقل اين يك كار رو از خادم ملت ياد بگيريد.من نميدونم خادم ملت رييس جمهور شما محسوب ميشه يا نه؟
به شيوه خودتان 10 تا به نعل يكي به ميخ!؟ اونم زير زيركي!؟
اگه اين يكي مطلب من رو هم سانسور كني آدرس سايتتو از ذهنم پاك ميكنم. (171685)
 
۱۳۸۸-۰۴-۱۰ ۱۲:۲۵:۰۸
سلام آقای \"الف\"

جالبه شما باتصویر خبر همان سخنی راالقاکرده اید که مدتهاست عده ای قانون گریز نعره می زنند:

وزارت کشور____احمدی نژاد__________صداوسیما



******خداحافظ شما خوش انصافان.از شما انتظارنبود****** (171689)
 
دوست شما
۱۳۸۸-۰۴-۱۰ ۱۲:۲۷:۵۹
سلام
چندين برابر اين اما و اگرها به بقيه كانديدا و بزرگاني چون هاشمي وارد مانند: كميته صيانت از آرا، سياه نمايي و بسياري مورد بي ادبي و هتاكي به دولت حتي از طرف هاشمي مثل بحث گداپروري و امثال ديگه. در مورد صدا و سيما هم بايد انصاف داشت مردم بايد ميدونستند چه خبره وظيفه ذاتي رسانه ملي حفظ نظام و انقلاب نه كمك به تخطئه آن تازه صدا و سيما خيلي تساهل به خرج داد چون حتما ميدونيد كه همين جمعيت طرفدار موسوي رفتند به سمت صدا و سيما تا اونو بگيرن كا فائزه هاشمي هم تو جمع اونا بود حتي توي يكي از شهرها هو صدا و سيماي مركز استان رو آتش زدند؟! چرا نميخواهيم قبول كنيد عده ا ي از اينايي كه به خيبان اومدن و حتي شلوغ كردن مردم عادي بودند؟ با دقت يشتري به تصاوير نگاه كنيد. و مهمتر اينكه از خدا بترسيم و منصف باشيم (171695)
 
محسن
۱۳۸۸-۰۴-۱۰ ۱۲:۲۸:۴۵
از عجایبه که این خبرگزاری حتی به کم ترین ذره یک مقدار طرف چپ ها رو گرفته
چی شده ؟
مشکوک می زنین
لطف کنین از ما حمایت نکنید
این برای ما یک لکه ننگه
چرا که شما آخر و عاقبتتون معلومه
شما به مدح دولت بپردازید
همان سیاه بمانید خاکستری نشوید. (171698)
 
۱۳۸۸-۰۴-۱۰ ۱۲:۳۰:۴۳
احمدي نژاد كه سكوت كرده بود. اقايون در هر مراسمي شركت مي كردند نه راهكار ارائه مي دادند نه برنامه فقط توهين مي كردند. هميشه شروع كننده در گيري مقصر است . (171700)
 
محمد مهدی
۱۳۸۸-۰۴-۱۰ ۱۲:۳۳:۴۰
این حرف کاملا منطقی است و ای کاش مورد توجه قرار می گرفت تا این همه خواری پیش نمی آمد . (171705)
 
۱۳۸۸-۰۴-۱۰ ۱۲:۳۴:۵۲
آيابهتر نبود آقای موسوی به جای صدور بیانیه شورش قبل و بعد از انتخابات یک شکایت آرام از وزارت کشور داشت تا حقایق روشن شود
آیا بهتر نبود آقای هاشمی خود جلوی بستگانش را می گرفت تا قضیه به اینجا نکشد
آیا بهتر نبود آقای موسوی رئیس جمهور کشور را رمال و جادوگر و ... معرفی نمی کرد
آیا بهتر نبود آقای موسوی برائت خود را از اغتشاش گران اعلام می کرد
آیا بهتر نبود آقای موسوی بعد از سخنان رهبری موضوع خود را تغییر می داد
آیا بهتر نبود آقای موسوی کمیته صیانت از آرا تشکیل نمیداد و از قبل القای تقلب در انتخابات را به جامعه تزریق نمی کرد تا این قضایا به اینجا نکشد
آیا بهتر نبود وقتی که دوست مهربان شیعیان جهان شیمون پرز و برادر عزیز رضا پهلوی موسوی را منادی آزادی خواند موسوی کمی فکر می کرد که کار به کجا رسیده ؟
شما برخورد در چند روز اولیه را نمی گویید که اغتشاش گران با هر وسیله ای قصد تخریب اموال عمومی را داشتند چطور می شد با مهربانی با آنها بر خورد کرد ، کسانی که با اسلحه گرم و سرد به جان مردم افتاده بودند.
آیا بهتر نبود موسوی اول قانون را مطالعه می کرد بعد بعنوان کاندیدای ریاست جمهوری ثبت نام می کرد
آیا بهتر نبود ...
این مقاله بیشتر در صدد تضعیف مواضع آقای احمدی نژاد است تا یک مقاله بی طرف ، بنده نسبت به مدیریت کنونی انتقاد دارم ولی هیچگاه تخریب نمی کنم
متأسفانه بسیاری دیگر از موضوعات هست که در جواب این به اصطلاح مقاله وجود دارد اما به دلیل وجود آزاد بیان بیش از اندازه که باعث در رفتن تراز این سایت شده از طرح آن خودداری می کنم. (171707)
 
س
۱۳۸۸-۰۴-۱۰ ۱۲:۴۲:۰۹
آنچنان عمل شد که از بین 4 کاندید محترم برای 3 نفر شبهه بوجود آمد و این شبهه برای سه نفر ماند...مسلما این شبهه برای رای دهندگان این سه نفر هم مانده و شاید برخی از رای دهندگان به اقای احمدی نژاد هم دارای شبهه شده باشند... (171722)
 
شهريار
۱۳۸۸-۰۴-۱۰ ۱۲:۴۳:۱۲
يكي از وجوه تمايز بزرگ در نظامهاي دمكراتيك امكان تعويض افراد قوه مقننه و قوه مجريه در مقاطع پيش بيني شده در قانون اساسي است و اگر احزابي وجود دارند و قانوني هم فعاليت مي كنند، حق دارند در مبارزات انتخاباتي براي بدست گرفتن قوه مقننه و يا مجريه فعاليت كنند و بايد وقتي انتخابات تمام شد، به نتايج انتخابات تمكين كنند . انتخابات براي نمود افكار و ميل اكثريت است كه اقليت هم به احترام آن به راي اكثريت بايد تمكين كنند . اساسا\" حزب يعني گروهي از افراد همفكر كه بلحاظ مقاصد سياسي گرد هم آمده اند . با اين تعريف اگر حزب و يا جرياني كه در چهارچوب قانون اساسي فعاليت مي كند ، وارد مبارزه انتخاباتي مي شود، قصد براندازي را ندارد . براندازي در نظام مقدس جمهوري اسلامي يعني تلاش براي از بين بردن نظام اسلامي كه اولين شاخصه آن ولايت فقيه و تكيه قوانين بر آموزه هاي ديني است . از انصاف نبايد گذشت كه رييس محترم قوه مجريه با مطرح نمودن سناريو ائتلاف دولتمردان گذشته براي شكست او ، مسير صحيح انتخابات را دگرگون كرد كانهو ايشان رييس جمهور مادام العمر و يا نظام بود و حالا عده اي براي سرنگوني ايشان توطئه كرده بودند . حتي اگر كارگزاران دولتهاي روي كارآمده در تمام دوره انقلاب و تمامي احزاب و جمعيتهاي سياسي و فكري و مدني ، عزمشان را جزم كرده بودند كه در انتخابات حاضر و ايشان را از مسند رياست جمهوري ، پايين بكشند، آِيا كار خلاف مرتكب شده بودند؟ آيا اين حضور در انتخابات به معني دشمني با ايشان و يا دولت ايشان و يا نظام مقدس جمهوري اسلامي ايران بود؟ اگر رهبري مي فرمايند كه دخالت شوراي نگهبان ، به معني انتخاب صالح است و مردم انتخاب اصلح مي كنند ، آيا رقابت كانديداهايي كه از طرف شوراي نگهبان معرفي شده بودند ، و تبليغات آنها براي جلب و جذب مردم و شناسايي اصلح ، خلاف قانون بود؟ شور انتخاباتي و حضور مردم در صحنه يعني چه؟ آيا مي توان گفت كه همه مردم ايران از بين 4 نفر ، فقط به يكنفر اقبال داشتند؟ اينكه 24 سال عمر انقلاب را زير سوال ببريم و بگوييم رقباي انتخاباتي براي از بين بردن من متحد شده اند ؟ موضع صحيح بود؟ مناظره ها براي بيان عقايد كانديداها در نگاهشان به مسايل اجرايي و برنامه هايشان براي كاستن از مشكلات و نمايش قدرت بيان و استدلال كانديداها بود تا مردم يستمعون القول كنند و يتبعون احسنه داشته باشند . اينكه انتخابات را بمنزله ميدان جنگ و رقيب را دشمن فرض كنيم درست بود؟ كانديدايي كه آمده بود تا قوه مجريه را در دست بگيرد ، چاره اي نداشت جز اينكه نقاط ضعف را بگويد و براي آنها راه حل ارائه دهد. آيا مضحك نمي شد اگر كانديداهاهاي رقيب يكصدا ، كارهاي دولت را مي ستودند ؟ اگر اينطور بود ، اصلا\" چرا براي مبارزه انتخاباتي آمده بودند؟ آمده بودند چه چيزي را عوض كنند؟ پس بنظر بنده سنگ بناي اختلاف از آنجا نهاده شد كه رقابت سالم به مبارزه تبديل شد آنهم به بدترين وجه و شكل ممكن . واقعا اگر رييس مجمع تشخيص مصلحت آنگونه بود كه تعريف شد ؟ آيا اين سوال در ذهن بيگانه و خودي پس از شنيدن اين اظهارات نيامد كه چرا چنين افرادي توانسته اند در نظام اسلامي به چنين مناسب مهم و كليدي دست يابند؟ (171724)
 
حمید رضا
۱۳۸۸-۰۴-۱۰ ۱۲:۴۳:۳۱
بحث جالبی بود و پر محتوا و با دیدی باز. من فکر میکنم اکثر نظر دهندگان اتفاق نظر داشته باشند در مورد اینکه بحث خوبی بود.
اما، اما شما فکر میکنید چند درصد مسئولین امر با شما موافق باشند؟ من فکر میکنم این دید در برخی مسئولین وجود داره که به قول معروف میخوان زورکی مردم رو بفرستند بهشت، البته بهشت از منظر خودشون، به قولی: زورکی که نمیشه به مردم شربت شهادت بدید.
من فکر میکنم افرادی که مناظره ها رو دیدند جرقه اتفاقات رو دیدند. عقبه همه این اتفاقات در مناظره میرحسین و احمدی نژاد و جایی که میرحسین در مقابل صحبت های احمدی نژاد هنگ کرد، بود. هیچ کس فکر نمیکرد به اونجاها برسه.
آتیش به پا شده و حالا هم طلبکارانه وااسلاما، وا اماما، واشهیدا سرداده اند. شما فکر میکنید اگر حضرت امام در قید حیات بودند ما این چیزا رو میدیدیم طوری که نسبت به همه ارکان نظام بد بین بشیم. باور کنید روح امام آن شب خیلی آزرده خاطر شد. امام فرمود: هاشمی زنده است تا انقلاب زنده است. درست است یا نه؟
بابا ما دنبال چی میگردیم؟به کجا میخواهیم برسیم؟
بیانات استاد فقیه و گرانقدر آیت الله جوادی آملی در نماز جمعه 5 تیر ماه را گوش دادید.چرا فکر میکنیم اسلام یعنی ما؟ هرکی با ما نبود .... در یکی از بنر های آقای احمدی نژاد نوشته شده بود: رای یاوران مهدی(عج)، دکتر محمود احمدی نژاد.یعنی هرکسی به ایشون رای نده یاور حضرت ولی عصر ارواحنا فدا نیست.
چرا با احساسا مردم بازی میکنید؟ چرا فکر میکنید میتونید جای مردم تصمیم بگیرید؟ چرا مردم رو بازیچه قرار میدهید؟ چرا رئیس جمهور مملکت مردم معترض رو خس و خاشاک خطاب میکند؟و هزاران چراهای دیگر...
جواب اعتماد از دست رفته مردم رو چگونه خواهید داد؟ به نگاه به رسانه های اطلاع رسانی کنید: تلویزیون، روزنامه های منتقد، سایت های خبری آزاد، شبکه های ماهوارهای فارسی زبان، smsهم که دیگه آخرش، قطعی موبایل ها از بعد از ظهر تا صبح روز بعد، نظارت شدید روی روزنامه های خبری برای جلوگیری از تیتر های ضد دین! و .... اگر مردم یه درصدی در این نوع بینش مسئولین شک داشتند اونم دیگه بر طرف شد.
ولی با این اتفاقاتی که افتاد من فکر میکنم خیلی به پیشرفت دمکراسی تو ایران کمک خواهد کرد و قدم بزرگی در این را برداشته شد و منشاء خیر شد. (171727)
 
هم وطن.
۱۳۸۸-۰۴-۱۰ ۲۱:۰۸:۵۰
از اول شروع این انقلاب تا امروز کسی رو بزور نفرستادن تو بهشت چون:\" بهشت را به بها دهند نه بهانه\".
امام جمله دیگری هم دارند که فرمود \"ملاک وضغیت حال افراد است\".
متاسفانه ما به جای اینکه خود را باحق بسنجیم، حق را با خود می سنجیم. از دین هرچه را که فکر می کنیم خوب است، قبول می کنیم و هر چه را که از درکش عاجزیم یا به مزاق ما خوش نمی آید رها می کنیم. لطفا مانند برخی از مغرضین که پس و پیش گفته های دیگران را حذف می کنند و نتیجه دلخواه خودشان را القاء می کنند نباشید. آقای احمدی نژاد 40 میلون شرکت کننده در انتخابات را از این آشوب طلبان جدا کرد و گفت: این خس و خاشاک با رود خروشان این ملت از بین میروند.
متاسفانه شما مثل اینکه تلویزیون تماشا نمی کنید! که چندین بار پخش شد و از روزنامه ها و طیف مخالف را مطالعه می فرمایید.. و این هم یک نیرنگ دیگری بود برای کشاندن امثال شما به خیابان و اجرای نقشه کودتلا مخملی!

بله حرکت در اصول اصلی انقلاب یعنی یاوری حضرت مهدی(عج).
کدوم اعتماد از دست رفته ؟ شما به کی اعتماد کردید؟ به احمدی نژاد یا موسوی ؟
کی دروغگو بود؟ کی دیکتاتور بود؟ شما نگران مردم و اعتمادشون نباش! شما دنبال چراهای الکیت تو ماهواره ها بگرد. چون اگه واقعا دنبال حقیقت باشی حرف دو طرف و گوش میدی روزنامه های دو طرفو بی غرض مطالعه می کنی و بعد با یه کم فکر خیلی راحت حقیقت و پیدا می کنی.
متاسفانه شما خیلی سطحی به دین و سیاست نگاه میکنید. لطفا کمی به عمق بروید. البته تا آنجا که نفس دارید.

اون دمکراسی که شما دنبالش می گردین تو این مملکت گیر نمیاد. سوکولار یا لائیک. لا اقل تا موقعی که این 24.5 میلیون نفر هستند.
همون هایی که شما و خیلی های دیگه مثل شما تو این انتخابات ندیدنشون. ولی هستن باور کنید هستن! (172396)
 
حامد
۱۳۸۸-۰۴-۱۰ ۱۲:۴۴:۴۴
آقاي توكلي تورخدا مارواز دست اين احمدي نژاد نجات بدبد
3ماه حقوق نگرفتيم بيان تومردم ببينيد بيشترشون بخاطر مسائل اقصادي كه مخالفن تو رخدا تو مجلس نگزارين اين احمدي نژاد حق مارو بخور تو خدا بداد ما برسين (171731)
 
مهدی
۱۳۸۸-۰۴-۱۰ ۱۲:۴۵:۱۶
حرف زور اگر با هزار منطق و استدلال هم همراه باشه قابل پذیرش نیست ولی مهر و محبت حتی اگه با نیرنگ باشه به دل مینشینه ، اگر بعد از انتخابات بجای استدلال و منطق و گشتن دنبال متهم و جور کردن پازل انقلاب مخملین ( که در وجودش شکی نیست و دشمنان این کشور برای منافع نا مشروع خود هر لحظه بدنبال ضربه زدن هستند و جوانهای همین مرز و بوم در اطلاعات دنبال این قضایا به جد هستند و باید باشند ) بدنبال دلجویی و مهر و محبت می بودیم کار به اینجا نمیکشید ، همین امروز هم دیر نیست بجای گشتن دنبال قاتل ندا و ضاربین بسیجیها و اغتشاشات اخیر (که وظیفه اطلاعات هست ) نشریات صوتی و تصویری بالاخص سیما خط مهر و دلجویی را پیش بگیرد و بی طرفانه و منصافه از همه 40 میلیون رای دهنده دلجویی کند. (171732)
 
۱۳۸۸-۰۴-۱۰ ۱۲:۴۷:۱۱
بهر حال باید این حدود 15 میلیون نفری که بهر دلیل رای مخالف دادند را باید زیر چتر مرحمت و لطف انقلاب قرار داد تا این بخش از سرمایه های کشور در جهت رشد این نظام تلاش نمایند

این جمعیت حدود چند کشور اروپایی است (171737)
 
ع.ر
۱۳۸۸-۰۴-۱۰ ۱۲:۴۷:۳۴
احسنت به اين متن ، خدا خيرتان بدهد حرف دل مارو زديد. (171739)
 
به تو چه
۱۳۸۸-۰۴-۱۰ ۱۴:۲۵:۱۸

بعد از این همه منویات و سخنان رهبری و سایر بزرگان انقلاب باز هم اینگونه صفحه بندی میکنید و به دیگران اغتشاشات را اینگونه القا می کنید که ...
وای بر احوالتان که راست گفت خداوند بلند مرتبه که :
ختم الله علی قلوبهم و علی سمعهم و علی ابصارهم غشاوه

برگردید و از خدا بترسید که
ومکرو و مکر الله و الله خیر الماکرین
آیا با این رفتارها و گفتارها باز هم میتوانید ادعا کنید که هنوز در خط امام و رهبری هستید و مسیر شهدای انقلاب را در پیش گرفته اید؟

نگذارید سرنوشت بنی صدر و اکنون موسوی برای شما اتفاق افتد چراکه معلوم نیست چگونه فرار خواهید کرد

دست خداوند علی اعلا فوق ایدیکم هست و تا دیر نشده دولت را حمایت و در جهت تحقق اهداف بلند امام راحل و ولی فقیه گام بردارید
ان الله مع المحسنین (171716)
 
حسن
۱۳۸۸-۰۴-۱۰ ۲۰:۴۵:۲۶
کاش می شد مثل این حرفها را در تلویزیون که برد آن تا اعماق روستاهای کشور هم می رود زد .والا برای کاربران اینترنت که منابع متنوعی برای اطلاعات دارند معمولا این حرفها آشناست (172383)
 
مهدی
۱۳۸۸-۰۴-۱۰ ۲۱:۰۵:۱۳
درود به دکتر توکلی که دراین فضا حداقل یک حدیث از پیامبر(ٌص) را زنده کرد وبه اصل خود یعنی اسلام ناب برگشتیم .پیامبر فرمود: حق رابگوئیید ا گرچه برضررتان باشد.
مردم ایران تشنه حق وراستی هستند . (172393)
 
میثم
۱۳۸۸-۰۴-۱۰ ۲۱:۱۰:۳۰
آیا بهتر نبود موسوی رو رد صلاحیت میکردین که دیگه راحت اانتخابات سالم رو برگزار کنید ؟
آیا بهتر نبود کلیه احزاب مخالف دولت رو غیرقانونی و اعضا اونها رو به جرم عضویت در همین احزاب غیرقانونی معدوم و محبوس میکردیم ؟
آیا بهتر نبود به روزنامه ها و رسانه های منتقد مطالب رو از قبل میدادیم و میگفتیم یا اینها رو چاپ کنید یا تعطیل کنید برید خونه هاتون ؟
آیا بهتر نبود وزارت کشور مثل روال گذشته آرا رو مرحله به مرحله با جزئیات شهرها و صندوقها اعلام میکرد ؟
آیا بهتر نبود مشکل فنی! قطع SMS درست قبل از انتخابات پیش نمیومد ؟
آیا بهتر نبود صدا و سیما برای کاندیداهای بازنده اینقدر وقت اختصاص نمیداد تا انتخابات زیر سوال بره ؟
و صدها اما و آیای دیگر و در آخر یک جمله آقای دکتر توکلی آیا ندادن مجوز برای برگزاری تجمع آرام در اعتراض به نتایج به این معنی که هیچ کس اعتراض نداره ! یا نه به این معنی که هیچ کس نباید اعتراض داشته باشه (172398)
 
ناشناس
۱۳۸۸-۰۴-۱۰ ۲۲:۰۹:۵۳
چه عجب یک مقاله اینچنینی هم شما نوشتید! و یک کم از واقعیتها را که از قبل هم می دانستید به رشته تحریر درآوردید ( نوش دارو بعد از مرگ سهراب) (172434)
 
علي- ت- از كشور غنا
۱۳۸۸-۰۴-۱۰ ۲۲:۱۰:۲۷
سلام
نگارنده محترم اگرهاي زيادي را به آقاي احمدي نژاد نسبت داده اند كه اگرچنين نمي شد اينچنين مي شد 4 سال تمام افراد حبهه اصلاحات به رييس جمهور منتخب و محبوب مستضعفين توهين و ناسزا گفتند در مناظره ها 3 كانديدا و بعضا حاميانشان خدمات انجام شده در اين 4 سال را زير پا گذاشتند با بدترين شكل با ايشان رفتار كردند بعضي از دوستان به اصطلاح اصول گراه هم همراهي كردندآقاي دكتر احمدي نژاد در مناظره با آقاي موسوي حرف دل 25 ميليوني كه به ايشان راي دادند را گفتند دل رهبري هم قطعا با اين همه دزدي كه در اين چند سال قبل انجام مي شده به درد آمده بايد حقايق را از حمايتهاي بي دريغ رهبري عزيز از رييس جهور محترم مردمي كه حافظ ارزشهاي انقلاب و نظام هست فهميد نگارنده محترم بايد كمي انصاف به خرج مي دادند و از اين همه توهين كه به رييس جمهور شده كه غير قانوني و جرم محسوب مي شد را هم مي نوشتند و احترامي هم به 25ميليون نفري كه به دكتر احمدي نژاد راي دادند مي گذاشتند. (172435)
 
ناشناس (مشهد)
۱۳۸۸-۰۴-۱۰ ۲۲:۱۹:۴۱
ضمن تشکر از این مقاله دیر هنگام شما. جای این سؤال باقی می ماند که رأی هایی که با ادعای نادرست آقای احمدی نژاد بدست آمده (مقام معظم رهبری هم آن را رد کردند) چه می شود ؟ (172438)
 
عباس بني اسدي
۱۳۸۸-۰۴-۱۰ ۲۲:۲۴:۱۵
بسيار خوب بود - كمي از ضديت با مردم و آقاي موسوي فاصله گرفته ايد (172442)
 
۱۳۸۸-۰۴-۱۰ ۲۲:۳۹:۱۸
دست بردارید از این کارها آقایون الف نشین ، دست بردارید . تو این مدت هیچ حرفی غیر از انتقاد از موسوی نزدید حالا بعد از اعلام نظر شورای نگهبان ، فهمیدین احمدی نژاد هم مقصر بوده !

دست بردارید از این نیرنگ و از خدا بترسید (172455)
 
ی.روحانی
۱۳۸۸-۰۴-۱۰ ۲۲:۵۲:۳۱
یکی از اقدامات غلط راه اندازی جشن پیروزی بود. مگر طرف مقابل دشمن این آب و خاک بود که بخاطر پیروز شدن در جبهه انتخابات باید چنین جشنی راه می افتاد تا احساسات 13 ملیونی که به آقای احمدینژاد رای نداده بودند جریه دار شود. این دولت عدم مدیریت خود رادر برگزاری انتخابات و حوادث پس از انتخابات ثابت کرد هر چند قبلا در قضیه آذربایجان و ... نیز اثبات کرده بود. (172471)
 
طبا
۱۳۸۸-۰۴-۱۰ ۲۳:۵۶:۵۵
اي كاش صداوسيماي ما كمي از بيانات رهبري اطاعت مي كرد كاش مثل كبك سرش را در برف نمي كرد كاش صدا و سيما كمي باز عمل مي كرد كاش صداو سيما همه بيانات رهبري در مورد اين سازمان را كنار هم مي گذاشت و خودش مي ديد كه جقدر به شاخص هاي مد نظر ايشان نزديك است (172532)
 
vahid-kachooee
۱۳۸۸-۰۴-۱۱ ۰۰:۰۳:۲۶
من بعنوان معلم معتقدم که نویسنده مقاله بسیار آدم ساده ایست که اینطور اظهار نظر کرده است. اگر انسان عمیقی بود می فهمید که تمام قراین و شواهد حکایت از این دارد که طیف موسوی چه پیروز می شدند و چه نمی شدند قرار بود با ضربه زدن به رکن ولایت فقیه این پروژه را طی کنند. من حاضرم با هرکسی در هر جای این مملکت هست مناظره کنم و ثابت کنم که اینها به هر بهانه ای بدنبال ضربه زدن بودند و تمام دلایل فوق بهانه است. (172539)
 
مهدی
۱۳۸۸-۰۴-۱۱ ۰۰:۲۹:۳۵
متن سوگند ریاست جمهور:

بسم‏الله‏الرحمن‏الرحیم

\"من به عنوان رییس جمهور در پیشگاه قرآن کریم و در برابر ملت ایران به خداوند قادر متعال سوگند یاد می‌کنم که پاسدار مذهب رسمی و نظام جمهوری اسلامی و قانون اساسی کشور باشم و همه استعداد و صلاحیت خویش را در راه ایفای مسوولیتهایی که بر عهده‏ گرفته‏ام به کار گیرم و خود را وقف خدمت به مردم و اعتلای کشور، ترویج دین و اخلاق، پشتیبانی از حق و گسترش عدالت سازم و از . در حراست از مرزها و استقلال سیاسی و اقتصادی و فرهنگی کشور از هیچ اقدامی دریغ نورزم و با استعانت از خداوند و پیروی از پیامبر اسلام و ائمه اطهار علیهم‏السلام قدرتی را که ملت به عنوان امانتی مقدس به من سپرده است همچون امینی پارسا و فداکار نگاهدار باشم و آن را به منتخب ملت پس از خود بسپارم.\"

به شهادت تمامی بینندگان مناظره ، رییس جمهور افرادی را با ذکر نام بدون دادن فرصت دفاع به آنها متهم به فساد مالی نمود (غیبت) . در حالیکه ذکر نام متهمین بدون اجازه قاضی مجاز نمی باشد چرا مسئولین قضایی کشور در برابر این اقدام رییس جمهور واکنش بموقع نشان ندادند و حق دفاع از افراد نامبرده شده سلب گردید. آیا ایراد اتهامات نقض سوگند ذکر شده بالا نمی باشد . آیا در حالیکه مقام معظم رهبری نیز این عمل را به صراحت خلاف دانستند صلاحیت رییس جمهور با نقض آشکار سوگند از بین نمی رود .

از مسئولین سایت الف گله مندم که اظهارات مرا در واکنش به گفتار رییس جمهور سانسور نمودند در حالیکه مطالب خیلی سخیف موافق و مخالف را منتشر کردند . (172561)
 
ه گ
۱۳۸۸-۰۴-۱۱ ۰۰:۵۰:۳۸
از اینکه عدالت را در تحلیلتان در نظر گرفتید بسیار متشکرم. واقعاً سوال مهم این است که چه کسی مسبب اصلی این التهابات بود؟ ایا اگر رییس جمهور فعلی آن 10 دقیقه سیاه را ایراد نمی کرد، الان کار به اینجا می رسید؟
قطعا مهمترین مقصر کسی است که جرقه اول را زده است؛ هرچند دیگران آن را شعله ور کردند. ولی اگر جرقه ای نبود شعله ور کزدنی هم در کار نبود.
خدا عاقبت همه ما را ختم به خیر نماید. (172584)
 
ه گ
۱۳۸۸-۰۴-۱۱ ۰۰:۵۴:۰۹
پیشنهاد میکنم از این به بعد صدا و سیما را بجای رسانه ملی، رسانه دولتی بنامیم.
در ضمن آقای توکلی مواظب باشید. فکر کنم پروژه بعدی حذف شما باشد. چون دوستان به دلیل سعه صدر بالایی که دارند، هیچ صدای مخالفی را بر نمی تابند.
موفق باشید (172586)
 
سعید
۱۳۸۸-۰۴-۱۱ ۰۰:۵۷:۲۴
اگر رو کاشتن هیچی در نیومد من از شما سوال می کنم ایا فکر می کردید موسوی این قدر یک دنده و لجوج و متوهم باشه؟
ایا شما حوادث بعد از انتخابات رو پیش بینی کرده بودید؟
من اگه می دونستم قراره این قدر دامنه اش وسیع بشه قبل از انتخابات کارهای دیگری می ردم حداقل اش این بود که سعی می کردم طرفداران دکتر بیشتر خودشونو نشون بدن و یا با دیگران بحث می کردم اما چون می دونستم دکتر رای میاره هیچ کاری نکردم (172593)
 
مهدی
۱۳۸۸-۰۴-۱۱ ۰۱:۱۶:۳۱
البته یقینا نمیشه روند مناظره ها رو تایید کرد... چرا که بارها موسوی و کروبی به احمدی نژاد توهین کردن با حرفاشون و احمدی نژاد هم حرفهایی که در مورد هاشمی زد حتی اگه راست باشه نباید گفته میشد.
اما یه چیزی جالبه ! از همون روز اعلام نتایج موسوی شروع کرد به صحبت از ابطال و فرداش هم زنش با بی بی سی مصاحبه کرد ! شما حتما میدونین حتی اگه قرار بود اعتراضی داشته باشن ایشون باید از راه قانونی وارد میشدن تا بشه به صورت قانونی و منطقی فرصتی واسه حرف زدن به ایشون داده شه... وقتی ایشون کارهاشون احساسی و بچه گانست و از همون ساعات اولیه اعلام نتایج شروع به حمله به صحت انتخابات و دعوت به تظاهرات کردن چطور میشه انتظار داشت سایر بخشها من جمله صدا و سیما هم وارد بازی احساسی ایشون بشن ؟ من اگه آقای موسوی روند منطقی رو طی میکرد قبول داشتم که قطعا باید بهشون فرصتی داده میشد برای زدن حرفها ولی ایشون رفتارشون اصلا در شان یه سیاستمدار با تجربه نیست و به نوعی کنترلشون دست احساسشونه نه عقلشون ! (172607)
 
حمید
۱۳۸۸-۰۴-۱۱ ۰۲:۱۱:۴۱
توجه شما رو به بهره برداریهایی که دوستان تابناکی انجام دادن جلب می کنم. اگه بدتر از اونها هم استفاده کنن، تعجب نمی کنم. (172642)
 
مجتبی
۱۳۸۸-۰۴-۱۱ ۰۲:۱۶:۴۳
اگر قرار بود روش رهبری رو در پیش بگیرید باید منشا این اتفاقات رو هم می گفتید ای عزیزان
عیب می جمله چو گفتی هنرش نیز بگو
نفی حکمت مکن از بهر دل عامی چند (172649)
 
فاطمه
۱۳۸۸-۰۴-۱۱ ۰۷:۳۴:۵۷
آقای توکلی عزیز، اگه واقعا به نقد یکطرفه صدا و سیما اعتراض دارید، پس خواهش می‌کنم یکطرفه عمل نکنید و حرفهای منو که قبلا هم یکبار براتون فرستادم و تأئید نکردید را اینبار خواهش می‌کنم تأئید کنید تا بقول خودتون، نظر هر دو طرف شنیده بشه. عزیز برادری که مطلب بالا را نوشتید، درباره مناظره‌ها باید بگم که وقتی سه ماه تموم، موسوی و یارانش دست به تخریب رئیس جمهور زدند، از جمله افاضات سرکار خانم فائزه هاشمی در استادیوم آزادی در حضور سرکار خانم رهنورد و جناب خاتمی و جمعی از بازیگران و کارگردانان سینما، که نه تنها به احمدی نژاد بلکه به عزیزان دیگر ملت هم توهین کرده بودند و خبرگزاریها بعلت بکار بردن کلمات موهن، پوشش ندادند، چرا شما سکوت کردید؟ چرا وقتی حامیان موسوی در ولیعصر، به رئیس جمهور وقت، توهین می‌کردند ( ... کوتوله، ... دیکتاتور، کلاغ پر ... پر، هر کی که ناموس داره موسوی رو دوست داره ) شما سکوت کردید و حامیان موسوی هم درباره اون شعارها، به فراموشی دچار شدند؟ چرا الفاظ زشتی که آقای موسوی در مناظره، خطاب به رئیس جمهور بکار می‌بردن ( خرافه گرا، قانون گریز، رمال، دروغگو ...) شما سکوت کردید، اما چون احمدی نژاد اسم بعضی از آقایون رو آورده، همه چیز بهم خورده؟ خب اگه اسم اون آقایون باعث کسر آرایشان میشد، چرا حمایت مالی اون آقایون رو قبول کردن؟ تمام نکته‌هایی هم که درباره روزهای بعد از روز انتخابات گفتی، یعنی پایین اومدن سرعت اینترنت، فیلتر کردن بعضی از سایتها، مجوز ندادن به راهپیمایی‌ها، دیگه ربطی به طرفداران موسوی نداشت و موضوع، مربوط می‌شد به امنیت ملی و یکسری اغتشاشگر آموزش دیده در دوبی که متأسفانه وقتی حامیان موسوی به خیابونها میومدن، اون افراد اغتشاشگر، از شلوغی‌ها استفاده کرده و دست به تخریب اموال عمومی میزدند و مردم را تحریک به بعضی رفتار و گفتار می‌کردند، مگر اینکه حامیان موسوی بخوان اون اغتشاشگران را انکار کنن و همه چیز را به خودشون نسبت بدهند. آقای عزیز این نوعی ریاکاری است که شما با پوشش گذاشتن بر واقعیتها، تظاهر به نقد منصفانه کنید. یعنی آیا واقعا شما هنوز نمی‌دونید که اولین برخورد با اغتشاشگران اینه که راههای ارتباطی اونها از جمله اس ام اس را باید قطع کرد؟ یا شاید هم می‌دونید اما می‌خواهید رد گم کنید؟ فقط در یک مورد با شما موافقم و اون هم نقد یکطرفه صدا و سیما و پخش یکطرفه اوضاع خیابونها می‌باشد، که اگر واقعیت رو نشون میدادن، حالا خیلی از حرفها و حدیثها تموم شده بود. سعی کنید زاویه نگاهتون منصفانه باشه چون منصف مطلق، داره ما رو می‌بینه و داره صدامون رو می‌شنوه. (172731)
 
امین
۱۳۸۸-۰۴-۱۱ ۰۷:۴۶:۳۹
یکی به نعل یکی به میخ
حالا که بنز از پل گذشت شروع به انتقاد کردید
احسنتم ولی انصاف را رعایت نکردی میخواهی طرفداران موسوی را مصادره کنی (172732)
 
سید مهدی
۱۳۸۸-۰۴-۱۱ ۰۸:۱۵:۳۷
با سلام
بقول بعضی از دوستان \"بسم الله الرحمن الرحیم\" ، دوباره شروع شد. تخریب عملکرد دولت ، تخریب شخص رییس جمهور ، تخریب سیاستهای دولت و ...
چرا هیچ کس به خودش نگاه نمی کنه ؟ چرا یه تیتر مثلا با این مضمون \"نقش الف،تابناک،آینده،رجا در ایجاد حوادث انتخابات\" تو هیچ سایتی پیدا نمی شه؟ فکر می کنید امثال سایتهای شما هیچ نقشی در ایجاد حوادث نداشته اند؟ چرا اگر واقعا دلسوز هستید و انتقادی به عملکرد مسئولین دارید بجای انتشار آن در جامعه محرمانه به خود آنها گوشزد نمی کنید؟ مگر این عین رفتار دینی مطابق همه ادیان نیست؟ این موضوع دقیقا مانند این است که فردی درجمع افراد دیگر بدون اینکه اصلا به سمت فرد مورد انتقاد خود نگاه نکند دائما با صدای بلند بگوید فلانی شما فلان ایراد را داری. این نهی از منکر است یا اینکه خود ،عین منکر است؟ چرا مجلس علی الخصوص برادر عزیز آقای توکلی به نقش خودش در ایجاد جو بی اعتمادی به مسئولین نگاه نمی کند؟
آیا حجت از این بالاتر که رهبر بارها از این وضع بی بند و باری گله کردند؟ اگر باز هم از گذشته تجربه نگیریم و باز هم به روشهای قبل ادامه دهیم همه با هم در این کشتی که در حال سوراخ کردنش هستیم غرق خواهیم شد. خلاصه اینکه :
\"عیب کسان منگر و احسان خویش دیده فرو بر به گریبان خویش\" (172742)
 
حمید
۱۳۸۸-۰۴-۱۱ ۰۸:۴۸:۲۵
ایکاش صدا وسیما روز بعد از سخنان رهبری بجای پخش فیلمهای هالیودی یک مناظره بین وزارت کشور و آقای موسوی در آن ساعات شلوغی می گذاشت تا آن ماجرا های تلخ پیش نمی آمد بنظر اینجانب صدا وسیما باید یک بازنگری کلی در روند کار خود داشته باشد و از یک جانبه نگری دست بردارد. آقایانی که در صدا و سیما هستند بدانند که با پخش فیلم در آن روزها فقط به شعور ما توهین کرده و کار دیگری نکرد اینجانب از همان روز تصمیم گرفتم دیگر برنامه های صدا وسیما را نگاه نکنم و تلویزیون را جمع کردم چون صدا وسیما به صورت مستقیم به شعور من توهین کرد (172755)
 
عبداله
۱۳۸۸-۰۴-۱۲ ۰۰:۰۷:۳۰
شما فکر می کنید آقای موسوی مناظره را می پذیرفت؟
متاسفانه آقای موسوی به جدول زده و روش هم نمی شه اینو به مردم بگه که بازی تموم شده! (173330)
 
اسماعیل
۱۳۸۸-۰۴-۱۱ ۰۹:۰۷:۴۸
به نظر من آقای احمدی نژاد از وقتی رئیس جمهور شد مردم رو به دو دسته تقسیم کرد و اینقدر این مسایل رو روی تریبون مطرح کرد تا این قضیه حیثیتی شد و این خطرناک ترین وضعیتی بود که برای وحدت ملی پیش آمد.
دعوای فقیر و غنی...بالای شهر پایین شهر-روستایی و شهری - تهرانی و شهرستانی - مدیران تا 84 و مدیران بعد از 84-کشورهای با ما و کشور های استکباری...
اینها ادبیات آقای احمدی نژاد نیست؟
الان وضعیت طوری شده که وقتی میری پایین شهر اسم نا آرامی میاد همه یه عده پولدار دزد بچه سوسول دختر بازه منافق طرفدار آمریکا میاد تو ذهنشون که از خوشی و شکم سیر تصمیم گرفتن لیبرال بشن و رسما حجاب رو بردارن و تو کوچه بزنن و برقصن و سالی دو بار برن لاس وگاس ..
وقتی میری بالای شهر از مخالفاشون میپرسی یه عده آدم فریب خورده سهام عدالت و کانالیزه شده صدا سیما و پالایش شده مغزی پایگاه مقاومت رو بهت نشون میدن که چون به اینترنت دسترسی ندارن طبیعتا حق رای هم ندارن...
اینا رو کی درست کرد؟
من سال 84 به احمدی رای دادم چون علی رغم همه تخریب هایی که کردن روی اصولش موند.اما امسال نه..رجا رو بخونید.ببینید چند تا مدرکی که به هیچ دردی نمیخوره رو کرد؟
ایران رو ببینید...فارس رو ببینید.فاطمه رجبی رو ببینید.آقای شریعتمداری رو ببینید.
من رئیس جمهور اصول گرایی میخواستم که اگر همه کفر هم به زیر آب زدنش میومدن جمجمه اش رو به خدا میسپرد و اخلاق رو زنده نگه میداشت.حتی اگر ظاهری هم میدان رو از دست میداد.به نظرتون علی (ع)بلد نبود از تکنیک های معاویه استفاده کنه؟پس چرا ویژه ترین فرصت عدالت محور تاریخ رو صرف مبارزه با فریب کرد؟ (172770)
 
رهگذر
۱۳۸۸-۰۴-۱۱ ۰۹:۰۹:۱۲
سايت الف بيا و با لا غيرتا\" دست به يك ابتكار بزن و با يك نظر سنجي ميزان اعتماد مردم را به نتيجه انتخابات ،عملكرد شوراي نگهبان در اين خصوص و وزارت كشور را از نظر ايشان مورد ارزيابي قرار بده بعد ببين چه نتيجه اي را بدست مياري؟ (172771)
 
احمد
۱۳۸۸-۰۴-۱۱ ۱۰:۵۱:۰۹
باسلام وتشکرازحس مسئولیتتان
به استحضارمی رسانم که مسئولین بعضی ازسازمانها وادارات دولتی به دنبال کسانی هستندکه به غیرازرئیس جمهورمنتخب رای دادندوبه انها تذکرمی دهند .
ایاواقعا کسانی که به رئیس جمهورمنتخب رای ندادخ اندمرتد ومخالف نظام هستند؟
اگرمخالف نظام هستندپس چرادرانتخابات شرکت کرده اند؟
اگرمابقی نامزدها ضدنظام هستندچراتوسط شورای نگهبان تائیدشده اند؟
(172782)
 
شهروند2
۱۳۸۸-۰۴-۱۱ ۱۰:۵۷:۵۲
انتخابات 22 خرداد که حقیقتا یک جشن ملی بزرگ بود، تبدیل به زخمي‌ شد که اگر درست التیام نیابد، برای همیشه در حافظه ملت ما خواهد ماند. برای نشان دادن حضور و رای مردم، فرصت‌ها و امکاناتی را قانون برای آنان پيش‌بيني کرده است. یک شکل مهم آن راهپیمایی است. نمي‌توان پذیرفت هر وقت حاکمیت از مردم دعوت مي‌کند که به صحنه بیایند، مثل 22 بهمن و روزقدس، مردم عزیز، شریف و حماسه سازند اما اگر روز دیگری مردم با جمعیتی افزون‌تر و بدون سازماندهی حکومتی و ترغیب صداوسیما، به صحنه آمدند، خس و خاشاک و اراذل‌اند و باید آنان را از صحنه حذف کرد. چنان که در اظهارات برخی مراجع تقلید مطرح شده است بخش عظیمي ‌از مردم از نتیجه اعلام شده انتخابات خرسند نیستند و نتیجه را نمي‌پذیرند
این موارد زخم‌هایی است که بر سیمای انتخابات نشسته است. راه درمانش نیروی ویژه و بازداشت و اعمال قدرت نیست. این شیوه‌ها زخم را گسترش مي‌دهد. یادمان نمي‌رود، یک وقتی دستگاه قضایی برخی مجرمان را در خیابان‌ها شلاق مي‌زد. رفته بودم برای شرکت در نمایشگاه گل، در محلات. جوانی را در میدان مرکزی شهر شلاق زده بودند. شهر به هم ریخته بود. بی‌سر و صدا دستگاه قضایی آن شیوه را به کناری نهاد. بدیهی است نیروی ویژه و لباس شخصی‌ها که همیشه نمي‌توانند در صحنه بمانند اما مردم در صحنه هستند. اگر زخم درست معالجه نشود، این داستان به درازا مي‌کشد. دولت و رئيس‌جمهور چگونه مي‌توانند در چنین فضایی کار کنند؟ هیات ویژه مي‌توانست راهی برای برون رفت از این بحران عدم اعتماد باشد. البته اگر با ترکيبی انتخاب مي‌شد که اعتماد ملی را جلب مي‌کرد. یکی از افرادی که به عنوان عضو هیات ویژه انتخاب شده است در گفت‌وگوی تلویزیونی نشان داد که به آقای احمدی‌نژاد محبتی ویژه دارد. حتی اظهار داشتند مردم شیر یا خط کردند و به ایشان رای دادند! چنین تحلیلی به هنگام تنگ آمدن قافیه از فیلسوف-شاعری مثل آقای حداد بعید بود. در یک کلام اعتماد ملی آسیب جدی دیده است. راه‌ حل ‌استفاده از قوای قهریه نیست و تنها کسانی را مي‌ترساند که در درون تردید و تذبذب دارند. به تعبیر قرآن مجید، رعب در دل کافران خانه مي‌کند. امروز شورای نگهبان باید پاسخ نسل جوانی را بدهد که انقلاب را ندیده، و امروز همان نسل به دو گروه تقسیم شده‌اند. در یک سو همان نسل باتوم به دست گرفته‌اند و در سوی دیگر همان نسل دارند کتک مي‌خورند. نام این مدیریت تدبیر است و آینده‌بینی؟ همان که با قهر مي‌راند، وقتی به خانه‌اش مي‌رود در خلوتش وقتی به یاد مي‌آورد که بر سر جوانی کوبیده است، دیده است که آن جوان از درد به خود پیچیده است، آن زننده ذهن و زندگی آرامي ‌خواهد داشت؟ او هم قربانی است... با این تفاوت که زخمي‌که بر روح این یکی نشسته است تا پایان عمر رهایش نمي‌کند... هزار سال پیش ناصر خسرو سروده است:

جهان را به آهن نشایدش بستن
به زنجیر حکمت ببند این جهان را
حکمت همان است که هم خرد انسان‌ها را خرسند مي‌کند و هم دل آنها را. همان که این روزها کیمیاست. (172776)
 
seid
۱۳۸۸-۰۴-۱۱ ۱۱:۱۴:۵۱
آقایون عزیز

اگر به صحت انتخابات واقعا واقعا واقعا اعتقاد دارند چرا نگذاشتند یک هیئت بیطرف به این موضوع رسیدگی کنند که هم اعتماد مردم لطمه نخوره وهم آبروی نظام ورئیس جمهور محترم محفوظ بمونه واز همه اینها گذشته اینکه دائما مردم را ارازل واوباش بخوانید وآنها را به کشور های دیگر وصل کنیدواتهامهای براندازی وانقلاب های مسخره ورابطه با گروهکها را به آنها بدهید. چیزی اثبات نمیشود جز ناتوانی شما از اعتمادسازی واثبات به اصطلاح حقانیت تان .بخدا قسم بنفع کشور بود که اعتماد مردم با روندی کاملا سالم جلب بشودتا هرکسی رئیس جمهور شد واقعا خودشو رئیس جمهور همه مردم بدونه وبا قدرت روی آن حساب کند ...
یک معترض بیگناه با شک وبی اعتمادی بی پاسخ که آشوبگرواغتشاشگروعامل کشورهای غربی ووابسته به گروهکهای ضدانقلاب ومتهم به برگزاری انقلاب مخملی وغیره وغیره ... شناخته شددرحالی که پایش را ازخانه بیرون نگذاشته بود. (172708)
 
افشین
۱۳۸۸-۰۴-۱۱ ۱۱:۳۶:۵۰
چی شده حالا که همه چیز تموم شده و اعتراضات تا حد زیادی فروکش کرده فضای سایت را به حالت قبل برگردوندی و فضا را مقداری باز و آزاد کردی؟ بدونید که مردم ما هوشیارند و فریبکاری شما مدعیان اصولگرایی را می فهمند! (172452)
 
هم وطن
۱۳۸۸-۰۴-۱۱ ۱۹:۱۶:۴۱
1- اگر در روز مناظره آقایان احمدی‌نژاد و موسوی، رییس جمهور کشور بطور ابتدا به ساکن به طرح اتهاماتی خلاف قانون و اخلاق به آقایان هاشمی و ناطق و اطرافیانشان (بنا به تایید مقام معظم رهبری) نمی‌پرداخت و آقای موسوی و کروبی نیز برخی بی‌انصافی‌ها را در مورد دولت فعلی و عملکرد آن بیان نمی‌کردند،‌ آیا التهاب و تحریک احساسات به وجود می‌آمد؟
اگر در طول 4 سال فقط به جای انتقاد و ایراد بنی اسراییلی و تحمیل نظرات، دوستانه و بدون توهین رفتار می کردید، نمی شد؟ و اهانت و توهین های بیشماری در سایت ها و روزنامه های خود از 4 سال پیش نمی کردید، نمی شد؟ اگر در زمان انتخابات مردانه سی دی تبلیغاتی جعلی درست نمی کردند، نمی شد؟ اگر سخنان احمدی نژاد را در باره اطرافیان آقایان رفسنجانی و ناطق را به خود این آقایان نسبت نمی دادند، نمی شد؟ بله متاسفانه آقای موسوی و کروبی خیلی بی انصافی کردند.آیا بدون استفاده از کلماتی نظیر، دیکتاتور، متحجر، رمال، خرافی،دروغگو، انحصارطلب که شعار منافقین دهه 60 را به یاد می آورد، و بدون القاء و التحاب و توهم تقلب، در میان طرفداران خود در این انتخابات شرکت می کردند، و مردانه مبارزه میکردند نمی شد؟
و آیا بخش وسیعی از مردم دچار سردرگمی و تناقض در خصوص عملکرد فسادآلود مسئولان طراز اول کشور می‌شدند؟
- خیر جواب شما را مقام معظم رهبری در نماز جمعه فرمودند. اگر فساد در خصوص عملکرد دولت های قبلی نبود، ایشان در سال 80 فرمان 8 ماده ای مبارزه با فساد اداری خود را برای چه منظوری صادر کردند؟عکس العمل احمدی نژاد در آن مناظره پاسخ به همان فرمان رهبر معظم بود.
آیا التهاب و تحریک احساسات به وجود می‌آمد؟
خیر. باز هم به وجود می آمد، زیرا جو التهاب و تحریک از یک ماه قبل برنامه ریزی شده بود. (توهم پیروزی و الفاء تقلب)

2. اگر آقای احمدی‌نژاد در مناظره‌ها، تصویر سیاهی از 24 سال دولت‌های زمان امام و رهبری نشان نمی‌دادند و دولت‌های قبلی را متهم به فساد و کم‌کاری و شکنجه‌کردن در بنیاد شهید و فرستادن بمب به عربستان نمی‌نمودند، آیا فضای سالمتر و اخلاقی‌تر در انتخابات نداشتیم و آیا مردمی که پس از انتخابات ـ و شاید به دلیل رویگردانی از رییس جمهور موجود ـ به خیابانها ریختند و اعتراض کردند، باز هم چنین عکس‌العملی را نشان می‌دادند؟
منظور آقای احمدی نژاد از مطالبات به حق و تاویق افتاده مردم که سالها با تاخیر در اجرای آنها که با تصمیمات خودسرانه به نفع خود و سازمان و احزاب خودساخته شان بعمل آمده بود سخن گفت. بد اخلاقی را از سه ماه قبل از انتخابات چه کسی شروع کرد؟ مردم از رییس جمهور رویگردانی نکردند، روی آنها به سمت تقلبی که هرگز انجام نشده بود و کوچکترین سندی هم بر اثبات این مدعا ارائه نشد ، برگردانده شد. البته برای مدت کوتاهی. آیا برای تحریک مردم از قبل برنامه ریزی نشده بود؟چرا از صبح روز اعلام نتایج که شمارش آرا به اتمام نرسیده بود و نتیجه نهایی معلوم نبود از ساعت 9-10 صبح مردم در خیابان ها شاهد آشوب و بلوا و به آتش کشیده شدن سطل های زباله ، در حالی که هنوز نیروی انتظامی وارد صحنه نشده بود بودند؟

باز هم چنین عکس‌العملی را نشان می‌دادند؟
این بخش که می گویید در روز اول آشوبها آنقدر وسیع نبود!

3. اگر وزارت کشور، تدبیر لازم را برای نحوه اعلام نتایج معمول می‌داشت و اطلاع رسانی متواضعانه می‌کرد، برخی از مردم دچار سوء‌تفاهم برای تقلب می‌شدند؟
بی جهت عملکرد وزارت کشور را زیر سوال نبرید. چون برای تمام مواردی که قبلا در جاهای دیگر ذکر کردیدبه اندازه کافی دلیل و مدرک ارائه کردند که حتی کم سوادترین افراد این جامعه هم آن را فهمیدند. وزارت کشور حتی در روزهای اول وتا اعلام تایید نتیجه از طرف شورای نگهبان هیچگونه موضع خاصی نگرفت و فقط نتیجه را اعلام کرد، بارها به شبهات در همه رسانه ها پاسخ مناسب و صحیح ارائه داد و خیلی از مردم را از سوء تفاهم پیش ساخته قبل از برگزاری انتخابات آگاه کرد.

4. اگر صدا و سیمای ما با چرخشی ناگهانی از یک رویکرد باز و شفاف و آزاد در قبل از انتخابات، به فضای بسیار محدود و بسته و یکطرفه در بعد از روز رای‌گیری وارد نمی‌شد و اجازه می‌داد تا معترضان هم مانند سیل مخالفان آنها، در صدا و سیما حضور پیدا می‌کردند و دلایل خود را عنوان می‌نمودند و اگر صدا و سیما بطور یکجانبه، تظاهرات وسیع مردم در تهران (و البته غیرقانونی) را سانسور نمی‌کرد و حرکت چند بازی خورده خارج و منافق و خرابکار را نشان نمی‌داد، آیا طرفداران قابل توجه کاندیداهای معترض و مردم دیگر، احساس نوعی خفقان و دروغ‌گویی می‌کردند؟

صدا و سیما چرخشی ناگهانی نداشت فقط به دلیل اینکه کاندیداهای معترض خط خود را با سکوت معنا دارشان از آشوب طلبان جدا نمی کردند و برخی به عمد یا مغرضانه متوجه عواقب بیانیه ها و راهپیمایی های غیر قانونی خود نبودند،چنین به نظر شما رسیده و لطفا بظر خود را به عموم تعمیم ندهید. مگر صدا و سیما از آقایان دعوت نکرد؟ چرا پاسخ به این دعوت ندادند؟ آیا غیر از این بود که می خواستند بهره تبلیغاتی بیشتری ببرند و از این هیجان و التهاب کاذبی که بوجود آورده بودند؛ نتیجه دلخواه خود را بگیرند؟ آیا بیانیه ها و اعلام راهپیمایی های غیر قانونی را توقع داشتید از رسانه ملی اعلام کنند، فضا و خیابان های ناامن و ناآرام را از نقاط محدود وسیع تر کنند؟ و حجم این ناامنی ها و ناآرامی ها را گسترش دهند آن هم در یک برنامه زنده؟ کدام سانسور؟ سانسور تهمت نسبت خس و خاشاک زدن به مردم؟ که با یک پلاکارد بزرگ در صف اول راهپیمایی به نمایش در آمده بود و فردای آنروز در تمام روزنامه ها و سایت های مخالف داخلی و خارجی برای تحریک بیشتر مردم نشان داده شده بود؟ و با توجه به اینکه همان روز از دفتر ریاست جمهوری اعلامیه تکذیب آن صادر شده بود، و چند مرتبه عین سخنرانی ایشان از رادیو و تلویزیون پخش شد؟

5. اگر وزارت کشور به معترضان اجازه راهپیمایی آرام و حتی در محیط‌های محدود را می‌داد، آیا بیانگر قدرت هاضمه قوی نظام در شنیدن حرفهای مخالفان نبود؟
قدرت هاضمه نظام خیلی وقت است که حرف مردم را شنیده است و می شنود، خیر اگر کاندیداهای معترض به صورت رسمی و قانونی اقدام می کردند و تعهدات لازم را که مربوط به برپایی تجمعات و راهپیمایی های احزاب و هر دسته و گروهی است و حق آن برای همه احزاب و گروه های قانونی که در چارچوب قانون اساسی فعالیت می کنند محفوظ می باشد، و به این تعهدات عمل می کردند قطعا مجوز می گرفتند. ولی آنها می خواستند بدون هیچ تعهدی از قبیل نظم و امینت و تنها با ارسال یک درخواست ساده مجوز داشته باشند.اگر کاندیداهای معترض در اعمال و رفتار خود صادق بودند، قبل از محاکمه وزارت کشور، و شورای نگهبان احکام از پیش صادر شده خودرا اجرا نمی کردند، و مردم هم احساس نوعی خفقان و دروغگویی را نمی کردند؟ راستی این احساس را چه کسانی بوجود آوردند؟ صدا و سیما؟ یا روزنامه ها و سایت هایی که ادعای تعطیل شدنشان را دارید؟

6. اگر سایت‌ها و روزنامه‌های این کاندیداها تعطیل نمی‌شد، توجه به شایعات و رسانه‌های دشمن نیز کمتر نمی‌شد؟ و مردم احساس نمی‌کردند که علت این برخوردهای شدید با نامزدها و طرفداران آنها چیست؟
- کدام سایت و روزنامه تعطیل شد؟ آیا عدم دسترسی به سایت های مخالف غیر از اشکال در سرورهای آمریکایی بود؟ که با پیگیری وکیلی در آمریکا این مشکل حل شد؟ کدام روزنامه تعطیل شد؟ که پس از رفع اشکال آن موجی از شادی همه شماها را فراگرفت؟ آیا چاپ نشدن و کم تیراژ بودن برخی از روزنامه های مخالف غیر از یک حرکت تاکتیکی از طرف خودشان بود؟ تا بتوانند ادعای خفقان و سانسور را بیشتر و واقعی جلوه دهند؟ کدام برخورد شدید؟ با کاندیداها؟ هنوز کسی که به این آقایان از گل نازکتر نگفته! چه تعداد از سران و بزرگان با ایشان با متانت و بزرگواری برخورد کردند؟ چه تعداد از بزرگان و مسولین به دیدار آقایان رفتند؟ با تمام دردسرها و تنش های سیاسی و اجتماعی که طی این مدت ایجاد کردند که نیازی به تکرار نیست. و اما با طرفداران آنها با کدام شدت برخورد شده؟ چه تعداداز کشته شده اند؟ چه تعداد از کار و تحصیل محروم شده اند؟ کدام دانشگاه تعطیل شده؟ کدام امتحان دانشگاهی مجددا برگزارنشده؟ چه کسی قبل از محاکمه به حبس یا اعدام محکوم شده؟ انقدر افکار مردم را به بازی و انحراف نکشانید!

7. اگر نیروهای نظامی و امنیتی، با مردم تظاهر کننده (و نه اغتشاشگران) برخورد مهربان‌تری داشتند و خشونت روا نمی‌کردند، آیا در ایجاد ارتباط قوی میان مردم و مسوولان موثرتر نبود؟
اگر برگزار کننده گان و دعوت کنندگان این راهپیمایی ها و بعضی از مردم (چون همه مردم در این راهپیمایی ها نبودند و ساعت و محل این راهپیمایی ها به گونه ای انتخاب شده بود که مردم بیشتری در آن ساعات از آن مناطق عبور می کردند) باعلامیه نیروی انتظامی برای برخورد با راهپیمایی بدون مجوز گوش می دادند بهتر نبود؟ آیا با در نظر گرفتن نفوذ آشوبگران و منافقین و وقایع روی داده و کشته شدن تعدادی از مردم بی گناه بواسطه سرپیچی از قانون و دستور نیروی انتظامی، این راهپیمایی ها برگزار نمی شد و این اتفاقات نمی افتاد بهتر نبود؟ آیا اگر نیروی انتظامی بدون هیچ عکس العملی فقط نظاره گر بود و تعداد کشته و زخمی ها از مرز 20 نفر به 200 یا 2000 نفر می رسید بهتر نبود؟ آیا همین که نیروی انتظامی را با توجه به حدود 300 زخمی به عنوان مسول آشوب معرفی می کنند کافی نیست؟
نیروی انتظامی بر اساس ماهیت و نام خود مسول نظام بخشیدن به امور امنیتی محدوده تعیین وظیفه خود است، آیا اگر مردم به اعلامیه ها و خواهش و دستور نیروهای حاضر در محل برای تجمع نکردن و متفرق شدن گوش می کردند بهتر نبود؟ لطفا با این سوالات به ظاهر دلسوزانه که در پس آن ایجاد کینه بین مردم و نیروی انتظامی است دامن نزنید.


کوتاه اینکه اگر اقدامات فوق صورت نمی‌گرفت و تدبیر و درایت بیشتری بخرج می‌رفت، آیا هزینه‌های داخلی و خارجی این انتخابات، تا این حد بالا می‌رفت. چرا ما همواره برای پوشاندن ضعف‌ها و یا مقاصد خاص سیاسی خود، تمامی تقصیرات را به عهده طرف مقابل می‌گذاریم و خود را پاک و منزه جلوه می‌دهیم؟ طبیعی است که طرف مقابل ـ اعم از دشمن دانا و یا دوست ناآگاه ـ از ضعف‌های شما به بهترین وجه استفاده می‌کند و یا فضا برای استفاده او فراهم می‌شود اما واقعیت این است که نباید در تحلیل‌های خود نیز دچار توهم شویم و مسوولیت‌های این طرف را هم نادیده بگیریم.

کوتاه سخن اینکه بی تدبیری و بی درایتی که شما از آن می گویید، همان کاندیداهای معترض و بی دلیل و منطق بودند که بیشتر از یک هفته اخبار کشور مارا در صدر اخبار جهان قراردادند و این هزینه های داخلی و خارجی که می فرمایید نتیجه تدبیر و درایت کاندیداهای محترمی، است که منافع ملی و امنیت ملی همین مردمی را که به زور می خواستند بر آنها حکومت کنند به خاطر عطش قدرت نه عطش خدمتشان به مردم و نظام تحمیل کردند! کدام ضعف ؟ چه کسی ضعیف است ؟ کدام ضعف ؟ ایستادگی با عزت و قدرت در مقابل دشمن خارجی و زیر بار حرف زور نرفتن مشتی خودخواه و قدرت طلب! شما هم مانند همان کسانی که طرفداریشان میکنید فقط به کلی گویی بسنده می کنید. کدام مقاصد سیاسی ؟ خدمت واقعی به مردم؟ در میان آنان بودن ؟ مشکلاتشان را حل کردن ؟ این احساس که مسو لین جایشان فقط در پایتخت نیست ؟ این که مسولین فقط موقع رای گیری دیده نمی شوند؟ این که مشکلات چندین ساله شان در حد توان مسولین در اسرع وقت برطرف می شود؟ و اگر هم نمی شود با دلیل به صبوری دعوت می شوند؟ این که مسولیت اشتباهاتشان می پذیرند؟ این که مانند آنها لباس می پوشند و با آنان هم غذا می شوند؟ اینکه ساده زیستی را پیشه کرده اند؟ این که بیشتر از توانشان و ساعت مقرر کار می کنند؟ این که درک می کنند ایران فقط تهران و چند شهر بزرگ نیست؟ این که پست و مقام مسولیت بیشتری برای خدمت دارد؟ امانت دار بودن بهتر از خیانت است ؟ زدو بند های سیاسی و مالی ندارند؟ با این همه که یادآوری شد و بسیاری که گفته نشد باید هم خود را پاک و منزه کنند. البته از منظر شما! از منظر ما این جلوه نیست حقیقت است!
. کدام طرف مقابل؟ کدام دشمن دانا؟ کدام دوست ناآگاه؟ همه مردم این آب و خاکیم همه ایرانی هستیم. با هر دین و مسلکی. اکثریت مسلمانیم. همه هم وطنیم و هم دل. لطفا در این میانه خط کشی نکنید! هیچ کس از این دایره وطن به جز مشتی خائن بیرون نیست. شما خیلی زیرکانه خط نفاق را ترسیم می کنید! دشمن آن کسی است که تمام اپوزیسیون متفرق را در مدت 24 ساعت متحد کرد و رویاهای کودکانه و آرزوهای ابلهانه و محالشان را در رادیوها و کانال های تلویزیونی و سایت ها و رزونامه ها خارجی به نمایش گذاشت کاری که آمریکا و انگلیس و متحدانش طی 30 نتوانسته بودند انجام دهند.اتحادی همه جانبه که فقط یک رهبر داخلی کم داشت! این فضا را چه کسی بوجود آورد؟ چرا به جای راه، چاه را نشان می دهید!
شاید عده ای گول الفاظ به ظاهر منتقدانه و دلسوزانه شما را بخورند. و بسیاری خود را هم عقیده شما بیابند و سوگواره ای مانند شما تهیه کنند. ولی هیچ کدام از این دلایلی که گفتید از جرم آن کسانی که این تلخی را به کام این نظام و ملت کردند نمی کاهد. شاید به دنبال یار برای آینده می گردید؟ آینده ای که باید پاسخگوی آن در همین نزدیکی باشید؟ و با اینگونه مقالات به ظاهر دلسوزانه و سوزناک در پی تطهیر عاملان اصلی در سوءاستفاده از احساسات پاک دینی و شور ملی این مردمی است ، که برای مدتی دور شما جمع شده بودند، و به دلیل شعارهای زیبا و سیاه نمایی هایی که از اوضاع و احوال ایران نشانشان میدادید و دروغ هایی که یکی، یکی به فضل الهی برملا می شوند، به دنبال شما آمدند، و دیدید که هر روز از تعدادشان در کنار شما کاسته شد. زیرا حقیقت را برای مدت زیادی نمی شود کتمان کرد. بیشتر از این روسیاهی برای خود و آنهایی که به دنبال تطهیرشان هستید، درست نکنید.
لطفا آدرس غلط ندهید و به هوش و شعور این مردم بیش از این توهین نکنید. (173326)
 
عبداله صابر
۱۳۸۸-۰۴-۱۲ ۰۱:۳۵:۳۰
البته تو این مدت هم که من تمام تحلیل ها را خوندم به این نتیجه رسیدم که اینجا بحث سر تقلب نیست بلکه با کمال تاسف بحث انتقام اقلیت جبهه ی شکست خورده (منظورم سیاسیون هستند نه مردمی که به موسوی رای دادند ) در چند انتخابات اخیر از اکثریت پیروز است.
به نظرم موسوی هم در انتخابات باخت هم خسرالدنیا و الاخره شد. (173499)
 
داور
۱۳۸۸-۰۴-۱۱ ۲۱:۰۶:۱۰
لطفا همه به پاسخ به اظهار نظرها توجه نمایید فکر میکنم آرای آقای موسوی و احمدی نژاد هم در انتخابات به همین نسبت بوده. (173385)
 
مرتضی
۱۳۸۸-۰۴-۱۱ ۲۱:۵۹:۰۶
متاسفم برا سایت الف که الان !یادش افتاده که باید صادق بود! (173407)
 
مهدی
۱۳۸۸-۰۴-۱۱ ۲۳:۳۸:۵۱
سایت محترم و آزادمنش الف ،

با سلام و عرض تشکر جهت قرار دادن نظر اینجانب با شماره 172561، نظر به اینکه در متن سوگند ریاست جمهوری جمله مورد نظرم را که مربوط به حرمت افراد بود داخل قرار داده بودم در متن منتشر شده حذف گردیده است،خواهشمند است متن ذیل را جایگزین متن مذکور نمایید .

قانون اساسی: متن سوگند ریاست جمهور:

بسم‏الله‏الرحمن‏الرحیم

\"من به عنوان رییس جمهور در پیشگاه قرآن کریم و در برابر ملت ایران به خداوند قادر متعال سوگند یاد می‌کنم که پاسدار مذهب رسمی و نظام جمهوری اسلامی و قانون اساسی کشور باشم و همه استعداد و صلاحیت خویش را در راه ایفای مسوولیتهایی که بر عهده‏ گرفته‏ام به کار گیرم و خود را وقف خدمت به مردم و اعتلای کشور، ترویج دین و اخلاق، پشتیبانی از حق و گسترش عدالت سازم و از هر گونه خودکامگی بپرهیزم و از آزادی و حرمت اشخاص و حقوقی که قانون اساسی برای ملت شناخته است حمایت کنم. در حراست از مرزها و استقلال سیاسی و اقتصادی و فرهنگی کشور از هیچ اقدامی دریغ نورزم و با استعانت از خداوند و پیروی از پیامبر اسلام و اإمه اطهار علیهم‏السلام قدرتی را که ملت به عنوان امانتی مقدس به من سپرده است همچون امینی پارسا و فداکار نگاهدار باشم و آن را به منتخب ملت پس از خود بسپارم.\"


(173401)
 
عزیزی
۱۳۸۸-۰۴-۱۲ ۰۶:۲۲:۰۲
خوشم میاد از اینهمه اعتماد بنفس . آقایون الف آیا شما خودتون یکطرفه قضاوت نمیکردین ؟ آیا همه تقصیرها رو به گردن آقای موسوی نمی انداختید؟ نوش دارو پس از مرگ سهراب ؟ الان باید یک همچین تحلیلی بکنید ؟ بابا شما هم که دارین مردمو ..... حساب میکنین . (173551)
 


نظراتی كه به تعميق و گسترش بحث كمك كنند، پس از مدت كوتاهی در معرض ملاحظه و قضاوت ديگر بينندگان قرار مي گيرد. نظرات حاوی توهين، افترا، تهمت و نيش به ديگران منتشر نمی شود.