نظر منتشر شده
۴
توصيه به ديگران
 
کد مطلب: 360588
پاسخ به منتقدان انحصار پهنای باند/ داستان نگرانی‌ها از اینترنت حجمی
تاریخ انتشار : چهارشنبه ۱۹ خرداد ۱۳۹۵ ساعت ۱۸:۵۱
مدیر عامل شرکت ارتباطات زیرساخت در پاسخ به منتقدان انحصار پهنای باند تاکید کرد: اگر انتقاد منصفانه‌ای در حوزه تعرفه‌های بالا یا کیفیت پایین مطرح شود ما آن را خواهیم پذیرفت، اما اکنون برخی صحبت‌ها که در باره انحصار پهنای باند مطرح می‌شوند دقیق نیست.
اینترنت

به گزارش ایسنا، مدیر عامل شرکت ارتباطات زیرساخت صبح امروز پس از مراسم امضای تفاهم‌نامه میان برخی ارائه‌کنندگان خدمات اینترنتی به پاسخگویی به سوالات خبرنگاران پرداخته و توضیحاتی درباره‌ی فعالیت‌های شرکت زیرساخت ارائه کرد.

محمدجواد جهرمی در صحبت‌های خود با اشاره به این‌که در حال حاضر شرکت ارتباطات زیرساخت یک STM۱ پهنای باند بین‌الملل را با قیمتی معادل ۲۷.۷ میلیون تومان واگذار می‌کند، این رقم در بخش ارتباطات داخلی را حدود ۸.۲ میلیون تومان دانست و در پاسخ به منتقدان انحصار پهنای باند از سوی این شرکت اظهار کرد: نمی‌دانیم چرا دائم در رسانه‌ها عده‌ای اینگونه عنوان می‌کنند که شرکت ارتباطات زیرساخت با انحصار به وجود آمده پهنای باند را با قیمتی بالا و گران در اختیار دیگران قرار می‌دهند.

معاون وزیر ارتباطات افزود: به غیر از تعرفه میزان عرضه و تقاضا در قیمت یک سرویس اهمیت بسزایی دارد، حال سایز بازاری مانند ایران با کشورهای اروپایی تناسب دارد که قیمت‌های آن مشابه کشورهای اروپایی باشد؟

وی ادامه داد: اکنون ببینید در کشورهایی مانند امارات یا ترکیه قیمت اینترنت چند برابر اروپاست در این کشورها که دیگر شرکت ارتباطات زیرساخت فعالیت نمی‌کند که بخواهند عده‌ای بگویند انحصار موجب بالارفتن این قیمت‌ها شده است.

جهرمی همچنین اظهار کرد: بنا نداریم با کیفیت بد انحصار را زیرسوال ببریم، بلکه براین باوریم باید انحصار را به عنوان یک نقطه قوت در نظر بگیریم. اکنون نوعی فضای روانی در این خصوص شکل گرفته که این فضا منطبق با واقعیات نیست و واقعیت سرمایه‌گذاری ۲۰۰۰ میلیارد تومانی شرکت زیرساخت در طول سال است که اگر با انصاف نگاه کنید، شاید متوجه شوید که دلیل گرانی اینترنت شرکت زیرساخت نیست.

خاطره تلخی که از لنگر کشتی‌ در ذهن مردم مانده

مدیر عامل شرکت ارتباطات زیرساخت در ادامه‌ی صحبت‌های خود با اشاره به خاطرات تلخی که از قطعی اینترنت به دلیل لنگر کشتی‌ها در ذهن مردم ایجاد کرده یاد کرد و گفت: امروز کیفیت اینترنت کشور ما در قیاس با بسیاری کشورها قابل قبول نیست، اما این بحث کیفیت لایه‌های مختلفی دارد که همه می‌توانند آن را به گردن یکدیگر بیندازند.

وی ادامه داد: زمانی عمده واردات پهنای باند ما از اروپا بود که این پهنای باند از دو مسیر شمال و جنوب وارد کشور می‌شد. در این میان در مسیر شمال ما حداقل ۶۰ میلی‌ ثانیه فاصله داشته و در مسیر جنوب این فاصله حداقل ۱۲۰ میلی‌ ثانیه بود، اما به دلیل موضوعات مختلف بیش از ۸۰ درصد اینترنت کشور از مسیر جنوب تامین می‌شد، اما به دنبال حل مشکلات مربوط به تحریم با توافقاتی که با کشور همسایه صورت گرفت، اکنون ۸۰ درصد ترافیک از مسیر شمال وارد می‌شود.

جهرمی همچنین اظهار کرد: ما در شرکت ارتباطات زیرساخت طی این مدت تحولات خوبی را انجام داده‌ایم، اما در سبد استفاده مردم این تحولات نقش بسزایی نداشته، چرا که به مانند قیمت اینترنت در حوزه کیفیت شرکت ارتباطات زیرساخت سهمی ۲۰ درصدی دارد که البته این ۲۰ درصد طلایی است، چرا که هرگاه این شرکت قطعی داشته باشد همه متوجه آن می‌شوند.

راه‌اندازی مرکز ارتباطی بین‌الملل در چابهار
مدیر عامل شرکت ارتباطات زیرساخت در بخشی از سخنان خود نیز به برنامه جدی این شرکت برای راه‌اندازی مرکز پیرینگ بین‌الملل در چابهار اشاره کرد و از مذاکراتی که با ایتالیایی‌ها در این زمینه صورت گرفته خبر داد.

تصمیمات برای اینترنت حجمی
وی درارتباط با بحث واگذاری اینترنت حجمی که از سوی بسیاری از کاربران مورد انتقاد قرار دارد، متذکر شد: امروزه ADSL به صورت حجمی واگذار می‌شود، اما قرار بر آن است که به جای در نظر گرفتن شیوه حجمی، دسترسی کاربران به سرویس ملاک عمل قرار گیرد.
 
کلمات کلیدی : سرعت اینترنت+اینترنت
 
مخابراتی
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۳-۱۹ ۱۹:۵۷:۴۲
باسلام و احترام: آقای جهرمی با تراوشات ذهنی خود صورت مسئله را عوض کرد، و پیش خود سؤالاتی را مطرح و خودش جواب داد. اصولا وزارت ارتباطات و مجموعه شرکت های وابسته به آن_ با نام های گوناگون _ همواره تک به قاضی می روند و راضی برمی گردند و در صحبت ها و بحث‌های افراد مختلف شان که متأ سفانه بعضی هایش هم «علم» تخصص این رشته را ندارند با گفتن لغات و اصطلاحات آن هم به زبان بیگانه می خواهند طرف شنونده و یا خواننده را متقاعد و توجیح کنند. بحث انحصار پهنای باند یکی از بحث‌های ما با وزارت ارتباطات است. مهم ترین بحث در قراردادهای کلان با کشورهای بیگانه مخصوصا این قراردادآخر با یک شرکت خارجی که حتی با اسراییل غاصب هم ارتباط دارد. مشکل وزارت ارتباطات بی برنامگی برای تقویت فرهنگ غنی اسلامی - انقلابی است که متأ سفانه در تصمیم گیری های کلان و خرد این وزارت و زیر مجموعه‌اش مغفول واقع شده است. و علاوه براین رشد فرهنگ ضد اسلام و ضد ملی در اثر بی توجهی و سهل انگاری رده‌های بالای این وزارت و زیر مجموعه ها شرکت های استانی را هم به کج روی کشانده است. اگر مدیران رده بالای شرکت جرأت دارند، اعلام نمایند تا متخصصین باتجربه میدانی و دارای تحصیلات عالیه دراین رشته به مناظره و گفتگو بپردازند. تا سیه روی شود هرکه در او غش باشد. (3748145) (alef-13)
 
سی
Romania
۱۳۹۵-۰۳-۱۹ ۲۱:۳۵:۴۰
من که نفهمیدم چی گفت.
یکی ترجمه کنه. (3748237) (alef-13)
 
Germany
۱۳۹۵-۰۳-۲۰ ۰۰:۰۷:۳۸
این مساله در اقتصاد یک اصل است که وقتی بخشی از تولید یا خدمات انحصاری شود چند مشکل را بدنبال میاورد. 1. فساد اقتصادی. 2. افزایش قیمت. 3. کاهش کیفیت. (3748395) (alef-13)
 
United States
۱۳۹۵-۰۳-۲۰ ۰۱:۱۲:۵۵
توجیه ایشان غلط است. در امارات اینترنت انحصاری است و کیفیت بدی دارد. (3748451) (alef-13)
 


نظراتی كه به تعميق و گسترش بحث كمك كنند، پس از مدت كوتاهی در معرض ملاحظه و قضاوت ديگر بينندگان قرار مي گيرد. نظرات حاوی توهين، افترا، تهمت و نيش به ديگران منتشر نمی شود.