توصيه به ديگران
 
کد مطلب: 229980
قول های دولت و حاشیه ها
بخش تعاملی الف - وحید محبی
اشاره: مطلبی که می خوانید از سری یادداشت های بینندگان الف است و انتشار آن الزاما به معنی تایید تمام یا بخشی از آن نیست. بینندگان الف می توانند با ارسال یادداشت خود، مطلب ذیل را تایید یا نقد کنند.
تاریخ انتشار : سه شنبه ۲۰ خرداد ۱۳۹۳ ساعت ۱۰:۳۵
با توجه به تجربه ۸ ساله دولت قبل، که ملت و مجلس درگیر بحث های هیجانی، حاشیه ای و غیر مرتبط با معیشت مردم در مقاطع حساس می شد و نهایتا چوبش را هم مردم خورد هم خود دولت قبل به عنوان بازی ساز روانی جامعه، متاسفانه این بازی سازی روانی از طرف دولت جدید هم اخیرا شروع شده است.

دولت مسئول معیشت مردم است. دولت می دانست که وضعیت چگونه است قدرتش در چه حد است که کاندید شد و قول داد و اکنون زمان اجرا است نه زمان گله و شکایت.

در حال حاضر مشکل مردم واتس آپ، وایبر، فیسبوک، شیر و خورشید و همایش چند ده نفری دلواپسان و سی دی من روحانی هستم نیست.

اینها فی الواقع مشکل خاصی برای اکثریت مردم نیست که هی فرسایشی و تطویل داده شود چرا که براحتی با یک دستور دولتی تکلیفش معین می شود.

مشکل مردم، اشتغال، ارزانی، ارزانی مسکن، ازدواج جوانانشان است. دولت با این شعار آمد که مشکلات را حل کند.

اتفاق رایج در دولت احمدی نژاد نیز این بود که هنگامی که مسئله خاص اقتصادی را باید پاسخ می داد، ناگهان با سخنرانی حاشیه ای توسط خود یا اعضای دولتش در مورد یک امر حاشیه ای غیر مرتبط با معیشت مردم حواس مردم را پرت می کرد و مردم و رسانه ها هم مشغول آن می شدند.

حال این روش چندی است توسط این دولت نیز تکرار می شود و جالب است برخی ها دلسوزانه می گویند چرا این اعضا دولت دارند حرف های حاشیه ای می زنند و دولت جلوی این ها را بگیرد!

آخر مگر می شود منتصب شخص رییس جمهور با آن سابقه مدیریتی از روی احساس و بدون برنامه صحبت کند و باز در سمتش باقی بماند؟

بنابراین عزیزان، احتمالا فیسبوک، نماد شیر و خورشید، واتس آپ، وایبر، اعتراض به همایش دلواپسیم و سی دی من روحانی هستم و مظلوم نمایی و .... و ... این ها فقط برای حواس پرت کردن است و گمان می رود با برنامه و هدف انجام می شود.

از آقای روحانی می خواهم این روش دولت خود را کنترل کند، واقعا برگزاری یک همایش چند ده نفری یا یک سی دی بدون تاثیر گذاری فیزیکی چه تاثیر عملی بر یک دولت با آن همه قدرت اجرایی دارد؟

آقای روحانی با مردم رو راست باشید اگر مشکلی در تحقق شعارهای اقتصادی تان هست که هست با مردم طرح کنید مردم صداقت را خوب تشخیص می دهند.

این که شما به عنوان مجری بیایید و اظهار نارضایتی از سرعت و کیفیت اینترنت کنید در حالی که همه کار اینترنت دست دولت شماست یعنی چه؟

این که وزارت مسکن شما هنوز هیچ برنامه و طرح نوینی نداده و مشغول تست و خطای نظرات محض اقتصادی شکست خورده نظیر لیزینگ و مسکن اجتماعی است یعنی چه؟

آقای روحانی قطعا گشایش اقتصادی طبیعی منتج از توافق هسته ای نباید شما را از بررسی عملکرد وزرای اقتصادی خود در این یکسال اخیر بازدارد.
هیچ اشکالی ندارد اگر وزیرتان را عوض کنید.

به هر حال این از صحبت با دولت.

اما صحبت با مردم و رسانه ها:
همه در یک کشتی به نام ایران هستیم. اولی امور ایجاد شرایط اقتصادی رفاهی حداقل برای عموم جامعه هست. لطفا تحت تاثیر بازی رسانه ای نزدیکان دولت قرار نگیرید.

بهترین کمک به دولت عدم پرداختن به حاشیه های خبری و رسانه ای است و ارائه راهکار برای برنامه ها و طرح های اقتصادی است.

زمان می گذرد و ملتی که تاریخ نداند مجبور به تکرار تاریخ می شود، فطعا ملت ایران به بلوغی رسیده است که نه دیگر برای وکیل اجرایی خود هورا می کشد و در خیابان ها می دود بلکه از او برنامه می خواهد و اجرا و در صورتی که از او صداقت ببیند به او کمک می کند.

به نظر من آقای روحانی تا حد ممکن نمی خواست وارد این حاشیه سازی ها شود ولی سیل روانی همه را با خواهد برد. لذا آقای روحانی امیدوارم نشود زمانی که همانند آقای خاتمی و احمدی نژاد در پایان کار بیایید بگویید نگذاشتند.
 
کلمات کلیدی : وحید محبی