نظر منتشر شده
۹۷
توصيه به ديگران
 
کد مطلب: 139782
پاسخ های محمدحسن قديری ابيانه به سوالات بينندگان
مهمان ويژه الف: دكتر محمدحسن قديری ابيانه، ۲۶دی ۹۰
تاریخ انتشار : دوشنبه ۲۶ دی ۱۳۹۰ ساعت ۱۵:۵۴
دكتر محمدحسن قديري ابيانه، به سوالات بينندگان اينترنت پاسخ مي دهند.

مهمان ویژه الف، دكتري مديريت راهبردي و فوق لیسانس معماری دارد و در سوابق كاري مفصل وي معاون دفتر رياست جمهوري در زمان هاشمي رفسنجاني، سفير جمهوري اسلامي ايران در استراليا و مكزيك ديده مي شود.

قديري ابيانه در سن 20 سالگی(1353) اولین انجمن دانشجویی را در ایتالیا تاسیس نمود و با سفر حضرت امام به پاریس به او پیوست.وی از سال 1373 طرح هدفمند سازی یارانه ها را دنبال می نمود و در سالهاي اخير به دليل نقش آفريني در اسلام آوردن شهيدادواردو آنيلي و معرفي وي به ايرانيان، نقد حوادث پس از انتخابات سال۸۸ و نيز نقد اطرافيان چاپلوس احمدي نژاد؛ حضوري پررنگ در رسانه هاي كشور داشته است.

بينندگان اينترنت مي توانند تا روز چهارشنبه ۲۸دي سوالات خود را از مهمان ويژه الف بطور كتبي مطرح بفرمايند. آقاي دكتر قديري ظرف مدت كوتاهي پس از انتشار سوالات رسيده به آنها پاسخ خواهند داد.

لطفا سوالات خود را در قوطي انتهاي اين صفحه نوشته و ارسال بفرماييد.

ضمنا:
۱- قبل از ارسال سوال خود آنرا ويرايش و تصريح و تلخيص بفرماييد.
۲- فقط سوال بفرستيد نه نظر و يا پاسخ به سوالات ديگران.
۳- قبل از طرح و ارسال سوال، سوالات ديگر كاربران را ببينيد و سوال تكراري ارسال نفرماييد.

طرح سوال جديد درباره پاسخ هاي مهمان ويژه الف آزاد است.

تذكر مهم سردبيري الف:
از آنجا كه انتشار نظرات حاوي تهمت و افترا در ذيل همه مطالب الف ممنوع است، در اين مطلب نيز هر نظري كه مستقيم يا غير مستقيم حاوي تهمت و افترا به مجريان و ناظران انتخابات سال88 باشد منتشر نخواهد شد. هدف از اين برنامه مهمان ويژه، بازنگري در حوادث سال88 پس از دو سال و پاسخ به سوتفاهم هاي احتمالي بينندگان است.
لازم به يادآوريست پايگاه خبري تحليلي الف از همان روز 23خرداد1388 كه نفر دوم انتخابات ادعاي تقلب را مطرح كرد، بارها و بارها و بارها به روشهاي مختلف؛ ايشان و اطرافيانشان را به مصاحبه يا حضور در برنامه مهمان ويژه دعوت كرد كه فقط يك نفر (آقاي مجيد انصاري) اين دعوت را قبول كرد. اما ايشان نيز با ديدن سوالات مطرح شده، از پاسخ به سوالات انصراف دادند. الف يكبار ديگر از سران معترضان به نتيجه انتخابات سال88 دعوت مي كند به عنوان مهمان ويژه الف يا در مصاحبه اي عادي؛ به سوالات مطرح درباره عملكردشان پاسخ دهد.

تذكر دوم- غروب سه شنبه27دي: بسياري از سوالات رسيده از آقاي دكتر قديري تا اين لحظه، يا تكراري هستند و يا حاوي افترا به همين دليل اكثر آنها راهي بخش غير قابل انتشار شده اند. ضمنا برخي از سوالات بجا و منطقي، قبلا باعنوان «پاسخ به هفتاد سوال و ابهام درباره انتخابات ۸۸» در الف منتشر و با كمك مقامهاي مسئول، پاسخ آنها ارائه شده است. بينندگان محترمي كه -واقعا- به دنبال پاسخ سوالات خود هستند مي توانند پاسخ اكثر اين سوالات را در اين لينكها پيدا كنند:
پاسخ به هفتاد سوال و ابهام درباره انتخابات ۸۸ - قسمت اول
پاسخ به هفتاد سوال و ابهام درباره انتخابات ۸۸- قسمت دوم
پاسخ به هفتاد سوال و ابهام درباره انتخابات -۸۸- قسمت سوم
پاسخ به هفتاد سوال و ابهام درباره انتخابات ۸۸- قسمت چهارم
پاسخ به هفتاد سوال و ابهام درباره انتخابات ۸۸- قسمت پنجم
پاسخ شوراي‌نگهبان به ۷ سوال باقيمانده بييندگان الف

الف تلاش دارد تمام «سوالات جديد» را كه حاوي تهمت و توهين نيستند، هرچقدر هم كه صريح و حاوي انتقاد باشد، منتشر كند.

اميدوار هستيم از سوي آن دسته از سران معترضان كه در حوادث پس از انتخابات جرمي مرتكب نشده اند هم؛ حداقل «يك نفر» براي پاسخگويي به سوالات درباره عملكرد معترضان به نتيجه انتخابات اعلام آمادگي نمايد. بيش از 2سال و نيم در انتظار چنين روزي هستيم. از همه بينندگان محترمي كه مي توانند در اين راه كمك كنند، دعوت مي كنيم با info@alef.ir تماس بگيرند.

توجه: با توجه به اتمام زمان اين برنامه پرسش و پاسخ در روز چهارشنبه28 ديماه 90، لطفا سوال ارسال نفرمایید. آقاي دكتر قديري ابيانه در سايت خود http://ghadiri.ir آماده پاسخگويي به سوالات بينندگان محترم هستند.
 
منصور
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۰-۱۰-۲۶ ۱۶:۱۰:۵۴
با توجه به شناخت نزدیک شما از آقای هاشمی، نامه بدون سلام ایشان به رهبری در دو روز مانده به انتخابات را چگونه توجیه می کنید؟ (607512) (moderator7)
 
قديري ابيانه
۱۳۹۰-۱۰-۲۷ ۰۹:۵۲:۵۰
این نامه هیچ توجیهي ندارد. البته رهبر فرزانه انقلاب بابت این اقدام تاسف بار آقای هاشمی مثل همیشه بزرگواری به خرج دادند و به ایشان گلایه نکردند. این اقدام آقای هاشمی کاری بود غیر قابل دفاع و من را به یاد نامه های تندی که برخی افراد صاحب نام به حضرت امام می نوشتند می اندازد. ایشان که از بردن نامشان در مناظره ها عصبانی بودند می توانستند نامه محترمانه ای بنویسند و بهتر بود عکس العمل را به بعد از انتخابات واگذار می کردند.

اشتباه بزرگی بود که نفعی برای ایشان نداشت.

سپس اظهارات همسر ایشان که در روز رای گیری مردم را به تظاهرات در صورت رای نیاوردن موسوی دعوت کردند به آن اضافه شد و فعالیت برخی از فرزندان ایشان علیه انقلاب اسلامی در ترغیب اوباش به مبارزه علیه نظام، حتي در روز عاشورا. جرمی که قابل بخشش نیست.

و تاسف انگیز مطلبی بود که از جناب ايشان نقل کردند و آن اینکه فرزندانشان همانگونه هستند که ایشان می خواسته اند. اگر این نقل قول صحت داشته باشد خیلی مطلب وخیمی است. آنهم با فعاليت هاي ضد انقلابي شخصي مثل خانم فائزه هاشمي. امیدوارم نقل قول فوق صحت نداشته باشد.

به هر حال هنوز ايشان طوري صحبت مي کنند که بوي حمايت از سردمداران فتنه را مي دهد، مثل تسليت به موسوي بابت فوت ژدرش که موسوي را شخصيتي خدوم و انقلابي خطاب کرده بودند، حال آنکه وي شخصيتي منحرف و خائن و البتهخ خدوم نسبت به آمريکا و انگليس و اسرائيل است و مورد حمايت شديد آنها بود. فتنه اي که به قول خانم کلينتون هم حمايت و هم هدايت آن با آمريکايي هابود. چنين مواضعي در شان شخصيت پر سابقه و جايگاه ايشان به عنوان رئيس مجمع تشخيص مصلحت نظام نيست. www.ghadiri.ir (608800) (moderator19)
 
لي لا
United Kingdom
۱۳۹۰-۱۰-۲۷ ۱۰:۳۳:۴۰
اگر موسوي خائن است و او نخست وزير دوران دفاع مقدس بود چرا امام بصيرت لازم را در اين موردد نداشتند : (608893) (moderator7)
 
قديري ابيانه
۱۳۹۰-۱۰-۲۸ ۰۱:۳۵:۲۰
برادر عزيز کي امام فرمودند موسوي مصونيت دارد و هرگز منحرف نخواهد شد. موسوي بر فرض که از اول خائن نبوده ولي حالا ثابت کرد که به خيانت روي آورده است. امام فرمودند قريب به معني که ممکن است من فريب سالوسگري افرادي را خورده باشم. ملاک اينگونه افراد حال آنها است. به هر حال من در صدد اين نيستم که بگويم او از اول خائن بود. بني صدر هم از اول خائن نبود. قطب زاده هم به همچنين. ولي بعدا خيانت کردند. انسان هر آن در حال امتحان شدن و امتحان پس دادن است. و هر آن احتمال لغزش و سقوط.. www.ghadiri.ir (610687) (moderator19)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۰-۱۰-۲۸ ۱۳:۲۵:۳۱
برادر گرامی، از کجا معلوم که موسوی منحرف شده است و دیگران منحرف نشده اند ؟ چه گواهی برای صحت گفتار خود دارید ؟ چه طور همه کسانی که از اطرافیان و یاران امام بودند منحرف شده اند اما کسانی که نه حکمی از امام دارند و نه از نزدیکان ایشان محسوب می شوند، داعیه دار انقلاب شده اند ؟ آقای احمدی نژاد ادعا دارد که امام را بهتر از آقای موسوی می شناسد. مگر چنین چیزی ممکن است ؟ کدام عقل سلیمی چنین چیزی را باور می کند ؟
الف هم بهتر است نظرات را سانسور نکند و آنها را چاپ نماید. (611762) (moderator7)
 
قدیری ابیانه
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۰-۱۰-۳۰ ۱۱:۱۷:۵۴
شناخت حق کافي نيست. پايبندي به حق لازم است.
شيطان بيش از همه ما خداشناس بود ولي تصميم گرفت تسليم فرمان خدا نشود و
از درگاه الهي رانده شد. بسياري از کساني که دست به جنايات فجيع مي زنند
به خاطر اين نيست که نمي دانند کارشان جنايت است. مي دانند و به آن کار
دست مي زنند.
اتفاقا جرم کسي که امام را مي شناخت و با او به مخالفت پرداخت سنگين تر
است از کساني که او را نمي شناختند و با او مخالفت کردند. همانطور که
کساني که در عاشورا مي دانستند که با آل پيامبر در افتاده اند و آن
جنايات را مرتکب شدند جرمشان سنگين تر است از کساني که آنها را نمي
شناختند و آنها را خارج از اين مي دانستند.
من مدعي نيستم که موسوي امام را نمي شناخت. مي شناخت و خيانت کرد. (614782) (moderator19)
 
ل محمدي
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۰-۱۰-۲۶ ۱۶:۱۱:۳۶
آیا دادن سهام عدالت و حقوق معوق بازنشستگان قبل از انتخابات نوعی تقلب ناجوانمردانه نبود؟ (607513) (moderator7)
 
قديري ابيانه
۱۳۹۰-۱۰-۲۷ ۱۲:۲۱:۵۲
بین تقلب و تخلف فرق است. تخلف یعنی مثلا در ساعات ممنوعه اطلاعیه پخش کردن حتی اگر یک دقیقه بعد از ژايان وقت تبليغات باشد. تقلب یعنی دست بردن در آراء. در انتخابات تقلبی نشد. اما تخلف تا دلتان بخواهد شد. مثلا صحبت علیه سایر نامزدها تخلف است که هر دو طرف این تخلف را انجام دادند. برای ستاد موسوی پول از خارج آمد. این تخلف است. اعضای ستاد موسوی با سفارت انگلیس رابطه محرمانه داشتند. این تخلف است. از این طرف هم تخلفاتی شد.
5- اما دادن معوقه ها را نمی توان تخلف نامید. چون حقی بوده که ادا شده است و رئیس جمهور این حق قانونی را دارد. زمان نخست وزیری موسوی هم که دادن کوپن رایج بود، دم انتخابات کوپن ها را اعلام می کردند.
البته ممکن است گفته شود که رئیس جمهور از موقعیت خود سوء استفاده کرده و زمانی معوقه ها را پرداخته است که بر رای مردم اثر بگذارد. پس تخلف نبوده بلکه استفاده از موقعیت خود بوده. اگر نیت این بوده خوب نبوده است ولی اگر نیت این بوده که قبل از پایان دوره حقوق مردم ادا شود اشکال ندارد. اینجا ما روشی برای نیت خوانی نداریم.
بالاخره داشتن مسئولیت مثل ریاست جمهوری یا ریاست مجلس و یا سایر مسئولیت ها یک امتیاز در تبلیغات محسوب می شود.
این امتیازات را نماینده های فعلی مجلس نسبت به سایر نامزدها دارند. این امتیاز را به اصطلاح اصلاح طلبان نسبت به سایرین در دوره 8 ساله ریاست جمهوری خاتمی داشتند.
اخيرا هم مطرح شده كه دولت مي خواهد يارانه هاي نقدي را در آستانه انتخابات افزايش چشمگيردهد تا بتواند از آن در انتخابات بهره برداري نمايد. اميدوارم چنين نباشد. به هر حال همين الان دولت بودجه لازم را براي تامين همين مقدار يارانه در اختيار ندارد.
بهتر است رئيس محترم جمهور اين موضوع را به بعد از انتخابات موكول نمايند تا سوء تعبير نشود. www.ghadiri.ir (609143) (moderator19)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۰-۱۰-۲۷ ۱۳:۳۲:۱۲
شما سند دیدید که پول از خارج برای موسوی اومده؟
پرینت حساب دیدید؟ (609270) (moderator7)
 
قديري ابيانه
۱۳۹۰-۱۰-۲۸ ۰۱:۳۸:۱۷
يک قلمش طبق استاد ويکي ليکس عباس رئيس دولت خودگردان 50 ميليون دلار براي موسوي در نظر گرفته بود. خانم کلينتون هم گفت که حمايت و هدايت جنبش سبز را در اختيار داشتند. پس اين پول هايي که يک قلمش 400 ميليون دلار عليه ايران تصويب شد کجا خرج شد؟ مگر قرار است سيا براي پرداخت پول به عواملش رسيد بگيرد و منتشر کند؟! www.ghadiri.ir (610691) (moderator19)
 
۱۳۹۰-۱۰-۲۸ ۱۳:۱۹:۵۴
شما همه مستناد ویکی لیکس را قبول دارید؟ یا فقط بعضی ها را؟ (611747) (moderator7)
 
قدیری ابیانه
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۰-۱۰-۳۰ ۱۱:۱۸:۵۹
اسناد ويکي ليکس گزارشات سري به مقامات است و از اين لحاظ مستند است.
اما دو نوع سند وجود دارند. يکي گزارش ملاقات ها است که تلاش کرده اند
گزارشات را صحيح معرفي کنند. يعني بگويند که فلاني چه گفت.
فلاني چه گفت به اين معني نيست که اظهارات فلاني صحيح است ولي قابل قبول
است که او اينها را گفته است.
نوع ديگر تحليل هاي ماموران سياسي است. اينکه تحليل آ»ها است صحيح است
اما اينکه آن تحليل درست است و آن مامور تحليل درستي از اوضاع داشته
نخير.
غربي ها ثابت کرده اند که در تشخيص و تحلي ئدرست اوضاع ضعف هخاي اساسي دارند. (614784) (moderator19)
 
علی
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۰-۱۰-۲۶ ۱۶:۱۸:۴۲
وقتی حداقل دو عضو شورای نگهبان علنا از احمدی نژاد حمایت کرده بودند، آیا منطقی بود که از نامزدهای معترض بخواهند اعتراضشان را به شورای نگهبان ببرند؟ (607525) (moderator7)
 
قديري ابيانه
۱۳۹۰-۱۰-۲۷ ۰۹:۵۹:۲۷
هر کس در نظام از حق اظهار نظر و طرفداری و یا رای دادن به نامزدی خاص برخوردار است.

اعضای محترم شورای شورای نگهبان دارای شخصیت حقیقی و شخصیت حقوقی هستند. آنها به عنوان شخصیت حقوقی حق طرفداری از کسی را ندارند ولی به عنوان شخصیت حقیقی از حقوق سایر افراد جامعه برخوردارند. بله بهتر بود که حتی به عنوان شخصیت حقیقی موضع نمی گرفتند هر چند حق آن را دارند. دلیلش هم این است خیلی ها فرق شخصیت حقیقی و حقوقی را نمی فهمند و به اشتباه می افتند.

افراد می توانند نظر شخصی داشته باشند ولی در موضع حقوقی خود باید حتی عليرغم گرایش سیاسی خود به وظیفه اداری خویش عمل کنند.

معترضین باید طبق قانون شکایات خود را مطرح می کردند. اگر رسیدگی نمی شد آنوقت اعتراض کنند.

البته آنها بهانه گیری می کردند چون دلیلی برای تقلب نداشتند. نمی شود گفت که چون دو عضو شورای نگهبان در قالب شخصیت حقیقی خود به نفع نامزدی تبلیغ کرده اند پس ما قانون را قبول نداریم.

بالاترین دلیل تقلب را خانم زهرا رهنورد در مصاحبه با بی بی سی گفت. از وی پرسیدند که دلیل تقلب چیست؟ پاسخ داد که چون من لر هستم پس تقلب شده است! پرسیدند منظورتان چیست؟ گفت چون من لر هستم موسوی می شود داماد لرستان! آیا مردم به دامادشان رای نمی دهند و می آیند به غریبه رای می دهند؟!

واقعا که استدلال سخیف و توهین آمیزی است. توهین آمیز نسبت به لرها. آِیا ملاک انتخاب این است که فلانی زن از منطقه ای گرفته است؟

خوب اگر قرار بود لرها به او رای دهند چون دامادشان است خوب به کروبی رای می دادند که خودش لر بود.

اینها همه بهانه گیری بود. آنها می دانستند که رای نیاوردند و انتخابات را باخته اند ولی نمی خواستند بگویند که ما زیر بار رای مردم نمی رویم و به جمهوریت اعتقادی نداریم و اکثریت را فقط زمانی قبول داریم که ما خودمان انتخاب شویم. لذا بحث تقلب را پیش کشیدند.

فتنه، کودتا علیه جمهوریت واسلامیت نظام بود و شورای نگهبان ثابت کرد که هم مدافع جمهوریت و هم اسلامیت نظام است.
به هر حال مناسب است رسانه هاي گروهي فرق شخصيت حقيقي و حقوقي را براي مردم تشريح کنند. همچنين فرق متهم و مجرم را. زيرا متهم ممکن است بيگناه از آب در بيايد و لي مجرم به نظر قاضي مجرم است.
الان هر کس متهم شود آبرويش رفته است.
www.ghadiri.ir (608811) (moderator19)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۰-۱۰-۲۷ ۱۰:۳۸:۱۲
ببخشيد ولي اين استدلال شما را قبول ندارم شوراي نگهبان در جايگاه داور وقاضي نشسته است در شرع امده كه قاضي به طرفين با يك چشم نگاه كند. حتي دريك بازي فوتبال هم داور را از آن شهر يا قوميت وهر چيزي كهشايد دلبستگي به يكي از طرفين داشته باشد را قرار نمي هند. (608902) (moderator7)
 
ولی
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۰-۱۰-۲۷ ۱۰:۴۳:۰۱
در ورزش اگر دوتیم x و y بازی داشته باشند وداور مثلا ازمنطقه x باشدتیم y هیچگاه به میدان نخواهدرفت والبته حق هم باتیم y است.ازنظر حقیقی داورنیز میتواندطرفدار یک تیم باشد.پس چراحق رابه تیم y میدهند؟ (608911) (moderator7)
 
۱۳۹۰-۱۰-۲۷ ۱۱:۲۷:۱۰
بقیه اشخاص حقیقی مملکت نباید تریبون داشته باشند؟ (609003) (moderator7)
 
قديري ابيانه
۱۳۹۰-۱۰-۲۹ ۰۰:۱۲:۴۵
اينهمه آدم تريبون دارند چرا آنها نداشته باشند؟ www.ghadiri (612986) (moderator19)
 
محمد
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۰-۱۰-۲۶ ۱۶:۲۷:۲۹
بالاخره نتیجه انتخابات کف خیابان تعیین می شود یا نه ؟ پس چرا 9دی را حرف نهایی ملت تلقی می کنند و به 25خرداد بی اعتنایی میکنند؟ (607533) (moderator7)
 
قديري ابيانه
۱۳۹۰-۱۰-۲۷ ۱۲:۵۰:۵۵
انتخابات دقیقترین وسیله وزن کشی است. معنی ندارد بعد از شمارش آراء ادعای پیروزی کنند هرچند نتایج انتخابات مغایر با آن است. قبل از انتخابات ممکن است هر کس ادعا کند که همه با اویند. اصلا انتخابات برای همین برگزار می شود که وزن ها دقیقا اندازه گیری شود.
تظاهرات 9 دی از نظر تعداد قابل مقایسه با تظاهرات مخالفین نبود. ضمن اینکه اینجا دیگر مسئله آرائ انتخاباتی نبود. بلکه مسئله اسلام بود و توهینی که به مقدسات اسلامی شد و مقابله با کسانی که شعار جمهوری ایرانی می دادند و بر ضد رهبری شعار می دادند و عکس حضرت امام (ره) را پاره می کردند.
www.ghadiri.ir (609168) (moderator19)
 
حالايكي از لندن
۱۳۹۰-۱۰-۲۶ ۱۶:۳۱:۲۸
به نظرشما نداآقا سلطان را چه کسی کشت؟ چه کسی از کشتن وی سود می برد؟ (607536) (moderator7)
 
قديري ابيانه
۱۳۹۰-۱۰-۲۷ ۱۲:۴۷:۵۹
به نظر من ندا آقا سلطان را اینتلیجنت سرویس انگلستان یا موساد اسرائیل و سیای آمریکا کشتند. دلایل متعددی برای این امر وجود دارد. اولا قتل در منطقه ای که تظاهرات نبود انجام گرفت و جمعیتي نبود که دور او جمع شود. ثانیا دو دوربین حرفه ای آماده فیلمبرداری از صحنه بودند و قبل از سقوط او فیلمبرداری را آغاز کردند.
برای اینکه صحنه فجیع شود و خون از صورت او بیرون بزند لازم بود که کسی بر سینه او فشار آورد. زیرا اگر به سینه او فشار نمی آوردند خون از صورت او بیرون نمی زد. ضمنا فيلمبردار گويي مي داند كه قرار است خون از صورت او بيرون بيايد دوربين خود را روي صورت وي زوم مي كند.
لذا اینجا آن ایرانی مقیم انگلیس دو روز قبل به ایران می آید و فردای ترور بعد از فشار بر سینه ندا آقا سلطان به انگلیس بر می گردد. قطعا او یک عامل سازمان جاسوسی خارجي بود از قبیل همانها که دانشمندان ما را ترور می کنند. بورس تحصیلی هم از انگلیس برای پزشکی داشت كه مزد مزدوري او بوده است.
او مرتب موقعی که بالای سر جسد بود به دوربین نگاه می کرد تا بعد بتواند به عنوان شاهد در تلویزیون های خارجی عمل کند. آنها برای دامن زدن به تبلیغات و احساسات علیه ایران خون لازم داشتند و ترور یک زن جوان و فیلمبرداری از او می توانست بهترین گزینه باشد.
بنده زماني كه سفير در مكزيك بودم اين فيلم را براي تعدادي از ميهمانان نشان دادم.
يكي از آنها كارگردان تلويزيوني بود و گفت كه براي من معلوم است كه اين صحنه ها از قبل طراحي شده است. نوع لباس ها< زاويه قرار گرفتن دوربين ها و نگاه مكرر بهاصطلاخ شاهد به دوربين و ...
چنین اقدامی را در ونزوئلا هم انجام دادند و زني راترور كردند و به نيروهاي چاوز نسبت دادند و تبليغات گسترده اي در مورد قتل او راه انداختند مشابه آنچه در مورد ندا آقا سلطان در ايران راه انداخته بودند. ولی آن زن نمرد و معلوم شد که توسط مخالفین چاوز تیر خورده.
دلایل دیگری نیز وجود دارد که از حوصله این مصاحبه خارج است. بنده در مصاحبه زنده با سی ان ان این مطالب را بیان کردم که انعکاس بسیار زیادی در جهان داشت. www.ghadiri.ir (609164) (moderator19)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۰-۱۰-۲۶ ۱۶:۴۲:۲۷
سخنرانی الهام (عضو شورای نگهبان) در میتینگ احمدی نژاد در مصلی را چطور توجیه می کنید؟ (607555) (moderator7)
 
قديري ابيانه
۱۳۹۰-۱۰-۲۷ ۱۲:۵۵:۲۳
آقای الهام به عنوان یک ایرانی و شخصیت حقیقی و نه حقوقی خود حق دارد به نفع نامزدی تبلیغ نماید اما به عنوان شخصیت حقوقی چنین حقی ندارد.
او به عنوان شخصیت حقیقی چنین سخنرانی را کرد. به عنوان آقای الهام و نه به عنوان عضو شورای نگهبان. لازم است رسانه های ما تفاوت شخصیت حقیقی با شخصیت حقوقی را برای مردم تشریح نمایند. عضو شدن در شورای نگهبان نافی شخصیت حقیقی افراد و حقوق مترتب به آن نیست. البته بسیار بهتر بود اینکار را نمی کرد ولی خلاف قانونی انجام نشده است.
www.ghadiri.ir (609174) (moderator19)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۰-۱۰-۲۶ ۱۶:۴۲:۴۵
چرا طرفداران نظام حمایت بی بی سی از معترضان را تقبیح می کنند؟ مگر سال 57 همین بی بی سی بلندگوی حرفهای امام خمینی نبود؟ (607557) (moderator7)
 
قديري ابيانه
۱۳۹۰-۱۰-۲۷ ۱۲:۵۶:۳۹
بی بی سی هرگز از حضرت امام طرفداری نکرد، بلکه همواره علیه او توطئه می نمود. البته گاهی خبر بیانیه های امام را هم منتشر می کرد. اما بی بی سی در مورد فتنه طرفداری می کرد و بلکه اغتشاشات را هدایت می کرد. بین این دو تفاوت بسیار است. خانم کلینتون هم اخیرا در مصاحبه اش گفت که آمریکا حمایت و حتی هدایت فتنه را بر عهده داشت. www.ghadiri.ir (609177) (moderator19)
 
داوود يه دانشجوي سابق
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۰-۱۰-۲۶ ۱۶:۴۳:۱۹
به نظر شما آیا کسانی که روز 24خرداد به کوی دانشگاه حمله کردند مجازات شدند؟ آیا مجازات خواهند شد؟ آیا اصلا کارشان را قبول دارید؟ (607560) (moderator7)
 
قديري ابيانه
۱۳۹۰-۱۰-۲۷ ۱۶:۳۳:۴۷
از مجازات آنها اطلاع دقيقي ندارم. اگر کوتاهي شده باشد نسبت به هر دو شده است. يعني هم کساني که کوي دانشگاه را سنگر مقابله با نظام و مردم کردند و خلاف هاي مکرر مرتکب شدند و هم در مقابله با آنها افراط شد. نمي توان از مردم انتظار داشت در مقابل شرارت ها بي تفاوت باشند. مردم با همين روحيه از کشور در مقابل تجاوز خارجي دفاع کردند و عازم جبهه ها شدند اين در حالي است که به اصطلاح اصلاح طلبان و نيز لائيک ها يا به دنبال فرار از سربازي بودند و يا در پي خيانت به کشور. نبايد اجازه داد که عده اي دانشگاه را به سنگر مقابله با اسلام و نظان اسلامي و مردم و تماميت ارضي کشور تبديل کنند. نبايد ريالي از بودجه عمومي کشور صرف اين نوع افراد خائن شود. www.ghadiri.ir (609673) (moderator19)
 
مهدی
United States
۱۳۹۰-۱۰-۲۶ ۱۶:۴۶:۲۹
حضور و تخلفات نیروهای موسوم به لباس شخصی بعد از انتخابات پر رنگ بود.
آیا نیروهای لباس شخصی از طرف حکومت هدایت می‌شوند یا خارج از دایره حکومت قرار می‌گیرند؟
اگر حکومتی هستند، ضرورت وجود ایشان با وجود نیروهای امنیتی چیست؟ سلسله مراتبشان چیست و به چه ارگانی پاسخگو هستند؟
اگر خارج از حکومتند، آیا در مهار حکومتند؟ اگر نه، چرا نیروهای امنیتی قادر به مهارشان نیستند. (607562) (moderator7)
 
قديري ابيانه
۱۳۹۰-۱۰-۲۷ ۱۳:۴۷:۲۲
لباس شخصي ها سه نوع هستند. يك عده حكومتي هستند. مثلا از وزارت اطلاعات و يا نيروي انتظامي و بسيج و سپاه كه ماموريت دارند از امنيت كشور دفاع كنند و گاه لازم مي شود براي نفوذ در تظاهرات معاندين لباس شخصي بپوشند و نسبت به شناسايي و احيانا دستگيري معارضين اقدام نمايند. اين موضوع در همه جهان رسم است و شما لابد چنين صحنه هايي را در لندن و نيويورك و ساير شهرها و كشورها ديده ايد. اينها معمولا كارآزموده هستند و از حدود قوانين فراتر نمي روند. عده اي نيز لباس شخصي هستند چون شخصي هسنتد و وقتي مي بينند كه به مقدساتشان اهانت مي شود خونشان به جوش مي آيد و به صحنه مي آيند و به مقابله مي پردازند و در اين راه ممكن است خطاهايي ازشان سر بزند. نوع سومي لباس شخصي هم داريم و آن كساني هستند كه نفوذي دشمن هستند و گاه دست به اقدامات شنيعي مي زنند تا آن را به مومنين نسبت دهند و يا خوراك براي رسانه هاي بيگانه فراهم نمايند. علاوه بر افراد فوق بايد به لباس رسمي هايي هم اشاره كنيم كه در لباس نيروي انتظامي و سپاه و بسيج وارد صحنه مي شوند و در حقيقت آنها عناصر دشمن هستند كه براي لكه دار كردن اين نيروها دست بكار مي شوند و با دوربين و ساير امكانات اقدام به صحنه سازي كرده و آن را به جهان مخابره مي كنند.ازاين روش متجاوزين به نواميس و دزدان نيز استفاده مي كنند و هر چند گاهي اخبار آن در صفحه حوادث روزنامه ها چاپ مي شود.
البته ممكن است در گيرو دار درگيري ها گاهي ماموران حكومتي نيز چه با لباس شخصي و چه لباس رسمي خطاهايي مرتكب شوند كه قابل پيگرد مي باشد. www.ghadiri.ir (609309) (moderator19)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۰-۱۰-۲۶ ۱۶:۴۶:۳۱
نظر شما در مورد جریان انحرافی چیست؟ (607563) (moderator7)
 
قديري ابيانه
۱۳۹۰-۱۰-۲۷ ۱۳:۰۵:۰۶
اسم خوبی برای آنها انتخاب شده است. آنها جریان انحرافی هستند و شایسته مسئولیت در نظام جمهوری اسلامی نیستند. کسی که می گوید زمانه اسلام گرایی گذشته است و سعی می کند مکتب ایرانی را جایگزین مکتب اسلام کند و سنگ کورش را به سینه می زند نه زلال است و نه قله. بلکه منحرف است و در عمق دره. ما هر چه داریم از اسلام داریم. البته نفی گذشته تاريخ قبل از اسلام نمی کنم. من قبلا در نوشته هایی با ذکر مصادیقی عمق انحرافات فکری این جریان را بیان کرده ام که از حوصله این بحث خارج است. کسانی که مایل باشند می توانند به این نوشته ها را در سایت اینجانب مطالعه کنند. www.ghadiri.ir و

http://mhghadiri.blog.ir/category/%D8%AF%DB%8C%D8%AF%DA%AF%D8%A7%D9%87%20%D9%87%D8%A7/%D8%B3%DB%8C%D8%A7%D8%B3%DB%8C/%D8%AC%D8%B1%DB%8C%D8%A7%D9%86%20%D8%A7%D9%86%D8%AD%D8%B1%D8%A7%D9%81%DB%8C (609201) (moderator19)
 
محبوبه ل
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۰-۱۰-۲۶ ۱۶:۴۶:۴۷
با تشكر از اين اقدام بعد از دوسال و نيم!!
اما سوال:
آيا حق تجمع طبق قانون اساسی آزاد نیست؟ چرا به نعترضان بعد از انتخابات اجازه استفاده از این حق قانونی داده نشد؟ (607564) (moderator7)
 
قديري ابيانه
۱۳۹۰-۱۰-۲۷ ۱۲:۵۹:۰۳
این حق تعریف شده است. اگر تظاهرات به خشونت منجر شود نباید اجازه داد. کما اینکه تظاهرات به خشونت کشیده شد. در همه جهان این حق محدود است به حفظ امنیت. مخالفین رفتار مدنی از خود بروز ندادند تا چنین مجوزی دریافت دارند.www.ghadiri.ir (609180) (moderator19)
 
مهرداد
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۰-۱۰-۲۶ ۱۶:۴۷:۰۹
ممنون از ابتكارتون يه سوال داشتم بفرماييد موسوی برای اثبات ادعایش درباره تقلب در انتخابات چکار باید می کرد که نکرد؟ (607565) (moderator7)
 
قديري ابيانه
۱۳۹۰-۱۰-۲۷ ۱۳:۰۰:۰۴
او می دانست که تقلبی نشده است و باخته است. از چه چیز شکایت کند؟ اگر باور داشت که تقلب شده باید صندوق های مشکوک را معرفی می کرد. کاری که حداد عادل در انتخابت مجلس ششم انجام داد و مدعیان اصلاح طلبی را رسوا کرد. وقتی او دید در صندوقی که او و خانواده اش رای دادند آرائش صفر اعلام شده است شکایت کرد و معلوم شد که 400 رای او را اصلاح طلبان صفر محسوب کرده اند. در انتخابات اخیر خوشبختانه با حکم حکومتی مقام معظم رهبری شورای نگهبان فرصت شکایت را تمدید کرد و حتی اعلام داشت که حاضر است برای شروع، ده درصد صندوق ها را مجددا شمارش نمایند ولی موسوی و یارانش حاضر به اینکار نشدند چون می دانستند تقلبی نشده است. اگر موسوی باور داشت که تقلب شده شکایت می کرد. یا به شمارش ده درصد آراء رضایت می داد. موسوی لاری در جلسات محرمان شان گفته بود اگر تقلب شود بیش از 700 هزار تا نمی شود. علت آن بود که در دوران مسئولیت خودش نهایت تلاش را برای تقلب کردند ولی بیش از این رقم نتوانستند که البته با مانع شورای نگهبان مواجه شدند.
آنها براي اثبات تقلب هر سندي داشتند رو كردند. مهمترين آنهم از زبان خانم زهرا رهنورد مطرح شد. و آن اين بود كه چون خانم رهنورد لر است و چون موسوي مي شود داماد لرستان پس تقلب شداست كه در پاسخ به سوالات ديگر به آن پاسخ گفته ام. www.ghadiri.ir (609183) (moderator19)
 
حواد
United States
۱۳۹۰-۱۰-۲۶ ۱۷:۱۱:۵۶
آیا برای ایجاد عدالت واقعی نباید تمام متخلفان حوادث بعد از انتخابات مجازات شوند؟چه کسانی که اردوکشی خیابانی کردند چه کسانی که دستور حمله به کوی دانشگاه را دادند. به نظر شما اگر حکومت در محازات آمران و عاملان کوی دانشگاه پیشقدم شود این به سود همه نيست؟ (607607) (moderator7)
 
قديري ابيانه
۱۳۹۰-۱۰-۲۷ ۱۳:۰۱:۲۵
من اول اقدام کسانی که قائله کوی دانشگاه را براه انداختند محکوم می کنم. و بعد می گویم عکس العمل در مقابل آن مناسب نبوده است. باید خطا در دفاع از انقلاب در مقابل مشتی افراد حرمت شکن را بپذیریم اما باید بدانیم که روح دو جریان متفاوت بوده. یکی در مقابله با انقلاب اسلامی بیشرمانه حرکت کرده و حرمت شکنی کرده و به اموال عمومی آسیب رسانده و حجاب از سر زنان مومنه کشیده و دیگری در دفاع از انقلاب اسلامی افراط کرده است. به نظر من در مجازات هر دو طرف جدی نبودند. نه نسبت به اغتشاش گران و نه نسبت به مقابله کنندگان. www.ghadiri.ir (609190) (moderator19)
 
Latvia
۱۳۹۰-۱۰-۲۶ ۱۷:۲۲:۵۴
خواهشمند است مزر دمكراسي و ديكتاتوري را واضح توضيح بفرماييد و ما در كجا قرار داريم؟ (607631) (moderator7)
 
قديري ابيانه
۱۳۹۰-۱۰-۲۹ ۰۰:۲۷:۱۱
ديکتاتوري انواع و اقسام دارد. ممکن است ديکتاتوري اکثريت باشد که حقوق اقليت را در نظر نگيرد. ممکن است ديکتاتوري اقليت باشد که حقوق اکثريت را در نظر نگيرد. حال اين اقليت يا در قدرت هستند مثل بسياري از دولتهاي جهان مثل نظام هاي سلطنتي و کودتايي و يا اقليتي که در حاکميت نيست ولي براي آن تلاش مي کند مثل فتنه 88 که بازنده انتخابات مي خواست راي خود را بر اکثريت تحميل بکند.
ممکن است ديکتاتوري تحميقي باشد مثل غربي ها که ظاهرا آزادي است ولي رسانها و ثروت در اختيار يک اقليتي است و با مردم فريبي و تحميق آنها راي مي آورند و حکومت مي کنند.
ممکن است ديکتاتوري فرد باشد يا اانواع ديکتاتوري ها.
ما در ايران کلا در وضعيت مطلوبي هستيم. 32 انتخابات در 32 سال. بي نظير است در تاريخ دموکراسي هاي جهان. نظام مبتني است بر اسلام بنابراين نظر شخصي خارج از اسلام حاکم نيست. بالاترين مقام مملکت يعني رهبري توسط مجلس خبرگارن منتخب مردم هر آن که آن مجلس اراده کند قابل عزل است. همه پاسخگو به مرجع رسمي صلاحيت دار هستند. پايه نظام اکثريت بزرگي از مردم است.
ظرف نظام عالي است محتوايش را هم ما در انتخابات و با انتخاب خودمان پر مي کنيم. اگر اشکالي هست بيشتر از انتخابهاي ما است. البته بر فرض که اشکال وارد باشد. www.ghadiri.ir (613003) (moderator19)
 
لي لا
United Kingdom
۱۳۹۰-۱۰-۲۶ ۱۸:۰۱:۰۷
با سلام
به نظر شما كداميك از دولتهاي بعد از انقلاب از انقلاب و اهداف تعريف شده آن دورتر بودند(خواهشن صريح جواب دهيد) (607699) (moderator7)
 
قديري ابيانه
۱۳۹۰-۱۰-۲۹ ۰۰:۲۸:۵۲
دولتهاي بازرگان، بني صدر و خاتمي www.ghadiri.ir (613005) (moderator19)
 
احمد
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۰-۱۰-۲۶ ۱۸:۰۲:۵۳
پس از گذشت بیش از دو سال از انتخابات 88 و بیش از شش سال از اداره کشور توسط رییس جمهور فعلی، ارزیابی شما از اثرات ناشی از مشی ایشان بر "امنیت ملی کشور" چیست؟ (607701) (moderator7)
 
قديري ابيانه
۱۳۹۰-۱۰-۲۹ ۰۰:۴۶:۴۰
از بعد خارجي توفيقات زيادي داشته اند. معتقدم که اگر فتنه 88 رخ نمي داد مي شد از نتايج عملکرد دولت و نيز حضور گسترده مردم در انتخابات بيشترين بهره را در سطح بين المللي برد. به هر حال امروز دشمنان به فتنه گران اميدوار شدند و بخشي از تحريم ها براي سخت تر کردن زندگي مردم و زمينه سازي براي نفوذ فتنه گران در بين مردم و دامن زدن به نارضايتي ها است. نمونه آنهم اينکه محمد رضا خاتمي در ملاقات با سفير آلمان پيروزي هاي هسته اي ايران در زمان احمدي نژاد را شکستي براي خودشان ارزيابي کردو لذا شوراي امنيت قطعنامه اي صادر کرد تا اني احساس پيوزي لطمه اي به اصلاح طلبان نزند.
در بعد داخلي هدفمند سازي يارانه ها در مرحله اول بدون ايجاد شدن بحران امنيتي انجام گرديد که موفقيت بزرگي بود.
مشکلاتي که در دور دوم پيش آمد لطمه زننده بود و سرخوردگي در نيروهاي وفادار به نظام نسبت به ايشان پيش آمد.
به هر حال امنيت ملي کشور را کساني به چالش کشيدند که هم وس با رسانه هاي بيگانه نتايج انتخابات را نپذيرفتند و سعي کردند بلوا به پا کنند.
www.ghadiri.ir (613032) (moderator19)
 
ايراني
United Kingdom
۱۳۹۰-۱۰-۲۶ ۱۸:۱۰:۴۲
شما آيا صحبتهاي امام در 12 بهمن 57 كه فرمودند : ما آب را مجاني مي كنيم برق را مجاني ميكنيم و ... را قبول داريد و آيا اتهامهاي احمدي نژاد به رفسنجاني در مناظره با موسوي را قبول داريد...(درخواست ميكنم سانسور نكنيد من اين سوالات را از كي بايد بپرسم)... (607720) (moderator7)
 
قديري ابيانه
۱۳۹۰-۱۰-۲۷ ۱۶:۵۵:۰۲
تا قبل از هدفمند سازي يارانه ها آب و برق و سوخت ارزانتر از مفت بود. يعني پولي که از مردم گرفته مي شد کمتر هزينه حمل و نقل سوخت بود. قبل از هدفمند سازي نفت سفيد و گازوئيل ليتري 16.5 تومان يعني بشکه اي 2 و نيم دلار بود در حالي که هزينه فقط حمل و نقل آن بيش از اين مقدار بود.
ولي از اين روال سوء استفاده زيادي شد و سهم ثروتمندان از يارانه سوخت 40 برابر سهم فقرا شد و آنهم به دليل اسراف در مصرف.
در هدفمند سازي پول به نمايندگي از مردم در دست دولت است تا بهترين استفاده از بودجه به نفع مردم صورت پذيرد.
در مرحله اول هدفمند سازي دولت از بودجه حاصل از نزديکتر شدن به قيمت واقعي کالاها و فرآورده هاي يارانه اي ماهانه به هر نفر بيش از 45 هزار تومان مي پردازد. که نسبت به قبل به عدالت نزديکتر است. با هدفمندي بيشتر يارانه ها باز هم به عدالت نزديکتر شده ايم.
اقداماتي که تا کنون در طول انقلاب شده است در طول تاريخ ايران بي نظير بوده است ولي هنوز جا دارد که پيشتر برويم. به هر حال اين مردم اند که رئيس جمهور،‌مجلس، شوراهاي شهر و روستا را انتخاب مي کنند و امور بودجه را بدست آنها مي سپارند. اگر گلايه اي باشد به انتخاب خود آنها است.
اتهامات مالي بايد در دادگاه ثابت شود ولي اتهامات در اين مورد که اقاي هاشمي مدافع جريان مخالفي است که موسوي نمونه اي از آن بود قرين به صحت است.
برخي فرزندان ايشان مثل فائزه هاشمي با فعاليت هاي سياسي مخرب و ضد انقلابي گندش را در‌آورده اند. www.ghadiri.ir (609711) (moderator19)
 
اربابی
۱۳۹۰-۱۰-۲۶ ۱۸:۴۱:۳۳
سلام .الان وپس از اتفاقات 88 از بولتنهای خبری منتسب به جامعه اطلاعاتی ومحافل سیاسی اینطور استنباط والبته اعلام صریح (گزارش گمیسیون اصل90)میشود که از مدتی قبل با بررسی فعل وانفعالات گروه هایی که در تعامل با مبادی بیگانه بودند رخداد 88 پیش بینی شده بود علی الخصوص از طریق رفتار شناسی کاندیداهای فتنه گر.ایا با این مقدار احاطه اطلاعاتی میبایست شاهد ان هزینه گزاف باشیم. ایا شکافی در مراکز مدیریتی واطلاعاتی وجود داشت وحالا نیز به همان کیفیت است.؟ (607775) (moderator7)
 
قديري ابيانه
۱۳۹۰-۱۰-۲۷ ۱۷:۰۱:۲۹
خود من زماني که در مکزيک بودم متوجه چنين توطئه اي شدم. بالاخره بودجه هاي کلاني که عليه ايران تصويب شده بودند بايد در جايي هزينه مي شدند و يکي از آنها در انتخابات است. زمينه سازي براي اعلام تقلب با هدايت بيگانگان فراهم شده بود و توطئه ها از جمله اعتراضات خياباني به نتايج تدارک گرديده بود.
متتاسفانه همراهي برخي از خواص و سکوت برخي ديگر به بيگانگان کمک کرد تا عده اي را فريب دهند و بباورانند که تقلبي شده است هر چند عده اي از افرادي که مي گفتند راي من کو اصلا راي نداده بودند.
به هر حال فتنه 88 و نتايج آن باعث بيداري عموم شده است. اگر بخواهد اين توطئه تکرار شود بايد با آن قاطعانه برخورد کرد. اينبار تساهل جايز نيست.
www.ghadiri.ir (609723) (moderator19)
 
هومن
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۰-۱۰-۲۶ ۱۹:۱۳:۱۸
ایا درست است که فرض کنیم جامعه ما با مقدسات اداره می شود و لذا اشتباهی و خلاف قانونی صورت نمی گیرد ؟اگر پاسخ منفی است چرا مخالت در خیابان در سال 57 عملی انقلابی و در سال 88 فتنه خوانده می شود ؟ (607830) (moderator7)
 
قديري ابيانه
۱۳۹۰-۱۰-۲۷ ۱۷:۰۷:۴۳
جامعه ما عموما به مقدسات معتقدند ولي جامعه بر اساس ارزش ها و اصول اسلامي و با عقل و تدبير اداره مي شود. اگر کاستي اي هست از ما است نه از اصول. اشتباه و خلاف قانون هم صورت مي گيرد زيرا با با انسانهايي طرف هستيم که هر آن در معرض امتحان و انتخاب بين خير و شر هستند و همه مي توانند در معرض سقوط و اعمال خلاف قرار گيرند. مطابق با ديدگاههاي اسلامي هر عملي در جهت اجراي اوامر خداوند باشد مجاز، مستحب و گاه واجب است و هر عملي در خلاف نظر اسلام خلاف و طاغوت است. لذا اعتصاب کارگران براي پيروزي انقلاب را حضرت امام (ره) عبادت ناميد حال آنکه اعتصاب مثلاب راي مخالفت با اسلام گناهي بزرگ شمرده مي شود. لذا بلي مخالفت با نظام طاغوت در سال 57 عبادت خداوند محسوب مي شد و تظاهرات عليه انقلاب اسلامي و مقدسات اسلامي و در راستاي منافع بيگانگان خيانت و مستوجب مجازات دنيوي و اخروي است. www.ghadiri.ir (609735) (moderator19)
 
باران
۱۳۹۰-۱۰-۲۶ ۱۹:۱۳:۵۲
به نظر شما الان چند درصد از مردمی که در نتیجه ی انتخابات شک کردند شکشان برطرف شده؟آیا مسئولین توانستند شک منتقدین را برطرف کنند؟ (607833) (moderator7)
 
قديري ابيانه
۱۳۹۰-۱۰-۲۷ ۱۷:۱۳:۵۵
من فکر مي کنم که بسياري از آنها به حقيقت پي برده اند و جبهه مخالفين دچار ريزش شده است و نظر سنجي ها همين را نشان مي دهد. گاهي آنها بيشتر از دست امثال موسوي عصباني هستند چون خود را جزو فريب خوردگان مي دانند.
منمتقدين اگر منصف باشند و استدلال را پيشه کنند حق را به نظام مي دهند.
بطور مثال شما در مورد اين استدلا خانم زهرا رهنورد در مورد تقلب در انتخابات قضاوت کنيد.
خانم زهرا رهنورد در مصاحبه با بی بی سی دليل تقلب را اينگونه بيان کرد: از وی پرسیدند که دلیل تقلب چیست؟ پاسخ داد که چون من لر هستم پس تقلب شده است! پرسیدند منظورتان چیست؟ گفت چون من لر هستم موسوی می شود داماد لرستان! آیا مردم به دامادشان رای نمی دهند و می آیند به غریبه رای می دهند؟!

واقعا که استدلال سخیف و توهین آمیزی است. توهین آمیز نسبت به لرها. آِیا ملاک انتخاب این است که فلانی با دختري از منطقه ای خاص ازدواج کرده است؟

خوب اگر قرار بود لرها به او رای دهند چون دامادشان است خوب به کروبی رای می دادند که خودش لر بود.
فکر نمي کنم کسي عناد نداشته باشد و به اين استدلال نخندد. شما چطور فکر مي کنيد؟ www.ghadiri.ir (609750) (moderator19)
 
محمد
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۰-۱۰-۲۶ ۱۹:۴۱:۵۱
ببخشيد يك سوال ذهن مرا مشغول كرده هرچند به ظاهر به مسايل سال88 بي ارتباط است اما خواهشا جواب دهيد:
اين گروه انحرافي پشتيبان واقعي اش كيست؟ چطور اين همه در همه فسادهاي درشت ردپايش هست. با آمريكا پالس ردوبدل مي كند، دستور مي دهد كارخانه بزرگي را به آريا بدهند، براي مجلس اونقدر نقشه مي كشد و پول خرج مي كند و خلاصه اين همه حرف پشت سرش هست ولي هيچ نيرويي در جمهوري اسلامي با او برخورد نمي كند؟ آيا ليدر اين گروه اينقدر قدرت دارد؟ يا اينكه ليدر واقعي شخص ديگريست؟ خواهشا طرح كنيد و پاسخ دهيد (607872) (moderator7)
 
قديري ابيانه
۱۳۹۰-۱۰-۲۷ ۱۷:۴۵:۲۲
بنده هم در مورد مواردي که شما فرمودي مطالب بسياري شنيده ام. از اينهمه تخلفات که البته بايد ثابت شود. معتقدم يکي از کارهايي که مجلس نهم بايد در ابتداي کار انجام دهد اين است که در مورد هزينه هاي انتخاباتي تحقيق و تفحص شود. البته اين در صورتي ممکن است که اين جريان نتواند با راي مردم وارد مجلس شوند و گرنه با آن مخالفت خواهند کرد. نمي خواهم بگويم هر کس با چنين مصوبه اي مخالفت کند عامل جريان انحرافي است.
ضمنا قوه قضائيه و وزارت اطلاعات موظفند در رابطه با اين مسائل بررسي کنند. هر کس اطلاعي دارد که بتواند در مورد سوء استفادهاي حتمالي اطلاعاتي بدهد دريغ نکند.
قوه قضائيه مي تواند با هر فردي در هر رده اي برخورد کند. با فساد هر چند کوچک باشد بايد برخورد کرد.
مردم هم بايد هشيار باشند و مخارج نامزدها را تحت نظر داشته باشند. اگر ولخرجي ديدند به آن نمره منفي بدهند و آن را بخصوص به شوراي نگهبان گزارش کنند. www.ghadiri.ir (609791) (moderator19)
 
م م از مشهد
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۰-۱۰-۲۶ ۱۹:۴۷:۱۸
سلام
آيا درست بود قاضي مرتضوي دادستان نيمه اول سال88 را كه در ماجراي كهريزك متهم بود و توسط رئيس جديد قوه قضائيه عزل شده بود را به دولت ببرند و مسئوليت مهمي به ايشان بدهند؟ آن انتصاب را چگونه توجيه مي كنيد؟ (607880) (moderator7)
 
قديري ابيانه
۱۳۹۰-۱۰-۲۸ ۰۱:۴۴:۰۴
دليلي ندارد هر چيزي را توجيه کنم. من از جزئيات پرونده ايشان مطلع نيستم. نمي دانم که اتهخام ايشان دقيقا چه بود و آيا محکوم شدند و يا فقط اتاهام عليه ايشان بوده است. ولي مي دانم برخي ها نه به خاطر تخلفات ايشان بلکه به خاطر آن بخش از عملکرد مثبت ايشان با ايشان مخالفت مي کنند. بايد منطقي و منصف بود. براي اظهار نظر قطعي بايد بيشتر از پرونده ايشان بدانم. www.ghadiri.ir (610695) (moderator19)
 
۱۳۹۰-۱۰-۲۶ ۱۹:۴۸:۱۶
با توجه به این که در استانه سالگرد انقلاب 57 هستیم و اهداف انقلاب هم مشخص بود ، مبارزه با فساد حکومت شاه و خاندانش ،استبداد،فقر و نابرابری ،عدم مدیریت سالم و درست ،چقدر این نظام به اهداف خود رسیده است.رضایت مردم را در این زمینه چگونه ارزیابی می کنید؟ (607881) (moderator7)
 
قديري ابيانه
۱۳۹۰-۱۰-۲۸ ۰۱:۴۹:۲۳
زمان ر‍ژيم شاه فساد آنقدر زياد و نهادينه و زياد بود و خاندان پهلوي آنقدر غرق در فساد بود که اگر لکه سفيدي در آن صفحه سياه ديده مي شد جاي تعجب داشت. نظام جمهوري اسلامي مثل صفحه سفيدي است که لکه سياه به چشم مي ايد. خاطرات سران رژيم شاه را بخوانيد تا به عوق فساد پي ببريد. خاطرات مادر فرح. خاطرات فردوست و خيلي هاي ديگر.
اما تفاوت اين است که در نظام اسلامي با ظلم و فساد مبارزه مي شود و مفسدين اگر ثابت شود عزل مي کردند اما در نظام شاهنشاهي مقدمه لازم براي رسيدن به مناسب غرق در فساد بودن بود. دستاوردهاي خوبي در نظام اسلامي داشتيم ولي آيا به مدينه فاضله رسيده ايم؟ خير؟ هنوز نه. اما مسافر اين راه هستيم. و تا کنون نيز به مقصد هر روز بيش از گذشته نزديک شده ايم.
www.ghadiri.ir (610699) (moderator19)
 
United States
۱۳۹۰-۱۰-۲۶ ۱۹:۴۹:۵۷
آقای احمدی نژاد در مناظره خود یک کپی از پرونده تحصیلی خانم رهنورد را نشان دادند. سوای صحت و سقم ادای ایشان، سوال من در مورد نحوه دسترسی ایشان به پرونده تحصیلی هست؟ آیا همه کاندیداها حق دسترسی به پرونده تحصیلی اقوام بقیه کاندیداها را دارند؟ یا رییس جمهور از موقعیت خود برای انتخابات استفاده کرده و از پرونده ایشان کپی گرفته هست؟ (607884) (moderator7)
 
قديري ابيانه
۱۳۹۰-۱۰-۲۷ ۱۷:۵۸:۴۵
به نظر من نفس طرح پرونده خانم رهنورد اشکال نداشت هر چند قانون ما با آن موافق نيست. زيرا هر کس بايد از خود بگويد. امام معتقدم بايد اين بند اصلاح شود و نامزد ها به تخلفات طرف مقابل بتولانند بپردازند. اگر طرف مقابل هم سندي داشت بايد رو مي کرد. البته معتقدم چنين پرونده هايي بايد شفاف باشد تا امکان سوء استفاده وجود نداشته باشد.
امکان سوء استفاده از قدرت براي از ميدان به در کردن رقيب را نبايد از نظر دور داشت بويژه در مورد اطلاعات موجود در وزارت اطلاعات. نبايد نامزدها بتوانند به آن براي تخريب رقيب دسترسي داشته باشند. هر دولتي ممکن است وسوسه شود تا از اين اطلاعات سوء استفاده کند. لذا معتقدم که وزارت اطلاعات بايد از زير نظر رئيس جمهور خارج گردد و به صورت سازمان زير نظر مقام معظم رهبري اداره شود تا آن اطلاعات نتواند مورد سوء استفاده جناحي و حزبي قرار بگيرد.
ضمنا در بسياري از کشورها اگر ثابت شود از موقعيت مقامي سوء استفاده شده و رانت خواري شده است مثل همسر آقاي موسوي که بدون ضابطه مدارج دانشگاهي را طي کرده اند آن مقام ناچار به استعفا مي شود.
البته سوء استفاده فقط مربوط به همسر ايشان نبوده است. بلکه فرزند ايشان نيز بدون طي روال معمول وارد دوره دکتري شده است.
وقتي مصاحبه هاي سخيف خانم رهنورد را خواندم دلم به حال دختران دانشجوي دانشگاه الزهرا سوخت که وي مدتي رياست دانشگاه انها را بر عهده داشت. در برخي از سوالات فوق به اين مصاحبه ها اشاره کردم که يکي هم اين بود که ايشان لر بودن خود را دليل تقلب در انتخابات دانسته بود!!!!
www.GHADIRI.IR (609804) (moderator19)
 
مسعود
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۰-۱۰-۲۶ ۲۰:۰۰:۵۷
يك سوال: من نه اغتشاشگرم نه ضدانقلاب نه منافق و نه...
چگونه مي توانم اگر به يك موضوعي مثل نتيجه انتخابات يا... اعتراض داشته باشم به طور كاملا مسالمت آميز و قانوني اعتراضم را نشان بدهم و بدون ترس از مسائل امنيتي و بازداشت و ... پاسخ بگيرم؟
يادمان باشد هيچ تضميني نيست كه اعتراض در آينده نيز رخ ندهد. (607894) (moderator7)
 
قدیری ابیانه
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۰-۱۰-۳۰ ۱۱:۲۰:۲۳
به چه چيز مي خواهيد اعتراض کنيد؟ به جمهوريت نظام؟ به راي مردم؟ يعني
تظاهرات کنيد بگوييد که من راي اکثريت را قبول ندارم و بايد اقليت حاکم
شود؟ قطعا منظورتان اين نيست. لابد اعتراض به تقلب احتمالي در انتخابات.
خوب قانون راه حل ارائه داده است. راه حل اين است که در فرصت مناسب با
دلايل قابل بررسي ادعاي تقلب را بنماييد و خواستار رسيدگي مراجع رسيدگي
کننده شويد. اين راه باز است و حق شما است و کسي که هم نمي تواند به خاطر
اين اعتراض شما شما را اذيت کند.
امام اگر بگوييد من مي خوام اداعاي تقلب بدون دليل را بکنم و تظاهرات کنم
و اتوبوس ها را به آتش بکشم اجازه نخواهيد يافت. (614785) (moderator19)
 
احسان
۱۳۹۰-۱۰-۲۶ ۲۲:۵۵:۱۶
به نظر شما انتقاد محترمانه و با لحن سازنده به رهبری در رسانه های عمومی خلاف قانون است؟ اگر نیست چرا کسی جرات این کار را ندارد؟ یعنی کسی انتقادی به ایشان ندارد؟ (608184) (moderator7)
 
قديري ابيانه
۱۳۹۰-۱۰-۲۸ ۰۱:۵۳:۲۸
اگر قصد انتقاد محترمانه و با لحن سازنده به رهبري را داريد آن را براي خود ايشان بفرستيد. اما اگر در چارچوب انتقاد قصد تخريب را داشته باشند کار صحيحي نيست. داشتن انتقاد اشکال ندارد. داشتن پيشنهاد براي ايشان خيلي هم خوب است. اما اقدامي که در راستاي تضعيف جايگاه ولايت فغقيه باشد در راستاي سياستهاي استکبار است. www.ghadiri.ir (610704) (moderator19)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۰-۱۰-۲۶ ۲۳:۱۲:۲۷
سلام

چرا تمام افرادی که قبل از انقلاب برای انقلاب و به سرانجام رسیدن آن تلاش کرده و نقش های کلیدی داشته اند به طور ناگهانی در سال 88 یا به قول گزارشات در مدت مثلاً یک یا دو سال قبل تر تصمیم می گیرند که نظام را براندازی کنند؟ (608208) (moderator7)
 
قديري ابيانه
۱۳۹۰-۱۰-۲۸ ۰۱:۵۹:۵۷
يک ياز تفاوت هاي انقلاب اسلامي با ساير انقلاب ها اين است که در ساير کشورها وقتي انقلابيون به انحراف کشيده مي شدند انقلاب ها را به انحراف مي کشيدند و در انقلاب اسلامي مسئولين منحرف خود حذف مي شوند.
معلوم نيست هر مخالفتي به معني براندازي باشد. اما گاهي افراد وسوسه مي شوند با اعمال فشار امتياز بگيرند. سياست نظام اين نيست که به اين افراد امتياز بدهد. برخي ها فکر مي کنند که مديريت بر کشور حق آنها است و براي رسيدن به آن هر کاري مي کنند. اما اينکه ممکن است افرادي که زماني طرفدار نظام بودند به روي نظام شمشير بکشند امر تازه اي نيست و محرم و صحنه عاشورا پر است از افرادي که زماني يار علي (ع) بودند و در کربلا مسابقه مخالفت با خاندان پيامبر را برگزار مي کردند. www.ghadiri.ir (610708) (moderator19)
 
۱۳۹۰-۱۰-۲۶ ۲۳:۱۹:۲۱
ایا قبلا سابقه کشیدن مردم به خیابان از طرف سیاسیون وجود داشته؟؟؟ (608219) (moderator7)
 
قديري ابيانه
۱۳۹۰-۱۰-۲۸ ۰۲:۲۱:۵۴
بله سابقه داشته. منافقين اعضاي تيمکشان را به خيابان کشيدند و آنرا انقلاب مردمي مسلحانه ناميدند و دست به جنايات زدند و البته مجازات هم شدند. بني صدر سعي کرد چني بکند. از وسي ديگر انقلاب متکي به حمايت مردمي بود و از مردم بارها دعوت کرده اند که به خيابانها بيايند و تظاهرات کنند که مراسم 22 بهمن و يا روز قدس نمونه آن است.
مردم را عليه نظام بسيج کردن (حتي در سطح خيال) زشت و عملي طاغوتي است ولي مردم را به صحنه دعوت کردن تا تماميت ارضي و حاکميتي ايران محفوظ بماند عملي مثبت است.
بنابراين نيت و هدف در هر عملي شرط است. www.ghadiri.ir (610719) (moderator19)
 
هموطن
United States
۱۳۹۰-۱۰-۲۷ ۰۰:۲۴:۲۳
یک سوال مهم: آیا جریان انحرافی که گفته می شود برای محلس نهم برنامه دارد و حتی حاضر است برای هر کاندیدای مجلس که در گروه آنها قرار گیرد هزینه کند، در جریان انتخابات ریاست جمهوری 88 (که حیاتش به آن وابسته بود) هیچگونه دخالتی نداشته است؟ (608337) (moderator7)
 
قديري ابيانه
۱۳۹۰-۱۰-۲۸ ۰۲:۰۲:۵۳
جريان انحرافي با تمام توان تلاش خود را کرد و لي پيروزي احمدي نژاد به خاطر تلاش اين طيف نبود. بلکه تلاش نيروهاي مومن و ووفادار به نظام به خاطر برداشتي که از آقاي احمدي نژاد داشتند و او را مطيع ولايت مي دانستند براي او تلاش کردند و به موفقيت هم رسيدند. هر چند به نظر مي رسد که در مواردي به اين اعتماد و تلاش خيانت شد. www.ghadiri.ir (610711) (moderator19)
 
ایرانی مسلمان
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۰-۱۰-۲۷ ۰۰:۲۴:۳۲
اگر اشتباهی توسط مسئولین انجام شود آیا جایز است به اسم حفظ نظام و سوء استفاده دشمنانمان سکوت کنبم؟
آیا مسئولین در قضایای سال 88 هیچ تقصیری نداشتند؟
نقش صدا و سیما را در این قضابا چگونه ارزیابی میکنید؟ (608338) (moderator7)
 
قديري ابيانه
۱۳۹۰-۱۰-۲۸ ۰۲:۱۱:۲۵
اگر طرح موضوعي باعث سوء استفاده دشمني که مي خواهد ايران نباشد و استراتژي اش خشکاندن ريشه ايران به عنوا يک ملت است (عين عبارت واين برگر وزير جنگ دولت ريگان) بشود بله بايد سکوت کنيم. اما اگر فريادمان ضامن سلامت نظام و تداوم آن باشد بايد فرياد برآوريم.
اگر فکر کنيم که ريشه فتنه در مثلا نشان دادن پرونده خانم رهنورد در مناظره تلويزيوني بوده به خطا رفته ايم.
تلويزيون فضاي لازم براي يکي از بازترين مناظره ها را فراهم آورد. و در اين بازترين فضا بود که هم تعداد آرا بسيار بود و هم راي رئيس جمهور که در مناظره ها پيروز جلوه گر شد بسيار فراوان.
آيا تلويزيون بايد به مثلا موسوي فضا مي داد بيايد ادعاهاي بي اساس خود را تکرار کند؟ و بر التهاب بيافزايد. www.ghadiri.ir (610712) (moderator19)
 
رحمان داوری
Turkey
۱۳۹۰-۱۰-۲۷ ۰۰:۳۳:۰۵
آقا نظرتون در مورد دلار 1700 تومان چیه؟ (608350) (moderator7)
 
قديري ابيانه
۱۳۹۰-۱۰-۲۸ ۰۲:۱۷:۱۴
دلايل متعددي براي اين قيمت براي دلار وجود دارد.
وقتي دولت اعلام کرد که مي خواهد سود بانکي را به 12 درصد و بلکه يک رقمي برساند در حالي که تورم بيش از اين رقم بود زمينه وضعيت فعلي فراهم گرديد. مردم ديديند ارزش پولشان کم مي شود به راه هاي مختلف سعي کردند تا ارزش پول خود را حفظ کنند. هجوم براي خريد ارز و طلا هم با همين هدف بود. لذا بانک مرکزي سودرا مجددا بالاي 21 درصد اعلام کرد.
اين از اشتباهات دولت بود. البته پشتوانه پول قدرت اقتصادي کشور نيز هست. تا زماني که خريد کالاي خارجي در ايران بر خريد کالاي داخلي ارجهيت داشته باد هم ارزش پولمان کم خواهدشد و هم به ضرر اقتصاد و اشتغال در کشور خواهد بود.
با اقتصاد نمي توان دستوري برخورد کرد. اگر کار مضاعف و همت مضاعف عملي شود ارزش پولمان هم بيشتر خواهد شد. البته در صورت مضاعف شدن ساعت کاري تازه به سه ساعت در روز خواهد رسيد که هنوز هم کم است. www.ghadiri.ir (610715) (moderator19)
 
ناشناس
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۰-۱۰-۲۷ ۰۰:۴۶:۲۸
ایا حمله به بیت برخی از علمایی که نظر متفاوتی در مورد حوادث پس از انتخابات داشتند جایز بود ؟ چرا چنین رفتار هایی را در زمان امام با بیت ایت الله شریعتمداری ندیدیم؟ ایا با وجود فراهم بود زمینه برای اختلاس میلیاردی و ایجاد فضای بداخلاقی های سیاسی و رفتار های زشت و غیر اسلامی و غیر انسانی برخی مدافعین نظام، درست است تقدس نظام را چنان با تقدس افراد بیامیزیم که اظهار نظر در مورد عملکرد انها و یا اعتراض به وضعیت موجود را اقدام علیه امنیت ملی و غیره بنامیم و به این جرم افراد را راهی زندان کنیم؟ لطفا به ما بگویید چگونه اعتراض خود را بیان کنیم تا به ما انگ فتنه گر و یا گروه انحرافی و یا القاب احتمالی دیگر نزنند.  (608364) (moderator7)
 
قديري ابيانه
۱۳۹۰-۱۰-۲۸ ۰۲:۳۲:۲۶
حمله به بيت علما هر چند عالمي فاسد باشند مجاز نيست اما تظاهرات مي تواند مفيد باشد. بستگي به مورد دارد. اصولا علما و فضلا افراد فرهيخته اي هستند ولي ممکن است افراد منحرفي هم در بين آنها باشند مثل شيخ علي تهراني که از قضا داماد مقام معظم رهبري هم هستند.
اگر کسي مدافع نظام باشد به اختلاس ميلياردي نمي پردازد و يا زمينه انجام آن را فراهم نمي آورد. اگر رفتار زشت و زننده در دفاع از نظام باشد مي شود دوستي خاله خرسه. حداقل در مکتب اسلام هدف وسيله را توجيه نمي کند.
ما بايد واقعا مراقب باشيم که اقداممان مخالف منافع و امنيت ملي نباشد. ممکن است بنده با قاضي اي در مورد صدور حکمي مخالف باشم و بلکه آنچه را که مخالفت با نظام بدانند در جهت تحکيم نظام ارزيابي کنم و لي قاعده کلي اين است که هدف اصلاح وضعيت باشد. البته بايد اصلاح را نيز تعريف کرد. برخي اصلاح را دوري از قواني الهي م يدانند و برخي اصلاح را در نزديکتر شدن به حاکميت ارزش هاي اسلامي مي دانند.
براي اينکه انگ فتنه گر به شما نخورد سعي کنيد مطالب به نحوي بيان شود که موجب اصلاح وضعيت و تقويت نظام باشد. هر چند در تاريخ بسياري موارد مشاهده شده که خادمين انگ خيانت خورده اند و خائين خدمتگذاراني صديق ارزيابي شده اند. اينجا بصيرت کاربرد دارد. www.ghadiri.ir (610724) (moderator19)
 
United States
۱۳۹۰-۱۰-۲۷ ۱۰:۴۱:۲۶
خب شما فرمودید که شورای نگهبان به عنوان فرد حقیقی میتوانند از کاندیدایی دفاع کنند.
اگر داور مسابقه پرسپولیس و استقلال قبل از بازی جلوی دوربین بگه من طرفدار پرسپولیس هستم ،چه انتظاری از طرفدارهای استقلالی در صورت شکست خواهید داشت؟
ضمنا اگر همین داور در طی مسابقه صحنه هایی به نفع پرسپولیس بگیره و بازی هم به ضرر استقلال تموم بشه، چه انتظاری جز اغتشاش میشود داشت؟ (608908) (moderator7)
 
قديري ابيانه
۱۳۹۰-۱۰-۲۸ ۰۲:۵۵:۵۶
ممکن است داور طرفدار تيمي باشد ولي آن را در قضاوتش دخيل نکند. در مورد شوراي نگهبان هم به حقوق آنها به عنوان شخصيت حقيقي اشاره کردم ولي در عين تاکيد بر حق آنها در طرفداري از نامزدي به عنوان شخصيت حقيقي عرض کردم که بهتر بود آنها وارد اين معرکه نمي شدند. چون گاهي طرفداران يک تيم حقوق مدني و آزادي کلام و قانون حاليشان نيست و مسئله ساز مي شوند. www.ghadiri.ir (610741) (moderator19)
 
ابله
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۰-۱۰-۲۷ ۱۱:۲۶:۰۳
یک سوال: چرا در روز عاشورای سال 88 افراد نیروی انتظامی تا این حد شدید کتک خوردند و کشته و مجروح دادند ، در حالی که تعداد معترضان بیش از گذشته نبود و قاعدتا پیش بینی هم می شد که در این روز تضاهرات شود ؛ پس چرا نیروی انتظامی به قدر کافی آماده نبود ؛ به نظر شما وقایع روز عاشورا از پیش طراحی شده نبود؟ (609001) (moderator7)
 
قديري ابيانه
۱۳۹۰-۱۰-۲۹ ۰۰:۴۹:۰۲
بخشي از فعاليت ها از قبل طراحي شده بود و برخي هم همراهي کردند. هر چه بود حماقت مخالفين بود که چنين اقداماتي را در روز عاشورا انجام دادند و ريشه خود را کندند. www.ghadiri.ir (613034) (moderator19)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۰-۱۰-۲۷ ۱۳:۱۲:۳۴
به نظر شما موسوی با چه استدلالی در مجلس ختم آدم زنده ای به نام فریده پورآقایی شرکت کرد؟!! (609225) (moderator7)
 
قديري ابيانه
۱۳۹۰-۱۰-۲۸ ۰۲:۳۴:۳۳
آنها نياز به جنازه داشتند تا احساسات را عليه نظام برانگيزانند . حال که کشته نداشتند کشته نمايي کردند و البته سازمان هاي اطلاعاتي غربي کشته سازي هم کردند. قتل ندا آقا سلطان در همين رابطه بود. www.ghadiri.ir (610725) (moderator19)
 
رمضانی
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۰-۱۰-۲۷ ۱۳:۳۳:۱۳
آقای قدیری ابیانه / آیا برای دیدار خاتمی با جورج سورس مدرکی هم وجود دارد ؟ (609273) (moderator7)
 
قديري ابيانه
۱۳۹۰-۱۰-۲۸ ۰۲:۳۶:۰۵
من مدرکي نديدم. ولي تکذيب آنچناناني هم نديدم. www.ghadiri.ir (610727) (moderator19)
 
قديري ابيانه
۱۳۹۰-۱۰-۲۸ ۰۲:۴۳:۰۳
من وقتي مي گويم موسوي خائن است به قصد توهين يا فحاشي نمي گويم. مي خواهم واقعا رفتار آنها را آنطور که بوده بيان کنم. وقتي مي گويم که استدلال خانم رهنورد که لر بودن خود را دليل تقلب در انتخابات عنوان مي کنند سخيف مي دانم. بکار بردن کلمه سخيف را براي اهانت نمي گويم بلکه واقعا سخيف مي دانم. لذا در مطالبم نمي گويم زهرا رهنورد بلکه مي گويم خانم زهرا رهنورد. معتقد به فحاشي نيستم. وقتي مي گويم خانم فائزه هاشمي ضد انقلاب است به قصد اهانت يا فحاشي نمي گويم. واقعا عملکرد وي را ضد انقلابي مي دانم. شايد خودشان خودشان را خيلي هم انقلابي بدانند.
ولي نقد را فحاشي نمي دانم. من نقد مقامات را در زمان قدرتشان هم کرده ام. به نقد برخي مواضع آقا احمدي نژاد در سايتم مراجعه فرماييد. مثل نقد عدم عکس العمل مناسب با خبرنگاري که روسري از سر انداخت. www.ghadiri.ir (610731) (moderator19)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۰-۱۰-۲۷ ۱۴:۳۷:۰۵
اگر این آقایون فتنه بودن این برنامه ریزی 20 ساله آنها بود. چرا آقای موسوی و کربی را شورای نگهبان تایید کرد؟؟ (609444) (moderator7)
 
قديري ابيانه
۱۳۹۰-۱۰-۲۸ ۰۲:۵۱:۳۲
برنامه ريزي 20 ساله سازمان هاي جاسوسي بود. اما عقده هاي 20 ساله در کار بود بويژه در مورد آقاي موسوي که اين عقده اه کار دستش داد. شوراي نگهبان هم اشتباه کردند آنها را تاسيس کردند. آنها باور ني کردند که اينها اينقدر خائن باشند. www.ghadiri.ir (610738) (moderator19)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۰-۱۰-۲۷ ۱۷:۰۸:۳۱
چرا مسئولین ما حرکت های اعتراضی مردم دیگر کشورها که بعضا خسارت های مالی فراوانی هم به اماکن عمومی وحکومتی می زنند را امری پسندیده وحق آنها می دانند و نشانه بیداری اما اعتراضات مردم ایران را امری خیانت بار یعنی جامعه ی ما به حدی از رفاه آزادی و نماد اسلامی رسیده که جایی برای اعتراضات مردمی نمی ماند و اعتراض عملیست خیانتکارانه وسازماندهی شده از طرف بیگانه ؟ (609737) (moderator7)
 
قديري ابيانه
۱۳۹۰-۱۰-۲۸ ۰۲:۴۸:۵۴
اعتراض عليه سلطه استکبار عملي پسنديده است و اقدام عليه نظام اسلامي نا پسند. ما نبايد از وارد آوردن خسارات به مردم واموال عمومي و امثالهم در هيچ کشوري خوشحال شويم. اگر نظام طاغوتي است بايد خواستار سقوط آن نظام شويم و نبايد نه از عدالت خارج شد و نه در مقابل بي عدالتي منفعل بود.
در اينکه تظاهرات در ايان فتنه هدايت شده از خارج بود ترديدي ندارم. حداقل خانم کلينتون خود اذعان کردند که هدايت و حمايت فتنه را بر عهده داشتند.
ما سعي کنيم دشمن را با اعمال خود شاد نکنيم و به دست خودمات پيشرفت کشورمان را سد ننماييم. www.ghadiri.ir (610735) (moderator19)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۰-۱۰-۲۷ ۱۷:۲۲:۳۶
آیا همین جریان انحرافی در انتخابات سال 88 مجری برگزاری انتخابات نبودند ؟ و آیا امروز اصولگرایان از اینکه امور اجرایی انتخابات پیش رو مجددا دست این گروه باشد نگران نیستند ؟ واگر هستند چرا ؟ (609764) (moderator7)
 
قديري ابيانه
۱۳۹۰-۱۰-۲۹ ۰۰:۵۵:۲۱
وزارت کشور مجري بود و شوراي نظارت ناظر صالح. نگراني از اجراي انتخابات نداريم چون حتي اگر بخواهند نمي توانند تقلب کنند. www.ghadiri.ir (613043) (moderator19)
 
علي
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۰-۱۰-۲۷ ۱۷:۳۵:۵۸
آقاي دكتر ابيانه

در جواب سوال مسعود، موسوي را شخصيتي منحرف و خائن و .... خطاب كرده ايد .به نظر شما چرا تعداد قابل توجهي از شخصيت هاي سياسي بعد از انقلاب اسلامي كه با راي بالاي مردم عهده دار پست هاي مهمي بوده اند ولي در نهايت در موقعيتي قرار مي گيرند كه گويي يا واقعا ديگر در ميان مردم جايگاهي ندارند و اشخاصي همانند شما بدون توجه به خدمات آنها و بدون احترام به افرادي كه طرفدار آنها بوده اند و يا هستند با چنين الفاظي مورد خطاب قرار مي گيرند و بد تراز همه به آنها فرصت دفاع نيز داده نمي شود؟.( مانند بني صدر ،موسوي،هاشمي،كروبي و احتمالا احمدي نژاد در آينده نزديك)
اگر جواب قانع كننده اي به اين سوال من بدهيد براي هميشه منت دار شما خواهم بود . (609776) (moderator7)
 
قدیری ابیانه
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۰-۱۰-۳۰ ۱۱:۱۵:۵۰
قدرت شيرين است و هر چه منمسب بالاتر باشد شيرين تر.
چه کساني که به خاطر قدرت دست به جنايات زيادي زدند. تاريخ پر است از اين حوادث.
ضمنا خوشبختانه همه گرفتار نشده اند و هسنتد کساني که عليرغم اينکه
جايگاهشان را از دست داده اند وفادار به نظام هستند.
بنده هم هميشه سعي کرده ام حتي از مخالفين با الفاظ محترمانه ياد کنم و
اگر خدماتي کرده اند آنها را نفي نکنم و بلکه به آن صراحت داشته باشم.
من هرگز منکر خدمات انها در دوران مسئوليتشان نشده ام و اگر نقدي کرده ام
سعي کرده ام منصفانه باشد.
اگر هم الفاظي مثل خيانت را بکار مي برم آن را به عنوان فحش بکار نمي برم
بلکه واقعا آنها را خائن و کارشان را خيانت مي دانم. اگر کسي را ضد
انقلاب مي نامم به عنوان فحش بکار نمي برم. بلکه آنها را ضد انقلاب مي
دانم و عمل آنها را ضد انقلابي ارزيابي مي کنم هر چند خودشان خودشان را
انقلابي بنامند.
افرادي را هم که نام برديد در يک سطح نمي دانم.
فرصت هم براي دفاع از خوشان نداشته اند. در همين سايت الف بارها از
سردمداران فتنه خواستهاند بيايند و به سوالات پاسخ دهند که نيامده اند.
تريبون هم کم نداشته اند. بساياري از شبکه هاي راديويي و تلويزيوني
بيگانه هم تريبون آنها بوده اند. (614779) (moderator19)
 
هادی
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۰-۱۰-۲۸ ۱۰:۲۵:۲۶
با سلام
لطفا نظرتان را درباره نامه سردار علایی که اخیرا در روزنامه اطلاعات چاپ شد و همچنین اظهارات اخیر آقای عماد افروغ در برنامه پارک ملت بفرمایید.
با تشکر (611330) (moderator19)
 
قديري ابيانه
۱۳۹۰-۱۰-۲۸ ۱۱:۵۳:۲۷
مطلبي را امروز در سايتم گذاشتم که در حقيقت پاسخي به اين سوال نيز مني باشد که عينا به شرح زير است:

در فتنه جديد ولي فقيه هدف حملات خواهد بود.

با ارزيابي پيش برنامه ها و مواضعي که کم و بيش در صحنه هاي خارجي و داخلي استنباط مي شود اين است که در فتنه جديد همچون انتخابات قبلي آقاي احمدي نژاد هدف حملات و توطئه ها نيست زيرا
دوره رياست جمهوري وي به پايان خواهد رسيد و امکان حضور مجدد را قانونا نخواهد داشت، ضمن اينکه به دلايل موضوعات پيش آمده در سال جاري محبوبيت سابق را نيز ندارد.
هر چند در انتخابات قبلي خيلي زود معلوم شد که هدف اصلي اصل ولايت فقيه و نظام اسلامي بود که با شعار جمهوري ايراني تبلور يافت.
نقش رهبر معظم انقلاب در خنثي شدن فتنه اي که سرمايه گذاري زيادي روي آن شده بود دشمن را بيش از پيش متوجه اين نقطه قوت نظام کرد و اينبار توطئه ها بيش از گذشته و البته مستقيم تر حول تخريب شخص رهبر انقلاب خواهد بود.
هدف ميان مدت تضعيف شخص رهبر و هدف دراز مدت تر تخريب و نقض اصل ولايت فقيه و تغيير نظام خواهد بود.
در اين راستا هدف کوتاه مدت فتح مجلس است و از آنجا که هدف کيش و مات اسلام و نظام اسلامي است، سرمايه گذاري براي فتح مجلس از اهميت بسياري برخوردار است،‌با اين تفاوت که اينبار جريان انحرافي نيز با آنها همسو است و آنها اميدوارند که وزنه رياست جمهوري را نيز مثل وزنه برخي از مناسب ديگر در کفه ترازوي خويش قرار دهند.
سازمان هاي جاسوسي غرب اعم از سيا، موساد و اينتليجنت سرويس طراحي هاي دراز مدتي را انجام داده و به اجرا درآورده اند که فتنه سبز اوج آن بود که به اذعان خانم کلينتون آمريکا هدايت و حمايت از آن را بر عهده داشت و افرادي چون موسوي و کروبي و يارانشان مهره هاي سرباز اين طرح عليه نظام اسلامي و استقلال آن بودند.

همه قرائن نشان مي دهد که که هماهنگي لازم براي مرحله بعدي فتنه صورت گرفته است و تخريب رهبري در دستور کار است.
به اصطلاح مستند بي بي سي که پر بود از جعليات عليه رهبر معظم انقلاب اسلامي و ساير برنامه هايي که تدارک ديده اند نشان از مقدمه سازي براي اين حرکت است.
ماشه حملات داخلي هماهنگ با برنامه هاي تنظيم شده با نامه هايي مثل نامه نوري زاد و سردار علايي چکانده شد و دعوت از عماد افروغ در برنامه زنده پارک ملت، تير ديگري است که شليک گرديد و بايد منتظر بود عوامل هماهنگ با دشمن حتي در درون مجلس نهم (در صورت نفوذ به آن) و نيز مجلس خبرگان رهبري وارد اين عرصه شوند و حملات به رهبري را ابتدا با زبان توصيه و سپس انتقاد و طرح سوال تا مراحل بعدي آغاز نمايند.
بنده اين نامه ها و مقالات و سخنراني ها را بي ارتباط با برنامه براندازي نظام نمي بينم هر چند ممکن است برخي ها از نقش آفريني خود در اين برنامه ها بي اطلاع باشند، همانطور که گاهي توزيع کنندگان مواد مخدر از افراد ناآگاه براي جابجايي مواد مخدر استفاده مي کنند بدون اينکه حتي خود بدانند که چه محموله هاي را حمل مي کنند.
اخيرا در رسانه هاي آمريکايي اعلام شد که ماموران سازمان موساد اسرائيل در بسياري کشورها خود را نمايندگان سيا اعلام مي دارند و اينگونه جلوه مي دهند که که از طرف آمريکا آنها را به استخدام در مي آورند زيرا که هستند کساني که حاضرند مزدور آمريکا باشند ولي حاضر نيستند براي اسرائيل مزدوري نمايند.
در اخبار خارجي آمده بود که جندالله (بخوانيد جندالشيطان) يعني همان گروه ريگي، بازي خورده اسرائيل بوده و فکر مي کنند دارد براي سازمان سيا کار مي کنند. حال آنکه در خدمت سازمان جاسوسي موساد اسرائيل هستند.
بنده معتقدم که مديريت نيروهاي القاعده نيز به دست آمريکا و اسراائيل افتاده و آنها هستند که عمليات انتحاري کساني را بر عهده دارند که با انفجار بمب در بين شيعيان و انفجار حرم هاي مطهر فکر مي کنند که دارند براي اسلام جانفشاني مي کنند و نمي دانند که اربابان واقعي آنها که هدايت امور را در دست گرفته اند دشمنان سرشناس و سرسخت اسلامند و خودشان بعد از مرگ با آن سردمدارن در جهنم همنشين خواهند بود.
در فتنه جديد نيز ممکن است کساني ندانند که مقالاتشان و سخنراني هايشان و عملکردشان بخشي از بازي طراحي شده توسط بيگانگان است و خود را سربازان جبهه اي از جبهه هاي داخلي نظام بدانند ولي در واقعيت بازي خورده سازمان هاي جاسوسي معاند نظام هستند..
بنده در بهترين حالت نامه سردار علايي و سخنراني عماد افروغ را بخشي از اين پازل طراحي شده مي دانم و معتقدم که آنها به سوي مباني نظام شليک کرده اند هر چند اظهار کنند که وفادار به نظام هستند و هر چند بعد در مورد منظورشان به توجيه بپردازند..
آنها عملا در جبهه جندالشيطان و بر عليه سپاه اسلام قلم فرسايي کرده اند. بنده نوشتن نامه براي سردار علايي و تصميم به انتشار آن در اطلاعات و نيز دعوت عماد افروغ به پارک ملت و اظهارات او را بخشي از پازلي مي دانم که در ظاهر توسط جناحي داخلي هماهنگ شده ولي هدايت اصلي آن در دست بيگانگان است.
بنابراين اگر در آينده نه چندان دور ذکر مطالبي از اين قبيل در حتي مجلس خبرگان توسط اعضاي زخم خورده عليه رهبري باشيم غافلگير نخواهم شد.
هر چند فتنه 88 شکستي سخت خورد، ليکن دشمن به اتحاد جريان انحرافي با فتنه اميد بسته است و صرف هزينه هاي هزاران ميلياردي براي فتح مجلس را نبايد ناديده گرفت.
امروز در سنگر مجلس و ديگر سطوح به کساني نيازمنديم که در فتنه ها و انحرافات سکوت پيشه نکنند و در صفحه شطرنج مبارزه اسلام ناب با اسلام آمريکايي به عنوان سربازان نظام آماده باشند تا با فدا کردن خود مانع کيش و مات نظام شوند و دشمن را در بازي کينه توزانه خويش مورد هجوم قرار دهند و بتوانند فيل و اسب و وزير جبهه دشمن را تا کيش و مات همه جانبه دشمن از صحنه بيرون کنند و زمينه را براي تحقق چشم انداز قرن که حضرت امام ترسيم فرمودند مهيا سازند انجا که فرمودند اين قرن قرن اسلام است.
www.ghadiri.ir (611523) (moderator19)
 
فكورا
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۰-۱۰-۲۸ ۱۳:۳۳:۴۱
برادر زاده موسوي را چه كسي كشت؟
چرا وزارت اطلاعات پي گيري نكرد؟ (611777) (moderator7)
 
قدیری ابیانه
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۰-۱۰-۳۰ ۱۱:۱۴:۵۹
چه مي دانيد که پيگيري نشد؟ برادر زاده موسوي را هم بعيد نيست کشته باشند
تا آن را بهانه اي براي دامن زدن به فتنه قرار دهند. اطلاع بيشتري از
پرونده ندارم. (614776) (moderator19)
 


نظراتی كه به تعميق و گسترش بحث كمك كنند، پس از مدت كوتاهی در معرض ملاحظه و قضاوت ديگر بينندگان قرار مي گيرد. نظرات حاوی توهين، افترا، تهمت و نيش به ديگران منتشر نمی شود.