توصيه به ديگران
 
کد مطلب: 405722
دلیل اصلی اعدام شاهزادۀ سعودی
تاریخ انتشار : يکشنبه ۲ آبان ۱۳۹۵ ساعت ۲۳:۴۱
روزنامۀ واشنگتن پست آمریکا نوشت آل سعود، برای ترمیم چهرۀ خود و بازیابی بخشی از جایگاه از دست رفته‌اش نزد مردم عربستان، یک شاهزادۀ گمنام را قربانی کرده اند.
روزنامه واشنگتن پست نوشت: «حکام عربستان امروز در سایه کاهش قیمت جهانی نفت اعتبار گذشته خود را از دست داده اند. مقامات ریاض مجبور به کاهش شدید هزینه ها در کشوری شده اند که درآمد، آموزش و تأمین اجتماعی بیشتر مردم از حقوق دریافتی از دولت تأمین می شود».
این روزنامه، با اشاره به اقدام بی سابقه آل سعود در اعدام یکی از اعضای این خاندان به اتهام ارتکاب قتل، مدعی شد: «با توجه به واکنش ها در شبکه های اجتماعی به نظر می رسد اجرای حکم اعدام علیه یک شاهزاده در هفته گذشته به بهبود محبوبیت خاندان حاکم کمک کرده است».
براساس گزارش این روزنامه آمریکایی که پایگاه مصری "وطن یغرد خارج السرب" ترجمه آن را منتشر کرده است، ترکی بن سعود الکبیر که به اتهام قتل یک شهروند عربستانی، سه شنبه گذشته اعدام شد اولین عضو خاندان حاکم عربستان است که از سال 1975میلادی تاکنون حکم اعدام علیه وی اجرا می شود.
واشنگتن پست افزود: «انتشار ویدئویی از ملک سلمان که در آن خطاب به مسئولان می گوید که باید شکایت هر شهروندی علیه اعضای خاندان حاکم به طور عادلانه مورد بررسی قرار گیرد، باعث بهبود وجهه آل سعود شده است».
یادآور می شود زمانی که در سال 1975 ملک فیصل ترور شد دادگاه های عربستان چند عضو از خاندان حاکم را محاکمه کرد. پس از دستگیری عامل قتل ملک فیصل، که از اعضای خاندان حاکم بود، سر وی از تن جدا شد. دو سال پس از آن، یک شاهزاده زن سعودی به اتهام زنا، اعدام شد.
اما سایر جرایم اعضای خاندان حاکم تاکنون بدون مجازات باقی مانده است و در آخرین لحظات از سوی خانواده های قربانیان مورد عفو قرار گرفته اند.
هفتۀ گذشته، رسانه های سعودی مدعی شدند شاهزاده ترکی بن سعود، که 4 سال پیش یکی از دوستان خود را در جریان یک درگیری با سلاح گرم کشته بود، اعدام شده است. این ادعا در حالی مطرح شده که هیچ سندی دال بر درستی آن منتشر نشده است. به همین دلیل، بسیاری اساساً در اجرای این اعدام و صحت اخبار منتشر شده دربارۀ آن تشکیک کرده اند.
کلمات کلیدی : اعدام شاهزاده سعودی
 


نظراتی كه به تعميق و گسترش بحث كمك كنند، پس از مدت كوتاهی در معرض ملاحظه و قضاوت ديگر بينندگان قرار مي گيرد. نظرات حاوی توهين، افترا، تهمت و نيش به ديگران منتشر نمی شود.