نظر منتشر شده
۸
توصيه به ديگران
 
کد مطلب: 239420
شرط بازنشستگی در مشاغل سخت و زیان‌آور
تاریخ انتشار : چهارشنبه ۵ شهريور ۱۳۹۳ ساعت ۱۱:۴۹
معاون فنی و درآمد سازمان تامین اجتماعی به اعلام آخرین آمار از میزان بازنشستگی افراد تحت مشاغل سخت و زیان‌آور پرداخت و گفت: اگر فردی تصور می‌کند کار سخت و زیا‌ن‌آور دارد بعد از اتمام ۲۰ سال کار، مدارک و ادله خود را به کمیته مشاغل سخت و زیان‌آور در استان محل سکونتش ارائه دهد.

محمدحسن زدا در گفت‌وگو با ایسنا، با اعلام اینکه تا به امروز ۲۰۰ هزار نفر در قالب کمیته مشاغل سخت و زیان‌آور بازنشسته شده‌اند اظهار کرد: یکی از افراد تحت پوشش تامین اجتماعی اخیرا با ۳۷ سال سن بازنشسته شده است. تا کنون دو نفر را داریم که بر خلاف تمام قوانین و اصول بیمه‌گری در سطح جهان بازنشسته شده‌اند. وی افزود: بازنشسته کردن یک فرد در ۳۷ سالگی، یک اقدام حمایتی است و نه بیمه‌ای.

معاون فنی و درآمد سازمان تامین اجتماعی با بیان اینکه مشاغل سخت و زیا‌ن‌آور مشاغلی هستند که متصدی آن به دلیل قرار گرفتن در معرض آسیب‌های جسمی و روحی زودتر مستهلک می‌شود گفت: قانون‌گذار برای جلوگیری از استهلاک زودرس یک انسان، قانون بازنشستگی در کارهای سخت و زیان‌آور را وضع کرده است. بر این اساس اگر شخصی ۲۰ سال متوالی یا ۲۵ سال متناوب در مشاغل سخت و زیان‌آور کار کرد، می‌تواند بدون شرط سنی بازنشسته شود.

زدا درباره چگونگی احراز سخت و زیان آور بودن یک شغل عنوان کرد: یک کمیته فنی متشکل از پنج نماینده از وزارت تعاون، کارگران، کارفرمایان، تأمین اجتماعی و وزارت بهداشت این درخواست‌ها را مورد بررسی قرار می‌دهند.

وی افزود: بنابراین اگر فردی تصور می‌کند کار سخت و زیا‌ن‌آور دارد بعد از اتمام ۲۰ سال کار، مدارک و ادله خود را به این کمیته در استان محل سکونتش ارائه دهد. پس از بررسی‌های لازم و تایید زیان آور بودن آن شغل، پرونده بیمه شده به تأمین اجتماعی می‌آید تا مستمری برای وی وصل شود.
 
۱۳۹۳-۰۶-۰۵ ۱۲:۴۵:۵۷
با سلام
احتراما کار در مشاغل سخت و زیان آور بسیار آسیب رسان می باشد شما با یک تحقیق از این دویست هزار نفری که بازنشسته شده اند می توانید متوجه شوید که چند نفر آنها سالم هستند و چند در قید حیات ، خواهشمند است قانونی وضع کنید که در این گونه مشاغل بتوان باهر سابقه که حقوق نیز متناسب با سابقه آن فرد باشد بتوان بازنشسته شد یا دو ، سه سال آخر خدمت را بتوان بیمه آنرا یکجا به حساب تامین اجتماعی واریز کرد و بازنشسته شد . این کار به نفع همه گروهها می باشد 1- دولت کاهش بیکاری 2- سازمان تامین اجتماعی دریافت پول بیمه یکجا 3- کارفرما نیروی پیر و فرسوده با حقوق بالا و راندمان پایین جای خود را به جوان با انرژی و حقوق پایین می دهد . (2344310) (alef-6)
 
۱۳۹۳-۰۶-۰۵ ۱۳:۱۵:۵۳
اخیرا" خود شعب تامین اجتماعی جای این کمیته فنی را گرفته اند!!! و رای این کمیته فاقد هرگونه اعتبار است. (2344393) (alef-6)
 
۱۳۹۳-۰۶-۰۵ ۱۳:۵۴:۰۸
چرا شغل پر مشقت وطاقت فرسایی مددکاری در فهرست مشاغل سخت وزیان آور قرار نگرفته است؟ (2344521) (alef-10)
 
ثب
۱۳۹۴-۰۱-۰۴ ۱۱:۳۴:۲۲
نمی دانم (2764732) (alef-10)
 
۱۳۹۳-۰۶-۰۵ ۱۶:۳۴:۰۲
با سلام ،آیا شرط سنی هم ملاک است؟ (2344969) (alef-3)
 
زندانبان
۱۳۹۳-۰۶-۰۵ ۱۹:۵۲:۴۴
آیا مشاغل زندانها نیز جزو مشاغل سخت و زیان آورن (2345403) (alef-3)
 
یاشار
۱۳۹۳-۰۶-۰۶ ۰۲:۳۵:۲۰
من یکی از اون 200هزار نفرم بعد از بازنشستگی برای هر 5 کارفرمایی که کار میکردم یه قبض 1.500.000تومانی فرستاده اند بابت4% سختی کار که بنده خداها روحشون هم حبر نداشت که4% چیه اصلا شغلشون سحت و زیان آور هست یا نه؟
.این ارفاق باید از جیب دولت باشه یا اون تولیدی بدبخت؟ (2345908) (alef-10)
 
۱۳۹۳-۰۶-۰۶ ۱۳:۱۹:۳۹
برستاری یکی از شغلهای سخت وزیان اور میباشد که در قوانین اایران هست ولی قابلیت اجرایی ندارد .در حالی که این قشر زحمتکش در معرض انواع بیماریها و فرسایش جسمی قرار دارند ولی به دلیل کمبود این قانون اجرا نشده و باز نشستگی صورت نمیگیرد و به حقوق ومزایای انها رسیدگی نمیشود لطفا رسیدگی شود هر چند امیدی نمیبینم. (2346573) (alef-3)
 


نظراتی كه به تعميق و گسترش بحث كمك كنند، پس از مدت كوتاهی در معرض ملاحظه و قضاوت ديگر بينندگان قرار مي گيرد. نظرات حاوی توهين، افترا، تهمت و نيش به ديگران منتشر نمی شود.