توصيه به ديگران
 
کد مطلب: 445340
گزافه‌گویی آموس‌یادلین درباره آزمایش‌های موشکی ایران
تاریخ انتشار : دوشنبه ۲۵ بهمن ۱۳۹۵ ساعت ۱۶:۴۲
رئیس سابق سازمان اطلاعاتی وزارت جنگ رژیم "اسرائیل" مدعی شد دونالد ترامپ باید برای منع آزمایش‌های موشکی ایران، به سازمان ملل فشار وارد کند.

العالم: به گزارش جروزالم پست؛ آموس یادلین، رئیس سابق سازمان اطلاعاتی وزارت جنگ اسرائیل و رئیس مؤسسه مطالعات امنیتی این رژیم در مطلبی نوشت: «دولت ترامپ باید در قالب بخشی از استراتژی کلی تعامل سختگیرانه‌تر با ایران و بلندپروازی‌های این کشور، به دنبال تصویب قطعنامه‌ای در شورای امنیت سازمان ملل باشد تا آزمایش‌های موشکی ایران ممنوع شود.»

در مقاله یادلین که آن را با همراهی یکی دیگر از محققان مؤسسه مطالعات امنیتی رژیم صهیونیستی نوشته است، طیف گسترده‌ای از سیاست‌های مختلف برای دونالد ترامپ به منظور محدود کردن و مقابله با ایران مطرح شده است.

یادلین در بخشی از مقاله خود اذعان می‌کند ممنوعیت آزمایش‌های موشکی از سوی ایران در توافق هسته‌ای و قطعنامه 2231 شورای امنیت قید نشده است. البته وی این وضع را یک «مشکل» می‌داند. وی در این خصوص می‌افزاید: «وقتی ایران یک و دو هفته پیش موشکی بالستیک را آزمایش کرد و یک کشتی موشکی شلیک کرد که قادر بود کلاهک‌های هسته‌ای حمل کند، ایران به وضوح هیچ یک از قوانین بین‌المللی را نقض نکرد. ... توافق هسته‌ای ایران در این خصوص حاوی نکته‌ای نیست و گرچه قطعنامه 2231 شورای امنیت سازمان ملل از ایران می‌خواهد آزمایش موشک بالستیک انجام ندهد، در ادبیات سازمان ملل تقاضا برای یک امر، بیشتر می‌تواند به عنوان یک درخواست تفسیر شود تا یک ممنوعیت رسمی.»

بر همین اساس و به ادعای یادلین، آمریکا باید به دنبال تصویب یک قطعنامه جدید در شورای امنیت سازمان ملل باشد که تمامی آزمایش‌های موشکی مرتبط با توسعه حمل سلاح‌های هسته‌ای را ممنوع کند. این قطعنامه جدید می‌تواند به ادعای یادلین، جایگزین قطعنامه ضعیف 2231 شورای امنیت سازمان ملل شود.

وی همچنین در ادامه مقاله ضدایرانی خود درخواست کرد دولت آمریکا همکاری خود را با کشورهای اروپایی برای اعمال تحریم‌ها و تنبیه‌های کوچک و بزرگ علیه ایران، در صورت نقض توافق هسته‌ای افزایش دهد.
 
 
کلمات کلیدی : توان موشکی، آموس‌یادلین ، اسرائیل، ایران
 


نظراتی كه به تعميق و گسترش بحث كمك كنند، پس از مدت كوتاهی در معرض ملاحظه و قضاوت ديگر بينندگان قرار مي گيرد. نظرات حاوی توهين، افترا، تهمت و نيش به ديگران منتشر نمی شود.