نظر منتشر شده
۵
توصيه به ديگران
 
کد مطلب: 368355
حقوق مدیران بانکی عربستان چقدر است؟
تاریخ انتشار : شنبه ۱۲ تير ۱۳۹۵ ساعت ۱۱:۴۰
دولت عربستان در بیشتر بانک های این کشور سهامدار عمده است و بالاترین حقوق ها را نیز به مدیران این بانک ها می پردازد.

به گزارش خبرآنلاین، سایت "ارقام" یکی از پایگاه‌های مهم اخبار اقتصادی در جهان عرب از سال ۲۰۰۷ میلادی آمار دستمزد و پاداش مدیران و کارکنان فعال در صنعت بانکداری عربستان را منتشر می‌کند. مرور گزارش سه سال اخیر این سایت نشان می دهد بانک "الاهلی" عربستان بیشترین حقوق را به مدیران خود می دهد.

در گزارش سال ۲۰۱۳ تعداد این افراد ۲۱۴ نفر است. این افراد در سال منتهی به ۲۰۱۲ هر یک به‌طور میانگین ۲.۵۱ میلیون ریال عربستان دستمزد و پاداش دریافت کرده‌اند که چیزی بیشتر از ۲.۳ میلیارد تومان می‌شود. در گزارش سال ۲۰۱۴ این وب‌سایت تعداد افراد در این پست‌ها یک نفر اضافه شده و به ۲۱۵ نفر رسیده است. میانگین دستمزد مدیران ارشد بانکی در این سال با افزایش ۱۱ درصدی برای هریک به‌طور میانگین به ۲.۸ میلیون ریال عربستان رسیده که چیزی بیشتر از ۲.۵ میلیارد تومان می‌شود. همچنین بر اساس گزارش سال ۲۰۱۵ ارقام تعداد مدیران ارشد با افزایش ۱۹ نفری به ۲۳۴ نفر رسیده و هریک از این افراد در سال منتهی به ۲۰۱۴ به‌طور میانگین ۲.۸۵ میلیون ریال عربستان حقوق و پاداش دریافت کرده‌اند که معادل رقمی بیش از ۲.۶ میلیارد تومان است. که این رقم تنها میانگین کل مدیران است و به طبع مدیران عامل و اعضای هیات مدیره حقوق و پاداشی به مراتب بالاتر از میانگین این ارقام را دریافت کرده اند.

برخی از بانک‌ها مثل بانک الاهلی که در صدر این فهرست قرار دارند از سوی دولت عربستان پایه گذاری شده و دولت در آن بیشترین سهام را دارد در پرداخت دستمزد ها سخاوتمندتر است که شاید دلیل آن این باشد که این کشور اعتقاد دارد باید بهترین مدیران در بخش دولتی فعالیت کنند وبه منظور جذب و وفاداری مدیران متخصص و با تجربه برای رسیدن به بهره وری بالا حقوق و پاداش های خوبی نیزبه آنان پرداخت می کنند. به طور کلی دولت عریستان در اکثریت بانک ها سهامدار است و بانک‌های الانماء، سامبا و الراجحی و نیز العربی‌الوطنی سهم بیشتری در بخش خصوصی و البته نزد شاهزاده‌های عربستان دارد.

بانک الاهلی در سال ۲۰۱۳ به هر یک از ۱۴ مدیر ارشد خود ۵.۲۱ میلیون ریال عربستان معادل به ۴.۸ میلیارد تومان پرداخت کرده و نکته‌ جالب در این پرداخت‌ها این است که چیزی نزدیک به ۶۰ درصد مبالغ پرداختی جزو دریافتی‌های متغیر این مدیران بوده است.


در گزارش سال ۲۰۱۴ بانک الاهلی عربستان همچنان در صدر فهرست پرداخت ها قرار گرفته است و میانگین دریافتی مدیران ارشد این بانک در این سال نسبت به سال گذشته با رشد ۲۶ درصدی به رقم ۶.۵۹ میلیون ریال سعودی که چیزی بیش از ۶ میلیارد تومان به ازای هر یک از مدیران ارشد می شود، رسیده است. بانک الریاض نیز با حدود ۶ درصد افزایش در پرداخت ها در انتهای جدول قرار دارد به هر یک از ۲۵ مدیر ارشد خود در پایان سال ۲۰۱۳، ۱.۴۳ میلیون ریال سعودی معادل بیش از ۱.۳ میلیارد تومان پرداخت کرده است.

در سال ۲۰۱۵ علی‌رغم کاهش ۴ درصدی میانگین دریافتی‌های مدیران ارشد بانک الاهلی عربستان این بانک همچنان بیشترین دستمزدها را به مدیران ارشدش پرداخت کرده است. در این سال مدیران ارشد بانکی عربستان در بانک‌های مختلف به‌طور میانگین ارقامی بین ۱.۴۵ میلیون تا ۶.۳۴ میلیون ریال سعودی دریافت کرده‌اند که به‌طور میانگین رقمی بین ۱۱۱ تا ۲۸۶میلیون تومان در ماه می‌شود.
 
کلمات کلیدی : فیش حقوقی+بازار خودرو+اختلاس
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۴-۱۲ ۱۳:۱۶:۱۴
حقوق کارگران عربستان را هم اعلام کنید (3798029) (alef-11)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۴-۱۲ ۱۳:۱۷:۴۹
بیخیال، حقوق کارمندان عادی هم در عربستان چند میلیارد می باشد (3798033) (alef-11)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۴-۱۲ ۱۴:۱۵:۵۴
توليد ناخالص داخلي عربستان حدود5 برابر ايران است مقايسه ايران و عربستان قياس مع الفارق است ضمن اينكه آنجا هم فساد كولاك ميكند (3798199) (alef-11)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۴-۱۲ ۱۸:۱۶:۱۲
حقوق بالا و پاداش ضرورت اند ولی؟؟؟!!!
---
شایسته سالاری با ترویج مشوقها و پاداشها و حقوقهای متناسب با بازده کاری مشروع مدیران و سایر کار گزاران عامل ضروری پیشرفت کار و جزو اصول مدیریت علمی است و باید ادامه یابد مشروط بر این که رفاه متعادل و عزت قشر اکثریت کم در آمد همواره در برنامه ی اقتصادی دولتها حرف اول را داشته باشند. (3798873) (alef-11)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۴-۱۳ ۰۰:۴۹:۴۸
حقوق بالا و پاداش ضرورت اند ولی؟؟؟!!!
---
شایسته سالاری با ترویج مشوقها و پاداشها و حقوقهای متناسب با بازده کاری مشروع مدیران و سایر کار گزاران عامل ضروری پیشرفت کار و جزو اصول مدیریت علمی است و باید ادامه یابد مشروط بر این که رفاه متعادل و عزت قشر اکثریت کم در آمد همواره در برنامه ی اقتصادی دولتها حرف اول را داشته باشند. (3799459) (alef-13)
 


نظراتی كه به تعميق و گسترش بحث كمك كنند، پس از مدت كوتاهی در معرض ملاحظه و قضاوت ديگر بينندگان قرار مي گيرد. نظرات حاوی توهين، افترا، تهمت و نيش به ديگران منتشر نمی شود.