نظر منتشر شده
۱۳
توصيه به ديگران
 
کد مطلب: 353955
احتمال کاهش نرخ سود بانکی تا ۱۵ درصد
تاریخ انتشار : سه شنبه ۲۸ ارديبهشت ۱۳۹۵ ساعت ۰۶:۴۸
عبدالناصر همتی، در آخرین اظهارات رسمی خود در شبکه بانکی اعلام کرد که قرار است تا دو هفته آینده بانک‌ها گرد هم بیایند و در رابطه با کاهش نرخ سود که می‌تواند تا ١٥ درصد هم باشد، توافق کنند.

به گزارش ایسنا،  رئیس سابق شورای هماهنگی بانک‌ها - که در هفته جاری با تایید هیات وزیران به ریاست بیمه مرکزی منصوب و جایگزین محمد ابراهیم امین مستعفی شد، در جریان تقدیر از تیم فوتبال استقلال خوزستان در بانک ملی، خبر تازه‌ای برای شبکه بانکی داشت و از احتمال مجدد کاهش نرخ سود در آینده‌ای نزدیک خبر داد.

وی از برنامه بانک‌ها برای برگزاری جلسه ای در دو هفته آینده خبر داد و گفت که قرار است مدیران عامل بانک‌ها در این گردهم‌آیی موضوع کاهش نرخ سود را بررسی کنند.

مدیر عامل سابق بانک ملی که قبلا اعلام کرده بود معتقد است نرخ سود سپرده باید تا ١٦ درصد کاهش یابد، در تازه‌ترین اظهارات خود در مورد اینکه آیا نرخ مورد توافق بانک‌ها همان ١٦ درصد خواهد بود عنوان کرد که حتی فضای کاهش نرخ سود تا نرخ پایین‌تر و در حد ١٥ درصد نیز وجود دارد.

... و آرزو برای شبکه بانکی

همتی که در جمع خبرنگاران سخن می‌گفت، با توجه به خروج خود از حوزه بانکی درباره آروزی خود برای شبکه بانکی نیز اعلام کرد که پایان رقابت مخرب بین بانک‌ها آرزوی او برای این شبکه است. هر چند که وی تاکید دارد بانک‌ها در حال حاضر نیز تا حد زیادی ضوابط، به‌ویژه در حوزه سود را رعایت کرده و از رقابت تخریبی دور شده‌اند.

رئیس سابق شورای هماهنگی بانک‌ها، در رابطه با برنامه خود در بیمه مرکزی نیز عنوان کرد که امروز من در بانک ملی هستم و هیچ صحبتی در رابطه با بیمه نخواهم داشت.

به گزارش ایسنا، روز گذشته - دوشنبه - همتی، مدیر سابق بانک ملی و مجموعه این بانک میزبان تیم فوتبال استقلال خورستان که به تازگی قهرمان لیگ برتر شده است بودند و به عنوان حامی این تیم از آنها تقدیر کردند. علت حمایت بانک ملی از تیم فوتبال استقلال خوزستان به این برمی‌گردد که این تیم از زیرمجموعه های گروه ملی فولاد است.
 
کلمات کلیدی : نرخ سود بانکی
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۲-۲۸ ۰۸:۰۳:۰۷
احتمال کاهش نرخ سود بانکی تا ۱۵ درصد .....> احتمال بیرون کشیدن سپرده ها از بانک ها و ورشکستگی ان ها. (3709558) (alef-11)
 
ali
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۲-۲۸ ۰۸:۰۵:۲۰
با این اوصاف باید یه شغل دیگه برای تامین مابه التفاوت حقوق و اجاره ام پیدا کنم،شما کاری برای شبهای من سراغ داری؟ (3709563) (alef-11)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۲-۲۸ ۰۸:۴۱:۵۶
من که سریعا پولامو از بانک کشیدم بیرون امسال چون اگه نخود بخرم بذارم کنار بیشتر سود میکنم تا توی این بانکهای ورشکسته (3709638) (alef-3)
 
Romania
۱۳۹۵-۰۲-۲۸ ۱۰:۲۸:۱۷
تورم واقعی 30 درصد هست، حال هر چه سود بانکی کمتر شود قدرت خرید مردم که از سود سپرده های خود استفاده می کنند کمتر شده در نتیجه کمتر خرید می کنند و رکود اقتصاد کشور بیشتر. می شود. تنها چاره کار هم زمان با کاهش سود بانکی. بالا رفتن ارزش ریال و دست برداشتن از بالا تگه داشتن سه برابری مصنوعی دلار هست تا هم تورم واقعا کاهش یابد و هم قدرت خرید مردم افزایش و هم سود بانکی را واقعی کرد (3709933) (alef-13)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۲-۲۸ ۰۹:۳۴:۱۳
بانکها همزمان سود دریافتی از وام ها را کم نمایند . تا مورد استقبال واقع شود می خواهند سود کم بدهند و چند برابرسود دریافت دارند . ویل للمطففین (3709790) (alef-13)
 
ناشناس
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۲-۲۸ ۱۰:۴۷:۲۹
فكر كنم دولت ميخواد مردم بيشتر در بازار و پروژه هاي اقتصادي سرمايه گذاري كنن تا اينكه پولاشون در بانك بزارن. و دارن به هدفشون هم ميرسن. چون مردم از بيم حسابرسي و قطع يارانه و كاهش سود بانكي ،دارن پولاشون از بانكها خارج ميكنن. (3709989) (alef-3)
 
علی
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۲-۲۸ ۱۰:۵۷:۳۲
اقای همتی از کاهش سود بانک ها به سپرده گذازان تا 15 درصد صحبت میکند ولی نظرش در مورد قراردادهای ترکمنچایی بانکها در سودهای بالای 25 درصد و جرایم غیر قانونی و غیر شرعی انها حرفی نمی زند . همین بانکها و طرفداران انها در دولتهای اخیر مانع اصلاح قوانین و ضوابط ربوی بانکها در مجلس شده اند . (3710031) (alef-11)
 
آریابان
Romania
۱۳۹۵-۰۲-۲۸ ۱۱:۱۷:۳۰
هر چند سودهای بالا ناشی از ساختار بیمار نظام بانکی است ولی در هر حال مسئولان دلسوز !!!! باید بجای مسدود کردن این "آب باریکه" و کمک هزینۀ بسیار ناچیز!!!! ماهانۀ بازنشستگان بی پناه و بینوا و به عوض جریمه کردن سپرده گذار !!! ، به احیای واقعی و اصلاح غیر شعاری نظام بانکی بپردازند و بانکها رو مجبور و ملزم کنند که بجای سوء استفاده از رانت بنگاه-داری !!!!! و خرید مستغلات متعدد و بسیار لوکس با سرمایه های مردم !!!!! ، در عوض در مسیر مآموریت و وظیفۀ ذاتی بانکداری خود قرار گیرند و با پرداخت وامهای واقعی به بخش تولید ، تولید در حال احتضار کشور را دریابند و با بهره وری از این سرمایه های امانی و با سودزائی بیشتر ، بیاری سپرده-گذاران دست-تنگ برخیزند نه مفلس و مستمندتر !!!! کردن اونها ؛ (3710089) (alef-11)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۲-۲۸ ۱۲:۲۶:۲۲
هر کی پول داره تو بانک ها باید بیرون بکشه .ما که نداریم شکر خدا ! (3710275) (alef-11)
 
علی
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۲-۲۸ ۱۳:۳۵:۳۷
آقای دولت، دست از سر سپرده های مردم بردارید. شما میخواهید بازار مسکن را از رکود خارج کنید ، دیدید که با وام خودرو چه بر سر مردم زود باور آمد و چگونه یکصد هزار خودرو بی کیفیت وارد چرخه زندگی شد و آلودگی هوا را بیشتر کرد. اعلام تورم ۱۲ یا ۱۴ درصد واقعیت نیست، خروج سپرده های مردم از بانکها و ورود آن به بازار تولید را شکوفا نخواهد کرد زیرا هیچ برنامه ای برای آن ندارید. خوب میدانید که افزایش نقدینگی در جامعه کنونی و با وضعیت فعلی تورمی فاجعه بار را به ارمغان خواهد آورد. ضمنا توجه داشته باشید که بخش قابل توجهی از این سپرده ها از آن قشر متوسط و بعضا بازنشسته جامعه است که با سود دریافتی آن کمبود حقوق خود را تا حدی جبران میکنند. کاهش سود بانکی مستقیما بر زندگی این قشر تاثیر خواهد گذاشت و چه بسا با بیرون کشیدن آن از بانک همین چندرغاز را نیز از دست بدهند. (3710468) (alef-11)
 
محمد
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۲-۲۸ ۲۲:۰۴:۳۲
هدف اصلی دولت از کاهش سودها ایجاد تحرک در بازار مسکن می باشد که در واقع محرک اصلی بازار و ایجاد اشتغال خواهد بود که فکر میکنم موفق هم بشود (3711401) (alef-11)
 
علی
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۲-۲۹ ۰۶:۵۵:۴۶
من فکر میکنم که تاکنون باید ثابت شده باشد که غالباطرحهای شتابزده نه تنها به رکود بازارکمکی نمیکنند بلکه به نوعی به آن دامن هم میزند
مثلا یک نمونه از این تصمیمات همین کاهشهای بی رویه سودهای سپرده بانکی بود که نه تنها باعث رفع رکود نشد بلکه به علت پایین آوردن قدرت خرید مردم ، رکود اندر رکود ایجاد کرد زیرا سطح درآمدمردم را کاهش داد و وقتی هم که در آمد مردم پایین بیاد توان خرید خونه و یا پرداخت اقساط وامهای آنچنانی میسر نیست
متاسفانه این تفکر ناصوابیست که فکر کنیم سپرده گزاران در بانکها همان بساز بفروشهایی هستندکه اگربازارجان میداشت باساخت وسازهای پیاپی و در ظرف هفت ، هشت ماه سرمایه هاشانو دو برابر و گاها بیشتر هم میکردند به طمع 20 درصد سود بانکها ، ناگهان دست از کار کشیده و رفتن تو خونه هاشون خوابیدن و پولاشونو ریختن تو بانکها و چشم به 20 درصد ناقابل بانکها دوخته اند و بدین سان رکود جامعه را فراگرفته
هرگز چنین نیست و نبوده و نخواهد بود زیرا یک سرمایه دار بدون مغز اقتصادی ، هرگز ثروتی بدست نمی آورد.
ولی متاسفانه با همین تصور غلط و غیر حساب شده ، دولت محترم سیاستهای پولی عقب رونده را در پیش گرفت ، بی اینکه توجه شود که درواقع عمده سپرده گذارها ، قشر متوسط جامعه اند که با هزار زحمت ، اندک پولی فراهم آوردند و تو بانک گذاشتن تا شایدکمک خرج زندگیشون باشه و بتوانند ازین فضای بیکاری و رکود آبرومندانه عبورکنند که اونم الحمدالله هر روز به یک شکلی براشون سد و مانعی ایجاد میشه و به تبع کاهش توان خریدشان ، بستر رکود را آماده تر از قبل مینماید.
و اینک که شتابزده تر ازقبل ، پروسه اخذ مالیات بر سود سپرده های مردم روی میز وزیرقرار گرفته ، احتمالا به این توجه نشده که این امر ، یعنی اخذ مالیات مضاعف از مردم
زیرا بانکها بنوعی سپرده گذار را شریک فعالیتهای مالی خود میکنند و بر همین اساس ، هنگامیکه میخواهند سود نهایی را در پایان سال پرداخت نمایند کلیه ی هزینه ها و از جمله مالیاتهایی را که در طول یکسال بابت فعالیتهای اقتصادیشان پرداخت نموده اند را نیز محاسبه کرده و از درآمدهایشان کسر و سپس سود قطعی را بین سپرده گذاران یعنی شرکای اقتصادی خود توزیع میکنند ولذا آنچه که بعنوان سودماهانه پرداخت میشود در واقع یک موضوع علی الحساب است و قطعیت ندارد.
لذا طرح مالیات بستن به سپرده هابه مثابه آنست که اداره دارایی از هریک از شرکای یک شرکت و یا یک مغازه ، بطور جداگانه مبالغی راتحت عنوان مالیات بردرآمد ، مطالبه نماید و این یک رفتارها پسندیده نیست و از هیییییچ
دولتی سر نزد به غیر از دولت تدبیر و امید و البته پرواضح است که این رفتارها و این عملکردها و فشارهای گوناگون بر دوش مردم ، پوین مثبتی برای فضای انتخاباتی دوره دوم این دولت نخواهد بود. (3711719) (alef-11)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۲-۲۹ ۱۹:۵۷:۰۱
فقط با این کاهش سودها ، خدا به داد مستاجرها برسه چون با کاهش سودها ، کرایه خونه ها سر به فلک میکشه چون هیییبچ صاحبخونه ای دیگه حاضر نمیشه خونشو بصورت رهنی به کسی بده و حتی حاضر نمیشه که پول پیش بیشتری بگیره برای اینکه دیگه با مبلغ 40 یا 20میلیون پول رهن ، چیزی از طریق سپرده گذاری گیرش نمیاد و اگه پول پیش بگیره میخواد چیکارش کنه ، بانکها که سود خوبی بهش نمیدن خودشم که یا بازنشسته هست و یا هییییچگونه آشنایی و مهارتی در فعالیتهای اقتصادی نداره ...
پس یک راه بیشتر نداره و اون اینکه از طریق بالا بردن سطح اجاره خونش ، بیفته بجون مستاجرها (3713001) (alef-11)
 


نظراتی كه به تعميق و گسترش بحث كمك كنند، پس از مدت كوتاهی در معرض ملاحظه و قضاوت ديگر بينندگان قرار مي گيرد. نظرات حاوی توهين، افترا، تهمت و نيش به ديگران منتشر نمی شود.