نظر منتشر شده
۳۱
توصيه به ديگران
 
کد مطلب: 418773
حق بیمه پرداختی کارگران چگونه و کجا هزینه می شود؟
فرهادخادمی /9آذر 95
تاریخ انتشار : سه شنبه ۹ آذر ۱۳۹۵ ساعت ۰۹:۱۱
 بیش از سه سال ونیم از عمر دولت یازدهم می گذرد .طی این این مدت بحثهای مختلفی درباره  ادغام بیمه ها که عمدتا اختلاف نظر دو وزارتخانه بهداشت وکار می باشدمطرح شده است .

این حقیر نیز طی مقالاتی به دوستان وزارت بهداشت متذکر شده ام که قانون برنامه پنجم بعنوان مهمترین واصلي ترين سند بالادستی عمران وتوسعه کشوربرایجاد بیمه سلامت وتجمیع همه بیمه ها تاکید کرده ؛الا دوسازمان بیمه گرکه یکی سازمان بیمه نیروهای مسلح ودیگری سازمان تامین اجتماعی .

این مهم وموضوعات پیش گفته درماده 38قانون برنامه پنجم توسعه وبندها وتبصرهاي  آن تاکید وتصریح شده است ونیازی هم به هیچگونه تفسیر وتاویل شخصی ؛سازمانی ودستگاهی نیز ندارد.

قانون چه می‌گوید؟

لازم است مروري داشته باشيم برماده ۳۸ قانون برنامه پنجم توسعه كه ناظر بربيمه سلامت وبوجوداورنده اين بيمه است؛ درقانون مذكور آمده است:

ماده ۳۸- به منظورتوسعه كمي. كيفي بیمه‌های سلامت، دستيابي به پوشش فراگير و عادلانه خدمات سلامت و کاهش سهم مردم ازهزينه هاي سلامت به سي درصد (۳۰%) ازطرق مختلف مانند اصلاح ساختارصندوقها؛ مديريت منابع؛ متناسب نمودن تعرفه‌ها؛ استفاده ازمنابع داخلي صندوقها و درصورت لزوم ازمحل كمك دولت درقالب بودجه‌های سنواتي ودرطول برنامه اقدامات زيرانجام می‌شود:
الف ـ دولت مکلف است ساز و کارهاي لازم براي بيمه همگاني و اجباري پايه سلامت را تا پايان سال اول برنامه تعيين و ابلاغ نمایدوبرای تحت پوشش قراردادن آحادجامعه اقدامات لازم را درقالب بودجه های سنواتی فراهم نماید .

‎ ب-  به دولت اجازه داده مي شودكليه بخش هاي بيمه اي ودرماني  هاي درماني صندوق‌های موضوع ماده (۵) قانون مديريت خدمات کشوري و ماده (۵) قانون محاسبات عمومي کشور را در سازمان بيمه خدمات درماني ادغام نمايد. تشکيلات جديد « سازمان بيمه سلامت ايران» ناميده مي‎ امور مربوط به بيمه سلامت در اين سازمان متمرکز ‎شود.

اساسنامه سازمان بيمه سلامت ايران با پيشنهاد معاونت به تصويب هيأت وزیران می رسد.

تبصره ۱ ـ شمول مفاد اين بند به صندوق‌های خدمات درماني نيروهاي مسلح و وزارت اطلاعات با اذن مقام معظم رهبري است.

تبصره ۲ ـ بیمارستان‌ها و مراکز ملکي صندوق تأمين اجتماعي که درمان مستقيم را بر عهده دارند با حفظ مالکيت در اختيار صندوق مذکور باقي مانده و مطابق مقررات به سازمان بيمه سلامت ايران فروش خدمت خواهند نمود.

چند سؤال اساسي واستراتژيك!

1- وقتي كه مفاد قانوني واسناد بالادستي قانوني ادغام وانتقال مايملك درماني سازمان تأمین اجتماعي را ممنوع كرده است مبناي قانوني بودن حرف‌ها ونظرات شما چيست وكجاست؟

2-چرا اقاي وزارت بهداشت نمی‌خواهد اين موضوع را بپذيرد كه اموال منقول وغيرمنقول سازمان تأمین اجتماعي از سهم ۷ درصدي كارگران و ۲۳ درصدي كارفرمايان درطول تاريخ تشكيل بیمه‌ها وسازمان تأمین اجتماعي تهيه شده وهيچ ربطي تاكيد می‌کنیم هيچ ربطي به دولت‌های قبل وبعد ازانقلاب اسلامي نداشته ومصداق عيني "حق الناس " است وبس. حال اقايان با كدام قانون می‌خواهند اين اموال را به نفع دولت مصادره كنند؟

3-ميزان بدهی‌های دولت‌های پنجم تا يازدهم به سازمان تأمین اجتماعي تابه امروز براساس آخرین ارقام اعلام شده به 110 هزارميليارد تومان بالغ گرديده است كه اين ميزان بدهي خسارات هنگفتي را به سازمان وجمعيت ۴۰ ميليوني تحت پوشش آن وارد كرده است چراقایان براي رضايت دل بيمه شدگان ؛متعرض دولت دربدقولي ها وخلف وعده‌اش نمی‌شوندو بدنبال اموال سازمان تأمین اجتماعي اند؟

4- سازمان تأمین اجتماعي واموال آن يك سازمان واموال " بين النسلي " است كه در طول زمان به بيمه شدگان ووراث آن‌ها می‌رسد وهمواره درطول زمان بر مبناي دريافت حق بيمه ازمشمولين قانون كارتوسعه وگسترش می‌یابند.

5-اخر اينكه آقاي وزارت بهداشت و وزارت تعاون دو زير مجموعه مهم واساسي در دولت يازدهم است وقتي دو وزیر كنارهم در دولت می‌نشینید و اقاي رئيس جمهور هم هستند چرا اين موارد را درجلسات خصوصي و با حضوركارشناسان امر بررسي نمی‌کنید و با كشاندن اين اختلافات به درون جامعه ورسانه ها به تشويش اذهان عمومي كمك می‌کنید؟

پول های کارگران وبیمه شدگان کجا هزینه می شود ؟

درهفته گذشته برخی ازرسانه ها ازقول دکترحریرچی معاونت محترم وزارت بهداشت تیترزدند که : حق بیمه کارگران کجاهزینه می شود ؟
انان بدنبال این بودند که به جامعه کارگری وبیمه شده که جمعیتی بالغ بر40 میلیون نفرهستنداینگونه القا نمایند که درهزینه کرد حق بیمه های پرداختی شما شفافیت وجودندارد وممکن است این پول های پرداختی انحراف مسیر پیداکرده باشند!!!
بعدازاین خواندن این مطلب؛ این حقیر بعنوان یک بیمه شده برای اطلاع ازاینکه حق بیمه های پرداختی خودم ؛خانواده ام ؛دوستانم وآحادجامعه بیمه شده کجا هزینه می شود ومصارف آن چیست به سازمان تامین اجتماعی مراجعه کردم وبااستناد به قانون جریان آزاد اطلاعات؛ ازمسئولین سازمان خواستم که ریزهزینه های یکسال گذشته را ارائه نمایند که خوشبختانه آنها نیز رسما به بنده اعلام نمودند.که براساس مستندات ومدارک موجود این اتفاق که شرحش بطور مبسوط درذیل می آید هزینه شده وآماده پاسخگویی به هردستگاه نظارتی وکارشناسی نیز هستند .براساس آماراعلامی هزینه کرد حق بیمه کارگران دریکسال گذشته بدین شرح بوده است :

1- درسال 1395 مجموع هزینه سازمان تامین اجتماعی درهرماه بالغ بر5200 میلیارد تومان است.

  -2    94درصدهزینه سازمان تامین اجتماعی ازطریق حق بیمه  و6درصد آن نیز ازطریق سودحاصل ازسرمایه گذاری وصول می شود.

3- ماهیانه 3400میلیارد تومان مستمری پرداخت می شود

4- ماهیانه220میلیارد تومان بابت بیمه بیکاری پرداخت می شود

5- ماهیانه 400میلیارد تومان بابت خدمت رسانی به بیمه شدگان درمراکزملکی تامین اجتماعی هزینه می شود

6- ماهیانه 1هزارمیلیاردتومان به بیمارستان ها ومراکز درمانی طرف قرارداد پرداخت می شود

7- ماهیانه کمتراز200میلیارد تومان برای مصارف جاریوپرسنلی سازمان هزینه می شود.

8- تعداد بازنشستگان سازمان تامین اجتماعی به 2میلیئن 800هزارنفرمی رسد.

9- دربودجه سال جاری سازمان تامین اجتماعی 17هزارمیلیارد تومان برای بخش درمان اختصاص یافته است که 6هزارمیلیاردتومان ازاین مبلغ درمراکز درمانیملکی سازمان هزینه می شود و11 هزازمیلیارد تونان نیزبه مراکزدرمانی طرف قراردادپرداخت می شود.

10- بیمه شدگان وبازنسشتگان تحت پوشش سازمان تامین اجتماعی حدود یک سوم خدمات درمانی مورد نیازخودراازمراکز ملکی سازمان دریافتمی کنندودوسوم خدمات نیز توسط مراکز درمانی طرف قراداددریافت می کنند.

11- از11هزازمیلیاردتومانی که به مراکز درمانی طرف قرادادپرداخت می شئود حدود 50 درصد آن به مراکز درمانی دانشگاهی پرداخت می شود.

12- مجموع بدهی دئلت به سازمان درسال 1395 بالغ بر 110هزارمیلیارد تومان است

با آمارفوق که درصحت وسقمش نمی توان کوچکترین شکی داشت ؛آقایان بیایند وازافکارعمومی وجامعه 40میلیونی بیمه شده عذرخواهی کنند وبگویند که هدفشان ازطرح مسائل اینچنینی درافکارعمومی وایجاد مسائل امنیتی واجتماعی برای مردم ودولت چه بوده است ؟ وچراخواسته اند بخاطر یک دستمال قیصریه را به آتش بکشانند ومردم را رو دروی دولت قراردهند؟
موانع قانونی
اگر شالوده ایده وزیر محترم بهداشت از طرح ادغام سازمان های بیمه گر در وزارت متبوع خویش گسترش عدالت در برخورداری از منابع نظام سلامت می باشد، لازم است بدانیم این مهم با اجرای نظام چند لایه تامین اجتماعی که در قانون برنامه پنجم توسعه نیز پیش بینی شده محقق می گردد و تمامی صندوق های بیمه گر از جمله سازمان تامین اجتماعی از تحقق و اجرای آن استقبال می نمایند که چنانچه پیش نیاز آن که همانا تشکیل بانک جامع اطلاعات نظام جامع رفاه و تامین اجتماعی می باشد؛ محقق گردد، عدالت مد نظر تحقق خواهد یافت. ولی سوال این است که آیا دغدغه وزیر محترم بهداشت در استقرار عدالت در هزینه کرد از محل حق الناس محقق خواهد شد؟ و آیا این موضوع الزاما به معنای قرار گرفتن بیمه های اجتماعی در زیر مجموعه وزارت بهداشت می باشد؟
 
آیا ضرورت تحقق اصل سه جانبه گرائی (مشارکت فعالانه کارگر، کارفرما و دولت با هم اداره سازمان) و ضرورت حضور دولت به منظور ایفای نقش حاکمیتی و نه نقش تصدی گری به فراموشی سپرده شده است؟

آیا فراموش شده است که صندوق های بیمه گر، صندوق های مشاع و بین النسلی بوده و بموجب تجارب علمی و عملی جهانی و قانون تامین اجتماعی مصوب ۱۳۵۴، اموال آن جزء (اموال عمومی) بوده و هر گونه دخل و تصرفی غیرقانونی و بر خلاف اصول و قواعد بیمه ای در این اموال، اختلاس محسوب می شود؟

آیا وقتی وزارتخانه ای خودش سیاست گذاری نماید و خودش اجرا نماید و خودش بر خودش نظارت کند، تضاد منافع بوجود نمی آید؟ آیا احکام قانونی مبنی بر تجمیع منابع را می توان به تجمیع ساختاری و ادغام تفسیر نمود و آیا اساساً مشکل، کمبود منابع است یا سوء تدبیر؟ آیا نوع و ماهیت وظائف وزارتخانه بهداشت با وظائف و ماهیت ماموریت سازمانهای بیمه گر قابل تجمیع می باشد؟
 
 آیا به بهانه بیمه یکپارچه و یا برقراری عدالت در هزینه کرد نظام سلامت، شایسته است که کسری منابع مورد نیاز جهت توسعه زیرساخت های نظام سلامت که فی الواقع باید از محل بودجه های دولتی و مشارکت بخش خصوص تامین گردد؛ از محل منابع سازمان های بیمه گر و اموال و دارائی آنها حق الناس است و نه بیت المال؛ تامین گردد؟

آیا خرید راهبردی سلامت و تعیین بسته خدمات پایه و تکمیلی برای بیماران، الزاما در صورت قرار گرفتن نهادهای بیمه ای در زیر مجموعه وزارت بهداشت محقق می گردد؟

 همانطور که میدانیم ماموریت و رسالت سازمان تامین اجتماعی مقابله با آثار و نتایج چهار نوع رنج اجتماعی مشترک تاریخ بشر یعنی بیکاری، بیماری، بی چیزی و فقر و بی قدرتی و ضعف می باشد. از آنجا که بیکاری منشاء فقر و بی قدرتی و در مواردی نیز بیماری است، مقابله با آن در چارچوب پذیرش مسئولیت فراهم سازی شرایط برای گسترش فرصتهای اشتغال از طریق دولت، یکی از مهمترین وظایف دولت تلقی می شود.
 آیا خروج سازمان تامین اجتماعی از زیر مجموعه وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی که قانونا و منطقا متولی مبانی فوق الذکر در کشور است و قرار گرفتن آن در زیرمجموعه وزارت بهداشت تمام مشکلات حوزه سلامت را رفع می نماید؟
 
آیا سیاست گذاران به تبعات اقتصادی- اجتماعی و سیاسی این تمرکز قدرت در وزارت بهداشت واقف هستند؟ و آیا سازمانهای بیمه گر که همچون گوشت قربانی از این وزارتخانه به آن وزارتخانه پاس کاری میشوند، میتوانند بر روی اجرا ي اهداف و ماموریت های خویش متمرکز شوند؟

 آیا مي خواهيم سابقه بی انضباطی های مالی وزارت بهداشت در زمان کفالت سازمان تامین اجتماعی در گذشته را بدست فراموشي بسپاريم ؟ آیا پس از این واگذاری در مبانی فراگیری، کفایت و جامعیت بیمه خدمات درمانی تغییر مشهودی ایجاد خواهد شد؟

 آیا تجمیع منابع صندوق های ورشکسته بیمه ای با منابع سازمان تامین اجتماعی اقدامی صحیح و مطابق با اصول و قواعد بیمه ای است؟ آیا بجای حمایت از شهر بی دفاع تامین اجتماعی می توان با کمک منابع بین النسلی این سازمان، مشکل تاریخی چند دهه اداره نظام سلامت را مرتفع نمود؟
 

 
 
 
 
 
 
 
کلمات کلیدی : ادغام بیمه ها
 
محمد جواد
Romania
۱۳۹۵-۰۹-۰۹ ۰۹:۲۷:۵۳
چطور وقتی زورکی من کارگر یا کارفرما باید حق بیمه ام یا درصد قراردادم را به تامین اجتماعی بدهم صحبت از یک موسسه غیر دولتی نیست و این سازمان از ابزارهای قوی دولتی استفاده می کند؟
اصلا شاید بنده کارگر دلم بخواهد از طریق سازمان بیمه گر دیگری بیمه شوم
بنده با تجمیع بیمه دولتی بدلیل استفاده از بیت المال و تکثر سازمانهای بیمه گر در مورد کارگرانی که خودشان پول بیمه شان را میدهند موافقم (4039310) (alef-13)
 
حسین
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۹-۰۹ ۰۹:۳۳:۳۴
حق بیمه پرداختی کارگران چگونه وکجا هزینه هزینه می شود؟
اختلاس می شود . اینم سوال کردن داره ؟ (4039325) (alef-3)
 
Tajikistan
۱۳۹۵-۰۹-۰۹ ۱۲:۲۸:۳۶
حق بیمه معلومه دیگه به جیب آقایون میره
توی تمام دنیا خدمات بیمه قشر کارگر یا رایگانه یا بین 10تا 15 درصد
اما در سیستم بیمه میهن عزیزمان که معمولا" تامین اجتماعی مربوط به کارگران میباشد
1-حق ویزیت پزشک عمومی با بیمه تامین اجتماعی 20هزارتومان ( کارگران توی معادن و... )
2-حق ویزیت پزشک عمومی بیمه نیرو مسلح 20هزتومان(عزیزانمان در مرز های کشور(
3- حق ویزیت پزشک عمومی برای سربازان عزیزمان 14 هزارتومان
امااااااا
1- حق ویزیت یه متخصص برای بیمه بانک صادرات 3600تومان (عزیمانمان در بانک ها که ساعت 8 میرن سرکار و یک نیم تعطیل میکنن و پشت میز گرم و نرم نشستن در سالی 200تا300میلیون وام بهشون تعلق میگیره و حقوق شون بالای 5 میلیون و مدیران ارشد بین 300 تا 800میلیون تومان در ماه
2-حق ویزیت یه متخصص برای بیمه بانک تجارت 4000تومان)( این دوستان هم که خود مردم دارن میبینن
حالا قشر کارگر مون حقوق 800هزارتومان تا دو میلیون حقوق میگیرن
واقعا" در تعجبم من که ما 300 نفر نماینده انتخابات کردیم برای مجلس چکار دارن میکنن واقعا" نمیبینن ناعدالتی رو
لطفا" چاپ کنید (4039659) (alef-13)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۹-۰۹ ۰۹:۵۵:۰۱
اینم دیگه پرسیدن داره عمو جون ! شرکت معظم "شستا " با داشتن بیش از 1200 مدیریت ارشد و با دریافت حقوق ها ، پاداش ها و وام های فوق نجومی دارای تخصص و آمادگی کامل برای بلعیدن چندین هزار برابر "حق بیمه پرداختی کارگران " محترم می باشد . (4039372) (alef-13)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۹-۰۹ ۰۹:۵۸:۵۳
خدمات ارائه شده توسط تامين اجتماعي ضعيف است درحاليكه پول نقد و ماهانه از ميليونها بيمه شده دريافت مي كند.
البته مديران اين سازمان و شركتهاي ورشكسته آن هم لازم است حقوق هاي آن چناني دريافت كنند!!!!!!!!!!1 (4039387) (alef-3)
 
Turkey
۱۳۹۵-۰۹-۰۹ ۱۰:۱۹:۴۱
کارمندانش اغلب با برخورد بسیار بد و زشتی کارهای عادی را انجام میدهند، جالبه به شما اطلاعات دادن،. سود سهام کارخانه ها و ت
املاک چی میشه؟ (4039420) (alef-3)
 
United Arab Emirates
۱۳۹۵-۰۹-۰۹ ۱۰:۲۳:۱۹
پول ماهيانه جهت هداياي خارج از شمول، هداياي نجومي مديران، پاداش‌هاي مديران خودي، و ... را هم حساب كنيد. (4039431) (alef-3)
 
United Arab Emirates
۱۳۹۵-۰۹-۰۹ ۱۰:۲۷:۰۲
ماهيانه 200میلیارد تومان برای مصارف جاری و پرسنلی سازمان ؟؟!!
چه خبر است؟ از كيسه مردم اينقدر بذل و بخشش و حيف و ميل نكنيد. (4039435) (alef-3)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۹-۰۹ ۱۰:۵۹:۳۷
تنها هدف وزرات بهداشت از تجمیع بیمه ها، در اختیار گرفتن منابع مالی بیمه ها و هزینه کرد در طرح پوچ و بی ماهیت نحول سلامت هست، وزیر بهداشت به جای این که به دنبال کم کردن حقوق و کارانه نجومی پزشکان باشد که مهمترین دلیل کمبود بودجه در طرح تحول سلامت است به دنبال منابع کارگران بیچاره می باشد، و با لابی با کمسیسون بهداشت مجلس که همگی پزشک می باشند به دنبال ایجاد یک حاشیه امن مالی برای هم صنفی های خود می باشند.تنها دستاورد طرح تحول سلامت افزایش شدید حقوق و کارانه پزشکان و تعرفه های پزشکی بود که هدیه ای از طرف وزیر پزشک بهداشت به هم صنفی های خود بود و این عزیزان باید تا آخر عمر قدران این وزیر پزشک باشند. (4039477) (alef-13)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۹-۱۰ ۱۱:۳۰:۲۱
با تجمیع بیمه ها موافق و با سپردنش به وزارت بهداشت مخالفم . فوری ترین کار اینست که سیستم تامین اجتماعی و بیمه سلامت جدا شود یعنی بیمارستانهای تامین اجتماعی به مریضان خودش سرویس دهد و سیستم بیمه سلامت هم با گرفتن حق بیمه مشخص ( که وزارت بهداشت بگوید با آن هزینه ها پوشش می یابد ) به بیمه شدگان خودش سرویس دهد . آنها هم که توان پرداخت حق بیمه ندارند یا دولت حق بیمه شان را از مالیات ( مثل مالیات بر ارزش افزوده ) پرداخت کند یا اصلا" بیمه نشوند.
البته تامین اجتماعی هم می تواند سیستم درمان و بازنشستگیش را جدا کند ( که در تمام دنیا همینگونه است ) و هر کس که می خواهد از بیمارستانهای تامین اجتماعی استفاده بیمه درمانی آنجا را بخرد . (4041412) (alef-13)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۹-۰۹ ۱۱:۱۳:۵۳
وزیر بهداشت متاسفانه بعد از سرازیر کردن بخش زیادی از درامد هدفمندی یارانه ها به جیب پزشکان ؛قصد داره اندک سرمایه قشر کارگر وزحمت کش جامعه رو هم به جیب یک عده خاص ( پزشکان متخصص و معاونین وزارت بهداشت) واریز کنه . انگار هیچ کس هم جلودارش نیست تو این مملکت و ایشون از رییس جمهور ومجلس هم قدرتش خیلی بیشتره ؛مجلس هم کلا نقش تماشاچی رو داره ؛ صدا وسیما هم که دربست نقش تریبون آقای وزیر ژان والژان و منجی رو داره؛ مردم به خودمون بیایم واعتراض کنیم که کسی از حقمون دفاع نمیکنه. (4039510) (alef-13)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۹-۰۹ ۱۱:۱۵:۴۸
براي چي تامين اجتماعي تافته جدا بافته است ؟‌ چرا همه از نظارت و حسابرسي دقيق اين سازمان هراس دارند ؟ چرا دريافتي مديران شركتهاي زير مجموعه اين سازمان اعلام نمي شود ؟
آنرا كه حساب پاك است از محاسبه چه باك است . (4039513) (alef-13)
 
Romania
۱۳۹۵-۰۹-۰۹ ۱۱:۲۴:۰۱
نويسنده محترم
اگر اينقدر سازمان دقيق است و حق الناس بيمه شدگان رعايت ميشود اينهمه ويلاهاي مجلل در بهترين مراكز تفريحي در تقريبا سراسر ايران از كجا اومده؟من نديدم يك كارگر بازنشسته بتونه از اين جاها استفاده كنه.از طرفي يه بار ديگه ماجراي مرتضوي رو مرور كنين تا بفهميم اين سازمان اونطوري كه اقا ادعا ميكنه حساب و كتاب نداره (4039532) (alef-13)
 
سعید
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۹-۰۹ ۱۱:۴۲:۵۴
دکتر توکلی یکی از معضلات اساسی بیمه شدگان تامین اجتماعی این هست که خیلی از کارفرمایان حق بیمه را بر اساس حقوق پرداختی نمیدهند بلکه بر اساس حداقل دستمزد پرداخت میکنند و کارگر در آخر دوره خدمت با حقوق حداقل بازنشسته میشه یک فکری به حال این مشکل بزرگ بکنید . (4039564) (alef-13)
 
محمد ایرانی
۱۳۹۵-۰۹-۰۹ ۱۲:۰۸:۵۴
پولی که میگیرند نقد و در صورت تاخیر با جریمه است و خدماتی که میدهند با دوندگی و هزار مصیبت و کاغذبازی است. هنوز تامین اجتمایی شبکه ای جهت خدمات دهی ندارد و شبکه اش برای مسایل مالی و اداری خودش است. اگر پزشکی داروی خاصی در دفترچه تان نوشت باید بروید اداره اسناد پزشکی و دوندگی و کاغذبازی که هیچ بلکه بیمارتان را هم باید با خود در اتاقها بگردانید تا آقایان حتما بیمار را رویت کنند وگرنه جوابگو نیستند. (4039609) (alef-13)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۹-۰۹ ۱۲:۰۸:۵۸
هزاران میلیاردتومان از آن به جیب پزشکان سرازیر میشود .
پزشکها ماهی چند صد میلیون تومان !!!!!!!!!!!!!
عدالت اجتماعی!!!! (4039610) (alef-13)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۹-۰۹ ۱۲:۳۶:۵۷
با این اوصاف نظرات ولی از بد بدتر اش اینه که این سازمان بیفته دست وزارت بهداشت که فکر کنم بعداش اعلام خواهند کرد هر بازنشسته ای باید هفته ای یکروز گماشتگی خانواده پزشکان را بکند تا ماهیانه صدقه سر آنها را به اونها بدهند . (4039694) (alef-13)
 
Canada
۱۳۹۵-۰۹-۰۹ ۱۲:۴۱:۱۷
ماهی 200 میلیارد خرج پرسنل تامین اجتماعی که البته بیشترش به حساب 40 تا مدیر میرود در برابر ماهی 1000 ملیارد برای درمان 40 ملیون بیمه شده. تو خود حدیث مفصل بخوان از این مجمل! (4039715) (alef-13)
 
بازنشسته
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۹-۰۹ ۱۳:۰۳:۱۰
ضمن تشکر از آقای فرهاد خادمی برای ارائه این نوشتار و شفاف سازی باید از دولت پرسید که شما چرا دست از سر ما بیمه شدگان و بازنشستگان بر نمی دارید .شما از جان ما چه می خواهید شما تا کنون چه گلی بگوشه جمال ما بیمه شدگان و بازنشستگان تامین اجتماعی که صاحبان اصلی آن هستیم زده اید آنچه شما بر سر ما آورده اید آیا بجز اختلاس اموال و نقدینگی و املاک ومستغلات وشرکتها و و.... تامین اجتماعی بوده اگر دلتان به حال ما میسوزد لطفا بدهی 110 هزار میلیارد تومانی خودرا تادیه نمایید اگر دلتان بحال ما میسوزد دست سیاه و مفتخورتان را از صندوق کوتا نمائید سروسامان یافتن صندوق فقط با مدیریت هیات مدیره منتخب بیمه شدگان و بازنشستگان و کارکنان تامین اجتماعی صورت میپپذیرد و لا غیر در گذشته هر چه بوده صندوق تامین اجتماعی حیاط خلوت و جیب گشاد بی حساب برای آنان از جمله سعید مرتضوی ها و امثالهم بوده است (4039788) (alef-13)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۹-۱۰ ۱۱:۲۲:۳۸
خودت داری می گی تامین اجتماعی حیات خلوت امثال مرتضوی بوده. (4041392) (alef-13)
 
ممل
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۹-۰۹ ۱۳:۰۹:۳۴
حقوق یک دیپلمه فنی تو کار خونه های خصوصی 840هزار تومان هست و تا اخر خدمت هم حقوق صفر کار گری میگیرد
حالا برید ببینید توی اداره تامین اجتماعی دیپلم فوق دیپلم لیسانس چقدر دریافتی دارند
تازه موقع الودگی هوا ماه رمضان و.....نصفه و نیمه هم کار میکنن وحقوقشون رو
کارگر بیچاره ای میده که توی ماه رمضان هفت صبح کنار کوره توی سرما وگرما روزی هشت ساعت کار میکنه و از هیچ مزایای بر خوردارنیست
همین بی وجدانها وقتی برای کارگری مشکلی پیش بیاد هزار و یک حقه روی هم سوار میکنن تا هیچ خد ماتی به کار گر ندن
ومن الله توفیق
حتما عبادات قبوله (4039805) (alef-13)
 
علی
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۹-۰۹ ۱۳:۱۲:۳۱
متاسفانه هزینه این همه شرکت و کارخانه ورشکسته تامین اجتماعی ، تازه درنظر بگیرید این همه کارمندان با حقوق های میلیونی و کارمفید ده دقیقه در روز در این مجموعه عظیم توسط حق بیمه کارگران و کارفرمایان سیاه بخت تامین میشه ، آیا کار تامین اجتماعی بنگاه و شرکت داریست ؟ این همه هدر رفت منابع کی جلوش گرفته میشه ؟ (4039818) (alef-13)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۹-۰۹ ۱۳:۳۱:۳۴
شستا یاهمون شرکت سرمایه گذاری تامین اجتماعی تو این سالها تبدیل به حیات خلوت مدیران اتوبوسی و حقوقهای نجومی شده.هر دولتی و هر رییس سازمانی که میاد کلی تو زیر مجموعه های شستا خونه تکونی میکنه نتیجه میشه زیاندهی کارخانجاتی که متعلق به کارگران و بازنشستگان هست.در صورتی که با مدیریت درست و اصولی همین کارخانجات هم باری از دوش سازمان برمیدارند وهم به تولید ملی کمک میکنند.ارزش مالی به روز این شرکتها میلیاردها تومن هست .البته به نظر واگذاری سهام مدیریتی اینشرکتها به بخش خصوصی به قیمت روز به نفع سازمان تامین اجتماعی باشه چون مدیران شستا کارایی ندارند و نخواهند داشت. (4039866) (alef-13)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۹-۰۹ ۱۵:۱۷:۲۰
جناب آقای توکلی ، با توجه به اطلاعات دقیقی که کامنت گذاران زیر این خبر قرار دادند ، بهتر نیست کمی در مورد تهیه و انتشار گزارشات حساب و کتاب سازمان هایی مثل تامین اجتماعی تامل بفرمائید؟ (4040150) (alef-13)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۹-۰۹ ۱۶:۱۵:۰۷
من نمیدونم اگر ادغام بیمه ها صورت بگیره چه اتفاقی خواهد افتاد اما اینو میدونم دلیل مقاومت ادغام از طرف تامین اجتماعی مصلحت سنجی پزشکان است.مدیر عامل سازمان تامین اجتماعی خود پزشک است و مصالح پزشکان را بر بیمه شدگان ترجیح می دهد.
چرا باید خرید خدمت درمانی برای کارگر بد باشد؟ارائه خدمت در تمام مراکز درمانی کشور بهتر از ارائه خدمت فقط در مراکز درمانی تامین اجتماعی نیست؟
تامین اجتماعی هم مراکز ملکی خودش را حفظ کند و حق بهره برداری آنرا به وزارت بهداشت بفروشد. (4040281) (alef-13)
 
هموطن
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۹-۰۹ ۲۰:۰۱:۱۴
سازمان تامین اجتماعی از نداشتن مدیریت نوین و ابزارهای مکانیزه و همچنین داشتن مدیران مالی خیلی خشن و حرف گوش نکن در رنج است (4040637) (alef-13)
 
محسن
Germany
۱۳۹۵-۰۹-۱۰ ۰۸:۴۲:۰۳
نویسنده محترم لطفا به دو نکته توجه بفرمایند:

1- قانون گفته اموال ملکی (بیمارستانها، کلینیکها و پلی کلینیکها) سازمان تامین اجتماعی مشمول ادغام نیست. کسی هم مدعی اموال ملکی نیست

2- این همه آمار و ارقام اعلام فرمودید ولی آمار درآمد همان 7% را نگفتید. خیلی خوب است که اعلام شود سازمان تامین اجتماعی چقدر از حق الناس را بعنوان هزینه کرد درمان از بیمه شده ها دریافت میکند و حسابرسی آنرا اعلام نماید (4041218) (alef-13)
 
مستمری بگیر
Germany
۱۳۹۵-۰۹-۱۰ ۰۹:۲۶:۴۱
متاسفانه نویسنده محترم یک حساب ساده هم بلد نبودند چزاکه براحتی خودشان راگیرانداخته اند برادر عریز درامد ماهیانه سازمان را5200میلیارد یعنی سال00 624میلیارداست که اعلام کرده اید هفده هزارمیلیاردخرج درمان می شود برادر دلسوز سازمان سهم درمان یک سوم است چطورجریان ازاد اطلاعات این قانون رابه شمانگفته پس سهم درمان طبق ارقام ارایه شده شما حدود21هزارمیلیاردمی شود4هزارمیلیارد گم شده سهم درمان را شماکه پی گیرهستیدپیداکنید (4041253) (alef-13)
 
Romania
۱۳۹۵-۰۹-۱۰ ۲۲:۰۴:۲۹
چرا هيچ اشاره اى به درامد سازمان نميشه؟ (4042405) (alef-13)
 
غلامعلی
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۹-۱۱ ۰۶:۴۴:۴۰
دولت باید رانتهای قانونی تامین اجتماعی از جمله ماده 38 که حسابرسی انحصاری به تامین اجتماعی داده تا خودش به نفع خودش جریمه بنویسید و با زور وصول کند را قطع کند و تمام بیمه‌ها را در شرایط مساوی رقابت قرار دهد. (4042709) (alef-13)
 
محسن
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۹-۱۱ ۲۲:۰۷:۵۹
چرا نظرها را سلیقه ای و متناسب با موافقت خودتون قرار می دهید

من دیشب پیام گذاشتم و از دیشب شما هیچ نظری را اضافه نکردید (4043858) (alef-13)
 


نظراتی كه به تعميق و گسترش بحث كمك كنند، پس از مدت كوتاهی در معرض ملاحظه و قضاوت ديگر بينندگان قرار مي گيرد. نظرات حاوی توهين، افترا، تهمت و نيش به ديگران منتشر نمی شود.